A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úgyis tudom, hogy szerettek ;)
ja, és komolyan érdekelne egy-két infó a H-rol is! Persze doki ügyileg is! Köszönöm!
szmagdi

Macs,
hol lehet babilon-épitőjátékot venni???
hát a múltban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Leni,
de ő a doki, de hidd el, dokinak több, mint csúcsszuper, apának, nagypapának is, csak engem nem komál különösen...és valszeg az én hibám ám...
:?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, köszi!!!
CSerébe küldök neked csillaghegyi ++++++++++-okat!!! :wink:
Nekem csak Hanka kátnál az ágyában, igi alszik.
Földről itt sem szabadna enni, de lehet, mert többnyire van mit. Hanka is teszi. Mndom, hogy jóétvágyú gyerek :mrgreen:

Macs, nekünk van olyan korongos. Anyukám hozta, megkérdem tőle. De gyanítom, hogy Régiós, mert onnan szerzi be az unokák játékait.

Fibi, miért sírsz? És mi lesz 2010-ben??? Ugye nem világvége? :wink:
leni

Macs,
gyöngyfűző Tatabányán :roll: Mindent a cél érdekében :P Párom szokott arra járni. Igaz ritkán, de szokott!!! :D 8) ;)
szmagdi

Zsána,
hehe, közben találtam a teszveszen babilont!!!! :D :D :D

Leni,
köszönöm!!!
macskanyu

mi lesz 2010-ben????????????? Fibi, monddd!!
zsancikant

és LENI NYERT!!!!!! ott a korong!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D meg a babylon is!!!!

Kép
macskanyu

Ez egy tök jó játék oldal ;)
Nosztalgiázzatok!!!! Vásároljatok!!! Tök jó!
Azt hiszem ezt Indi rakta fel egyszer......

Érdemes körülnézni ;)
http://www.jatekanno.hu/
szmagdi

Sziasztok!
Csatlakoznék a sz@r napos, nemevőgyerekes anyukákhoz...
Reggel nagy kényelmesen készülődünk az oviba, Apjok hamar elment, de itthagyta a kocsit, hogy ne kelljen buszozni, vagy gyalogolni. Bt ennek megfelelően nem öltöztettem olyan melegen, mintha gyalog mentünk volna. Kocsikulcs sehol, Apát fölhív, és mit mond: "Ja, itt maradt a zsebemben, bocs!" Egy pótkulcsot már elhagyott, a másikról fogalma sincs,h hol van. B átöltöztet, hordozó helyett babakocsi, indulás 3/4 9kor, akkor kéne odaérni, 9kor kezdődik a foglalkozás. P üvölt: "Anya, kocsival akajok menni óvódába!" Busz el az orrunk előtt. Mikor P bement a csoportba, már az összes gyerek javában ült és gyurmázott, kicsit ciki volt.
Kilépünk a kapun, esik. Szerencsére mindig benne van a babakocsiban az esővédő, így csak én áztam meg kicsit. Örültem,h P megúszta szárazon a beérkezést. Nem úgy a hazajövetelt: zuhog az eső, busz bedögölve, amúg yis nagy dugó, gyalog haza, mindenünk csupa víz, ezt csak B úszta meg az esővédő alatt csicsikált a finom meleg babakocsizsákban. P jajgat,h busszal akaj menni, és minden vizes. Integetünk a házunk előtt parkoló autónknak... :( Ja, még bementünk egy boltba sajtot venni, ahol P elüvölti magát,h "Anya pisilni kell, NEEEM: bepisiltem!!" Az eladó fölajánlotta,h pisilhet, de nem akart, addigra már nem kellett, én meg gondoltam, úgyis tiszta víz az egész gyerek (a gyerekernyőtől csak rosszabb, sokkal több vizet tud vele a nyakába folyatni),ha bepisil, az legalább meleg... Erre itthon: tökszáraz bugyi, és alig akart elmenni wcre, ezek szerint csak a boltban akart beégetni.
ÉS több napja fejenként 2 éjjeli kelés van, ami ugye nekem 4et jelent, kissé kialvatlan vagyok. :(

És P is kölesgolyón és túrórudnin, és üres tésztán meg csokin szeretne élni, és a sonkát nem szejeti meg husit, csak a párizsit meg a virslit...
És B is nagyon rákapott a bulátára mega k.golyóra: többnyire csak úgy lehet megetetni a bébikajával, ha a kezébe nyomok vmi ilyesmit közben.

