A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

KAta!
Komolyan írtam. Hiszti dolgában nem ismerek tréfát :mrgreen: AMúgy ahogy Móni írta, többszöri pofáraesés után nekem sincsenek illúzióim :lol:

Deni!
Lakás nagyon jó, de azért még van mit dolgozni rajta. Most a gyerekszobát szeretnénk felturbózni, Tomi teljes falméretben fest kisvakondot, ahogy ül az autójában (mi másban :) ) a benzinkúton és integet az egérnek :lol: , karira kapnak kis székeket, asztalt, játéktárolót, még onnan hiányzik a függöny, mert nem találok olyat, ami igazán tetszene, vagy csak horror áron. hiányzi, még a gardrób, a fürdőszobabútor, de ezeket majd csak apránként. Most vettünka garázsba GORM polcrendszert az ikejában. Szóval van még meló, de nagyon szeretünk itt lakni, és alig várom, hogy tavasszal kihajtson az az ezer tulipán, nárcisz és mindenféle virág, amiket ősszel elültettem a kertbe :D

Rylie!
Együtt játszanak a tesók: ez annyira jó!!!!!!!! És egyre jobban igénylik egymás társaságát. Tökre kötődnek egymáshoz. Csak nálunk időnként elcsattan 1-2 pofon is. :lol: B állandóan azzal a bébitaxival akar játszani, amit Pannus a szülijére kapott. ÉS mindig mondja nekem, hogy "Pannus kölcsönadta" :lol: . Persze Pannus a közelébe se jut :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Úgy olvastam, mindenkihez vagy tegnap este, vagy ma reggel jött. De hát szegénynek nem fértünk bele a tegnapi programjába :lol:
Gyógyuljá!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Columella sententiam pronuntiat :!: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]A írta:zuzmo1ncsi!
Úgy olvastam, mindenkihez vagy tegnap este, vagy ma reggel jött. De hát szegénynek nem fértünk bele a tegnapi programjába :lol:
Gyógyuljá!!!!

na oké, de akihez tegnap este jött, az biztos azért volt, mert nem ért rá ma reggel :). valójában a jövőben, ha pontos akarsz lenni, akkor reggelre tegyen a Miki a kőcök csizmájába cuccot.
én annak vagyok híve, hogy előbb ne, max később jöjjön. azaz, akinél éjjel nem járt, vagyis reggelre nem volt csomagja, biztos jön majd ma estig :)).
ancsipancsi

Zuzikám,
latin helyett inkább azt mondd meg, hogy a jogfogalmaknak nevezett rohadalmat hogy képes az ember felfogni s imígyen megtanulni?? számomra filozófia sux, s ez nagyon úgy tűnik, hogy az. :( rettegek Szilágyi papától!
ancsipancsi

Sziasztok!

Mikulásról csak annyit,hogy a 13évesem úgy pucolta este a cipőjét,mint még soha és hajnali 6kor hallottam,hogy kotor lefelé a galériágyáról :mrgreen:
Természetesen miután magamhoz tértem,megköszönte :lol: :wink:

Johi:
nagyszerű,hogy lánykád ilyen hős :!: :D

petergabi

Ancsikám!
Jól teszed, hogy rettegsz :mrgreen:
És gondolom nem vígasztal, hogy a jogfogalmak a jogbölcseleti tanszék egyik legérdekesebb, legolvasmányosabb, sőt, nem félek kimondani, az egyik legizgalmasabb tantárgya :mrgreen: Egyébként meggyőződésem, hogy a jogbölcseleti vizsgák faragnak igazi jogászt az emberből, hogyan beszéljünk meggyőzően 15 percet a semmiről :mrgreen:

Gabi!
Szia! :D Tök jó fej a lányod :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!
Miku nálunk is éjjel jött, este alapos csizmapucolás, majd kitettük az ablakba. P reggel: "Anya te is kitetted a cipődet?" "Nem". "Akkor mi az ott? HOzott neked vmit a Miku! Akkor lehet,h nekem is!" és rohant a szobájába. ÉS a zelső, amit kért a csomagból egy szép piros ALMA volt!! AZért lecsúszott utána egy kis smartie ("márti"), meg egy kindertojás is... :) :)
ÉS lefekvéskor ő is hallani vélte, hogy jön m ár a MIkulás,, el is énekelte a Hullapelyhest. :)

ÉS most jövünk a Fonós Ringatóról, B rettenetesen élvezte!!!!!!!!!
Énekelt, vigyorgott, odamászott Ili néni elé, föltérdelt és nagy szemekkel nézte sokáig. :) ÉS fölállt a szőnyeg közepén, kapaszkodás nélkül, és fél percig állt!

