Sziasztok!
Sajti, Eszter: Olyan jó volt Benneteket látni!!!

Megint együtt nevetett a triumvirátus

.... Igyekeztelek "megfertőzni" mindkettőtöket, a karácsonyi angyalkánál eljárok majd az érdeketekben mindenképp!!
Sajtikám tündéri a dísz, kitettem a nappaliban az asztalra! Nagyon ott van a témája!

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! Meg a szép szavakat is!
Kispatak: Tegnap megsütöttem én is életem első beiglijét, igaz én IR-es beiglit csináltam de isteni lett, szerintem nem mondja meg az ember, hogy nem "normális" beigli. Ez volt a próbasütés, 2 rúd mákos, egynek már hűlt helye... úgyhogy még 1 sütés vár rám, annyi, hogy picit több édesítőt fogok tenni bele, mint amit a recept írt.... Én kelesztettem először nyújtás előtt 1 órát, aztán feltekerve még vagy háromnegyed órát, akkor már le volt kenve tojássárgájával.... Izgultam, hogy kuka lesz-e, de Rajó kétpofára nyomta be és hmmmmmm-ögött közben
Ancsi: Gratula a szívhanghoz? Hallottátok is vagy csak mutatta, hogy pulzál? Mondjuk mindegy, a lényeg a lényeg úgyis!!! Csodás karácsonyotok lesz így, az egyszer viszont biztos!
Ann: Szerintem Te is pozit fogsz tesztelni 24-én, és itt fogunk örömködni, az lesz a fórum ajándéka!!!!!!
Csajok, emlékeztek? Tavaly karácsony előtti napon Babe tesztelt pozitívat, az is milyen jó volt már, pont az ünnep előnapján!!!
Kubukám: Olyan sokat jár Rajtad a gondolatom....Ez is, ami Veled történik, egy olyan miért, amire nincs normális válasz... De ne engedd, hogy megmérgezza a mindennapjaid. Durva kimondani, de szerintem sem lesz ez mindaddig jobb, míg a másik fél, vagyis anyudkád is nem akarja.... Olyan ez, mint az egyoldalú szerelem... szenvedéssel jár...
Biztos vagyok benne, hogy Te nagyon jó anyuka vagy már most a két picidnek, ne engedd, hogy lefikázza édesanyád az anyaságod, mert amennyit csak itt a fórumon látunk belőle, már az előtt megemelem a kalapom!!.... Anyud meg úgy alkot véleményt, hogy részt sem vesz az életetekben.... háááááááát..... ne engedd neki..... én tutira jegelném, kivárnám, hogy mikor hiányzunk neki.....
Voltunk ma bent az árkádban a játékboltban..... Hurrikánod jutott eszembe, hogy mit le tudott volna ott a között a rengeteg játék között trimbolni!!!!!!
Béku: Remélem az ünnepekre már fogsz tudni kajolni.... tényeg egyél, mert velem ellentétben, Neked nem nagyon van miből fogyni... ráadásul ha sokáig nem eszel normálisan, még a cukroddal is gond lehet, ami ugye terhesség alatt gondot okozhat..... szóval próbáld valamennyire... és ne csak a kakaóscsigát, mert az azért nem a leg egészségesebb....
Tegnap írtam egy jó hosszú választ, de elszállt, este meg már nem volt erőm újra írni.... a lényege az volt, hogy az ünnepkor lécci ne hajts Magad majd halálra..... sok vendég ide, sok vendég oda, most nem a túlhajtásnak van itt az ideje.... Látom tesód pakolni akar ma... hmmmmmmm..... nem is mondok semmit... csak annyit, hogy tutira jól elbeszélgetnék vele, ha ismerném......
Vicky: Barbus továbbra is gyönyörű!!

Alíg várom már, hogy a karácsony után beszámoljatok, Te is, meg akinek már van gyerkő, hogy melyik picúr mit csinált!!!???
Mikor utaztok le vidékre? Már szentestére?
Voltunk ma mnyptárban, de semmi érdemit nem tudtak még mondani a reálhozamról, még a számítását se tudják...meg úgy egyébként se...
Szóval mi ma egész nap ügyintézősben nyomtuk... Lényeg: megvan az afp eredmény, Eszter szerint jó lett, mondjuk én azt sem tudtam melyik számot kell rajta nézni....
Elméletileg majd mindent megvettünk ami karácsonyra kellhet, egyedül már majd friss kenyérért kell csak elmenni..... meg csütörtökön a gyerekruhákért megyünk el... ezen kívül a takarítás egy része van vissza. De én csak light-osan nyomom, Rajóra jut most a dolgok neheze.... Idáig egész jól állja a sarat (csak picit morog....

)