A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Franci köszi! :)
Huh.... Na akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy kaptunk 4 db overallt... :shock: 3 db ebből 80-as méret, össze is mértem, egyformák kb.... és 1 db valamivel nagyobb.... Kell-e szerintetek kisebbet venni?? Lövésem nincs...... Lenne 2 db 74-es méretű eladó és vacillálok... :) Te/Ti vennétek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku: Tök jó méretek! Én is nagyon néztem ezeket a kombinált ágyakat, de nagyon pöttöm a kis szobánk és pont nem fért volna be.. ill. rosszul mondom, befért volna, de a kihúzós részeihez már nemtudtunk volna könnyen hozzáférni.... :shock:

andrea-1

Még mindig 2 in 1 :D
És jobban vagyok, mint valaha :D Ma már kétszer is elgondolkodtam, hogy meg van-e még a hasam, mert nem érzem…
Albert már nem annyira aktív… vagyis úgy mondanám, hogy kevesebb az aktív időszaka, de amikor aktív, akkor naggggyon aktív :D Erősen reklamál, ha nem eszem időben, vagy nem azt, amire ő vágyik :shock:

Eszter, miért jobb a nyúl éve? AZ már tuti, hogy ebben szülök! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, üdvözlöm Tündérkeresztanyánkat :lol: Mennek mára a drukkok!!!
Már olvastam, hetedikén hét törpe? Ez jelent valamit!!!! Hófehérke, pihenj sokat, mennek a drukkok továbbra is!!! Február jó hónap!!!

Sajti, mi a pontos vv napod? Azért kérdezem, mert emlékszem, hogy a punkciódkor már szülni akartam és még viccelődtem is, hogy egy napon leszünk jóhíresek :D ))Valamikor mostanában, ugye? Pár napod lehet neked is!!!

Csajok (Andi, Kisbéka) nekem mindenki azt mondta, hogy a végén már alig várta, hogy kijöjjön a baba, hogy láthassa. Nekem annyira jó volt a terhességem, hogy végig azt mondogattam, hogy én nem ilyen leszek, mert jön amikor akar, nem véletlen van beállítva így :oops: Meg, hogy olyan jó így, miért is jönne ki, ellennék és egész életemben is terhesen :D Na, most az utsó 2 hét az, ami már nyűg, hogy jöjjjjjön mááááár :D
Annyira fura ez a várakozás.
Párom mondta tegnap, hogy kicsit olyan, mintha valami utazásra várnánk, össze is vagyunk csomagolva. De olyan fura, mert olyan, mintha – na, ma nem jött össze, akkor így maradunk… kicsomagoljunk? :D
Szóval, olyan, mintha nem lehetne átvinni a következő napra a várakozást. Nem nagyon tudom leírni, de minden nap úgy érzem, hogy hát, ma sem jött, akkor ez már így marad örökre :D ))

Béka, sajnos az oxitocin nem ilyen egyszerű.. Én is igyekszem majd kihagyni, bár a szülésznőm azt mondta, hogy a mostanában szülőknél egyszerűen elindulnak a fájások és valami miatt nem tágulnak az anyuk… és több 12 óra után, 3 percesekkel annyira kimerül az anya, hogy muszáj beleavatkozni… Járok a februárban szülünk topikba és ott is olyanokat olvasok azoknál, akik már túlestek ezen, hogy….
Pl: „A szulesrol csak annyit, hogy nekem miutan elment a magzatviz rogton 5 perceseim voltak fel napig majd 3 percesek egy egesz napig, semmit sem tágultam.”