MOst megyek Pért, az oviba is ment egy Miki, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mesélni!!!
rídonli#

Johi :) Nagyon köszi a cuccokat és hogy beugrottál!!! :D

Ancsi :) Bulást!!! orrspray nem tud segíteni fellazítani a cuccot? a vizsgához egy kalappal!! és sokszor eszembe jutsz, ma is a Te kenyered sül a sütőben lenmagos változatban :wink:

Ríd :) B-nek naaagy gratula a felálláshoz!!! :D

Gabi :) :lol: :lol:

Zuzi :) Bazsó gyerekszája :lol: De jó, hogy így szereted az új kérót! :D Kisvakond tuti szuper lesz! pasid nagyon ügyes, hogy ilyeneket tud! :D székek+asztal nálunk is kari ajándék lesz, kinéztem egy ikeásat :lol: És leborulok előtted, hogy még ültetni is volt energiád! :o A 2 gyerek nálunk is hasonlóan játszik sokszor: mindig a másiké kell :lol: :lol:

Macs :) Mikis Füli de ééédes! :D
denizsa

Nálunk Miki nem jött, én nem kaptam semmit... Majd du anyuéknál... De Zolitól nem jött semmi. Ezzel is úgy van, mint a szülinap, névnap, évforduló, házassági évforduló... :cry: :cry: :cry: :cry:

Lányok, asszonyok!
Akinek van ideje és kedve, jó kis stratégiai játék:

http://www.travian.hu/?uc=hu5_17236

Esetleg a pasikan mutassátok meg, de mindenképp a linken keresztül, mert az után az én falum kap aranyat... 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Ancsi:
Csütörtökig még megjavulhatsz!!!

nukada

Curse :) Áruházi eset :evil: és mi van, ha pl. a gyerektakarót ott vetted? hogy bizonyítod be, hogy nem a polcról emelted le éppen? én szoktam néha ilyeneken parázni, mert ha az ember oda jár vásizni, elkerülhetetlen, hogy legyen nála vmi, amit régebben ott vett.. :? :roll: Páromnak nemrég a Humanicban sípolt be a cipője... még jó hogy látszott rajta, hogy már viselte, meg aztán mondta az eladó, hogy előfordul régebbi cipőknél is, hogy a beépített jeladó újra aktiválódik, jó mi?
Ringatóra sztem nyugodtan vigyed Adélt, Bencus is jár :wink: na jó, ő "csatolmány" :lol: de azért élvezi, keze-lába jár és van hogy alszik előtte vagy utána de alatta sosem, nem akar lemaradni :lol:
Bálintnak tetszett a koncert, a sok gyerek meg a zenészek, a visszacsapódó szék meg egyenesen lenyűgözte :lol:

Votiv :) Köszi a részletes felvilágosítást, sokat tanulok Tőled mindig :wink: és nagyon klassz anya vagy, annyi mindent megpróbálsz, le a kalappal előtted!! drukkolok a napirendhez (is)!

Marc :) Férjednek gratula az áhított állásához! és mi az?
denizsa

Nuk :) Miki nálunk csak a gyerkőkhöz jött. Mi mást adtunk egymásnak párommal :wink: jobb volt, mint egy csokimiki :mrgreen: :lol:
Most akkor lego-ügyben mi az ábra? (csak a karácsony miatt kérdezem)
denizsa

HELP!!
Szerintetek attól lehet baja Adélnak, h evett a habszivacsból? Ez az cuccos, amit minden játékbótban lehet venni, számos, állatfigurás, betűs, meg ilyenek.
Nem evett sok mennyiséget meg, épphogy megrágcsálta az egyiket. Szerintetek??? Volt vkinél hasonló?

Kép Kép
curse

Curse, nyugi, sztem ki fogja kakilni. De azért figyeld, h nem fáj-e a hasa.
B a minap ZSÍRKÉRÁTÁT evett, nem lett semmi baja...
A virágföldért meg egyenesen bolondul...
rídonli#

Curse,
ha jól megrágta, akkor majd kijön a kakival, figyeld esetleg. persze a műanyag nem egészséges, meg a festék se, de ilyen kis mennyiségben nem hinném, hogy ártalmas. inkább az lenne a gáz, ha a gyomorban maradna (rossz párhuzam, de pl. anorexiások szoktak vattát enni, hogy tele legyen a gyomruk, s az ki se megy belőle, csak operációval). ha semmi egyéb tünetet nem mutat, ne féljél. esetleg etesd most meg, hogy a kajával távozhasson :).

