A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,
Csak most tudtam visszaolvasni, jó régi dolgokra is írok, bocs...

Indi,
Én autókról mesélek - mostanában szeretem beleszoni a kuplungút varázsszót, ez nagyon tud hatni.
Kisebb korában Annipanni-s meséket imádta és ha elmeséltem az o egy napját. Aztán 1.5-2 éves kora között jött a Tesz-Vesz autós könyv. Most Autós Magazinokat lapozgatunk.
De szép választékosan mesélek neki, csak hát az erkölcsi tanulságot nehéz minden sztorimhoz kitalálnom
(mint pl az Annipanni-ban mindig volt, mármint tanulság) - de hát a dísztárcsa és alufelni közötti különbségnél nehéz beleszoni...
De jó a kép, amit betettél! Milyen kicsi volt Dominó (én már mindenkit a 2 évesemhez viszonyítok - és már áll!!!).

Tinu,
Tündi gyönyörű!!!
És Petinél a büfiztetés nem volt olyan fontos. Én sokszor elsumákoltam, pont annyit ordított, mint egyébként. Éjjeli etetéseknél soha nem büfiztettem, nappal is csak azért, mert nem mindig aludt vissza. De gondolom általában a babák többségének szüksége van rá, különben nem lenne ennyire a köztudatban.

Én csak azt nem értem, miért csak a hasfájástól tud ordítani egy gyerek. (Persze vmikor a mozgásán egyértelműen látszik, hogy fáj a pocak.) De fájhatna a koponyája is, a feje, a keze-lába - hiszen hihetetlen tempóban nőnek. Én még emlékszem a kamaszkori kéz és lábfájdalmamra, ami a növekedés miatt volt.

Nukada,
Én néha felébresztettem a gyerekemet, talán ezért is tudom elég megalapozottan állítani, hogy a kistestvért nincs olyan isten, hogy felébresszem, ha egyszer alszik!!!

Ancsi,
Látom leesésgátlót már Neet betette.

Neet,
A fiam elég nyugodtan alszik, ha nem jön be marad a mostani rsz - párnák párnák hátán. De nagyon köszi a tanácsot,
holnap veszem meg, Peti nélkül, majd én ugrálok az ágyon, hogy kipróbáljam!

Ildi,
Én vhol olvastam, hogy a fogzás megváltoztatja a babák székletét. De nem vagyok biztos benne...

Votiv,
És kendőben tartott gyerek ok? Fekve tartsam a kendőben, vagy függőlegesen, lábacskáit belegöngyölve (jól leírtam?).
És mennyi idősen lehet kendőbe kötni? Tényleg rögtön? (Az jó lenne... )

Zsanci,
Kívánom, hogy tudj sokat pihenni és ne idegeskedj!!

Curse,
Csatlakozom azokhoz, akik kiváncsiak a te sztoridra is (ahogy kivettem a hsz-okból, csatlakozom mindenkihez).

És mi a helyzet Kisherczeggel??

Tinu,
Nekem a kórházi élményem is nagyon szép volt, de ehhez kellett (sztem) az előtte való pár nap is, amit bent töltöttem. Azalatt kiismertem a 'rendszert', az embereket és annyira boldog voltam, mikor végre már nem csak úgy tébláboltam bent (gyerek nélkül), hanem én is fel tudtam mutatni egy 59 centis egyedet, hogy nekem nem is voltak elvárásaim a továbbiakat illetően.

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi :) Nagy gratula Dominónak a felálláshoz!! :D :D És nagyon szép a kép Rólatok, mint szakértőkről :wink: :D

Votiv :) Tali: a legutóbbi verzió szerint kedd KUSZA 1óra :wink: És még nem írtad, milyen hálózsákja van Istóknak, hogy motorozni tud benne?

Zsan :) Engem is érdekel az első szülésed! És nem írtad, hogy van Borisz láza?

