A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
sajna még mindig nincs mágneses vágható zöldségem :)), viszont van gagyi műanyag tépőzáras, amit a mikróhoz adtak ;-). majd meglátom hogy boldogul a tépőzárral!
ancsipancsi

Szrek :) Ábelről tökre Bálint ugrott be a H.J. koncerten, elsőkörben őt is a zenészek, a lámpák, hangfalak nyűgözték le, én meg igyekeztem felhívni a figyelmét a középen énekelő nénire :lol: Remélem majd meghív minket is az első koncertjére a fiad! :wink:
denizsa

Hallott vki esetleg Révai Gábor: Beszélgetések nem csak gyerekekről c. könyvéről? (Ranschburg J.-vel és Vekerdy T.-sal beszélget) Érdemes megvenni?
denizsa

Sziasztok!

Nuk a mézeskalács party kapcsán az jutott eszembe, hogy mivel a klasszikus mézestésztát 1 napi a hűtőben kell tárolni, mi lenne, ha minden résztvevő begyúrna egy kisebb adagot otthon és nálatok lenne az össznépi gyúrás és formázás, valamint sütés. Így nem kell számolgatni a költségeket és esetleg többféle ízű sütike lehet a végeredmény. Hozzájárulás mondjuk egy 100-as (200?) fejenként a sütő használatára (mert ugye nem occsó a gáz, vagy villany)
És mindenki vinné a saját kis formáit, biztos neked sincs mindenből. Nekem spec kismillió van, kisebb-nagyobb, tipikus karácsonyos. Egyedül Mézi nincs, pedig azt úgy szeretném. (Tudjátok a Srek-ből)

Persze nekem kb 0,5% az esély, hogy el tudjunk menni.

És ma sajna nem jött össze a kapucsínó, csak egy gyors tali Ríd-del :)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
valami lemezszalagból lenne érdemes Mézit hajtogatni.
ancsipancsi

Szóval az össznépi gyúrás és formázás helyett össznépi tésztanyújtást a formázást akartam írni :oops:
lindicita

Lindi:
Én úgy gondoltam, hogy begyúrok vagy 3-4 adag tésztát, had álljon 1 napig, épp az lenne a poén, hogy aki nem akar/nem tud otthon gányolni, gányolhasson nálunk :wink: :wink: :wink: :wink: De sztem így sem jönne ki 200-300 ft-nál többre. Főleg, hogy felfedeztem, hogy 2 utcányira van egy mézáruló bácsika 8) 8) 8) 8)
És azt hiszem nekünk van mézi formánk, de meg kell néznem anyunál. Ici-piciban biztos, kb 5 cm-s. Van mézi-lány is :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Voltunk du Kiskarácsony rendezvényen és Palya Bea koncert volt fél7től. Réka már a végén nagyon nem bírta, én még hallgattam volna egy darabig. De ez volt Réka első, hivatalos, aktívan csápoló rendezvénye :lol: :lol: :lol:

nukada

Pár szösszenet a "nyomikámról":

Kép
Nézzétek a fogaimat: Kép

A nyomi szüleim :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

nukada

Szokásos képben nem lenni, csak pár uccsó hszt olvasni.

Nuk! Réka szerintem édes! S milyen ügyesen négykézlábazik! wow :lol:
mézesparty: én haaaaaaaaaaadd készítsek itthon tésztát! nem mintha nem bíznék meg benned, csak ahhoz hogy én is megkóstolhassam jobb ha én gyúrom be. tizenpár év után jól esne beleharapni egybe :lol: :wink: 8)

Anyum volt mhelyén voltunk Mikiünnepségen. Háááát sajna nem lett a legpozitívabb :? . A Miki megjelenése előtt volt egy mesejáték. A színpadon még kezdés előtt be volt készítve pár kellék. Többek között egy édi béka, amiben Angi úgy beleszeretett, hogy megkönnyezte, amikor a Télapónak adták ajándékba, s krokodilkönnyes bééééééékaaaaaaaaaaaaaaaaaa sírással kérte, hogy szerezzem meg neki. No meg a "farkasszínész" oly ilyesztőre sikeredett, hogy több gyerek elbőgte magát. Összességében azért okés volt. Angi félénkebb kislány, szóval neki nagyobb edzés egy ilyen, mint másnak.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni! átdobnád a túrótortarecepted? majd biosítom :lol:

Akata! buli hogy sikerült?