Nuk,
nem szimpi a pasid hozzáállása, s most úgy megsajnáltalak! nekem nagyon fontosak a meglepetések, az apró kis örömök, a gyerekes várakozások. én már azt az ideát se szeretem, hogy nőnap=komcsi, meg hogy Valentin nap=amcsi, nem. a ffi igenis annak rendje módja szerint lepje meg a nőjét. (még ha úgy is, mint Denizsát az ura ;-) ) valahogy érzékeltetned kéne a hapsiddal, hogy legyen kissé figyelmesebb, s mondd meg neki, hogy nem az ajándék nagysága számít, hanem a gesztus. most az, hogy Mikire nem kaptál semmit, oké, ez tényleg elég gyerekes (habár én imádom), de , h szülinapra, v. ilyesmire. ... :/ persze gondolom Te meg megleped őt mindig, s neki jól is esik.
még szerencse, hogy ilyen rendes anyukádék vannak, akik továbbra is a gyerekükként kezelnek, s ott legalább jön a Mikulás, meg a többi. nekem nagyon aranyos lánynak tűnsz, szóval bánom, hogy nem kaptál az élettől kicsit jobb fajta figurát, aki figyelmesebb veled, főleg ezekben a nehezebb időkben.
ha tudsz várni kb. 20 évet, a gyerekeid biztos másként fognak ezekhez a dolgokhoz állni, hiszen más nevelést kapnak majd Tőled, mint az urad az anyjáéktól.

ÉS CURSE ÜGYE KAPCSÁN JUTOTT ESZEMBE:
minap olvastam, hogyha félrenyel a gyerek valami szilárdat, az nem minden esetben tud feljönni a tüdőből, tehát, ha későbbi napokban köhögési rohamai lesznek, gyanakodni kell, s röntgennel megállapíttatni, hogy nem marad-e lenn a cucc; tekintve, hogy beágyazódhat, s egyéb komoly bibiket okozhat később az anyag.

és ha már itt okoskodom, leírom, habár gondolom mindenki tudja, hogy a sav/lúg nyelése esetén nem frankó a hánytatás, mert az anyag visszafelé is mar. méreg esetén pedig igen célravezető. (mérges gomba, mittomén micsoda)
ancsipancsi

Curse: No para! Ha nem evett meg egy egész táblát akkor nagy baja nem lehet. Majd alul kijön ;) Itass vele sok lét, hogy lazuljon belül a cucc!
Ringatóra simán viheted már Adélt, a MUPAban is vannak egész csöppek is!

Marc: sőt vannak nagyobbak is, mint 3 éves! Tegnap pl volt egy kisfiú szerintem 4-5 körüli lehetett, aki amint énekelni kezdtünk elkezdett visítani és befogta a fülét :lol:

Votiv: ZOOban van ez a Téli ÉlményKert progi és van Miku a faházban aki egyesével fogadja a gyerkőket és lesz vele közös fotó (free) és ad két db mandarint és nagyon helyesek a manók, csak az olajradiátor gáz a fotón :mrgreen: Ott énekelhet Isti kedvire ;)

Deni: igen, mi a Mupába járunk!
és a felcsapodó szék valóban nagyon izgi 8)

Gabi: olyan jó, hogy Orsi is még gyerek és tud örülni az ilyesminek, nem?

Tegnap nálunk is nagy cipőpucoválás volt, aztán kiraktuk az ablakba! Reggelre benne volt a csomag! Sajna a nagy csodálkozó szemeket nem sikerült lefotóznom, mert még nem voltam magamnál :) De utána az ágyban rögtön megfűzte az első gyümis nyakláncát! És a mazsolát is meg kellett kóstolni rögtön ;)
Nálunk ennyi volt a csomagjában, lévén csokit amúgy sem ehet, de szerencsére nem is hiányolta!
Apa kapott egy logikai fakockát, én meg seggnövelő szereket :lol:

Rylie
rylie

Curse,
Az a habtapi vagy mi? Van olyan gyerek, aki legalább nem kóstolta meg???? (Mondjuk a M., mert P. elette előle ... ) Persze, figyelgesd csak... az sose baj. (Én mondjuk megnyugtatnálak, de nem értek hozzá. Amikor P. rágcsálta meg, nem izgultam.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Köszi lányok :) Megnyugodtam. Az a szerencse, h fogak híján nem tud nagyot harapni, inkább csak rágcsálta, de most adok neki vmi kajcsit azért és itatni is megpróbálom, bár ez mindig kudarcba fullad :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nálunk is járt a Miki.

Tegnap Grétinek mondtam, hogy ha hazajön az apja, pucolják ki a csizmár, mert abba fogja rakni a Mikulás az ajándékot.
Erre Gréti majdnem sírva:
- Az nem jóóóó :(
- Miért nem jó? - kérdeztem.
- Azért mert az én csizmám olyan kicsi ... :)

És tudjátok minek örült a legjobban Gréti? 2 szem narancsnak a piros mikulászacskóban. Ezen kívűl kapott egy mesekönyvet és állatos dominót meg egy zacskó szivecskés kekszet (Győri édes).