Tinu :) Sajnálom, hogy ilyen "élményeid" voltak :( Asszem egy kórház tényleg nem igazán alkalmas arra, hogy személyre szabottan is foglalkozhassanak az emberrel, addig jó, amíg nincs erre szükség :roll: De végülis happy end-del végződött, mert Tündi szépen szopizik és ez olllyan jó :D :D
denizsa

Móni :) újszülöttet lehet már kendőbe tenni, bölcsőtartásba és függőlegesen is. Lényeg, hogy a hátacska gömbölyű legyen, lábacska ne lógjon, tehát függőlegesen tartott babának a felhúzott lábait is bebugyoláljuk. Később, ha már picit nagyobb lesz, akkor le lehet engedni a lábakat, de mindig vigyázunk, hogy merőleges legyen a két láb és a törzs, soha ne lógjanak a lábak - a hát pedig továbbra is gömbölyű maradjon.

indianyo

Tinu,
annak örülök, hogy végülis dokinénit "megszeretted" mert emlékszem ám, hogy aggódtál tőle! sajnálom, hogy a kórházi dolog ennyire gázos volt, én csak a szépre emlékezem bár az egyágyas szoba valószínűleg sokat segít ebben :) munkába menet mindig felnézek a "6." ablakára és szép emlékeim vannak :) szerencsém volt.

Szrek,
nagyon szép az újbaba :)

Mi meg úgy gondoljuk, hogy mi lenne, ha a dedet egy matracra (jó vastag) fektetnénk a földre :? emeleten a háló, szóval nem hideg a parkett, és úgy nem tudna leesni. a kiságy istencsapásának minősült nálunk. utálja a gyerek is meg én is :? :?

Votív,
30 hetes pocakkal bálozni nagggyon cooool!

Zsan,
tök jó, hogy minden rendben!! :) :) :)

Den és talizók,
lehet, hogy megpróbálunk mi is odamenni 1 körül - kusza

Indi,
büszkék vagyunk rád! :D

Kép
akata

Tudjátok, hogy nem akarom a II. klinikát fényezni, de a csecsemősök ott extra segítőkészek voltak - pedig hihetetlen sok munkájuk volt - és ott még csecsemőintenzív is működik... szóval ez szerintem nem a munka mennyiségén múlik.

Deni :) találgassál: vajon hol készült a szakértői fotó? :lol:

indianyo

Fáni a szalagom, azt mondja Ákos ma 7 hónapos 2 hetes...bla bla bla, közben meg 8 hónapos, 4 napos :) tegnap még ki tudta számolni :wink:

Neet,
örörm, hogy legalább valaki úgy gondolkodik mint én, így nem érzem magam peremhelyzetűnek :D :D

Kép
akata

A csecsemősökről meg: ez a nagyság átka :wink:
Csecsemősök, ha olvassátok: legyetek kicsit kedvesebbek az újdonsült mamákhoz! légyszilégyszilégyszi :D köszi!!!!

Kép
akata

Juc,
köszi hogy leirtad a tapasztalataid, mert Bálintnál pont ez volt, hogy unta már a fekvést meg a plafonra bámulást, és ezért akart szerintem nézelödni. És ketteskét nem fogom tudni mindig kézben tartani emiatt + B miatt.

Votiv,
majd igyekszem nem benne felejteni dedet 8)

Tinu,
sajnálom, hogy miken mentél keresztül. érdekes, hogy én is igyekeztem nem "tul sok" lenni, sosem hagytam pl a csecsemösöknél, meg nem mentem kérdezösködni, és mégsem éreztem a kedvességüket (1-2-t kivéve) :?
fibi

Jaj de jó, óriási kúszás-mászást csapunk akkor kedden!

Kata :) Mikor tudod meg, hogy jöttök biztosan? Mert akkor hoznám a hordozónkat és hazafelé bekéretőzködnénk hozzátok (PofátlanIndi :lol:)

Szerintem a szivacs jó ötlet - kiságy nálunk is mumus brrrrrrrrr. Ha nem lenne nagy közös ágyunk, én is szivacson altatnám a csemegét. Igaz, hogy arról könnyű elmászni, de nagy ágyról is simán, csak onnan még koppanósan is...

indianyo

Lányok,
ha már ennyien kéritek, akkor tényleg megírom és köszi nektek :D Ezek szerint nem csak én voltam egy HP :wink: :lol:

Fibi,
Vmiért én úgy emlékszem h Votiv autóval nyomja, azért mertem megkérdezni őt is :lol:

Zsanci,
Az enyém is ennyit kér, lehet ugyanarról beszélünk :wink:

Zuzi,
Bárcsak az én uram lenne tisztasságmániás :D Mindenesetre kedves volt tőle h megkért a porszívózásra :evil:

Votiv,
Eddig akkor úgy néz ki, hogy kedd 13 óra és a KUSZA.

