A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs :lol: :lol: Ismerős a szitu, egyszer egy outletben gyerek babakocsiba kényszerítve, mikor ránéztünk, mert nagyon csöndben volt, a kezében egy 45-ös férfi cipő figyelt. Vmelyik polc mellett fél pillanatnál tovább álltunk. :lol:
zanza

Macs,
az olyan vékony szivacs szerüség, össze is hajthato (a drágábbik), és lehet rakni kanapéra, földre, fotelba, stb. és gombnyomásra massziroz ott ahol akarod. Apu hátfájos, anyu derékfájos, ezért gondoltam....
képet most nem tudok rakni, mert B olvasni akar :) (quelle.hu, és azon belül Egészség, életmod kategoria)
fibi

Neet, pü-ztem.
zanza

ugyehogy ugye. De hát olyan ritkán tudom így lepáccintani Fülit(meg nem is szívesen), de vele csak a villámvásárlások működnek, a karácsony meg ugye nem ilyen... Tegnap, mire a kisboltban megvettem a kaját, addig: kirágta a rizseszacskót, megette a pannónia sajt felét, bepakolt 4 doboz tök felesleges szappant, úgy hogy észre sem vettem és a futószalagról a pénztárnál lepakolta az előttem lévő pilóta kekszét, a mi kosarunkba. És ezek azon akciói voltak, amiket nem tudtam megakadályozni, a többit kivédtem, pedig már van rutinom, a "vásároljunk gyerekkel " kategóriában. De hogy nem unalmas, az biztos :mrgeen:
macskanyu

ááá, az e-boltban találtam 46-ért :shock:
fibi

Fibi,
pólusban megnézem :) ott szoktak ilyesmik lenni
macskanyu

Neet!
nekünk anyu mindig a szemzugba nyomott egy adag krémet, és az pislogással belement a szembe. muszáj volt, mert folyton kötőhártya gyulánk volt, és utáltam beragadt szemmel kelni. asszem Tetran volt. szóval hátha ez bejön neked, hogy nyomd oda középre.
különben Eszci ugyanolyan jó fej, mint az anyja, tényleg klassz formát hoz :)

Zanza!
milyen kedves rokon! :(

Zuzmó!
én általában tartottam a 2,5-3 órát, mert hasfájós volt L. és gondoltam, hogy betartom a szabályokat. de ugyebár nem lett jóevő. :)

Votiv!
nem semmi kalandokban van részetek :(

különben anyukám - homeo a szocikorban :) - mindig keserűcsokit és durvább esetben vadgesztenyéből adott kicsit nekünk. mindig volt otthon a fiókban vadgesztenye és abból faragott. viszont azóta megtudtam, hogy a vadgeszti mérgező. mondjuk a hasunkat mindig megfogta :). és a keserűcsoki is. csak hát manapság ilyet már nem divat adni :).

Tinu!
te haladsz, mint a gép! még a végén ott figyel a kispulcsi! :)

Macska!
Füli annyira édes!
én L-t szigorúan babakocsiban tartom vásárlásnál , mert különben egyszerűen kezelhetetlen. Füli meg tudja, hogy mi a jó... Pilóta keksz :D

ancsipancsi

Macs :lol: nem semmi Füli, tegnap is ugy elcsente a mandarint, hogy észre sem vettük :lol: :lol:
Neked jövö szombaton is van suli??
fibi

Macs,
aranyos vagy, de miattam ne rohangássz pluszban abban a kevéske idödben! :) holnap ugyis barátnözök szingliben, majd benézek 1-2 boltba, ha nem lesz tömegnyomor.... bár szombaton fizu-osztás után... :roll:
fibi

Van, de minek????!!!
És képzeld, a mandarin teljesen kimarta a seggecskéjét :(

Ancsi,
Füles nem tűri a babakocsit, csak ameddig tolom. Igaz, nem is akarom rászoktatni a cipelősdire, szépen jön a maga lábán. a sarki boltban meg a tolóskocsiban csücsül és onnan mindent elér...
macskanyu

Na most nem mondjátok komolyan, hogy amiatt hogy betartottátok a 2,5-3 órát, attól a gyermekek rosszevők lettek? :shock: OKé, hogy én az első időben túletettem a kölköt, ezért fájt állandóan a hasa, de szerintem nem emiatt szereti a hasát.

