A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

SZREK!
kOMOLYAN MONDOM, TELJESEN ELHŰLTEM! 10 KILÓ! :shock: LE A KALAPPAL!
és gyógyuljatok már meg végre! Múltkor írtad, hogy holnap ti is jönnétek. Áll még?

Emmáknak nagyon boldogságos névnapot!

És minden fogyózónak kitartást! Felnézek rátok, én nem bírom magam rávenni, pedig kellene. De képzeljétek, kb 2 hónap alatt lement 2 kiló :lol: Most a lassú, de biztos fogyásban bízom :lol:

Curse!
pelenkázás: nálunk úgy volt, hogy amikor B-t hazahoztuk, akkor az első pelenkázásnál a férjem félrelökött, hogy majd ő! És amikor elkezdtem mutatni, hogy kell, azt mondta, hogy majd ő rájön :shock: Ez nagyon szuper, de szerintem nem ez a normális! VAn barátnőm, akinek a férje csak akkor kezdett el pelenkázni, amikor meglett a tesó, és már tényleg be kellett segíteni. Egyébként bíztasd Apjukot azzal, hogy a mostani kaki még istenes, sőt, üdítő ahhoz képest, amit maj néhyány hónap múlva fog művelni Adél a sok gyümitől :wink: :lol:
zuzmo1

nyilatkozzzzzzzzatok! :oops:

Kép
Kép
zuzmo1

TALISOK,
bocs a kavarásért, azért gondoltam a Feneketlent inkább, mert ha kevesen leszünk, akkor Zuziéknak az közelebb van, mi meg úgyis 7-es busszal érkezünk, tök mindegy, melyik megállónál szállunk le (Deniékkel). Ugyhogy akkor tegyük függövé a többiektöl!! (Szrek, Rylie, Ancsi, Manóka...)
fibi

Rylie!
Tőzegáfonya kapszula, szerintem patikában, gyógynövényboltban kapható. Adagolás gondolom le van írva. Azért ajánlottam, mert a Kismamában kifejezetten kisgyerekeknek és várandósoknak IS ajánlották. És Johi is megerősítette ezt. Hátha segítene! Úgy sajnálom KAmillát emiatt :(
zuzmo1

Zuzi :) Akkor most nyilatkozom: MI MEGYÜNK, és mindegy hogy Bikás vagy Feneketlen! :D

Fibi :) Jaj, de édes Bálintod! :D nagyon komoly mondatokat mond már, gratula!! Nálunk is nagy rajongás van (még) pocaklakóért, minden nap több puszit is kap B-től, mi bezzeg... :lol:
Így puszilkodunk mi:
Kép
denizsa

Deni,
imádnivaló Bálintod :D

Én fiam ma meg ugy volt hajlando megenni a levest (mostanában abbol nem nagyon kér), hogy mondtam neki, hogy Ábel baba is eszik a levesböl anya pocakjában :D és akkor ö is benyomta a fél tányérral :lol:
fibi

Votiv!
Olyan szuper, hgy Liliróza viszonylag hamar megszületett, és hogy ilyen jól mentek a dolgok. Én soha nem tudtam így "élvezni" a fájásokat, mint ahogy Te írsz róluk :lol:
És Istinek is T.I. lett a dokinénije????? 8)
zuzmo1

Sziasztok!

Köszi az eddigi infókat. :)
Hogy konkrét igényeket is mondjak, nem szeretnék sem túl fiatal, sem túl idős dokit, olyan 40-50 közötti lenne számomra az ideális.
Ne legyen szűkszavú, inkább sokat beszéljen, minden kérdésemre rendesen válaszoljon. Inkább vicces, poénos legyen, mint túl komoly. Szakmailag minden helyzetben helyt tudjon állni. Ne legyen császár-párti, hanem mindent inkább a maga útján hagyjon menni szülés közben.
Körülbelül ennyi.
Amúgy én nem is a Schöfiért, magáért az épületért vagyok oda, hanem a dokiért, meg 2-3 szülésznőért, akikkel kapcsolatban voltam első szülésem alkalmával. Igaz, hogy ez pont karácsonykor volt, lehet, hogy akkor azért is kedvesebb, és figyelmesebb volt mindenki. De nekem akkor az úgy nagyon jó volt.
És lenne még egy fontos kérdésem a kórházzal kapcsolatban. A szülőszobába hány családtagot vihet be magával az ember?

Szintén köszi minden infót, majd ezek alapján próbálok dönteni. :)
Babóca
babóca

Deni!
Csodaszép ez a kép!
zuzmo1

Csak gyorsan, mert ébredés van:
Valakinek nincs kedve betársulni vasárnap délelőtt a virágvásárra a Kertészetin??? B-re a nővérem fog vigyázni a Diószegi játszón, én addig átugrom Pannussal az Édenbe :lol:
zuzmo1

Deni, ez a kép nagyon megható :)

Fibi, bocs hogy még nem válaszoltam, a Bellis Perennis (százszorszép) "a kismedence árnicája", jó sebgyógyító meg a méh regenerálódását segíti (Macs, azt olvastam, háziállatoknak is szokták adni ellés után 8)). Csak kicsit erősíti az utófájásokat - ezek a szopi alatt maguktól is jönnek, de nekem ettől függetlenül is jöttek, de lehet, hogy a méhlepényleválasztáshoz kapott cuccok miatt is, nem tudom.
a Sepia pedig szinte minden terhesség alatti panaszra jó a vzesedéstől a hányingeren át a hangulatingadozásig, de magas potenciában leginkább a lelki dolgokra hat, csökkenti a szorongásokat, türelmesebbé tesz önmagunkkal és a környezettel szemben, segít elfogadni, hogy minden rendben lesz :D stbstb
de majd keersek hozzá egy linket is, csak most szopizni akar a kiscsaj!

votiv 8)
votiv

Eltünt a hsz-em :cry:

Szóval sziasztok!

Deni! Nagyon szépek vagytok!

2 gyerekes (1,5) anyukák!
Az új babakocsinkhoz nem jó a testvérfellépőnk, vettünk egy másikat. Szeretné ezt valaki 10ezer pénzért? Nagyon szupi, Gréti nagyon szerette. A márkája Lascal Kiddy Board.
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Épp testvérfellépőt keresek, de mosta amit nézek az olyan, amin ülni is lehet. Bár ez is klassz. Én mindenesetre nagyon gondolkozom rajta!!! köszi! Aztán addigra lehet, hogy más elviszi :)
zuzmo1

Votiv,
kétszázasban nyomhatom? vagy az már TÚLDURVA. :shock:

Nekünk a Bikás lenne jobb, de megpróbálhatjuk a másikat is...

Votiv again,
itt van Marika, és épp Meme kiscuccait vasalja, és mondta, h utoljára Isti kiscuccait vasalta, amik ekkorkák voltak... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

VICC:

Dolgozók esti iskolájában:

-Van házid?

-Van, tölthetek?
zuzmo1

Votiv,
köszi szépen a válaszokat homeo ügyben :)

Zuzi,
huu, mire leesett ez a vicc :lol: agyilag már nem vagyok százas, hiába :lol:

Na, megyünk játszóra, Veresen most nyilt egy új helyen, és beigértem Bálintnak. pedig tök fáradt vagyok (2 adagot mostam ma, meg 2 adagot sütöttem is :P ).
fibi

Zuz, igen! azért az túlzás, hogy élveztem :lol: inkább elfogadtam :wink: bár az igaz, hogy így szerettem volna szülni, így végülis ez egy teljesült kívánság volt! még úgy is, hogy nem sikerült végig így szülni.
azt nem tudom megítélni, hogy miért/hol volt az a pont, ahol a doki elkezdett aggódni, és már adta volna a infúziót, de neki ebben van rutinja, biztos látott olyan jeleket (a szülésznő is épp így látta tőle függetlenül), amik ezt indokolttá tették. aztán az is biztos dokifüggő, ki előbb, ki később avatkozik be... egyébként úgy tudom, az esetek 90%-ában a mekóniumos mvíz nem jelent semmit. de a maradékban igenis veszélyes, és hát ki tudja pontosan, hogy melyik eset melyik, ha ez még utólag se derül ki... :roll:
votiv

Bocs, még egy dolog:
Ha valaki kókuszpólyát szeretne venni, az is van, majdnem vadiúj, Bajnikám kezdettől fogva csak hason alszik, úgyhogy az első 2 hétben használtuk csak, míg éjjel a hasfájások alatt mellettem aludt, azóta csak a helyet foglalja. Brendonos, mondjuk 3.800-ért?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie: én Kőbányán lakom. Miért?

Kép
Kép
tinu

Fibi :) Bálintod és a leves :lol: :lol: Milyen volt az új játszó?

Zuzi :) vicc :lol: (én is 2x olvastam el :oops: )

Babóca :) A szülőszobába 1 családtagot/hozzátartozót lehet bevinni. Az én dokim (dr. Faludi Pál) inkább a 60-hoz van közelebb, de válaszol a kérdéseidre és vicces is (aztán vagy bejön vkinek a humora vagy nem :lol: ), alapvetően nem császárpárti (persze ha a körülmények úgy alakulnak, az más), sztem Bálint Sándor is beleillik az elképzeléseidbe (bár ő se 40-es kategória) és tul.képpen majdnem az összes dokiról jókat tudunk mondani. A szülésznők is mind nagyon jók, valszeg érdemes lenne személyesen megnézned-beszélned velük előadáson vagy kismamaklubban, hogy könnyebb legyen döntened. :wink:
denizsa

Zuz,
alulírott Szrekuc képességeim teljes birtokában az alábbi nyilatkozatot teszem :lol: :
gyermeteg függvényében megyünk holnap, ami nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy télleg megyünk, mert ez fognak tűnik - taknyos, hőemelkedéses bágyadtka és nyafi és nem kap levegőt bár ez utóbbi valszeg annak köszönhető, hogy könyékig a szájában van mind2 keze ;) kíváncsi vagyok, mit fog növeszteni és hova, annyira nem a standard szabvány szerint növeszti az agyarait :mrgreen:

Fíbsz,
nyufin, nyami-nyami

egyik játszón sem voltunk még, ha feneketlen, akkor a 7-es busz seggére tok tapadni aztán letapadok a feneketlen megállónál aztán gondolom megtalálom, nem? a Bikás nekem egyszerűbbnek tűnik bár ki tudja bárhol el bírok tévedni ;) :lol:

vicc nagyon jó :mrgreen:

Deni,
nagyon szépek vagytok!

Rájli,
ha jöttök, cd-biznic? 8) :lol: meg Deninek is lógok még némi zenei anyaggal még jó hogy jön a tesó, Bmár szinte kinő a gyerekdalokból mire vlgre talizunk és odaadhatom ;) :mrgreen: :lol:

Zuz,
aranyos vagy köszi igazából ha a köv 10 lemegy arra leszek nagyon büszke; ami lement az nagyon gyorsan jött föl és szerencsére könnyen ment le, de minél alacsonyabb súlyról kezdi az ember, annál nehezebb leadni, tehát pl aki 60-ról akar 55-re annak nagyon nehét, míg 100-ról 90-re könnyebben lemegy - épp ezért én úgy garantáltam magamnak a sikerélményt, hogy jól meghíztam és így tök siker, hogy visszament kövérről erősen túlsúlyosra :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fíbsz,
most akkor végülis Ábel lesz Lemente baba? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Curse: akartam még írni, hogy enyém férj sem volt hajlandó pelenkázni egész addig, amíg muszáj volt megtanulnia, mert mentem suliba és ő akart vigyázni a gyerekre. Ugyan a szülei is itt voltak, de ő nem akarja rájuk bízni a gyereket, nehogy valamit rosszul csináljanak. :shock:

Kép
Kép
tinu

Szrek!
De jó, Ti is jöttök :D

AKKOR MARADJON A BIKÁS, 3-4 ÓRA KÖRÜL!!!!! :D

Votiv!
Ha megbíztál a dokidban, akkor el kell fogadni a döntését, én is úgy gondolom. Valószínűleg ő tényleg úgy látta, hogy akkor, abban a helyzetben ezt kell tenni.
zuzmo1

Zuz,
:D mi valszeg f4-nél előbb nem érünk mert előbb még szállítmányozom a tesómat a munkahelyére és onnan megyek ét a város másik felébe 8) de roppantul fogok rohanni ;) :D

Curse,
apjuk itt akkor pelenkázik, ha muszáj, ha ő vigyáz stb de ez ritkán van illetve amikor én nagyon beteg voltam és átjött segíteni
de ha itt van és én megkérem, akkor nem pelenkáz; a kaka meg aztán végképp kizáró ok
de ha férjed egyedül van a gyerekkel úgysincs más megoldás (attólfélsz h hagyná piszkos pelusban? :? )
csak ügyesen! ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Akkor holnap nagyon siessetek, mert én csak fél 5-ig birok maradni :lol: :?

Szrek,
igeeeeen, most Ábel a befutó, ezt szavazta meg a család :lol: már csak a nagyszülök nem tudják, de ami késik... :lol:

Deni,
játszó nem volt nagy szám, még be sincs füvesítve, meg fa sincs, de azért jo hely lesz. Bár B hozta a formáját: nem tetszett neki, hogy több gyerek is beletúrt a játékába a homokozóban :roll:
fibi

Zuzi :) Oké, akkor Bikás, ha be tudod vállalni!

Szrek :) Tök szupi, hogy tudtok jönni! :D Bikást tuti megtalálod, Etele-Tétényi sarok (asszem Kelenföldi Városkp. névre hallgat), a metróépítés miatt jó kis palánksor látszik, de mellette van egy hosszú parkoló, annak a végéig elmész és ott már zöld területek rejtőznek, és egy bekerített játszóteret keress (Napsugár vagy vmi hasonló neve van) :wink: Hű, hogy Te mindenre gondolsz! köszi a cd-t előre is, viszek cserébe üreset!

Tinu :) Párod akkor igencsak gondos apa, vigyázzon is a gyerekre! :wink: :lol:
denizsa

Fibi :) De majd csak kinő a fű és jó lesz a hely! És Bálintodnak igaza van, nekem se tetszene, ha lerombolnák a homokváramat :mrgreen: :lol: Akkor holnap várunk!! :D

Na menek már vízszintbe, jó éjt mindenkinek!
denizsa

Deni,
remélem, mire ott kinö a fü, mi már nem itt fogunk lakni 8) :lol:
És tök érdekes, hogy B lapátolgatta a homokot a "vödbe" (ö valamiért igy mondja :lol: ), és több gyerek is odament hozzá tapizni a homokját, mintha segiteni akarnának neki. És az én gyerököm meg nem dijazta... :? 1 órát tudtunk csak maradni, aztán elkezdett nyafizni, hogy hazaaaa, hazaaa.

no, én is vízszint asszem, mert a ma esti fürdetést-altatást egyedül csináltam végig, oszt jól beállt a derekam :)
fibi

Sziasztok!

Csak úszom mostanság, de minden rendben. A csudaédes képet láttam Deniékről!!! :lol: :lol: :lol:

Pár szösszenet rólunk: élvezzük nagyon az első cipellőt :lol: , s már több mint egy hete cici nélkül alszik el este (az éjszakai felébredésekhez kell, de ritkultak, s nekem már ez is nagy lépés :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

SZIA BARBI!!!!!!!!!! :D :D :D

Jó ég, mindjárt egy éves a te csajod is :shock:

Kép

Kép

szrekuc

és grat az altatáshoz! ;) :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Jó reggelt mindenkinek :)

Reggeli hangulat-javítónak beteszek egy képet, Füles tegnapi segítségének eredményéről :mrgreen:

Kép

Egyebekben mindenkinek szép napot és jó talizást kívánok! Én ma is megyek "házalni", már a parkettunkat is lerakták!! rulezzzzz!

csók

Macsek
macskanyu

Deni,
Köszönjünk a Kátya híreket, tök jó olvasni, h minden rendben velük :D És Bálintod annnnnnnnnnyiiiiiiiiira éééééééééééédes :D

Rylie,
De jó, h múlnak azok a fránya afták. Gratula a szép méretekhez :D És tényleg tök igazad van, mert most még nem szaglik a gyerek pelenkázás közben, megpróbálom ezzel az érvvel meggyőzni apát :?

Fibi,
Olyan édes Bálintod, ahogy a tesójának szövegel :D Trükkös a leveses rábeszélés :lol:

Zuzi,
Ne haragudj, de olyan jót nevettem azon, h párod félrelökött, h majd ő megcsinálja a pelusozást. Vicc nagyon jó :lol:

Tinu,
Húh, férjed nem semmi, h ennyire nem bízik a szüleimben :shock: pedig őt is felnevelték :wink: Bár időnként nekem is kétségeim vannak afelől, h párom hogyan maradhatott életben :lol:

Egyébként tényleg tök érdekesek a szülők. Anyám három gyereket nevelt fel, de már nem sok mindenre emlékezett, végülis 28 évvel ezelőtt volt neki ilyen pici gyereke. Aztán, ahogy el kezdtem mutatni neki, h mit hogyan, szép lassan jöttek vissza az emlékek, a bevált mozdulatok stb. Bár mondjuk az is igaz, h az ő idejükben még nagyon sok minden másképp működött, más dolgok voltak.
Az hozzáteszem, h én benne bíztam, h majd meg tud mindent mutatni, aztán fordítva történt :lol:

Szrek,
Már én is gondolkoztam azon, h jól teleetetem Adélt és otthon hagyom őket kettesben, tutira fog alkotni a csaj a pelusba és akkor kénytelen lesz cserélni, sőt még öltöztetni is, ahogy Adélt ismerem :twisted: :lol:

Barbi,
Hatalmas gratula az éjszakai cici nélküli elalváshoz és hogy ritkulnak a felkelések :D

Macs,
Füli :lol:

Talizosoknak szép időt és jó dumcsizást!!! :D

Kép Kép
curse

Tinu,
szóval szüleibe :oops: időnként olyan hülyeségeket írok, olyan égő :oops:

Kép Kép
curse

április 27-én RANSCHBURG JENŐ tart előadást korai anya-gyerek kapcsolatról a Fonóban; 1000 a beugró; 14-15.30-ig ; korlátozott létszám, ili@ringato.hu címen lehet jelentkezni még (ma a határidő)

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok Mindenki :)

Csak felületesen tudtam visszaolvasni :oops:

Deni,
annyira édesek vagytok a képen (is) ;) Tök jó hogy szépen lassan megszokja B. az egyedűl elalvást :) Nálunk éjjel akadnak még gondok, amikor Orsi csöndben felmászik közénk és leteszi a buksiját a párnámra, aztán aludna tovább, ha hagynám...... Ekkor jön az, hogy vissza megyünk a szobájába és visszaaltatom úgy hogy melette fexem 8) De szerencsére max. 2-szer ébred 8)

Macs,
Füli :lol: :lol: :lol: Perketta lerakva :shock: SZUPER!!! :)

Fibi,
akkor a jelenlegi állás szerint nem lesznek druszák a gyerkőceink??? :roll: 8)

TALISOK!!! Tök jó időt fogtatok ki :) Bevallom kicsit irigy vagyok..... Meg is akartalak lepni Benneteket magunkkal, de elutazunk Szabolcsba anyukámékhoz. Valószínű csak hétfőn tudok majd jönni.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása: Jó utat! Orsi hogy bírja az ilyen hosszú utazást??

Deni: kép nagyon szép és megható!

Zuz: vicc :lol: :lol:

Tinu: jövő héten megyek Kőbányára vaterás ügyben és gondoltam ha már arra járok, akkor meglátogatom azt aki ott laki. No mit szólsz? ;)

Szrek: akkor engem lehet sajnálni mert 60-ról kellene 57-re avagy 55-re lefogynom, bár ez utóbbi már igazi álom kategória miután az a fránya 3 kiló se megy le :? :P
CD-re gondoltam én is !

Barbi: most akkor nem Galyatetőn voltatok???
És cici nélkül hogy alszik el Angi??

Macs: Füles kép :lol: nálunk kb ugyanez volt tegnap amikor arcal beleesett a porba :)

AKKOR BIKÁS ugye???? 3-ra szerintem mi is ott leszünk!
Nekünk is jobb a Bikás mert odaszerveztem Anyukámat is...de ha mégis Feneketlen az se gáz csak akkor döntsük el 14.00-ig!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Remek találkás idő van,jó nektek! :? :D

Den:
nagyszerű ez a kép,olyan pityeregni való :wink: :lol:

Votiv:
szerintem,összeségében,elmondható,hogy szép szülés volt! :wink:
Nincs fotó?

Mása:
jó utat!

Zsan:
priviben elküldenéd a címeteket? :wink:

Mutatok egy TEGNAPI képet :shock: :lol: :
Kép

petergabi

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, és információt szeretnék gyújteni a Szőnyi dokiról, akit nagyon ajánlgattak nekem.

Magamról csak annyit: a 10-ik hétben vagyok, az eddigi orvosom nem tud vállalni mert a kórházat ahol dolgozott 2 hete bezárták, ezért inkább nyugdíjba vonul...sajnos. Az első babámat várom és területileg a Jánoshoz tartozom. Kedves ismerősöm nagyon ajánotta ott az ő orvosát, de a védőnő azt mondta ne menjek a Jánosba szülni...úgyhogy teljes a tanácstalanság és mielőbb dönteni szeretnék.

Tudtok segíteni?

Köszönettel:

Mariann
mariann74

Szia Mariann :)

nekem a dokim a Szőnyi :D az első babámat is nála szültem és most augusztusban a másodikat is nála fogom. Nagyon szeretem és meg vagyok elégedve vele. Ha bármi konkrét kérdésed van, akár priviben, vagy mélben is szívesen válaszolok. Nem fiatal, de nagyon fiatalos és rugalmas, kedves, mindent meg lehet beszélni vele. Én ajánlani tudom :) A szülésről jó emlékeim maradtak.
macskanyu

Deni :) Gyönyörű kép, címlapfotó, teljesen meghatódtam! És nagoyn szépen haladtok Bélinttal - bár efelől eddig se volt kétségem.

Jó talit!Jó Balatont! Jó nyaralást!

Mariann :) Jön majd Macskanyu és jól megdicséri Szőnyi doktort, addig türelem és kitartás!

indianyo

Gabi!
Megint nálatok a kutyus?? :shock: VAgy most mi van? Lehet, hogy nem követem jól az eseményeket? :oops: :D

Füli fotója! :lol:

Szrek!
Hú, erre nagyon elmennék.........Csak ugye a két kölök......

Akkor ma remélem, összejön a tali :D
zuzmo1

Na már meg is jött :)

indianyo

Sziasztok!
Sajnos nem emlékszem ki írta, hogy hordozókendőben tudott szoptatni (menet közben is :P ). Hogy kell azt??? Muszáj lenne megtanulnom, mert M még össze-vissza eszik és mivel az igény szerinti etetéssel elrontottam () :lol: és Petit sokat kell levinni ha M. kint éhezik meg üvölt és üvölt és nem mindenhol tudom diszkréten megetetni... Szóval melyik pozícióba kell a gyereket tenni, hogy úgy etessem. A függőleges betevés (vmelyik 'Indis' oldalon láttam nekem gyanús - valószínüleg én vagyok béna, de a gyerek feje nem jó helyen van.)

Deni,
Nagyon-nagyon jól néztek ki!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Fogyókúrázóknak sok-sok sikert, pár hó és én is csatlakozom. (Nemsokára megyek gyógytornászhoz, aki hátizmokat és hasizmokat 'csinál' nekem - remélem legalábbis. Vagy vmi hasonlót, már amit nálam el lehet érni.)

Ranschburg-gal csak az a bajom, hogy félek kiderülne mindent elrontottam. Már Petinél, bár M-val korrigálhatom egy részét ... Kár, hogy nem 10 gyerekem lesz...

Móni
Kép
Kép
monisa

Jaj, azóta találtam hordozókendős szoptatásos videókat és az a baj, hogy nem fog menni. Kipróbáltam M-val, a végeredmény minden volt csak diszkrét nem. Egy exibicionista nő és sok-sok gyerekvégtag körbetekerve vmi madzaggal. Biztos lehetne finomítani, de egyszerűbbnek tűnik P ikeas sátrát a hátamra venni és vészhelyzetben felhúzni...
Azért ha van ötlet szívesen fogadom.

Tényleg, Lindi te még anyatej leadó vagy (így mondják)?

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) Recca szoptatott így. Egyszerű a dolog: fogsz egy vékony anyagú ámde széles sálat és magadra dobod, máris diszkrét lett a szopi :) Lehet függőleges és bölcsőtartásban is.
Kétlem a hozzászólásaid alapján, hogy mindent elrontottál, sőt, hogy bármit is...
Fel a fejjel!

Gabi :) Szóval kuty Dorkát választotta előző gazdi helyett? Megértem :wink: És tihozzátok is jó lenne egyszer menni látogatóba!

Zuz :) Depresszió? nono... mesélj inkább!

indianyo

Szrek :) Én elmennék Ranschburgra, de mit szólna egy mindent szétszerelő és megnéző és kommentáló 1 éves hallgatóhoz vajon???

indianyo

mi az, mindenki kétgyerekes lett hirtelen, hogy egész délután (/nap) nem jut netközelbe? :D

Móni, behalok a sátras ötleteden :D

Gabi, igen, sztem is szép szülés volt! ami utána jött az meg a szükséges rossz...
(ma kiszedtem a varrataim egy részét, hát sírtam közben mint a bizonyos fürdős k, de kegyetlenül irritáltak - még hogy felszívódó...)

fotó szülésről semmi. se videó. bekrepált a kamera (utóbb kiderült, nem a saját márkájú dvd-t sikerült beleraknom és ezek a tetves versenyellenes Sonyk betáplálták, hogy csak a sajátjukat fogadja el, vagy legalábbis TDK-ékét ne :evil: így nem lett egy képünk se :()

de rakok fel itthoni képet mindjárt

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?