Szia Pannik :D Igen, én is csak segédkezni kezdtem a Futrinkánál, de most, hogy főállású kismami lettem, kb. átvettem egy csomó szerepet, már hivatalos tag is vagyok, lehet, hogy vezetőségi tag is leszek, csak még hezitálok, meglátjuk Albert mennyire engedi anyut :D Én tacskó ideiglenesként kezdtem.
Innen jut eszembe: Csajok, emlékeztek a fórumtalin a kistörpeCsibire? :D http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... 0.jpg.html
ő az új szerelme, szuper helyen van :D Két kis törpe :D Érdemes Pannik a fb-on a vizslasos-hoz csatlakozni, vagy itt is tudsz minket követni. Itt mindig látod, hogy mikor mire van szükség, hogy működik az egyesület..stb :D Szívesen látunk :D http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18692
Most több ideiglenes befogadót is keresünk: http://vizslanaplo.blogspot.com/
Szegény kissrác holnap érkezik, aztán vannak kamaszok is, aztán volt a múlt héten egy vizslamama, aki mentés közben a kocsiban megszült, csak egy maradt, Remény lett a neve, most egy másik alomba lett bepakolva.
Szólj ha még kell info :D

Vbeni, sajnos nagyon messze van a 17.kerület. Mi laktunk Káposztásmegyeren és azért jöttünk beljebb, mert ellustultunk. A budapesti programok olyan kirándulások lettek. Megterveztük, bepakoltunk…stb.
Nem olyan spontán, mint most is, hogy az egyik barátnőm felhívott, nincs-e kedvem beugrani egy forgatásra, vagy az Astoriára kávézni, vagy egy könyvtárba, kiállításra. Egy fél óra múlva ott tudok lenni…
A gyerekkel is majd programokra gyorsan beérünk, nem egy hetes szervezés kérdése.
Mi heti 2x kivisszük a kutyákat a Városligetbe, ami 10 perc kocsival. Prágában a Franti szülei is jó messze laknak a belvárostól és mindig olyan tervezett, hogy bemenjük a Károly hídhoz pl. vacsorázni. Hiányzik az a spontaneitás, hogy csak beugrunk félórára. Mert ha már bejöttünk, akkor legyen egész napos program.
Vagy amikor jó idő van, akkor 20 perc alatt a budai hegyekben vagyunk és szuper kirándulóhelyeink vannak, azért vettünk ilyen babakocsit, hogy majd mehessünk oda is. Nem hiszem, hogy 17-ből 1-másfél órás utakkal ugrálnánk. Illetve a fő gond, hogy a páromnak messze van, ő pedig a kocsiban töltött időt inkább a gyerekével szeretné. Szóval, egyetértettünk hazafelé, hogy káposztásmegyerérzésünk lett :D (Pedig szerettünk ott lakni, jó a levegő…stb… )
Persze, majd valamiből lentebb kell adni, csak még nem döntöttük el, hogy miből :D Holnapra nagy drukkok!!!

Kubu, Pannik: Molnár dokihoz én is csak jót tudok hozzátenni. Olyan jó fej és olyan megnyugtató. Jó lenne, ha a bmc-be is rendelne, sok nyugodt lombikozó lenne :D Én is imádom!
Nagyon jó humora van.
Ugye hónap első napjaiban akartam szülni, mondtam neki is :D Szerdán mentem ctg-re, így fogadta a párom: „Jaj, a nők, mindig tudtam, hogy nem lehet nekik hinni!”

Avarka, mennek a megadrukkkkkok!!!

Lujzici, ha nem bírod a Bromot, szólj, mert akkor beírják és kaphatsz Norprolacot, ami ezerszer jobb! Én a Bromotól szó szerint bealudtam bárhol és bármikor, főleg reggeli meetingen, metron és kb. délig teljesen nem voltam magamnál, mint egy lassított film. Este 1 percen belül kiütött (A párom szerette :D )) A Norprolactól semmi bajom nem volt. Én a BMC-ben eü támogatottan kaptam, nagyon olcsóért, mert a Bromo nem vállt be.

Kubu, azta mekkora már!!!!

