A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse Drága! Rossz hírem van: kábé féléves kortól a pelenkázás újra eltart egy darabig.. aztán még tovább :lol:

indianyo

Macs,
kendöt én is kiprobáltam Bálinttal (kölcsönkaptuk), de ö sem dijazta :? ezek a Bakok... :lol:

És most jövök rá, hogy tök ciki, mindenkinek az avatarjában csak a gyerek van, én meg.... le kell szednem onnan magamat :oops: :lol:

És védönö a fáradtságra vitamint javasolt.... hát, nemtom, Ti szedtek valamit???? dokim szerint elég a sok gyümölcs, zöldség.

És most eldugulok, mielött velem lesz tele az oldal 8)
fibi

Curse,
Indi jól beszélt. :wink: Másfél év után meg örülsz, ha egyszer utoléred, letepered, rátérdelsz és valahogy ráerőlteted a pelust. :) ÉS a következő macerának csak akkor állsz majd neki, ha már a térdét veri a butyor. :lol: Erre ugyan ellenpélda Kisün Dócija, aki vigyorogva és hanyatt-mozdulatlan tűrte a beavatkozást (legalábbis amikor én is ott voltam :wink: ), na de ő nem egy átlag baba! :lol:

Az "izé.. ott lent"-re nem találna ki valaki valami találó kifejezést? Hogy a bátortalanabbja is egyszerűen leírhassa, h mi van vele? :mrgreen:

Ha lenne időm, mennék szombaton bárhova, de mivel ez az utsó szombat karácsony előtt, semmiképp se sehova. Bár nem vagyok az a megszállott háziasszony, de pl a diótörés nem halad, és jövőhéten már sütni szeretnék.

Fibi,
iskolaérettség. :D

Tinu,
nagyjából amit Macska írt. Egyszerűbben: eteted, pelenkázod, és alszol, amikor ő is. És szereted. :)
neet
neet

Fibi,
3d uh rulez :D avatarod nekem nagyon tetsz ne szedd le! Kisün sem a gyerkőceit tette be pl. (meg én sem, de az más) :mrgreen:

Indike, Curse
áááá igen, a pelenkázás!!!!! Ha úgy alakul, már a peluslevétel sem egyszerű, a tiszta felerősítése meg felér egy extrém sporttal.....
múltkor Pocakéknál csak KETTEN!!! tudtuk Fülest bepelenkázni!!! :shock: :mrgreen:
macskanyu

Neet vazze,
én nézem az ER-t!!!!!!! a tegnapi részt elaludtam, de nagyon örülök neki, mert nagyon izgultam értük!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macs,
pontok meggyüttek?

hej, én se magzatmozgást, se semmit nem érzek, pedig 3. baba, többiek már rég mozogtak. Voltam dokinál 1 hete, és MEG SEM VIZSGÁLT. ez most jó vagy rossz??????
pocakom nagyon pici van, kb akkora, mint egy karácsonyi zabálás után.

na, kipanaszkodtam magam, tovább is állok...

csók,

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
Tök jó neveket választottatok :D Fanni nagyon szépséges név egy kislánynak :D
Egyébként nekem az avatarban azért van csak Adél, mert nem vagyok egyrészt fotógén alkat, másrészt nem szeretem magamat képeken látni :lol: Szóval ne akard megváltoztatni az avatarodat, szerintem így tökéletes :lol:
Vitaminnak én az elevitet szedtem, persze időnként sumálkoltam vele, csak az elején, és csak a legvégén :lol:

Indi,
Most nagyon megnyugtattál :lol: Én is ettől tartok, hogy lesz ez még így sem. Már most bontogat a kisasszony, ha valamit elér a kezével a pelenkázón :lol:

Kép Kép
curse

Ancsi :) Én is ettől félek, mint párod, de remélem Macsnak igaza lesz és előbb-utóbb megtanulják a védekezést :?