KépKép
KépKép
lindicita

Deni! Ajándék :lol: Ötletes :)
lindicita

jé, Lindi, valamiért azt hittem, hogy nálatok nincs ajándékozás. (tudom, múltkor leírtad, hogy mégis van, de ... vagy csak a felnőttek között?)
szerintem tök jókat vettetek Grétinek, ennél jobb és több nem is kell! nálunk sajna L. nem szereti a citrusokat :(. (s a gyümölcsöt se nagyon, inkább a nyers répát)

LEGO:
tegnap férjem elhozta Nuktól a dobozt, s este megnéztem (felbontottam :D), tök jó, mert külön van csomagolva egy csomó elem, pl. a minik, s ezeket nem kell most oda adnom Karira, nehogy felszippantsa őket. ráadásul a doboz olyan jó nagy, hogy belefér majd az a Legó is, ami a férjemé volt kicsi korában.

és Nuk,
akartam az előbb is írni, hogyha 33 év alatt nem javultam meg, akkor csütörtökig se fogok :]
ancsipancsi

Ancsi! Dehogynem van ajándékozás, jobban vártam a Mikulást, mint Gréti. És én is nagyon szeretek ajándékozni. Én 2 dvd-t adtam Petinek, a Bourne rejtélyt és a Bourne csapdád, mert a trilógia harmadik részét láttuk nemrég moziban, nagyon tetszett, így gondoltuk meg kellene nézni az első 2 részt, hát megleptem vele.

Az a furcsa egyébként, hogy Petiék családjában nem divat az ajándékozás, névnapot egyáltalán nem tartanak, szülinapot is max sk készített tortával. Ehhez képest Peti imád ajándékozni és mindig nagyon jó ötletei vannak, és nem is kell hozzá alkalom. (Peti nagyon profi a programok szervezésében, koncertek, színház, mozi, vacsora, hétvégi kiruccanások, és ugye mióta gyerekek is vannak a kapcsolódó dolgokat is, mint gyerekfelügyelet is szuperül megszervezi)

Karácsony kapcsán írtam, hogy (nálunk) nem a Jézuska hozza az ajándékokat, de attól ajándékozás van.
lindicita

Sziasztok,

Zuzi: hihi, látod én még időben kérdeztem a csajokat, hogy mikor is jön a Miki....(hihi igy jár aki nem olvas időben fórumot).

Nálunk is járt a Miku, tök jó, hogy szüleim fogták az adást, hogy édességet ne, de anyósék elhalmozták édességgel, Fanni pedig olyan lelkesen eszi, hogy csak na.... ennek örömére én is vettem neki egy csokit.... Most aztán kövi mikuig semmi. :lol: :lol: Én is kaptam szép dolgokat, párom nagyon kitett magáért.

Deni: nincs mit, igy volt a legegyszerűbb, már napok óta az autómban vót, de mindig volt fennforgás.

Nuk: nekünk jut Lege godt azaz lego? :lol: (merthogy ez egy dán mozaik szó). ---Votiv múlktor nagyon ügyesen kitalálta. :lol:

És egy nagyon szomorú hír a végére, barátnőm férje ma örökre eltávozott közülünk. Többen ismertétek egy végtelenül jó ember volt és sajnálatos módon a gyönyörűséges felesége mellett két csodás gyermeket is hagyott maga után. :cry: :cry: Mélységesen le vagyok döbbenve.

Kép
Kép
johanna1975

OFFFFFFFFFFf
Szrek: nekem a legegyszerűbb ha a felületen keresztül rendelsz, de irhatod mélben, priviben bárhová..... és előre is köszi.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Ez nagyon szomorú hír :(

Képzeljétek, hétfőn megint mennem kell tolmácsolni, ugyanabban a projectben, de más vonalon, úgyhogy nagyon beindultak itt a dolgok.
És állítólag márciustól lesz csak igazán sok munkám :)

Johi, te mennyiért szoktál tomácsolni (óradíj)?

KépKép
KépKép
lindicita

Tudom, hogy már egy csomó gyerkőcnek lesz Nuk-féle legó, de megnéztem a kedvenc játékos oldalam, és nagyon szemezek egy csomó cuccal. Tavaly onnan vettünk Thomast sínnel és kiegészítőkkel potom áron, szóval megéri.
http://gportal.hu/portal/siposanett/
Délután még működött a link...

Én a világért sem hagynám ki a Mikulást (mai is összefutottunk vele, a boltból hazafelé lovas szánon, szerintem a tegnapi repetázott), annyira jó látni, ahogy örülnek. És szerintem sokkal jobban örülnek, mint egy sima szülinapi ajándéknak- pedig az ajándék, ajándék...