Na, tessék, mit hallok a konyhából: "CSOKIIIIIIIIIII, azt mondtam,h CSOKIIIIIIIIII!! Csak egyet, jó??"
rídonli#

Itt van (volt?) gyöngyfűzős:
www.kopefajatek.hu

Itt meg régi játékok:
www.jatekforras.hu

Itt is:
www.holnembolt.hu
Játékforrás: SztImre kh után 2 7es megállóra van, Holnebolt padig Villányi út, min2 szupi játék-lelőhely!

És a Régióban is van gyümölcsös fűzőke!!
rídonli#

Rídonli,
részvétem.. :mrgreen:

Mása,

igen, IGGGEN ilyenem volt
macskanyu

Enyém Anyós nem szól be, csak összenéznek a Sógornőmmel (akivel össze vannak nőve), ÚGY,h az egyértelmű...
rídonli#

Macs, de jóóó! Végre viszonozhattam valamit! :wink:
leni

Jaj, mindjárt jön Indi,h milyen dolog,h nem tudom kocsi nélkül elvinni a gyereket oviba...és igaza lenne... De többnyire anélkül megyünk, csak ma úgy tűnt,h kocsival megyünk, ezért később indultunk, aztán ebből lett a csúszás.
Végülis soha nagyobb bajunk ne legyen...
rídonli#

Jaj, Ríd,
Nektek is +++++!
Ez az autós dolog meg :evil: :evil: :evil: :x :x :x :roll: :roll: :roll:
Én forgalmi nélkűl szoktam mászkálni :oops: :? :x Mert a Zapa zsebében csücsül...... Szerencsére a kulcs helye FIX, ezért az kéznél van ;) Meg persze megvan az össze gyári kulcs ;) De mivel a férjemnek van céges, csak én mászkálok a miénkkel :)
Mégeegyszer+++!
szmagdi

Macs, Mása, köszi! :) De kipanaszkodtam magam, és rájöttem,h soha nagyobb...
Ma már nem vagyok hajlandó kitenni itthonról a lábamat!
Viszont holnap megyünk Kolompos táncházba, nem jön valaki? (Fonó)
rídonli#

Macs,
ugye, hogy ugye ;) Naggyon happy vagyok ,amikor nézegetem ezeket a kis játékokat :) és olyan vagyok, mint egy gyerek ilyenkor: "ez de jó,meg az de jó!!!" gondolatok jönnek;) Persze ki is mondom egyszer-kétszer :P
szmagdi

Ríd,
nálunk nem azt mondja, hogy "csoki, csak egyet", hanem, hogy "utolsót!", és mindig csak utolsót :D .
ahogy leírjátok, ennyire nem is kaka a helyzet. a répafőzeléket pl. megeszi, de csak párizsivel összetörve villával, és a csirkepörkölt is általában csúszik. a tésztát pl. utálja, minden formában.

NEM TUDJÁTOK, a Régióban vannak olyan "szétvágható" fa gyümölcsök, melyek közepében mágnes van? mert L. imádott a szomszéd gyerekek gyümölcseivel imígyen játszani, s rendelni tudnék is , de minek a postaköltség? :D

Lencse tudománya:
megismer logokat. pl. most nézi a CIB kivonatot és mondja, hogy "ez volt a tévében.", vagy pl. (sajnos) idéz reklámokból.
ancsipancsi

szóval a hideg kaják csúsznak, szalonna kocka :lol: , töpörtyű, pájizsi, téli szalámi (tóbász), miegymás megy, csak amiket főzök, azok feleslegesek sokszor. így meg lelkifurdancsom van, 1. hogy minek húzom az időt a kajafőzéssel sokszor, 2. nem rendes főtt kaján él sokszor.
ancsipancsi

nálunk is mindig az utolsó csokiért/túrórudiért/stb megy a nyávogás, és még hozzá, h LÉCCI LÉCCI LÉCCI!!!!!!!!!!!!! :?
és persze, a megigérem kezdetű szöveg, megigérem,h nem blablabla... :twisted:
zsancikant

Ancsi

fakopáncsban van gyümi :)
macskanyu

Ancsi, uez nálunk is, azzal a különbséggel,h a tészta a főfőfőőő kedvenc, de naturban. Ha minden nap kifőznék neki egy zacsi tésztát minden nélkül, ő elégedett lenne...

Holnemboltban és a Pagonyban tutira vannak ilyen gyümölcsök!
2 féle van: tépőzáras, meg mágneses. A Fakopáncsos asszem tépőzáras. Nekem is nagyon tetszik, de P nagy hozzá, B meg még kicsi. De majd belenő.
A Régióban meg vannak fakopáncs cuccok, úh lehet,h ott is van.
rídonli#

A Fakopáncsos vágható kaják tépőzárasak, nem mágnesesek... ed ettől még nagyon klafák!
leni

Na mire tudok írni, már mindenki leírt minden.
Gyümölcsöket szétvághatósat mi is fakopáncsba vettünk ajándékba barátnőnek. Nekünk még nincs, de tervezem a vételét.
Régióban viszont vannak a fűzős gyümik és korongosat és babilont is láttam. De szerintem régen leírtátok már, csak el kellett közben menni dedért bölcsibe.

Húh mennyi szar nap.... én csak szimplán leszakajtom az alsó részemet, de amúgy minden szép és jó, csak a lelkem fáj picit.

Ancsi: neked is tóbásznak mondja, nálunk is, igaz nálunk vega a kolbász, de imádom, ahogy mondja, hogy tóbász. Meg tatona (katona), mert többnyire csak katonaként eszi meg a kenyeret. Nyugi nálunk is tök rossz evő lett Fanni, de állítólag a bölcsiben eszik szépen. Viszont a tészta nálunk minden formában, de leginkább üresen.

Na dódozom egy kicsit, viszem fel a Bach cseppeket végre végre az áruházba. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Ridonli: igazad van,tényleg tépőzárasat vettünk. De nagyon kafa.
Na akkor gyerekeinknek egy a kedvence. Téta tétával... :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Lencsének csak a mágneses jó, amit tényleg "vágni" lehet, nem nyaszatolni a késsel :).
majd szerzek, max. rendelek, csak a p. költség miatt nem nagyon éri meg.
ancsipancsi

Ancsi, én megyek jövő 7en a Holnemboltba, megnézem,h az mágneses-e.
Nem is tudom,melyik a jobb! :)
rídonli#

Zsan,
kössz :lol: még szerencse, hogy van (volt) itthon csoki meg kávé 8) meg benzin az otoban.... :P kocsiban aludt, de mire hazaértünk, megint kezdi az üvöltést.....

Mása, Leni,
hihi :lol: 2010-ben Ábel 3 éves lesz, és valszeg megy oviba :oops: :lol:
sirás nemtom, biztos a költözés elöszele... :roll:
fibi

Fibi :lol: Kicsit megkönnyebbültem!!!
Azt hittem, már megint nem tudok valami naaagy horderejű paradigmaváltásról/bolygóegyüttállásról/új dimezió felbukkanásáról :wink: :lol:
leni

Zsanci, a más a kisugárzásod, mint pl. a Levié, meg apósodé, meg a barátnőjéé, de csak MÁS és nem rossz!!!! :) :)
judit_78

(Az én kisugárzásom is nagyon meg tud változni, mikor drága anyósom selypeg az egyetlen fijának, meg vakargatja a szakállát...de persze csak akkor, ha én is látom... :)
judit_78

Votiv, hogy bírod a strapát egyedül? :( Vagy hazaért már a Párod?
judit_78

Köszi-köszi mindenkinek, hogy egyre jobban beparáztattok ettől a kétgyermekes léttől, ami miatt amúgy is fő a fejem... :lol:
Szóval tessék nekem pozitív képet festeni erről a dologról!!!!!
Egyébiránt ++++++++++++++++++++++++++++++++ mindenkinek!

Kamilla: amikor legörgettem az oldalt tisztára megrökönyödtem, hogy Apám beírt a gyerek a babanetre! :o :lol:
Kondor Katát én nem ismerem, de asszem valaki szült vele a lányok közül.

Gyöngy: http://www.regiojatek.hu/ fajáték oldalon az első kép!

