te kérdezted múltkor a cosmodisket? én most megvettem. már nem érdekelt a további info gyűjtés, egyszerűen kell és kész. remélem használ is.
INdi!
én se vállalok be rendes táblát, azt se tudom hogy kell olyanra csinálni, hogy egyes emberek gyerekének napra pontos életkorát jelezze, de egy excel tábla tök jó lesz. ha lesz időd megcsinálni, utána én átvariálom html-be. esetleg be lehetne szúrni a csajócák vonalzóit is, és akkor az legalább számolna
MOSÓSZÓDA:
vettem végre. a nő felhívta a figyelmem fizetés után, hogy csak mosószer kiegészítésre használható, nevezetesen fehér mosása esetén fele szóda, fele normális mosópor, színes mosása esetén pedig csak egyharmada lehet mosószóda, mert kiszedi a ruhák színét. túl naív voltam, aszittem, hogy ez tök elég magában is, de így nem fogom színesre használni, nem merek kockáztatni, sokba kerülnek a ruhák.
hogy is kell tárolni, hogy ne váljon kővé?
Lencsi elkezdett marni, csípni és harapni. elég hevesen reagálok rá
BKV:
azon a tetű békávén (eddig bírtam) ma elszállt az agyam, és miután a sofőr megint úgy állt meg (mint egy kocavezető, srégen beb..szta a buszt a megállóba, hogy a hátsó ajtó kb. 50-70 centire volt a padkától), leszálltam, oda rohantam kocsistól az első ajtóhoz, és hangosan bekiabáltam, hogy miért így állt meg? mivel semmit nem válaszolt, hanem elkezdte csukni az ajtókat, még azt is megkérdeztem, hogy normális-e. hazafelé eldöntöttem, hogy írok a bkv-nak, mert nem állapot, hogy így is magas lépcsőkre kell feltornáznom egy kocsit, de arra nem képesek a méltóságos urak (akik jogtalanul a korkedvezményes nyugdíjért lobbiznak), hogy párhuzamosan álljanak meg azzal a tetű busszal. egyszerűen az úttestről nem tudok fellépni kocsis kézzel, csak feltenni kinyomva a kocsit félig, hogy Lencse majdnem kiesik... marha mérges vagyok.