Az a vicces, hogy a zuram kint dohányzott, mikor tegnap megjött a szomszédba a Mikulás, és mondta, hogy ahogy először csak sejtelmesen csilingelt a "szán", rendesen összeugrott a gyomra, hogy úristen, lehet, hogy itt az igazi Télapó. :lol: :lol:

Curse, épp a múltkor evett habtapit, és ki is jött egészben. Utána meg a fikusz benjáminám egyik levelét fedeztem fel a kakiban.... Az ráadásul mérgező. :roll:

Denizsa, informatikus meló- évek óta ilyet szeretne. :D

Hozzánk is a MÜPA van a legközelebb, de utazzzak vajon kétszer 40 percet félóráért?! :?

Nuk, én sem kaptam semmit a Mikulástól, nálunk a felnőttek nem kapnak. Majd az "Iíízuska". :D Bár a zuram kapott új állást, én meg azt, hogy örülhetek vele. :wink:
marcangoló

Johi, nagyon sajnálom. :cry:
marcangoló

Marc: gratula a férjed munkájához.

Lindi: én nem szoktam sokszor tolmácsolni, mert én idvez vagyok és annak más a tarifája, ha pedig tolmácsolok akkor az sajnos azzal megy, de kb. 10-15 rugó egy igazi jó tolmács.... per órácska.

Jaj ébred a ded...rohanok.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi! :D

Hm, jó szakma ez a tolmácsság. Kár, hogy meg kéne tanulni egy- két nyelvet tisztességesen hozzá... :wink:
marcangoló

Sziasztok!
Szegény Marcim lemarad ma az ovis mikulásról. :cry: Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mit szól hozzá...
Nagyon köhögött tegnap, de a dokinéni meg az ovónénik is azt mondták, hogy arra 20 percre vigyük be azért. Sajnos indulás előtt kiderült, hogy lázas, így inkább mégsem vittük. Az aranyos volt, hogy apa mondja, hogy a Marci sem bánja, persze, mert még nem volt ilyenen, azt sem tudta mit hagy ki (igaz ennek örülök is, mert így legalább nem sírt) Délutánra megint belázasodott, remélem a tesók nem kapják el :|

Itthon viszont csak ma jött a Miki (köszönhető anya lustaságának :oops: ) De nagyon örültek Neki mindannyian!
Kaptak kincsesdobozt, a fiúk meg repülőt, mert Marci már egy hónapja minden reggel és délután elmondta, hogy azt kér a mikulástól... ( Van egy bolt az ovi felé és annak a kirakatában látja mindig :wink: ) persze volt csoki is meg mandarin, banán, alma. Balu egyből lecsapott a banánra :lol:

Nuk: írsz majd Nekem privit, hogy hogy oldjuk meg a bótot???

Vot: Neked meg köszi a privit, majd válaszolok hamarosan (remélem)

Johi: én ugyan nem ismertem, de nagy Ölelés a családnak, meg az ismerősöknek!!!

Ja és Nuk ismét: az enyém férj nagyon hasonló, de Ő olyan aranyos tudja szégyellni magát ez miatt, hogy egyből megocsájtok Neki. Meg ugyebár Ő nagyon-nagyon sok mindent megcsinál itthon :lol:

És így utólag sok-sok boldogságot minden ünneplőnek, meg előre is, mert nem biztos, hogy fogok tudni írni!

Gabi: jófej a nagylányod, és enyém is megköszönte most este :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi! Köszi, én is ilyesmire tippeltem :)

Hátha tetszik valakinek, bár nekem annyira nem jön be:
http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=19328

KépKép
KépKép
lindicita

Na, akkor maradt 10 dobi lego
Akik pü-ztek /púztak :lol: :lol: :lol: :lol: /
Votiv
Zsan
Vica
Szrek
Ríd
Pocak
Rylie

És akit még megjegyeztem a fórumról:
Curse
Leni
Johi

Valakit el/kifelejtettem????

nukada

Nuk: igen mi igény taranánk rá. Figyi, mikó van nálad party?

Pocak: gyors gyógyulást Marcinak és drukk, hogy senki ne kapja el.

Gabi: Orsi jó fej, biztos írtad, mit kapott, hogy ennyire lelkes volt? (galériaágya van, húh én mindig azt szerettem volna gyerekként)

Képzeljétek én meg csak ma esti fektetésnél láttam meg, hogy anyukám is bekészített nekünk miki ajándékot, olyan jól eltette, hogy nem leltem csak a mai ágyhúzásnál, de legalább nagy volt a meglepi.

Zuz: B. egy igazi műszaki zseni, jó a szövege.Fanni meg azt szokta nekem mondani, amikor tolatni kezdek, hogy igen itt szejintem is tolatni kell. :lol: :lol:

Holnap lemegyünk a bölcsis mikulásbulira, már mondtam, hogy egy ágyat készítsenek ki nekünk. Kiváncsi leszek, mit fog Fanni szólni a társaihoz.

