A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

csajok,
a Magne B6-ot csak akkor vegyem be, ha már görcsölök, vagy lehet napi 1-et? :?
fibi

Curse :) Csajodnak nagyon boldog Adél-napot!! Kép
Köszi, már bulgatok, de holnapi talit tuti ki kell hagyjam :( pedig olllyan jó lett volna, de úgy látszik Murphy engem is kipécézett magának :lol:

Neet :) Eszti tényleg egy hős!! Ujjacskájának mielőbbi bulást!

Fibi :) Kanapén alvó Bálint :lol: :lol: És csütörtökön fogtok megismerkedni a szülésznővel? vagy már a szülés lesz a téma?(tudatlan-deni :oops: )

Macs :) De jó, hogy már bultok és már nem vagy olyan fáradt, remélem a rókakomák is máshoz járnak látogatóba nemsokára! Fülicsek igazi duracell-bébi :D

Ancsi :) Lencsinek továbbra is bulást!! Éjjeli muri :evil: de jó is lesz majd az új lakásban! :wink: Pesztonka tényleg nem olcsó külön, nekünk úgy érte meg, hogy mellszívó+orrszívó volt együtt 8ezer :wink: és sztem elég erős a szívóereje mindkét célra, legalábbis nekünk bevált. (na meg jó csendes, éjjel is lehetett vele fejni :mrgreen: )

Indi :) félóra alvás össz-vissz? :shock: hogy bírja ezt Dominó? mondjuk ma Bálint sem vitte túlzásba, 1 órát aludt csak :? És fogak, recék hogy vannak?

Zsan :) Vérzés :( :( :( jajjj, már megint :( :( :( sok +++++++++++ és vigyázz magadra!!!!

Szrek :) Ábelnek bulást!! Sztem a nem-evés a betegségnek is betudható most :?

Vica :) Szájkosaras Máté :lol: :lol:

Votiv :) Fogad :evil: :( :( :( :( :( +++++++++++++++
denizsa

Vera :) hát a lényeg, hogy valakinek a családból van egy szép kabátkája :)

Zsanci :) vérzés? :( tényleg szólj, hgoy mit segítsünk!

Pocakmacska tündéri és kísértetiesen hasonlít több, általam ismert egyedre is :)

Fibi :) Bálintról nem készültek képek? Emlékszem Gabi Fürtösfejűje aludt így állva ráborulva a kanapéra :)
Megnéztem az általad említett NLC-s asztrológust, szép árai vannak :shock: Én most nem aprózom: minden nlc-s és babafalvás szakértőnek megírtam a nyavalyám, vagy elküldenek a sóba hogy fizessek és informálnak, vagy valamit csak viszaírnak :lol:

Én is úgy szeretném, ha fiacskám a művészeti és kézműveskönyveim helyet inkább lábast pakolna a konyhában, de nem mehet, mert midnen hülyeséget tárol ott anyám :(
Viszont rendszeresen segít nekem fonalat gombolyítani és rendet is rakunk. aztán újra rendet raklunk. És megint :lol:

Kata :) lehet kapni egy kádbetétet, ami ugynezen az elven működik, csak rögtön a nagykádban pancsolhat a baba. De a kiskád is teccik. A következő gyerekemnél (?) én is szeretnék ilyet.
Ha holnap nem is Kusza, szívesen talizunk veletek! Dominger új kunsztokat tud, szerintem szívesen megtanítja Ákost rosszalkodni :wink:

indianyo

Fibi :) Napi 1-et szedhetsz nyugodtan a Magne-ból, ne várd meg a görcsöket!
denizsa

Vera :) Nagy gratula Marcinak az üléshez!! :D :D És hogy eszik Dóci a mézes diót/mogyorót? megpirítod vagy csak rácsurgatod vagy ledarálod vagy...??
denizsa

Votiv :) Lécci írjál vmi jót is magatokról, mert mindig csak :( és + jeleket küldök a fog, az éjszakázás, az altatás, a lakásfelújítás és egyebek miatt, úgyhogy most már MUSZÁJ hogy vmi jó is történjen végre!! Kitartáááás!!!