Kép
mieza

Andi, én nem vennék.
Igaz én Gergőnek se vásároltam be mindent. Volt overál, meg sok minden, de tipegő azt hiszem 2 db volt. Másnap vett az anyukám 4-5 db 50-es rucit a picurkára (de az is nagy volt rá). Miután megszületett az egész rokonság ruhákat vásárolt. Az első évbe egy tipegőt vettem a gyerekemnek.
Nálunk a szüleim karácsonyi ajándékként veszik a téli overált, az a hasznos, és egy raklap játék a Gergőnek.
franci

Andi: nekünk szerencsére be lehet tenni a szobába többféleképp is úgy,hogy hozzáférjünk a fiókokhoz,és ha meg költözünk,akkor ott meg tuti jó helye lesz a saját kis szobájában :)

először sima ágyat akartam,de annak az áráért megkaptam ezt matraccal együtt.
Használt,de nincsenek rajta használati nyomok.

Mondjuk engem az se zavar,ha van,a kis manónk is majd biztos rajta hagyja a névjegyét :)

Veszek rá majd olyan védőt is az Ikeából,hogy legyen mit rágcsálni,ha ott tartunk már :D
Vendég

Andi, Lili 52-vel született, most 6 hónaposan kb.68cm.
Ja és overálból még mindig a 0-3 hósat (62cm) használja, mivel olyan nagy méret...
Viszont én vettem neki vaterán 2 db vékonyat őszre is.(1500/db)
Én nem szeretem nagyon beöltöztetni a gyereket, pl. most megyünk sétálni, ráadom a vékonyabbat.

Béku, szuper az ágy. Nálunk is kombi van Lilinek!
Csak nálunk nincs baldachin (nem szeretem), csak rácsvédő, de ezt is kezdi leszedni és a szájába tömni.

Ruhák: én napozót vettem vagy 2-3 db-ot kb. 1x volt a gyereken. Nem volt olyan meleg idő.
Rugi az elején jobb szerintem, viszont mi ha mentünk valahova mindig nadrág és body zokni volt a ruha. Szeretem csinin öltöztetni a gyereket, ha dokihoz, vásárolni megyünk. :wink:
Ja és én vettem lány ruhát is, azt harisnyával adtam fel rá még szeptemberben is.
Most a gyerekem legjobb szórakozása, ha leveszi a zoknit a lábáról és tömi a szájába!!! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza: persze,nem tagadok meg semmit,ha muszáj,de míg nem muszáj,jó lenne kihagyni,ahogy Te is tervezed :)

Nem vagyok a magam ellensége,így ha esélytelennek látszik az ügy,sajnos be kell majd avatkozni :?

de bízom benne,hogy menni fog nélküle :) Remélem ebben anyumra fogok hasonlítani :D Nála nagyon jól ment minden.
Első neki császár volt,utána kettőnket még természetes úton szült meg,és nemhogy rásegíteni kellett,hanem visszatartani mind2 esetben :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó: A Kikkben is vannak nagyon jó hálózsákok!

Kép
mieza

Babaruha mérettáblázat (Gyerekruha mérettáblázat)

Lányok

babaruha: 0-3 hónapos (50-62-es) méret
babaruha: 6-9 hónapos (68-74-es) méret
babaruha: 12-18 hónapos (80-86-os) méret
gyerekruha: 2-3 éves (92-98-as) méret
gyerekruha: 4-5 éves (104-110-es) méret
gyerekruha: 6-7 éves (116-122-es) méret
gyerekruha: 8-9 éves (128-134-es) méret
tiniruha: 10-11 éves (140-146-os) méret
tiniruha: 12-13 éves (152-158-as) méret
tini és felnőtt ruha 14 éves kor felett (164-es mérettől felfelé)

Fiúk

babaruha: 0-3 hónapos (50-62-es) méret
babaruha: 6-9 hónapos (68-74-es) méret
babaruha: 12-18 hónapos (80-86-os) méret
gyerekruha: 2-3 éves (92-98-as) méret
gyerekruha: 4-5 éves (104-110-es) méret
gyerekruha: 6-7 éves (116-122-es) méret
gyerekruha: 8-9 éves (128-134-es) méret
tiniruha: 10-11 éves (140-146-os) méret
tiniruha: 12-13 éves (152-158-as) méret
tini és felnőtt ruha 14 éves kor felett (164-es mérettől felfelé)