.... most is épp a kezembe nyomta a tányért, hogy hozzak neki kekszet.... :roll: ....+ megkaptam az itatóját, hogy hozzam már a vizét is, ha már arra járok... :lol:

Fibi, tömegnyomor mentes napok karácsony előtt? Max. zárás után. :wink:

Macs, csodálkozol, hogy kirágja, megeszi, elcsórja? Mert nem etetted rendesen. :wink: :lol:
zanza

Halihó mindenki!

Kicsit eltűntünk... :oops: Angi nagyon érzékeny a teliholdra - legalábbis szerintem ez történik - s ugye bevetem minden energiám hogy jobban érezze magát, s mire idejutnék már koki vagyok.
Ma elmegyünk nagymamázni Érdre, s szerintem holnap este megpróbálok kecsáp with you.

Szép gyermekmosollyal teli napokat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Macs,
dekár :( és kreativ vasárnap? :wink:
hu, sajnálom Füli fenekét :( még sosem evett korábban mandarint? az én hibám is akkor :? vagy a héja csipte ki? :(
fibi

Macska,
mandarin és narancs, sőt a lé is eleinte kimarta nekünk is, mármint Eszternek, én jól bírom. :lol: de már nem, próbálj várni pár hót vele.
neet
neet

Barbi,
jo utat, jo nagyizást! csok :)
fibi

Zanza,
akkor kersek a kandallóban egy marék hamut és a fejemre szórom :mrgreen: egyébként meg a gyerek mindenhol eszik, csak itthon nem ! biztos tápláló az itthoni levegő :mrgreen:
macskanyu

Barbi!
hátha jön neked a Mikulás Érden és jobb kedved lesz :)

Macs!
óóó, nálam se tűri, de szerencsére még feledékeny! :) ha egyszer kiengedem, onnantól kezdve mindig ki akar menni, de ezt csak olyan 2-3x hisztizi el, utána elfelejti, hogy valaha kiengedtem. amíg bírom, ott fog csücsülni a kocsiban, amúgy úgyis egész álló nap meg se áll, annyit rohangál, hogy már elfáradok a nézésében is. :]
ancsipancsi

Sziasztok!

Jaj de nincs időm...olvasni. :-(

Lánykanév: az Emese és a Martina most a két befutó név, egész komoly exceltáblánk van.
Mind a 3000-3000 nevet szürtük így-úgy és százalékoltunk mellé, majd közös ranglistát állítottunk fel. Olyan sok értelme ennek az egésznek nem volt, a kedvesem 0-t adott egy két kivétellel, (amikor rászoltam néha kellene értéket is adn) akkor kegyesen max. 20-at. Én meg ha tetszett kicsit is a jelentése, vagy a hangzása 60-80-t.

Az Emese egy hajszállal vezet, na nem vékony hajszállal mert magyar. Viszont a vezetéknevünk csupa e, így elég mekkelekes. :-)
Szívesen vennék némi korteskedést egyik vagy másik mellett :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Zanza,
zárás után max ugy jutnék be a boltba, ha szépen rámosolygok az elado srácra, és esetleg... :P :lol:
fibi

Macs, persze, hogy tápláló: alkoholgőz és cigifüst. :wink: (ezt már ugyse mosod le magadról)

Ancsi, majdnem Lencsit írtam, szóval, nálunk egy darabig nagyon utált ülni a babakocsiban, mostanában meg élvezi, hogy tolom a fenekét, ő meg nézelődik, csak jó sebesség legyen, mert a sokáig egy helyben ácsingozásnál ohatatlanul menekülőre fogja. :wink:
zanza

Fibi, símaszkban mióta tudsz szépen mosolyogni? :wink:
zanza

Fibi,
esetleg álkulcs és üvegvágó? :mrgreen: akor igazán akciósan vásárolhatnél :mrgreen:

Ancsi,
Füles gyakorlatilag születése óta intoleráns mindenféle hordozó-cipelő-beszíjazós dologgal kapcsolatban. Több órát is képes végigüvölteni, és ezt a tortúrát nem vállalom. Akkor már a karomon is jobban elvan. Egyenlőre egész jól reagál a "nem"-re, de hoszú távon melyik baba bírja, ha semmihez nem nyúlhat. Persze meg kell ezt is tanulnia, de fokouzatosan. Egyenlőre a rövidtávú fokozatnál tartunk :) A babakocsi csak addig elviselhető, ha gurul.Ahogy megállunk, rögvet ki akar szállni, gondolhatod, hogy próbáltam hozzászoktatni, de a befelé-kengurut és a hordókendőt sem bírta... ez van :)
macskanyu

Felébredtünk.... :mrgreen:

Kép
macskanyu

Zanza, Macs,
háát, ez is egy megoldás :mrgreen: bár ezt egyedül nem vállalnám be :lol:

Ancsi,
Bálint is csak addig ül a babakocsiban, amig eszik vagy iszik valamit. aztán hopp, már ki is akar ugrani :)
fibi

Fibi,
képzeld, épp a hernyótokra egyezkedünk az e-bay-en. Nem csak Füles szeretett bele :D :D
macskanyu

Macs,
dejooo :D és azt honnan szállitják?

na, elindulunk, mert sosem érünk oda a háziorvoshoz... :roll:
fibi

macskanyu

Fibi!

retek klubbon masszázsmatracot tesztelt Leo és Zsu! 19900-ért vesztegetik! Van boltjuk a Móriczon is :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

most látom, hogy a szalagom szerint még terhes vagyok :shock: :lol: Pedig már nem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Grétinek gyógypuszik, Istenem, ez azért már komoly betegség, Lindiéknek kitartást és sok energiát küldök!!!!!!!

3 óránkénti etetés: két gyerek mellett nehéz lenne megoldani, hogy betartsa az ember (egyébként is minek???? nem ettől hasfájós vagy sem egy gyerek) aztán leüljön fejegetni! örülök, ha kiszívja! ma reggel már annyira fájtak a melleim, és a kis mókusom aludt, hogy elkezdtem fejni, 1 mellemból teli lett egy 180-as Avent pohár, és még jött volna, csak fogyóban az aventpohérkészletem. 8) És állítólag ilyenkor még csak 50-60-et eszik egyszerre. Tényleg vizet kellene adnom, ha nyűgös, miközben folyik belőlem a tej????? ja, a kérdés költői volt......... :wink:

Fülicsek csudaédes!!!! A barátnőm mesélte, hogy a több mint 2 éves kislánya csinálta ezt, tesó ülőkéjét elővette, és belekucorodott, csak abban volt hajlandó napközben aludni :lol:

Indi!
Domino igazán rendes, hogy így elszórakoztat este! lehet, ő is érzékeny a teliholdra, nálunk sem volt nagy alvás, a tegnapi nap pedig csak nyűgösködéssel telt első szülött részéről :?

Kisherceg!
ti mindent ilyen tudományos alapon közelítetek meg??? :lol: Ez nagyon tetszik! :lol: És gratula a lánykához!

Ja, és olvastam, hogy Adélka szörcsög, szerintem is normális ilyenkor. Erről jutott eszembe, hogy Pannát nem szívogatták le szülés után, úgy örültem neki!!!!!
zuzmo1

szia lányok! (tényleg, Beet, merre vagy?)

Szeritnem Dominó erős fognövesztést gyakorol, mert sikerült hajnali 2-re elaludnia, addig fent kuruttyolt, reggel negyed 11-kor feltápászkodott a hajnali tejcske után, msot meg már napi rendes alvásához készül.

