Nagyon kedvesek vagytok, ahogy dícséritek a lányom, de hozzá kell tennem, h mázlija is van (no meg nekem, nekünk is), mert némi takonykórt leszámítva ez volt eddig a 2 év alatt az egyik legijesztőbb baja, és hát egy elcsúfult vízhólyag azért mégsem a világ vége, ezt beláthatjuk.
Zsan,
jajj, nem tudok mit írni, csa némá drukkolok, h minden rendben legyen mindanyiótokkal!!!!! ++++++++++++++
Lindi,
addig egyél van.karikát, amíg mondhatod, hogy dehiszen 2 helyett kell enned.

Utána edd a fiókból, így nem látják.
Unokatesónak gratula, gyorsak voltak!
Monisa,
múltkor kérdeztél székügyben, bocsi, kimaradt. Szóval, babakocsiból evett sokáig, vagy ölből, majd egyedül, normál széken ülve. Egyébként Jucusnál meg Kisünnél kipróbáltuk a kül.ző etetőszékeket, és mind2 nagyon bevált és tetszett, de nekünk írtó pici helyünk van, ezért sem veszünk meg egy csomó dolgot.
És képzeld, Esztert sem zavarja a kihűlt víz, de amikor olyan, h alig tudom beletenni a kezem forró), az is PONJÓ neki.
Szintén a múltkor fejtegettétek ezt az úgy szülsz, amilyen ember vagy dolgot. De csak csóváltam a fejem. Ha az életben 2x szül valaki, akkor 2x nyilvánul meg a saját éne és ennyi? És ha 2 tökkülönböző szülése van, akkor skizofrén? És annyi ilyen mondás van manapság: az vagy, amit megeszel, embert barátjáról, az vagy, amit olvasol, stb.. ezek szerint sztem az emberek 99%a nagygyggygon sokoldalú személyiség.
Azért ha valakinek jó a Kusza holnap, az délelőtt még jelezze, ha van érdeklődő, mi is szívesen lenézünk, bölcsibe nem megyünk ujjphentetés végett (ja és persze ne fújjon el a szél, mert akkor sajna storno.)
Vica,
szájkosár rulez, mi anno veszettség ellen akartuk beoltatni, de doki aszonta, inkább neveljük meg és lőn.
2 napja akármit kér (és mondjuk nem értem, mert nem értem) azzal javítja ki magát, h KÉREM SZÉPEN!

Ezt most vagy a bölcsiben tanulta, vagy tőlem rejtetten, mindenesetre nagyon vicces a kis hölgy.
Kisün,
méz nálunk is megy, dióból megesz ded 3at és rájön, h nem ízlik.
Tehetséges gyerek.
Néha úgy érzem, olyanok vagyunk, mint egy nyugdíjasklub! Rózsikám, az mind semmi, de hogy az én derekam hogy szaggat...! Komolyan, nem éri meg terheskedni.. vagy mégis? (Ja, Zuz, nehogy magadra vedd, mind kriplik vagyunk olykor-olykor. És a fenti mondat baráti körömben már szállóige

)
Viszont jön a tavasz, midnenki jobbul és jön a nyár is valamikor és ihajcsuhaj. Még valamit akartam írni a babákhoz hogy beszélünk címszó alá is, de annyira összevissza beszélek, h nem érdemes kifejteni. Ami viszont érdekes összefüggés lehet: Eszter tökszépen ejti, h légyszíves és hogy kérem szépen, egészségedre, stb,de a zokni még mindig glagyla, a cumi cipci és így tovább.
neet