Szép napjaink voltak

Pénteken meglett a pisieredményünk: fehérvérsejt nem gáz, ellenben a vörös volt most sok és sok baci volt benne. Homeos dokitól kaptunk 4 fajta golyót, és mondta, hogy valszeg ebből megint H lesz. Aztán át a körzetihez, hogy adjon beutalót tenyésztéses pisire. Ő kapásból írta volna a Zinatot, de mondtam, hogy tenyésztés előtt nem adhatok a dednek antibigyót. Ő meg mondta, hogy ok, ha bírunk a lázzal akkor várjunk hétfőig. Aztán péntek éjjel nagyon gáz volt és a szombat is ezért du bementünk a HP-be ahol az ügyeleten jól lealáztak, mert úgy jött ki, hogy én vagyok a túl aggódós hülye-picsa-hisztis anyuka

nagy nehezen felraktak egy pisizacsit a dedre, persze ő nem akart pisilni, majd kb fél óra után csomagolt a doki és mondta, hogy hát mindegy tulképpen nem is lényeges most hogy ő megnézze tesztcsíkkal

ha holnap is lázas jöjjünk vissza. Na erre én sík

lettem és hazajöttünk. Én meg halálra paráztam magam, hogy a bacik jóízűen falatoznak a gyerekem veséjéből meg hasonló rémképek jöttek elém

De aztán a vasárnap már egész jó volt, de láz még mindig van. Ma levettük a steril kémcsőbe a pisit, és vártam mi lesz. Gondoltam ha nincs láz akkor nem adom bé neki az antibigyót, de sajna megint felment a láza igy beadtam

Amit most bánok is, mert MITTUMOÉN hogy mi baja van??!! Ja és kijött egy bal felső rágó is közben
ööö kicsit hosszú lettem, bocs...de
Johi: rosszanyaság: annyit bőgtem a hétvégén emiatt, hogy biztos miattam beteg ennyit ez a gyerek én csinálok valamit rosszul és Anyukám is kedvesen erre célozgatott puszta aggodalomból - tök jól esett ez is
No de:
Vica: muszaka jóóó lett, parkolást még mindig nem tudom mit tegyek

gondoltam megkeresem a körzeti megbízottat, és tanácsot kérek tőle

elvileg ilyesmire vannak ezek tartva, nem??
Szrek: nagyágyazás hogy megy Ábellel?? kaja-fotó!!
Johi: örvendek, hogy Fannilány már ok! Autó:
Indi: Kamilla mindig azzal jelzi, hogy vége a kajának részéről, hogy kiköpi a falatot
rövidhaj: én is annyiszor de annyiszor le akartam vágatni, mert nekem is bazi sok van és nehéz, meg stb stb, DE annyira lassan nő vissza, és én olyan beszari vagyok, hogy sose mertem
Macs: borostás kert

Kapsz már levegőt?? Ugrálós védőnő
Curse: szerinted kinek írja a parkolás végett? a közterületeseknek?? Elvileg be akarta menni, gyerekestül

de hát azért annyit nem ért, hogy egy lázas dedet cipeljek oda
Zsan: születéssztori!! Kacsaszeme

és igen igen én is azt éreztem, hogy olimpiai arany ill én azt, hogy igen ez olyan érzés mintha lefutottam volna a maratont és azt gondoltam magamban még, hogy fasza csaj vagyok
Meme is igen szép pasi és hasonlít a tesókra
Votiv: köszi a jogi hszt én is ettől fosok - magasabb összeg
Dedek szépek ahogy alvadnak! Jó, hogy Lili már "csak" halszagú
Nuk: ez a japán sztori

dejóóóó
REc: Te vagy az első aki a topikon örül a mensinek!
Szrek: neked már megvolt egyébként, nem??
Ábel hogy nyitja ki a klotyó ajtót, hogy a wcben turkáljon??
Kisün: ovi szupi! És ÉN IS vörös hosszú hullámos hajat akartam zöld macska szemekkel

na ebből a vöröset megvalósítottam, meg a hosszút is...a többi nem ment

aztán a vöröset is meguntam
Neet: víznélküliség
Zuz: a time-menedzsment nálam se mükszik mindig

pedig csak 1 db ded van a fészekben még.
Pannus már 4kézláb?? elismerés
Deni: Bence is milyen szééééppp...süti...ó én mostanában sült palacsintát csinálok az össz-visz 20 perc mindennel együtt. Erre van időm csak...
Fibi: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és holnap két vizsgám van, megint IC tanulás lesz...és irtó taknyos gyereket itthon kell hagynom anyura, aki még sose orrporszívozott és szerinte hülyeség is
SokatpofázóRylie