Ez nálunk nem igaz. Gergő 114 cm, és lassan rövid rá a 116-os nadrág. :
franci

Franci:
Igen, csak azon agyalok, hogy tél elejére a 80-as még nagyon nagy lenne, lehet még a végére is....de ingyé kaptuk, úgyhogy elhoztam.... aztán most van elégjó ajánlatom 68-asra és 74-esre, de amúgy egyforma méretűek összemérve.... Úgyhogy most megy az agyalás, hogy mekkora is kellhet méretileg mert ugye tél eleje, buzi hideggel már lehet novemberben is és akkor kérhetem én azt az overallt karácsonyra :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ugye Iza novemberben fél év körüli lesz...
Mi vélhetően többet fogunk kint közlekedni, mint autóval, úgyhogy azért ez a kérdésözön.... igazából a méret miatt, hogy kb. mégis mire készüljek télen mekkora lesz ez a bébi... :)

Woody: akkor Te azt mondod, hogy most 68-as Lili?? Konkrétan 74-es overallról télire (ha most kezdődne a tél) mit mondanál??

Bocs a sok kérdésért... :wink: :lol:

andrea-1

Mieza!

Kitartás!

Anno Vivikémet április 19-re vártuk. Szerettük volna, ha 11-én születik, mert én is 11 és apuja is 11-én születtünk. Nagyon jól érezte magát, így 27-én megindították a szülést, mert még mindig hawaiizott a pocimban.

Élvezd a terhesség minden pillanatát!

Kép
avarka

Franci: Köszi ezt a mérettáblázatot!!! :) :wink:

andrea-1

Andi, Gergő az 51 cm-ével 62-es overálba volt. Babakocsiba elfért. Mi is busszal jártunk, és elég sokat is.
franci

béku: Hát nekem ösztöneim nem voltak, de valahogy csak elboldogultunk. És hozzánk is fordulhatsz bármikor, amiben tudunk, segítünk.

andi: Én nem venném még meg az overált. Barus most 80-as ruhákat hord és 49 cm-rel született. Szerintem még ráérsz. De ha mindenáron venni akarsz, szerintem 74-est vegyél. Lefelé kompatibilis és azzal akár kihúzhatjátok a telet végig. Úgy látom közben írtad a nagyobbakat. Én a helyedben akkor vennék, ha kell. Most nem venném meg semmiképp.

mieza: Van aki úgy néz az oxyra, mintha az ördög küldte volna. Nekem erős fájásokat csinált, de legalább meg lett Barbus 6 óra alatt. Oké, nekem a méhszáj már nyitva volt. Apa nem megy a sterilizálóért? Már azt hittem szültök.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Barbusnak is van most 86-os overálja. Már abban nyomultunk, de amikor ilyen jobb idő van, akkor jobban szeretem már nála a kabát+bélelt naci variációt.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Kerestem neked képet, hogy milyen mikor nagy a gyerekre az overál.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ez haláli kép!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ann74

Gergő pont úgy nézett ki mint Barbus, csak kékbe. :D
franci

ann: Szerinted? A gyerekem sehol sem volt benne. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Húúúúúú bakker Vicky :) :) :) Hát hun van ebben a gyerek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ahogy nézem a 80-as overall akkor kb. ilyen forma lesz a félévesünkön is... ???? Márpedig akkor elkél egy kisebb legalább majd :) :)

andrea-1

Vicky nagyon jót nevettem!!!
ann74

andi: Ez egy 3-6 hónapos overál és Barbus még nem volt 1 hónapos. Akkor igazából még mindegy, mikor még nem ül szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Na és mikor ül???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ez jó kérdés. Barbus majdnem 9 hónapos volt, de vannak akik hamarabb ülnek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sikerült jó sótlan brokkolit főznöm... :shock:
olyan lett,mint mikor párom kipróbálta a védőnő által javasolt "sószegény" étrendet :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó,az durvább volt,mintha egyáltalán nem rakott volna sót a tészta főzővizébe... :lol: :lol: :lol:

Felvilágosítottam,hogy alapjáraton kevés sót fogyasztok,korábban már a vérképemen is elámult a doki,hogy nem fogyasztok elég sót,párom meg még a sima főzővízbe rakandót is kispórolta,védve az egészségemet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: ma megyek a dokihoz,de majd csak fél6-ra van "időpontom"...
kérték,menjek azért előbb,nehogy a doki hamar végezzen,és haza akarjon menni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na szép,ennyit az időpontról... :shock:
Így 5-re odasunnyogok,hogy lássák,odaértem :)
Vendég

Kérlek drukkoljatok,hogy a doki elvállaljon!
Ma ad választ...

Ha nem vállal,akkor marad a B terv,és szülésznőm lesz+ügyeletes,mert nincs kedvem még egy dokit keresni :D

Amúgy a laptetőt Eszternek,Sajtinak,Vikusnak....stb.,azaz minden akciózónak küldeném!!!!!
Rengeteg babaragaccsal egyetemben :)
Egy picit kérek csak magamnak a maira,és egy részt Miezának,amolyan Albert-bátorítónak ;)
Vendég

Woody, Eszter híreket köszi
Béku, ha netán egyedül maradsz szerintem ügyes leszel és megoldod, én nem aggódnék a helyedben, persze nagyon jó lenne ha időben jönne és még utazás előtt láthatná a család de ha jól gondolom akkor is el fognak utazni és az elején így is úgyis magatok lesztek, jaj milyen csodás időszak lehet az minden nyűgjével, fáradtságával együtt. Jó lesz, megoldod majd meglátod :)

Drukkolok, hogy a doki elvállaljon, de ha nem akkor azért nem kellene mégis keresni egy másikat? nem fogsz aggódni az ügyeles miatt?

Kép
pannik
Budapest

megjöttünk oltásból, Marci egy hős,
Liza 7900 gr és 67 cm,

Andi,
overál: hát biztos ami tuti alapon nekünk 80-as van, mert én tuti hogy nem fogok minden szezonban venni neki, Marcinál mindig kaptunk, de most Lizának kénytelen voltam venni, a szívem szakadt meg érte, q drágák, de ha azt nézem hogy 6 hósan 67 cm (57 cm volt születéskor) akkor lehet hogy nem lesz jó a 80-as jövő télre.
egyébként én azt javaslom hogy nagyobbat vegyetek, mert ha babakocsiztok akkor abban aztán tök mindegy hogy mekkora az overál, a bébike úgyis be lesz bugyolálva ezerrel :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Béku
Én is rengeteg használt dolgot vettem, teljesen jó...
Ikeás rágókát is néztem az ágy szélére...
Na, akartam írni, hogy 80*140-essel szívás lesz matracot meg lepedőt találni, de aztán írtad, hogy 70*140-es...
Drukkolok nagyon, hogy elvállajon a doki, de biztos el fog!

Franci
Tanulópohár??? Ilyen is van? :)
Mikor mész a BMC-be?

