Nuk

Hát ez elég gáz

Én is csak kitartást tudok kívánni Neked a hétvégéhez!!
Fibi

2010

Neked is sok +++++++++++ addig is

Nálunk is ez van, Bencus nem szereti, ha egyedül hagyjuk (értsd: pár méterre vagyunk tőle), akkor nagy para van, de egyébként elvan, mint a befőtt

Remélem gyorsan átvészelitek ezt a nehéz időszakot!!
Votiv

Fogzáshoz sok ++++ Lilidnek!! és Neked is az estékhez, meg Isti-cipeléshez, meg-meg-meg...

Apropó, Isti most hány kiló? és hogy bírod cipelni és mit csinálsz közben Lilivel?
Zsan

Innen is sok ++++! Lesz még szupi lakásotok! És én is csak megerősíteni tudom, hogy a sikítás-ébredés nem lakásfüggő! minden falon áthatol
Ancsi

Kajatipp: Bálint is van, hogy válogat, de próbálom nem felidegelni magam rajta és nem erőltetem, párszor megkínálom és annyi, ahogy Neet is írta: ha éhes, majd eszik, éhen nem hal. Érdekes módon, ha nem látja rajtam, hogy mindenáron meg akarom vele etetni a kaját, nincs gond. Én is utálok feleslegesen főzni, szóval ha ebédre alig evett, megkínálom este is, ált. ilyenkor betolja

és nagyon jó módszer az együttevés, akkor sokkal vonzóbb minden
Mása

Asszem írtam, hogy valszeg én is váltok majd dokit

(sajnálom, de ez van

) Jó melózást!! Gyerkőcök nagyon édesek, szuperek a képek!!
Rylie

Lépcső: ha emlékszel, pont ezt írtam, hogy azért csinálja a beste kölke, mert ugrasz rá! úgyhogy nyugi!! és hagyd csak ott, ha az használ, bár valszeg mindent be fog vetni, hogy megtarthassa a "kedvenc szórakozását"

Rókakoma már kiköltözött végre? és nagyon szépek vagytok a képeken (is)!
Gabi

Hű, de szép pocakod van!

és még gyönyörű két lányod is!

Köhögésre nekünk is a Stodal és az utifű jött be, legutóbb meg a kakukkfűszirup

bulást!!
Ríd

"ha bepisil, az legalább meleg..." > bocsi, de ezen olyan jót

-tem, tisztára, mint Dumb és Dumber

persze a többi nem volt olyan poénos

slusszkulcs

Borid hogy van?
Neet

Kocsifuvar böliből rulez!

és olyan szép Eszti, nagyon csajos
Vera

Mindenre mászó Marci

nem semmi! Bálint mostanában kezdte el, ezt a felmászós dolgot, nem is értem, eddig nem volt ilyen, most mitől? Apa már tökre parás, eldöntötte, hogy rácsokat fog szerelni az ablakokra
Macs

Szuper Mestered van!

Hétvégi családpartihoz++ Eddig hogy-hogy nem találkoztak?
Zuzi

Sziaaa!

Gratula Pannusnak az elinduláshoz!!

és drukk Bazsónak a beszoktatáshoz!!Buli szupi lehetett! Gondoltam, egyszer meglátogatnánk Titeket (meg Ancsiékat is), olyan rég taliztunk
Leni

Hankát nem is tudom elképzelni hisztisen! Igi kezd már forogni?
Johi

Igen, csiszoltak B. fogából, ékalakúan tört, így a két hegyes-éles véget csiszolta le a dokinéni. és nekem is azt mondták, hogy nincs mit tenni a tejfoggal

Ez az elhalt fog ugyanúgy "működik", mint a többi? nem esik ki vagy mit tudom én?
Továbbra is sok +++++++++ küldök Neked!! Nagy fájdalmaid vannak még?
Vica merre van??
Fogas +++okat mindenkinek köszönjük!

szerencsére úgy néz ki, nem fáj a fiatalúr foga, legalábbis enni-harapni tud vele gond nélkül

már "csak" a dentinért drukkolok, hamarost kiderül ez is
Nekünk ma nem volt annyira kaka napunk (most lehet utálni

), Bencus ma megkóstolta (pontosabban megnyalta) az almát, asszem a kép mindent elárul, de azért kért még repetát

:
Aztán jött az esti együtt-fürcsi

: