most látom, hogy a szalagom szerint még terhes vagyok

Pedig már nem!!!!!
Grétinek gyógypuszik, Istenem, ez azért már komoly betegség, Lindiéknek kitartást és sok energiát küldök!!!!!!!
3 óránkénti etetés: két gyerek mellett nehéz lenne megoldani, hogy betartsa az ember (egyébként is minek???? nem ettől hasfájós vagy sem egy gyerek) aztán leüljön fejegetni! örülök, ha kiszívja! ma reggel már annyira fájtak a melleim, és a kis mókusom aludt, hogy elkezdtem fejni, 1 mellemból teli lett egy 180-as Avent pohár, és még jött volna, csak fogyóban az aventpohérkészletem.

És állítólag ilyenkor még csak 50-60-et eszik egyszerre. Tényleg vizet kellene adnom, ha nyűgös, miközben folyik belőlem a tej????? ja, a kérdés költői volt.........
Fülicsek csudaédes!!!! A barátnőm mesélte, hogy a több mint 2 éves kislánya csinálta ezt, tesó ülőkéjét elővette, és belekucorodott, csak abban volt hajlandó napközben aludni
Indi!
Domino igazán rendes, hogy így elszórakoztat este! lehet, ő is érzékeny a teliholdra, nálunk sem volt nagy alvás, a tegnapi nap pedig csak nyűgösködéssel telt első szülött részéről
Kisherceg!
ti mindent ilyen tudományos alapon közelítetek meg???

Ez nagyon tetszik!

És gratula a lánykához!
Ja, és olvastam, hogy Adélka szörcsög, szerintem is normális ilyenkor. Erről jutott eszembe, hogy Pannát nem szívogatták le szülés után, úgy örültem neki!!!!!