Kép Kép
curse

Tinu!
nem hiába vártam a beszámolódat, szinte megismételted az én 1,5 évvel ezelőttimet! detto ugyanez történt, csak azzal spékelve, hogy nekem az 5. napon indult csak be a tej (a császár miatt), oxitocinnal, és Lencsém ahogy meglátta a csecset, már üvöltött is, nem akart szopni, úgyhogy ezért fejtem én 9 hónapig. nálam sem tudott ráharapni. aztán otthon az első 3 hóban hajlandó volt napi 1x szopizni, fekve belelógattam a mellem a szájába :), de nem szívta ki rendesen, utána mindig ki kellett fejnem. én hétfőn szültem és szerdáig bírtam éheztetni, akkor azt mondtam, hogy ide a tápot, mert elkezdtek fenyegetni, hogy nem fognak hazaengedni, ha tovább fogy a gyerek.

Indi!
gratulálok a felálláshoz, a fiókot mindenesetre lakatold le (mivel Moose nincs itt, én szólok :) ), a homeos szerek is veszélyesek, nem kell kenőcsöt enni, meg mindenféle nem szükséges gyógynövényt.
a kádban L. is ezt csinálja, nagyon nehéz vele, mert folyton attól félek, hogy eltanyázik.
ancsipancsi

Sziasztok,
olvastam vagy 3 oldalt, eszméletlen nyomjátok a szót, de ez jó, viszont taknyos lettem és nem rögzül semmi a fejemben, ez visszont rossz, de vége van a vizsgaidőszaknak és ez megint jóóó, de most nem tudok mindenre reagálni, pedig szeretnék, ez megint nem cool.
Ami hirtelen eszembe jut:

Fibi,
az emberek gonoszak és rosszak, és a 10%uk nagyon jóó vagy javítható, velük érdemes valamit kezdeni, a többi 90et meg kilőnném a Plútóra.

Votiv,
jajjj :( :( nagyon kaka a helyzet felétek, ha van egy szabad délelőttöd, ugorgyatok ki Istókkal (vagy du bölcsi után) és lefárasztjuk estére a kis gézengúzt!!! A mai telefont bocs, h gyorsan lecsaptam, de épp eksön volt, Eszter egy órát aludt csak a böliben (a 2.5 helyett) így érthetően ki volt 6ra, és még játszott, de már sokat esett és rosszul és épp egy műanyag dobozt fejelt le és rúgott és ütött meg rosszkor a rossz helyen, és nem győztük vígasztalni. De azért fél8ig még elhúzta. Kopkopkop...

Akata,
miben vagyunk hasonló peremen? Nem emléksz...

Camponás-Kuszás tali jó, majd mondjatok pontos időt, 2 körül kell a bölibe érnem, egy körül nagyon király, hazafelé (3) már nem megyünk be, Eszternek elég inger és fárasztó a közösség odabent.

És ma NEM mentem be beíratni az utsó jegyemet, mert a meglévő 5 órás bkv menethez nem akartam még 3at, meg sza..ul is vagyok, és este tudtam meg, h tantóbácsi beteg és megugrottam a tripla lutz-t örömömben, h NEM MENTEM BE!!! Fibi, ez ismét a Sors Keze, néha van ez így... :D

neet
neet

Curse,
HP????? ezt arra irod, hogy nehéz szülésed volt???? nem értem, lehet h kissé fáradt is vagyok....

Kata,
enyém gyerek jo régota vastag szivacson alszik, mert mesterien le tudott gurulni/fejelni a franciaágyrol még akkor is, ha odatoltuk mellé a kiságyat (és kicsike rés maradt a szélén a felmászáshoz). nekünk teljesen bevált, ha felébred, odamászik mellém, és mondja, hogy "anya, ébresztö!" :D
fibi

Indi,
Szólok izibe ha kiderül, megyünk-e. Kb hétfő délután már tudom és akkor odafele is elviszlek ám!!! :D :D gondolhatod, hogy megkérdezlek úgyis :wink: megfurikáztatjuk a fiúkat!
Mondjuk mi nem tudunk sok időt ott tölteni, merthogy nekem az munkanap - ha itthonról is - úgyhogy ilyenkor 1-2 óra amit bevállalok házonkívül :) csak sokatokkal még nem találkoztam, a többiekkel meg mégeccer akarok! :lol:

Szrek,
látom azt írtam, hogy csodaszép az újbaba, aztán közben meg persze a "régi is de még mennyire" de ezt biztos tudod mert már személyesen is mondtam, csak annyira odafókuszálok az újszülöttekre...lehet hogy nosztalgiám van? :D