Curse! én ezer éve kértem szülés-storyt. brühühühü

Ancsi! hétfőre drukk! minden elismerésem, hogy ilyenbe vágtál! barátném másoddiplomaként futott neki, s egyszer odaadta az egyik könyvét. 1 nyavalyás mondtad fél oldalra rúgott, s még értelemben is simán 3 sorba leírtam volna :roll: .

ja és még annyit, hogy az itthon Télapózás viszony naaaaaaaaaaaaaagyon jól sikerült. olyan édes volt Angi, s nagyon tetszett neki a téma. :lol: :lol: :lol: (lehet hogy mindjárt felrakok egy képet, mert lassan már elfelejtetek :wink: )
gödibarbi

Kép Angi Télapó reggelén
gödibarbi

ja és tök ügyik vagyunk: már csak elalváshoz és éjjel 1x van cici :lol:

no ideje aludnom menni, bár köszönhetnék jó reggelt mindenkineket :lol: :roll: 8) :lol:
gödibarbi

Deni: hát elég nehéz olyan receptre akadni tortából, amiben nincs tojás és olyan tejtermék, amit még nem vezettem be (tejszín pl, vagy tej, tejföl, vaj). Szóval keresgéltem jó sokáig, de ez a gesztenyés torta jónak tűnik. Remélem, finom is lesz, mert csak ez az egy torta lesz és a felnőtteknek is ebből kell majd ennie. :lol: Ajándékon nem sokat agyalok, mert a nagyszülők úgyis el fogják halmozni. Én bábra gondoltam, mert a múltkor a Kenguruban felvettem egyet és Tünci nagy vidámkodásba csapott. Úgyhogy elkezdem gyűjteni a bábokat. Sajna, varrni, meg kreatívkodni nem igazán tudok, meg időm se nagyon lenne rá. :roll:
Ja, és a könyvről már hallottam a Klub RÁdióban és nagyon felkeltette nekem is az érdeklődésemet. Szóval én bizti megvenném. :)
És ha már könyv. Én most ezt a könyvet olvasom:
Gopnik - Meltzoff - Kuhl: Bölcsek a bölcsőben.
Ajánlom mindenkinek, mert szuper érthetően és kedves stílusban ír a legmodernebb fejlődéslélektani kutatásokról (vagyis inkább a babákról :D ). Tudjátok, volt vagy van asszem a Spektrumon azok a babás kísérletes sorozat. Abból is ismerősek lehetnek a kísérletek. Persze ismerem én ezeket a tanulmányaimból is, mégis szétröhögöm a könyvön magam és nagyon izgalmas.

Nuk: jaj, zseniálisak a képek Rékáról meg rólatok!!! Annyira röhögni kell! :lol: Olyan cukik vagytok! Hogy tud kacagni ez a lány! És tiszta apja!

Barbi: kérem a képet nagyobba is!!! :)

Kép
Kép
tinu

Barbi:
Persze, csinálj Te alapot, csak azért gondoltam, hogy én gyúrok, hogy másnakne kelljen fáradni! Valamiennyire az én receptem is bio, de van benne tk liszt és tojás is...

Tinu:
Nekünk az kötelező volt a fősuéin, akkor olvastam, azóta kölcsönadogattam és nem került vissza... :roll: :roll: :roll: Pedig úgy elolvasnám most is. Nagyon szeretem az kísérletezgetős sorozatokat a Spektrumon, csomószor gondolok arra, hogy Rékát is elvinném ilyenre, ha lenne lehetőség...
És utállak, mert azt mondod. tiszta apja agyerek... :wink: :wink: Senki nem monja, hogy rám hasonlít... Anyasági vizsgálatot fogok kérni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk: majd a következő gyerek rád fog hasonlítani. :wink: Nálunk is Tünci inkább az apjára hasonlít.
Én meg kipróbáltam a múltkor a gyereken a tárgyállandósági kísérletet itthon (hol keresi az eldugott a tárgyat - ahol előzőleg is megtalálta, vagy ahová a szeme előtt eldugtam utána). :lol: Tök izgi volt. És Tünde úgy viselkedett, ahogy a tankönyvben. Tényleg olyan fura élő gyereken látni. A férjem meg itt motyorászott magában, hogy hogy lehet, hogy a gyerek nem ott keresi a cuccot, ahova látta, hogy dugtam? :D

Kép
Kép
tinu

Nuk,
apa imádja P. Beát, már nagyon szeretne elmenni egy koncertjére. ha lesz ilyen máskor, majd légyszi szólj.
én, ha mennék tésztázni, nagyon örülnék, ha begányolnád a tésztát :D, tekintve, hogy soha nem sütöttem még mézest, s azt hallottam, hogy nagyon nehezen áll össze a tésztája. igaz ez, v. városi legenda??
ám hétfő óta beteg vagyok, s Lencse és apja tegnap estére betegedett le, éjjel ügyeletet tartottam Nyuszi mellett, mert folyton sírt, hogy vmi van a szájában (gondolom fájt a torka). úgyhogy szinte kizárt, hogy csüt-re meggyógyuljunk ebből az agresszív izéből. most már csak abban reménykedem, hogy ez influenza (habár egyéb infl-ra utaló tünetek nem voltak), mert akkor ezt is letudtuk idénre.
s ha nem tudok menni, megteszed, hogy a jól bevált mézes receptedet átnyomod priviben instrukciókkal együtt? kisházat is szeretnék, meg kalácsot is, hátha mindkettőre jó a recepted. különben kizárt, hogy 2-300 Ft-ból bármit is lehessen sütni, én úgy számoltam, hogy 1 adag mézes vagy egy ezresben benne van+a munka. (ja, persze gondolom, nem annyi adag lesz, ahány fő :), de a méz baromi drága )

Réka nagyon édi a fotókon, és igenis nem is nyomi. vagy a nyomiságot a többi szereplőre értetted? :D

Barbi,
na, jó, h jelentkeztél. Angi is édi a fotón, ahogy válogat az ajándékok között.
ancsipancsi

Ancsi, az én mézesemhez csak egy kanál méz kell, viszont tök gyorsan összeáll, és ha fémdobozba teszed, akkor puha marad. A költséghatékonysága miatt én ilyenkor sokszor csinálom, mert Lőrinc nagyon szereti. Most már múljon el ez a fránya betegség! :cry:

Engem is nagyon érdekel a Vekerdy- Ranschburg könyv, talán írok a Jézuskának. :wink:

Réka egy édibogyó! :D :D

Tinu, a mi tortánk minden tiltott összetevőt tartalmazott (úgymint cukor, tej, tojás), de úgy nézem, attól a fél szelettől nem lett baja a lánynak. Jó, mostanában már kapott tésztát néha, és tejterméket, de azért csak módjával.
marcangoló

Marcang,
csak Banta 1 éves, Tinuéknál meg csak 10 hós a gyerek, és tudod, hogy az álom határ az 1 év, akkor már több tiltott összetevőt lehet nyomatni :)
a mézesed receptjét kérem, de mivel puha, házikónak nem csinálom, csak sütinek. nyomassad valahogy! :)

hogy az életem ne legyen boldog, ma tanulok egy jó pár tételt. apjuk és a gyerek elmentek tök betegen a mamához, hogy én egyedül legyek itthon.
ancsipancsi

ANcsi: addigra TÜnde is 1 éves lesz, mire a szülinapi tortáját megcsinálom. :)

Marc: tudod, nálam első gyerek. :lol: Kellőképpen szeretem megbonyolítani a dolgokat és mindent "szabályszerűen" csinálni. Meg kihívás is ilyen tortát csinálni. :wink: Nem mintha annyira nagy tortagyártó lennék, hogy a többi pite nekem.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
ja, hogy 1 évesre? :)
akkor csinálj feketeerdő tortát. a tortalapot a szokásos módon, akkor tojgli már mehet, s tölteléknek felfőzött, zselésített meggy és növényi zsiradékból készült tejszínből verjél habot. persze legjobb, ha vesző egy marcipán párizsikrémes (nem parízerből van!) tortát a szamosnál :) ,nagyon finom!
ancsipancsi

ESZTINEK ÉS VINCÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Barbi,
De jól haladtok cici ügyben :D és Angi mennyit változott, ha jól látom. Tegyél a csajról nagyobban is képet!!! És szüléssztorit még nem küldtem senkinek, elfelejtettem :oops:

Az a sperktrumos sorozat tényleg nagyon jó! :)

Ancsi,
:( Bulást Nektek most már tényleg!!!!

Tinu,
Én a tortás dologból nem csináltam nagy cécót :oops: Adél sem kapott csak 11 hósan, először túrót, joghurtot és kefírt. De ettől függetlenül evett a marcipános lábakból, persze csak egy harapást. Aztán a bulis feketerdős tortából, amiben volt minden, abból is kapott :oops: Szerintem ilyen kismennyiségnél nem jelenthet gondot, de lehet, h csak naiv vagyok :?

Nuk,
Annyira édes a csajod, mindig fülig ér a szája :D És a nyomi szót azonnal elfelejteni!!!irgum-burgum :wink:

Deni,
Persze tudom, h apának bármi mehet, én is úgy vagyok vele, bár eléggé gyerek :lol: Csak hát nála ezek a dolgok nem igazán hatnak. Pl. fájdalomcsillapítóból is donalgint szed, mert az aspirin, panadol meg mi egymás gyengus neki :roll: Ráadásul az értelmesebb fájdalomcsillapítók is csak receptre mennek :roll:

Kép Kép
curse

Én is úgy értettem, hogy szülinapra. :D
Tinu, Banglánál én szerintem még jobban is figyeltem, mindent az utolsó pillanatban vezettünk be, aztán most meg hirtelen elkanászodtunk. :lol:
Mézes megy mélben. Teszteld le.
marcangoló

Nuk! tkliszt és tojás az jöhet!!! :lol: nálunk csak gyerek bio, mert azt még valamennyire bírjuk fedezni. s nem vagyok ám egy őrmester, szóval ha gyerök kér a mi kajáinkból, akkor kap.
nálam a cukor és a fehérliszt ami nem fér meg (+ a husi).

köszönjük az Angidícséreteket :lol: . nagyítást nem ígérek. puszkák

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT

ESZTI és VINCE :D :D :D

Kép

3 éve kb. ilyenkor vettek fel a H-ba 41+5 naposan :wink: épp nagyon el voltam kenődve.... :lol:

votiv 8)
votiv

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ESZTINEK ÉS VINCÉNEK!!! :D

Vot,
ne légy elkenődve, mindjárt megszületik Isti!!!!!!! :lol: :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!!!

Mikiünnep fantörpikus volt :D :D :D egyetlen picibibi, hogy a ded előtte nap kapott dupla oltást (hülye anyja így szervezte :twisted: ) és ezért kicsit levert volt a drágám. De jól elvolt a főnököm szobájában kialakított babasarokban és a többi kölyök is nagyon jól érezte magát. Mikulásunk ( a nagyonnagyfőnök :D ) elképesztő jó volt, akkora színész! Le a kalapom előtte :) Szal jó volt és jövőre is szervezek!!! :D :D

Tinu,
Érzéseim UM-el és a kórházzal kapcsolatban tök ugyanezek!!! ilyenkor sajnálom csak igazán, hogy mi megálltunk ennél az egyszemnél :(
DE én már rákszűrésre többet nem megyek, mert Januárban megkapom az oltást :D úúúúgy úúúútáltam járni 3-4 évente :shock: :D

Ünnepelteknek minden szépet és jót!!!

Blaye, gyönyörű babák!
Barátnőm is Mikulásozott velünk az 5 hónapos ikreivel.
Marc,
nekem is kellettek volna ikrek, sőt mindig arra vágytam, de a fiam önző így egyedül állt sorba! :D

Kép
akata

Kata,
ha publik, miért álltok le egynél?
és HPV oltást mondod? az teljesen kiváltja a szűrést?

Kép

Kép

szrekuc

Isten éltesse Esztit és Vincét, nagyon boldog szülinapot!!

Tinu :) Kísérlet :lol: bizony, Spektrumot én is megnézem ha tudom, nagyon érdekes :) Bálint első szülijére túró- és csokitortát kapott, nem sokkal előtte vezettem be neki a tojást és tejterméket, szerencsére nem lett baja, de ahogy mondod: a kihívás a lényeg :wink: :lol:

Barbi :) Jaaj de édes Angi!! :D és gratula Nektek a kevesebb szopizáshoz!! Receptet átküldöm mélben! és tudom, hogy majd csodásan átalakítod :wink:

Curse :) Szegény párod, ha még ezek sem hatnak, nagyon vacakul lehet :( de remélem javul már! sok +++++

Ancsi :) Bulást Neked továbbra is! hogy bírsz így tanulni?? Lencsédnek is bulást!! +++++

Nuk :) Réka nagyon cuki, édes a mosolya! A szemtapaszt szokta még hordani?

