Neet! tudod pont azt (is) szeretem benned, hogy hiába nem hiszel az "én" világomban, mégis be tudsz nézni!
alvás: egyszer láttam vmi felmérésfilmet, s abban azt mondták, hogy pl.: tinifiúknak 10-12 óra alvásigényük van, s ugye ezt suli mellett képtelenség megvalósítani...
Nuk! s mi lenne ha kipróbálnád milyen médiumnak lenni? veszíteni nem fogsz, + s szerintem a félelmeid is elmúlnának
Votív! aromás mécsesnél azért élénkítőket inkább ne. éreztél változást? (én már 6körül elkezdem égetni).
bemérés: pontosan nem tudom mit fog csinálni a pali (profi radiesztéziából), de ahol jár ott előtte egyórás kiselőadást tart, szóval majd képben leszek

.
álmaid háza (rönk, napkollektor) megegyezik enyémmel, csak én máshol keresném (mi utcánkban csak kettő van, s nagyon jól mutatnak

). bizti nagyon szuper lesz!!!
Ácsmotor
Recca! nekem is eszembe jutottál mostanság... tudod én szeretek vele együtt aludni, s ha csak odabújna hozzám vagy átölelné a nyakam (ezt néha csinálja

) akkor nem is nyüsziznék...
Akata! köszi aranyos vagy

. van konkrét emberke akit hívni fogok.
Fibi! gyertyát nővérem javasolta, hogy próbáljam meg ezt is (ő 5 évig nem aludt át egy éjszakát sem

).
Próbáltam azt is hogy mellettem alszom,s azt is hogy másik szobában. Mindig tökéletesen érezte, mikor lépek be álomvilágba

.
ügyes az új módszeretek
Zsan! ++++++++
mindig amikor olvaslak arra jutok, hogy te naaaaaaaaaagyon szigorú vagy magaddal.
Ríd! havi gyógyszeradag???! azt a leborult!!!!

továbbra is rakat++++++++++
Ancsi! méltem
Macs!
Johiiiiiiiiiiiííííííííííííííííííí!

gratulálok!!!!
(nálam is elsőre semmi, majd halvány, s végül a 3.teszt (Lili) mutatta ki azt amit én már úgyis tudtam.
Deni! szerintem nem fognak ennyitől sérülni, csak látták, hogy anyu is emberből van

. s harmadik lehet?
Ákos édi
Vera! szuper szülinapnak néztek elébe
Nuk! Penge

. egyébként déligyümi csak másfél éves kortól lehet, de a lényeg, hogy minden rendben van

.
Monisa! "bármikor tudok bambán nézni s minden alkalmat megragadok"
temető: én Neet-tel értek egyet
eredmény még nincs a vizsgámról, de nagyon köszönöm a drukkokat!
ma átrendeztük a gyerekszobát (egyenlőre még nem voltak mérni, ez csak az anyai megfigyelés eredménye)
s ma dobtam egy hátast: Angi színesceruzáival játszottunk, s mondtam neki, hogy kérem a zöldet hogy megrajzolhassam a fa lombját. s odaadta!

nem gondoltam volna, hogy már a színeket is így tudja