Fibi :) A magnéziummal kapcs.-ban csak arra kell figyelni, hogy ne vassal együtt vedd be (ha esetleg szedsz), mert állítólag zavarják egymás felszívódását!
denizsa

Recca :) Ha jövő hétre halasztjuk a Kuszát, akkor már tudok fonalat hozni, addigra lebontom a gombolósat :wink:

És akkor addigra már szél se lesz, jó?

indianyo

na jo, akkor mar csak 2 kerdes: hol van ez a kusza? es azon belul hol? :lol:
bar ha ilyen (v rosszabb) ido lesz holnap, mint ma, akkor mi se nem megyunk. ma meg a boltba se mehettem el, mondvan, nehogy az erdoben a fejemre essen egy fa :? vigyaznak itt ram :D

Adelnak boldogot!!!! :)

Macs, LegkisebbMacs nagggyon szep :) (irigyelhetem a hanyingeredet? ;))

Votiv, aaaaaaa :( :( :(

Zsan, :( :( :(
azert majd irsz arrol vmikor, h mikor mentek? meg mennyi idore? ;)

Fibi, ooo...ize...nem volt az tanacs :mrgreen: (es azt talan nem mondtam, h a modszer hatranya, h nem garantalt a gyors elalvas (egyebkent igen? :?), viszont a gyors megorules sem. ez utobbi az elonye lenn :lol:) (egyebkent B csak 6-kor aludt el :roll: most ebredezik. talan)

es anonim alkesz szoptatos anyukak tabora enis! (bar en nem csak a bort komalom :oops:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Deni,
köszi. Szülésznövel most lesz elsö tali+beszélgetés :)

Indi,
én nála csak drágábbat ismertem eddig :roll: 12 oldalért 7ezret kért össz-vissz, és jo részletes. remélem, Neked válaszol valamelyikük! én eddig az "ilyenekkel" befürödtem, nagyon szükszavuan válaszolt, vagy én nem értettem :? :)

képzled, mire elövettem a fényképezöt, pont akkor változtatta meg a térdeplös figurát a hasalosra :) de arrol van 2 kép :D remélem, nem fázott meg a szönyegen :?
fibi

Indi, egyszerre irtunk :) egyebkent: ok. de nem szeretnem a te fonalad elhasznalni! csak multkor emlitetted, h abbol a bizonyosbol meg maradt egy pici, es nekem is csak egy pici kell mar csak

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
persze, vettem, csak viccöltem :lol: az tuti, hogy nem is voltam ideges, mert amig játszott, én neteztem, aztán ö halkan letette a fejét a kanapéra :lol: Benke 6-kor, uuuu :shock:

és én sem csak a bort, hanem a bélizt is szereteeem :D
fibi

Recca :) de én szívesen venném, ha te használnád a fonalat! gomblóst úgyis lebontom, mert nem használjuk :) csak azt mondd meg, hogy mekkora gombócra van szükség

Kusza a Campona melletti szabadidőközpont, ahol az uszoda is van

indianyo

Indi,
akkor átjöttök ??? :D :D :D 10-11 körül? és majd együtt virrasztanak a srácok ugyanis enyém is 2x20 perc/nap aztán 7-kor mint a krumpliszsák :D

Votív,
micsoda karmád van anya! nagyon szívesen megismernélek már, hogy levegyem a kalapom :wink: :wink:

Ma voltam UM 8 hós kontroll és az ott töltött 40 perc alatt ketten is jöttek akik véreztek, és a barátnőm is ezért fekszik két hete és ikrekkel, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagytok egyedül, a nők 30%-a túlesik ezen és a végén semmi baj. Kitartás Zsan, Fibi MagneB6 az nagyon jó a görcsre.

Fibi,
mi meg ugyanazt a bort kedveljük :)

Adél baby, boldog névnapot!

Kép
akata

Zsanci,
Biztos nem lesz semmi gond, hisz eddig se volt. És már 23. hét!!!

Lindi,
Gréti nagyon jó fej!!!

Macska,
Gratulálok a hiszti korszakhoz. Lehet ám ezt élvezni!!! De komolyan. Peti amikor egyik percről a másikra megnyugszik olyan aranyosan, komolyan és kiegyensúlyozottan néz rám. Vagy amikor őrjöngés közben felpislog (az a legjobb).
Pocakmacsek klasszul látszik a képen.

