Szóval
Miután Adél megkóstolta a díszt, rögtön beájult. Nem csodálkoztam rajta, mert 9-kor kelt és egészen addig, fél3-ig nem aludt. Kb. 20 percet aludt, sírva ébredt és el kezdett rángatózni az ágyban. Felvettem akkor egy picit megnyugodott, de aztán kezdte újra az egészet

Gyorsan adtam neki egy kis babánt (az egyik ismerős javasolta, h vmi ilyesmit adjak, ami tudja tovább tolni a cuccost). Egy ideig ette aztán megint rákezdett a sírásra és rángatózásra, nagyon nem akart elnyugodni. eddig bírtam. Felhívtam apát bőgve

hogy azonnal jöjjön haza. Olyan ideges voltam, h nem voltam biztos abban, h tudnék vezetni. Hazaért, rögtön megnézte a díszt, h miből van. Szerinte nem üveg, de nem is műanyag, szóval ki tudja

Mindegy, beültünk kocsiba, irány a dokinő. A díszt is magunkkal vittük. Megvizsgálta Adélt, szerencsére nem látott semmi vágást, sérülést a szájába, de azért továbbküldött minket (már csak azért is, mert nem tudtam biztosra mondani, h nem nyelt le belőle semmit) a János kórházba (ők voltak épp ügyeletben) az idegentest ügyeletre

Kínjukban ezt írták a beutalóra, fogalmuk nem volt, h hova küldjenek. Közben meg kiderült, h anyós is mára ígérkezett hozzánk, úgyhogy apát felváltotta anyós és mentünk is tovább a jánosba.
Hát mit ne mondjak. Olyan borzalmas helyen még soha életemben nem voltam. EGyrészt alig találtuk meg a gyereksürgősségit, másrészt az épület kb. úgy néz ki, mint amit bontásra ítéltettek
Johi!!! Minden elismerésem, h ott tudtatok lenni pici lánykáddal!!! A gyereksűrgősségi pont ott van, ahol gyereksebészet is (és ha minden igaz én is láttam Pelényi doktort).
Végülis az egyik doki segített eligazodni, h hova kellene mennünk. Azt mondta menjünk a fül-orr gégészetre

Hát ott legalább egy órát ücsörögtünk (nesze neked sürgősségi), mert voltak előttünk is, meg majdnem közelharcot kellett vívnunk, h ki jött előbb c. játékban

Mindenesetre okos enged szamár szenvedet követően mi is bekerültünk. Megnézte a doki a csajt és mondta, h nem lát semmilyen sérülést a garatban és nyelőcsőben. Ekorra már abszolút nem volt nyűgős a csaj, szerencsére. Mit akivel, nem is történt semmi. Ettől függetlenül figyelni kell a csajt és ha nincs széklete vagy véres, akkor azonnal kórház. A javaslat pedig, h csakis pépes kaja és tilos hashajtóztatni! Míg a doki írta a papírokat, addig közben szegény panaszkodott is egy sort, h még egy asszisztenst sem kapnak, minden papír munkát nekik kell csinálni, ezért haladnak olyan lassan a vizsgálatokkal. Az biztos, h nem irigylem őket, már csak a munkakörülmények miatt sem. Ettől függetlenül nagyon jófej doki volt, meg is lepődtem. Készültem a kioktatásra meg ilyesmi. De semmi! Sőt még dícsérte is Adélt, h milyen gyöngyörű
Szóval most marad a megfigyelés, de azért hadd ne mondjam totál kikészültem idegileg. Most azt hiszem el is dőlök, mert egyszerűen nem vagyok magamnál.
jóccakát!!