A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vera,
ti már most a Paradicsomban vagytok!!!!
mi lesz veletek később??? :lol: 8)
nagyon szép Bécsezést!!!!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Zsan,
igen 8) igazából majd akkor hiszem el, ha hazajöttünk, és a gyermekek nem lázasodtak be az első nap, szüleim és anyósomék még beszélnek egymással stb. stb. stb. :lol: De őszintén: már a gondolatot ízlelgetni is ÉLMÉNY 8) :lol: (Dóci egyébként úgy tudja, hogy azért megyünk Bécsbe, hogy neki mozartcsokit vegyünk 8) )

Johi,
imádok a gyerekeimmel utazni, de marha jó néhány napra nélkülük menni... azt hiszem, több időt egyszerűen nem bírnék, de ennyi még pont jó :D
kisün

Johi :D :D :D
halvány csík is csík!!! gratulálok a pici pocakhoz, csodálatos babavárást Neked!

Kisün, woww, megütötted a főnyereményt :P

Deni, puszillak :)

Helló Krityó!! Mi van veletek? Most nincs is vizsgaidőszak, mesélj már magatokról :)

Isti kapott egy szájharmonikát, és csuda vidáman fújja, nem is rosszul. Hosszú idők óta ez volt a legjobb ajándék neki. Karácsonyra is vmi zeneszerszámot fog kapni, ha ez ennyire menő, veri még a motort is :P
pedig mostanában Isti még az apját is így szólítja, mert hallotta valakitől, hogy ő az Ács Doktor, szerinte Ács Motor :D

votiv 8)
votiv

Votiv: ÁcsMotor nagyon vicces. Zeneszerszámok nagyon jók, néha én ugrom ki tőlük, de tényleg imádják a gyerkők. Örülök, hogy sikerült valami szupert venni Istinek. Gratuláció még nagyon korai, inkább még drukkokat kérek, hogy legyen baba, hogy minden rendben stb... esti teszt, csak nagyon nagyon nagyon halovány, még rosszabb, mint a reggeli. De ha minden igaz, holnap UH, ha bejutok, ott kiderül minden.

Kisün: mi még nem utaztunk túl sokat Fannival, de ahol voltunk ott jó volt. Bécset párom kettesbe (vagy két és felesben) én Fannival szeretném, na majd meglátjuk, hogy ki "győz".

Kép
Kép
johanna1975

Votiv :)

Koszi,jol vagyunk.
Mit is meseljek. Akosom hatalmas nagyfiu mar,98 cm es 15,5 kg( bar nem tudom,hol van rajta ez a kilo mennyiseg).
Mondatokban beszel,igaz,vannak erdekes szavai.Pl a nadrag az gaga. Csipesz-pipesz :D
Kb 1 honapja mar teljesen szobatiszta, nagyon kis ugyes. Es azt hiszem, nalunk most jon a dackorszak,mindenre nemmel valaszol es egesz nap kizarolag olyanokat szeretne csinalni,ami tilos. Probalgatja a hatarokat :D
Lehet,hogy bolcsis lesz, majd meglatom,hogy viseli az elvalast meg egyaltalan milyen az a bolcsi (7.ker) es akkor kiderul.

Nagyjabol roviden ennyi. Koszi az erdeklodest.

K

Kép
bkrityo

Lányok,
az a szitu, hogy valami becsípődött a csípőmnél, már szerdán is fájt minden lépésre, de most ott tartok, hogyha felállok, nem tudok ráállni a lábamra, csak hosszas bejáratás után szűnik az eszeveszett fájdalom, s közben majdnem bőgök. ma reggelig bírtam, s akkor felhívtam az Ortopédklinikát, hogy mit tehetnék, mert annyira fáj, hogy én még külön háziorvoshoz nem tudok menni beutalóért. fogadtak, de 10 napon belül postáznom kell a beutalót (amit háziorvosom ki fog adni, mert rendes, már beszéltem vele). még mielőtt az Ortopédiára mentem volna, felhívtam a nőgyógyászomat, aki mondta, hogy a terhesség miatt rendeződik a belsőm, és valószínűleg becsípődött egy ideg, olyasmi ez, mint a lumbágó, úgyhogy örvendhetek. na, a lényeg, hogy megnézettem az ortopédián, ahol kb. ugyanezt mondták, csak szerintük a kövérségem tehet a dologról és ezért még vizitdíjat is kellett fizetnem, mert szerintük nincs összefüggésben a terhességgel. a lényeg, hogy forgatták jobbra balra a lábam, s kijelentették, hogy mivel no röngtgen, semmi közelebbit nem tudnak mondani, mi több, csak fájd. csillapítóval javíthatok a szitun , amit ugye nem akarok szedni, s elvileg ez már szülésig fenn fog állni, amit nem akarok/szeretnék elhinni. pihennem, feküdnöm és kímélnem kell magam, a kutyaharapást szőrével itt most nem működik, s akkor talán enyhül majd. azért csak a 3. napon mentem el, mert az első terhességem alatt is volt ilyen, de az csak kb. pár óráig tartott, s néha-néha visszatért, s elmúlt magától. most is a csodára vártam, de mivel ez már éjjel is fájt, nem csak mozgásra, de magától is lesugárzott az egész lábamba, nem bírtam tovább.

azért írtam le ilyen részletesen, hátha vkinek még ilyen gondja lesz, szóval lehet menni beutaló nélkül is, csak utólag be kell nekik adni/postázni, s az ambulancián (fsz.6.) fogadják így a betegeket. nem beszélve róla, hogy nagyon bizonytalan voltam, már minden rosszra gondoltam, majdnem bömböltem a sorsom miatt/fájdalmamban, s az, hogy látott egy szaGember, megnyugtatott. (pedig a helyzet változatlan)
különben első kérdésük az volt, hogy voltam-e csípőficamos, s a családban volt-e ilyen. naná, én nem, de anyukám cs.ficamos volt, s a nagymamámnak meg már csípő protézisa van, s a 30 éves húgomnak (aki nem debella, mint a nővére) kopott a csípője. úgyhogy ha megszülök, vissza kell mennem, s csinálnak egy röntgent, hogy megállapítsák egyáltalán tényleg a csípőm, vagy a derekam okozza az ügyet. elvileg egy korábban fennálló probléma teljesedett most ki.
ancsipancsi

Kriszta!
Ákos tényleg akkora, hogy a korábbi fotók alapján meg se ismertem volna! :) tök édi!
ancsipancsi

a Gazdagréti patikában kellemesen csalódtam, egy fiatal kedves nő volt a pult megett, sorszámra hívtak, s kiadta, amit felírtam egy papírra.

Votiv!
már megvettem azt a vasfelszívódást segítő cuccot, de úgy tervezem, hogy csak rövid ideig eszem a terhes multivit mellé. (később is jó lesz, mert elég erős a vérzésem sajna) kissé okolom magam a vashiány miatt, mert első terhességnél csak a végefelé jelentkezett, de most ugye nem szedtem a terhes vitamint. mindegy.

sikerült vennem Boironos kiskönyvet, nagyon klassz. persze homeo bogyót tároló edényt elfelejtettem :(.

amit leírtál, a hosszan szedésről, nem teljesen értem. :( mennyi az a hosszú ideig szedés? nem akarom túlzásba vinni. a rövid annyi, hogy mondjuk beszedünk 80 szemet pár nap alatt? mert úgy látszik belebuzultam a homeos cuccokba, de mivel az ortopédus nem tudott segíteni, gondoltam veszek Rhus toxidendront (ez illett a legjobban a tüneteimre a sok ilyesmi cucc közül), s lassan beszedek egy kis csővel. lehet, hogy le kellene állnom az öngyógyítással, s nem minden bajra a homeos bogyókat keresni? :(
ancsipancsi

Johi:
A két csík is ér ám!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
+++++++++++++++
DE!!! az UHval várj egy kicsit, mert a halovány csík azt jelenti, hogy még picurka/fiatal. Nekem nem látszott elsőre semmi és tök szar volt az a hét, amit a köv UHig ki kellett várnom. Várd meg, mire legalább 6 hetes (kb :wink: ) nem lesz!

Kicsit életlen a kép, de:

Penge, a fénybenjáró gyerekkorában :lol: :lol: :lol: :

Kép

nukada

Ancsi:
+++++++++++ a hátadnak!!!!
Votiv-féle cranio-sacrális terápia esetleg???? De majd ő megmondja a frankót!

Narancs:
Már többször kapott, hál Istennek, nincs baja tőle és a legjobb, hogy megissza a vizet, ha csavarok bele egy kicsi narancslét.

Temető:
Persze időjárás függő, de ha szép idő lesz, akkor felviszem.

nukada

Krityó,
Ákos csuda nagy fiú!
És már szobatiszta - nem semmi. És csak most kezdődik a dackorszak... Nálunk 1 éves korában kezdődött :lol: . És a helyzet csak fokozódik és fokozódik!

Ancsi,
Kitartás! (Nekem is minden bajom volt - de ez épp nem. Még jó, hogy nem lesz 3. gyerekem - ezek szerint vannak nyavalyák, amiket kihagytam.)

Johi,
M-nál nekem az első tesztemen alig látszott a két csík. A második teszten se volt olyan egyértelmű, mint P-nél és nálam nem volt ez összefüggésben a gyerek korával.

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
B sokmindentöl fél: kocsiktol, kutyáktol, a legujabb meg az árnyékok, és a polcon álló fa! zsiráf. ma azt mondta, menjek oda vele (a polc alatt vannak a játékai), mert ö egyedül fél a zsiráf közelében :shock:
Zs azt találta ki, hogy fogmosás elött 3 mese vagy mondoka, aztán még 3, és mehet aludni. ez bevált 2 este, ma már alkudozott, hogy még többet, de kis szigorral lassan mennek aludni...

Ancsi,
ááá, basszus :( +++++
homeoval nem ronthatsz sztem a helyzeten, legfeljebb javulsz :wink:

Vera,
ennél jobb szülinapi ajándék nekem sem kellene 8)
fibi

Ríd,
++++

Zsanci,
Az én fiam visszaváltozott. Normális lett, de télleg!!! Hihetetlen volt kb. 1 hétig és tudom a betegségére fogni (M-n kívül mindenki beteg volt). Amit Te írtál, hogy direkt szivat az ment egész nap. 13 órán keresztül!!! Én semmit nem tudtam tenni - csak néztem, mint egy lapított béka az aszfaltról. Gondolkoztam, hogy vagy mindent tényleg elrontottam (de miért csak most és miért ilyen hirtelen derült ki??) vagy ... tovább nem jutottam.
Aztán egyik éjjel lehányt és onnantól megindult a javulás :lol: . Szóval betegségek előtt/alatt/után durvábbak lehetnek - nálatok is voltak betegségek, nem? (Én akkor is betegségre fogom P-nél. Akkor is, akkorisakkoris.... És majd, ha az ofő behívat, hogy a gyerekeim felkelést szítottak és Modern Talking és Samantha Fox poszterekkel plakátozták ki az iskolát (2015-ben!) akkor is a náthára fogom fogni és nem az én nevelésbeli hiányosságaimra 8) ).
Ja, és Pkém rövid élete során betegségnél még nem mutatkozott ilyan változás a viselkedésében. Tudom, hogy most sem biztos amiatt volt, de vhogy úgy érzem mégis...
(Értelmeset sajnos nem tudtam írni a kérdésben. Ebben sem :cry: . Nna mindegy.)

Nuk,
Egyik gyerekem se bámulta soha a plafont. Meg semmit se. Pedig nekem tetszene... (Ellenben P. szokta nekem mondani, hogy Anya miért nézel úgy? Olyan furcsán? Meg kellene tanítanom a bamba szóra :lol: Bármikor tudok bambán nézni és minden alkalmat megragadok...)
Temetőbe én vinném a gyerekeimet, csak a mi halottaink messze vannak - egész nap utazhatnánk. De még így is gondolkozom... De Neet tök jól leírta azt amit gondolok.

Móni
Kép
Kép
monisa

Kisün,
Bécs, kávé és süti. SÜTI!!! De jó lesz nektek!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ríd :) De jó, hogy Bori jól van!! :D

Vera :) Hű de klassz, bécsi kiruccanás! :D igazán szupi ajándékot kaptok! :D Remélem Marcinál nem lesz semmi gond a 15hóssal!

Johi :) Akkor küldöm a drukkokat!!!!! :wink:

Votiv :) ÁcsMotor :lol: szájharmónikázó Isti megarulez :D Képzeld, múltkor Bencus megkaparintotta Bálint szintijét és azon nyomult, rájött, hogy ezt a "zajt" ő okozza és marhára tetszett neki :lol:

Krityó :) Nagyon édes Ákosod!! :D és pont akkora, mint Bálintom :wink: csak nálunk még a szobatisztaság hibádzik :roll: Tesón gondolkodtok?

Ancsi :) Csípődnek +++++++++++++++ Nekem is a cranio-sacrális terápia jutott eszembe meg a prána nadi, hátha tud vmi segíteni, azért jó pár hónapod van még hátra szülésig és így nagyon gáz :( de a homeós cuccot is próbáld ki, hátha jobb lesz, de szer-ügyben nem tudok tanácsot adni.

Nuk :) Maszatos Réka nagyon cuki! :D

Fibi :) És ez a félelem kortünet? vagy lehet úgy segíteni, hogy pl. elrakod a polcról a zsiráfot? Zsolo módszere sztem is tuti, a nappali altatásnál alkalmazunk hasonlót 8) de az apját továbbra is jobban palira tudja venni a nagyfiú :lol:

Esti időhúzásos mizéria nálunk is megy, de ma nem bánom, mert épp az anyának megint puszit adok és "jó éjszakát, anyá"-zás a progi és ez olllyan jó :D jaj, de önző vagyok... :oops:
denizsa

Móni :) Ez vmi speckó hányás volt vagy ez a legújabb gyógymód? :lol: a lényeg, hogy tudod, hogy mitől van! :wink: :lol:
denizsa

Móni,
megoldás nem is kell! :lol: ha kellene, már rég elvittem volna pszichomókushoz.
én már annak is örülök, ha vki más fájdalmán mosolyoghatok... :wink: ja, és én is a betegségre fogom. Ünnepélyesen.
Ma már egész jó volt, csak fél napig volt fején a kapucni, viszont este mikor Memét altattam, itt üvöltött az ajtó előtt, és az lett a vége, h vhogy elesett, és ömlött a szájából a vér... :roll:

ÁcsMotor...hehe...aranyos! :P

Johi,
és ha azt mondanád a dokinak, h jöjjön veled a sztimrébe???Szted kirúgnák onnan???
hogy megy ez ilyenkor???de BBvel sem lesz semmi gond...
zsancikant

még mielőtt ismét elfelejtem:
van egy barátnőm, aki egyben a rokonom is :wink: és ő orvos, és most "szabad idejében" (gyerekekkel otthon) kitanulta az akupunktúra művészetét, és azt kérte, h szerezzek neki alanyokat, akik bártan a kezei alá feküdnének, h gyakorolhasson...hmmm???
én megyek.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Móni,
anyátlehányni régi bevált indián recept 8) Örülök, hogy lazul a helyzet nálatok! :D és IGEN, süti is lesz 8)

Deni,
az igazság az esti műsornál nálunk is az, hogy közben majd meg tudnánk zabálni a kis banditát, mert mindezt olyan de olyan aranyosan műveli, hogy ott olvadozunk, miközben szigornak látszó viselkedéssel próbáljuk végre ágyba tenni :lol:

Kriszta,
Ákos mekkora lett :shock: :lol: 8) Kész ififember már 8)

Ancsi,
k. szarul hangzik :( Főleg, mivel gyerek mellett pocakkal pihenni... hááááát hallottam már róla, hogy legendákban létezik ilyen. ++++++ neked!

Johi,
egyetértek Nukkal, ha még koraterhesség (4-5. hét), akkor semmi nem fog az uh-n látszani, és jól hülyére idegeskeded magad. Igazából, hogy frankó szívhang legyen, érdemes a 7. hétig várni :) És akkor itt rögtön jön is a kérdés: hány hetes lehetsz? :D

Nuk,
pengécske nagyon vérengző :lol:

Fibi,
kitartás, ezek a félelmek általában csak egy ideig tartanak, oldódni fognak! :D

Votiv,
ÁcsMotor :mrgreen: kifexem :lol: viszont jó cégnév :wink: Kár hogy párod nem autókereskedésben nyomja... Szájharmónika rulez, nálunk az én régi furulyámmal rohangálnak, és fújják veszettül, néha mondjuk már menekülök, de átlalában bírom :lol:

Marci halandzsázik. Teljes monológokat lenyom karattyul, gesztikulál hozzá, meg kell zabálni. A szép, hogy bár abszolút "értelmetlen", tökéletesen lehet érteni: ma este pl. le akartuk tenni, erre bánatosan és halkan elkezdett magyarázni, mutogatott kifelé a szobából, gondolom valami olyasmit magyarázott, hogy "...és ti kegyetlen szemét szülők most engem itt letesztek, és dócinak még olvastok mesét, és olyan jó odakint és ki akarok menni, naaaaa lécciléccilécci hadd menjek ki én is picit..." és annyira aranyos volt, hogy kivittük még egy picit tombolni :lol:

v
kisün

Deni,
hu, Bencus már igy szintizik :lol: nálunk még csak a csörgözés megy: "na, jo megfogom, ha idenyujtod, aztán eldobom" szinten...

nem tudom, hogy ez kortünet e (vagy tölem örökölte). pont ezt kérdeztem én is a többiektöl, de senki nem válaszolt.
fibi

Esti banditák nagyon tudják, merről fúj a szél. Nekem összes bajom elmúlt az imént, amikor Eszci odabújt az arcomhoz és azt suttogta: "-Bocsánat, hogy nem aludok." :)

Vera,
én Bécset nem irígylem, mert nem tudok németül, nem iszom kávét és süti itthon is van, és a Mozart csoki bár finom, azért vannak hasonlók (nekem a párizsi kocka viszi a prímet. :D ) viszont az nagyontökjó, h ti mentek és élvezkedtek és közben a dedek is jó kezekben lesznek.

Isti jófej, mindig is mondtam. :D

Ancsi,
ajajj, ez gáz. Már sokszor panaszkodtál a kilókra, ilyenkor lehet fogyni, vagy egyáltalán nem ajánlott, vagy még annál is nehezebb, mint nemterhesen? Drukk, h kiálljon az az ideg, és fogadd el magad, hátha lelki alapon akadt be vagy mi. Hm?

Nuk,
penge durva poén, de jóóóóóó. :lol:

Bkrisz,
szia! :) Ákos nem semmi nézésű pasi lesz maholnap. :D
neet
neet

Fibi,
féléshez csak azért nem szólok hozzá, mert nálunk ilyen nem dívik és passz, de Eszter a csörgőt se rázta soha, szal még bármi lehet. 8)
(Viszont rémlik valami, h olvastam valahol, h 3-4 éves korban szoknak félni akármitől, s hogy éjjeli fény megoldja a problemet. Nálunk ég a teraszlámpa egész éjjel, kül.ben kukksötét lenne, lehet, h emiatt, vagy csak simán az oroszlántól se félünk? Vagy eljön még a mi időnk is...?)
neet
neet

Fibi,
sztem minden gyereknek vannak szorongósabb-félősebb korszakai, főleg nagyobb változásoknál (nálatok ilyen lehet a kistestvér érkezése). És örökölhette tőled is, tehát lehet érzékenyebb gyerek. Nem értek hozzá, csak saját példánkból tudom: én félős voltam, és D. is érzékenyebb ilyen térem, mint a kortársai, legalábbis az alapján, amit látok.
Neki is voltak teljesen irracionálisnak tűnő félelmei: pl. egy kis sünfigurától egy este teljesen pánikba esett, ne kérdezd miért. Azt a kis figurát én fogtam és kihajintottam, akkor megnyugodott. Hosszú korszak a nagy munkagépektől való félelme: egyszer megijesztette egy nagyon hangos gép, és onnantól fogva busz-daru-teherautó mindmind félelmet generált benne.
De ilyen volt az óvodai beijedése is: sztem a gyerekek többsége nem ijedt volna meg a ablakon bekukucskáló bácsitól. D. igen. Nyilván ez nem az apukának szólt, sokkal inkább egy nagyon érzékeny és szorongással teli élethelyzetben érte ez az "inger" és jól kikattant.
Viszont most, hogy nagyobb, és sokkal többet lehet neki magyarázni, meg gondolom kialakította a megbírkózási stratégiáit, sokkal kevesebbszer és kevésbé erősen jönnek elő.
Egyébként a teherautó korszakában kérdeztem öcsémet, hogy mit lehet ilyenkor csinálni (ugye itt a racionális ráhatás-magyarázat lóf...t sem ér, már bocs :oops: ) ő akkor azt mondta, hogy ha fél, öleljem meg jó szorosan, hogy érezze bennem a fizikai erőt, és úgy nyugtassam meg, mert neki az a fontos, hogy biztonságban érezze magát, és tudja, hogy mi megvédjük :) Ez nagyrészt tényleg segített is :D

v
kisün

Neet! tudod pont azt (is) szeretem benned, hogy hiába nem hiszel az "én" világomban, mégis be tudsz nézni! :lol: 8) :lol:
alvás: egyszer láttam vmi felmérésfilmet, s abban azt mondták, hogy pl.: tinifiúknak 10-12 óra alvásigényük van, s ugye ezt suli mellett képtelenség megvalósítani...

Nuk! s mi lenne ha kipróbálnád milyen médiumnak lenni? veszíteni nem fogsz, + s szerintem a félelmeid is elmúlnának :wink: :idea: :D

Votív! aromás mécsesnél azért élénkítőket inkább ne. éreztél változást? (én már 6körül elkezdem égetni).
bemérés: pontosan nem tudom mit fog csinálni a pali (profi radiesztéziából), de ahol jár ott előtte egyórás kiselőadást tart, szóval majd képben leszek :D .
álmaid háza (rönk, napkollektor) megegyezik enyémmel, csak én máshol keresném (mi utcánkban csak kettő van, s nagyon jól mutatnak :wink: ). bizti nagyon szuper lesz!!!
Ácsmotor :lol:

Recca! nekem is eszembe jutottál mostanság... tudod én szeretek vele együtt aludni, s ha csak odabújna hozzám vagy átölelné a nyakam (ezt néha csinálja :lol: ) akkor nem is nyüsziznék...

Akata! köszi aranyos vagy :D . van konkrét emberke akit hívni fogok.

Fibi! gyertyát nővérem javasolta, hogy próbáljam meg ezt is (ő 5 évig nem aludt át egy éjszakát sem :? ).
Próbáltam azt is hogy mellettem alszom,s azt is hogy másik szobában. Mindig tökéletesen érezte, mikor lépek be álomvilágba 8) .
ügyes az új módszeretek :D

Zsan! ++++++++
mindig amikor olvaslak arra jutok, hogy te naaaaaaaaaagyon szigorú vagy magaddal.

Ríd! havi gyógyszeradag???! azt a leborult!!!! :twisted: :shock: :twisted: továbbra is rakat++++++++++

Ancsi! méltem

Macs! :D

Johiiiiiiiiiiiííííííííííííííííííí! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gratulálok!!!!
(nálam is elsőre semmi, majd halvány, s végül a 3.teszt (Lili) mutatta ki azt amit én már úgyis tudtam. :lol:

Deni! szerintem nem fognak ennyitől sérülni, csak látták, hogy anyu is emberből van :wink: . s harmadik lehet? 8) :?: :D

Ákos édi :D

Vera! szuper szülinapnak néztek elébe :lol:

Nuk! Penge :lol: :lol: :lol: . egyébként déligyümi csak másfél éves kortól lehet, de a lényeg, hogy minden rendben van :wink: .

Monisa! "bármikor tudok bambán nézni s minden alkalmat megragadok" :lol: :lol: :lol:

temető: én Neet-tel értek egyet

eredmény még nincs a vizsgámról, de nagyon köszönöm a drukkokat! :lol: :D :lol:

ma átrendeztük a gyerekszobát (egyenlőre még nem voltak mérni, ez csak az anyai megfigyelés eredménye)

s ma dobtam egy hátast: Angi színesceruzáival játszottunk, s mondtam neki, hogy kérem a zöldet hogy megrajzolhassam a fa lombját. s odaadta! :lol: :shock: :lol: nem gondoltam volna, hogy már a színeket is így tudja 8) :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vera :) Hát akkor gutenrájzen és egy kávéval maj koccincsatok az egésségünkre! Jófej a tesód, az már bizonyos :)

Johi :) hát akkó hajrá, vegyél hcg teszte és csinálj egyet reggel, ahogy a nagykönyvben és várd meg az 5 percet és aztán még mindig ráérhetsz a szülészorvost felkérni, marad még egy kicsi időd :lol:

Zsanci :) én is szivesen elmegyek szurkapiszka-alanynak
indianyo

Nít,
mondhatnám azt, hogy én iszom kávét, beszélek németül, és süti sincs itthon, viszont nekem a mozartcsoki felér egy orgazmussal :mrgreen: de a NAGY igazság az, hogy Bécs helyére behelyettesíthető bármilyen egyéb emberlakta vagy kietlen hely, ahol kettesben lehetünk K-val egy kis időre :lol: És jókat lehet enni 8)

Votiv,
azt nem is írtam, hogy szuper, hogy Isti ennyire jól beszél már! 8) :lol:

v
kisün

Barbi,
tinifiúk 2kor lelépnek a suliból, és másnap fél 8ig be se kell menniük, szal idejük az lenne... De sztem ha sportolnának és lenne valami fizikai feltöltődésük és egyben kimerültségük, vagyis jóleső fáradtság, máris jobban aludnának és a kevesebb is elég lenne. Amennyire vissza tudok emlékezni, nekem edzés után már a Vészhelyzet végignézése is gondot okozott (pedig akkor még Clooney is volt 8) ), legkésőbb 9kor már húztam a lóbőrt, aztán 5kor kelés, mert messze laktunk és nálunk 7 körül volt az első óra.

Indi,
teccik, ahogy írsz. :lol:

Kisün,
nálunk a patrónus segít. Kinevetjük azt, amit esetleg félelmetesnek is lehetne látni. :D (Én pl akkorákat sikítok egy pók láttán, h Eszter hasfájósra rötyögi magát...)
neet
neet

Zsan :) És milyen nyavajákat kezel a barátnőd az akupunktúrával?