Ancsi, Denizsa,
A Pesztonka orrszívóhoz nem kell porszívó? (Nekem bejött a porszívós, csak ugye éjjel nem lehet használni... Eddig nem is kellett.) Kb. mennyibe kerül?
Ja, és én is halálomon vagyok már 37 fokos láznál, de Peti nem. De mit várhat az ember egy hideg vízben fürdő gyerektől??

Neet,
Lányod nem semmi!!

Altatás:
Én viszont mindig ragaszkodtam az esti lefekvéshez. Ha elkezdtük (mindig ugyanakkor) akkor az biztos, hogy be is fejeztük. Persze a legdurvább altatás is max. 1 óra volt, általában 10-20 perc és azalatt is békésen szuszog. Lehet hogy ha azt látnám, hogy nem akar aludni nem erőltetném - mint a du-i alvásnál. (Nem is alszik du., lehet hogy a határozatlanságom miatt.)

Fibi,
Remélem nincs igazad, hogy a lelki dolgok... szülés.... félelem.... Merthogy én mostanság minden este és éjjel félek a szüléstől (Petivel este kezdődött) pedig szép és klassz volt meg minden, de én mégis félek.
Te hogy dolgozol rajta?
Petinél nem igazán féltem (túlzottan) előre és olyan furcsa, hogy most igen (pedig tényleg jó visszaemlékezni Peti születésére, meg főleg, hogy utána ott volt és ugye most is itt van és lesz Peti, legalábbis amíg nem kap egy lakást...)

Votiv,
Petinél mindig korszakok voltak. Olyan nem volt, hogy egyszer csak felébredt éjjel, majd nem (kiv. állat nagy vihar). Ha egyszer megébredt vagy nem akart elaludni tuti, hogy utána napokig (1-2 hétig) nyomta ugyanazt. De mindig visszatalált a helyes útra :P . Isti nem ilyen? Mert akkor csak ki kellene várni azt a pár napot (hetet). Ő régebben aludt nappal és éjjel is, nem? Legalább nagyjából?

Gratula foghúzáshoz. Én is akkor vágtam bele egy implantációba, mikor kiderült, hogy Marcit várom. De nekem a húzás még előtte volt és kevésbé körülményes. Ha kész lesz a fogam egyfolytában vigyorgok majd!!!
(Azt hiszem Ancsi írt a beültetésről nálam nem kellett csiszolni stramm fogakat, csak hát drága megoldás és egy ideig az ember fogatlan. Viszont nem túl fájdalmas a művelet, kiv. amikor fizetsz.) Én simán kaptam injekciókat (dokikkal konzultáltam), mondjuk utána gyógyszert nem vettem be.

Akata,
Nagyon-nagyon jó a kádas kép!!!

Anonim Alkoholista Anyukák klubjába én is szeretnék csatlakozni. Havonta csak egyszer? Gondolom otthon azért lehet rákészülni akár naponta???

És nem tudtok olyan nyelvtanárt, aki házhoz megy? Azért nem írtam milyen nyelvből, mert majdnem mindegy. Olaszra vagy spanyolra gondoltam. A francia kiejtés nem menne (az angol se megy), a német kiesik.
És én szeretnék megtanulni. Még mindig meg vagyok őrülve, sztem a 36. hét teszi. Úgy gondolom majd két gyerek mellett az itthonlét alatt elsajátítok még egy nyelvet.

Móni
Kép
Kép
monisa

Kata,
mi az a 8hós kontroll? :shock: én ilyenen tuti nem voltam, vagy ez a csaszi miatt van?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Adél babának nagggyon boldog névnapot kívánunk!

Zsan! Remélem már elmúlt a vérzés és tényleg tudsz pihenni. Hát Merse sem lesz egy egyszerű eset, már most kezdi .

Votívia! Nagyon sajnállak a fogad miatt, ez most duplán sz@r lehet. Remélem most már gyorsan rendeződnek a dolgok és Istipók is megtanul elaludni mire jön a hugica.

Képzeljétek, unokatesómmal egy napra voltunk kiírva (mindketten febr.15) és ma reggel megszületett a kislánya. Első baba és tök hamar meglett, hajnal 3-kor elfolyt a magzatvíz, irány a kórház, ahol szinte kérdezés nélkül belenyomták az EDA-t és fél 10-re meglett a baba. Érdekessége a dolognak, hogy vanneki eg yikertesója, aki ugyanúgy érezte múlt héten a josló fájásokat és most is fájt neki a hasa.

