A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

kisbeeka: Hidd el nekem, ha választani kéne a hónapokig semmi, vagy a valami de nem szex között, akkor nem hiszem hogy a semmi mellett dönt az ember. Nekem az elején nem lehetett valameddig, utána mikor fertőzésem volt és a végén. De a végén már bármilyen öröm tilos volt. Szerinted? És szülés után még 6 hétig megint nem lehet. Hát komolyan mondom hogy kicsit megértem azokat a pasikat akik ilyenkor néznek félre. Mi még csak kibírjuk valahogy, de ők?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Bocsi,hogy rébuszokban,de ezt most nem fejteném itt ki részletesebben! :lol: :lol: :lol: :lol:

DE viszont ajánlom mindenkinek az Ilyen a formám c. filmet,amiből rögtön kiderül,mire gondoltam...! ;)
Vendég

Sajti,
jupp urad negasága.

Andi,
neked akartam még írni, hogy nagyanyám dettó mint anyám, ők kb. 15-20 éve nem beszélnek, nem is volt soha igazi nagyanyám :-(

Kisbeeka,
szerinted ? Marcival én végig kekszementességre voltam ítélve, utána a 6 hét majd az én passzívitásom hogy aham oda senki be ne dugja semmijét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de tud kreatív lenne az ember ha ákár :-)

megyek sütöm 4. tepsi mézeskalácsomat

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

No meg Sz azt mondta,tilos az együttlét,én meg nem kérdeztem rá,hogy pontosan mit is ért ezalatt...

Inszemnél tudom,hogy lehet a beavatkozás napján is spontánkodni,de a lombiknál szigorúan tilos...,ahogy utána is,úgyhogy inkább nem próbálom ezt megkerülni :)
Vendég

Kubu: kreatívságommal semmi gond ;)
csak azzal,hogy dokk azt mondta,tilos... és ha tilos,akkor tilos :D
dokiknak mindig szót fogadok :D

de páromat nem kell félteni,első dolga lesz rákérdezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus, áldom a neved a ribizlis joghurt végett. Most újra azt majszolom. IMÁDOM!!!!
ann74

Ann: örülök,hogy Neked is bejött! ;) :)
én is épp arra készülök,most kezdek iszonyú éhes lenni.....
Vendég

Nekiláttam a fürdőszobának,az tűnik a legkevesebb munkának!
picit pakolásztam,kádat elég sűrűn tisztítottam,mióta ide költöztünk,úgyhogy azt majd csak a végén csinálom meg :)

persze azt is úgy,hogy majd szépen belemászom,hogy ne kelljen hajolgatni :D

ezen kívül ruhákat segítek max. szortírozni,hajtogatni :)
Vendég

Sziasztok!!!
Elökerültem Én is!!!!

Sajti
:Gratula a Zurad nega eredményéhez!Hajjrá januári kezdés!!!!

Ann:
Pihizz sokat és várom a Karácsonyi meglepi zebrás tesztedet!

Estrella:
Szupi a babakocsi,nekem is bejön!!!

Vikus:
Hajrá szurizás!!!!
Fog az menni mind a karikacsapás!!!

Békú:
Csak ovatosan a pakolással!!!

Ancsi:
Micsoda jó hirek,gratula a pulzáló kis babócához!!!

Olvasok tovább,majd még jövök!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: jó Téged is erre látni! :D

óvatos vagyok,ne aggódj! :)
Vendég

Sziasztok!

Sajti, Eszter: Olyan jó volt Benneteket látni!!! :) Megint együtt nevetett a triumvirátus :).... Igyekeztelek "megfertőzni" mindkettőtöket, a karácsonyi angyalkánál eljárok majd az érdeketekben mindenképp!! :)

Sajtikám tündéri a dísz, kitettem a nappaliban az asztalra! Nagyon ott van a témája! :) Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! Meg a szép szavakat is! :oops: :roll: :oops:

