GYerekek, olyan visszafogott, úrinő voltam, hogy rám se ismertetek volna... nem kekeckedtem, nem ellenségeskedtem

A legbűbájosabb formám hoztam
Még érdeklődést is mutattam a témában
Esküszöm, büszkék lettetek volna rám, ha láttok....
Annyi, hogy a metforminnal kapcsolatban (mivel a beutalómra a házidoki ráírta, hogy szedem és emiatt látták) megmondtam, hogy ismerem a szabályozást, de ennek ellenére teljesen el nem fogom hagyni... Na itt jött a kioktatás része, de felhívtam a nő figyelmét, hogy ha a szabályozásból indulunk ki, akkor PCO-IR-esként sem lehetett volna hivatalosan szednem, és a büdös élteben nem lettem volna lehet terhes, úgyhogy a szabályozásról részemről ennyit....
Látta a nő, hogy eléggé képben vagyok, úgyhogy inkább nem erőltette a további lebaszást legalább emiatt..
De kb. 5-ször ecsetelte, hogy ugye tisztában vagyok vele, hogy csak romlani fog az értékem.. (döngöljük földbe a hülye p..csát stílusban).... mondtam tisztában vagyok vele, ezért beszélem majd át a diéta részét pontosan a diétás nővérrel, leegyezteve részletesen, hogy ezen a szinten ha mód van rá megmaradjanak legalább nagyjából az értékek ......

(tény, hogy én olyan szigorúan nem tartom a diétát mint mondjuk Zsuzsó, v. Estrella.... odafigyelek a mindennapokban, de becsúszik azért a bigmac is alaklomadtán.....

)
Eszterkém: azért akart továbbküldeni, mert az a nő a főorvos az aki a kismamák gondozásával foglalkozik egyedül... (de rákerestem gugliban és sajna nem mindenki tudott együttműködni vele úgy látom... úgyhogy én max. akkor szeretném keresni ennek tükrében, ha tényleg szükség lesz rá, hogy odajárkáljak).
Na mindegy tényleg túlvagyunk rajta, úgyhogy hazafele vettem SÜTEMÉNYT (vajas krémeset!!!) és ennek örömére bebombáztam az egészet!!!!!!!!!!!