Kép
Kép
johanna1975

Johi:
Csüt délelőtt/dél körül. Az a lényeg, hogy nekünk 4 körül el KELL indulnunk itthonról, mert neurológia kontrollra megyünk... De ágyat/matracot/kanapét természetesen itt is kaphat Fanni!!!!!!!!!

nukada

Nuk,
valszeg mi is megyünk partyzni :D

Johi,
ok akkor majd kitalálom és megírom :D
remélem, Fanni jól érzi majd magát holnap :D

Pocak,
bulást Marcinak :D

Lindi,
olyan jó lehet így melózni :D (fordítás, tolmácsolás)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Ez a Mikis kép nagyon jó :lol:

És olyan édes minden Mikulást váró ded, meg persze a felnőtt dedek is :wink: Nálunk Adél semmi extrát nem kapott, hisz még azt sem tudja miről van szó. De én legalább jól jártam, nyami-nyami csoki :lol:

Ancsi,
Jaj, te szegény :( Bulást!!!

Marc,
Gratula párod új melójához :) Az a fikuszos esett :( még szerencse, h nem lett szegénykének baja. Nálunk is egyszer Adél nekiesett, mert apa szokás szerint nyitva hagyta a tiltott szoba ajtaját, de Adél szerencsére akkor még csak a mindent széttépek korszakában volt :lol:

Zuzi,
De jó, h élvezitek az új lakást :D Mi is már több, mint egy éve itt vagyunk, mégis sok minden hiányzik, majd szép lassan belakjuk. Megabazi autós vakond festés tök jó! :D Ha kész lesz, teszel fel képet, annyira kivi vagyok rá.

Nuk,
Annyira gáz, h ilyen a pasid :( de teljesen átérzem. Az én pasim is hasonlóan nem vesz semmit :roll: Kreativitása a nulla szinten van, még venni sem kéne vmi über dolgot, csak gondolkozni. A munkájában tök kreatív tud lenni, de a párkapcsolatunkban... :roll:

Deni,
Én is szoktam hasonlóak miatt parázni és nem is tudom mit csinálnék abban a helyzetben. Ez a dolog most csak tényleg azért dühített, mert egyértelműen a kosár volt a ludas :roll: És hát azért nem semmi, h párod cipője besípolt :shock: Most már időnként az az érzésem, h az üzletek túl biztosítják magukat :roll:
Örülök, h tetszett Bálintodnak a koncert, főleg a visszacsapódó székek :lol:

És akkor kipróbáljuk Adéllal a ringatót :) Köszi Deni, Rylie! :)

Rylie,
Seggnövelő szerek :lol:

Lindi,
Behaltam Gréti szövegén :lol:

Johi,
Jaj, ez borzalmas :( Sok erőt kívánok a családnak!!!

Pocak,
Bulást Marcidnak!

Kép Kép
curse

És mi így szeretnék Nektek happy Mikulást kívánni :lol: és igen, szemét voltam Adéllal :mrgreen: jöhetnek a mókusok :lol:
Kép Kép

Kép Kép
curse

Nuk,
Nagyon jó fej a kutyátok :D Egyébként én is hasonlóan gondolom a kutyás dolgot, az ördög nem alszik.

Kép Kép
curse

Johi :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, ez borzasztó :cry: soksok erőt a barátnődnek, és a pici gyermekeknek!

Kaszás Attila kislányának születése olyan szívszorító, és valahol mégis nagyon +++ - Mert az élet él, és élni akar...

Ma este csodálatos Gospel-koncerten voltunk, egészen lélekemelő volt, bár apafej szerint kissé olyan, mint a Vidám Vasárnap :mrgreen: szóval pont olyan volt, mint a filmekben, amikor a templomban mindenki énekel, tapsol, meg táncol :D
volt pár ismert dal, pl. a Happy Day, a One love, vagy a Let it shine, és rengetegen énekeltek is velük együtt :) pár karácsonyi dal is volt, egészen szép hangulatot csinált :)
és hát döbbenet, hogy ezek a feka énekesek milyen pöpecül bánnak a hatalmas hangjukkal, azon gondolkodtam, hogy magyar énekest hozzájuk fogható hanggal és átéléssel nem is nagyon tudok mondani, talán csak Cserháti Zsuzsát...