Kispatak: Tegnap megsütöttem én is életem első beiglijét, igaz én IR-es beiglit csináltam de isteni lett, szerintem nem mondja meg az ember, hogy nem "normális" beigli. Ez volt a próbasütés, 2 rúd mákos, egynek már hűlt helye... úgyhogy még 1 sütés vár rám, annyi, hogy picit több édesítőt fogok tenni bele, mint amit a recept írt.... Én kelesztettem először nyújtás előtt 1 órát, aztán feltekerve még vagy háromnegyed órát, akkor már le volt kenve tojássárgájával.... Izgultam, hogy kuka lesz-e, de Rajó kétpofára nyomta be és hmmmmmm-ögött közben :)

Ancsi: Gratula a szívhanghoz? Hallottátok is vagy csak mutatta, hogy pulzál? Mondjuk mindegy, a lényeg a lényeg úgyis!!! Csodás karácsonyotok lesz így, az egyszer viszont biztos! :)

Ann: Szerintem Te is pozit fogsz tesztelni 24-én, és itt fogunk örömködni, az lesz a fórum ajándéka!!!!!! :)

Csajok, emlékeztek? Tavaly karácsony előtti napon Babe tesztelt pozitívat, az is milyen jó volt már, pont az ünnep előnapján!!! :)

Kubukám: Olyan sokat jár Rajtad a gondolatom....Ez is, ami Veled történik, egy olyan miért, amire nincs normális válasz... De ne engedd, hogy megmérgezza a mindennapjaid. Durva kimondani, de szerintem sem lesz ez mindaddig jobb, míg a másik fél, vagyis anyudkád is nem akarja.... Olyan ez, mint az egyoldalú szerelem... szenvedéssel jár... :roll: :cry: :roll: :cry:
Biztos vagyok benne, hogy Te nagyon jó anyuka vagy már most a két picidnek, ne engedd, hogy lefikázza édesanyád az anyaságod, mert amennyit csak itt a fórumon látunk belőle, már az előtt megemelem a kalapom!!.... Anyud meg úgy alkot véleményt, hogy részt sem vesz az életetekben.... háááááááát..... ne engedd neki..... én tutira jegelném, kivárnám, hogy mikor hiányzunk neki..... :shock:
Voltunk ma bent az árkádban a játékboltban..... Hurrikánod jutott eszembe, hogy mit le tudott volna ott a között a rengeteg játék között trimbolni!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Béku: Remélem az ünnepekre már fogsz tudni kajolni.... tényeg egyél, mert velem ellentétben, Neked nem nagyon van miből fogyni... ráadásul ha sokáig nem eszel normálisan, még a cukroddal is gond lehet, ami ugye terhesség alatt gondot okozhat..... szóval próbáld valamennyire... és ne csak a kakaóscsigát, mert az azért nem a leg egészségesebb.... :shock:
Tegnap írtam egy jó hosszú választ, de elszállt, este meg már nem volt erőm újra írni.... a lényege az volt, hogy az ünnepkor lécci ne hajts Magad majd halálra..... sok vendég ide, sok vendég oda, most nem a túlhajtásnak van itt az ideje.... Látom tesód pakolni akar ma... hmmmmmmm..... nem is mondok semmit... csak annyit, hogy tutira jól elbeszélgetnék vele, ha ismerném...... :wink: :lol: :lol: :wink:

Vicky: Barbus továbbra is gyönyörű!! :) Alíg várom már, hogy a karácsony után beszámoljatok, Te is, meg akinek már van gyerkő, hogy melyik picúr mit csinált!!!??? :)
Mikor utaztok le vidékre? Már szentestére?
Voltunk ma mnyptárban, de semmi érdemit nem tudtak még mondani a reálhozamról, még a számítását se tudják...meg úgy egyébként se...