KépKép
KépKép
lindicita

Szrek,
nem a csaszi miatt hanem mert a hat hetes óta nem voltam :) és akkor azt mondta, hogy 6 hónap múltán meg uh-z hogy minden visszament-e a helyére. és visszament :wink:

Monisa,
kösz :)
a mi esti altatásunk úgy néz ki, hogy a cicin lóg kb 2 percet aztán már csak a szuszogó zsákot kell beraknom az ágyba. nem akarom elkiabálni, de mindig így volt és remélem így marad, bezzeg nappal!... lásd fent :D

Kép
akata

Neet! Eszti egy kis hős! :D

Macs! Nagyon édes kisMacsekod!

Ábelnek és Lencsinek bulást!

Kuszát én is le akartam mondani, mert apjuk nem ér rá levinni, és ekkora pocakkal meg ilyen szélben nem idnulnék neki egyedül.
Jövő hétre meg én már nem ígérek semmit :roll:

Ez a kép 2 hete készült, és azóta csak nőtt (persze lehet a kezemben tartott vaniliás karika se tesz jót):

Kép
lindicita

Kata,
érdekes....

Lindi,
tök jó pocak!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Nagyon kedvesek vagytok, ahogy dícséritek a lányom, de hozzá kell tennem, h mázlija is van (no meg nekem, nekünk is), mert némi takonykórt leszámítva ez volt eddig a 2 év alatt az egyik legijesztőbb baja, és hát egy elcsúfult vízhólyag azért mégsem a világ vége, ezt beláthatjuk. :)

Zsan,
jajj, nem tudok mit írni, csa némá drukkolok, h minden rendben legyen mindanyiótokkal!!!!! ++++++++++++++

Lindi,
addig egyél van.karikát, amíg mondhatod, hogy dehiszen 2 helyett kell enned. :wink: Utána edd a fiókból, így nem látják. :lol:
Unokatesónak gratula, gyorsak voltak!

Monisa,
múltkor kérdeztél székügyben, bocsi, kimaradt. Szóval, babakocsiból evett sokáig, vagy ölből, majd egyedül, normál széken ülve. Egyébként Jucusnál meg Kisünnél kipróbáltuk a kül.ző etetőszékeket, és mind2 nagyon bevált és tetszett, de nekünk írtó pici helyünk van, ezért sem veszünk meg egy csomó dolgot.
És képzeld, Esztert sem zavarja a kihűlt víz, de amikor olyan, h alig tudom beletenni a kezem forró), az is PONJÓ neki. :lol:

Szintén a múltkor fejtegettétek ezt az úgy szülsz, amilyen ember vagy dolgot. De csak csóváltam a fejem. Ha az életben 2x szül valaki, akkor 2x nyilvánul meg a saját éne és ennyi? És ha 2 tökkülönböző szülése van, akkor skizofrén? És annyi ilyen mondás van manapság: az vagy, amit megeszel, embert barátjáról, az vagy, amit olvasol, stb.. ezek szerint sztem az emberek 99%a nagygyggygon sokoldalú személyiség. :wink:

Azért ha valakinek jó a Kusza holnap, az délelőtt még jelezze, ha van érdeklődő, mi is szívesen lenézünk, bölcsibe nem megyünk ujjphentetés végett (ja és persze ne fújjon el a szél, mert akkor sajna storno.)

Vica,
szájkosár rulez, mi anno veszettség ellen akartuk beoltatni, de doki aszonta, inkább neveljük meg és lőn. :D

2 napja akármit kér (és mondjuk nem értem, mert nem értem) azzal javítja ki magát, h KÉREM SZÉPEN! :) Ezt most vagy a bölcsiben tanulta, vagy tőlem rejtetten, mindenesetre nagyon vicces a kis hölgy.

