Ildi!
Timinek gyógypuszik!
Amiatt ne aggódj, mert ninc el egyedül! Szerintem itt sokan vagyunk így

Nálunk kifejezetten élményszámba megy, ha B leköti magát. Én arra jöttem rá, hogy ha aktívan foglalkozok vele, akkor utána igényli az egyedüli játékot! Gondolok itt meseolvasásra, újságnézegetésre, az ismert dolgok ismétlésére, új dolgok, szavak tanítására. Utána annyira nem igényel! De szerintem természetes, hogy kell nekik az ANYA! Van, hogy csak mellette kell ülnöm, és tök jól elvan magában, de nem állhatok fel, ott kell ülnöm, és néznem
A tesó Panna lesz

B mutogat a hasamra, ha kédezem, hol van Panna, és mondja, hogy Paaaaaaaaa, de szegény még nem is sejti, hogy ki az a Paaaaaaaaaa

Lesz nagy ledöbbenés!
Votiv!
Egyszer én is voltam a MU színházban, nekem nagyon bejött! És reméle, nincs hari, hogy nem válaszolsz a pümre és a régi mélemre se
Vera!
FMH-ba szoktatok járni? Kár, hogy holnap nem érünk rá, szívesen betársulnánk. Na, majd egyszer! Tegnap sajnáltam, hogy nem tudtatok átjönni
Deni!
Na, akkor megnyugodhatsz!!!! Szegénykének biztos nagyon fájhat is, ha belilult!
Ancsi!
Köszi a bíztatást!

Bár asszem az sem lenne fájdalmasabb, ha a szememen jönne ki a gyerök
Egyébként az a bajom a zárlattal, hogy az a tendencia. hogy először csak egy osztályt, aztán az egész kórházat lezárják

Meg egyébként is, nem hiányzik nekem már ez az izgalom
Zsanci!
Párom azt mondta, hogy szerintem ezt a gázártámigatásos dolgot megint úgy találták ki, hogy pl 2 pedagógus fizetésre már nem adják meg, mert ugye a sok be nem jelentett fizetés miatt ők már a társadalom kizsákmányolóinak számítanak

Tudom, nem vagyok népszerű az állandó károgásommal, de olyan igazságtalannak tartom, hogy mi pl mindenről lemaradunk, mert bejelentett fizunk van, mások, akik meg sokkal jobban állnak, kihasználhatnak minden kedvezményt. Durva pl. hogy a családipótlékot és az ösztöndíjat is beleszámolják
Igid hogy van????