Kata! Nálam a csíkod szerint Ákos 8 hós 3 napos!
Curse! Itt sokan éreztük úgy magunkat szülés után, mint HP (hüle picha Fibi kedvéért

). Ezt kell valahogy feldolgozni a 2-ra, hogy ott ne érezd ezt,, és akkor minden frankó lesz!
Votiv! Nem értek egyet azzal, hogy úgy szülünk, amilyenek vagyunk! Én azért nem érzem magamat akkora balf@sznak
Tinu! Nekem is hasonló élményeim voltak elsőre, megértelek teljesen! A különbség, hogy engem megnyugtatott a szakirodalom és a dokim, hogy a csecemők elég tartalékkal jönnek világra, így elhárítottam minden egyéb cuccot. Nekem is azt mondták, hogy nem alkalmas a mellbimbóm a szoptatásra, ehhez képest 21 hónapja folyamatosan szoptatok

Legközelebb minden szuper lesz!
Egyébként amikor bevezették ezt a csecsemősfogadást, án pont ettől féltem, hogy akkor már pénz nélkül nem is végzik a dolgukat (MERT EZ A DOLGUK LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Pihenőszék!
B utálta, akkor használtuk, amikor megtanult ülni, de még féltünk, mert sokszor eldőlt, ebbe meg jól bele lehet kötni, és egyenes háttal ült benne, nem is dőlt hátra, az nagyon tetszett neki! Így tudott már kézbevehetős játékokkal is játszani.
Kicsit szíven üt, amikor Votiv írja, hogy kényelmességből használják az anyukák, de biztos igaza van, mert Ő nem szokott csak úgy a levegőbe beszélni, és utánanéz a dolgoknak, de vannak helyzetek, amikor egy anya rászorul ezekre a dolgokra, mert mondjuk nem akarja, hogy ded ordítson, viszont kézben sincs már el.....vagy ott a dackorszakban lévő nagyobb..meg a háztartás........