Kisün,
méz nálunk is megy, dióból megesz ded 3at és rájön, h nem ízlik. :)
Tehetséges gyerek. :mrgreen:

Néha úgy érzem, olyanok vagyunk, mint egy nyugdíjasklub! Rózsikám, az mind semmi, de hogy az én derekam hogy szaggat...! Komolyan, nem éri meg terheskedni.. vagy mégis? (Ja, Zuz, nehogy magadra vedd, mind kriplik vagyunk olykor-olykor. És a fenti mondat baráti körömben már szállóige :lol: )

Viszont jön a tavasz, midnenki jobbul és jön a nyár is valamikor és ihajcsuhaj. Még valamit akartam írni a babákhoz hogy beszélünk címszó alá is, de annyira összevissza beszélek, h nem érdemes kifejteni. Ami viszont érdekes összefüggés lehet: Eszter tökszépen ejti, h légyszíves és hogy kérem szépen, egészségedre, stb,de a zokni még mindig glagyla, a cumi cipci és így tovább.

neet
neet

Közel 4ezres hsz szám mellett már nem kell bocs-t kérnem, ha hosszú voltam, ugye? :D
neet
neet

Lindi :) De szép pocak! Unokatesónak (és ikertestvérének :wink: )gratula a gyors szüléshez!
Gréti hogy készül a baba születésére? Konkrétan arra gondolok, hogy nemsokára majd te nem leszel pár napig, mikor Barnabás megszületik, gondol ő erre?

Kata :) szuper lesz a 10-11 körül! Éljen!

Neet :) csador :lol:

Napközbeni alváskimaradást én nem is bánnám, ha nem aggasztana, hogy kevés ez... no de este! Itt is a tejecske végét már álomban issza a szuszogó csomag, de fél óra-egy óra múlva felébred és 2-3 órét randalíroz - és ez így megy már hosszú-hosszú hónapok óta :( És ehhez képest reggel is korában ébred msot már - van, hgoy 6-kor :shock: Többnyire mondjuk csak fél 8-kor, de az is kevés az ő korában.

Móni :) hetente hányszor szeretnél tanulni? És teljesen kezdő vagy?

Vica :) püre reagálok majd, csak gondolatösszeszedés egy ilyen ebadta kölke mellett nehézkesen megy :)

Én mindenféle alkoholokat kedvelek, amik nem túl édesek. Akkor nyissunk egy játszóhézat a dedeknek - bárpulttal az anyáknak :lol:

indianyo

Indi,
ne feledd, h kis kosod van - sztem attól fél h vmirpl lemarad ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Ábel úgy de úgy bevacsorált: gyümölcs, kis keksz és puding :wink: dőzs van - orvosi javaslatra :D
egyébként ha vmi ment az elmúlt 3 napban az itt is inkább tehtermék( tápszer, joghurt, sajt) volt és persze, ami édes

Neet,
még 261......;)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
te biztos bölcsésre jársz? :D Nem valami matekszakra?

Egyébként nosztalgiáztam kissé a 100-200. oldala eflé, tök vicces, h a csíkok ott is mutatják az azóta megszült babókat, de ott mondjuk még épp csak, h kin tvolt az egyeske. :)
És láttam icipic Zanzababát, és már kérdezni is akartam, merre a nagyobbik Zanzalány és jelentkezz!
neet
neet

Neet,
számontartalak ;) nagyon átérzem a helyzetet :mrgreen: :lol: nekem ez még csak a 374-ik

én is nézegettem vissza, tényleg nagyon kis vicces!
a legjobb olyanokat olvasni más topikon, hogy nem lesz már gyerek stb és alatta meg ott virít az ápdéjtelt vonalzó :D
meg persze nem semmi mennyiség ez; azt nem sikerült megtalálni h mikor történt meg az áttörés - normális kórházas topikból locsi-fecsivé ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Kisün,
tudományos dócis szöveg nagyon aranyos :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci,
Nem is tudok mit mondani ++++++++++++++++++!!!

Votiv,
Szegény :( Ezek a nyamvadt fogak, nem is értem a természet miért ilyennek teremtette, miért nem lehetne pl. vasból? :? Isti most legyél rendes anyával, hogy tudjon pihenni, nagyon ráférne!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Lindi,
Gratula a unokatesódnak :D Baba méretek? :wink: Nagyon helyes a pocakod és tényleg nagy már :D

Móni,
Nyelvterületen én is hasonlóan gondolkozom :D Én a spanyolba vágtam bele :D

Kisbetegeknek JOBBULÁST!!!

És köszönjük még egyszer a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok :D

Kép Kép
curse

Macs,
Még neked akartam írni. Nekem van egy nagyon jó varrónőm. A 14. kerben dolgozik. Nekem felsőket varrt, amikor pocakos voltam. A munkadíja kb. 2000 ft volt, ez tavaly nyáron volt. Ha érdekel, priviben elküldöm az elérhetőségét.

