Köszi a szülinapi köszöntéseket Bendi nevében is!
De van egy jó képem, amit megosztanék veletek, ugyan nem szülinapos, hanem Bendi a dédipapától elcsent sapkában.
És ma Bendit reggel elvitte apja a bölcsibe és 1 körül fogja hazahozni és egyedül vagyok itthon!!! Húúúúú kicsit fura, mert ilyen nem volt, mióta Bendi megszületett, mert általában ha más vigyázott Bendire akkor én mentem el itthonról és csak néhány alkalom volt, amikor Bendit valaki más vitte sétálni és egy-két órára. Szóval fura, izgulok Bendi miatt, hogy mit csinálhat a bölcsiben, de jó is, mert végre azt csinálhatok amit csak akarok!
Nukada
Én is csak azt tudom mondani, hogy minél többször próbálkozzatok a szopival, és az is jót tesz a tejtermelésnek, ha összebújtok gyakran, úgy, hogy a cicid legyen szabadon és az arcocskája kezecskéje hozzá érjen a cicikhez!!
Tinu
sztem ne add fel a dolgot, régebben egy másik fórumban is tag voltam, ahol egy időszakban szült mamák csoportosultunk és ott az egyik csaj kislánya kb. 10 hónapos korában tért át bimbóvédős szopiról a sima cicire és utána már úgy szopizott.
Zsan
Ma kétszer is láttam a fiadat a videoklipben, egyszer a Viva-n, egyszer meg a Hirtv-n.
Na megyek, a dolgomra.
ruz