Vera :) De édes lehetett magyarázó Marcid! :D :lol: és mennyire igaza van! :mrgreen: Bencus meg mostanában annyira nem akar kimaradni a jóból, hogy pl. este el sem lehet dajkálni, mert akkor még Bálint fent van és játszanak apával, ő meg azt figyeli ugye.. de ha beviszem a sötét szobába, leteszem az ágyába és simizem, pár percen belül már horpaszt is :D

Neet :) Igen, ezek a banditák nagyon tudnak és nem is csak este :lol:

Fibi :) Lehet örökölni félelmeket? (mondjuk miért pont azt ne?...) én inkább a kortünetre tippelnék :roll: de hát nem vagyok pszichomókus...
És bizony, Bencus már nagyon icereg-ficereg :D Nem is meséltem, hogy vééégre haladunk a forgással is (ezúton is köszönöm mindenkinek még1x a forgásos tippeket, szerencsére beindult a dolog végre), minden nap átfordul párszor :D meg tolat és messze elér a keze :lol:
denizsa

Angi okos okos. :)

Vera,
persze, csak irígykedem, hisz ismersz. :)

ja, és nem tom, említettem-e, de mától őszi szünet. 9 nap. 8)
neet
neet

Neet :) A sikítozás nálam is stimmel egy pók láttán :mrgreen: :lol:

Vera :) De Dóci már "feldolgozta" a szőrös pasit, ugye? (elég jól alakult a dolog, ahogy írtad)

Barbi :) Hű, Angi nagyon ügyes már!! :shock: :D A harmadikat mire érted? gyerekre? nos, pont ilyen napokon érzem azt, hogy elég a kettő, ill. hogy nem vagyok én olyan jó anya... :?
denizsa

Neet,
amit Ancsinak irtál (fogadd el magad) rulez! :) ilyenkor mindig meglepsz 8) meg hogy E sosem rázta a csörgöt, nahát :lol:

Kisün,
köszönöm! sokat segitett, amit irtál! :) igen, biztos B-nél is ez egy szorongosabb, érzékenyebb idöszak. mert amellett hogy imádja Ábelt, azért mostanra felfogta szerintem, hogy ö is velünk fog maradni, és emiatt neki osztoznia kell rajtunk. persze kiharcolja a figyelmet (ami végülis jó, mert nem fojtja el az érzéseit). És igen, ö alapból egy érzékenyebb gyerek.
akkor lehet h én is kidobom azt a sz@r zsiráfot :lol:

Barbi,
és ha többször kéred a zöldet, mindig ugyanazt adja oda? :mrgreen:
fibi

Csak röviden, mert sikerült az egyik ujjamat megskalpolni (így jár az, aki anyátok köztet nézi kenyérvágás közben :lol: ) és a bazi nagy kötéstől alig bírok gépelni :lol:

Johi,
:D :D :D Megadrukkok!!!!!! :D :D :D és a halvány csík is csík, nálam is ez volt :wink:

Deni,
Te és az idegbaj, na ezt nem hiszem el :wink: Szintiző Bencus :D és hát még nem próbáltam az alvást elősegíteni, de talán most már kezdek helyrerázódni :wink:

Kisün,
Bécs rulez!!! :D

Votiv,
Szájharmonika :D Ács Motor :lol: és wow építkezés :D

Krityo,
De jó olvasni rólatok :) Ákosod nagyon tuti pasi, gyöngyörűek a szemei :D :wink:

Ancsi,
Ez nagyon kakául hangzik :( Drukkolok, h átmeneti legyen!!!!

Nuk,
Penge :lol:

Móni,
Bambanézés :lol:

Ríd,
Jaj, ez a kórházas dolog megint :( de szupi, h csajod azóta jobban :D

Barbi,
Zöld cerka :D Sajna a vizsga drukkal elkéstem, de azért még a jegy alakulásáért mennek a drukkok! :wink:

Leni,
Nagy ordítás is megvolt, amin sírva fakadt, aztán megnyugvás után folytatta :roll:

Indi,
Nem kaptam mailt :( vagy lehet, nem is küldtél még? :?

Temető témában: Neettel értek egyet, ettől függetlenül ki kell mindig mennünk, mert a nagyi nem tud a saját lábán és őt nem lehet arról meggyőzni, h otthon is és nem csak halottak napján kell és lehet megemlékezni :roll:

és totál youtube függő lettem :lol: olyan klippeket meg lehet találni, besz@rás :lol:

Kép Kép
curse

Deni,
nem A félelmeket örökölte tölem, hanem a félösséget :wink: de lehet h nála hamarabb el fog mulni, majd jol magamhoz szoritom, ahogy Vera javasolta 8) a racionális érvelés ilyenkor tényleg fabatkát sem ér...
Azt hogy érted el, hogy mindennap átfordul párszor? Ábel annyira lusta (ö meg ezt örökölte tölem :lol: ), hogy 1 héten kb 1-2x fordul csak hasra :P

na, jol belassultam, közben apjukkal koccintottunk, mert ma utalt végre a CIB..... asszem el is dölök, minek iszik, aki nem birja :wink:
fibi

Ja és Fibi,
Szerintem is vágd ki a zsiráfot :wink: és szerintem simán örökölheti (bár én inkább úgy mondanám, h átveheti) tőled a félelmeket :?

Kép Kép
curse

Curse :) De, küldtem, amikor irtam. Nézz bele a bulk folderbe - biztos spam lettem a rendszeredben :wink:

Neet :) megbecsülés kölcsönös :)

ÁcsMotor :lol:
indianyo

Indi,
akkor téged felirlak a listára! :wink:
Deni,
pontosan nem tudom mit, de sztem mindent. Én azt mondtam neki, h a derekamat csinálja vissza, azt mondta, majd megbeszéljük, de hülye voltam ,mert rájöttem,h inkább az agybajomat kéne ezzel kezelni...majd ezt is előadom neki.

