A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!

Minden betegeskedőnek küldök sok-sok++++++++++++++++

Rylie:
szegény Kamilla :( , kísértetiesen hasonlít Orsimra ezzel a betegséggel.
Sajnos a mandula a fő gond,pláne ha tüszös.
Pont így volt nálunk is,kezdődött a mandulával,onnan ráment a hugyutakra,de odáig fajult,hogy meg sem állt a vesékig :(
Szóval nagyon nagy szerencse,hogy időben észre vették nálatok,mert bizony mi a kórházban kötöttünk ki ezzel.
Remélem hamar túl lesztek rajta!

A gyerkőc fotók baromi édesek!!!

Zuz:
köszönöm mi megvagyunk :D
Csak ne lennének ezek a"mesteremberek" :roll:
3hete festik az"óriási"házunkat és ahol lehetett,ott összekeverték a színeket :?
Nincs kép Rólad?Gondolom már nagyon számoltok visszafelé :wink: :lol:

Macs:
szuperul haladtok,hamarosan be is értek minket :lol: :?
Nagyon csinos lesz a házikótok!

Lindi:
én is kerestem a pocakodat :lol:
Gréti még mindig csodszép,a Barni név pedig nagyon tetszik!

petergabi

http://www.babazo.hu/tipeg/20050925mezt ... junke.html

ezt talaltam egyedül egyelőre

Szep napot! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jucus,
köszi. én meg eddig nem is szavaztam a Mosoly Olimpiára, ezért nem tűnt fel. akkor kénytelen leszek regizni ide is, oda is.
ancsipancsi

Jó téma!

Mikor meséltem azuramnak, hogy tesóm együtt fürdik a gyerekekkel, akkor ő teljesen megdöbbent (akkora fürdőkádjuk van, hogy négyen is beleférnek!) - de ne felejtsük el, hogy ő egy olyan kultúrából jön, ahol a test és tesiség tabutéma. És hát persze más együtt zuhanyozni, mint együtt fürdeni a kádban. Én is nagyon szeretnék Dominóval pancsizni, msot már lassan meg is lehet majd valósítani, de idáig is együtt zuhanyoztunk - mármint én zuhanyoztam, ő meg nézte.

Azt gondolom - sokakkal együtt - hogy zavarba a gyerkőc akkor jön a nemiszervek látványától, ha a szülők ezut közvetítik felé - hiszen ez is tanult dolog. Persze felnőttkorban nagyon nehéz ezeket a gátlásokat levetkőzni.

indianyo

PGabi: most jól megijesztettél! :shock: Nálunk is azt mondta a doki, hogyha a köv. pisiminta is rossz akkor be kő menni a Tűzoltó u-ba hasi UH-ra! Na ezt nagyon nem szeretném, szal remélem tényleg időben elkaptuk a frakkját a baciknak!!

Zsan: nekem is hátrahajló méhem van, és olyan nagy pocakom nekem se volt, viszont én már a 8. hét körül felfúvódtam mint a lufi, szal nem lehetett letagadni ;)

Betegeknek: ++++++++++++++++++++++++

Állatbarátok!:
Honnan termelődik a muslinca ha minden ablak zárt azaz kivűlről nem igen jöhetnek be!!!!??????
Kész vagyok tőlük, hogy amikor eszünk Kamillával akkor úgy köröznek felettünk, mint a keselyűk a sivatagban :x
CSak alma van kint meg banán más gyümi nincs elől. A gyümiből kelnek ki?? :roll:

Rylie
rylie

Ha már videó, iott egy hozzátápi-kezdet amerikai módra :lol:

http://uncutvideo.aol.com/videos/c3963f ... bb49dfc6d8

(várni kell kábé fél percet, míg betölt, csak utána lehet indítani)

indianyo

Indi és az milyen érdekes, hogy a Kama Szutra hazájában ilyen tabunak számít a test-iség, nem? :roll:

R
rylie

Deni, Ancsi: megtaláltam a neten ennek az agyagszerűségnek a nevét:
Modellmassza Jovi

itt lehet megtalálni: www.kreativhobby.hu
/webáruház/modellezés
meg egy csomó tök jó dolgot lehet itt találni ;)

ez meg nagyon tetszik:
Kép

8)
R
rylie

sziasztok, jó reggelt,

Igi megint hányt, úgy látszik ez reggeli betegség...pedig tegnap este tök jól volt, éjjel sem volt semmi, hanem aludt, és erre reggel...
megint hasmenés, hányás. :roll: és tegnap is, délutánra szinte semmi nem volt, egyszer kakilt, délelőtt meg 4x.
és csak az anyatej nem jön ki belőle, bár lehet, h ez sem igaz, mert lehet, h a reggeli hányás meg a reggeli, valszeg sűrű tejtől van... :roll:
twighlight zone...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

a jövedelembe beleszámit a családi pótlék is???
most próbálom kiszámolni a gázár támogatásunkat, már ha járni fog nekünk... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

még 1:
ismertek olyat, aki jól fordit franciáról, és ha ESETLEG lenne munka, akkor vállalná is???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie:
nem akartalak megrémíteni,szerintem minden rendben lesz,mivel célirányos gyogyót kaptatok!!!
A hasi uh meg nem gáz,azért nem kell bent maradni.
Mi azért voltunk 10 napot,mert teljesen kiszáradt a folytonos hányástól és láztól.Csak bent derült ki,hogy a mandula a kisebb baj :roll:
Fel a fejjel,minden oké lesz :!:

Zsan:
lázas is?

Indi:elfelejtettem írni,hogy döbbenetes az új avatar képed :shock:
:lol: .

petergabi

Zsána,
én szoktam franciáról fordítani, de eddig csak szakszövegeket (az én szakmám szövegeit) fordítottam... :roll: attól függ mennyi a szöveg és milyen határidővel... meg ha írsz mél bővebben a témáról akkor beszélhetük róla. Köll referencia munka is?

most mennem kell, de majd rejjagálok mindenkinek, akiknek akartam

Dógomvan.. :(
macskanyu

Zsanci,
én nem vagyok biztos benne, de sztem logikusnak tűnik, h beleszámítson. Minden bruttó jövedelmet össze kell adni, nem? Ha ez is olyan, mint az apehes cucc... De majd más, okosabb jobban válaszol.
Iginek jobbulást! Mi a fene ez a hányós cucc? :( Nem lehet, h azért reggel hány, mert éjjel dolgozik benne a kaja, de akkor ugye alszik, és reggel feljön, aminek fel kell? Ez csak arról jut eszembe, h tegnap a doki azt mondta, h biztos azért köhög E reggel (és csak reggel), mert az éjjel összegyűlt trutyit ilyenkor köhögi fel. Nem lehet, h valami hasonló, csak neki a pocakkal..?

Fürdés: mi szoktunk együtt. Igaz, ritkán, de szoktunk. És mivel ha ketten vagyunk itthon, Eszter egy percre se tágít mellőlem (vagy max egy percre :wink: ), így mindent lát és tapasztal, öltözéstől kezdve a wc-n át a fürdésig. Most 2 napja az apjával fürdik, nagyon vicces. Néha megnézi, mi van "ott" és röhög, de ez minden. Egymás előtt nem meztelenkedünk (na, jó, néha. . . ), ettől függetlenül nem csinálunk belőle ügyet, ha E meglát. Egyszóval: nem vagyunk az a család, akinek 5 percbe telik ajtót nyitni (amíg felöltözik... :D ), de nem is vigyázunk kínosan a takargatásra.

Istiék beugrottak egy picit délelőtt. :D Votiv pocakja nagyon szép! Isti pedig eleven.. ha tesz fel V képet, majd meglátjátok, a macskám azóta is piheni az első találkozást. :lol: :lol:
neet
neet

Indi,
megnéztem a videót, vagy 3x, de nem értem, mi benne a poén? Vagy csak úgy az egész? Vagy valami el van rejtve...?
És az avid tényleg király! :)
neet
neet

Neet! (Zsanci)
ha az Apehos logikát követjük, akkor épp nem számít bele a jövedelembe a CSP, hiszen abból semmit nem vonnak. mikor az üdülési csekkre kellett pályázni, akkor se számított bele.