Kaja: mi úgy oldjuk meg, hogy nincs itthon se csoki, se túrórudi se semmi ilyesmi (a tejdiéta előtt se volt,azóta meg pláne nincs) igy mivel nem is igen ismeri ezen nyalánkságokat nem is igényli! Szegény szerencsétlent lehet sajnálni 8)

Ancsi: nálunk a hintázásnál van az, hogy utolsót meg iciripicirit, meg naaa csak 5 percet! :)

Johi:+++++

Jó hétvégét!
Rylie
rylie

Leni,
sosem tudhassuk :lol:

Judit,
anyosodnak szakálla is van? :lol:

Ha holnap megy valaki Camponaba, akkor lehet h velünk össze fog véletlenül futni 8)
fibi

Rylie,
bocsi bocsi, ne parázzá' :lol: , én imádom a gyerekeim, Ábel alapbol nyugis gyerek, elbámészkodik fél napot, meg a bátyját nézi meg vigyorog ezerrel, csak ma hazament a nagynéném és sztem hiányolta a folyamatos ügyürü-bügyürüzést :lol: mert én azért gonosz modon idönként otthagyom a pihenöszékben a rágokájával 8) B meg nem mindig piszkálja ám, és valszeg csak a költözés miatt van megkergülve, amugy csak néha szokta direkt felüvölteni az öccsét.... :wink: szal szeretik 1mást nagyon, és ez jooooooo :D
fibi

Kamilla! én csak anyit tudok mondani Kondor Katáról, hogy nagyon szimpatikus, megnyugtató, kellemes ember! csak annyira volt szerencsém hozzá, míg átkísért a szülőszobáról a gyermekágyra. De Barbi vele szült, majd ő mesél!

Judit, a pasim pontosan 1 hét múlva fog hazajönni :roll: :shock: :?
az estéktől vagyok idegroncs.
Nekünk ma tök sirály napunk volt, itt volt Indi és Dominó és a srácok jól elvoltak, mi meg egész nap ettünk :lol: meg kv-ztunk :wink:

istók persze szemhunyást se aludt, Liliróza is kb fél 1.kor ébredt egy órás alvásából, és egyébként is baromi nyűgös mert most nagyon tör ki az az egy kis foga.
szóval két hullafáradt, üvöltő gyerekem van, és egyik se hajlandó aludni (ill Isti ma másodszor is felriasztotta az épp elalvó kishúgát...)
Szóval Zsanci, ez egyáltalán nem szobafüggő :(

votiv 8)
votiv

Na, akkor én is... :roll: :roll: :roll: :roll:
Anyósék indulásuk után hívtak fel, hogy mégsem 3an jönnek (anyós+após+legkisebbZolihug), hanem jön a másik két huga is, a két gyerekkel és az egyik férjjel+a bátyó fuvarozza őket, szal 3-bó lett 9. És az én seggfej férjem nem tudja, hogy mitől vagyok kiakadva... Mondta, hogy akkor felhívja őket és mondja, hogy ne jöjjenek (legszivesebben azt mondtam volna, hogy ok :wink: ), de nekem nem azzal van bajom, hogy jönnek, hanem ahogy jönnek.Tegnap még azért nem jöttek a gyerekkel, mert beteg... Ma már nem? És elindultak 6-kor Kunhegyesről sztem lesz 10, mire ideérnek. Két kicsi gyerekkel! Ráadásul nincs elég paplanunk, most hozzák le anyuék. Meg kaját is +3 főre számoltam, nem +9-re...

Nem leszek, csak vas. du, addig sok szépet mindenkinek!!!!

Rékáknak bódogot holnapra!!!!!!!

nukada

Nuk, ez NAGYON gáz. :?
KITARTÁST neked a hétvégéhez!!! Legdühítőbb momentum, hogy a tegnap még beteg gyereket odaviszik a lányodhoz :twisted: Ez nálam tuti kiveri a biztosítékot.

Rékáknak én is boldogot, mert legközelebb mi is csak vas. este.
Addig Miskóc. 8)
leni

Mása :) Hát nálam jobban kevesen ismerika II. szülészetet, 8 +5 napig ott lébecoltam, kérdezz! orvost tudok ajánlani kettőt is, csodásak :)
indianyo

Nuk, vazeee, asszem te nyertél :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o

én már kiütöttem a kölköket, most nyugtató teát iszom (pedig jobb lenne vmi keményet, de ha így haladok, hamar alkesz leszek :P), és pirózom - gyertyát égetek - mind2 végén :lol:

votiv 8)
votiv

Nuk :) Hát ez elég gáz :evil: Én is csak kitartást tudok kívánni Neked a hétvégéhez!!