Akata :) De klassz, hogy ilyen jól sikerült a Miki-buli! :D és ha Te szervezted, akkor az érdem a Tiéd (is) :wink:

Votiv :) Bizony, Isti is mindjárt 3 lesz... :wink: remélem nosztalgiázol rendesen! :wink: :D
denizsa

Isten éltesse Esztit és Vincét, meg az anyukat, apjukat is! :)

Neet!
hamarosan téli szünet, és jönnöd kell netőni!

Deni!
sajnos nagyon bénán tudok tanulni, ma kb. az 1/4-ével lettem kész egy 2 hét múlvai mumus vizsgámnak, de pl. a holnapi latinra nem igazán gyaxiztam, s a jövő heti egyébre se tanultam még :).
ancsipancsi

ESZTI NAGYLÁNY! BOLDOG SZÜLETSNAPOT!!!!!!!

elég nyálas, h elbőgtem magam???de tényleg. A három év az már IDŐ!!!!

Isten éltessen sokáig!!!!!!

Lányok,
csak egy gyors, mert Igi, akinek én balga elmondtam,h már 13 kiló másnap összehányta magát, és mindezt az apósoméknál, amiből akkora vita lett (nem apóssal, hanem asszonykájával).
A vita arról szólt, h MIT KAPHAT EGY HÁNYÓS GYEREK.

annyira durva volt, ha érdekel leirom, de én egyszerűen lefagytam, és számoltam a perceket,h mikor léphetünk végre, és mikor "játszhatok" nagylány végre, h én dönthessem el, mit csinálok a saját gyerekemmel!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk,
nagyon helyes a csaj :D meg mindhárman azok vagytok :D

Zsan,
szia! :D
hányós sztori :twisted:

Ancsi,
drukkok a vizsgákhoz! :D

Kép

Kép

szrekuc

ÉLJEN ESZTI és VINCE!!!!!

Votiv,
bocsi :oops: :oops: :oops: valamiért fixen az élt bennem, hogy Isti is ma, viszont Vince holnap :oops: :oops: :oops: Így jár az ember lánya net nélkül... na, holnap akkor igaziból :wink:

Hétvégén K. szüleinél voltunk, jóóóó volt, mint mindig :lol: Net nem volt, majd visszaolvasok... egyszer... :lol: annyit láttam, hogy itt járt Kornél, éljen és üdv! :D
Most már az utolsókat rúgjuk ebbe a fránya vírusos nyavajába, Dóci holnap már remélhetőleg teljes mellbedobással foglalkoztathatja az óvónéniket 8)

vera
kisün

BLANKÁNAK UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

és kicsit összevissza leszek:

Zuzi,
DE IGEN, DE IGEN, DE IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csúsztam!!!!!!!!
nálunk ennek a csúszdának megvolt a története, eleinte nagyon féltek tőle fiúk, B úgy hivta, h a halálcsúszda... :wink:
aztán kénytelen voltam megzsarolni őket,h kapnak vmit,h a lecsúsznak, igy B neki is állt, és csikorogva, bőrt lehorzsolva (folyamatos fékezés mellett) lecsúszott.
Igi nem mert, de utsó nap se szó,se beszéd, felvittem őket, ölembe vettem Igit és CSÚSZTUNK!!!! (nem mellesleg én nagyon ki akartam próbálni, de L szerint felnőttek ezt nem használhatják, hát én meg mondtam,h de...és persze mások is...) Szal, az én nagy súlyom, meg Igi súlya együtt elég volt ahhoz, h mi bizony ne tudjunk fékezni, és mentünk, mint állat, és a végén volt nagy érkezés...!!!
de az én személyes kedvencem a szines labdák voltak, többször is elmerületem bennünk, és hálát adtam a Jóistennek,h egyik gyermekkori álmom valóra vált! Ez vmi elképesztően JÓ érzés, ott a sok szines kis labda között. Ja, és Meme is élvezte... :lol:

Blaye,
gyönyörű Fiadat is Isten éltesse, ikrek pedig csuda édesek!!!

na, olvasok vissza, most épp egy igen zaftos résznél tartok!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja, Nuk,
én arra gondoltam, h bekeverek egy adag tésztát, az nem jó???? :roll:
és szaggatóid vannak, vagy vigyünk???? nekem van jófajta ikejás!!! :wink:
zsancikant

na, ismét olvastam egy adagot:

Deni,
az a a könyv sztem nagyon jó lehet, én csak a könyv ajánlót olvastam/hallottam a rádióban. Én biztos megvenném, ha milliomos lennék... :lol:

na, ez a mézikali dolog már kusza nekem, majd akkor tisztázzuk le!!! És egyébként miattam, akár máskor is lehet ám! :wink:
zsancikant

Zsan, végre itthon. :D Köszi a köszöntést! Voltak itt zaftok, biza. :wink:
marcangoló

Ez a csúszda tényleg halálos lehetett. Mennem kell Páhokra. :D
marcangoló

Zsanci,
Igen, érdekel!!! Bár van fantáziám, de sztem azon is túl mehetett néhány ötlet. Hadd tanuljak. Mit ehet egy hányós gyerök??
(Az én drága apukám mániája a doktor. Mikor P. lázas volt egy éjjel és utána a szokott formájánál is zsizsikesebb volt mindenképp el akarta vinni orvoshoz. Az erdő közepén gondolta, hogy kerít egy dokit vagy beviszi a legközelebbi megalohiperpoliszba - asszem Gyöngyös. Sikerült lebeszélni róla, de sztem végig azt gondolta milyen hülyén modern vagyok...De ő kedvesen mondta a véleményét.)

Boldog szülinapokat Esztinek és Vincének!

Blaye,
És Szia Blaye - még a múltkoriban olvastam a hsz-od - nagyon - nagyon csodaklassz gyerekeid vannak!!! Úgy örülnék, ha leírnád milyen egy napod. (Ha-ha, majd hülye leszel. Én két gyerekkel nem tudom olvasni, pedig nem is ikrek - úgyhogy bocs a felvetésért, csak biztos klasszul szervezheted meg a napjaitokat!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi :) És elmész holnap a vizsgára? mennek a drukkok!!

Zsan :) hányós történet :roll: :evil: csúszda, de szuper! :lol:
Könyves tanácsot köszi mindenkinek, aki segített! No igen, manapság egy könyv nem olcsó mulatság, de legalább van mit kérni a Jézuskától :mrgreen:

Vera :) Ti is jó sokáig küzdöttetek a bacikkal! és hurrá, hogy már jól vagytok! :D

Rylie :) Meggyógyultál már, ugye?

Indi :) Veletek mi van? rég írtál.. :(

Macs merre van?
denizsa

Eszter és vincét isten éltesse!!!

Blankának utólag Boldogot!!! :)

Holnap majd Istóknak nyomom ;)

Deni,
köszönöm kérdésed, jól vagyunk :) Van melóm. Most itt vagyok anyóséknál a két kicsival, mert varrnom kell. Zsolti továbbképzésen Németbe :( Így most Apátlanok vagyunk :( De csütörtökön jönnek haza :)

Nuk!
ha azt modanám,hogy Réka Rád hasonlít, úgy is tudnád, hogy hazudok :lol: Képek szuperek!!! :)

Most "csak" ennyi... kissé Off vagyok. De persze olvaslak benneteket! :)

ja még ez:
Zsan!
kiakadtam, hogy "kiosztanak" :shock: :evil: :evil: :evil: Írd le mi volt ;) elég NagyLány vagy ahhoz, hogy eldöntsd, mit adjál a Gyarmekednek!!! :!:

Na, most már L.
Majd még rejagálok....
szmagdi

Nuk,
Megnéztem a kutyás részt a blogon és annyira édes Réka és a kutya is!!!!
(Ja, mi is megyünk fejleszteni, mert M. olyan laza, mint egy balettáncos. És nagyon kicsi a kereslet kövér csecsemő balettáncosok iránt - úgyhogy megyünk tornázni és Marciból deltás vizilabdást csinálunk. (Vagy klassz szemüveges informatikust - még nem döntöttünk..)

Móni
Kép
Kép
monisa

JAJJJ!
Természetesen Vince (nagy betűvel :oops: :oops: Olyan rossz, mert megszoktam a Laptopot, és itt meg si,a billentyűzet van.... erősebben kell nyomni :?

