Ancsi,
latin vizsgához egy kalappal, ceterum censeo, Carthaginem esse delendam...
Rid, Vera,
na képzeljétek...tudjátok milyen érzésem volt végig a Kolpingban???? Hát az, h a PÁZMÁNYON vagyok! Elég fura érzés volt, itt voltam a Mennyország kapujában, és folyton a Campust láttam, és az illatok is...
van egy olyan furi érzésem, h ezt is pont az tervezte, mint az Ambrosianumot!

de az egész szcenárió is a Campust hozta...
Móni,
na jó, megadom magam...
miután hányt a gyerek, és rögtön inni kért, mostanság csak almalevet iszik, azt is kért, közölte (az egyszerűség kedvéért irok anyóst) anyós, h NA, azt NEM IHAT, mert savas, és máris főzi a kamilla teát. Már akkor éreztem,h baj lesz, mert ismerem Igit, amit ő nem szeret...hmm..
elrohantam boltba, és vettem ivójoghurtot, az mindig beválik.
Hazaértem, anyós mondta,h ő NEM AKAR BELSZÓLNI (naná) de amiket vettem, az nem jó a gyereknek...
már kezdtem nagyon kicsinek érezni magam, és éreztem, h nem sok beleszólásom lesz ebbe...szóltam a Levinek,h ADJON a gyereknek ivójogit, mert inni KELL, akkor is,h a kijön belőle (gyerekdokink mondá ezt, és én hinni akarok neki...)
Na, éjjel jött is a róka, de jogi mellett volt nurofen is, mert fájt a pocija, és szerettem volna, ha alszik is...
erre reggel már Levi is agymosott zombi volt, és közölte, h NEM ADHATOK almalevet neki, igyon KAMILLATEÁT (mert ilyenkor CSAK ezt lehet inni!) Én közöltem vele,h igyon bármit, aztán L is belátta,h jobb,ha bármit iszik, mert igy SEMMIT nem ivott a gyerek. Miután nem sikerült beleerőltetni a kamillát, én tüntetőleg felmentem Memével a szobába, L meg lent marad, és akkor elkezdett beszélni anyóssal,h a semminél a joghurt is jobb, mert lehet,h kijön a nagyrésze, de nem minden.
Erre elkezdte anyós,h mi ROSSZUL neveljük a gyerekeinket (na, ez veres posztó L-nek) és megkérdezte tőle,h ugyan már hogyan kéne nevelni egy gyereket, h megigyon bármit, amit nem szeret. Esetleg megverje, vagy feszitse ki a száját, és öntse le a torkán. Most egyébként egy majd' 3 évesről beszélünk. Anyós mondta,h már KÉSŐ, el lettek baszarintva. Mikor lementem, olyan fagyos volt a légkör,h jégcsákánnyal lehetett vágni a levegőt.
Én pedig megkérdeztem Levit (csak mert erőst mazohista vagyok) hogy ha élne az anyukája, ő is ilyen lenne e. Persze ez költői kérdés volt, de most először bántott úgy IGAZÁN, h egy gyakorlatilag idegen ember miatt kell nekünk sokszor görcsben lennünk ott, mert tényleg durván beleavatokozik a belügyeinkbe. És ahogy a Levi beszélt vele, abban nem volt semmi bántó, csak próbálta megérteni ezt az egészet, és elmondta, amit a gyerekdokink is mondott,h a legújabb vélemény szerint, azt egyen a gyerek ilyenkor is, amit kiván, kivéve, ha úgy is kivánja pl a ropit, kólát, stb-t...de sajna a kamillatea nem az, amit ált. a gyerekek KIVÁNNAK. És bár nem vagyok egészségügyi vonalon izmos (még) de érdekelne,h pl. a probiotikus ivóbigyó miért nem jó ilyenkor?
na, ennyi itten dióhéjban.
bocsi bocsi...de Móni kérdezte...