Woody
Eszter hírek szuperek! :)

Mieza
Albert készül akkor már picit a születésre a nagyobb nyugival?
Fura érzés lehet a vége…

Lányok, ma töltöttem a 20. hetet, akkor ez a fele??? :)
Ma nagyon nehezen bírom a munkát, valahogy nem pihentem ki magam hétvégén, vagy bújkál bennem valami…
Kolléganőm megint kitalálta, hogy beteg, azért persze bejött, de holnaptól tuti nem fog.
Már rohadtul elegem van, ha rosszul van, akkor mi a f*szért jön be fél napra megfertőzni, ha meg csak utál dolgozni, mondjon fel…
Komolyan, lassan rosszabb, mint az előző!
Hetente 3 napot otthon van…
Én viszont nem akarom állandóan a munkáját végezni, főleg így, hogy terhesen kevesebbet is bírok…
Grrrr…
Reggel megyek védőnőhöz, isteni, megint túlórázhatok majd…
Bocs, nem vagyok jó passzban, reggel még semmi bajom nem volt, most meg tüsszögök, fáj a fejem és gyenge vagyok, pedig minden este iszom Eszter csodaszörpiét…

Amúgy szegény gyerekem, olyan hülye szülei lesznek, ma vettem neki egy kamáleonos csörgőt :)

Kép

Kép Kép
estrella22

Egyik ismerősömnek a Dévaiban magneb6-t ajánlott az orvos beültetés után. Itt lehet olvasni róla: http://www.magneb6.hu/default.aspx?idpage=52

Valaki szedett ilyet?

Kép
avarka

Vicky szuper a kép, édes kis csöppség, olyan mintha nagyon kicsike lenne (persze biztos csak a nagyon nagy overall miatt) :D:D

Mieza, köszi az infókat, Téged hogy hívnak a Netboard fórumon, írhatod priviben is?
kicsit olvasom őket aztán majd meglátom, hogy beregelek e :wink: de tényleg szeretnék segíteni, egy kis vizsu ideiglenes befogadója szerintem szívesen lennénk, megnézem a blogot amit bemásoltál, hogy kik keresnek ideiglenesen gazdit. meg vannak még ötleteim hogyan lehetne gazdikat keresni...

Kép
pannik
Budapest

Estrella,
tök jó a csörgő.

pont babaújságot olvasgatok (megkaptam a 6 hós felicitas babacsomagot) és ez totál verte a biztosítékot

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=3

jaaa nem beleszólás senkinek csak saját tapasztalatom, hogy volt 1-2 dolog amit előre megvettem és az életben nem használtuk.....

kubuspace

Avarka, elolvastam, nem mondanak hülyeséget.
Én lassan 2 hónapja folyamatosan (reggel, este) szedem a magnéziumot (300 ml) szorgalmasan a természetgyógyász javaslatára, ezek szerint nem mondott hülyeséget ő sem. Igaz nem Magneb6, csak sima magnézium, plusz szedek még Halolajat Omega3-al, meg 1 hete a Femibiont is.

Kép
pannik
Budapest

Pannik,
magnézium felszívódásához kell kalcium is, nem ? :P

kubuspace

Az nem mondta a nyavalyás természetgyógyász :?: :?:
én csak a magnéziumot szedem, tényleg kell hozzá kálcium is? tejet azt iszok elég sokat mert imádom, az nem jó???

Kép
pannik
Budapest

andi
ne vegyél most mert lesz akkor is jó ajánlat ne aggódj.
nővérem bevásárolt csomó mindent mikor még épp csak terhes lett, mondván tök olcsó új cuccok hol itt hol ott leértékelve 300-500-800ft minden overál bodyk rugik, persze honnan tudod hogy mennyit fog nőni látod Hanna majdnem akkorát hord mint Barbus pedig egyik5hónapos másik meg 1éves, férjem mindig ki volt akadva hogy attól hogy olcsó akciós de felét nem hordta Filip sem annak ami a tesómtól jött és nem túlzok mértenként most is van 20 pólója 15 nadrágja 4-5 kabátja, mi a lószarnak ennyi kérdezem tőle , válasz hát tök olcsó volt..... hát marhára megéri megvenni mert ugye lehet nem is lesz rajta vagy 1szer felveszi....
szóval a téli cuccot hagyd őszi vásárlásba......
nekem Hanna most 68as overált hord bundás bélésűt. és 0-3hónapos kétrészes bélelt gatya+kiskabátot, a számozás sem számít sokszor sajnos, mert Aldiban német bodykat hoztak be tök jó pamut anyagút de sokkal nagyobb számozású mint a magyar.