Fibi :) 2010 :lol: :lol: Neked is sok +++++++++++ addig is :wink: Nálunk is ez van, Bencus nem szereti, ha egyedül hagyjuk (értsd: pár méterre vagyunk tőle), akkor nagy para van, de egyébként elvan, mint a befőtt :lol: Remélem gyorsan átvészelitek ezt a nehéz időszakot!!

Votiv :) Fogzáshoz sok ++++ Lilidnek!! és Neked is az estékhez, meg Isti-cipeléshez, meg-meg-meg... :wink: Apropó, Isti most hány kiló? és hogy bírod cipelni és mit csinálsz közben Lilivel?

Zsan :) Innen is sok ++++! Lesz még szupi lakásotok! És én is csak megerősíteni tudom, hogy a sikítás-ébredés nem lakásfüggő! minden falon áthatol :mrgreen:

Ancsi :) Kajatipp: Bálint is van, hogy válogat, de próbálom nem felidegelni magam rajta és nem erőltetem, párszor megkínálom és annyi, ahogy Neet is írta: ha éhes, majd eszik, éhen nem hal. Érdekes módon, ha nem látja rajtam, hogy mindenáron meg akarom vele etetni a kaját, nincs gond. Én is utálok feleslegesen főzni, szóval ha ebédre alig evett, megkínálom este is, ált. ilyenkor betolja :) és nagyon jó módszer az együttevés, akkor sokkal vonzóbb minden :wink:

Mása :) Asszem írtam, hogy valszeg én is váltok majd dokit :roll: (sajnálom, de ez van :? ) Jó melózást!! Gyerkőcök nagyon édesek, szuperek a képek!! :D :D

Rylie :) Lépcső: ha emlékszel, pont ezt írtam, hogy azért csinálja a beste kölke, mert ugrasz rá! úgyhogy nyugi!! és hagyd csak ott, ha az használ, bár valszeg mindent be fog vetni, hogy megtarthassa a "kedvenc szórakozását" :roll: Rókakoma már kiköltözött végre? és nagyon szépek vagytok a képeken (is)! :D :D

Gabi :) Hű, de szép pocakod van! :D és még gyönyörű két lányod is! :D :D Köhögésre nekünk is a Stodal és az utifű jött be, legutóbb meg a kakukkfűszirup :wink: bulást!!

Ríd :) "ha bepisil, az legalább meleg..." > bocsi, de ezen olyan jót :lol: -tem, tisztára, mint Dumb és Dumber :lol: persze a többi nem volt olyan poénos :( slusszkulcs :evil: Borid hogy van?

Neet :) Kocsifuvar böliből rulez! :D :D és olyan szép Eszti, nagyon csajos :D

Vera :) Mindenre mászó Marci :o nem semmi! Bálint mostanában kezdte el, ezt a felmászós dolgot, nem is értem, eddig nem volt ilyen, most mitől? Apa már tökre parás, eldöntötte, hogy rácsokat fog szerelni az ablakokra :?

Macs :) Szuper Mestered van! :D Hétvégi családpartihoz++ Eddig hogy-hogy nem találkoztak?

Zuzi :) Sziaaa! :D Gratula Pannusnak az elinduláshoz!! :D és drukk Bazsónak a beszoktatáshoz!!Buli szupi lehetett! Gondoltam, egyszer meglátogatnánk Titeket (meg Ancsiékat is), olyan rég taliztunk :wink:

Leni :) Hankát nem is tudom elképzelni hisztisen! Igi kezd már forogni?

Johi :) Igen, csiszoltak B. fogából, ékalakúan tört, így a két hegyes-éles véget csiszolta le a dokinéni. és nekem is azt mondták, hogy nincs mit tenni a tejfoggal :? Ez az elhalt fog ugyanúgy "működik", mint a többi? nem esik ki vagy mit tudom én?
Továbbra is sok +++++++++ küldök Neked!! Nagy fájdalmaid vannak még?