Fibi,
privit még nem tudtam összehozni, de Meme eddig max. 4 szer fodult meg egész életében, már kezdek aggódni, mert régen ,amig nem volt net, simán azt hittem,h csak lusta, de most már azt hiszem ,h fejlődési rendellenes. :shock:
félelem: nálunk sztem B örökölte az én félelmeim egy részét, azaz inkább azt mondom, h ugye olyan érzékeny kis teremtmények, h amikor pici bab volt valszeg simán leradarozta, h félek a kutyáktól, és a viztől, pedig én előtte mindig úgy csináltam, MINTHA, mindig simogattam a kutyusokat, és úgy csináltam, mintha le mernék menni a viz alá, de hiába, pont ezek a félelmek jöttek nála elő.
jó hir: most már kicsit jobb minden, viztől nem fél egyáltalán, kutyáktól viszont még mindig tart.
Igi most kezdett félni mindentől, kivéve a kocsiktól, vmiért azokat nem tekinti ellenfélnek... :?

Vera,
te vagy az, aki valóra váltja az álmaimat!!!! :lol:
kávé, süti, süti, süti, kávé, mozartgolyó, KETTESBEN párral...kávé, duma, együttevés...hmmmm...már csak rágondolni is olllllyan JÓÓÓÓÓ!!!! :lol: :lol:
és kicsi lány koromban RETTEGTEM a munkagépektől!
naaaaagy, hatalmas sárga kanalas kotrók dolgoztak a környékünkön...

Barbi,
nem akarom magam teljesen a földbe döngölni, de hidd el, van komoly alapja annak, amiket magamról irok...
nem szigorú vagyok, csak khmmm...objektiv (na jó, ez a legnagyobb sci-fi...magamról objektiven!!!! :lol: )
zsancikant

Sziasztok!

Ancsi, ez baromi szarul hangzik, sok+++++++++++++!!!!!!!
Remélem elmúlik hamar, és nem fog hónapokig tartani.

Fibi, P is elég félős, legutóbb egy kutyától félt, amit a barátainktól kaptuk, olyan ablakra ragasztós kép volt. Már rég ott volt, és ő egyik este elkezdte,h fél attóla kutyától, egy dbig nem is tudtam,h milyen kutyáról beszél. Leszedtem, kidobtam, és vége lett. Bár a falvédőn is vannak vmi állatok, ezért csak az ágy külső felén hajlandó aludni...

Nuk, Réka kép megint szuperédes, és a blogotok is, már rendszeres olvasótok lettem!

Votiv, szájharmonika, zenész lesz ez a gyerek! ÁcsMotor :)

Mon, hányásos megkönnyebbülés :shock:

Kisün, mit nem adnék eg yilyen kirándulásért én is, akár Bivalyb...nádra is... :)

Deni, ha Bencus keze már messzire nyúl, akkor lassan vége a (viszonylagos) nyugalomnak nálatok! :)

P ma olyan szöveget nyomott, h csak néztem. Elkezdte emlegetni a nagyszüleimat (az ő dédszüleit), akik már meghaltak. Beszélgettünk róluk, aztán azt mondta,h nem akarja,h mi is meghaljunk. Mondtam, hogy nyugi, az még soká lesz (Anyukám is ilyesmivel nyugtatott kicsi koromban, és nálam hatott, asszem Pnél is), majd ha öregek leszünk. Erre ő ijedten: de a Dédi már öreg! Majd kifejtette, h azt akarja,h mindannyian akkor haljunk meg, amikor a Dédi. :shock:
Kellvele ilyneekről beszélni, mert foglalkoztatja a téma. De nekem nehezemre esik, mert magamban még csak lerendezem a dolgot, de olyan nehéz látni aző lelki vergődését, hiszen ezt a témát mindenkinek magának kell feloldania...
Olvasta vki Polcz Alaine könyvét, ami arról szól, hogy hoyg beszéljünk ilyesmiről a gyerekeknek?
rídonli#

Neet, patrónus :mrgreen:

Nukada, jó a kép!!!! :D

Barbi, csak és kizárólag lazító-nyugtató illatgyertyákat tartunk itthon, serkentőnek itt a fiunk :? :D kivi vagyok a radiesztézia eredményére!
közben a prána nadi nálunk egyre jobban működik, csaknem fél év kihagyás után Istók végre megint magától és rendszeresen alszik délutánonként. Már csak az esték/éjjelek durvák, de remélem, hamarost változnak...

Ancsi, cranco-sacralis terápia (szelíd csontkovácsolás) lehet, hogy jót tenne, és azt még terhesen is lehet (adok telószámot, ha kell). Nadit meg más nagy energia-munkát inkább csak szülés előtt ajánlják. a homeobogyókból kúraszerűen szedve 3 hét szedés már hosszú idő, utána kell egy hét szünet. De ha tünetre szeded, akkor a javulással párhuzamosan csökkentsd az adagod, és minden rendben lesz! Pihenést megérdemled, tessék élni vele amennyire csak lehet :)

Krityó, Ákos fantasztikusan nagyot nőtt! Isti nagyon haverkodna vele, itt nézegette a képét vagy 10 percig és mondogatta, hogy "Ácsos" szóval már a családba is bevette Ákosod :D
aki nagyon szép fiúcska, és a huncutság azért még ott bújkál a tekintetében :D és nem semmi hogy mennyire beszél :shock: :D bölcsit miért? közösség miatt vagy vissza kell menned dolgozni? suliból neked mennyi van még?

votiv 8)
votiv

Fibi! pont arra gondoltam mint Kisün: repüljön a zsiráf! 8)
gödibarbi

rídonli#

Indi,
Sajna nem jött még oda se :( Te nem kaptál esetleg vissza egy undelivered noticet? Mert ez a fránya datanet nem enged nagy méretű levelet fogadni :evil: Lehet, h ez a baj :?