Fibi :) Akkor remélem már ott lent is jól vagy! Azért hittem, hogy a pocid, mert egyszer nekem már volt iylen, hogy megemeltem B-t és belenyilalt a hasamba, de akkor konkrétan a hasamba :roll: És igen, már régóta nagy ficánkolás folyik odabent, bár leginkább délután és este szokott rokizni a pocaklakó (vagy akkor érzem jobban?) :D Nálatok mikor aktív Fanni baba?
Legyél is büszke B-re, nagyon okos kiskrapek! :D És gratula a védőnő gratulájához :D
Szombatonként meg családi nap van nálunk apával. Vagy a gyerkőcöket otthon hagyjuk és csak mi bulizunk? Mert abban szívesen benne vagyok, apa meg hadd vegye ki a részét a megőrzésből! :wink:
Valszeg u.arra gondolunk, a püspökkenyér alatt kevert tésztát értettem csak csokival (mert nálunk vhogy mindenki csokiimádó :lol: ) és aszalt gyümit teszek bele, őzgerinformában megsütöm és bevonom csokival.

Curse :) Hú, Adél már 1 hónapos! Isten éltesse! :D És nagyon jó, hogy már van rendszer Nálatok! Ez nálunk csak 3 hó után következett be... Büfizéssel hogy álltok? Olyan aranyos volt a múltkori kép Adél babáról! Jöhet még, ha van egy kis időd! És hogy becézitek a Csöppet?
Köszi, jól vagyunk (most 19 hetesek), majd jövőhéten lesz uh, azon talán kiderül, hogy kisöcsi vagy hugica lesz. Név terén meg van még bepótolnivalónk :oops:
denizsa

Kimaradt: Én anno elevitet kezdtem szedni, de olyande olyande olyan rosszul lettem tőle, hogy az montam soha többé. Ahogy abbahagytam, az émelygés stb. elfogadható mértékűre redukálódott. Sztem a sok gyümi-zöldség + folsav elegendő.. szerintem...

Neet,
tényleg! :mrgreen: valahogy nem tudlak elképzelni, mint megszállott konyhatündért.... :mrgreen:

áááá...nálunk látnátok a lakást!!! Amíg Füles alszik és tanulok, ha ébren, akkor csak Fülizés van, a lakás meg kekszmorzsával borított játékraktárhoz hasonlít, ízlésesen szétdobálva, a pikánsabb helyeken a szárítóról csent alsógatyákkal és fél pár zoknikkal(érdekes, bugyit nem lop..) ha kijönne az ántsz, elvinnének alaszkába gyapotot kapálni....
macskanyu

[quote]A írta:míg Füles alszik és tanulok

és=én :oops: [/quote]
macskanyu

Zsána pontok meggyüttek,el is adtam.. :)
macskanyu

Fibi :) Nehogy leszedd magad!! Olyan jó kép Rólatok! :D Én csak Elevitet eszem, és most jut eszembe, hogy már évek óta! Még B-vel való pocakosságomban kezdtem... :shock:

Zsan :) Örülj neki, hogy csak akkora pocid van! Ha nagyobb lenne, tuti az lenne a baj, nem igaz? :lol:

Curse :) Ne parázz fél évre előre! Én pl. a gyógyótári tubusos kenőcsöt átnyomtam egy tégelybe, mert azt könnyebb nekem akár félkézzel kinyitni, mint a hülye kis kupakot tekergetni, mire a doki beszólt, hogy "akkor mit fog az anyuka csinálni fél év múlva, amikor a két keze is kevés lesz?", mondtam neki, azt majd megoldom AKKOR és láss csodát, így is lett, a tégely maradt :wink:
denizsa

Neet,
Pelenkázás :lol:
Szerintem az izé legyen külső lenti nemi jelleg, ami megkülönbözteti a nőt a férfitól :lol: Jó, csak vicc volt.

Macs,
Füles pelenkázása :lol:

Zsan,
Emlékeim szerint engem minden egyes alkalommal megvizsgált a doki, uh-val is és kézzel is. Talán egyszer volt, amikor megkérdezte h megnézzen-e, de az a vége felé volt. De szerintem ebből még nem kell következtetéseket levonni. Minden doki másképp csinálja. Ja és azt tegyük hozzá h én az elejétől veszélyeztetett voltam.