Neet,
mindegy már a téma, te csak adj igazat aztán én meg örülök :lol: :lol: :lol:

Kép
akata

No, mit is akartam még (megnyitom cselesen egy másik ablakban a topikot ismét. :) és puskázom. :)

Ja, igen, midnenkinek köszi a drukkot és a gratuláciját. Gabi, neked utólag köszi. :D

Báliruha szerű a szalagavatómon volt rajtam, meg előtte-utána napokig, nem akartam visszavinni a kölcsönzőbe. :D Meg az esküvőn volt habos babos és asszem elég is volt. A farmer a rulez, itthon meg a mackónaci, na nincs igazam? :wink:

KISHERCZEG, JELENTKEZZ!!!

Szrek,
Ábeled éédées!! :) És Borka is. :) Gratula a középhaladóhoz. Én most a 4000re gyúrok. :lol:

Én egyszer bólingoztam egy nagyon szakadt csehóban a Blaha körül, és a főnéni megadta a "klub" névjegykártyáját, mert látott bennem valamit. :D

ÍRORSZÁG Magyarország után a leggyönyörűbb, legemberségesebb és legjobb ország a világon!!! Imádom és imádom és imádom!!! és a sörük, my godness, my guinness!!! :lol: :lol: és a bailey's-ük... és és és.... a sok zöld és patak és tó és a Liffey (??) és MINDEN ...!!! I'm loving it.

neet
neet

és Ákos még mindig 7 hónapos.......

Indi - Te mint babafalvás :D - most hogy van ez??????? :D

Kép
akata

Neet,
Írország miatt néztem meg sokszor a Scarlettet :oops: és olvasok olykor Nora Robertset mert az ő könyvei zöme ott játszódik. Ezek az én ponyváim :oops: :lol: és sosem voltam ott, de ha költözni kellen, akkor oda. és az esőt is imádom, meg a kerteket ott meg minden ilyesmi van. Rengeteget olvasok az Ír emberekről is, szokásaikról vallásukról stb.... és ha nem is csont nélkül de nagyon tetszik.
Zsan, sikerült kedvet csinálnunk???? :D :D

Kép
akata

Gabi,
szép nagy a pecó, asszem a mi házunk kompletten beférne a konyhátokba. :wink:

Zsan,
de csak úgy simán hiszel az emberekben, és tudod, hogy genyók, ugye?

Zuzmo,
Bazsó szavai rulnak. :)

Fibi,
valahol a campona körül laknak a Kinizsi Ottóék is. Tán épp a Park utcában? Tudod, a BKból ő a ... húha... a nevek sosem mentek.. na, a Deu Anita férje.

Nekem nem mondták 5 naposan, h porszívózzak, de ismerve a kutyám vakarózási szokásait, porszívóztam. vagy szőrszívóztam? :lol:

Juc,
urbanos linket nem néztem meg, egyenőre örülök, ha visszaolvasok. Mi van benne? Tényleg ők a Télapó pirosítójai??

Monisa,
cipőt majd vedd le. :lol:

Akata,
mindegy, igazad van. :) Az esőt nem szeretem, nem vagyok én Kisün (KISÜN, WHERE ARE YOU???), de akkor is megarulez az a kántri. :)
neet
neet

Kata,
a szalagod szerint Ákos 8 hos és 3 napos :) ezek szerint a Te készülékedben van a hiba :lol:

Neet,
Sors keze avagy csak jol tetted hogy a megérzésedre (ösztöneidre), testedre hallgattál :lol: ki tudja :lol:

Én meg azt hittem, hogy az emberek ALAPVETÖEN JOK, csak idöközben elromlanak 8) de a Plutos ötlet kirááááály :lol:

És az ír zene meg egyenesen fenomenális!!!!! :P :D
fibi

Kata! Nálam a csíkod szerint Ákos 8 hós 3 napos!

Curse! Itt sokan éreztük úgy magunkat szülés után, mint HP (hüle picha Fibi kedvéért :wink: :lol: ). Ezt kell valahogy feldolgozni a 2-ra, hogy ott ne érezd ezt,, és akkor minden frankó lesz!

