Neet

11 rúd?!

Ez igen!

Akkor nagyon jól süthetnek Nálatok a családban

A rossz háziasszony imázs nem rossz ötlet, de sajnos már mindenki tudja, hogy megtalálom a fakanalat a konyhában

Viszont a rokonok egy része csak sütire-kávéra jön, az ebédelős rokonság meg beszáll a főzésbe, a kaja egy részét ők hozzák

így azért kibírható lesz a dolog, csak nekünk kell majd ünnepi menüt főzni, és azt meg szívesen
Curse

Nem hiszem, hogy Bálint komolyan értené már, hogy tesója lesz, bár mondogatom és mutatom a pocakom neki és ilyenkor megsimizi, sőt már puszit is nyomott rá

Popsikrémet bizony felírja a doki, nekünk még most is, és megéri, mert így asszem 90%-os a támogatás

Akkor is nagyon jó, ha még csak alakul a rendszer, a lényeg, hogy már rendszer!

Emlékszem Bálintnál a nappali rendszer mindig könnyebben állt be, mint az éjszakai, de ez eltérő is lehet babánként

Szerencsére nem túl sok esetben, de előfordult, hogy nyakig kakis lett a kiskrapek, és én se tudok egy márkára esküdni.. Gondolom megfelelő méretet használsz?
Ancsi

Jaj, már Te is elkaptad?! Bulást Neked!! Én sem vagyok vega, de a mai menüdtől összefutott a nyál a számban

A karácsonyt meg jól beosztottad, legalább pihizel egy kicsit!
Tinu

Gratula a jó értékekhez!
Fibi

Akkor a mostani szombatba még belefér a buli

Nálunk is így kezdődött a mocizás, aztán mostanság már félórás műsorszámokat ad elő a picurka

Sajnos páromnak se jön be a halászlé (és még a tenger gyümijei sem

), szóval marad a hagyományos menünk: sajtos husi krumplipürével, aztán amikor anyósék jönnek: franciasali rántott husival és rantott sajttal, meg persze sütik. És ha pl. tepsiben készíted a kaját, akkor nem lehet hogy az egyik fele vega, a másik meg tartalmaz húsfélét? Vagy Zsolo annyira vega, hogy még ilyen megoldásba se menne bele?