A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi!
igen, ezért írtam, hogy "államilag finanszírozott felsőokt. intézménybe nyer felvételt", mert az azt jelenti, hogy elérte a nem fizetős ponthatárt. de már ez is valami, hisz eddig úgy volt, hogy hiába nyer ilyenbe felvételt, 2008-tól lehet perkálni a 100-150ezreket.
Matávnál próbálkoztál? van egy hely, www.szelessav.hu , ahol cím beírásával kidobja az aktuális ajánlatokat. szerintem nagyon jó kis honlap!

Zuzi!
semmi bíztatót nem tudok mondani, tudom min mégy keresztül, illetve gondolom, mert nekem elég volt ez nem régen eggyel is.
ancsipancsi

Kisherczeg!
A szívem elszorult, ahogy olvastam......... De a lényeg, hogy Véda erős kislány és a gyógyulás útjára lépett! Sok puszi Nektek!!!!!!

B-t már 3x altattam vissza az utóbbi 40 percben :cry:

huncutkodás, az meg mi :?: Két gyerek mellett, akikből az egyik éjfl előtt nem alszik el :roll: hát, kérem szépen, ez a természetes fogamzásgátlás!

Fibi!
Én sem tudom, hol kell nézni a házat, pedig érdekelne!

Votiv!
Ha ma este elküldöm mélben, hogy melyik könyvek kellenek, akkor még oké??? Ne haragudj, edig nem volt rá időm, de nagyon szeretném őket B-nek megvenni! Szinte ez az egyedüli, amivel le tudom kötni, na meg a mondókák, de azokhoz meg annyira fáradt vagyok :roll:

Mása!
Tök jó, hogy Leventéddel minden oké!

Nevek: hát én csak azért nem hívnám a gyerekemet mondjuk Eufrozinának, hogy különlegesnek érezze magát! Nekem is tucatnevem van, de soha nem izgatott! Nme hiném, hogy ettől ne lennék egyéniség! Viszont kicsit túlzásnak tartom, hogy már a szülők olyan neveket keresnek, amiről azt sem tudtam, hogy egyáltalán név :shock: PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!!!
A szobatársam kislányát is Lilinek hívták, én meg puszta kedvességből le Lillusoztam, na, amit azért kaptam :roll: :twisted:
zuzmo1

Ancsi,
akkor ez azt jelenti, h nem csak nappalira lehet jelentkezni???mert nekem ez volt a hihetetlen,h ezek a barmok ott fenn, a magasban, azt hiszik,h én 1-2-3 gyerek mellett be tudnék járni nappalira, ami azért is esélytelen, mert 1. 2. évben van a legtöbb óra... :? viszont, amire jelentkeznék, oda tavaly 127 pont kellett, én meg utána számoltam a felvi.hu-n, nekem 138 pontom lenne...szóval, esélyes... Bár Levi pont ma mondta,h szte be kéne vére fejeznem ezeket az egyetemi álmodozásaimat, és elkéne kezdenem dolgozni...(kötsög)

Zuz,
szegény babáid! :cry: gyorsan jobbuljatok meg!!! torokfájásra nincs vmi fájd csillapitó? Az,ha fáj, tényleg nagyon tud fájni... :(
és oly' végtelen nagy barom szülők vannak, a sötét hülye gyerekeikkel...én most lepődöm csak meg igazán, most szembesülök a való világgal a bölcsiben pl... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!
Köszi!
És tudnál segíteni???? Múltkor adtál tippeket Fibinek, hogy hol hirdessék a házukat! Jól jönne nekünk is!!! Anniyra utálom az ingatlanosokat, jó lenne nélkülük eladni a lakást....
Egyébként múltkor írtam is, hogy a mi dokinénink is mondta, hogy fürdés előtt iletve kaki után olajos vattával töröljük át Pannus punciját, úgy, hogy kicsit széhúzzuk.....
zuzmo1

