A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok,holnapra drukkjaimat küldöm,és mellé ezernyi babaragacsot!!!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mia!
szoritok holnapra!

Jaj Lányok,még mindig van vmi élénk vér,meg barnázás,pénteken telózok! :? el nem tudom mi lehet ,soha nem volt ilyenem!
vikus82

Sziasztok lányok!

Eszter: én láttam mindegyik teszteden a csíkokat! :-)

Macsi: nagyon aranyos a pici fiacskád!

Kubu: nagyon sajnálom ezt a szomorú helyzetet! Egy pici tanácsot mondhatok? Tudom, hogy nagyon fáj a dolog, de muszáj lesz elengedned ezt a sérelmet, nem pedig fenntartani magadban, mert ki fogsz készülni tőle! A magad érdekében, hogy boldog anyukája tudj lenni továbbra is a csodálatos gyerekeidnek. Tudom, hogy ez nagyon nehéz dolog. Nekem is volt ilyen az életemben, és csak ez vált be.

Rólam: elkezdtük a stimut az inszemhez. Ugyanaz az adagom, mint legutóbb: 2/3-ad Merional. Jövő kedden UH.
Képzeljétek, ha minden igaz, megint március 3-án lesz az inszemem, mint tavaly! :-)

Kép
lujzici

andi: A szívhangfigyelést Barbus is nagyon rosszul bírta. Még akkor is mindig megjedt, amikor az uh-n megnézte a doki. A ctg-vel nem volt annyi baja. Csak szülés közben bojkotálta valahogy, mindig kifordult alóla. Mi meg fájás közben kereshettük állandóan.

béku: Én havonta egyszer mentem a védőnőhöz és alőször akkor volt nálunk, mikor hazavittük a gyereket. Halászlé: nyami-nyami-nyami. Anyósommal szoktam főzetni. Mikor Barbust szerettük volna összehozni, akkor annyiszor kértem tőle, hogy főzzön hogy azt mondta, hogy majd akkor főz legközeebb, mikor a lányunokáját várom. ÉS a pozi teszt után főzettem vele, de ő még nem tudta. Utólag mondtam neki, hogy akkor már volt unoka, bár akkor még nem tudtuk hogy lány.

macs: Balu gyönyörű! Egyre nagyobb.

kisborsó: A babucikhoz gratula, az arcüregednek jobbulást. Jó pihenést.

mia: Holnap már te is kismami leszel! :D

eszter: Nálunk itt a piacon van egy függönyös és ott vettünk. Nekünk Micimackós van. KFC-ben a kedvencem a káposztasaláta. ÚÚÚ először a halászlé, most meg ez! És így hó végén!

kubu: Pókod nagyon aranyos. A ruha is jó, én is bababörzén szoktam vásárolni. A felsők is jók.

Gyerekemnek úgy néz ki hogy jön az alsó két foga is. Most kezd még csak fehéredni. Jól belehúz, kellett neki kihagyni 1/2 évet. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Titok jól müködik? Kire gondoltam, Vicky (meg is jelentél)
és Sajti (remélem te is irsz) és persze mindenkit akit érdekel!

Előbb van: Márc 11-13!!! (teljes véletlenül akadtam rá!)

http://orchideafesztival.hu/?page_id=8

Én biztos megyek, hm és kuponfüzet szerintem nem lesz jó, de sebaj. Csak már nem tudom hová tenni, ha vennék valamit.

Egy kis kedvcsináló: tavalyi szerzemények. A középső kb 1 éve virágzik, most 3 oldalhajtása van 19 virággal.

Kép Szeretnek minket

üdv kispatak
Vendég

sziasztok
úgy látom ma minden zugos előkerül a jó hírekre.

kpn, hogy szakad az idő már te is finishben? készülj nemsokára rajtad a fórum szeme.

rony ezer éve nem hallottunk rólad sem, örülök hogy eljött a ti időtök is és dupla örömmel, szuper, és hatalmas gratula nektek is.

ann, szoritok neked is hogy minden rendben legyen és mehessen a fagyis beülti

oroszlán, nekem csak az aloe verás krém segített, semmi más és a 2 nap fekvés az jó volt rá gyógyírnak. a krém/ forever /

kisborsó az arcüreget sajnálom, de remélem a hétvégi pihenés szerencsés babavárást hoz majd.

macsi, Baluci nagyon édes kis tündérpofi

Függöny témához:
én a körúton lévő megbolondultunk nevű méteráru boltban vettem a gyerekszobába nyáron tök olcsón és a gyerekeknek nagyon tetszik valami 690ft/méter volt az ára…… mindenféle van ott, kisvirágos, pöttyös meg csíkos színes csíkos , pont ma voltam benne.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kispatak: Gyönyörű ez a virág. Meg a többi is a háttérben.

Én most fogom a két kórómat (orchideák voltak valaha) kidobni, mert már évek óta nevelgetem, de semmi. :( Jobban mondva elkezdett kacsokat hozni, de az is lerohadt. Legutóbb átültettem őket (csak kiszedtem, az elszáradt meg az elrohadt gyökereket leszedtem és visszatettem) de semmi változás. Pedig olyan szépek voltak. De mondtam a páromnak, hogy többet ne vegyen. Sajnálom kidobni őket, de tartogatni is. Virágokat akaroookkk!!! Meg tavaszt! Irgum-burgom. Ma is olyan hideg volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony, naná hogy emlékszem rád!
Gratulálok, a 2 kis babócához! :lol:

Macs, Balu cuki kis pasi. Kinéztem őt már Lilinek! :lol:

Kisborsó, sajnálom az arcüreget. Szegénykém… :(

Kubu, édes a kis pókod! :lol:
Nem semmi ruhák! Ügyes vagy!

Eszter, nekem is a kedvencem a KFC és a krumpli barnamártással, káposztasali, és hot wings.
Függöny, szerintem a Diegoban tök jók vannak! :wink:

Zsuzsi, nagyon drukkolok a cukrod miatt! Remélem nem lesz inzulin!

Andi, neked is drukk holnapra a dokihoz!

Panni, sajnálom hogy nem vagy jól a szúriktól.

Lujzici, Hajrá inszem!

Nálunk meg szombaton Lilinek kibújt az első foga. Éjjel 3x felsírt akkor még nem tudtam mi a gond, de reggel nem tudtam mire vélni, hiszen ilyet nem csinál és észrevettem ott az alsó metsző fogacskát. Aztán ma éjjel is egyszer felsírt, de nem gondoltam semmi rossza. Erre délután mit látok kint van a második foga is a másik mellett! :lol: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt!

Próbálok reagálni több mindenre, de több hozzászólással, mert nem 100-as a netem.

Eszter!
Gratulálok csajszi! Nagyon vigyázz magatokra, és tessék béku példáját követni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Avarka!
Nagyon sajnálom, de nem feladni. Gondoljátok meg a fizetős dolgot,, mert az még mindig olcsóbb mint egy lombik.

Rony!
Emlékszm ám Én is Rád csajszi!!!! Nagyon-nagyon örülök a sikereteknek. Tessék mostmár sűrűbben jelentkezni!!! Ja és nagyon vigyázz a két kis törpödre!

Vasikáé!
Huhh, rád is emlékszem ám. Istenem, vannak még csodák. Te is vigyázz a kispöcsösre. És néha nézzél b e hozzánk, oké??

gyoreneildi

Andi!
Nagyon szépséges Iza-lak. Csajszi, hogy Te milyen csini kismami vagy!!! Na jó a kispapáról se feledkezem meg neki is is nagyon fain pocija van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
Pihenjél jó sokat! Küldöm a gyógyhullámokat neked :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak!
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!!!!! Örülök, hogy báránykád is jelentkezett!!!!
Nagyon szépek a virágjaid, látszik, hogy rengeteget türődsz velünk.

Mia, Kisborső!
Küldöm a rengeteg babaragacsot. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lujzi!
Hajrá inszem!

gyoreneildi

Kubu!
Nagyon édes a kispókod. Egyszerűen IMÁDOM! Liza milyen ügyi csajszi, hogy már mászik. Lehet, hogy az Én gyerekem lusti, mert csak forog, meg hátrafelé kúszik.

Macsi!
Milyen nagy már Balu és milyen szépséges kiscsávó. Szoktam Én is a blogodat olvasni és nekem is kedvenc képem a sütőtök evős. Meg kell zabáljam.

Woody!
Gratulálok a fogacskákhoz. Nálunk január 11-én és január 12-én bújtak ki, szinte észrevétlenül, mert nem volt sírás csak nyálaskodás.

Panndi!
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad a szuriktól, de a végeredmény számít.

Zsuzsi!
Nagyon drukkolok, hogy a cukroddal ne legyen gáz.

Kpn!
Köszi az érdeklődést. Pénteken volt ez az izé és akkor voltam félidős. Nem tudom, hogy mikor lenne célszerű egy tesztet ellőni. Gondolkozom rajta, hogy a hétvégén bevállalok egyet :oops: :oops: :oops:

Csucsu!
Nagyon jó tanítványi voltatok a Matisz Klinikának. Látod meg is lett az eredménye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ja és látod Carlával együtt toljátok a babakocsit - bocsi, ha összekavartalak valakivel, de úgy emlékszem, hogy Ti vagytok barinők.

Oroszlán!
Hogy szalad az idő! Már Te is nemsokára a finisben vagytok.

Vicky!
Remélem jobban vagy már. Köszönjük Albert babáról a fotót. Nagyon cukika.

gyoreneildi

Judit!
Nagyon szép a pocid.
A babakocsi is nagyon ott van. Használjátok egészséggel!!!! Aranyos lehet töki, ahogy produkálja magát az Uh-on.

Na, azt hiszem ennyi. REmélem nem hagytam ki senkit, de ha igen attól 1000 bocs!
Mindjárt dobok fel képet Liliről, ha nem bánjátok!

gyoreneildi

woody: Gratulálok a fogacskákhoz. Nálunk kiderült, hogy nem az volt a gond, ma éjszakára betaknyosodott a lány. Nekem is fáj a torkom és az apja is itthon maradt.

ildi: Köszönöm, kicsit jobb a lelkem. Remélem ez nem csak ideiglenes. Kaptam egy szakembertől egy könyvet és az a technika úgy néz ki hogy segített. Pedig nem is nagyon hittem benne. Majd meglátjuk mennyire lesz tartós. Lánykád milyen nagy már, tényleg úgy nőnek ezek a kicsik, mint a gomba.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most látom, hogy laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűű!
Remélem szerencsét hoz a mai csapatnak és mindenki boldog lesz, velem együtt!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Jó reggelt, Mia, Kisborso óriás, giga, mega drukkok a mai naphoz, kényelmesen és gördülékenyen menjen minden, fájdalom nélkül és csodálatos befogadó méhnyálkahártyával :)

köszönöm az együttérzést, abszolút igaz hogy a végeredmény számít és engem nem is érdekel ez a rosszul lét csak sikerüljön. D az igaz, hogy sajnos még rosszabb a helyzet a hasam is elkezdett fájni. nem tudom mi tévő legyek, a gyógyszeren azt írják, ha erős alhasi fájdalom jelentkezik akkor azonnal orvoshoz kell fordulni. De mi számít erősnek? olyan hullámzóan fáj, egyik pillanatban csak érzem másikban meg görcsöl aztán meg a kettő között, aztán meg már nem is fáj, és kezdődik előlről. nem tudom eldönteni, hogy ez erős vagy közepes vagy gyenge fájdalom. felhívom a bmc-t de csak Irénkével vagyok hajlandó beszélni mert a többiek úgyis leráznak. volt valakinek ilyen alhasi fájdalom a stimu alatt? holnap kellene mennem K-hoz tűrjek addig vagy menjek be ma? mit gondoltok?
pannik
Budapest

Szia Pannik,
miket kaptál? Régebben is ugyanezeket szúrtad?
Én anno úgy éreztem, hogy nekem a merional nem volt jó. Nekem attól volt hányingerem, meg a túlstimum, később azt már nem kaptam. Igaz ez mindenkinél más. És puffadis a hasad? Hányadik napja is nyomod? Még csak hétfő óta?
Az a baj, hogy az lesz, hogy azt fogják mondani a bmc-be, hogy menj be, mert csak akkor mernek vármit is mondani ha látnak. Én is egyszer felhívtam őket a beülti után, amikor iszonyatos 2 órás götcsöm volt, és S mondta, hogy ha bármit is mond az felelősség, és amíg nem látott, telefonban nem mondhat semmit. Tehát -go menjek be, vagy ha nem vagyok jól, és már nincs bmc menjek ügyeletre.
Szegényke, ha nem vagy jól, nem tudom érdemes-e még megvárnod a holnapot, mert ugye még holnap reggel is szúrnál. A biztonság kedvéért lehet jobb lenne sztem ha még ma bemennél.
ann74

Mia, Borsó!
drukkk a mai naphoz!!!!!!!
Giga mega ragacsszállítmányt én is küldöm ám :D

eszter82
Budapest

Pannik!
Irénkének mondd el, mi a szitu, megbeszéli K vagy K2 ügynökkel, és annak függvényében menj ma, vagy várj holnapig...nem hangzik jól amit írsz! Én lehet hogy ma mennék a helyedben. Elvégre minél hamarabb lát orvos, annál hamarabb tud a jelenlegi helyzet alapján korrigálni a gyogyókkal!!!
...menj ma!
Ha nem vagy jól, azt nem szabad elkönnyelműsködni!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Borsó, MIa.... ezerdrukkom mára, ujjaimi csuriban!!! :wink:

Pannik: Szerintem Te is érzékenyebb vagy az átlagnál "odabent" is. Beindult a bolt, elkezd feszíteni ilyenkor, van akinek meg se kottyan, van aki a végére már szinte húzza mindenét...(na én kb.ilyen voltam), és volt olyan, hogy nem voltam rest bevenni 1 fájdalomcsillapítót se..... :shock: :shock: :shock:
Sajnálom, hogy Neked is fáj, ha kibírod azt mondom várjál holnapig, és addig is próbálj minél több folyadékot fogyasztani már most a stimu miatt, hogy egy esetleges túlstimu nehogy bekavarjon!!! :wink:

Ildi: Lilli milyen nagy már!!!! És milyen huncutul tud nézni!!!! Hihetetlen, hisz még csak most született!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Durkkolok, hogy a nagy hírrel lephess meg minket!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Woody: Nagy gratula a fogacskákhoz!! Hihetetlen hogy nőnek ezek a gyerekek!!!..... Lilid mindjárt pasizni fog!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné: ez a függönyös bolt a körútnak nagyjából melyik szakaszán van??? Érdekelne!!!! :wink:

Vikus: mi a helyzet Nálad??? Elmúlt??

Lujzici: hajrá inszem-stimu!!! 3. hó 3. elég jól hangzik!!!! Bár én nem értek hozzá, Naviék itt a nagy számmisztikusok.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lányok!
Köszi a függöny tippeket! :)
Egyéb fórumok zugolvasó pü-seinek is :D
Jól megnézegetem ezeket a helyeket! :)

Ildi!
Lili nagyon édi :D és nő mint a gomba :D ...látom, nincs unatkozás mellette :D

Woody!
Ti aztán nem bonyolítjátok túl ezt a fogacska kérdést :D kis nyüszi =1 fog, még egy kis nyüszi = még 1 fog :D

Vicky!
Látod, ha egyszer egy üzlet beindul, nincs megállás :D :D :D fél évig nem termelte a fogakat Barbus, most meg jól bepótolja :D
Örülök, hogy a kis lelkednek találtál jó megoldást! :)

Lujzici!
remélem a holnap reggeli teszten mindenki kétséget kizáróan fogja látni az összes bikaerős csíkomat, nem csak amolyan sejtelmesen, mint kedden :D

Béku!
hogy vagy?

eszter82
Budapest

Eszterkém: hát pont akartam kérdezni, hogy teszteltél-e azóta.... :wink: De.... gondolatolvasónak teccik lenni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi!
Holnapra tervezem...kicsit (nagyon) izgi vagyok miatta, de én mindig így állok ezekhez a fránya tesztekhez :roll:
Gondoltam, azért jobb a holnap, mert akkor már sokkal egyértelműbb lesz a dolog...150 körüli hcg-nek már nagyon virítania kell majd azon a teszten :D

eszter82
Budapest

Ann Gonal + luveris az amit most szúrunk, ettől van a rosszullét

már egy kicsit jobb fájdalom megszűnt, hányinger megszűnt pocsék közérzet maradt
Rengeteget iszom már kb 1 liternél tartok és még csak 10 óra van, ezen a héten már 2,5 3 liternyi tiszta mentes vizet iszom naponta.
mivel ma délelőtt nem tudok menni csak délután tudnék ezért úgy döntöttem hogy várok holapig
nagyon kívácsi vagyok hogy hogy alakulnak a tüszikék, remélem mindegyik jól van és szépen fejlődik még ha anya kicsit rosszabbul is viseli mint előző alkalommal.
pannik
Budapest

Eszterkém, akkor Neked a teszt az a mumus, ami nekem a tű.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap aztán korán gyere mutatni a zebrádat!!! :)

Na indulok lassan.... :shock:

andrea-1

Sajnálom Pannik a rosszullétet. Nekem szerencsére a gonal, luveris kombó bejött. De tuti a reggeli beadás is közrejátszhat. Kár, hogy reggel kell adnod. Drukkolok, hogy minden okés legyen, és hogy jobban legyél. Jól teszed, hogy sokat iszol.
Én holnap megpróbálok olyan 3/4 8 körül menni, nem akarok sorban állva fagyoskodni, de túl későn sem menni. Meg reggel 7 előtt, körül még kisebb a forgalom a városon át. Majd figyeljük egymást.
ann74

andi
hátha még olvasod... van több, Király u megálló oktogon felé jobb oldalon, baross u megálló, bal kézre az üllői út felé, mester u megálló vissza egy 100méter villamos megálló oldalában.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ha valaki tudja Andi tel számát elküldené priviben, mert úgy nézem már nem olvassa ezt a hozzászólásomat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rony :lol: :lol: :lol: :lol: most olvasom :shock: ! Hatalmas gratula, nagyon örülök nektek is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam én, hogy aki itt egyszer megjelenik, az babás lesz és kész!!!!!!!! Mindenki!!!!!!! :wink:
Nagyon örülök, csodás várandósságot, két szép egészséges kisgombócot. Ikrek hallatán különösen elérzékenyülök és nagyot dobban a szívem! :D

Maccs
vörösmacska

Ildi,Eszter: köszönöm szépen,megvagyok!! :)

És itt is vagyok :)
Eddig ágyban fekvés volt,még nem tökély,de igyekszem!!!
Vendég

béku
nem tudnád Andi számát megírni priviben?? köszi

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: öööö,ha pár perc múlva jó lesz,akkor igen,másik telefonomban van,ami meg páromnál,de mindjárt megszerzem!! ;)
Vendég

elküldve ;)
Vendég

köszi

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mieza: köszi Albert-videót,fantasztikus!!!!
Potyogtak végig a könnyeim,de persze a meghatottságtól...

Még jó,hogy apa nincs itthon :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann, kb én is úgy fogok odaérni és majd nézlek, Zsuzskát is kiszúrtam egy perc alatt és mikor rávigyorogtam már Ő is megismert :)
pannik
Budapest

OK. Én Zsuzskával már találkoztam, de tuti téged is megismerlek. Te K ő S? Utána vissza melóhelyre?
ann74

Igen és igen :) bár attól függ mikor végzünk :) majd meglátjuk
pannik
Budapest

Na megjöttem.... hát hogy finom legyek és nőies, a mai nap is sikerült a szarnak egy kurva nagy pofont adnom.... :shock: :lol: :shock: :lol:
Elmentem erre a diabetológiára, de azon kívül, hogy felvették az adatokat, mértek egy súlyt, vérnyomást, meg ki lettem "oktatva" (nem pozitív értelemben).. meg jól megriogatva, többször érezhetően .... érdemi nem sok történt... :lol: Menjek tovább egy főorvos asszonyhoz ekkor és ekkor van időpont.... és majd ő gondoz..... Aham.. ja... :? :?

Mindegy, még a diétás nővérhez elmegyek a jövő héten, oda külön kell menni..... hátha ő valami olyat mond, ami eddig esetleg elkerülte a figyelmem, de asszem azzal be is fejezem ebben a témában a karrieremet, amíg rendben lesznek az értékek. Ezt ZOlival is megbeszélem jövő héten persze.

Ja megnézték az eddigi cukraimat majdnem, hogy nagykönyv azt mondták rá, szerintem el se hitték, pedig tényleg minden érték igaz benne!!!! :)... lényeg hogy gyorsan mértek egy ujjast, és hát a reggelinél még valamivel alacsonyabb is volt, szóval láthatták, hogy nem kamu.... Na sebaj, ezen is túlvagyok.... :wink: :wink:

Lukácsné: Köszi a függönyös bolttippet, a király utca körkényén levőt szerintem megnézem a jövő héten... :wink:

andrea-1

Jön még valaki holnap?
Remélem most kicsit előbb végzünk mint hétfőn
pannik
Budapest

Andikám!
Helyes, hogy a cukkerod szuper volt ott is :D
Nem is kell agyon paráztassanak fölöslegesen!
Sz-el úgyis mindent egyeztetsz, aztán majd jól szemmel tart Titeket :D
Ha ők is rendben találták az értékeidet és nagykönyv szerintinek minősítették, akkor minek akarnak tovább küldeni dokihoz???

eszter82
Budapest

Andi: no legalább túl vagy rajta... :roll: Ezt sejtettük,hogy ilyenek lesznek... Azért sikerült türtőztetned magad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lujzi, tavaly nekem is március 3-án volt a leszívásom. :-) jó nap.

Maccs
vörösmacska

Panni drukk!

Maccs
vörösmacska

GYerekek, olyan visszafogott, úrinő voltam, hogy rám se ismertetek volna... nem kekeckedtem, nem ellenségeskedtem :) A legbűbájosabb formám hoztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még érdeklődést is mutattam a témában :wink: :wink: :wink:
Esküszöm, büszkék lettetek volna rám, ha láttok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyi, hogy a metforminnal kapcsolatban (mivel a beutalómra a házidoki ráírta, hogy szedem és emiatt látták) megmondtam, hogy ismerem a szabályozást, de ennek ellenére teljesen el nem fogom hagyni... Na itt jött a kioktatás része, de felhívtam a nő figyelmét, hogy ha a szabályozásból indulunk ki, akkor PCO-IR-esként sem lehetett volna hivatalosan szednem, és a büdös élteben nem lettem volna lehet terhes, úgyhogy a szabályozásról részemről ennyit.... :shock: :shock:
Látta a nő, hogy eléggé képben vagyok, úgyhogy inkább nem erőltette a további lebaszást legalább emiatt..

De kb. 5-ször ecsetelte, hogy ugye tisztában vagyok vele, hogy csak romlani fog az értékem.. (döngöljük földbe a hülye p..csát stílusban).... mondtam tisztában vagyok vele, ezért beszélem majd át a diéta részét pontosan a diétás nővérrel, leegyezteve részletesen, hogy ezen a szinten ha mód van rá megmaradjanak legalább nagyjából az értékek ...... :) (tény, hogy én olyan szigorúan nem tartom a diétát mint mondjuk Zsuzsó, v. Estrella.... odafigyelek a mindennapokban, de becsúszik azért a bigmac is alaklomadtán..... :wink: )

Eszterkém: azért akart továbbküldeni, mert az a nő a főorvos az aki a kismamák gondozásával foglalkozik egyedül... (de rákerestem gugliban és sajna nem mindenki tudott együttműködni vele úgy látom... úgyhogy én max. akkor szeretném keresni ennek tükrében, ha tényleg szükség lesz rá, hogy odajárkáljak).

Na mindegy tényleg túlvagyunk rajta, úgyhogy hazafele vettem SÜTEMÉNYT (vajas krémeset!!!) és ennek örömére bebombáztam az egészet!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jól hangzik a süti! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!
Ügyi vagy :D
Adjál a sütinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Értem már a dokis részt!
Akkor drukk, hogy ne legyen rá szükség soha, hogy testközelből megismerd a dokinőt! :)

A diétád lehet hogy változik majd?
Mert ugyan nem értek ehhez, de gondolom néha napján egy kis bűnözés...BigMac, süti,... nem rontja le az értéket, csak max a pillanatnyit dobja meg picit...vagy nem??? :roll:

eszter82
Budapest

Lujzi

A 3-as szám: A Jupitert jelképezi, összhangban van a 6-ossal és a 9-essel.
A 3-as számú ember – mindenki, aki bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született - ambiciózus, szereti a rendet, büszke és független.
Terveit igyekezzen ugyanezen napok valamelyikén megvalósítani, hisz ezekkel a napokkal rezonál.
Legszerencsésebb napjai a csütörtök, péntek és kedd.
Színei: mályva, viola, bíbor, esetleg kék.

Ha 3-án punkció és 6-án ET, az nagyon szerencsésnek tűnik :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Már itthon is vagyok,köszi a ragacsokat élek velük!!!! :D :D :D :D :D
Tudnátok tanácsokat adni ki mit csinált, pihent, nem pihent, hogy pihent a lombik után?

Köszi

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?