Deni,
Köszönjünk a Kátya híreket, tök jó olvasni, h minden rendben velük

És Bálintod annnnnnnnnnyiiiiiiiiira éééééééééééédes
Rylie,
De jó, h múlnak azok a fránya afták. Gratula a szép méretekhez

És tényleg tök igazad van, mert most még nem szaglik a gyerek pelenkázás közben, megpróbálom ezzel az érvvel meggyőzni apát
Fibi,
Olyan édes Bálintod, ahogy a tesójának szövegel

Trükkös a leveses rábeszélés
Zuzi,
Ne haragudj, de olyan jót nevettem azon, h párod félrelökött, h majd ő megcsinálja a pelusozást. Vicc nagyon jó
Tinu,
Húh, férjed nem semmi, h ennyire nem bízik a szüleimben

pedig őt is felnevelték

Bár időnként nekem is kétségeim vannak afelől, h párom hogyan maradhatott életben
Egyébként tényleg tök érdekesek a szülők. Anyám három gyereket nevelt fel, de már nem sok mindenre emlékezett, végülis 28 évvel ezelőtt volt neki ilyen pici gyereke. Aztán, ahogy el kezdtem mutatni neki, h mit hogyan, szép lassan jöttek vissza az emlékek, a bevált mozdulatok stb. Bár mondjuk az is igaz, h az ő idejükben még nagyon sok minden másképp működött, más dolgok voltak.
Az hozzáteszem, h én benne bíztam, h majd meg tud mindent mutatni, aztán fordítva történt
Szrek,
Már én is gondolkoztam azon, h jól teleetetem Adélt és otthon hagyom őket kettesben, tutira fog alkotni a csaj a pelusba és akkor kénytelen lesz cserélni, sőt még öltöztetni is, ahogy Adélt ismerem
Barbi,
Hatalmas gratula az éjszakai cici nélküli elalváshoz és hogy ritkulnak a felkelések
Macs,
Füli
Talizosoknak szép időt és jó dumcsizást!!!