Kép Kép
curse

Ja és még vmi eszembe jutott, a Cora baba-mama heteket tart febr.1-18 között, szóval egy pár cucc olcsóbb.

Kép Kép
curse

én is innék most valami erőset! :twisted:
Próbálom a mai9 nap történéseit a szélre és az időre fogni. Nagyobbik 20 perce óbégat, úgy hallom, már alig kap levegőt :cry: Előtte több, mint egy órán keresztül altattuk. A hátam és az oldalam már nem bírja, és apjuk is kidőlt. Csak lesz ez jobb is!

Votiv!+++++++++++++++++++++++++++
zuzmo1

Egy kis off :D Magyarországon ilyen "sztárok" lehetnek. Aki esetleg Dorinát nem ismeri, megasztáros és jelenleg Pély nője. Aki nem szereti a primitívséget, ne is olvassa el.
Kép

Kép Kép
curse

Kata, aranyos vagy :D a karmám vmi olyasmi lehet, hogy "ha eddig azt hitted, hogy szar, még nem is tudtad, mennyivel szarabb lehet még" :lol: egyébként az agresszió-kezeléssel lehetnek/vannak komoly problémáim, már ha hihetünk a Mit üzen a betegségünk? c. könyvnek, mert az jön ki keményen a fogakon...

Deni, igazad van, már komolyan katasztrófa amennyit össze tudok panaszkodni, pedig a lényeg, a pocak szerencsére tök rendben van, és szegény most nem is fosott annyira, mint a múlt heti tömésnél, szóval nagyon hősies volt! holnap már biztos minden kicsit jobb lesz, és lassan én is megnyugszom és kitalálom, hogyan tovább.

Ancsi, a beépítés annyiból szimpibb lenne, hogy nem kell feláldozni még 2 fogam. De ahhoz még állati sokat kell várni, lehet hogy szoptatás alatt se csinálják meg nekem :( és van kockázata a kilökődésnek is? mert én egyáltalán nem tudom, hogy elfogad-e idegen izéket a testem :wink:
én köszi, hogy bíztatsz, apafej is próbált, hogy nem olyan vészes a korona se, főleg ha nagyon zavar (márpedig nagyon)

Móni, igen, én is olyasmiben bízom, hogy eddig még mindig "visszatalált" Isti is a jó szokásaihoz, pl. délutáni és éjszakai alváshoz :D pár napnál tovább még nem tartott itt sem a rossz világ. de most már az egy hétnél tartunk, és még semmi poz. jel. de azért még nem adjuk fel, bár ma komoly képpel közöltem vele, hogy még pár nap türelem, aztán szépen visszaszerelem a rácsokat, mert így mindketten begolyózunk! persze vihogott a kis bestia.
ma du. az apja megint simán letette miután én elmentem, és két órát aludt! szombaton meg anyám ölében aludt el szinte egy perc alatt. szóval szüksége még biztos van a du-i szunyára, csak kib..ás, hogy pont velem nem hajlandó! :twisted: ma este 9-kor is még egy csögődobbal rohangált, persze szokás szerint hálózsákban :lol:

drága pici Adél babának mi is kívánunk boldog első névnapot! :D

votiv 8)
votiv

Zuzi,
Te szegény, ++++++++++++!!! Biztos, h ez a hülye időjárás miatt van.

Kép Kép
curse

Votiv,
Tényleg nem vagy egyszerű helyzetben :( Apa legalább segít most? Egyébként én is a beültetést választanám, mint hogy jó fogakat lecsiszoljanak. De ne tessék éjszakázni, neked most nagyon sokat kellene pihenned!!!

Kép Kép
curse

BOLDOG NÉVNAPOT ADÉL BABÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse,
ez a Dorinás izé annyira de annyira jó, jesszusom....
hol tanulod spanyolt? most kezdted?

Barbi,
SZIA! :D

Vot,
kitartás - elképzelem Istit mint egy kis szellemet rohangálni a hálózsákban :lol: a lényeg h a pocaknak semmi baja és remélem a fogra is lesz vmi megoldás hamar és Isti is megkönyörül.... :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Jó reggelt mindenkinek! 8)

Remélem mindenki aludt, pihent, gyógyult és sokal szebb nap előtt áll, mint tegnap!