Zsanci!
Hát ezen gondoloztam én is, hogy nincs-e erre valami fájdalomcsillapító, de a Panadol sem segített :cry: És csak holnap tudunk dokinénihez menni :cry:

És tényleg kiakasztó, hogy milyen szülők vannak. Én pl mindig rászólok B-re, ha vadul. sőt a férjemmel állandóan bocsánatot kérünk a szülőktől is a gyerekünk viselkedéséért, annyira szarul érezzük magunkat miatta :? Bár lehet, hogy nekünk is bele kellene tojni az egészbe :twisted: a kérdés persze költői.......
Az a helyzet nálunk, hogy B ki van éhezve a társaságra, amikor megérkezünk a játszóérre, hát, látni kéne. Csak emellett vad is, úgyhogy nagyon oda kell figyelni.
zuzmo1

Zsána,
elvileg, (mondom elvileg, mert nem néztem most utána), volt államilag finanszírozott levelezős és esti képzés is, első diplománál.

Zuzi,
jajj :( gyors gyógyulást a gyerkőcöknek, meg enördzsi-hegyeket neked!! ++++++
Én mos a Stella néven gondolkodom, már ha kiderülne a Pocakmaxsek lánysága. Szerintem ez még nem "extra", de nem is tucatnév. Szvsz, lehet kellemes neveket találni, ha valakinek szempont hogy ne legyen gyakori. a másik jelöltem lánynévből a Kincső. Fiúból meg Dávid, Márk az esélyesek. Egyenlőre.... Füli is Jázminnak indult és Diána lett belőle :lol:
macskanyu

Sziasztok.

Szelektíven visszaolvastam :oops:

Zuzi,
átérzem milyen rossz lehet most Neked :( De kitartás és drukk, hogy mihamarabb meggyógyúljanak a dedek! És a játszóteres bunkó szülőkröl meg megvan a véleményem :?

Ancsi,
Remélem egy ilyen államilag támogatott szakra jelentkeztél és sikerűl elnyerned :)

Kisherczeg,
++++++! és hiszem, tudom, hogy minden rendben lesz kicsi Védával! Nagyon szorítok!!!!

Indi,
ügyfeles sztoritól teljesen kiakadtam :? Bunkóság........ :roll:

Gát: engem vágtak egy kicsit, de már harmadik nap úgy ugráltam, hogy csak na! :wink: Szóval, nemtudom ki volt ügyes: a szülésznő, a doki, a lányom, vagy én - a lényeg - hogy jól csináltuk :wink:

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
mind jól csináltátok!!! :lol:

Zuz,
ha már a panadol sem segit... :? az nem jó...amerikában volt egy tuti, bivalyerős fájd csill, gőzöm nincs mi a neve, nem is érdekes, csak nekem az volt furi,h ott mindent fájd csill-val gyógyitottak. De öregkoromra beláttam,h van, amikor csak ez segit... :(

Macs,
hát ez a baj...én a két szék közt padlóra esős vagyok, aki már befejezett egy egyetemet, de ahhoz nem volt elég tökös, h egy nyelvvizsgát is megvegyen, igy most össze kéne hoznom egyet saját kútfőből, ami nem a legkönnyebb, de ha az megvan, már mehetek is "magasabb szintre". Igy meg csak alap, nappalira, levelezősre jelentkezhetem, de tök mind1, nekem igy is, úgy is fizetnem kell... :cry: szóval, mégsem jelentkezem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi,
nem tudom, te adsz-e mézet B.-nek, de ha igen, sokat segít a toroknak, mikor én voltam gyerök, akkor a gyerekdokim javasolta mhogy mézet+petrezselymet+fokhagymát turmixoljon és óránként egy kiskanálnyi remekül segít. még afta ellen is!!! annyira bevált, hogy azóta is használom.