Szóval mi ma egész nap ügyintézősben nyomtuk... Lényeg: megvan az afp eredmény, Eszter szerint jó lett, mondjuk én azt sem tudtam melyik számot kell rajta nézni.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Elméletileg majd mindent megvettünk ami karácsonyra kellhet, egyedül már majd friss kenyérért kell csak elmenni..... meg csütörtökön a gyerekruhákért megyünk el... ezen kívül a takarítás egy része van vissza. De én csak light-osan nyomom, Rajóra jut most a dolgok neheze.... Idáig egész jól állja a sarat (csak picit morog.... :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Komolyan csajok,ma jobban vagyok!!! :)
Szédülök,iszonyú fáradt vagyok,és a cicim is ugyanúgy fáj,de nem émelygek annyira,mint az előző napokban!

talán azért,mert reggel rögtön megettem egy vajas kiflit :D

nem kívánok továbbra sem semmit,de legalább a rosszullét elkerül :D
Vendég

andi: Én is kíváncsi leszek Barbusra hogy mit fog szólni. 25-én megyünk haza ebédre. Úgy döntöttünk hogy most már külön család vagyunk és így nincs vita hogy hol töltjük a szentestét. Mármint melyik nagyinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak egy gyors kérdés!
A házidoki irhat fel bromocriptint?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: hmmm,ez a beigli-dolog nagyon jól hangzik!!! :D

kaphatok egy olyan feltuningolt-változat-receptet? :D Csak mert anyumnak nemrég jöttek ki a cukor-eredményei,és hát most szigorú diéta van,de azért szeretném,ha lenne neki is valami jó a Karácsonyi menüben...

Az a para,hogy fogalmam sincs erről a számolgatós diétáról :(
Valamit ehet majd a menümből?
Úgy csinálnék valamit neki,amit jószívvel megehet!!!!

Drága vagy,imádlak!!! De ne aggódj miattam,nagyon (!) vigyázok magamra,hisz eddig is szinte csak az ágyat nyomtam :)
Szerencsére a családomat akár így is beengedhetném,anélkül,hogy bármi rosszat mondanának,hisz nem azért jönnek :) de azért mégiscsak illik összerámolni,mert a költözés óta nővérem dolgai még nem kerültek a helyükre.

Mi itt a kis boltban megrendeltük Karácsonyra a kenyeret,így garantáltan lesz annyi,amennyire szükségünk lesz! :D
Szerintem Te is tegyél így,ha van hasonló boltocska a közelben,ahol ezt el lehet játszani :)

Irigykedem,hogy ilyen klassz találkát hoztatok össze ma! :D
Jó lett volna látni Titeket :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.20 18:16-kor.
Vendég

Sajti!
gyilkos a könyv,röhögtem a váróban mint atom!

Zsuzska!
köszi igyekszem :wink:
vikus82

Zsuzska: mi az a bromocriptin? sajna nem tudok ebben segíteni! :?
Vendég

Békusom: Mivel egy köpésre vagyunk egymástól, bármikor összehozhatunk majd egy találkát az ünnepek után.... :) De hát beszéltük is, nem?..... :wink: :wink:

Beiglinél én ezt a receptet vettem alapul:
http://www.macosz.hu/diabetikus-beigli.html
De én amúgy majd mindent érzésre csinálok, nem méregetek grammra, meg ilyenek soha... A klasszik receptek alapján dolgozom általában, csak a tiltott dolgokat behelyettesítem az általunk fogyaszható kiváltójával .....
Ennél a receptnél pl. a lisztnek fele tk, fele rendes liszt volt, tiszta tk-val szar lenne szerintem bármilyen süti, úgyhogy na azt én soha.... :shock: Ennél a beiglinél ahogy írtam, az előírtnál több édesítőt kell szerintem tenni bele.... (gyúráskor megkóstolod a tésztát, és ha normál édes tészta íze van, akkor lesz jó szerintem).
Én csak mákosat csináltam, a diósról nem tudok nyilatkozni..... ja annyi, hogy a mákosba tettem és tenni is fogok mindig is mazsolát... (kapd be IR!!!).... :lol:
És hát a lényeg, aki cukros, aki IR-es annak figyelni kell a mennyiségre... csinálhatsz IR-es beiglit, de ha egy rudat benyom belőle a delikvens, akkor kb. ad a s....rrnak egy pofont.... :shock: :wink:

Csucsukám: írtam privit! :)

andrea-1

Ja és Béku, a recept ugyan tojásfehérjét ír a kenésre, de én sárgájával kenek meg minden lekenős-sütit, így ezt is :)

andrea-1

A laptetű egy része Kittikéé,aki remélem hamarosan hazamehet!
Egy részt Ann kap a karácsonyi teszthez,kapnak a most kezdő stimusok is,hogy már a kezdet is sikeres legyen!!! :D

Egy kicsit szeretnék a szerdai UH-hoz,hogy még csodálatosabb élmények várjanak ott,mint előzőleg!