Vica merre van??

Fogas +++okat mindenkinek köszönjük! :D szerencsére úgy néz ki, nem fáj a fiatalúr foga, legalábbis enni-harapni tud vele gond nélkül :) már "csak" a dentinért drukkolok, hamarost kiderül ez is :?

Nekünk ma nem volt annyira kaka napunk (most lehet utálni :lol: ), Bencus ma megkóstolta (pontosabban megnyalta) az almát, asszem a kép mindent elárul, de azért kért még repetát :lol: :
Kép
Aztán jött az esti együtt-fürcsi :D :
Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam :D

Johi,
++++++++++++++++++++++++++++

Nuk, Ríd, Zsan, Vot (és bocs, ha vkit kihagytam)
nektek is ++++++

Deni,
remélem, minden oké lesz a foggal :D

Zuz,
szia!

Macs,
Füli nagyon helyes :D és hajrá október :D

Jónás-módszer
leírja, hogy ez a risk dolog a legkevésbé ismert. és simán lehet egészséges baba 5-6-os faktorral, illetve lehet beteg vagy elmehet 0-1 rizikójú bébi

mi már itt alszunk anyunál, net csak olyan vodafonos mobil-bigyó, amit apjuktól lejmoltam, mert ugyan áthozattam ide adsl-t, de még nincs megcsinálva
holnap jönnek a költöztetők, ma rettenetesen elfáradtunk, mert gyerek minden cuccát mi költöztettük át, hogy ha ma itt alszunk, otthon érezze magát meg egy csomó cuccot pakoltunk, cipeltünk, úgyhogy nagyon fáradt vagyok, dőlök is ki :D (és nekem itt nincs ágyam, majd csak holnap jön ;) )

remélem, nem kell sokáig itt legyünk, egyelőre nincs ötlet a lakás-dolog megoldására (kicsit hirtelen eladtuk magunk alól a lakást, de most már ez van)
és remélem, nemcsak izomláz, hátfájás lesz az eredménye, hanem kis fogyás is ;)

mindenkinek sok puszi

Kép

Kép

:D
szrekuc

és nagyon helyesek a gyerkőcök a képeken :D (Orsi is, meg Deni-babák és Rylie-ék is :D)

Zuz,
de elszaladt az idő, Pannus már majdnem egy éves és elindult :shock:

Curse,
tök jó hírek, hajrá ;)

Kép

Kép

szrekuc

és Eszci is :D és hajrá Neet az autós élettel :D

Kép

Kép

szrekuc

Halihó! :lol: Itt úszó Barbi 8)

Minden rendben velünk, csak sok a tennivaló (ht és suli főként, de akad még bőviben :lol: izzadóssmiley nincs? :mrgreen: )

csak egy-két dolog amit elkapott a szemem

Szrek! :D hajrá+++++++ és ügyi vagy! Ábelnek hogy tetszik a nagyinál szobája?

Deni! Nagyon édi az első almaevés, s Bálint aaaaaaaaaaannyira dögös kis pasi :lol: :lol: :lol: !

Vot! gratula a kiscsajnak a felüléshez :lol:

Rylie! +++++++++

Zsan! +++++++++

múltkor megnéztem a Kepest, idáig nem csippantottam a palit, de most :lol:

RJ-vel én ismét egyetértek temetőügyben is :lol:

ma volt a radiesztéza bemérni a házat. no úgy vagyon hogy vannak pozitív vonalak (ez a lei és a Szent-György), s negatívak hartman(lehet hogy nem így írják), s a vízér. no negítvból jutott csak sajna :( de nem kell ezeken akkorát parázni, mert egészséges ember esetében össz-vissz 5% a befolyása az egészségre. persze ennek is vannak furcintjai, de inkább nem elemzem ( a pasi egy órán keresztül magyarázott :lol: 8) )
no a lényeg, hogy a szobákban majd az ágyakat érdekesen kell majd elhelyezni :roll: pl.: gyerekét a szoba közepére kell majd tenni. legalább majd azt hiszik milyen extravagáns tervező vagyok :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi! amit a fijjjukról írtál olvadozóssmiley :lol:

Angival ciciprojectünk oly jól alakul, hogy esténként már mindig nélküle alszik el (de azért még van 8) ), s éjjel már csak 1x ébred. tiszta kialvadt vagyok :mrgreen:

jó hogy írjátok a kajamizériát. épp az utóbbi időben jutottam el oda, hogy biztos pocsékul főzök, s elrontom a gyerekem étvágyát és szokásait. :cry: nálunk is megy a tétatéta (azért édes, de amikor már reggelire is ez jut eszébe :shock: :lol: ). persze laza vagyok, s ő úgyis tudja mi köll neki. napi menüje ált. téta, alma, kenyérfajta, kölesgolyó, sajt, joghurt. mostanság nagyon minimális zöldsit fogyaszt. pedig rafkózom, színezem, tálalom mindenhogy. az nyugtat meg, hogy volt amikor falta ő a sütőtököt, s már hónapok óta rá sem néz, szóval ez is egy korszak. meg olyan nyugtatást találtam még ki, hogy azért elég neki a sok gabonaféle, mert az összes többit anyagot a ciciből megszerzi. aki nagyon hülének gondol kérem finoman tálalja :lol: köszönöm :lol:
gödibarbi

Kamillásképet is láttam :lol: nagyon szépek vagytok :lol:

ja és Ildikó kőcei is tündériek :lol: :lol: :lol:

KondorKatás kérdést láttam, de Angim (Anda ahogy magát hívja :lol: ) nagyon nyüfizik álmában, s olykor anyázik is szóval mellette a helyem.
majd írok, de előlegbe is annyi, hogy szuper választás :lol: :lol: :lol: (Ruzi is vele szült)
gödibarbi

Barbi!
"aki nagyon hülének gondol kérem finoman tálalja" Ez a hónap beszólása volt! :lol: Használhatom?

Denizsa,
fiaid annnnnyira szééépek!!! :)

Sajnálom az éjszakázó mamikat. :( Én este olyat tettem, mint még soha: bealudtam a BK-n (mi lett a csókcsata és elrohanás vége? Tilda vs Erik?), aztán felberregett egy sms, felvonszoltam magam az ágyig és egészen fél 6ig durmoltam. Ekkor lányomnak kakaózni kellett. 8) )
Hajszás hét volt, tegnap pl fogorvoshoz mentem, de miután megkaptam az injekciót, elment az áram, és félóra várakozás után hazajöttem, félzsibbadtan. (Fél 2kor végeztem a suliban és 6 után már hiphop, itthon is voltam.)

Fibi,
Campona nekünk almost every day activity. Mikor mentek? Háyn db gyerekkel? Majd sasolok. :)
neet
neet

Szmagdi,
ez most antireklám a topiknak, de sódornőm is a 2esen szült, és annyira tetszett neki, hogy 2x is, ugyanannál a dokinál, 1 császár, 1 sima, ebben a sorrendben. Ha kell info, kérdezz, összehozlak titeket. :)

Zsan,
anyóséknál ebéd után el szoktak zavarni 3unkat aludni, hadd pihenjünk! :lol: :lol: :lol: Na, ehhez mitaszondsz?

Nálunk simán lehet a padlóról enni, Eszter még Marcipán tálkájába is bele szokott hajolni lefetyelni a vizet, hiába sikoltozok ellene... lehet, h ettől ilyen egészséges a kölök? :mrgreen:

Rídonli,
bepisilés csak addig meleg, amíg tart, aztán kihűl és csíphet is, ha hosszasan van benne a ded. Nekem a "legjobb" pisilős sztorim az volt, amikor a félóránként közlekedő busz végre megérkezett és Eszci elkezdte, h pisiiiiiii és félrevonultunk, próbálkoztuk, nem jött pisi, busz meg csak egy félóra múlva ismént. :roll:

Ancsi,
szalonna rulez, a párizsi és az üres tészta (itt is!!) előtt asszem ez az első kedvenc. :D Gyermek nem tagadhatja meg proletár family backgroundját. :mrgreen:

Zsan,
"megígéjem, megígéjem" itt is sláger. :D De egyformák ezek ...

Johi,
hogy vagy? +++++++++

Judit,
"anyós selypeg fiának" ez jóóó. :lol:
neet
neet

Neet,
most indulunk 2 db gyerekkel :lol: majd én is sasolok :wink:

Deni,
:lol: :lol:

Barbi,
:lol: :D