Votiv! Nem értek egyet azzal, hogy úgy szülünk, amilyenek vagyunk! Én azért nem érzem magamat akkora balf@sznak 8) :lol: :lol:

Tinu! Nekem is hasonló élményeim voltak elsőre, megértelek teljesen! A különbség, hogy engem megnyugtatott a szakirodalom és a dokim, hogy a csecemők elég tartalékkal jönnek világra, így elhárítottam minden egyéb cuccot. Nekem is azt mondták, hogy nem alkalmas a mellbimbóm a szoptatásra, ehhez képest 21 hónapja folyamatosan szoptatok 8) Legközelebb minden szuper lesz!
Egyébként amikor bevezették ezt a csecsemősfogadást, án pont ettől féltem, hogy akkor már pénz nélkül nem is végzik a dolgukat (MERT EZ A DOLGUK LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pihenőszék!
B utálta, akkor használtuk, amikor megtanult ülni, de még féltünk, mert sokszor eldőlt, ebbe meg jól bele lehet kötni, és egyenes háttal ült benne, nem is dőlt hátra, az nagyon tetszett neki! Így tudott már kézbevehetős játékokkal is játszani.
Kicsit szíven üt, amikor Votiv írja, hogy kényelmességből használják az anyukák, de biztos igaza van, mert Ő nem szokott csak úgy a levegőbe beszélni, és utánanéz a dolgoknak, de vannak helyzetek, amikor egy anya rászorul ezekre a dolgokra, mert mondjuk nem akarja, hogy ded ordítson, viszont kézben sincs már el.....vagy ott a dackorszakban lévő nagyobb..meg a háztartás........

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
az Imiék ott laknak, komoly????? :lol: én is BK fan vagyok, de csak Baján tudom nézni, ha anyuéknál vagyunk :)
fibi

Tinu! És nem válaszoltál, hogy végülis miért vittek át pont a finishben egy másik szobába????

Férjemet azért megvédeném, nagyon rendes, tiszta ember 8) Szerintem annyira jól néztem ki aszülés után, hogy nem is gondolkodott....
zuzmo1

Votiv,
asszem, le sem moshatod most már, h kijelentetted, aki ilyen nyugvósszéket használ, az rossz anya . :lol: vagy milyen? pihenős?
Én láttam ilyet Bogárkánál meg Kisünnél, dedek feküdtek benne, én nem láttam a fantáziát benne, ettől még lehet jó.
Ha leírnám, miket NEM használtunk soha, biztos, h 18 év után visszaolvasva terápiára szorulna a lányom, úgyhogy nem is írom. :D
(A teljesség igénye nélkül: etetőszék, ringatósszék, járóka, légzésfigyelő, bébiőr, kókuszmatrac, válaszott személyzet a Hban...) Ha jobban belegondolok, a korbácson kívül eléggé puritán a szobája. :mrgreen:
neet
neet

Zuz,
tudom, mit jelent a HP :lol: , csak nem értettem, hogy azért mert nehéz szülése volt Curse-nek, miért mondja ezt magára :?: :? :roll: vagy akkor én is HP vagyok, meg agyonaggodos, elcseszett balfék? :mrgreen:
fibi

Neet,
már sirok a röhögéstöl a szövegedtöl :lol: :lol:
fibi

Zuz: nem tudom, eleve így volt megbeszélve. Gondolom, könnyebb az orvosnak, meg a szülésznőnek hozzám férni azon az ágyon. De nekem nem volt baj, mert nagyon kényelmetlenül éreztem magam a franciaágyon, viszont a szülőágyon tök jól lehetett kapaszkodni. :) Valahogy az volt a fejemben, hogy ülős pozícióba lenne jó szülni, nem fekve. És ülősre állították, ami teljesen oké volt.

Tudom, hogy azt mondtátok, hogy ne méregessem naponta a gyereket, de azért mégis legalább fürdés előtt megmérjük. Egyelőre még mindig fogy. Meddig okés ez? Ma 2980 g-ot mértünk és 3100 körül engedtek haza a kórházból... :roll: Szopik rendesen, most más ritmusban, mint eddig, mert kb. 2 óránként, de akkor csak 10 percet kb. Szinte minden pelusa kakis. Ugye, nemsokára már hízni fog??? :?

Kép
Kép
tinu

Tinu,
HAMAROSAN HIZNI FOG!!!! és ha van kakis pelus...ugye tudod???? :lol: :lol: :lol:

Neet,
akkor majd együtt fuvarozzuk a srácokat pszichoterápiára... :shock: :shock: ilyenek nekünk sem nem voltak...éljen a pénztelenség... :lol: inkább költöttem bailey'sre a pénzem, mint a gyerekekre...