Votivom,
ha nem akarod megvárni a beültetéssel a szopi végét és nem igazán akarod a hidat sem, akkor még mindig lehet in-lay-t készíttetni, ha érdekel, megírom mélben. És rengeteg ++++++++++++

Lindi,
jajj de szép nagy Pocakod van ! :D sztem nagyon jó ez a kép!

Curse,
igen, IGEN!!! kérlek küldd el az elérhetőségét a hölgynek! :) És köszönöm :)

Vera,
Dóci-kísérlet :mrgreen: és melyik szaklapban fogod publikálni az eredményeket?

Ancsi,
az almabor igen finom :) könnyű, gyümölcsízű, nem tagló pia, persze, ha mértékkel fogyasztják... :) És a ribizli, meggy és csipkebogyó borok is iggen-iggen finomak, de ilyesmit sajnos csak házi készítésből lehet szerezni. Életem legfinomabb bora, egy 12 éves, véletlenül megtalált, házi készítésű csipkebogyóbor volt. :D

Recca,
irigyelheted, persze :mrgreen: de azért így a 13.hét tájékán már unalmas program... :mrgreen: de ez nem panasz, csak ténymegállapítás :mrgreen:

Monisa,
köszi a gratuációt, bár nem mondom hogy olyan aranyos lenne ilyenkor. De elég jól beválik a "had ordíjjon, majd megunnnya" stratégia...

szép napot mindenkinek, nekünk ma mászkálni köll, remélem nem visz el a szél.....

csók

Macsek
macskanyu

Vot,
vígasztaljon a tudat, hogy mennyi érmet fog Isti beszerezni a suli zsákbanfutó versenyén. :mrgreen:
neet
neet

Sziasztok,

Ezer éve nem jöttem, de Denitől hallottam, hogy lesz tali... Mikor is lesz és hol? Egyáltalán megy valaki?

Köszi az infókat

J.
johanna1975

van Isten! éjszak egyszer sem keltünk, és reggel is csak fél 8-kor! :D :D :D
azért még kicsit olyan, mintha ágyútalálat érte volna a fél arcom, de ezerrel nyomom magamba a homeót is (arnicát, hypericumot meg staphysagriát), hogy gyorsan gyógyuljak :) a hypericum (orbáncfű) egy icipicit csökkenti a fájdalmat is, már ezzel is boldog vagyok :)

Macsek, igenigen, hálás lennék minden infóért! legalább kicsit nyugszik a lelkem is :wink:

ez a Dorina :shock: eddig se feltételeztem túl sokat róla, na de milyen az az újság, amelyik ilyet leközöl??? :shock: :shock:

votiv 8)
votiv

Votívom, ment a mél :)

Dorina meg egy vérbeli HP és itt nem a házi pálinkára gondoltam....
macskanyu

Dorinával bearanyozódott a mai reggelem, köszönöm!!!

Macs :) ne priviben küldd Votivnak a fogorvosi megoldásokat, én vénülök rohamosan, hátha szükségem lesz rá :wink: És ró rohangászást valamint csókolom a hiszti-piszti druszámat :)

(háló)zsákbamászásba mi is benevezünk asszem .

Deni :) 4 fogacska megvan, de nagyon nyalakodik-harapdál ez kölök, úgyhogy valószínűleg lesz egy-két héten belül újabb rece.

Üldögélő Marcinak is csókok! Tudományos vizsgálatokon átesett Dóci :lol:

Én a nem kakis, hanem kéz-száj beletörölt popsitörlőket ki szuoktam mosni, 3-4 mosást simán bírnak. No ezek a tiszta kendők remekül nyúlnak, tök jól lehet őket rágcsálni. Ajándlom pézsé és vécépapír fecnizése helyett ilyeneket babaszem előtt tartani - nekünk msot bejött.

indianyo

Indike,
bármikor szívesen leírom, elküldöm stb, mindenkinek, akit érdekel, de ez tényleg annyira off már :) szóval ha konkrét kérdésed van érdezz bátran és ha tudok, akkor válaszolok rá :)

Druszádat most öltöztettem fel és szokás szerint rohant a tükörhöz, ellenőrizni az összhatást :mrgreen: naggyon csaj, de vajh' kítől örökölte? És kitől látta, hogy igazgatja a pulcsiját a tükörben?? :shock: :mrgreen:

Én is szoktam mosni a hason állapotú törlőkendőket, remek zsepipótló lesz belőle :) De Füli csak akkor szereti "enni", ha friss, eredeti állapotú, a mosottak érdektelenek....
macskanyu

Sziasztok,

Kicsit sikerült visszaolvasnom, ezek szerint nem lesz kusza. :-(

Móni: nekem anno volt olasztanárnénim, aki házhoz gyütt, csak nem tudom az elérhetőségét olyan régen volt.