eszter
hajrá 7petike pihenj sokat.

vicky
azért az új vonalzók mert a másik leállt a számolásban sajnos napok óta nem megy :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

olvasom, olvasom, nem írják, hogy feltétlenül együtt, csak hogy mindkettő nélkülözhetetlen
azt írják több helyen, az A,C,D vitaminnal és magnéziummal hat leginkább a kálcium.
kicsit megnyugodtam, azért jó ez kálcium nélkül is :) ugye?

Kép
pannik
Budapest

... amikor nagy a gyerekre az overall, főleg a sapi

:D :D :D :D :D

Kép

Maccs
vörösmacska

Pannik!
Szerintem a magneb6 úgy van összerakva, hogy felszívódjon... lehet, hogy sima magnézium helyett át kéne térni rá!

A tejjel nekem valószínű, hogy óvatosan kell majd bánnom, mert anno Vivikével való terhességemnél leállított a tejívásról a dokkerom, mert valamilyen kövem volt kialakulóban.. nagyon sok tejet ittam. Napi 1 litykót! :?

Akkor most azt is szedjek?

Jaj Lányok! Annyi minden van! Más még agolutin szurkát sem kap a crinone mellé én még kencézem is magam mától. Eszem a femibiont, c vitamint 1000 et, egyek most magneb6-t is?

Kép
avarka

Macsi!
Nagyon édes... :lol:

Kép
avarka

pannik: Hát Barbus nem volt egy nagy baba a 37. hétre születés miatt. 2480 gr. volt és 49 cm. 2360-nal vittük haza. Ezen a képen talán 2,5 kilós lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

lukacsne: Lehet hogy az én vonalzóm sem számol? Nem is figyeltem. Majd kiszámolom.
vicky79
Budapest III. kerület

Az enyém még jól számol.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Eszter:
Gratula a 7 petikéhez!!!! Drukkolok,hogy a randevú is jól sikerüljön!!!!!Pihizz sokat!!!

Breki:
Csuda jó az új szerzeményed,Én is ilyenre pályázok!!!!
Valahogy majd megbirkózol a gyerek körüli feladattal.Nekem sem lesz majd segítségem,de mi már meg is szoktuk,hogy ha bármi gond van azt mi kell megoldjuk.

Csajok,már megint van amiért aggodjak!!!Léccike világosítsatok fel elemlámpával!!!
Már 10 napja szúrjuk a gonapeptylt,de menstruációnak híre-helye sincs és úgy néz ki pénteki uh-ig nem is lesz.Ilyenkor mivan,ha ilyen nagy csúszás van? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…. Nálunk mindig van valami!!!!!

Most csak ennyi,mert még nem vagyok teljesen jól!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

na mi lassan ellépünk barátnőzni, éjszaka jövök :lol:

kubuspace

Avarka:
Holnapra mennek a drukkjaim!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Akciózóknak sok szerencsét :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Jó nagy pörgésben vagytok! :wink:

Eszter Kép :lol: :lol: KépKépKépKépKépKép :lol: :lol: :lol: sikeres randit!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Halihó! :)

Na jólvan, akkor megállapíttatik, hogy nem vagyok annyira furamadár. :lol:
Köszönöm a megértést és megnyugtat, hogy nemcsak én éreztem imígyen.

Jajjjajaj! El is felejtettem mondani, hogy az ET napján S néni bejött látogatogatóba és beköszönt a kórtermünkbe is, úgy megörültem neki! :) Biztos jött egy kicsit nosztalgiázni... :)

Macs:
Fantasztikus ez a kép!!! :lol:

Vicky:
Barbus is viccesen mutatott benne, nagyon édi! :)

Béku:
Szuperjól néz ki ez az ágy! Netről sikerált, vagy ismerőstől?

Pannik:
Nyugika, attól, hogy apát pitiszkálod, nem lesz jobb... Francos hormonok jól fel tudják "dobni" az ember hangulatát, de inkább számolj el 10-ig magadban, aztán már úgyis vicces lenne mérgelődni, nem?
Hajrá döfködések, mostantól fénysebességgel felgyorsulnak az események!!! Szorítok!

Csucsu:
Gyógyulj meg!!! Neked is van vmi spéci szered a betegségre?

Estrella:
Nagyon tündéri ez a bébi! :)
Az IR-es tejbegrízt 10-kor kívántam meg, ezért rettentő kevés grízből (10 dkg 75g CH) és másfél deci tej+víz+édesítő keverékéből készítettem. Ebédre nyilván nagyobb adag is lecsúszhatott volna, de nekem tízóraira kellett!!! ennem. :lol:

Vikus:
Nem szabad semmit sem érezni, vagy figyelni a jeleket!!! :lol: Hát nem olvastad a 10parancsolatot?
Amúgy hol itt érzékeny picit, hol a másik oldalon a hasam alja, de nem törődöm vele, ez bármi lehet, vagy épp semmi.

Mieza:
11-én megyek vv-re, ha Albert addigra megszületne, annira meglátogatnálak, de tudom, hogy most tilalom van.
Könnyűt és gyorsat kívánok! :) Aztán nyomassad az sms-t, ha már kinn a fejecskéje, nehogy lemaradjunk vmiről! :) :wink: Félre a viccel, már alig várom, hogy miután kipihented magad szülést követően, megtudhassuk a jó hírt! :D
Plakátokat terjesztettem iwiw-en, remélem lesz haszna. Picike tacsi nagyon cukorfalat a képeken, emlékszem, hogy megszeretgettem. :)

Pancsi:
Azta, neked már holnapután vv?! :shock: :D Na persze, mert fagyisokat kaptál, húúú de izgi! Akkor most turbósított drukkjaim neked!!! :)

Franci:
Nagyim kutyájának állatorvosa remekjó fazon, tudja, hogy lombikozunk. Mondtam egyszer neki, hogy majd a BMC-ben csinálnak nekünk gyereket (neki 3 van és szemtelenül fiatal hozzá), erre azt mondta, hogy:
Na idefigyelj, a gyereket nem csinálják, a gyerek az LESZ! :lol:
Kész voltam a dumájától!!! :lol:

Vnbeni:
A mindenit, akkor holnapra Kína össznépijét kívánom a trágyálásra! Nagyon szorítok neked, ügyvéded is legyen csúcsformában és nyerjetek! :)

Kubu:
Micsoda sztárfotók, már megint. :D Csöp-csöp...

Avarka:
Szóval kedd lesz a nagy nap. Sok-sok pozitív energiát küldök, legyen rengeteg érett petesejt és termékenyüljön meg mind!!! :D
Kép

Ancsi:
Már említettem másnak is, ha idegesítő pl.: az anyós dumája, hogy a JóIsten nem véletlenül teremtett 2 fület! :wink: Ami az egyiken be, az a másikon ki! Csinálj úgy, mintha nem hallottad volna, amit mondott, esetleg tereld el a figyelmét egy totál más irányú kérdéssel. Ne foglalkozz a dinka dumákkal, hogy csak fehéret vegyél a ruhákból és effélék. Ezen pont ne stresszeld mááá magad. :)
Apának kötelező egyedül nyaralni? :shock: Mi ez, vmi munka?

Pá Drágáim!
sajt@

Macs:
Szoktam olvasni a blogodat, de már annyira hiányoztál innen és a varázslásaid, a szmájlijaid, örülök, hogy kicsit sűrűbben látlak. :)

Eszter:
Itt is hatalmas gratula a 7törpéhez, termékenyüljön meg mind!!! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nahááát!!! Laptetűűű!!! :lol: :lol: :lol:

Nem nevesítem, mindenki kapja el a maga adagját!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?