Na, L
szmagdi

Sziasztok,
itt egy eltévedt bárányka. :D
Az a helyzet, hogy valahol ott veszítettem el a fonalat, amikor a babákon vitatkoztatok (waldorf vs sima) és olyan hülység sztem ilyesmin vitázni, h elment a kedvem az olvasástól, az írásról nem is beszélve. Sztem itt az van, h van 1-2 ember, aki ért 1-2 valamihez, a többiek meg hallanak ezt-azt és ebből véleményt kovácsolnak (ami nem baj!), viszont az már nem tetszik, amikor a hozzá nem értők szakembert játszanak. Én megmondom a frankót: semmi közöm azokhoz a dolgokhoz, amikről mostanában szó volt és nem is érint, így nem tudok és nem is akarok hozzászólni.
És ha az ember elveszíti a fonalat, elég nehéz utolérni és felvenni újra, és időm se sok, de mondom, leginkább a témák milyensége miatt maradoztam ki. (Ööö, most magyarázkodom?)
Picit visszaolvasok, de amit itt gyorsba láttam, az az, h köszöntöttétek Esztert (köszönet érte :) ) és vannak rossz szokás szerint betegek, ők meg gyógyuljanak!
Egykorú pasinknak, Vincének is boldogot, és Istihez majd holnap szólok.
neet
neet

Ancsi,
latin vizsgához egy kalappal, ceterum censeo, Carthaginem esse delendam... 8)

Rid, Vera,
na képzeljétek...tudjátok milyen érzésem volt végig a Kolpingban???? Hát az, h a PÁZMÁNYON vagyok! Elég fura érzés volt, itt voltam a Mennyország kapujában, és folyton a Campust láttam, és az illatok is...
van egy olyan furi érzésem, h ezt is pont az tervezte, mint az Ambrosianumot! :lol: de az egész szcenárió is a Campust hozta... :wink:

Móni,
na jó, megadom magam... :lol:
miután hányt a gyerek, és rögtön inni kért, mostanság csak almalevet iszik, azt is kért, közölte (az egyszerűség kedvéért irok anyóst) anyós, h NA, azt NEM IHAT, mert savas, és máris főzi a kamilla teát. Már akkor éreztem,h baj lesz, mert ismerem Igit, amit ő nem szeret...hmm..
elrohantam boltba, és vettem ivójoghurtot, az mindig beválik.
Hazaértem, anyós mondta,h ő NEM AKAR BELSZÓLNI (naná) de amiket vettem, az nem jó a gyereknek...
már kezdtem nagyon kicsinek érezni magam, és éreztem, h nem sok beleszólásom lesz ebbe...szóltam a Levinek,h ADJON a gyereknek ivójogit, mert inni KELL, akkor is,h a kijön belőle (gyerekdokink mondá ezt, és én hinni akarok neki...)
Na, éjjel jött is a róka, de jogi mellett volt nurofen is, mert fájt a pocija, és szerettem volna, ha alszik is...
erre reggel már Levi is agymosott zombi volt, és közölte, h NEM ADHATOK almalevet neki, igyon KAMILLATEÁT (mert ilyenkor CSAK ezt lehet inni!) Én közöltem vele,h igyon bármit, aztán L is belátta,h jobb,ha bármit iszik, mert igy SEMMIT nem ivott a gyerek. Miután nem sikerült beleerőltetni a kamillát, én tüntetőleg felmentem Memével a szobába, L meg lent marad, és akkor elkezdett beszélni anyóssal,h a semminél a joghurt is jobb, mert lehet,h kijön a nagyrésze, de nem minden.
Erre elkezdte anyós,h mi ROSSZUL neveljük a gyerekeinket (na, ez veres posztó L-nek) és megkérdezte tőle,h ugyan már hogyan kéne nevelni egy gyereket, h megigyon bármit, amit nem szeret. Esetleg megverje, vagy feszitse ki a száját, és öntse le a torkán. Most egyébként egy majd' 3 évesről beszélünk. Anyós mondta,h már KÉSŐ, el lettek baszarintva. Mikor lementem, olyan fagyos volt a légkör,h jégcsákánnyal lehetett vágni a levegőt.
Én pedig megkérdeztem Levit (csak mert erőst mazohista vagyok) hogy ha élne az anyukája, ő is ilyen lenne e. Persze ez költői kérdés volt, de most először bántott úgy IGAZÁN, h egy gyakorlatilag idegen ember miatt kell nekünk sokszor görcsben lennünk ott, mert tényleg durván beleavatokozik a belügyeinkbe. És ahogy a Levi beszélt vele, abban nem volt semmi bántó, csak próbálta megérteni ezt az egészet, és elmondta, amit a gyerekdokink is mondott,h a legújabb vélemény szerint, azt egyen a gyerek ilyenkor is, amit kiván, kivéve, ha úgy is kivánja pl a ropit, kólát, stb-t...de sajna a kamillatea nem az, amit ált. a gyerekek KIVÁNNAK. És bár nem vagyok egészségügyi vonalon izmos (még) de érdekelne,h pl. a probiotikus ivóbigyó miért nem jó ilyenkor?

na, ennyi itten dióhéjban.
bocsi bocsi...de Móni kérdezte...
:wink:
zsancikant

Visszaolvasgatva:
Szia Blaye!!
Ikrek ugye nem szorultak be a szekrény alá? ;) :lol: Szééépek!! És tyűdenagyonnehézlehetennyigyerekkel! Ésdeszépismegjó!