Kép Kép
curse

Macs :) Elképzelem a leírt lakást :mrgreen: :mrgreen:

Neet :) És mit fogsz sütni? Azt tudom, hogy dió is lesz benne... :wink:
denizsa

Den,
hát bájglit. :lol: Tavalyelőtt pl a Zurammal sikerült 11 rudat elfogyasztani, mert ugye Eszter akkoriban született és mindenki úgy volt vele, hogy egy háromhetes mellett az ember nem ér rá sütögetni, és dehogynem, és mivel mindenki hozott, meg én is sütöttem, lett termés szépen. És szeretjük nagyon. :)
Viszont a hal, pulyka, káposzta, stb megfőzése kimarad, mert mindenkihez mi megyünk, és mindenhonnan kapjuk a take away kaját, szal nekem ez a karácsony, h nem kell főznöm vagy 3 napig! :) Mert Macs, gondolhatsz bármit, én mindennap főzök (kivéve, ha marad tegnapról) és most mindjárt jól meg is sértődök! :lol:
Egyébként nagyon jó biznisz elhitetni a családdal, h az ember lánya sz..r háziasszony, mert így minden szüli-, név- és egyéb nap MÁSnál kerül megrendezésre, és nincs is akkora lábosom, amiben több főre lehetne készíteni hamikaját (ahogy Eszter hívja) és ez roppant kényelmes.

Macs,
széép lehet a lakás. :mrgreen:

Curse,
hihi, hosszabban nem lehetne?
neet
neet

Zsan,
hát hivatalosan még nem jöttek össze, de másodjára is összefeküdtek. :lol:
És az Irakból hazajött fickó gyorsan elvette a csinoska lányt, akivel levelezett, de a nevekkel mindig hadilábon állok. Jerry adta őket össze. :) És az előzetesben az van, h Abby terhes!!!
OFF END.
neet
neet

Deni,
Tök jó h minden rendben veletek. Remélem a pocaklakó hajlandó lesz magát Nektek megmutatni :lol: B minek örülnek, kisöcsinek vagy kishúginak? Várja már a kistesót? Valóban tök hihetetlen h már egy hónap eltelt. Azt hittem h tök lassan fog telni az idő, de nem, annak ellenére h a napok tökre össszefolynak :lol: Azért még a rendszerre állást nem akarom elkiabálni, de most úgy néz ki, h a délelőttöket és az estéket is átalussza és kb. most már mindig ugyanakkor éhes. Becézés terén rengeteget használunk, mint pl. csöpp, kiscicám, kiscsibém és egyéb más "izékkel" kapcsolatos kifejezéseket :lol:
Pelenkázásnál nekem is ez a tubusos dolog nem jött be. Viszont tök szerencsém volt, mert amit a gyerekdoki felírt, az tégelyes. És, mint utóbb megtudtuk, annak ellenére h a kórházban azt mondták nem adnak receptet a popsi krémre, mert az vény nélkül is megvásárolható, hogy vénnyel sokkal olcsóbb a krém.

Egyébként a pelenkázásról jut eszembe. Nektek nem volt probléma a pelusoknál azon a téren h a kaka kifolyt a hátsó fenti résznél? Nálunk van, amikor egy nap 2x-3x kell öltöztetni Adélt, mert tiszta kaka lesz a háta. Ma pl. a nyakáig olyan lett, pedig éppen nem fekvő helyzetben volt. Most a pamperst használjuk. Van olyan, amelyik a hátánál jobban zár?

Na most én lövöm le magam, egy kicsit sok lettem mára és még valami ennivalót is kéne csinálom mielőtt a kisasszony felkel.

Kép Kép
curse

Zsan,
Neela. :)
neet
neet

Den,
bezony, akkor az lenne a baj... :lol:

Curse,
uő volt a dokim előző terhességnél is, és akkor minden alkalommal megvizsgált. Csak akkor magánba jártam hozzá, most meg csak az sztk-ra van keret...
szóval, a dokik maguk is változnak terhességről terhességre...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nálam simán volt olyan, hogy megkérdezte a dokim, hogy minden rendben van e, én meg mondtam hogy igen, és akkor nem vizsgált meg kézzel, én meg örültem :) sztem ezzel nincs semmi gáz, nincs szükség örökké turkálni "ott... lent" :lol: hallod, Neet? :lol:

Curse,
oo, köszönöm a dicséretet :oops:

Macs,
alsogatya, kekszmorzsa.... alaszkába gyapotot kapálni, dejot röhögtem :lol: :lol: :lol:

Deni,
persze, erröl volt szo, hogy gyerekek nélküli szombat lenne ez :wink:

és a többiek,
Ti amugy pulykát süttök szenteste? vagy mit???? mert mi eddig mindig Baján voltunk, és ott halászlé a menü, de azt én nem vállalom be, meg párom nem is rajong érte :P
fibi

Macs,
ennek örülök, akkor ez azt jelenti,h kb. májusra itt a cucc.... :wink:
ha jók vagyunk, akkor akár húsvétra is...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
ne sértőggyé má' meg! én azt nem tudom elképzelni, hogy egész nap repkedsz a lakásban, mint egy reklámbéli háziasszony, kis köténykében és szelíd mosollyal az orcádon lágyasítasz, meg illatosítasz, miközben az intelligens mosópor társaságában, kieszeled, hogy ugyanvajon olyan konzervből legyen e a vacsora amelynek hatására emberek özönlenek ki a tv-ből(uncle ben's), vagy inkább egy vájdling lájt csipsszel kedveskedj. ehhez az enteriőrhöz pedig a clinnel pucevált ablakokon csillanó fény ragyogtatja a lakást :mrgreen:
macskanyu

Curse,
amikor B-nak kifolyt a kaki, akkor tértünk át a Pampers-röl a Liberora, annak gumis a dereka. Amikor meg nyáron beizzadt a dereka a guminál, akkor visszatértünk a Pampers-re :lol: :D
fibi

Zsána,
ha rosszak, akkor meg jövő ilyenkorra... :mrgreen:
macskanyu

Fibi,
hmm..nekem akkor is fura volt ez egy kicsit...
és nálunk pulyka lesz, még szép, h nem fogok hallét csinálni, amikor nem is tudok, és én nem is ezt szoktam meg. De hallét imádom, sok tésztával és ikrával!!!!!!!!!!

Neet,
köszi, ez JÓ hir!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
háát, akkor lehet h azért nem vizsgált meg, mert sztk-ban kevesebb ideje van, mint magánban? :roll:
hallét én is imádom, majd szilveszterkor bepotoljuk :lol:

bnöm megirta a menüt: :lol:
24-én: húsleves, csabai kolbásszal töltött karaj, burg. püré, kukorica
saláta
25-én:pulyka baconnal sajttal feltekerve zöldköret, rizs/krokett
26-án: bazsalikomos pulya sütõben tejfölös szósszal vagy sertésborda sajttal v. almával
fibi

Deni,
azt kifelejtettem, hogy én nem érzem még, hogy aktivan mocorog a babám, meg ilyesmi, viszont néhány hete idöröl idöre érzek egy hatalmas rugást, vagy éppen bukfencel egyet :lol: reggel vagy este, változo :D
fibi

Én is leirom a menüt, csak mert nálunk mindig ugyanaz... :lol:

karácsony:
(ezt még tavaly előtt "loptam" egy másik babás forumról:
tenger gyümijei pezsgőben és fokhagymásan megsütve)
sajtos pulykamell, krumpli(azaz burgonya) pürével és tejfölös, majonézes kukoricával
túrótorta, amit idén (ha tudok még rendelést leadni) a mayából rendelünk
sütikék (mézeskali, linzer félék, és a boltban vett mézespuszi)

további napok még alku tárgyát képezik...
asszem megyünk rokonokhoz, vagy ők jönnek hozzánk a kajájukkal...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs!
amikor férjem felvetette, aszontam, hogy majd én csúnyán megfenyegetem a gyereket, aki L-t bántja :D.

Curse, Neet, Indi!
igaz, L. nem imádja a pelenkázást, de mai napig felteszem a pelenkázóra,és fenyítem közben, hogy tentézni kell, vagy irány a kiságy :), + adok neki egy matrjoska babát, mert imádja. (vagy a popsikrémes dobozt, mert azt is szereti szétszedni) úgyhogy egyelőre (kopkop) simán megy a pelusozás, legalábbis a pelenkázón. ágyon már gázosabb.

