Még mindig 2 in 1
És jobban vagyok, mint valaha

Ma már kétszer is elgondolkodtam, hogy meg van-e még a hasam, mert nem érzem…
Albert már nem annyira aktív… vagyis úgy mondanám, hogy kevesebb az aktív időszaka, de amikor aktív, akkor naggggyon aktív

Erősen reklamál, ha nem eszem időben, vagy nem azt, amire ő vágyik
Eszter, miért jobb a nyúl éve? AZ már tuti, hogy ebben szülök! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, üdvözlöm Tündérkeresztanyánkat

Mennek mára a drukkok!!!
Már olvastam, hetedikén hét törpe? Ez jelent valamit!!!! Hófehérke, pihenj sokat, mennek a drukkok továbbra is!!! Február jó hónap!!!
Sajti, mi a pontos vv napod? Azért kérdezem, mert emlékszem, hogy a punkciódkor már szülni akartam és még viccelődtem is, hogy egy napon leszünk jóhíresek

))Valamikor mostanában, ugye? Pár napod lehet neked is!!!
Csajok (Andi, Kisbéka) nekem mindenki azt mondta, hogy a végén már alig várta, hogy kijöjjön a baba, hogy láthassa. Nekem annyira jó volt a terhességem, hogy végig azt mondogattam, hogy én nem ilyen leszek, mert jön amikor akar, nem véletlen van beállítva így

Meg, hogy olyan jó így, miért is jönne ki, ellennék és egész életemben is terhesen

Na, most az utsó 2 hét az, ami már nyűg, hogy jöjjjjjön mááááár
Annyira fura ez a várakozás.
Párom mondta tegnap, hogy kicsit olyan, mintha valami utazásra várnánk, össze is vagyunk csomagolva. De olyan fura, mert olyan, mintha – na, ma nem jött össze, akkor így maradunk… kicsomagoljunk?
Szóval, olyan, mintha nem lehetne átvinni a következő napra a várakozást. Nem nagyon tudom leírni, de minden nap úgy érzem, hogy hát, ma sem jött, akkor ez már így marad örökre

))
Béka, sajnos az oxitocin nem ilyen egyszerű.. Én is igyekszem majd kihagyni, bár a szülésznőm azt mondta, hogy a mostanában szülőknél egyszerűen elindulnak a fájások és valami miatt nem tágulnak az anyuk… és több 12 óra után, 3 percesekkel annyira kimerül az anya, hogy muszáj beleavatkozni… Járok a februárban szülünk topikba és ott is olyanokat olvasok azoknál, akik már túlestek ezen, hogy….
Pl: „A szulesrol csak annyit, hogy nekem miutan elment a magzatviz rogton 5 perceseim voltak fel napig majd 3 percesek egy egesz napig, semmit sem tágultam.”
Szia Pannik

Igen, én is csak segédkezni kezdtem a Futrinkánál, de most, hogy főállású kismami lettem, kb. átvettem egy csomó szerepet, már hivatalos tag is vagyok, lehet, hogy vezetőségi tag is leszek, csak még hezitálok, meglátjuk Albert mennyire engedi anyut

Én tacskó ideiglenesként kezdtem.
Innen jut eszembe: Csajok, emlékeztek a fórumtalin a kistörpeCsibire?
http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... 0.jpg.html
ő az új szerelme, szuper helyen van

Két kis törpe

Érdemes Pannik a fb-on a vizslasos-hoz csatlakozni, vagy itt is tudsz minket követni. Itt mindig látod, hogy mikor mire van szükség, hogy működik az egyesület..stb

Szívesen látunk
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18692
Most több ideiglenes befogadót is keresünk:
http://vizslanaplo.blogspot.com/
Szegény kissrác holnap érkezik, aztán vannak kamaszok is, aztán volt a múlt héten egy vizslamama, aki mentés közben a kocsiban megszült, csak egy maradt, Remény lett a neve, most egy másik alomba lett bepakolva.
Szólj ha még kell info
Vbeni, sajnos nagyon messze van a 17.kerület. Mi laktunk Káposztásmegyeren és azért jöttünk beljebb, mert ellustultunk. A budapesti programok olyan kirándulások lettek. Megterveztük, bepakoltunk…stb.
Nem olyan spontán, mint most is, hogy az egyik barátnőm felhívott, nincs-e kedvem beugrani egy forgatásra, vagy az Astoriára kávézni, vagy egy könyvtárba, kiállításra. Egy fél óra múlva ott tudok lenni…
A gyerekkel is majd programokra gyorsan beérünk, nem egy hetes szervezés kérdése.
Mi heti 2x kivisszük a kutyákat a Városligetbe, ami 10 perc kocsival. Prágában a Franti szülei is jó messze laknak a belvárostól és mindig olyan tervezett, hogy bemenjük a Károly hídhoz pl. vacsorázni. Hiányzik az a spontaneitás, hogy csak beugrunk félórára. Mert ha már bejöttünk, akkor legyen egész napos program.
Vagy amikor jó idő van, akkor 20 perc alatt a budai hegyekben vagyunk és szuper kirándulóhelyeink vannak, azért vettünk ilyen babakocsit, hogy majd mehessünk oda is. Nem hiszem, hogy 17-ből 1-másfél órás utakkal ugrálnánk. Illetve a fő gond, hogy a páromnak messze van, ő pedig a kocsiban töltött időt inkább a gyerekével szeretné. Szóval, egyetértettünk hazafelé, hogy káposztásmegyerérzésünk lett

(Pedig szerettünk ott lakni, jó a levegő…stb… )
Persze, majd valamiből lentebb kell adni, csak még nem döntöttük el, hogy miből

Holnapra nagy drukkok!!!
Kubu, Pannik: Molnár dokihoz én is csak jót tudok hozzátenni. Olyan jó fej és olyan megnyugtató. Jó lenne, ha a bmc-be is rendelne, sok nyugodt lombikozó lenne

Én is imádom!
Nagyon jó humora van.
Ugye hónap első napjaiban akartam szülni, mondtam neki is

Szerdán mentem ctg-re, így fogadta a párom: „Jaj, a nők, mindig tudtam, hogy nem lehet nekik hinni!”
Avarka, mennek a megadrukkkkkok!!!
Lujzici, ha nem bírod a Bromot, szólj, mert akkor beírják és kaphatsz Norprolacot, ami ezerszer jobb! Én a Bromotól szó szerint bealudtam bárhol és bármikor, főleg reggeli meetingen, metron és kb. délig teljesen nem voltam magamnál, mint egy lassított film. Este 1 percen belül kiütött (A párom szerette

)) A Norprolactól semmi bajom nem volt. Én a BMC-ben eü támogatottan kaptam, nagyon olcsóért, mert a Bromo nem vállt be.
Kubu, azta mekkora már!!!!