és és és: ugye tudjátok, h nálunk nyitott kapuk vannak majd Irországban??? valszeg nagyobb lakásban leszünk, mint ez az 50m2-es, és akkor oda vendégek jöhetnek...sőt, évente 2x haza is jövünk, igy ha nem akarjátok látni az arcunkat, jöhettek akkor, mikor mi nem vagyunk ott...hacsak a családom, akiket szeretek és tisztelek le nem csap előbb a lehetőségre...félő,h ők is szivesebben jönnének, mikor mi nem vagyunk... :lol: :lol:

Den,
B már jól van, sztem csak egy ilyen Isten hozott anya-láz volt!!!
és ágyról még annyit,h én is nagyon féltem,h majd Igi le akar esni és fog is, de nem igy történt, talán egyszer állt fel és nézett körül, de látta, h milyen magasan van, igy többet ezt nem tette, sőt pici korától popsival lefelé szált le az ágyról, nagyon kis megfontolt volt...
alvás után meg sosem mozdult, amig oda nem mentem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

sztem akármi is van, ha a szülés nem úgy alakult, ahogy szeretted volna, akkor eléggé HP-nek érzi magát az ember...legalábbis egy db-ig...

Neet,
bocsi, nekünk volt coco-matrac (imádom a gyerekeimet! :lol: ) és volt válaszott személyzet is (imádom magam! :wink: )
szóval, mi máshová fogunk járni terápiára... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu,
visszakerestem tavalyról Ábel hízásfeljegyzését, eléggé ingadozón, de végülis a heti eredmény az lett, hogy gyarapszik
sztem ne parázz, output van, ded szopik, előbb-utóbb átfordul ;) :D és óriásra fig hízni :D

Neet,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: és már csak 270 hsz kell!!! (adjak? 8) :lol: )

tali nekünk is jó, de nem nagyon követtem, hogy kinek mikor jó :?

Curse,
mi a jó hely? ;) van egy nap komplexim pl Gödöllőn az m3-a felhajtójánál ;) ott csak squash bowling meg ilyenek vannak
vagy a mammut 2 pályája az jó?
és áj láv big lebowsky :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsanci,
én HP-nak nem éreztem magam szülés után, csak egy gyenge, béna nönek, aki nem tudta vákuum nélkül kinyomni egyedül a gyerekét :?
fibi

Szrek,
mi az Isten az a "nap komplexim" Gödöllön, amit nem ismerek? :D
Mammut 2-ben voltam, az kúl :P
fibi

Zsanci,
mennyire komoly ez a kiruccanás?

Fíbsz,
wow :D

Curse,
wow :D

nekem szülés meg utána is :( volt, irtó sokat bőgtem bent
de mondjuk én a csecsemősöket nem hagytam békén - ez a dolguk bakker, életemben nem volt akkor még a kezemben csecsemő, lesznek szívesek segíteni
segítettek is - mindegyik mést mondott :roll: de sztem látták rajtam, hogy rohadtul kivagyok + vérszegény mint állat, úgyh segítettek
meg mondom, én le nem szálltam a nyakukról

de most a tesómon látom, hogy ég és föld a két szülés, és hogy másodszorra már tök jó lesz, csak nem értem, hogy miért kell így megélnie az embernek (persze nem mindenkinek) az első szülést
nem mindenki Mamagésa vagy fejőstehén (már ami a funkciókat illeti; a méret stimmel :lol: :roll: pedig most már én is átlendülhetnék és fogyhatnék...) szóval nem mindenkiről peregnek le a dolgok és pl nekem volt baby blues és tomboltak a hormonjaim....

Zsan, Neet,
majd hadd kísérjelek titeket, de csak messziről figyelve, amikor a gyerekeket pszichóhoz viszitek; ezt látni akaroooom!!!! :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Akata :) De jó, hogy Ti is jöttök, mi még nem is taliztunk! :D Matrac sztem jó megoldás, ha a kiságy nem jött be, mindenkinek más válik be :wink: Nálam is stimmel Ákos csíkja!

