A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk! még1: nemrég olvastam, hogy a velünk született dolgok előző életből hozottak! szóval NEM A TE HIBÁD. A kicsi lány azért választott TITEKET, mert ti tudtok neki segíteni!!!
gödibarbi

Curse, Ríd: oltás: arra kell figyelni, hogy 100%-an egészséges legyen a gyerek az oltás előtt és közben! MErt ha csak egy csöpp valami bújkál benne, azt az oltás felerősíti ezerrel!!! Nálunk ez volt :x És előtte egyik oltásnál se volt semmi baja Kamillának,de ez a kettő megfektette mint állat :? :(

Deni: pocaklakó szegénykém igazi második gyermek. Szégyellnivalóan keveset foglalkozom vele :oops: :( Igazándiból csak este amikor lefekszünk akkor simizem és figyelek befelé, RÁ. Napközben nagyon ritkán... :roll:

Nuk: ++++++ neked!! És muszáj lenne beszélnetek Zolival, mert ezek szerint neki is vannak problémái-önmarcangolása Rékával kapcsolatban amit oldani kéne. Lehet, hogy ha beszélnétek róla akkor ő is jobban elfogadná, hogy Réka olyan amilyen és kész. És tudna örülni annak, hogy nem lett pl DS-es vagy még rosszabb...
Egyébként amikor Dévényre jártunk enyém ember is közölte, hogy ő nem jön többet, mert ezt nem nézi, hogy hogy kínozzák a gyereket...én meg mondtam neki, hogy ne csinálja ezt velem, mert egyedül képtelen vagyok rá, mert biztos bőgnék. Mondd el neki, mennyire sokat számítana neked is és Rékának is ha ott lenne ő is veletek a fejlesztésen. Hm?

Macs: ZOO projekt WÁÚÚÚÚÚ de komoly!! Ez nagyon izgin hangzik!!! És hol lesz a Zoo, Veresen a maciknál???
És az olyan jó érzés ha számítanak rád! Nekem is jól esett amikor a főnököm egy 2010-es projektről dumált, hogy az már engem is érint és majd ez meg az lesz! CSak lestem, hogy ennyire előre (is) tervez velem :P

Zsan: a szar anya....ezt én meg se hallom...

Indi: mobil netről én eddig nem igazán hallottam túl jókat :roll: de konkrét tapasztalatom az nincs vele! De pl Lackóéknál tmobile vagy com vagy mi van (vezetékes) és ő nagyon szidja, mert sokszor leáll, meg állítgatni kell a gépet stb és nehéz az ügyfszolg.-t elérni :roll:

Rylie
rylie

és egy fájdalmasan vicces kép:
(ez vár ránk, ha tovább emelik a nyögdíj korhatárt)
Kép

R
rylie

mmr: szigorúan csa 4 heti láztalan állapot után adható be, erre még a régi. oltás- és antibigyópárti doktornéni figyelmeztetett - ezt a gyerekorvosok ritkán tarták be :(
indianyo

Macs,
mekkora meló!!!!Le a kalappal, hogy ilyenre felkértek. (hol végeztél?)
Nyáriruhát Vaterán pl.

Indi,
oltásos cikk: húúú, nem bírtam végigolvasni (onnatól, hogy kistesóra rubeóla veszély...), azt hiszem azért ilyenkor jobb kicsit tudatlannak lenni(és nem gerekorvosnak, patológusnak lenni) és végigdrukkolni a következő pár napomat :-(
Netet passzolom.

Tinu,
olyan jót írtál Nuknak!!!! Tök jó, hogy pár mondat mennyire a helyére tud teni kusza gondolatokat.

Nuk,
a tegnapi hsz-eden engedelmeddel sokat gondolkodtam, de nem is akartam/ok hozzá semmi okosat mondani, merthát milyen alapon... Csak gondolkodom és gondolkodom :-) És Tinu meg tök jót írt :-)
Csak annyit: Pasid "tipikus" pasi (ami nem hinném, hogy baj), arról azért gondolom mesél, hogy mikor milyen jókat játszanak Rékával vagy már ezt meg azt tudja, meg milyen nagy stb...

Barbi, :-D
jó olvasni ciciprojektes eredményeket! S hajrá vizsgázás!

Rylie,
eleinte én is azt hittem,h ketteskével milyen gázul keveset foglalkozom. De rájöttem: amikor kibújik még több szeretet kap, hiszen neki már nővére is van, akitől szeretet, törődést kap éééés: állandó játszótársat a későbbiekre nézve :-)

Kép
Kép
szelloke

HELP!!!!
Adélnak sikerült összetörnie egy kari díszt és mire odaértem már bevett a szájába egy darabot. Azt még ki tudtam kapni, de fogalmam sincs, h nyelt-e le belőle vmit. Próbáltam összerakni a díszt, de nagyon apró darabokra tört és most nem tudom eldönteni, h evett-e belőle vagy sem.
Most mit csináljak? Vigyem dokihoz? Azért ez még sem olyan esett, mint a habtapi.