különben Votivéknak bugyiban nyitottál ajtót? :) :) ha váratlan vendég jön, nekem bizony időbe telik ajtót nyitni, néha elég pacuhán vagyok itthon.
ancsipancsi

muslinca..... hú... jó kérdés.... És most musliNca, vagy muslica "n" nélkül. Mert én is "N"-nel mondom, de általában "n" nélkül hallom mástól :?
Egyébként nem lehet, hogy a kukára jönnek??? A sok gyümi héjra, stb, vagy a spejzben nincs valami finomság, esetleg nem löttyent ki valami, amire jöhetnek?
Kamillának további gyógypuszikák!
A képről az jutott eszembe, hogy B ma egy fürdöszobai dobozzal játszott, amíg szárítottam a hajam, és volt benne két tampon, persze kibontotta, és azt rágcsálta :lol: Elég gusztustalan volt, de aztán belegondoltam, hogy ez végülis steril.... :roll: :lol:

Zsanci!
Hú, de szarul hangzik :cry: Amikor B-nek ment a hasa vagy 2 hétig, neki is csak reggel! De igaz, ő nem hányt és más baja nem volt, de volt, hogy 8x pelenkáztam reggel 10-ig!

Gabi!
"mesteremberek" :twisted: LÁtnád a mi festésünket! A festő anyukája szerintem már meghalt csuklásban! :twisted: Azért fel a fejjel, már a finishben vagytok!
Pocakomról talán est4e tudok fotót felrakni, de majd lehet, megkérem Ancsit, ő bizti fel tudja tenni, én ehhez is béna vagyok!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi, szegény kisfickó, nagyon szar lehet az a kaja :x :)

Neet, le vagyok nyűgözve, Eszti milyen okos és mennyi mindent mond!!! olyan helyes és kedves kislány, és Istivel olyan jól kijöttek :) még azt sem bánta, hogy Istók elcseni a cipcit :wink:

Kisün, emlegettük Dócit, mint a "macskák rémét", mert Isti első találkozása a macsokkal hasonlóan jól sikerült :D nagyon lelkes volt, és cipelgette a cicust, de többször meghúzta a farkincáját/annál fogva akarta felemelni :shock: :lol: de Neeték cicája bámulatosan jól viselte, míg lefejtettük róla a szeretettől visító rajongóját :D

votiv 8)
votiv

Muslinca. :lol: :lol: :lol:
Ez a kérdés foglalkoztat évek óta!!! Végre felmerült!! Sztem csak úgy lesznek. Tuti a gyümiből. Nálunk is. Télen is.
neet
neet

votiv 8)
votiv

Votiv!
:lol: :lol: :lol: Akkor most már azt is tudjuk, hogy kell tenyészteni őket, ha éppen nem lennének itthon :lol:
Istid édes lehetett a macsekkal :lol: És ezek szerint a menyeddel és a nászasszonnyal is jól kijössz :wink: :lol:

Zsanci!
Most akkor nekünk kell kiszámolni, hogy mennyit támogassanak a gázárból? :roll: Küldenek erről valami papírt? Mert úgy lenne logikus....
zuzmo1

Gabi,
ó azok a mesteremberek :( ne is mondd, PONTOSAN tudom, mire gondolsz... ha nem állsz ott ostorral, akkor lőttek a szín- és egyéb terveknek...

Neet, Votiv,
tökjó lehetett!!! :)

Votiv,
örülök, hogy Isti ilyen szerelmes a macsekokba!!! Meg az állatok (ld. pacik) eszméletlen jó hatással vannak a gyerekekre... Dóci egyébként inverz mód nagyon jó hatással van az egyik kutyánkra, aki igen lökött és félénk volt, de mióta Dócival játszik kint a kertben, iszonyat fickós és nyitott a világra :D
És köszi, végre tudok mindent a muslicákról!!!!

Zsan,
szegény kicsi Iginek jobbulást!!!