Küldök az összes készülődő-vendéglátó kismaminak is :)

ezen kívül az összes reménykedőnek,hogy álmaik valóra váljanak!!! :)
Vendég

Békú:
A magas prolaktinra szedem a bromocriptint.Most vettem észre,hogy a következö BMC látogatásomig nem lesz elég és gondoltam,hogy a házidokit megkörnyékezem ez ügyben,ha Ö is irhat fel.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: köszönöm,tündér vagy!! :D

itthon én se méregetek,de mivel most a kóstolás egyenlő a Vuk-előhívásával,az most nem menne,párommal meg hiába kóstoltatom meg ;)

Igen-igen,beszéltük a randit,nem felejtettem el!
Már csak meg kell várni,hogy kómám alábbhagyjon...! :)

Anyum nem nyomná be az egész sütikét,de tuti örülne,ha legalább nem lenne teljesen tiltott,mert most azon parázik,hogy SEMMIBŐL nem ehet majd,és úgy sajnálom!
(jó sokat kéne amúgy fogynia,de épp Karácsonykor... :roll: :roll: )

No,lenyomtam egy szép adag ribizlis joghurtot,isteni volt!!! :D

Viszont valamiért fura színe van a csapvíznek!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:
talán dolgozgat valamin a Vízművek?
szerencsére nővérem vett egy csomó gyümölcslevet,úgyhogy tudott adni nekem,mert most nem mernék inni belőle....
Vendég

Zsuzska: hát ezt nem tudom sajnos,de egy telefont megér!
szerintem csörögj rá a házidokidra,és akkor nem mennél "hiába"!

Nekem amúgy a házidokim még messzebb van,mint a BMC....
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,
de annyit írtatok hogy nem tudok most mindenkire reagálni, csak gyorsan magunkról:
Ma volt a nagy találkozás a főnökömmel...hááát, ahhoz képest hogy 2 hete szóltam hogy januártól visszamennék, még mindig nem tudják hogy hova, mit csinálni :shock:
A helyettest már kinevezték managernek, így most eggyel többen vagyunk ezen a poszton, kreálni kellene ugye gyorsan egy státuszt 4 hónapra...
De mindenki örült nekem, aranyosak voltak, és januártól várnak vissza. Addig majd még telón egyeztetünk hogy akkor hova is menjek vissza 8)

Csajszik,
mi a betöltött 12. hét után próbálkoztunk a kexszel először, de én annyira paráztam, nem volt benne sok öröm :oops: na de majd a következő :D
Éééés, ma nyomtam fel az utsó Crinone-t jipppíííí :lol:

Sajti,
köszi a Bergon-os tippet, láttam hogy van jó sok féle kismami fehérneműjük és pizsijük, úgyhogy apának nem kell tovább szaladgálnia a kariajimért! Szegénykém akart nekem egy szép pizsit meg egy cicitartót, de lehurrogtam hogy huszonezret nem költünk erre a brendonban :oops:
Viszont holnap úgyis az Örsnél leszünk genetikán, onnan meg csak egy ugrás az ázsia center.

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ann! Ti is a XVI ker laktok ??? Mi igen Mátyásföldön.

Lányok!

Találkoztam Andival és még egy leányzóval a BMC-ben az inszem eredményüket várták.