Kép Kép
curse

Fibi! utalás: éljáéljáó :lol: :lol: :lol:
nem kísérletezgettem, de lehet hogy ha sokx kérem felhív titeket? :mrgreen: :wink:

Neet! alvásügyben egy véleményen vagyunk, csak megosztottam amit egyszer láttam

Tinu! amit múltkor felajánlottál zeneszám (EszterésKontorakárki) mélben Cursenak elküldenéd nekem légy szí!

Votív! :D
ha már a délutáni megvan meglesz az éjszaka is :lol: 8) !

Ríd! én nem olvastam azt a könyvet, de majd ha nekünk aktuális lesz a téma nyíltan fogom kezelni. ez is az élet egyik dolga...

Deni! igen 3. gyerkőcre gondoltam 8) :wink:

no el, jóccccccccakákot!
gödibarbi

Barbi, a fejlesztőben mindig azt mondják, "az éjszakák nappal dőlnek el" :wink: :)

én is eldőlök

votiv 8)
votiv

Jelentem, van 1 aza egy darab, hivatalos, kanál alatt kocogós fogunk!!!!! /büszkeszmájli/
JAJJJ, mindjárt férjhez megy a lányunk... :roll: :roll: :roll: :lol:

nukada

Jó reggelt.

Érdekes, amit a félelmekről, egyebekről írtok... Fülesnél mostkezdődött, egy hete a szégyenlősség. Ha olyannal találkozik, akit régen (több, mint egy hete) nem látott, vagy férfiú nemű illetővel, akkor megáll, lehajtja a ejét és a szeme sarkából pislog, majd hozzám szalad és a vállamba fúrja a fejét. Ez, mintegy 3 percig, utána mintha elfújták volna a szégyenlősségét... Egyenlőre nem fél még semmitől (értsd: tárgyak).
Viszont mióta kijött az utolsó fogacska is, átalussza az éjjeket (majdnem), legfeljebb egyszer kelünk, akkor is inni. Viszont, az eddig reggel 6ig alvó Ded, hirtelen fél kilencig kezdett aludni... :shock:
Cserébe viszont Ő akar aludni menni már 9-fél 10kor(este, és ez nálunk korainak számít) de! nem alszik, csak fekszik a sötétben majd' 11ig és nem lehet kijönnöm a szobájából, mert fogja a kezem, időnként megsimogatja( mondja is hogy simi-simi), ellenőrizendő, nem loptam ki magam a szobából... Ez azért furi, mert eddig egyedül aludt el, most viszont aktív annyogás van és nem hiszti, hanem keserves sírás, ha nem megyek/maradok bent....

Vera,
fogadd őszinte irígységemet :mrgreen: a kaja, csoki, süti nem érdekel, de a CSAVARGÁS!!!!! :lol: :lol: (na jó, a kv is :mrgreen: )

Ríd,
nektek továbbra is +++++++++++ hegyek. És neked info: sajnos egyikük sem vállalta... :( de köszönöm és tényleg jó fejek :)

Votiv,
neked nem is mondok semmit, csak +++++++++++++++ örülök, hogy a tegnapi "játtszunk felkelősdit, avagy hány hidat foglalsz el százon" játékból sikeresen kikeveredtél. Remélem szép éjjetek volt.
ÁcsMotor :mrgreen:

Barbi,
mi is ez az aromagyertya? Érdekelne! :)

Deni,
nem is hiszem, hogy te tudsz kiabálni... :D

Ancsi,
sok ++++++ és tényleg próbáld meg a cranio-sacrális izét, mert nem lenne szerencsés pocakosan fájd.csillapítózni....

Neet,
patrónus rulezzzz :mrgreen: és Füles sem rázta a csörgöt, csak fogdosta

Fibi,
utalás: Dejó :) Akkor végre VÉGRE mehettek!! Van már beköltözési ip-tek?

Nuk,
Réka ééédes :)

Zsána,
Te nem objektív vagy, hanem Anya :mrgreen: És ha jólemléxem még lógunk egymásnak egy Wien-túrával, megspékelve sok Queen-nel

szép napot mindenkinek!

tsók

Macs
macskanyu

Jó reggelt! :D

Nuk,
gratula! :D

Sün,
ez a kirándulás nagyon jól hangzik :D mikor mentek?

Fíbsz,
gratula az utaláshoz, félés miatt meg félj :D

Ríd,
milyen komoly téma tényleg, milyen okos P :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk,

éljen az első fog!!!!! :D :D :D

és:

Kép
macskanyu

Johi,
és nagyon :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bocs mindenkitől, hogy csak így reagálok, még nem olvastam teljesen vissza és marha fáradt is vagyok :D de majd javul a dolog

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
micsinálszte alvás helyett???? :lol: :lol:
macskanyu

Nuk,
én is küldöm virtuális ölelésem fog miatt!!!
GRATULA!!!!

Macs,
iiiiiiiiiigen...ezt még nagyon meg kellene szerveznünk!!!!
sztem jövő karácsony részemről okés lesz (reméééélem) és ha te is épp szabad vagy, elnyomulunk Bééééééééééééééééééécsbe... :lol: (és sokat gondolunk Veráékra!!!)
és és és:
még itthon is lógunk egy kv-val. :wink:
Füles félelmét meg vhol megértem, bár megmagyarázni nem tudom...én is voltam kétéves... :wink:
viszont az alvás meg nagyon rulez!

viszont rájöttem, h Meme azért kel mostanság 4-kor, mert ilyenkor kakil egyet... :? méééé nem tudja ezt áttenni reggel 6-ra???
mennyivel anya-barátabb lenne...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?