Curse,
ha jól megrágta, akkor majd kijön a kakival, figyeld esetleg. persze a műanyag nem egészséges, meg a festék se, de ilyen kis mennyiségben nem hinném, hogy ártalmas. inkább az lenne a gáz, ha a gyomorban maradna (rossz párhuzam, de pl. anorexiások szoktak vattát enni, hogy tele legyen a gyomruk, s az ki se megy belőle, csak operációval). ha semmi egyéb tünetet nem mutat, ne féljél. esetleg etesd most meg, hogy a kajával távozhasson

.
Nuk,
nem szimpi a pasid hozzáállása, s most úgy megsajnáltalak! nekem nagyon fontosak a meglepetések, az apró kis örömök, a gyerekes várakozások. én már azt az ideát se szeretem, hogy nőnap=komcsi, meg hogy Valentin nap=amcsi, nem. a ffi igenis annak rendje módja szerint lepje meg a nőjét. (még ha úgy is, mint Denizsát az ura

) valahogy érzékeltetned kéne a hapsiddal, hogy legyen kissé figyelmesebb, s mondd meg neki, hogy nem az ajándék nagysága számít, hanem a gesztus. most az, hogy Mikire nem kaptál semmit, oké, ez tényleg elég gyerekes (habár én imádom), de , h szülinapra, v. ilyesmire. ... :/ persze gondolom Te meg megleped őt mindig, s neki jól is esik.
még szerencse, hogy ilyen rendes anyukádék vannak, akik továbbra is a gyerekükként kezelnek, s ott legalább jön a Mikulás, meg a többi. nekem nagyon aranyos lánynak tűnsz, szóval bánom, hogy nem kaptál az élettől kicsit jobb fajta figurát, aki figyelmesebb veled, főleg ezekben a nehezebb időkben.
ha tudsz várni kb. 20 évet, a gyerekeid biztos másként fognak ezekhez a dolgokhoz állni, hiszen más nevelést kapnak majd Tőled, mint az urad az anyjáéktól.
ÉS CURSE ÜGYE KAPCSÁN JUTOTT ESZEMBE:
minap olvastam, hogyha félrenyel a gyerek valami szilárdat, az nem minden esetben tud feljönni a tüdőből, tehát, ha későbbi napokban köhögési rohamai lesznek, gyanakodni kell, s röntgennel megállapíttatni, hogy nem marad-e lenn a cucc; tekintve, hogy beágyazódhat, s egyéb komoly bibiket okozhat később az anyag.
és ha már itt okoskodom, leírom, habár gondolom mindenki tudja, hogy a sav/lúg nyelése esetén nem frankó a hánytatás, mert az anyag visszafelé is mar. méreg esetén pedig igen célravezető. (mérges gomba, mittomén micsoda)