Rylie,
örülök, hogy Kamillánál gyorsan észrevették, hogy mi a helyzet! Remélem, minden rendben lesz, és gyorsan meggyógyultok :)

Mi ma játszóházaztunk, ilyen kaki időben más igazából nem jó. A Főv. Művelődési házban nyomjuk, ide simán el tudok menni két gyerekkel, és Dócira nem kell figyelni, Marci meg elvan, néz-alszik-vigyorog. :) Szerintem holnap délelőtt is ott leszünk, ha van valakinek kedve csatlakozni, jöjjön! :D

vera
kisün

de még így sem tudjuk, hogy honnan teremnek ott a muslincák. egy szinte zárt lakásban rögvest (és nem 10-11 nap alatt) ott teremnek, ha a gyümölcs erjedni kezd.
ancsipancsi

Indi!
amerikai hozzátápi kezdettel semmi gond! annyira nem lehet rossz, ha kinyitja a száját 8) Bazsó összeszorította annak idején, úgyhogy nagyon próbálkozni sem hagyott :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie!

Tök jó, hogy ezt a muslinca dolgot írtad, mert kb. 2 hónapja nekünk is az agyunkra mennek. Állandóan hesegetjük őket Timivel, és elvileg nálunk sincs kint semmi amire jöhetnének! :roll:

Zsan!

Kitartást nektek és jobbulást Iginek! :(

Én meg mai naptól abbahagytam a 3 hetes fürdőkezelésemet! 3 napig bírtam! :cry: Ma reggel a nődokinál kötöttem ki. A gomba mellé, amit az uszodában kaptam, lett egy jó kis petefészek gyulladásom, gondolom attól a jó kis hideg víztől, ami a Gellértben van. Így tegnap óta elköltöttem 6 ezer manit a patikában gyógyszerre. Ez nekem nem éri meg. A Gellértes dokinő egyetértett velem és vissza is kaptam a pénzt szerencsére. :(

ILdi
ildi76

De bunkó vagyok!:( Most látom, hogy nem is köszöntem!

Sziasztok!:)
ildi76

Indi!

Aranyos ez a videó!:) Szegény gyerek! :roll:
Érdekes, hogy Timi is kiköpi mostanában a sütőtököt, pedig "kiskorában" szerette.

Votiv!

Köszi a muslicás ismertetőt!:) Bár mondjuk ez a cikk épp arról szól, hogy hogyan kell szaporítani őket! :D
ildi76

Neet :) semmi poén nem volt, csak aranyos a kissrác, ahogy köpköd és tiltakozik :)

indianyo

Ildi!
Ez nagyon durva! :shock: Még jó, hogy a pénzt visszakaptad! Azért a petefészekgyulladás elég komoly dolog :cry: , remélem, hamar meggyógyulsz!
Azért írhatnál néha jó dolgokat is!!! :D Timi hogy van? Fotót tudsz betenni?
zuzmo1

Zuz!

Sajnos nyáron készült utoljára kép Timiről. Épp most próbálok szerválni kölcsönbe egy fényképezőt, hogy legyen már pár, mert biztos sokat változott azóta. Lehet, hogy hétvégén sikerül, és akkor agyon fogom fényképezni Őt. :D

Egyébként, köszi a kérdést, a náthát leszámítva jól van Timi. :)
Most épp szunyál, ezért érek rá ennyire. :) Rájöttem, hogy annyira stresszes tudok lenni, ha nincs meg a napi 1-2 óra netezési időm. Szinte egész nap Timi délutáni alvását várom, mert akkor tudok megcsinálni mindent, plusz kikapcsolódni.:)
Sajnos Timi egyáltalán nem tud eljátszani egyedül, nem tudom ez normális-e ebben a korban vagy már kellene tudnia kicsit egyedül játszani?! Ha nem játszom vele, akkor nekiáll rosszalkodni és akkor tényleg egy tapodtat sem tudok mozdulni mellőle.

Alakul a beszéde is. Lassan, de biztosan. Ha valamit nem értünk hihetetlenül találóan elmutogatja.
Ilyeneket mesél: "ama, hamm, vo, me, phü" + futás karmozdulata. Ez a következőt jelenti: Az almát a róka bekapta, a medve észrevette, a róka ijedtében kiköpte az almát és elszaladt. Ez az egyik mesekönyvéből való. Van, hogy egymás után 10X elmeséli. :D
Meg, ha valamit nem akar, pl. apja meg akarja csikizni, akkor felemeli az ujját, mint én szoktam, amikor azt mondom neki, hogy "nem szabad" és azt mondja nagyon határozottan és nyomatékosan, hogy "nye"!:)

És Te hogy vagy? Örülök, hogy megkerültél!:) Már azt hittem lemaradtam valamiről!:) Mi lesz a picurka neve? Bocs, hogy nem tudom, de nem mindig van időm olvasni.