Indi :) Nagyon is ismerős volt a kép :wink: :lol:

Neet :) Bulást Neked!!! Gyógyulj meg hamar és gyere Te is Kuszázni, mert 1-kor lesz a tali, ami Neked elvileg jó! :wink: Plútó :lol: :lol:

Tinu :) Hízni fog!! És nekem is a szülőágy jött be, néha azt hittem tönkre teszem, de aztán a szülésznő megnyugtatott, hogy nem tudok kárt tenni benne, erre találták ki :mrgreen:

Zuz :) Nem akartuk a párod bántani, tudjuk milyen jó fej, csak ez a beszólása volt kicsit hajmeresztő... De Te nagyon frankó csaj vagy, ha még ebben is a bókot láttad :wink: szóval párod nem csak "nagyon rendes és tiszta ember", hanem szerencsés is :wink:

Fibi :) Ha ez a HP "ismertetője", akkor nagyon sok van belőlük, de Te NEM vagy az! :D
denizsa

Kárpitost keresek aki házhoz jönne a XI.kerbe,felmérni,árajánlatot tenni .
Lenne valakinek ismerőse esetleg?
Köszi:
Jucus
20170114224602

Tompika nem tud se disztingválni, se írni :mrgreen: szóval nagy komplexum a tesconál szada fele menet nagy zöld betűkkel kiírva h bowling&társai :D
pont ahol az m3-ra lehet felhajtani, a szemközti oldalon

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
én is pont ezt éreztem: még arra sem vagyok képes, h egyedül megszüljem a saját gyerekemet!!!!!!!!!!!!
nálam nem vákuum volt, hanem egy tahó orvos, aki rámfeküdt, és még a farokcsontomat is eltörte... :?

viszont a másodiknál nagyon rendesek voltak, és megengedték, h EGYEDÜL szüljem meg a babát...

örök hálám érte!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, kedves házi szagértőnk!
Szépek vagytok, nagyon tetszik a képetek! és gratulálok ehhez a "melóhoz", ez igazán Neked való!!!!

Deni!
Köszi :oops:

Tinu!
Szerintem hívd fel a Diószegi Esztert, Indi ajánlotta, tényleg vérprofi a csaj! Ő biztos meg tud nyugtatni. És szopizá közben masszírozd Tündi lábát, hogy ne aludjon el a cicin! Egyébként szerintem sincs baj!!!!! B-nél én is nagyon paráztam, de nekünk nem volt mérlegünk. 3 hetes volt, addigra teljesen kikészültem, és akkor kaptam kölcsön. Ki tudja, addig hogyan alakultak az értékek???
Mérésnél számít, hogy pont előtte kakilt-pisilt-e, vagy evett-e, stb!

Neet!
És az ostort is kiárusításkor vettétek??? :lol: Szegény Eszcid, lesz mit elemezni nála :mrgreen:
zuzmo1

Fibi, Zuzi,
Közbe rájöttem, hogy amit írtam másnak is a rövidítése, szóval hisztis p :lol: Én nagggyon az voltam :( bár mindenki az ellenkezőjét állította, de én totálisan úgy éreztem magam.

Indi,
Én már titokban meglestelek tegnap babafalván, csak elfelejtettem írni :oops: h naggyon tuti a kép rólatok :D És hajrá Dominó :D

Tinu,
Nagyon sajnálom h ilyen rossz élményeid maradtak. Szerencsére nekem a kórházi személyzettel nem volt bajom. Nagyon kedvesek voltak és bármikor segítettek :roll: Kivéve egy dolog. A takarítónőktől a falra másztam. Pont ott volt a telephelyük a szobánk mellett. Egy nap 3x takarítottak és azt próbálták jó hangosan csinálni. Csapkodták ezerrel az ajtót már reggel 6-kor, azzal a szar gurulós kocsival a falnak állandóan nekimentek. A végén már majdnem elküldtük őket vhova. Szegény babák néha ez miatt riadtak fel álmukból. :evil:

Kép Kép
curse

Tinu :) az a baj, hgoy ha ott az a mérleg, nagy az esély rá, hogy állandóan mérni fogod - és aggódni miatta. Nem lehetne néhány hétig elpasszolni? Utána már nem okoz olyan gikszert. Mi 2 hetes kor körül értük el ismét a születési súlyt - és most nézd meg a vasgyúrót :)

Tudjátok, hogy műkorcsolya eb van????? pont most megy a jégtánc és aszegény magyar fiú eltörte a lábát az edzésen :(

És én is - bár ott pont nem voltam még - szeretem Írországot és örülni fogok, ha Zsanciék egy kicsit odaköltöznek - jót tesz a változatosság és kedves emberek és szép zöld és jó a zene meg a sör - és majd jól kihasználom Zsancit, hogy küldjön nekem midnenféle finom gyapjakat :wink:

Ha mindneki úgy szül, amilyen ő, akkor én egy kényelmes hp vagyok, aki kiszolgáltatja magát egy gombostű elhajítása nélkül :wink:

indianyo

Zsan :) De jó, hogy Borisszal minden rendben! :D Akkor "csak" forró fogadtatásban részesített :wink: Igi meg egy szupercsávó, ha ilyen kis megfontolt, na meg hogy mindig hátrafelé mászott le :D És Íro. is egyre vonzóbban hangzik,lehet hogy mégis mentek?