Curse: ez a Dorinás, nagyon gáááááz. Eddig is utáltam, de most.... na de Préribarnus sem jobb ezek szerint.

Votiv: fogadnak bulást.

Lindi: mekkora pocak, nagoyn szép. Unokatesódnak gratula. Hú de jó kevés van már neked is hátra.

J
johanna1975

Lencse este már lázas volt, kúppal kínáltam, ami kb. csak 2-3 óra múlva vitte le neki rendesen, 1 óra múlva még mindig 38,3 volt. segített a gyógyszer, amit kap, meg az orrcsepp, hogy végig aludja az éjszakát(pár sírással). sajnos most hasmenése lett :(. hatalmasat rottyant és tele a gatya. és semmilyen zsarolással nem tudom rávenni, hogy megigya a Smectát.

Monisa!
én ajándékba kaptam, de a garanciáján láttam, hogy több, mint 7eFt-ba kerül :(. lehet, hogy használtan kéne utána nézni, van aki megkapja és nem is használja.

Lindi!
az unokatesós sztori hátborzongató :)
és hát vaníliás karika?? mi történt veled? :) hasad szuper!

Votiv!
mondjuk elég jó fájdalomtűrésem van, de a fogcsiszolás tényleg piti volt. a beültetés gáz lenne, mert csak szülés után lehetne szerintem (a sok gyogyó miatt). nincs vmi ideiglenes megoldás, mert ugye a 4-es hiánya tényleg... amúgy egy kiidegelt fog volt? mert nekem is abból tört le egy darab , de tömést tettek oda kb. 5 éve, hogy valószínűleg 1 év múlva ki fog esni. (kopkop)
a beült-kilökődés kockázatát beszélje meg kezelőorvosával :), amilyen szerencsém van, én nem bírnám. de a fém töméseim is fél évente hullottak, mígnem rájöttek...

ancsipancsi

Vot és a többiek,
Az oké, h szülés után a gyógyszeres beültetés, na de a szoptatással mi van??? Ha egy évig szop, akkor egy évig no fog??
neet
neet

Neet,
az "egyéb" kategóriát elküldtem Votivnak mélben.. :oops:

és sajnos a gyogyó erőst átmegy a tejbe, hát nem lenne túl egészséges lidocainnal etetni a bébicseket...sajna...ez van....
macskanyu

Macs,
pont emiatt kérdeztem. :) A lényeg, hogy van megoldás.
És akkor a tavaly gyökérkezelt fogam már csak a lélek tartja?? Dehát scak az ideget tépték ki, a gyökér bent maradt. Vagy hogy van ez? Miért megy hamarabb szét a gykezelt?

Vot,
mikor lesz a bál? Kis japán legyezővel próbálkozz... :wink:
neet
neet

Sziasztok!
Barnimnak egyre kevesebb a hely odabent, de próbálom rávenni, hogy legalább a februárt várja meg, hogy nézne ki, hogy egyik gyerek februári, másik meg januári, de eddig a család hülyének néz emiatt az érvem miatt. (nagyon HP-s ez is? bár Dorinát azért nem übereli)

Újabb eldöntendő kérdés vár rám, és megint hozzátok fordulok segítségért. Most babakocsi ügyben.
Úúúútálom a babakocsinkat, mint sokan mások, mi is befürödtünk az elsővel, és most találtam egy tök jónak kinézőt. Chicco, és van hozzá merev falú mózes, amit még kocsiba is be lehet kötni, meg van hozzá bébihordozó és hát maga a babakocsi is nagyon tetszik, mindez 50.000.-ft (eredeti ára 120.000.-colt, most 135.000.-).
Csak Peti nem bízik abban, hogy egy babakocsi tud mindent, merthogy ennek az ellenkezőjéről győzödtünkmeg anno, de ez most tényleg jónak néz ki.
Segítsetek megint, légyszi:

sima babakocsi:

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?