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Votiv, légyszi képeket. :lol:

Igi, gyógyulj meg mihamarabb!

Nos, a mi napunk nem igazán kezdődött jól: 7-kor Réka vmi miatt visszaadta az addig benyakalt vizet, természetesen a nagyágyon. Oké! Temetésre mentünk kocsival, és mire visszamentek anyuék a kocsihoz vki kinyitotta a csomagtartót és elvitte az 1 kg még meleg pogácsát, amit a torra vittünk. :evil: Hát ember az ilyen? :shock: A gyerek cucca nem kellett, mert az viseltes vászonzacskóban volt. :wink:

De volt jó is, Réka végre belekakkantott a bilibe. :mrgreen:

Ja, és azért van ilyen "jó" idő, mert színházba megyek, bocs mkitől! :roll: :wink:
zanza

Zanza, csak egy icipici, homályos képem van a telefonomon :( át se tudom tenni gépre :?

ma este én is csavarogni megyek, előbb a MU színházba, aztán a Trafóba koncertre :D már vagy 100szor le akartam mondani, mert lusta vagyok, meg jó műsor lesz a tévében (Monday Night Football :wink:), de meggyőztem magam, hogy már nem sokáig lesz esélyem elmenni bárhová is, és úgysem fogom megbánni, ha elmegyek, szóval csak szépen vonszoljam el a kis(?) seggem :D

Ildi, én úgy tudom, az egyedül játékhoz is kell egy komolyabb fejlettség, tehát nem az az első dolog, amit a gyermek szeretne, hanem csak a sokadik :)
Istinek is sokkal fontosabb, hogy figyeljek rá, vagy legalább ott üljek mellette, ha játszik, mint hogy egyedül játsszon és "megvalósítsa önmagát" :D
na és ha véletlen nem vele foglalkozom, mindjárt takaríthatok utána :twisted:

Vera, hányra mentek az FMH játszóházba?

votiv 8)
votiv

a mai napi rémtörténet: "elszökött" egy kisgyerek a KIKA gyerekmegőrzőjéből :shock:
http://velvet.hu/poronty/2006/11/21/mez ... a_kikabol/

votiv 8)
votiv

sziasztok,
most találtam, falinaptár ügyben, eddig messze ez a legolcsóbb sztem...
de nekem még ez is drága...
http://www.falinaptár.hu/falinaptar.htm

itt találtam a babaneten, ha regisztrált vagy, még további 10% kedvezmény.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A CALICI MIATT ZÁRLAT VAN A SZENT IMRÉBEN?????? VAGY ROSSZUL HALLOTTAM????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv: félreértettél: én dögleszteni akarom a muslincákat avagy muslicákat és azt akarom, hogy ne keljenek ki a nemtomhonnan!! 8)

PGabi: remélem tényleg hamar elkaptuk ezt a bretegséget és megússzuk ezzel az 1 hetes antibigyesz kúrával!

Ildi: :shock:

Votiv: a MU-ban mit nézel? És a Trafóba mit hallgatol?

Zanza: jó szórakozást!

És akkor én is dicsekszem, mert Apa az egyik cégtől kariajándékba kapott két jegyet a Producerekre! Úgy örülök neki, mert már úgy vágytam színházba!! Mondjuk passz, hogy Anyu hogy fogja elaltatni Kamillát az én cicim nélkül :?

Zsan: ++++++++++++++ nektek, elég ijesztő lehet ha egy kisgyerek hányikázik :(

Rylie
rylie

Zuz,
ha igy van, mi átmegyünk hozzátok, elkapjátok, és akkor már nyugodtan mehettek... :wink:
csak VICCELTEM!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
de neked még legalább egy heted van, addig meg is szüntethetik!!!!
én drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi, a hír igaz, "nincs betegfelvétel a Szent Imre krónikus osztályán"
itt a cikk
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=164421

de azt nem tudom, hogy ez vajon a szülészetre is vonatkozik? :roll:

de ne aggódj, 1-2 nap, és feloldják ezt is!!