Curse!
én akkor aszittem a kakis hát csak a Pampers miatt van, mert azon nincs ott gumírozás, úgyhogy átszoktunk a Huggiesre, majd a Liberora, de rájöttem, hogy majdnem mindegy ám, ha olyan a kakkantyú, akkor fektetés közben kimasszírozódik a hátára :). most általában DM pelust veszünk, mert ez olcsóbb és tök jó minőség.

Fibi!
nálunk az lesz a menü, amit anyósom és anyukám főz. klassz, mi? :)
ancsipancsi

ja, és nálunk áll a bál, mert Lencse nem tudja lecsavarni az üres félliteres kólás üveg csavarját, és őrjöngve bőg. mikor lecsavarom, akkor azért. közben wc-re rohangálok, ugyanis én is....
ancsipancsi

Ancsi,
most lebuktál, ezt a vacak ámerikái löttyöt tartod otthon? :wink: :lol: És miért üres? Ki itta meg? Vagy csak a betegség miatt? Nehogy magyarázkodj ám...! :D

Felszenteltük Eszter sínadrágját! :) Voltunk kint egy órát, hős vagyok, utálom ezt az időt.
neet
neet

Zsan,
nyammm, tenger gyümijei nagyon tuti ötlet :) hogy csinálod pontosan?
és Iginek tetszett a torna tegnap? asszem jövöre nekem is járnom kéne...

Ancsi,
persze hogy klassz, legalább pihensz ünnepek elött/alatt :)
fosi :(
fibi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül beírok a forumba, de ha Ti mind az Imrében szültetek, talán tudnátok nekem segíteni!Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan dokit ajánlani, akinek van magánrendelése is, és az Imrében dolgozik!

Előre is köszi!

Üdv:Judit
mamiblue

Hmm, ez a tengeri ínyencség is jol hangzik :)

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6076
fibi

Szia Judit! Magánrendelése talán minden doktornak van :wink: Írjál konkrét elképzelést a leendő doktorodról, hogy tudjunk segíteni!

Zsanci! Megállt bennem az ütő a karácsonyi menü láttán - vacsoravendégeket fogadtok? Ketten vagyunk, egyikünknek elég egy banán is :lol: Tényleg ez a nyami első fogás hgoy készül?

Curse :) Te nem vagy fotogén??????????? NANA!!!!

indianyo

Neet!
van itthon csavaros sörösüveg is, amit a férjem pusztított ki... :D amúgy mikor megyek angolra, akkor ált. viszek valamit inni itthonról inni, de ha nincs időm, veszek egy dögdrága félliterest, amit amúgy elvből utálok megvenni, mert aránytalanul sokba kerül. hiába ittam meg csak a felét, éjjel alig tudtam aludni. :/ persze lehet, hogy csak azért, mert a csoporttársam megkérdezte, hogy tudok este kólát inni, tudok-e aludni tőle. mondtam, hogy simán :DDDDDDDD.
ancsipancsi

Curse: két nevet választottunk végül - vagyis hogy az elsőt közösen, a másodikat meg én találtam ki és nem lehetett apelláta. :lol: A végeredmény: Tünde Alíz. Azt még nem tudom, hogyan is fogjuk hívni, mikor már igazi lesz és nem csak a hasfalamon keresztül akar kiszakadni, mint az alien. :roll:
És olyan tuti ügyes vagyok (vagy az Elevit mégiscsak hatékony), hogy a következő vérképet bírtam produkálni:
hemoglobin 122,00/l (határérték: 120-160)
hematocrit 0,37 l/l (0,36-0,47)
éhomi vércukor 4,0 mmol/l (4-6,4)
Vagyis: hivatalosan nem vagyok vérszegény, ráadásul tök alacsony a vércukrom (pedig este mézeskalácsot zabiztam előtte). :lol:
Viszont az Elevitem lassan elfogy, nem fog kitartani végig, de nem akarok újat venni, mert utálom. Remélem, a végefelé már nem gáz annyira a cuccelszívás az anyucitól. :)