megyek, mert tegnap brutál éjszakánk volt, mint utóbb észrevettem, Lilirózának most tört át az 5. fogacskája, megint egy felső, dehát fél 4-ig félálomban sírdogált hol halkan, hol hangosabban... de ma már tök okés volt :)
Kátyáékkal is összefutottunk a fejlesztőben :) és Istók ragasztott némi vataszakállat a Mikulásfejre a kézműves foglalkozáson :P (szegény Miku eléggé tesztoszteronhiányosnak néz ki :mrgreen:)
úgyhogy jó szakállt minden Mikinek és nem Mikinek
a fájdalmak enyhüljenek, a szívek gyógyuljanak
az angyalkák vigyázzanak...

votiv 8)
votiv

Curse: Adél nagyon cukkkki! :lol:

Nuk-party: mi is szívesen mennénk, ha Szrek el tud vinni :D és ha a védőnénink gyorsan jön hozzánk és gyorsan el is megy (úgy 11 körül szokott gyönni). Én az idén még nem akartam mézeskalit sütni, mert Tünci még nem ehet belőle. De hát én igen. :lol:

Kép
Kép
tinu

Curse,
Adél nagyon édes :D

Tinu,
írok pü-t;szívesen viszlek, csak 11-f12-es indulás nekem nagyon késő (mert vissza kell érjek)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek: ari vagy, de akkor most mi nem megyünk Nukhoz. Majd jövőre sütünk együtt. :)

Kép
Kép
tinu

na, már totálisan készen vagyok, taknyom-nyálam egybe folyik, s este rámjött egy kb. 1 órás köhögőroham (ugatás), s ami igen ritka, éjjel is fújtam az orrom, mintha ürülne az arcüregem.

MIKULÁS
este jött a Mikulás bá, Lencse elrohant a szobájába, felült az ágyra, a Miki követte, s Lencse rögtön szólt, hogy "voltál a tévében?", meg hogy "hoztál ajándékot?". és adott neki egy nagy zoknit, hogy abba tegyen neki ajszit. aztán mikor a Miki kérdezte a rosszaságairól (ekkor már sajnáltam, h mondtuk a Mikinek, hogy kérdezzen meg egy-két konkrétumot), minden másról beszélt, hogy pl. "nézd, Mikulás, azt a csúszdát apa vette és megfizette!" :D, meg hogy "a széket, amin ülsz, apa rakta össze", meg hogy "kéred a Bucimacimat?", s aztán mondta, hogy "hát apa jöjjön be". (szóval félt kicsit, pedig kamerával ott álltam az ajtóban) aztán a Miki oda adta neki a Futrinka utca dvd-t (előbb kicsit szivatta, hogy más cuccokat vett ki a zsákból, pl. ffi sapkát, amire aszonta Lencse, hogy "hát ez a tiéd!" :DDD), s nagyon örült a lemeznek, most is azt nézi. mikor elment, azt mondta L., hogy "nem féltem olyan nagyon!". nagyon jó élmény volt, majd biztos nevet rajta nagy korában :)

NUK,
most látom, hogy délben lesz a sütögetés. akkor sajna mi nem tudunk menni, mert Lencse, ha nem alszik, akkor egy kész idegbaj, kezelhetetlen, stb. és mindig fél 1-kor le szokott fekvedni. (idegen helyen meg, ahol lehet játszani, biztos nem fog :( )

ancsipancsi

Ábus kapott egy nagyon jó ki jojót Mikulásra, de sajna én nem tudok jojózni :( van vmi titka? egyszerűen nem megy :( egyelőre szegény azt hisze,hogy a dolog lényege a magának a cuccnak a földhöz veregetése, hiszen egyszer leszalad a jojó, onnantól többet fel nem jön :mrgreen: 8) jó vagyok
tud vki jojózni?

Kép

Kép

szrekuc

Tinu, Szrek,
Köszi :)

Szrek,
Megpróbálom leírni, h hogyan kell. Szóval én úgy szoktam, h a mutatóujjra ráhúzom a zsinórkarikát, a hüvelyk és a gyűrűs ujjal pedig megfogom a házát. Aztán leengedem, de ahogy ereszkedik, rögtön "rántani" kell rajta egyet. Az a lényeg, h a ne tudjon teljesen leszaladni a zsinórról. Gyakorlatilag egy fel-le mozgatása a kéznek. Ez érthető volt vmennyire? :oops:
Ha jöttök Nukékhoz, szívesen megmutatom :wink:

Ancsi,
Hát ez nem semmi kórság :( Sok ++++ Neked! Lencsi és a Miki :D

Kép Kép
curse

Votiv,
Koncert biztos szupi lehetett :D én is úgy elmennék már egy ilyenre. Fogakhoz +++++!!!!

Kép Kép
curse

Jó reggelt!

Ancsi! Bulást neked! Nem lehet semmi pocakosan köhögni :(

Holnap kapucsínózzunk egyet a MOM-ban, please! Ez az egy délelőttöm szabad, mikor apjuk vigyáz a gyerekekre, használjuk ki!!!

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk!
Én úgy olvastam, hogy 10-től lesz a parti. Az azért is lenne tök jó, mert akkor haza érnének alvadni a nagyobbak, kisebbeknek meg mindegy :lol: (vagy csak nálunk? :wink: )
És milyen lego-ról van szó? Bocsi, lemaradtam, de lehet, hogy nekünk is kellene.
Egyébként szerintem a pasik genetikusan ilyenek, csak van, akit jó irányba neveltek :mrgreen: Nem baj ez addig, amíg neked ez nem fáj. Én sem kapok semmit Mikire, de nem is hiányzik, Tomi mindig kap valami apróságot, most pl egy csomag csokis mandulát a pluszból, és mindig látom rajta, hogy annyira meglepődik, hogy ő is kap valamit, szerintem eszébe sem jut, hogy a felnőttek is megajándékozhatnák egymást ilyenkor. Tény, hogy szülinap-névnap rendben.

Johi!
Borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Annyit gondoltam Rájuk, csak az utóbbi időben nem mertem kérdezni sem felőlük :cry: :cry: :cry: :cry:
FAnni és a tolatás :lol:

és egy bölcsis-Miki sztori, tegnap visítva röhögtem rajta.
Ment a Mikulás néni a bölcsibe, gyerekek szájtátva-megillatődve. De már az haladás, hogy nem sírtak. ÉS Judka néni mesélte, hogy Julika, aki egyébként is olyan boci szemekkel tud nézni, megrettenve nézte a MIkut, és magában motyogott: "nem bánt, nem bánt, nem bánt", aztán, amikor elmetn, akkor, hogy "kimegy, kimegy, kimegy, kimegy", Aztán:" Judka néni, bekakiltam" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NA, és tegnap este hozzánk is megérkezett a Mikulás, néztük a terasz ajtón keresztül, ahogy lerakja az ajándékokat, és integettünk is, de nem engedtük be :lol: Aztán 5 perc múlva csöngettek a barátaink, és B kiabálva mesélte, hogy itt járt a Mikulás :wink: , de nme engetük be :lol: és hozott klassz ajándékokat. A legjobban a műzliszeletnek örült. Pannus meg suttyomban megevett egy zselés szaloncukrot.... ennek momentán nem örültem, de maikor a maradékot kikaptam a kezéből, iszonyúan elkezdett ordítani :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Lindi, nekem kéne veled találkoznom (tudod, miért!), enyim pasi dolgoz holnap, de megpróbálnám megoldani, hogy eljussak a Momba (Mamba :D )!!!

ANcsi, gyógyulást!!!

Vot, nektek kitarást!

Curse, ez tényleg szemétség, de olllllyyyan édi!! :D :D :D

Nuk, mi délelőtt kb fél 10től délig érünk rá, igaz közben van egy alvás, de azt autóban is lehet abszolválni. Szal, megpróbálunk kimenni hozzátok csüt.!!

Írjátok m ár meg,h mi legyen a Kópéfajátékkal, mert akkor én elmennék a Fakopáncsba, amit én szeretnék, az van ott is.

B tegnap du kicsit taknyosan ébredt, aztán köhögni kezdett, és estér már volt egy kis nehézlégzése. MOst megint gyógyszerezem. :( Ilyen gyorsan még nem jött, eddig mindig kb 1 hetes nátha-köhögés váltotta ki. :( :(
Azért vidáman mászkál, és keresi magának a különböző járássegítőket (pl.P 3kerekű bringája, ikejás förby szék...) :)
rídonli#

dedek gyönyörűek :lol:

Szrek!
Hozd el Nukhoz, majd csak rájövünk, hogy kell jojózni :lol: Amúgy meg kell rántani, amikor leér. Nem?????

Lindi!
Mi ma el Esztergomba, sajna holnap nem jó :(

Ancsi!
Ez szarul hangzik :( Gyógyuljál már meg!!!! És Lencse nagyon bátor csaj, hogy nem félt a mIkulástól!

Votiv!
Hú, ezért a koncertért nagyon irigy vagyok :lol: Velem Tomi soha nem jönne el, egy ilyenre. Bár ki tudja. ANnak idején kijelentette, hogy imád színházba járni, de musicalt nem hajlandó nézni. Most meg "titokban" próbálja megszervezni, hogy elvisz a Producerekre. 8)
Fogzás: képzeld, tegnap Pannus megajándékozott eddigi legjobb éjszakánkkal, csak egyszer ébredt, éás akkor sem kellett fél órát szoptatnom, hogy visszaaludjon :lol:

Zsanci???????????????????????
Kisün????????????????????????

GAbi!
Hogy vagytok? MAgatokról semmit nem írtál. POcakod?

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?