votiv 8)
votiv

Zuz,
mért nem irsz egy sms-t a Gabinak? Ő biztos tudja...
egyébként minél előbb történik, annál jobb neked...örülj, h nem a jövő héten van ez...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

anyósom a Dél-Pestiben dolgozik, és mondta, hogy ilyenkor csak a látogatás és egyes osztályokon szűnik meg a betegfelvétel. szóval mondjuk a szemészeten nem :D
ancsipancsi

én hülye Ovomaltint adtam imént Lencsémnek, aki szépen benyelte jó részét, a többi az ágyba szórta :/, míg én a neten kutakodtam
ancsipancsi

gázártámogatás ügyben találtam:
Jövedelemnek minősül a munkabér, a megbízási díj, de a gyes, a családi pótlék, a táppénz és az ösztöndíj is. Nem kell beleszámolni azonban a jövedelembe a 13. havi nyugdíjat, a lakásfenntartási támogatást, az átmeneti segélyeket és az anyasági támogatást sem.

SZIVÁS A KÖBÖN... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Esztinek, Iginek, Istinek, Timinek, Kamillának és minden betegnek bulást!!!

Rylie :) Mikor lesz meg a vizelet eredménye? Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Ildi :) Hú, ez durván hangzik :( Talán tényleg jobb, ha pihensz a kezelések helyett :roll: Sok +++++++++

Zanza :) Nagy gratula Rékának a bilihez!!

Ancsi :) A kakaóporos dobozt adtad Lencsinek? Az hihetetlenül izgalmas tud lenni, pláne ha sikerül kinyitni :wink: :lol:

Mi ma megjártuk a lila foltjainkkal a gyerekdokit, ő még nem látott ilyet, akkor tovább a fogászatra, ott már sok ilyet láttak: egyszerűen jön a gyerkőc foga, és nem a már kijött fogak okozták, hanem a kijönni készülők, úgyhogy csak ki kell várnunk amíg kibújnak.
denizsa

Gabi megnyugtatott, hogy csak a belgyógyászaton van zárlet. Azt csak én teszem hozzá:MÉG!!!

B születése előtt meg a vízcső törött el :twisted: Azóta is gyűjtik a lóvét, ki van téve a felhívás a lift mellé 2005 áprilisi dátummal :roll:

DE ÉN NEM AKAROK A SCHÖPFMEREIB EN SZÜLNI!!!!! akkor is odairányították a szüléseket> Mi meg megtekinthettük az egész szülészetet relax után, mert egyáltalán nem volt szülés....

Kép
Kép
zuzmo1

arra emlékszem, h eltörött a vizcső, és volt olyan, aki a s-m-ben szült, saját dokival és szülésznővel.
És ki volt az, akit 2 nap után hazaküldtek??? Green???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
néztem egyet a zárlat-hírre :shock: A cikket én is úgy értelmeztem, hogy nem a szülészeten van, és remélhetőleg, mire szülsz, minden rendeződik! :)

Ildi,
tökaranyos lehet a csacsogó Timi :D Az egyedüljátszás miatt szerintem ne aggódj, ez nemcsak kor-, hanem alkatfüggő is! :)
Sajnálom, hogy a kezelés ennyire nem jött be :(

Deni,
ezek szerint alulról nyomják a még ki nem jött fogak az ínyt?
:shock: De ez jó hír, ez azt jelenti, hogy hamarosan kibukkannak, nem? :D

Votiv,
10 körül megyünk, és dél körülig maradunk, ma pl. fél1-ig voltunk :D Arrajártok?

Zanza,
te lenni esőistenség, és a felhők gyűlnek, ha kiszabadulsz? :lol:

v
kisün

Zuz!

Ne izgulj előre. Ezek a zárlatok nem tartanak sokáig, legalábbis így rémlik. Most ugye 37. hetes vagy?
Az utsó kérdésem meg még hozzád szólt, csak túl sok mondandót iktattam közbe a neved meg a kérdés közé.:)

Den!

Örülök, hogy megnyugtató választ kaptál fog ügyben.:)

Asszem lefekszem, mert elég vacakul vagyok, pedig még főzni akartam...majd holnap.

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Ildi!
Timinek gyógypuszik!
Amiatt ne aggódj, mert ninc el egyedül! Szerintem itt sokan vagyunk így :lol: Nálunk kifejezetten élményszámba megy, ha B leköti magát. Én arra jöttem rá, hogy ha aktívan foglalkozok vele, akkor utána igényli az egyedüli játékot! Gondolok itt meseolvasásra, újságnézegetésre, az ismert dolgok ismétlésére, új dolgok, szavak tanítására. Utána annyira nem igényel! De szerintem természetes, hogy kell nekik az ANYA! Van, hogy csak mellette kell ülnöm, és tök jól elvan magában, de nem állhatok fel, ott kell ülnöm, és néznem :lol:
A tesó Panna lesz :D B mutogat a hasamra, ha kédezem, hol van Panna, és mondja, hogy Paaaaaaaaa, de szegény még nem is sejti, hogy ki az a Paaaaaaaaaa :D Lesz nagy ledöbbenés!

Votiv!
Egyszer én is voltam a MU színházban, nekem nagyon bejött! És reméle, nincs hari, hogy nem válaszolsz a pümre és a régi mélemre se :(

Vera!
FMH-ba szoktatok járni? Kár, hogy holnap nem érünk rá, szívesen betársulnánk. Na, majd egyszer! Tegnap sajnáltam, hogy nem tudtatok átjönni :(

Deni!
Na, akkor megnyugodhatsz!!!! Szegénykének biztos nagyon fájhat is, ha belilult!

Ancsi!

Köszi a bíztatást! :lol: Bár asszem az sem lenne fájdalmasabb, ha a szememen jönne ki a gyerök 8) :lol: :lol: :lol:

Egyébként az a bajom a zárlattal, hogy az a tendencia. hogy először csak egy osztályt, aztán az egész kórházat lezárják :? Meg egyébként is, nem hiányzik nekem már ez az izgalom :lol:

Zsanci!
Párom azt mondta, hogy szerintem ezt a gázártámigatásos dolgot megint úgy találták ki, hogy pl 2 pedagógus fizetésre már nem adják meg, mert ugye a sok be nem jelentett fizetés miatt ők már a társadalom kizsákmányolóinak számítanak :? Tudom, nem vagyok népszerű az állandó károgásommal, de olyan igazságtalannak tartom, hogy mi pl mindenről lemaradunk, mert bejelentett fizunk van, mások, akik meg sokkal jobban állnak, kihasználhatnak minden kedvezményt. Durva pl. hogy a családipótlékot és az ösztöndíjat is beleszámolják :roll:
Igid hogy van????

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz :) Ne izgulj, a kedvenc kórházadban fogsz szülni! :D Ill. ha kell ennyi izgalom, akkor csak rajta :wink:

Vera :) Igen, a fogacskák nyomják az ínyt, meg lehet hogy mást is, és remélem nemsokára kijönnek, mert olyan csúnyán néz ki... És dokinéni szerint nem fáj (bár ezt kétlem), mert nagyobb gyerekeknél is szokott ilyen lenni, és ők már el tudjták neki mondani, hogy nem fáj :?

Ildi :) Jó pihizést! És nálunk is hasonlóan van, mint Zuziéknál, hogy ritkán van el teljesen egyedül Bálint, csak reggeli után egy kicsit, ezenkívül igényli a jelenlétet, van amikor aktívan (pl. hozza a krétáit vagy a könyvét és az ölembe ül), és van amikor elég, ha ott ülök mellette és nézem mit ügyködik. De asszem Nálatok sokat fog változni a dolog, ha Timi bölcsis lesz (és nemcsak mert nagyobb lesz addigra) :wink:
denizsa

Rylie! mi is szenvedtünk a muslicáktól, s fel is hívtam az ántészes írtókat s ők azt mondták rothadó cuccok, gyümölcsfa.

Zsanci! Én ismerek franciatanárt. Mit kérdezzek tőle?
Már én is gonolkodtam a gázártámogatáson. Ezt az önkormányzatnál kell igényelni?

Votív! Püztem neked.

Den! Fogak :P

Zuz! Ne izgulj bizti minden rendben lesz kedvenc H-ban a kedvenc dokibácsiddal!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?