Neet :) Zanza :) Sajnálom a mai talit, nem merek elindulni ezzel a kölökkel máma sehová, pedig a Feneketlen-tó nagyon csábítóan hangzik!

Gréti :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) És anyukádnak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuz :) dm-es jégkockatartó-zacsi nem játszik a tejecskéhez? nagyon sok belefér és kis helyet foglal a mélyhűtőben. és gratulálok a rengeteg tejecskéhez, ezt annyira jó hallani!

Macsek :) Fülöpöd mekkora egyéniség :)

Fibi :) Doktornéni adott valami bogyókat is - tehát alkati szer ügyben is értekeztetek? Ha te bízol benne, az már fél siker, az a lényeg, ugye, nem az, hogy itt mi (én :lol:) értetlenkedünk!

indianyo

Barbi :) nem lehet fogacska a ludas nálatok is? bár a telihold persze bejátszik erősen. jó hétvégét!

indianyo

Indi,
igen, adott 3 bogyot is, és cseppeket immunerösitésre (ill. bélbolyhok rendezésére).

Zuzi,
á, 20 rugonk most nincs :( akkor mást kell kitalálnom :?
ezek szerint Panna baba ilyen jol alszik? :D :D
fibi

Akkor jövö szombat senkinek nem jo??? :(

Zsáááááánaaaaa, hooool vaaaaaagy?????
fibi

Zuzi!
tök jó, hogy ilyen sok tejed van. ha nem akarod fagyasztani, ezzel készítsd el Paji esti tejpépjét!!! amúgy meg asszem 2-3 napig a hűtőben is eláll. jó dús kaját kaphat így Pajika :). ha a poharad elfogyott, az Elefániban (Bocskai) lehet kapni rendes anyatejgyűjtő zacskót (Medela vagy Avent is van) . más fajta zacsival inkább ne próbálkozz, mert lehet, hogy olyan vékonyak, hogy a tej átveszi a fagyasztó szagát benne (meg hát ugye nem is sterilek azok, és a már fagyott tejre se önthetsz rá frisset, csak hogy megteljen egy zacsi, mint pl. a jégkocka tartó. de a bébiételes üveg is teljesen jó fagyasztásra, csak ne legyen tele. mellesleg Lencsezabagép ekkor már 90 milliket evett/etetés, de nem tudott még olyan jól emészteni.
ha kell, kölcsön tudom adni pár hóra az elektronyos fejőmet!
ancsipancsi

Fibi :) nekem jó a jövő szombat és szívesen is talizunk veletek, de hol akarsz karácsonyolni???? mert a hely a problémás itt. Vasárnap a MŰPA-ban van ingyenes kreatív játszóház, de szombatot nem tudok - illetve a Lurdy-házban gyerekelőadások vannak - szintén ingyen.

indianyo

Indi,
mi az a MÜPA?
igen, sajna a hely a problémás, azt én sem tudom. :? már más is kérdezte, hogy hol tudnánk összejönni. sajna nekünk nagyon kicsi a házunk, meg messze lakunk :(
fibi

Művészetek Palotája

indianyo

Zuz :) Bazsó és a NEM :lol: :lol: Dokibácsi jótanácsai...ááá.. még jó, hogy már gyakorlott anya vagy! :wink:

Votiv :) HÚ, ez a speizos eset hajmeresztő :shock: de nagyon ügyesen megoldottad!!! Isti esete a Mikulással óriási, még olvasva is szórakoztató, gondolom élőben méginkább az volt! :lol:

Indi :) Fogacskákhoz sok ++++ Nektek! Dominó alvásrendje tényleg nem semmi...

Macs :) Ismerős a vásárlás gyerekkel szitu, ajándékot keresgélni szinte lehetetlen. Szerencsére mostanság Bálint nagypapázik, amíg mi elrohanunk bevásizni. A dvd-s pakolós sztorid :lol: :lol:

Barbi :) Sok +++ Nektek és jó nagyizást!

Lindi :) Grétinek bulást és sok ++++++++++++++++!!!
denizsa

Sziasztok!

Ó jaj,szegény Gréti :(
Sajnos tudom,hogy min mennek keresztül.++++++++++++++++++

Kisherczeg:
nálunk az Emese lett volna a befutó Dorottya helyett,ha:nem erre a névnapra lettem volna kiírva :lol: és nem lenne nálunk is sok e betű :lol: /Péter Emese :roll: /
De én erre szavazok :D

Zuz:
nagyszerű,hogy ilyen remekül működsz :lol:

Votiv:
ne haragudj rám,de remekül szórakoztam a beszámolódon :lol:
Kísértetiesen hasonlít Isti egy "közeli rokonomhoz" :lol: :lol:

Zsan:
tényleg,merre vagy? :?

A tegnapi nap nálunk is örökkévalóságnak tünt :shock:

petergabi

Fibi :) Ezt találtam, mint legolcsóbb új matrac: http://fitnesz-kondi.sport2.info/learaz ... irozo.html ezt 13ezerért vesztegetik, ahogy nézegettem a többi árat, inkább a 20-hoz közelebbiek, mint a 10-hez, kivéve, ha aukción (tesz-vesz, vatera) nézed, ott lehet 10 alatt is kapni, de gondolom használt.
denizsa

Andi :) Emeséhez engem nem kötnek érzelmek, Mártonhoz annál inkább és sokat gondoltam rá, hogy majd így fogják a kisfiamat hívni - de férj - egylőre - nem ment bele, pedig Domicsek tipikusan marsikus kisfiú és kettőnk ismerete valamint születési ideje alapján erre lehetett is nagyjából számítani. Nem tudom, milyen kisbabára számítotok a kettőtök génjei alapján, de ha mindenketten inkább filigrán szőke szelíd kék szeműek, akkor a Martina nagyon húzós lenne, lévén Mars ennek pont az ellenkezője.

indianyo

Deni,
köszönöm, ez még talán belefér! aranyos vagy :)
fibi

kézműveskedés:

hétköznap délután kibérelhető a Fonyód utcai játszóház, és nem horroráras! Beet-ék ott tartották Lillus szülinapját, érdemes megkérdezni, hogy mennyi volt. Ott vannak asztalok és székek is, és gyerekek is jól elvannak!
zuzmo1

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, semmit nem olvastam még!

Nem emlékszem, hogy lázcsillapító kúp után mennyivel adható a Nurofen! Úgy rémlik nem kell 4 órát várni, mint amikor második kúpot adok, ugye?

Köszönöm!Puszi!
Majd jövök, ha tudok!

ILdi
ildi76

Holnap tutira nem lesz időm semmire, mert jön nagy vendégsereg, ezért még ma szeretnék NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNNI ESZTINEK ÉS ISTINEK, persze elsősorban Vince nevében!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :lol: :lol: :D

Grétiről annyi hírem van, hogy akkor engedik ki a H-ból, ha lesz egy láztalan napja, de még utána is be kell majd vinni, hogy megkaja az antibigyot, szegényke :(

B.
blaye

Ildi!
mi van a Nurofen cimkéjére írva? ha azt is csak 4 óránként lehet adni, akkor valószínűleg nem adható 4 órán belül.

én is boldogot kívánok a szülinaposoknak, mert utazunk Szolnokra 2 napra!!!
ancsipancsi

Mikó' mentek Bécsországba és kik? és de jó nektek!!!!

indianyo

Indi,
kedden mentünk volna (Zsanci, Macska, Zanza és én), de elmaradt, mert sokunknak közbejött valami :(
fibi

Jaaj, képzeljétek, most meg B alkarján jelentek meg piros pöttyök, és szegény mutatja nekem (felhuzza a pulovert), hogy "viszket, anya" :cry: Áá, pedig már a combján kezdett kicsit szebb lenni a böre, azt hittem, javulunk.... :(
fibi

Indi,Votiv!

Oxi nevében köszi a segítséget,Vikka jobban van,diétára fogta a gaz anyja. :lol:
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?