bocs, de nehéz pötyögni Fülessel az ölemben...
macskanyu

Votiv,
csatlakozom a dicsérők táborához :) Nagyon szép bálozó kismama voltál :)
Bevallom őszintén, hogy van igazság abban, hogy az út másik oldalán zsíros kenyérrel meg paprikás krumplival báloztak :roll: De azt is tudom, hogy sok esetben nincs igazság. És, bár a bevétel nagy valószínűséggel jó helyre ment, engem megdöbbent, hogy egyesek, akár milliókat is költenek ruhára, mások meg örülnek, ha meleg ételt kapnak :roll: És félre ne érts, én nem Téged akarlak bántani, mert tudom, hogy Te "egyszerű" vagy :wink: Csak vannak olyan személyek is, akik már nem értékelnek olyan dolgokat, ami másnak létfontosság.....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zuzi,
jobbulást!! Kötsög szülők :evil: Mi is ugyanazt csináljuk, mint ti, rászólunk, elnézést kérünk, és én is elvárnám, hogy más szülő is ugyanígy tegyen... a legjobb az volt, amikor Dóci még nem tudott gyorsan mászni, és egy kisfiú ott toporzékolt mögötte meg hisztizett, meg félrelökdöste, hogy ilyen meg olyan kis lassú csiga, ő menni akar... anyuka meg csak állt, és nézte, végül én szóltam rá a fiára (amit szintén utálok, mert mindenki nevelje a saját gyerekét :evil: )...
Fájdalomcsillapító: fogalmam sincs, mi jó torokra :(

Macs,
mi perverzek tartsunk össze :lol: Stella tecc :D Aztán ahogy mondod, lehet, hogy meg sem álltok a Démétérig :lol:

v
kisün

Macs!
Eddig 9 kiló mézet fogyasztottunk el, és amíg el nem fogyott nem is volt beteg B. A teájába mindig azt tettem (na meg az enyémbe is :wink: ) Így simán nem hiszem, hogy megenné, de majd próbálkozom. Az a baj, hogy még a szokásosnál is rosszabb az étvágya :cry:
zuzmo1

Zsána,
és ha egyszerűen csak nyelvvizsgázol, akkor nem kapod meg a diplomádtat? vagy nem is államvizsgáztál?
macskanyu

Macs,
"egyszerűen csak" (ez tetszik :lol:) nyelvvizsgáznom kéne... :lol: minden mást már megvettem...
de nekem ez a bibi... :wink: annyira egynyelvű vagyok... :wink:
és semmi nyelvérzékem... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és muff receptet majd megosztom ,csak most eltöltök pár felejthetetlen órát Denzellel, amig férjem nincs itthon... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, ezt ismerem :lol: én is egy nyelvi antitalentum vagyok :lol: ha a rigóban köllött volna nyelvvizsgáznom, valszeg nekem se lenne diplomám.. :lol:
macskanyu

off:
nektek is azt csinálja a babanet, hogy a második-harmadik frissítés után jelennek meg korábbi hsz.-ek Kép

off vége
macskanyu

Fülöp az előbb stikában széttépkedett egy papírzsepit fecnikre, itt a szőnyegen, én meg veszekedtem vele, hogy "nézd meg mekkora kupit csináltál, most fel kell takarítani!", erre a lányom kiment az előszobába és behozta nekem a partvist :lol: :lol: :lol: :lol:

még most is muszáj röhögnöm :mrgreen:
macskanyu

tanulás link:
http://www.okm.gov.hu/main.php?folderID ... list&iid=1
nekem úgy tűnik levelező és estire is vonatkozik

Zsanci!
hogy a frászban jön össze ennyi pontod? :) tök menő vagy!!!

Zuzi!
a szobatársad dilis volt, más téren is bebizonyosodott!
hirdetések:
e-otton, ingatlan.com, apronet.hu, expressz.hu, és még temérdek. az ingatlan.lap.hu címen sok-sok lehetőség van. kell csinálni egy sémát, és uccu!
ancsipancsi

Zuz: nálunk a méz csakúgy simán is nagyon bejön. Fanni kifejezetten kéri, mondja, hogy MÉ vagyis még... Múltkor mondtam, hogy majd ha köhög akkor kap, erre elkezdett műköhögni, teljesen lehaltam a röhögéstől. Annyira édes volt.

Minden betegecskének jobbulást kíváunk.
johanna1975

Macs: Füli édes lehetett. Fanni dettó ezt csinálja, viszont mindent le akar takarítani a partvissal, már több dolgot levert vele. Meg kell zabálni őket.
Ja és nekem is szokta ezt csinálni visszaugrik három oldallal elöbbre stb...

Ó bárcsak lenne erőm egy egyetemhez, de én már csak ilyen bumburnyákként halok mög egyetemi deploma nélkül, szüleim nagy szégyenére. hehe :lol:
johanna1975

tavalyi báli kép:
Kép

idei:

Kép
Kép

ízelítőnek, mert lesz még jobb kép is, meg olyan amit Indi szeretne, oldalról meg hátulról is, csak az a krepa fényképezőgépem miatt késik :twisted: :D

votiv 8)
votiv

szerintetek létezik, hogy a pocaklakó vígasztal?!?!?!? Most elkámpicsorodtam, miután már az "atyaúristennel" is beszéltem szocpol ügyben és nem kapunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(csak ha 10évvel tovább fizetünk +6mill-t, de úgy meg kia fenének éri meg...)
A lényeg, hogy beszéltem anyuval telefonon (sírtam) és belülről esküszöm, mintha simogatott volna, utána meg ficánkolt. Amúgy én mindig mondom neki, hogy imádom érezni, ahogy mocorog. Kicsit átszellemült lennék?

Vot:
Tök jók a képek!!!!!!!!!! De még többet...

Zuz:
Kitartás és a gyerkőcöknek jobbulást. Ma már én is mondtam a páromnak, hogy gyógyuljon már meg, mert ÉN akarok nyávogni! Büdös pasik olyan jól értenek hozzá, hogy hohy kell nyögni... :twisted:

nukada

Egészségügy:
Ma (harmadszorra) elment szegény párom orvoshoz. Ugye eddig nem jutott be. Most azt mondta, addig nem áll fel onnan, amíg nem látta orvos! Szal éjszakai műszak után be Budára (még ott van bejelentve), sorszám persze már nem volt, csak ücsörgő mámik. nagy nehezen sorra került 1/2 1-kor és az orvos azt mondta, hogy a tüdeje tiszta, valszeg meghúzta a hátát... :roll: :roll: :roll: Hát erre nem gondoltunk. Ellenben tüdőgyuszira, mellhártya gyuszira, tüdőrákra :cry: annál inkább. Úgyhogy hazajött, megmasszírtam, most alszik!

MINDEN BETEGESKEDŐNEK JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!

Ezen meg röhögjetek egy jót!
http://www.youtube.com/watch?v=6GP7iZcNI9w&mode=related&search=[/url]

nukada

Vica :) Én stramm? Arra gondolsz, amikor Te emelgetted Bálintot, én meg lihegtem? :lol: :lol: És nagyon is érdekel az a forró csokis hely, bár lehet hogy most nem csokiról kéne álmodoznom :mrgreen: Na akkor majd Téged is jól kifaggatlak szülésznő-témában (a táblán nem találtam)! És köszi a mélt! :D

Szrek :) Na végre észrevetted a vonalzót! legalább nem csináltam hiába :lol: :lol:

Móni :) Macs jól leírta, Savoya egy bevás.kp., itt a linkje (cím, elérhetőség): http://www.savoyapark.hu/

Macs, Nukada :) Ilyen lökött védőnőket! :shock: :evil: Inkább éljen a pite és a disznótoros! :lol:

Macs :) Takarító Füli ééédes! :D Nálunk a szines portörlő a sláger 8)

Zuz :) Bulást a gyerkőcöknek!!! Hú, de fárasztó lehet Neked 2 beteg gyerekkel! :( Nem tud jönni vki segíteni (pl. Anyukád vagy Anyósod)? Sok +++++++ Nektek! Természetes fogamzásgátlás :lol:

Kép
Kép
denizsa

Nukada :) Link aranyos :D Legalább kiderült, hogy a párod tüdeje jól van! :) Pocaklakód nagyon figyelmes már most! :wink: :D
denizsa

Moni,
elvileg ma 4 ora utánra igérte magát egy nöci, de még sehol senki.... :roll: meg most hivott egy pasi, hogy eljön megnézni a napokban.....

Zuzi,
jobbulást Nektek!!+++

KépKép
fibi

Ancsi,
és ha most jelentkezek valahova, de csak jövöre kezdem el a sulit?? :?
fibi

Macs,
a Stella név tetszik, de nem baj, ha nekem a S. Artoir (lehet h nem jol irom....) jut rola eszembe mindjárt? :mrgreen:
Dávid, Márk nekem is tetszenek régota, csak családban van mindkettö, ezért nem jo nekünk.
fibi

bocs, hogy darabosan, de közben ugrálok az ablakhoz, hátha jön az érdeklödö, de nem ugy néz ki..... :( pedig ezért rohantunk haza a tanfolyásrol.....

Nukada,
szerintem igenis létezik, hogy pocakbabád vigasztal, simogat Téged! csodás érzés :D

Kisün, Szrek, Zuz,
a Ti kedvetekért, csak most, és csak itt, mégegyszer a link a sorházi lakásról :)

http://www.dh.hu/reszletek.php?ID=00700034971&m=4
fibi

Fibi: remélem nem vernek át már megint....brrrr ez olyan idegesítő.

Nuk: persze, hogy lehet... nagoyn is jól tudnak vigasztalni, kint is bent is. Szerencse, hogy párodnál semmi komoly, látom te is mindig a legrosszabbra gondolsz. :-)

Johi
johanna1975

Votiv: wow, hogy te milyen szép vagy!!! :o

Kép
Kép
tinu

Johi,
pedig nagyon ugy fest.... :cry: :evil: :twisted: :x :(
az ilyen ott pusztuljon el....
fibi

Zuzmó,
Én nagyon nehezen bírom a kevés alvást (sajnos ez nem lesz túl praktikus hozzáállás), úgyhogy neked sok kitartást és B-nek gyors gyógyulást!
Hát, a játszótéri sztori... Én olyan ritkán találkozom hülyékkel, hogy ha mégis összefutok párral teljesen ledöbbenek és nem tudom feldolgozni sokáig. Majd, ha Peti ovis lesz belerázódom (sajnos).

Macska,
méz, petrezselyem, fokhagyma nem lehet semmi. Én mondjuk - remélem soká - mindenképpen kipróbálom.

Nukada,
A pasik tényleg nagyon betegek tudnak lenni. De vhogy dolgozni mindegyik bemegy, csak otthon betegek...
Babáddal kapcs-ban simán lehet, hogy vigasztalni akart.

Fibi,
Lakáseladás - Ne idegesítsd fel magad, sajnos ez tényleg egy ilyen műfaj. Ha eladjátok pár hét és már eszedbe se fog jutni a sok nehézség - legalábbis én már sikersztorinak könyvelem el a mi eladásunkat (ami pont olyan volt, mint a tiétek - sok pofára esés, majd jött a VEVŐ). És olyan aranyos vevő volt - megérte kivárni. Mi dumáltuk rá, hogy a szerződésben arra is legyen biztosíték, hogy mi ne verhessük át őt. És az apukájával jött (de egy totál önálló fickó volt ő is), aki olyan igazi úriember volt. Szóval jön majd nektek is, addig meg kitartás.
Lakás szép, jó sok fa van az ablakokon túl.

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni,
tudom, hogy nem kéne felhuzni magam, de legszivesebben felhivnám, és beolvasnék neki, hogy gondolkozzon máááááár!!!! nem értem az ilyen embereket, sosem értettem..... én akkor is felhivtam az egyik eladot vasárnap, amikor 10 percet késtünk a megbeszélt ip-hoz képest, hogy ne várjon feleslegesen annyit sem.... én meg orák ota itt agyalok, hogy MIÉRT????
fibi

Fibi!
Szerintem hívd föl és kérdezd meg, hogy nme eett-e baja útközben, mert már aggódsz :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

Hát én nem hívnám fel, nem elég, hogy bunkó, még pénzt is költeni a telefonra :(

indianyo

Képzeljétek, anyám azt mondja, hogy mifelénk (Baja és környéke) a Samu nevet birkáknak adják :lol: és hogy nehogy az legyen a gyerek neve, mert kitagad :mrgreen:
fibi

Zuz, Indi,
egyszer hivtam mérgemben, nem vette fel, most már nem erölködöm, lesz@rom....
fibi

No én már megint lemaradtam... :oops:

Neet! Azért remélem nem lesz igazad abban, hogy előbb fog a lány lépcsőzni mint járni. :shock:

Votív! Szerintem aaaaaaannyira édes a Lili név. A keresztlányom is az. :lol:

Vica! Én is sajnálom, hogy olyan kevés ideig élvezhettük társaságotok. Füled?

Tinu! Tündekép: eeeeeeeeszméletlen édes!!! Nagyon szép! S az a pofivágás! :lol: :lol: :lol:

Kisün! Képek :lol: ! s no az a mosogatás! :lol:

Moni! Ez az anyakönyvvezető duma :lol:

Fibi! szerintem is aranyos a Samu :D

Bazsónak bilihez nagy gratula! :D

Ma kibukkant a 6. fogacska. :lol:
Ma voltunk dokinéninél, s fel akart írni vitamint a csajnak merthogy nagyon fehér – nem tudom engem látott-e – s sikerült lebeszélnem. BüszkeB :lol:

No most ennyi sikerált, s a mókás hogy mindig vissza is fogom magam... pedig nem vagyok egy szófosó. Talán még jövök később

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

próba
neet
neet

Barbi :) Ne fogd vissza magad :) Mit akart orvos fehérségre adni? béta-karotint? Önbarnítót? :shock:

Zuz :) Bazsókának puszi, remélem, jobban is van már! Akkor csak jövő hétre tervezek látogatást, addig gyógyuljatok!

indianyo

Barbi,
vitaminrol miért beszélted le?
fibi

Barbi,
Engem is mindig Peti sápadtságával próbált frusztrálni a dokinőnk. (Az előző, a mostani nem). Hogy biztos vashiányos, adjak neki vasat. Így ránézésre megállapította (ezzel együtt elég jó doki volt).
Én is fehér vagyok, párom is fehér, hát a gyerek is fehér lett.

Persze amikor a sütőtök volt a sláger mindenki azt mondta, hogy kreol és nem hitték el, hogy a töktől szép aranybarna. Most hogy már nem sütőtöközik újra fehér, csak egyrészt már nem ugyanaz a dokink, másrészt a dedek vhogy 1 éves koruk után már nem váltanak ki az egészségügyi személyzetben olyan heves érdeklődést. Nem számít mekkorák, hány foguk van, mit, hányszor esznek, hány gr-osak, milyen színűek...

Fibi,
Olyan vevők nem találtak meg (bár inkább érdeklődőt mondanék), akiket nem érdekel a lakásotok, de beszélgetni szeretnének? Az én kedvencem egy néni volt, akivel már az elején tisztáztam, hogy lift nincs és bizony baromi magasan van a lakás. Ő mondta, hogy kb. 70 éves és alig tud járni és sokat-sokat beszélt. Hogy azért megnézné a lakást.... (Persze nem nézte meg, gondolom azt hitte, hogy nekem rossz lenne, ha legalább nem hitegetne.)
Meg vannak azok, akik előadják, hogy az erkélyre (ahova odalát fél bp) zuhanyozót szeretnének, ahol majd meztelenül zuhanyozhatnak (középkorú fickó). Milyen jó is egy zuhanyozó nyáron, főleg egy lakótelepen!!! (Ő se vette meg a lakást, így sajnos a ltp lemaradt egy ingyen show-ról.)
És ugye vannak az ajtónyitogatók. Akik benéznek a konyhaszekrénybe. Gondolom úgy jobban fel tudják mérni a lakás rejtett hibáit. (Hátha a kredencbe dugtuk őket.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Tényleg Barbi, adj lányodnak tököt. Egy idő után olyan lesz, mint egy kis indián!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Barbi
hatosfogathoz gratula :) és lépcsőzés.. majd meglátod. :D

Az a helyzet, h tényleg extrém sokat írunk, és mire mindenkire válaszolnék, elfelejtek dolgokat...

A babák reakciói édesek (hozza a seprűt, "beszól", belülről simogat, stb ) Eszter is alkotott ma, ez egy ilyen nap lett volna sok helyen? :)
Szóval sikerült félig eltörni (??) a kislábujjam, mikor belerúgtam egy sarokba (nem direkt..), és igyekeztem nem elkerekíteni a mondanivalóm és nem túl hangosan sikítozni, így kínomban csak egy "Hol a pipci?" kérdést nyögtem ki a könnyeimen át (wow, de költői vagyok ma...), erre Eszter otthagyta a hamiját, rohant és hozta a pipcijét, aki MINDIG segít! Még cumit is akart nyomni a számba, de azt visszautasítottam (pipci az a fehér, puha pelus, cipci meg a cumi, de ezek azért felcserélhető szavak errefelé. )
Még mindig nem tudok ráállni a lábamra és még mindig könnyekig meg vagyok hatva. Ahogy Eszter ott ült előttem és simogatott. :cry:
neet
neet

Neet, (És a többiek sztorija) - annyira jók!!!!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Neet, egyik szemem sír, a másik nevet :)

az én fiam nemhogy túl fehér (pedig mi mindketten elég fehérek vagyunk az apjával), de gyanúsan kreol :lol: vmelyik nagyszülő lehet a ludas :wink:

holnap megyek terhesgondozásra, megint eltelt 3 hét. hogy repül az idő...

Fibi, ezekkel a nevekkel jól megtáncoltatnak bennünket :lol:

votiv 8)
votiv

Fibi!
Nagymamám meg karácsonykor megkérdezte, hogy ugye azért adunk valami normális nevet is Pannusnak :roll: :lol:

Nme is meséltem, hogy tegnap vittem Pannát csípő UH-ra a fehérvári útra, persze kendőben és mellette kocsiban vittem B-t! Hát, ezt ajánlanám az extrémsportolóknak, ráadásul az ebből eredő egészségkárosodást (idegbaj, gerincbántalmak stb) még a TB is finanszírozza :mrgreen: De olyan aranyos volt az UH orvos és az asszisztens, elbeszélgettek B-vel, aztán fel is öltöztették és becsatolták a kocsiba (nekem nem nagyon ment úgy, hogy Panna rajtam volt :D )
zuzmo1

Édes, tündi-bündi gyereke van mindenkinek, ezt már megállapíthatom, így "ismeretlenül" is!!!
Neet, azért remélem, már jobban van a lábad!

Sápadtság/bőrszín:
Olyan mázlim van, hogy nekem baromi jó a bőröm, kreolos, hozzá fekete haj. Párom szőkés-vöröses, fehér bőrű, anyukám vörös, kreol bőrű. Pont mondtam egyik nap a férjemnek, hogy tök mindegy ki csinálta a gyereket, csak akkor lesz gyanús, ha néger kisbabánk születik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én amúgy sárga voltam és vágot szemű, 2x is megkérdezték anyuékat, hogy honnan fogadtak örökbe... Anyunak állítólag anno nagyon tetszett a Kobayasi Kenicsiro :oops: :oops: :oops:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?