Irjatok lányok mert szeretném tudni mi van veletek :-)

Üdv Andi

Üdv!
Andi
kisborso

béku
nem vinnéd be a papíromat a BMC-be szerdán??? priviben ha megírod a címed holnap elvinném neked, mert most Filip is taknyos lett hogy nem jár oviba holnap vihetem dokihoz estére, meg Hannát is tanácsadásra ez már nem férne bele.

csütörtökön jönnek a férjem szülei , tesója és leendő felesége karácsonyozni, karácsony másnapján én családom, lesz mire készülnöm de nem lesz nagy felfordulás előre megmondtam...

sajti
igen kb 3-4 hete találták ki mert náluk jön a baby és poénból szilveszterre tették az esküvőt, úgyhogy 11-re megyünk polgári utána egyházi, és délutáni ebéd :) aztán estére mindenki hazaér szilveszterezni :))))

mindenkinek szoritok nagyon főként a karácsonyi csíkos kis zebratesztre :)

tavaly ilyenkor mi is nagy örömmel vártuk Hannát, bár akkor még nem tudtuk hogy lány lesz :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Jelentem a Titok müködik ujra. Tegnap gondoltam Vasi-ékra, és Sajti már irt is róluk ma. Jaj de örülök, annak is hogy Sajti indulhat a Te sikerszériád is!!!

Eszter: remélem nálad is hamarosan a sikerről olvashatunk.

Andi: jó,neked, hogy sikerült a beigle. Nagyon jól tetted, hogy nem fehérjével kented, szerintem attól szárad ki a a teteje, mert hogy az enyém szépen kiszáradt, de azért ehető - de nem márványos. Na majd legközelebb.

Ancsi: gratula, de nagyon.

Ann: az élet, lehet hogy most döntött. Javulást a kis betegnek, te meg vigyázz magadra.

Lányok: biztos nehéz a párotok nélkül lenni, de hát ha ez az ár? Remélem, ezt ők is megértik.

Na most bezár, fáradt vagyok. Megnéztem egy állást, hát nem az álmaimé, ugyhogy maradok csöbör/vödör - kösz nem kell.

üdv kispatak
Vendég

Judit: szóval akkor komolyan gondolod, hogy visszamész? Nem gondoltak rá biztos. Remélem minden ok-s lesz!?

Sokan vagytok XVI-ból! Nekem közel, itt a patakon tul. Andi - épp rád gondtoltam, itt ment egy 31-s busz. Huh azért az Örs nekem nincs messze - persze ha jön valami jármü, mert hogy nagyon szeretnek együtt jönni/menni. Állítólag nem direkt, hát akkor vajon miért - erre BKV nem tud választ.

üdv kispatak
Vendég

Kisborsó,

már nem vagyok XVI. kerületi, XX-ban lakom már néhány éve. De XVI-ban születtem, és éltem 30 évig. Anyuék, húgomék továbbra is ott. Én imádom a XVI kert. Mátyásföldön lakott sok barinőm :))
ann74

Ja igen, és rákosszentmihályi voltam. A legjobb király hely!!!!!
ann74

Lukácsné: persze,nagyon szívesen beviszem! :)

írok p.ü.-t! :)
Vendég

Kispatak, lehet igazad van, a dilemma után, hogy menjünk-e XVI-ba, lehet most ez a skarlátos téma döntött. Bár anyu azt mondta többször is, hogy én már voltam skarlátos. Nem tudom ilyenkor mi van, mennyire lehet veszélyes így.
ann74

Kispatak,
igen, megpróbálok dolgozni még vagy 4 hónapot. Igazából nem az az idegbeteg munkahely, a meló sem egetrengetően sok, és hát a pénz az viszont jóóó...főleg a 2011-es adókkal.
Szóval amit most ki kellett dobnunk kazáncserére (ez is ilyenkor döglik be), azt simán visszahoznám ez alatt az idő alatt.
Persze ha babácska ellenkezik, akkor azonnal tp!

Ann,
én inkább maradnék otthon! Nem tudom hogy skarlátra is igaz-e ami bárányhimlőre, hogy csak egyszer kapja el az ember.

Lukácsné,
megint pörgősre vetted a figurát :D

Sajti, Eszter,
hajrá január!!! Úúúúgy drukkolok nektek, el sem tudjátok képzelni!

Kép
judit0713

Vicky, hajrá stimu!!