Curse :) Nem voltál az!! Én tanusíthatom! No meg Indi is, mi ott voltunk és láttunk utána és nagyon boldog voltál, HP-nek nyoma sem volt! :wink:
denizsa

Tinu :) Indinek igaza van, rakd egy kicsit félre azt a mérleget! Én azon gondolkodom, hogy kistesónál már nem is fogunk bérelni... vagy most nagyon felelőtlen és laza anya vagyok? :roll:
denizsa

Irország:
szinte biztos megyünk, itt a szerződés, csak most Levi alkudozik,h ne febr. 15-én kelljen mennie, hanem később...
talán belemennek a márc. 15-be is....
akkor már nyertem egy hónapot!!!
olyan szar,h minden pont ilyen hülyén jön össze...
egyedül két gyerekkel nekem alapból is para volt, most meg egy fenyegtő vetéléssel már szuper para...
épp olvasgatok róla a neten, baszki már abban sem vagyok biztos, h ezt a hetet kibirom... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: utálom,h senki nem mond semmit...azaz hogy mond, csak épp mindenki mást... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni!
akkor mi is azok vagyunk, ui nincs mérlegünk. 1 hós korában voltunk dokinál, ott lemérték. Lassan megyünk a 2. hós oltásra, ott is leméretjük!

Curse!
HP=házi pálesz? 8)
zuzmo1

Deni,
aranyos vagy, de tudok ám HP is lenni, csak azt az oldalam nem mindenki ismeri :lol:

Curse,
én hisztis nem voltam, csak kiáltottam nagyokat, és biztos hullasápadt lehettem, ha már szükségesnek itéltetett a segitségnyujtás ilyetén fajtája :?

Szrek,
jaaa, azt ismerem :) csak még belül nem voltam.
a wow-t mire irtad? (mammutra? nem nagy dolog, voltam én már érdekesebb helyeken is :lol: )

Zsan,
engem is nyomtak felülröl IS, plusz huztak alulrol IS :?

Zuz,
engemet Te megen ignorálsz, vagy mi a helyzet? :mrgreen:
fibi

Zsan, dír,
ne tessék a neten mindenféle izét összeolvasni!!!! minden rendben lesz, nyugi

ha van időd, írsz nekem privit erről a kimenés dologróL merthogy akkor nem értem
Levi megy te maradsz a két babával vagy hogy? mit fogtok ott kint csinálni?

Indi,
aranyos a kép tényleg és majd zaklatunk ott is :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Akata,
De jó lenne ha te is tudnál jönni :D

Szrek,
Az a pálya jó, ami AMF és nem madzagos. Favorit pólus, legújabb pálya mammut :lol: de a westendben is olyan van. Közbe megtudtam az uramtól h a budafokit is felújították, szóval az is jöhet :lol: Ja és bilcsibe is benne vagyok :lol:

Neet,
Jobbulást!

Deni,
Rólad még elképzelni sem tudom h felelőtlen anya vagy :D sőt itt senkiről sem :D

Tinu,
Mi nem használunk mérleget, igaza van a lányoknak, csak izgulnál miatta.

Kép Kép
curse

nem hanem Kanadára meg ex-férjre meg mindenre ;)
én is jól megnéztem házatokat az expresszen, aranyos :D
mekkora a telek? arra nem emléx....

Kép

Kép

szrekuc

Zuzanna! sütis méledre írtam választ azonnal, megkaptad???

Deni :) Bizony, Bálintod születésnapján és asszem épp azt nézzük, ahogy Istók viszi a ruhaszárító tákolmányt :lol: de az is lehet, hogy járni még csak alig megtanult Fannibébi grasszál fel-s-alá az észveszejtő lépcsőtökön :lol:

indianyo

Curse,
milyen az AMF pálya?és milyen a (nem) madzagos? :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
telek 800 nm. köll? :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: