A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kérdés:
Ti milyen tányért+poharat vittetek be a H-ba? (elfelejtettem már) Elég a kis müanyag tányér meg müanyag pohár? :roll:
most már tényleg véglegesitem a csomagot, mert holnap lemegyünk anyosékhoz, és onnan már nem jövünk haza szülés elött......
fibi

Sziasztok! Segitseget kerek Toletek!
11keruletben lakunk es most varjuk az elso babat, szeretnek egy jo orvost talalani a Szent Imreben! Tudd vki ajanlani ?

Olyan orvos kell akinel nem futoszallagon mennek a kismamak es van ideje a betegeire!

Koszonom a segitseget, Udv Vera

Kép

Kép
cirkuszka

Macs, Fibsz,
aranyosak vagytok, köszi :D
Macs, megbeszéltük, és amúgy is megyünk titeket vmikor boldogítani össznépileg ;) :D

Fíbsz,
bögrét rendeset azt vittem meg evőeszközt, de tányérra nem emlékszem már, hogy milyet :roll:

akkor most maradtok anyósál meg Bálint is amíg szülés meg nem indul? nem úgy volt, hogy a tesód vigyáz Bálintra ha menni kell?

Indi,
csak fura, mert nem most kapott először borsót, de lehet hogy csak én figyeltem fel most rá
szárazbabot még nem adtam neki eccer se - még nem érzem magam eléggé felkészültnek rá :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi,
én egy hóttközönséges bögrét, meg egy kistányért vittem+ eszcájg...
És ha legalább egy sms-t küldesz, akkor tudok szólni itt a neten, hogy mehetnek a drukkok :mrgreen:

Vera,
itt egyik doki sem futószalagos, de ha közelebbi igényeket írsz (idős/fiatal, nő/férfi, alternatív/hagyományos, viccesebb/távtartóbb stb..) akkor jobban tudunk segíteni :)
macskanyu

Vera :) Tessék egy kicsit megdolgozni a jótanácsért és részletes kívánságlistát írni :wink:

indianyo

Macs,
hajrá a 15hóssal! :D (kivezeted vmivel?)
nekünk most 18hós jön majd meg a kullancs/2

Szia Vera :D
szűkítsd még egy kicsit, hogy milyen orvost szeretnél, mert az Imrében sok jó orvos van (emberileg meg szakmailag is)
nő, ffi, fiatal, szőke, barna? ;) :D meg esetleg majd szülésznőt is kereshetsz ha van kedv/ keret rá :D

az én orvosom Urbán Márta, a kórházzal szemben van a magánrendelése, őt jó szívvel tudnám ajánlani neked pl :D

Kép

Kép

szrekuc

no most mindhárman jól megmondtuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
eddigsem vezettem ki semmivel, sztem most sem....
de most megyek készülődni, mert Füli reggel óta olyan, mint egy varacskosmalac.....
macskanyu

Fibi,
tányér nem kell...mindig azon hozzák a kaját.
Pohárból elég egy mezei műanyag, reggel mindig "finom" cukros tejeskávét hoznak olyan hőállós pohárba, szóval még azt is használhatod. És különben is, minek pakolni arra a másfél napra????? :lol: :lol:

legyen nálad 10 pelus, fél csomag popsitörlő, 1 guriga wc papir, oszt hadd szóljon!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hali!

Csak bekukk,megyünk ma vissza a neurológiára, meg megcsinálják a koponya+hasi UH-t. Remélem nem lesz gáz. A neus biztos dícsérni fogja, de az UHtól kicsit tartok... És a legviccesebb, hogya szobában (H) Réku volt a legnagyobb és most már mindenki lehagyta... :cry: Viszont most volt a védőnőés kipróbáljuk a Humana baby fitt-et, ami banános, de ugyanúgy bébicsekeknek, sőt koraszülötteknek is jó, mert sok-sok fehérje van benne. Ha már 60-nál többet nem tud benyelni, legalább tartalma legyen...

Du jövök!!!

Akinek kell valami apróság IKEAból, dobjon sms-t, mert sztem oda is beugrunk hazafelé... /06-20-56-23-844/

nukada

ZUZ???

nukada

Szrek,
igen, ugy van holnapig, hogy hugom jön ide Bálintra vigyázni, ha menni kell. De már napközben nehezen birom egyedül Bálint után rohangászni a nagy hassal meg a háztartást is csinálni. és anyósnál nem kellene izgulni akkor sem, ha éjjel indulunk a H-ba, mert ott jó helyen lenne B. Ugyanakkor nem igy terveztem, mert szerettem volna, ha itthon, a megszokott környezetben várná a kistesot, de a tulhordást nem kalkuláltuk bele :( (megint nem ugy alakult, ahogy gondoltuk :roll: és Zsoló sem tud örökké szabit kivenni, ha vinni kell NST-re meg dokihoz.... :? ) de ez igazábol csak mind magyarázkodás, egyszerüen nem birok itthon ülni és várni, hogy szülhessek...

Macs,
oké, de kistányér müanyag vagy rendes? :lol:
és dobok sms-t, ha indulni kell, rendben. :wink:

Nagyon fogtok hiányozni :( :cry:
fibi

Zsan,
pelus, wc papir, stb, bent van már :lol:
nekem egyszer jol jött a tányér, mert ebédidöben kellett menni vmi vizsgálatra, és beleboritották a kaját az én tányéromba. különben nem hagyták volna ott annyi ideig, és lemaradtam volna a finom borsofözelékröl :mrgreen:
fibi

eddig a sütő gombok csavargatásánál tartunk és a klotyóban könyékig való turkálásnál :twisted: télleg hajnalban kell kelni 2órával gyerek előtt, mindent megcsinálni és utána csak a bűnmegelőzéssel foglalkozni; háztartás és gyerektartásnem kompatibilis :roll: :lol:

Fíbsz,
esetleg netcafé gárdonyban?wifi? nekünk pl bejön a szomszédé állítólag

az egészséges ha szappant eszik? mivel kell a gyerekeket kikötni? :roll:

szóval küldj sms-t és ne izgulj!!! :D és tányérból ilyesmiből mind olyat amivel te jól érzed magad, ha a családi ezüsttell (és nem félted ;) ) akkor azt ha tábori műanyag, akkor az ;) :D kocsival mentek-jöttök, apjok mindennap bemegy (mindkét nap) legrosszabb esetben meg büfé vagy ilyesmi ;)

azt a bio ital automatát meg mindenki látogassa meg az aulában, naon fincsi a piájuk! :D

Nuk,
drukk az uh-hoz meg neurológiához, minden rendben lesz :D
ágykeret apróságnak számít? :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, én olyan IKEÁs (hallod, Nuk? :wink: ) gyerek étkészletet vittem, kéket - szerintem éreztem, hogy fiam lesz :lol: - a hozzá való tányérral, meg egy fém bögrét, mert abban főzögettem merülőforralóval a fini laktoherb téját.... :D de mint tudjuk, én wellness pihenést is nyertem a gyerekkel, így kellett is ez a temérdek dolog arra a 6 napra :wink:
leni

Neet, nem sértődöm meg, max azon hogy engem biztos szelektíven olvasol! :) ha eddig még nem ment át hogy én nem hordom szire-szóra orvoshoz a gyereket - mert meggyőződésem, hogy a legtöbb dolog magától is meggyógyul, és legfeljebb egy kis homeopátiás segítséggel hozzájárulok a gyorsabb gyógyuláshoz - és ha be is szedek vagy a gyerekeknek beadok BÁRMIT (sztem egyébként nem is túl gyakran, ehhez még túl lusta is meg feledékeny is vagyok), az egész biztosan nem gyógyszer...
(Isti utoljára akkor kapott gyógyszert, mikor egy éve a dokibá szerencsésen felírta a 3napos lázra az antibigyót :? én meg nem bíráltam fölül, azt hittem TÉNYLEG BETEG a gyerek...)

háziorvosom 2x látott 8 év alatt, 1x az ösztöndíjhoz kellett igazolás,hogy egészséges vagyok, egyszer meg a jogsimat hosszabbíttattam. jó, akkor sem látott, az asszistenssel beküldtem a papírt meg a zsét, és ráütötte a pecsétet...
nem álítom, hogy nem voltam ez idő alatt beteg, de semmi olyan nem volt, amivel orvoshoz kellett volna menni (kivéve a 2 szülést, de arra be is mentem a H-ba :wink:)

az új gyerekdokink is homeopata - a régi már rég felírta volna Lilinek a szteroidos krémeket, a tünetek elfedésére, ezer mellékhatással, ebből se kérünk. inkább lassan, homeopátiásan, de valóban gyógyuljon meg a bőrbaja. vagy emlékszel arra, hogy Istinek volt egy szemölcse? a vérehulló fecskefűtől 2 nap alatt lepottyant. kár lett volna leégettetni vagy fagyasztatni, szerintem. a körme sem olyan vészes, már csak picit piros, és vígan motorozik :) úgy látszik a körömvirág-kenőcs is megoldja...
de nyugi, ha úgy látnám, hogy tényleg gáz van, vagy nem gyógyul itthon a baj, tuti hívnám a gyerekdokinkat!! de sztk, kórház tényleg csak vészhelyzetben... (főleg a László óta :( :()

vicces adalék: anyám is elkapta a vírust öcsémtől a múlt héten, és belázasodott. beküldte a háziorvosa a Bártfaiba, ott a sürgősségin kapott egy infúziót, ezenkívül egész nap étlen-szomjan várta, hogy kiszedjék belőle a tűt. megmérték a vérnyomását - magas volt, naná. jól leb.ták, hogy erre rég gyógyszert kéne szednie :twisted: aztán összenyomkodták a hasát, hát persze, hogy fájt, erre megultrahangozták, és bejelentették, hogy kezdődő vakbélgyulladása van :shock: 3 óra múlva lejött egy sebész, hogy menjen át egy másik H-ba, mert meg kell műteni :lol: sztem ha sokáig marad még, minima egy agydaganatot is kimutatnak nála :wink:
végül hazament, mert éhes volt, szomjas volt. evett, ivott, és nem fájt semmije, úgyhogy inkább nem ment el a műtétre, hanem lefeküdt és elaludt. azóta meg már meggyógyult a vírusból is... pesze ez a sztori is csak úgy vicces, hogy tényleg nem volt semmi baja. de ha lett volna, akkor vszínű nem alszik el otthon békésen, miután jól bekajált...

votiv 8)
votiv

Leni,
pont arra gondoltam most én is, hogy azt a gyerek ikejás készletet viszem be :lol:

Szrek,
most hogy mondod, tényleg tudok majd esténként kicsit netezni, mert apjuknak mobilrol is van kapcsolata. majd néha bejelentkezek :wink:
és bioitalos automata tényleg rulez :lol: apafej meg majd hoz nekem biztos pizzát :P
fibi

Fibi,
smst nekem is, és majd viszek neked tányért, ha kell, egyébként nekem simán otthagyták a tányért estéig, azaz másnap reggelig.
most egyszer kaptam ebédet, de az tök jó volt, egészséges, kalóriaszegény...rizs, párolt alma és párolt husi...
good ol' days... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bioital MEGAGIGA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barnabinak boldog nevenapot!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
juuuuj, anyud története :shock: :? :lol: az orvosok tényleg elérik "néha", hogy az ember beteg legyen..... elvégre ez (is) a dolguk, hogy betegségeket diagnosztizáljanak...
fibi

Zsan,
all right :wink: :lol:
és most mit esztek? (mi többnyire don pepe és food expressz házhozrendelés :oops: )
fibi

Nuk, annyira klassz, h tudsz japanul :D es hogy jott anno az otlet, h azt tanulj?

Kisun, ovi tenyleg jo hir :D

Zsanci, akkor nektek is jo hir :D de a tieitek mar jarnak oviba, nem? :? atviszitek oket mashova?

Indi, rovid haj rulez :) hosszu is biztos, de nekem olyan meg nem volt. majd talan most :? a rovid hajjal meg tenyleg az a gaz, h allandoan nyir(at)ni kell

Macs, sose hallottam meg ilyen szilikonos sutorol, de lehet, beszerzek egyet, olyan csabito, amit irsz rola :D :lol:

Reku, probald elfogadni, h ekkora lakasban kisgyerek mellett sose lesz rend es (ragyogo) tisztasag! 10 percnel tovabb... ;) ooo... en meg nem tudtam megbaratkozni ezzel a gondolattal, de dolgozom rajta nap mint nap :lol:

Fibi, igen, kepzeld, tegnap du. tornaztam, es ma reggel azt almodtam, h megjott... es tenyleg :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es Fibi, anyoseknal meg majd pihengessel! nem lehet mar tul sok ido ;) :D

Coolio
recca

Rec,
éljen!!!!!!!!!!!! (asszem nekem is kéne mer' nem akar meggyönni és nem azért mert babát várnék úgyhogy honnan hogyan lehet ezt elkezdeni? :? )

Kép

Kép

szrekuc

és köszi takarítós hsz-t mindig győzködöm magamat is meg a környezetemet is h ne mááá, ez nem is annyira durva :lol:

és igen Nuk tök szuper h tudsz japánul! :D

Kép

Kép

szrekuc

Reku, en szeretnem megvenni a konyvet, es akkor odaadhatom neked, amit Fibitol kaptam. es kiprobalhatod :)

Coolio
recca

ok :) köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, Fibi, szeparációs szorongás? de majd Tinu megmondja :)

Nukada, a képeken úgy tűnik, Réka tökéletes súlyban van!!! max más ütemben hízik, mint a többiek, de ha van teli pelus rendszeresen, és nem üvölt az éhségtől, akkor mindent jól csinálsz!!! különben meg ez egyáltalán nem jelent semmit se a későbbiekre nézve, lehet, hogy egyévesen 2 tányér kaját eszik ebédre! és azt a gyereket, aki most 150-eket fal, meg majd túrórudival kell kergetni az asztal körül... :wink:

gyerek vs tv
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... 070605teve

Lilinek egyre szebb a bőre, már a hajlatokban is gyógyul, de most meg halszagú lett :shock: :) mellékhatásként meg teljesen eltűnt a koszmó :)

votiv 8)
votiv

najó, majdnem teljesen :)

bűnmegelőzés :mrgreen: én legtöbbször csak helyszínelésre érek oda...

és ma megint rám akart törni a védőnő, de úgy tettem, mintha nem lennénk itthon! :twisted:

votiv 8)
votiv

Szijjjjjjjjjjjjjjjasztok!

Rég voltam, meg vagyunk, most a túlélésre játszunk :? Próbálom a napi 5 perc szabadidőmet feltöltődésre kihasználni, így a bnyet nem mindig fér bele. Szívem szerint agyonköveznék mindenkit, aki azt mondja, hogy amire nagyon akarod, arra van időd :twisted:

Vera ma mondta, hogy szerdán bikás tali, lehet, hogy mi is megyünk. Csak az a gáz, hogy aznapra jön a bébiszittyó. Gáz, ha őt is viszem ? :mrgreen: Legalább vigyáz Bazsira, én meg végre tudok dumálgatni :lol:

csak nagyvonalakban sikerül visszaolvasni, újszülött és nagy dedek mind nagyon édesek :D

Johi!
:shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: SAjnálom, ami Veletek történt.+++++++++++++++++++++++++++++
Azért lesz szülinapi parti? Mi is mennénk :wink:

Manókáék jól vannak, tegnap délután voltunk náluk. Gyermekeik és a kéró is klassz :wink:

időközben átvettük műszakilag a lakást, nagyon klassz, de költözni szerintem csak júliusban tudunk. Pannus elkezdett négykézlábazni, nagyon kis ügyesen csinálja, és hamikázunk is, szombati biopiacos kiruccanásunknak köszönhetően az eheti menü alma- őszibarack-trutty 8) És ha megunná, akkor egy kis meggy. B ölelgetős korszakba lépett, ez nagyon jó az én lelkemnek is, ilyenkor próbálok töltődni, mert egyébként nagyon nehéz vele, bízom benne, hogy ez már tényleg a mélypont és innen már csak kifelé vezet az út :roll: :cry:

Fibi!
Hajráhajráhajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Akkor szerdán talizunk? :wink: HA mást nem , a kórházban 8)

Nuk!
Köszi a privit, a hosszabbat sajnos nem kaptam meg, és előre is köszi az ikejás belső infókat :lol:
zuzmo1

BARNABÁSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Votiv :) Lili és Isti nagyon édesen durmolnak együtt! :D :D Manókáék jól vannak, de még olvasgatni is ritkán van ideje :roll:

Macs :) Muffinok nyaaami!! Na most rám tört a sütési láz, az elmúlt hónapban csak 1x sütöttem és már kezdenek elvonási tüneteim lenni :lol: Oltáshoz drukk!!!+++

Neet :) ááá... ebben a melegben víz nélkül :evil: :evil: kitartááás!

Fibi :) Szüljél nyugodtan, majd szerdán megyünk össznépien látogatni! :wink: :lol: Én műa. tényért-poharat vittem, de sztem mindegy milyet viszel, csak az evőeszközt ne felejtsd el!!

Szrek :) Rossz anya - na ne már!! a rend egy kisgyerek mellett sztem a lehetetlen kategóriába esik, vagy ha sikerül, akkor gyanús :wink: :lol: Ja és a rendesen evés meg a sütik között nincs összefüggés! (hacsak nem mindig sütit akarsz Ábellel etetni) sőt van amikor a süti sem kell a beste kölkének :evil:

Nuk :) Drukk az uh-hoz és a neur.-hoz!!

És teszek fel egy képet 1hós Bencusunkról, ha nem bánjátok:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv :) De jó, hogy Lilike bőre ilyen szépen javul!! :D :D :D

Zuzi :) Szia!!!! már hiányoltunk! Hű, Pannus már 4kézlábazik?! nagy gratula!! meg a lakáshoz is!!! De jó lenne, ha jönnétek Ti is bikázni! sztem nyugodtan hozd a bébiszittyót! :wink: én is viszem = apa fog rohangálni Bálint után :mrgreen: :lol:
denizsa

Szép napjaink voltak :( Pénteken meglett a pisieredményünk: fehérvérsejt nem gáz, ellenben a vörös volt most sok és sok baci volt benne. Homeos dokitól kaptunk 4 fajta golyót, és mondta, hogy valszeg ebből megint H lesz. Aztán át a körzetihez, hogy adjon beutalót tenyésztéses pisire. Ő kapásból írta volna a Zinatot, de mondtam, hogy tenyésztés előtt nem adhatok a dednek antibigyót. Ő meg mondta, hogy ok, ha bírunk a lázzal akkor várjunk hétfőig. Aztán péntek éjjel nagyon gáz volt és a szombat is ezért du bementünk a HP-be ahol az ügyeleten jól lealáztak, mert úgy jött ki, hogy én vagyok a túl aggódós hülye-picsa-hisztis anyuka :roll: nagy nehezen felraktak egy pisizacsit a dedre, persze ő nem akart pisilni, majd kb fél óra után csomagolt a doki és mondta, hogy hát mindegy tulképpen nem is lényeges most hogy ő megnézze tesztcsíkkal :shock: ha holnap is lázas jöjjünk vissza. Na erre én sík :evil: lettem és hazajöttünk. Én meg halálra paráztam magam, hogy a bacik jóízűen falatoznak a gyerekem veséjéből meg hasonló rémképek jöttek elém :cry: De aztán a vasárnap már egész jó volt, de láz még mindig van. Ma levettük a steril kémcsőbe a pisit, és vártam mi lesz. Gondoltam ha nincs láz akkor nem adom bé neki az antibigyót, de sajna megint felment a láza igy beadtam :( Amit most bánok is, mert MITTUMOÉN hogy mi baja van??!! Ja és kijött egy bal felső rágó is közben :?
ööö kicsit hosszú lettem, bocs...de
Johi: rosszanyaság: annyit bőgtem a hétvégén emiatt, hogy biztos miattam beteg ennyit ez a gyerek én csinálok valamit rosszul és Anyukám is kedvesen erre célozgatott puszta aggodalomból - tök jól esett ez is :roll:

No de:
Vica: muszaka jóóó lett, parkolást még mindig nem tudom mit tegyek :roll: gondoltam megkeresem a körzeti megbízottat, és tanácsot kérek tőle :) elvileg ilyesmire vannak ezek tartva, nem??

Szrek: nagyágyazás hogy megy Ábellel?? kaja-fotó!! :)

Johi: örvendek, hogy Fannilány már ok! Autó: :cry: :cry: :evil:

Indi: Kamilla mindig azzal jelzi, hogy vége a kajának részéről, hogy kiköpi a falatot :?
rövidhaj: én is annyiszor de annyiszor le akartam vágatni, mert nekem is bazi sok van és nehéz, meg stb stb, DE annyira lassan nő vissza, és én olyan beszari vagyok, hogy sose mertem 8)

Macs: borostás kert :) Kapsz már levegőt?? Ugrálós védőnő :lol:

Curse: szerinted kinek írja a parkolás végett? a közterületeseknek?? Elvileg be akarta menni, gyerekestül 8) de hát azért annyit nem ért, hogy egy lázas dedet cipeljek oda :?

Zsan: születéssztori!! Kacsaszeme :) és igen igen én is azt éreztem, hogy olimpiai arany ill én azt, hogy igen ez olyan érzés mintha lefutottam volna a maratont és azt gondoltam magamban még, hogy fasza csaj vagyok :lol: 8)
Meme is igen szép pasi és hasonlít a tesókra :)

Votiv: köszi a jogi hszt én is ettől fosok - magasabb összeg :?
Dedek szépek ahogy alvadnak! Jó, hogy Lili már "csak" halszagú

Nuk: ez a japán sztori :o dejóóóó

REc: Te vagy az első aki a topikon örül a mensinek! :P

Szrek: neked már megvolt egyébként, nem??
Ábel hogy nyitja ki a klotyó ajtót, hogy a wcben turkáljon?? :roll:

Kisün: ovi szupi! És ÉN IS vörös hosszú hullámos hajat akartam zöld macska szemekkel 8) na ebből a vöröset megvalósítottam, meg a hosszút is...a többi nem ment :? aztán a vöröset is meguntam ;)

Neet: víznélküliség :o :x

Zuz: a time-menedzsment nálam se mükszik mindig :? pedig csak 1 db ded van a fészekben még.
Pannus már 4kézláb?? elismerés ;)

Deni: Bence is milyen szééééppp...süti...ó én mostanában sült palacsintát csinálok az össz-visz 20 perc mindennel együtt. Erre van időm csak...

Fibi: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és holnap két vizsgám van, megint IC tanulás lesz...és irtó taknyos gyereket itthon kell hagynom anyura, aki még sose orrporszívozott és szerinte hülyeség is :?

SokatpofázóRylie
rylie

Sziasztok,

Barnabásoknak sok boldog névnapot.

Deni: milyen édes a kép a fiadról. Irok majd mélt... bocsi, hogy nem írtam, csak összecsaptak a hullámok. :cry:

Zuz: persze, hogy lesz, inkább a mikor a kérdéses, meg a hogyan szervezem meg... de tuti lesz.

Lányok kéne nekem egy kis segítség. Az ellopott autónkban volt egy fasza gyerekülés, aminek persze a blokkját nem találjuk, valszeg nincs már meg. De a biztosító fizet, ha prezentálok egy blokkot vagy számlát. Nem szánna meg valaki egy számlicskuval, ha pedig lesz új autónk, akkor természetesen veszünk egy ülést, igy akkor szívesen adom annak a blokját cserébe.... :-)De nagyon nagy segítség lenne nekünk. Kösz előre is....

Johi és Fannibébi
johanna1975

ja de szép fiúcska!!! most sztem apájára hasonlít jobban. boldog 1hós szülinapot neki :)

Zuzi, már 4kézlábaz a csajod? aztaaa! örülök, hogy ha jöttök szerdán!

votiv 8)
votiv

És persze hogy BOLDOG BAJNIKA NAPOT!! :)

R
rylie

Fibi,
mostanság leginkább fénnyel táplálkozunk! No, meg szeretettel. De tényleg, gőzöm nincs mit eszünk.
majd alakul.
valszeg ezért is hasfájós kicsit Memzi.

Zuz,
gyertek Bikásra. És nálam is van egy két megkövült mókus, amivel szivesen fejbedobnám az arra-van-időd-szekta tagjait. :twisted:

volt itt a dokinéni, sikeresen felébresztettük Memzit, aki most kicsit haragos. Szóval, Buddha-üzemmód ideiglenesen kikapcsolva.
(Levi elfelejtett pénzt adni neki...)
Deni,
édes az egyhósod!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie, jaaaj, ez k..ra összejött :( jobbulást!!!! és csír áp, biztos, hogy te mindent jól csinálsz, és NEM rajtad múlik, hogy kicsi Kamilla betegeskedik :( vizsgákhoz +++

Johi, nekem sincs már meg a számlám, pedig szívesen odadnám!

hopp egy tekercs wc-papír oda lett :evil: Isti most húzza végig a lakáson...

votiv 8)
votiv

Rec,
jaj de jóóóóóóóó :D szuper hir, akkor készülhettek ketteskére 8) :lol: :lol:

Johi,
blokk ügyben körülnézek mindjárt!

Vot,
azaz! szep. szor., csak nem jutott eszembe :wink:

Zuzi,
akkor szerdán találkozunk :lol: :lol: :lol:
és hozd a bébisinért is :wink: ö most melyik, egy tök új jelölt??

Deni,
gyönyörü a fiad :D :D :D

Rylie,
szegény Kamilla :( :(
fibi

Fibi,
Lehet hogy hülyének nézel, de azért elmondom, én most már vinnék pótruhát is M-nak. Volt olyan éjjel, hogy 1 órán belül 3x megjártam a csecsemősöket, mert összepisilte a ruháját. A 3. alkalommal rájöttem, hogy nem én voltam hülye (mindig), hanem sokat pisilt és a pelenka nem volt pont rávaló (jó volt, csak nem tökéletes). És persze adtak ruhát, csak mindig menni kellett....

Móni
Kép
Kép
monisa

Rylie,
:( Kamillának meg lelkednek bulást - anyu is mindig úgy el tudja találni, hogy mit kell mondani :roll:
nagyáhyazás jól megy, mert még nincs nagyágya :lol: és általában a heverőn van éjjel meg vagy elalszik a saját kiságyában vagy elalszunk együtt a heverőn és aztán ő vagy átkerül vagy nem (én szeretem ha azért mindenkinek megvan a maga felségterülete, mert persze együttaludni is jó, de azért...)
igen, nekem mindig tök jó,nagyjából pontos volt, még a szülés után is (leszámítva kis vérzéses norcolutos kalandot), úgyhogy most én sem értem, mi van :roll:
mi van még... ja igem nyitva hagytam fürdőszpba ajtaját... :oops: egyből rámozdult a tiltott gyümölcsökre - szappan wc wc-kefe :roll:

Deni,
aranyos vagy köszi és annyira aranyos és szép Bencéd! :D olyan nyugalom jön át a képből (úgyh sokat nézegetem :mrgreen: ) és jófej a zurad ha jön az egész kis család jáccóra!!! :D

Zsan,
mármint a védőnőnek nem adott pénzt? :shock: annak minek?

Nuk,
korababáknak kijár vmi extra figyelem pl védőnőtől?

Zuzi,
kitartás és gyertek Bikásra!

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket Bajnim nevében. Én persze nem is tudtam, hogy ma van a névnapja, mert a nevét már 3 évvel ezelőtt kinéztük, még Grétinek :oops:
De a pláne, hogy Grétinek meg tegnap volt a névnapja, hát ez meg totál kiment a fejemből (igaziból neki júliusban lenne a névnapja, de akkor Illést mutat a naptár, és úgyis mindenki Gréta napján köszöntötte, így megszavaztuk neki ezt a napot). Na szóval így kollektíve nem kaptak semmit :oops:
Még az a szerencse, hogy a hétvégén mini nyaralást tatrottunk, és Szirákon voltunk a kastélyszállóban, így úgy döntöttem, hogy ezt katák ajándékba.

Az utolsó pár oldal képeit néztem csak meg, Isti és Liliróza nagyon édesek, és Bence és Ignác is nagyon szép kisbaba. Memét nem találtam :(
De Zsanci szüléssztoriját igen. Gratulálok, ez tényleg szép szülés lehetett. Lehet nekem is harmadjára sikerülne valami pozitív élményt is szereznem végre?
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz, hogy elmúljon ez a nagyon negatív érzés a szüléssel kapcsolatban? Elmúlik egyáltalán valaha? Azt hittem, ha nem beszélek róla jobb lesz. De nem,pedig már eltelt 4 hónap, és még mindig nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Már le is írtam, csak nagyjából, nem segített, valamelyik nap leírtam részletesen, és még most is bőgtem rajta. És Petivel meg nem is lehet róla beszélni, akármikor szóba kerül, rögtön leállít, még őt jobban megviselte, mint engem. :(

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan,
kérem a mókusokat a kertbe kertitörpének! :lol: :mrgreen:

Johi,
nincs számla, használt a gyerekülés :? +++++++++++++++++++-ok nektek!!!! :D

Lindi,
babafalva.hu-n van szülésfeldolgozó csoport (Damjanicj utcában van a telephelyük) illetve aki csinálja, magánban is foglalkozik a népekkel, ha gondolod, privi :D
és sztem a kibeszélés az jó

Kép

Kép

szrekuc

Bikás miatt irigy-irigy, de kizárt, hogy taknyolás megszűnik két nap alatt :?

Szrek: Kamilla kiságyán ki lehet szedni két rudat és akkor őkelme ki-be járhat kedve szerint. Csak még nem tudom, hogy én ezt akarom-e már :roll: Csak ezért kérdeztem...

Votiv: tegnap kétszer kellett volna adnom a bogyókat de bakker este elfelejtettem!! Ma meg ugye meg már csak egyszer...
most akkor pótoljam és ma adjam kétszer vag ymostmár mindegy...??? szerinted?
wc papír nálunk nagyon tetszetős dolog, csak Kamilla (még) nem éri fel a klotyó kilincset :)

Na el meggylevest enni, ami jó hideg és igy befagyasztja az én bacis torkomat is :)

Én se a dokinak se a védőbanyának nem adtam egy fillért se. (mondjuk soha nem is hívtam ide őket)
Ellenben a gyógyszertár lassan belőlünk él :?

R
rylie

Rylie,
ezen a kiságyon is kiszedhető, de én egyszer egy ismerősnél láttam, milyen az, amikor a 2,5 éves ki-be mászkál ezen a rácson és annyira nyomasztóan hatott rám - olyan mint egy kis állat a ketrecből ki-be
amikor apjuk ezt még régen javasolta, akkor nem tetszett, mert mit fog nekem ott ugrálni ez a gyerek, de mostanra már totál másképp gondolom és sztem jó ötlet a nagyágy - csak itt még addig el kell adni egysmást meg kifesteni és utána jöhet a dolog; elméletileg már elkezdtem a dolgokat, de minden attól függ, elmegy-e a szekrény, amit meghirdettem vagy sem

vizsgákhoz drukk! :D

Kép

Kép

szrekuc

Rylie!
Szegény kicsi Kamilla, remélem gyorsan meggyógyul!

Johi!
Nekem 2 gyerekülés számlám is van. Számít a dátum? Az egyik 2005.03. 17-i, egy Römer King, 61.990.-Ft, és ez már tulajdonképpen nekem nem is kell, mert már nem garanciális.
A másik kb 3 hónapos számla, az egy Graco, de csak huszonvalahány ezres, még ki se csomagoltuk, így a számla is benne van, de ez még garanciális,szóval az a számla majd kellene.
De szerintem a biztosítónak jó a régebbi is, nem? ráadásul az jó drága :wink:
lindicita

Lindi,
akkor mindkét gyerekednek boldog névnapot utolag is :)
Szülésfeldolgozo csoport szerintem is jo ötlet! mert amugy több év sem elég feldolgozni.... szerintem :?

Moni,
nem nézlek hülyének :) én Bálintnak is raktam be anno 1-2 ruhát, és jol jött, mert kakis lett stb. Most is több body van bekészitve a csomagba :wink:
fibi

Zuz,
gratula a négykézlábhoz! (te jó ég! de ő még olyan pici meg csak most született!!!! :D ) meg a pempőhöz :D

Kép

Kép

szrekuc

vkinek van arra ötlete, hogy miért nem játssza le a szgép az avi fájlokat? elméletileg új media player van illetve intervideo dvd-lejátszó a gépen és mégse akarja lejátszani :(

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

Köszönöm lányok a számla felajánlásokat.... Zuzi és Lindi nektek különösen.....
Lindi: kelleni esetleg neked is csak ilyesmi miatt kellhet, de reméljük nincs rá szükség, ha lenne akkor azt megdumáljuk....
A Römeré nekem tökéletes lenne, hiszen az tök reáli, mivel Fanni 2005. júniusi, tehát természetes, hogy akkor vettük. Szóval az nékem nagyon tetszik.... Viszont ami lehetséges, hogy nem fogunk neki horror árúúúú ülést venni és az is lehet, hogy használtat veszünk. Deeeeeeeeeee mondom, ha valami hasonlóhoz kellene, akkor kézpénzben lerendezzük. Természetesen azt is megértem, ha igy nem él az ajánlat.

Lindi: akkor Grétinek is boldog névnapot. :-)

Zuz: Pannusnak gratlula... a fogzásokhoz meg kitartást nektek... főleg neked...+++++++++++

Rájli: jaj szegény Ti... múljon már el ez fránya kórságotok. Neki nem lehet tőzegáfonyát adni vagy valami ilyesmit? Az annyira jól tisztitja a lenti bacikat. Vagy vörösáfonyát az is nagyon jó ezekre a célokra. Én ezt szoktam inni ilyesmire: Dr.Steinberger PLUS Áfonyalé 500ml

Jaj mennem kőőőőőőőőőőő ébred a ded... mi van mááá ilyen korán??
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?