Kép
Kép
tinu

Vera,
Fürdőkarikát tőletek kérdeztem én is, csak senki nem ismerte. Nekünk pár napja van, hosszú tapasztalatom tehát nincs vele. :) Akkor lesz jó igazán, amikor Ákos egyedül fog ülni, most még kicsit támogatni kell. Egy fürcsi alkalmával azért benne ücsörög 10 percet kb, de aztán kiveszem magamhoz és akkor indul az igazi haddelhadd!!! :D Mi együtt fürdünk, ezért egészen "nyakig" érő vizet engedünk, de majd ha egyedül fog akkor a max. víz mennyisége elég picinek van feltűntetve :? A baj vele, hogy nem tud utánanyúlni a játékainak, mert gátolva van a mozgása és az igazi nagy csobogásos pancsit sem tudja benne csinálni. Viszont önnállóan is fürödhet és persze tesóval - arra nagyon jó lesz - . Szóval az én fiamnál a vegyes pancsi válik be, egykicsi karika aztán egy jó kis vizidisznózás anya ölében. :D
Marci nagy léptekkel halad, négykézláb??? Mi még ilyet nem tudunk :)

Tinu,
még emléxem az érzésre :)

A pelenkázás nálunk úgy néz ki, hogy először örülünk a Pampersen lévő állatkának :) aztán amikor anya fel akarja adni, akkor hirtelen azonnal hasra kell fordulni, kitekeredni és közben veszettül rúgkapálni. :) de én már ebben nagyon ügyes vagyok ám! :)

Kép
akata

Tinu,
sztem nem biztos hogy az Elevittöl jo a vérképed. Én pl nem szedek semmit, és ma mondta a védönö, hogy hu, milyen jok a vérkép eredményeim, talán szedek vasat? :P
fibi

Indi,
a mindmegette.hu-n van egy fehérboros tenger gyümijei recept is :)
és hogyhogy kettesben lesztek? szüleid elutaznak talán? :?

én meg törhetem a fejem, hogy a vega férjem mit fog enni majd a pulyka helyett :lol: dupla menüt kell terveznem :D
fibi

Fibi: csak azért fogom az Elevitre, mert a középső harmadban vérszegény voltam, és akkortájt szedtem kétnaponta csak az Elevitet, mert gondoltam, már túlvagyok az első harmadon, mikor fontos volt. Mikor kiderült a rossz vérkép, elkezdtem ismét naponta szedni és lám, most jó lett. Pedig hát nem eszem több gyümit, zöldet, szóval lehet, hogy mégis az Elevitnek van köze hozzá.
Vega férjnek nem lenne jó egy kis vegarakott krumpli? Mikor vega voltam, akkor én ezt csináltam karira és a nemvega férjem is imádta. Valahogy a sok tejföl és sajt feledteti a kolbász hiányát. :)

Kép
Kép
tinu

mindenki figyelmébe, a betiltott kaják listája:

http://www.fvm.hu/doc/upload/200612/meg ... rmekek.pdf

Barbival mi lehet? mostanában nem ír. pedig ma is sokat gonoltam rá, novega létemre padlizsánt meg falafelt és rántott hagymát ettem :)
ancsipancsi

[quote="tinu"]V írta:tinualahogy a sok tejföl és sajt feledteti a kolbász hiányát. :)

meg ott a gabonakolbász. ami nekem nem jön be, de a vegásoknak biztos frankó.
ancsipancsi

Ancsi: én szeret(t)em a gabonakolbászt, de ízileg nem hasonlít szerintem a kolbászhoz. Igazság szerint nemvegaként is jobb szeretem a rakott krumplit kolbász nélkül. :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
jo ötlet :) és akkor csak krumpli, meg sajt, tejföl van benne?
most meg találtam a vegás könyvemben csöben sült burgonyát cukkinivel és fokhagymás tejfölös szosszal, az is jol néz ki :)
fibi

Ancsi,
kösz a tippet :) ami a fényképet és a nemehető cuccokat illeti.
ha egyszer nyerek a lotton, akkor veszek egy farmot és mindent magam termelek majd :D

Den,
az a csokis püspökkenyér de jól hangzik, én már vagy féléve nem sütöttem semmit, pedig előtte!.......újra el kéne kezdenem.

Éppen Brooke Shields könyvét olvasom, nagyon tecccik és most bebújok vele az ágyba.
Jó éjt.

Kép
akata

Fibi :) nem kettesben leszünk, szüleim itthon vannak. De mi ketten vagyunk.
Én mindig töltöttkáposztát csináltam karácsonykor, míg vega voltam - hagymán megpároltam a rizst félig, beletöltöttem a káposztába és svanyúkáposztával körítettem, majd leöntöttem paradicsomlével és úgy főztem - fégül némi tejföllel (kaporral/borsikafűvel is lehet ízesíteni) tálaltam. Azóta is sezretem.

indianyo

Ancsi,
miért ilyen drága a félliteres kóla? Én leginkább 2 literest veszek, már ha nagyritkán megkívánom, még akkor is, ha a felét kiöntöm, mert ugyanannyiba kerül 2 lityi, mint 5 deci. Kb.
A legviccesebb az volt, amikor odakint először találkoztam Tesco gazdaságos termékekkel. A sima zsömle kettesével csomagolva valami 1 font volt,a tesco ecomony 10 db meg 50 penny. Egy ismerősöm vett egy tizes csomagot, megevett 2őt és kidobott 8at és nyert 50 penny-t a spúr magyarja. :lol:

Akata,
mi is nézegetjük, de nálunk a sláger a cicás pampers. Szerencsére a tigris is cica, különben bajban lennék, mert vannak napok, amikor csak és kizárólag a cica mehet rá. :roll: Mivel az 54 darabosból csak kb 10 cicás van, elég sok harc megy érte, hogy feladhassam rá esténként.
neet
neet

Neet :) 11 rúd?! :shock: Ez igen! :D Akkor nagyon jól süthetnek Nálatok a családban :wink: :wink: A rossz háziasszony imázs nem rossz ötlet, de sajnos már mindenki tudja, hogy megtalálom a fakanalat a konyhában :( Viszont a rokonok egy része csak sütire-kávéra jön, az ebédelős rokonság meg beszáll a főzésbe, a kaja egy részét ők hozzák :wink: így azért kibírható lesz a dolog, csak nekünk kell majd ünnepi menüt főzni, és azt meg szívesen :)

Curse :) Nem hiszem, hogy Bálint komolyan értené már, hogy tesója lesz, bár mondogatom és mutatom a pocakom neki és ilyenkor megsimizi, sőt már puszit is nyomott rá :D Popsikrémet bizony felírja a doki, nekünk még most is, és megéri, mert így asszem 90%-os a támogatás :wink: Akkor is nagyon jó, ha még csak alakul a rendszer, a lényeg, hogy már rendszer! :D Emlékszem Bálintnál a nappali rendszer mindig könnyebben állt be, mint az éjszakai, de ez eltérő is lehet babánként :roll: Szerencsére nem túl sok esetben, de előfordult, hogy nyakig kakis lett a kiskrapek, és én se tudok egy márkára esküdni.. Gondolom megfelelő méretet használsz?

Ancsi :) Jaj, már Te is elkaptad?! Bulást Neked!! Én sem vagyok vega, de a mai menüdtől összefutott a nyál a számban :D A karácsonyt meg jól beosztottad, legalább pihizel egy kicsit! :wink:

Tinu :) Gratula a jó értékekhez!

Fibi :) Akkor a mostani szombatba még belefér a buli :wink: Nálunk is így kezdődött a mocizás, aztán mostanság már félórás műsorszámokat ad elő a picurka :P Sajnos páromnak se jön be a halászlé (és még a tenger gyümijei sem :( ), szóval marad a hagyományos menünk: sajtos husi krumplipürével, aztán amikor anyósék jönnek: franciasali rántott husival és rantott sajttal, meg persze sütik. És ha pl. tepsiben készíted a kaját, akkor nem lehet hogy az egyik fele vega, a másik meg tartalmaz húsfélét? Vagy Zsolo annyira vega, hogy még ilyen megoldásba se menne bele?
denizsa

Akata :) Ezeket a kevert tésztákat azért szeretem, mert amíg bemelegszik a sütő (kb. 15 perc), addig már kész is :wink:

Szörnyű, annyit dumálok kajáról, hogy már kezdek éhes lenni :oops:
denizsa

Neet,
ha már úgyis csinálsz bejglit, nem csinálnál nekem is egy rúd diósat???? :oops: diót persze adnék...
MEGHÁLÁLNÁM, ha tudom... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?