Szrek,
pénteknél járok, remélem, jobb a kedved azóta. Bankok suck-nak, erste kutyaszar, én is onnan fogtam menekülőre. Most OTP, ez drága, de eddig semmi bajom vele. És minden sarkon állnak már. :)
Kutyára fel! De csak ha a körülmények adottak.

MÁV biztis lettem, ne gyertek elém, ha rossz a fékem. :lol: Mivel egyik bizti se fizet, legalább ne kerüljön sokba nekem havonta. Szerintem.

Zuzmo,
jó kis út. :( Volt nekünk is már hasonlóban részünk, de ott már előre hezitáltunk, h muszáj nekünk pont ma pont oda mennünk? Visszafordultunk mi is, mert nem volt muszáj. Barátosnőék meg halálosan besértődtek, van ez így.

BKV ennél ritkább? Azaz nem jár majd semmi? :mrgreen: Ha minden igaz, dec 17én nem dolgozom, ha sztrájk lesz. Aznapra egy Camponás tali? ;) Kocsival a környéken már olyan laza vagyok. 8)

Nuk,
a gyereken kívül én is csak a kutyára ébredek fel.

Curse,
apádnak ++++. Vagy jobb már azóta? A férfiak ha betegek, atyaéééég.....

Marc és Kornél közül kit szeretünk és kit fikázunk? Csak miheztartás végett, mert (eddig még) nem jött le. :roll:

Ancsi,
neked is bulást! És jönnénk valamikor, csak oly sűrű a life!

Egy oldal megvolt :D
neet
neet

Zsan, bakker! :roll: :cry:
marcangoló

Neet! :D :lol: Szerintem ki kit. Nálam még nem jeletkeztek rajongók. 8)
marcangoló

Sőt akkor már kick it! :P
marcangoló

Neet, te MÁV-os, :mrgreen:
köszi :D
és itt szabad fikázás van :mrgreen: :mrgreen: :lol: úgyhogy válassz! ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ja,és képzeljétek, Meme annyira kőkemény karakán legény, h (most NEM viccelek, vagy túlzok, de) Bajától Bp-ig EGYFOLYTÁBAN sirt/üvöltött/stb...
kétszer megálltunk, akkor elvágták az egészet, érdeklődve bámulgatott, rágta a kormányt, és mikor visszaültettük, uott folytatta.

Móni jövőképéről jutott eszembe, h B, aki eddig kukásbácsinak készült, ma, HJ hallgatás közben közölte,h ő inkább ROCKSZTÁR lesz!!!! :roll: Na, ezt honnan vette??? El kellett neki magyaráznom, h ő agykutató lesz, a rocksztár dolgot hagyja az Igire. Ő lesz az Iggy Rock. 8)
egyébként, miután olyan ügyesen szed szét MINDENT atomjaira Igi, Leviben felmerült a gondolat,h hacker lesz belőle, és erre mondtam, h Votiv aztat má' mondta... :lol:

és egy gyerekszáj Igitől, nekünk nagyon tetszett, mert sztem végtelen bölcsesség van benne.
Levi rendelt egy sört, és volt még egy kis vékony habja. Igi nagyon szomjas volt, igy azt mondta az apjának, h "idd le a habot, én meg megiszom az almalevet!"
olyan édes, h azt hiszi, hab teszi a sört... :lol:

na, örültök a szófosó Zsancinak, vagy örültök???? :lol: :lol: :lol:
remélem el is tünök most...szijjjasztok!
zsancikant

Zsan,
atyaég :(
hogy jutott eszébe egyáltalán a kamilla tea? :shock: tán fosatni is akarta még a tetejébe Igit? (bocs én nem vagyok egy nagy kamilla tea fogyasztó, max inhalálásra használom, még szemre se, mert szemész szerint allergizál, meginni meg max a csipkebogyóval kevertet innám, simán kamillát semmi pénzért, brrr)

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?