Sajti, éljen a januári kezdés!!!

Eszter, te mikor kezdhetsz??
ann74

Ann,
nagyon gondolok majd rád a karácsonyi teszt miatt!

Breki,
egyetértek Andival. ha valaki, én tudom milyen nehéz, DE enned kellene rendes kajákat is. a kakaós csiga és társai nem jó és sajna nem is tápláló se neked, se a babának. nem szabad éheztetni a szervezetet, nekem a 12 hét körül már látszott a vizelet eredményen hogy éhezik a baba :-( pedig több tartalékom volt mint neked. postát holnap küldöm.

Juditkám,
nagyon drukkolok a 12 heti genetikai uh- hoz. persze minden oké lesz úgyis. melóban jó hogy örültek neked, remélem találnak egy nyugis kismamis állást! :-) hurrá hogy búcsúztál crinone-tól!

Andikám,
gratula az afp-hez. Sz-hez mikor mentek legközelebb? vagy az eredmény egyértelmű a leletből?

Ancsi,
gratula a mai jóhírhez!

Kubu,
BOLDOG szülinapozást Marcusnak!!!! ne hagyd hogy Anyukád viselkedése beárnyékolja ezt a hetet!!!

Estrella,
örülök hogy sikerült kocsit választani, jól haladsz a bevásárlásban. :-) csak így tovább!

Drága Sajti!
gratula Apa eredményhez!!! hajrá januári kezdés!!!!
éééés nagyon-nagyon köszönöm a pakkot!!! :-) :-) nem is tudod milyen örömet okoztál!!! tényleg szóhoz sem jutok!!! :oops: :-)

Zsuzska,
hajrá nektek karácsonyi matisz klinika!

Vicy,
nagyon helyes Barbus a szánkós képen. :-) méretkezés miatt ne aggódj, biztos behozza, max nem lesz óriásgyerkőc! :-)

Kispatak,
drukkolok hogy Báránykád ünnepekkor jelentkezzen és találkozzatok valamilyen módon.

Lányok,
mi már holnap elutazunk Apósomhoz 300 km-re innen... szerintem majd csak hétvégén tudlak újra olvasni benneteket...
ezért - bár tudom hogy még korán van de - előre békés, boldog karácsonyt kívánok nektek és családotoknak.
remélem mindenkinek teljesül az álma amit karácsonyra szeretne :-) a gyerekekről meg majd kérem az örömködős, ajándékos fotókat.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kedves Zsuzsó, köszönöm a drukkokat!!!
Nagyon jó utat kívánok, érezd jól magad, és legyen nagyon szép, békés, boldog karácsonyotok. nagyon szeretnélek jó hírekkel várni, rajtam nem múlik :))
ann74

Ann,
a skarlátot többször is el lehet kapni, de felnőttkorban asszem nem annyira durvák a tünetek. a babára terhesség alatt csak a rubeola veszélyes, a bárányhimlő csak akkor ha nem voltál még és az is csak valahogy szüléskori időpontban kavar be.
szerintem azt is jó lenne tudni, hogy mennyi a lappangási idő, a bárányhimlőnél pl hetek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: tudom :roll: :roll: :roll:
azért tömtem tegnap magamba azt a pizzát,az legalább lement.
most muszáj voltam a mennyiségre menni a minőség rovására,mert különben éhen haltam volna...

Ma is csak vajas kifli,meg joghurt,meg bio kölesgolyó mentek le a torkomon,de gondolkozom már egy adag brokkolin is!!!

Képzeld,mintha kezdene belém visszatérni az élet!
Az émelygés alább hagyott,és az az ájulós éhség nem volt ma rajtam :)
Kakaós csigát nem ettem azóta,de húst pl. nem lennék képes továbbra sem :?

azzal nem ijesztgetek senkit,hogy elmúltak volna a tüneteim,csak ez az egy,amin imádkoztam :D
Vendég

ann: Milyen stimum lesz nekem??? Köszi, még nem akarok tesót. Épp elég bajom van ezzel az eggyel is. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Millió bocs, bocs Vicky és Vikus!!!!!!!!!! Ezt elírtam :)

Szóval VIKUS!! Hajrá szurikezdés!!
ann74

Breki,
nem is ijesztgetni akartalak ezzel, csak próbálj enni! az nem baj, ha jobban vagy kicsit! :-)
én először rizseshúsnak tudtam egy kevéske húst enni, hátha az neked is bejönne. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám
MI idén már nem találkozunk Sz-szel, viszont az újévet majdnem velünk kezdi :) Január 4-én megyek hozzá, akkor lesz a 2. genetikai vizsgálat.
Afp-t közben megnéztem 1,18 lett, ez jó, ahogy nézem, mert kórosnak a 0.7 MoM-nél alacsonyabb, illetve a 2.5 MoM-nél magasabb értéket lehet tekinteni..... Úgyhogy ez kipipálva.... bár a kombinált eredménye miatt bíztam benne, hogy rendben lesz ez is :)
Kórház óta mérsz cukrot? Kíváncsi lennék majd hogy alakul...!

Juditkám:
Örölök, hogy rendben látszik a melóhely téma, a genetika is rendben lesz meglásd! :)

Vicky: Ha jól emlékszem Te sem vagy egy égimeszelő, úgyhogy szerintem semmi gáz, ha Barbus sem olyan nagy, nem?? Amúgy is egy kislány olyan cuki, hogy picike ....... és a képeken, meg élőben is egy gyönyörű gyereket láthattunk eddig mindig ! :)
A szenteste nálunk is "szent" mióta ide kiköltöztünk, azelőtt egy tortúra volt, mert egyik évben ebéd egyik szülőnél, vacsora másiknál.... és ez váltva évről évre... Kiköltöztünk, megmondtuk új hely, új szokások, azóta 25-én vagyunk együtt, mindenki itt, mert itt van a legnagyobb hely! :) Kész passz..... és amúgy is imádják a főztömet :)

Zsuzska: szerintem felírhatja a házidoki is, én a metet pl. vele íratom fel......de azért kérdezz rá, nehogy plusz köröd legyen üresbe..... :wink:

Kispatak: a beigli akkor nem szárad ki, ha gőzös sütőben sütöd... én a gőzös sütést (pl. perec sütésnél is így járok el) úgy szoktam, hogy mikor elkezdem bemelegíteni a sütőt, alulra berakok egy kis lábasba vizet, így mire felmelegszik a sütő megfelelő mennyiségű gőz is lesz bent akkor, mikor berakod sülni a cuccost.... :wink:
Ha mégis valami okból kiszáradna, akkor miután kihűlt folpackba csomagold be.. 1-2 nap múlvára átpuhul.... :)

andrea-1

Vicky,
pedig Kubunak is milyen jól megy. :-) biztos nem kapsz kedvet? :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska!!!Én is szedem (még pár napig )a Bromocriptint!Nekem volt úgy, hogy elfogyott és a háziorvos írta fel!!!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat lányok, nagyon sokat jelent nekem!!!!!

Vikus gratula, szorítok nagyon a sikerhez!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, mennek a babahozó varázsok!!!! :D :D :D

Szép jó éjszakát!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andi,
köszi, a cukrom csütörtök óta nem olyan rossz, de nem kiabálom el... csak másnaponta mérem.
az elmúlt két hétben 2 Vuk látogatás volt "csak", talán ez is javít a helyzeten hosszabb távon, remélem...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann!
köszi szépen igyekszem! :D
vikus82

"Vicky,
pedig Kubunak is milyen jól megy. :-) biztos nem kapsz kedvet?"
- aham és pont elkészültem 100 db mézeskaláccsal, lassan díszítem őket, gyúrom a diósat miközben M darabjaira bontja a lakást :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
a gyerekeid minden fényképen mosolyognak. :-) igazán ez számít. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: ez a laptető csakis jót jelenthet!!! :)

Köszi a tippet,a rizses hús jól hangzik,csak az undorom miatt nincs itthon hús... :? :lol: :lol: :lol:

de hogy Neked köszönhetően újra egyek húst? :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?