Kép Kép
curse

előző hszemből hiányzik :
1 db y
1 db n
ilyen vagyok... :oops: , csak pötyögök gondolkodás nélkül, bocsi az elkövetkezendő időkre is...
szelloke

Curse,
sztem ha nagyot nyelt volna le, azt észreveszed, mert nem csúszott volna le simán, hanem megakad és kapar vagy ilyesmi. Szóval már a lenyelést is megszenvedte volna vele...
Én max itatnám, hogy könnyebben leérjen :-D
szelloke

Szelloke,
Köszi :) Csak azért aggódom, mert ez mégis csak egy durva anyag, nem olyan, mint a habtapi. :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Újra itt vagyok, és kérdezősködöm egy kicsit, mert a Bálint család persze pont nyaralni fog, így nem vállalnak. :(
Kezdek lassan kétségbe esni, mert már nagyon ideje lenne jópár vizsgálatnak, de nincs kihez menjek. Az SZTK-ba nem akarok és ráadásul 3 hétre előre kapok csak időpontot.
Most elkezdtem vadászni a Balogh Tibor után, de félek, hogy ő is elutasít. Sajnos nem mondhatom a babának, hogy üljön még bent pár hetet amíg a dokibácsik nyaralnak :)
Augusztus 2.-ra vagyok kiírva , :( a legrosszabbkor.
Kit lenne érdemes megkörnyékeznem?
Üdv. Ági

Kép
columbine

Szellőke,

Kaposváron végeztem, Állattudományi Kar :)
magamnak ruhát nem szívese veszek próba nélkül, mert érhetnek meglepik... már ért is... szóval inkább csak ha próbálni tudok. Azt meg vaterán nem lehet... :(

Indi
sajna semmi tapasztalatom, de nézz/kérdezz körül a prohardver.hu megfelelő fórumán. Nagyon sok segítséget kaphatsz!

Rájli,
jól meg is hízott a májam!
Zoo: Nem, nem veresen lesz :) Az már egyébként is egy létező, működő, engedélyezett állatpark. :)

Curse,
sztem semmi baja nem lesz, ha icipici dógot nyelt le. Már ha! De ha ez megnyugtat, hívd fel a dokinénit és kérdezd meg. Amennyi mindent benyalnak a kölkek.... ++++ :)

Barbi,
++++++++++++++ holnapra :)

Columbine,
még én sem tudom ajánlani az enyémet, mert Ő meg mindig aug elején megy szabira..... én a helyedben felhívnék egy szimpi szülésznőt és tőle érdeklődnék a dokik után (mármint szabi szempontból).

megyek a Bölcsisemért, aki ma már mondogatta reggel, hogy megyünk a "gyelekekhez", meg "Anta nénihez"

csók

macsek
macskanyu

Curse: ha könnyen lecsúszott valszeg könnyen távozik alul ;)++++

Macs: pl Outlet?? Elvileg ez lenne a lényege, hogy most a nyári ruhákat kell(ene) ott ocsóért megkapni! :roll:
Verest azt hittem bővítik vagy ilyesmi...

BArbi: drukk a vizsgához!!

Ancsi: neked ?

Indi: igen nálunk is ez volt a gáz, hogy előtte Kamilla lázas volt és úgy oltott rá a dokinéni :evil: hát ki is dőlt csórikám az oltástól. Pedig én még rá is kérdeztem, hogy nem gáz ez, hogy két napja hagyta abba az antibigyót??? :evil: :x :evil:

Anna: hááát csak Kamillával amikor még pocakban volt akkoris tök sokat foglalkoztam vele :roll:

R
rylie

Curse,
szerintem se aggódj, itatás jó meg esetleg kakifigyelgetés :)
én anyacsavart nyeltem le - igaz, már ovisan :mrgreen: pedig nem vagyok túlzottan műszaki érdeklődésű :lol: :lol: :lol:

no megyek vissza olvasni, amíg Ábel alszik; ma kivételesen (és magához képest) szuperül evett (meg már tegnap este is), felváltva esett le az állunk anyuval :lol: :lol: :lol:

Barbiri, Ancsi,
túlcsorduló naaaaaaagy kalappal :mrgreen: :lol:

Columbine,
Macs ötlete jó, és ha csak a szülésznő választott és doki ügyeletes? :D

Macs,
wow wow és wow!!!! le a kalappal (nem a túlcsorduló nagyra gondoltam :mrgreen: ) 8) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrekuc, szerinted be merjek vállalni egy ilyen variációt?
Mindenki azt mondta nekem, hogy mindenképpen válasszak orvost.
Tartok tőle, hogy "kinéznek" érte, és azt hiszik spórolok a gyerkőcön.
Vagy ez csak az én parám?

Kép
columbine

Columbine,
Balogh dokin nem érdemes gondolkodni:tuti nem vállal újakat...

Rylie,
na igen nekem sem létezett semmi és szinte senki más az első terhességemkor...(Állandóan beszélgettünk Eszterrel a pocakomban) Néha most is lelkifurim van azért, hogy Attival nem tudtam ugyanígy foglalkozni (még este is Eszteren járt a fejem). DE mindig elhessegetem ezeket a rossz gondolatokat és KÉSZ :-D
szelloke

Sziasztok!

Columbine! Sajnos már nem lehet csak szülésznőt fogadni, kell hozzá doki is :roll: Mondjuk nem tudom ki az a ..., aki ezt kitalálta :twisted:

Curse! Szerintem ha simán lenyelte, simán ki is kell jöjjön. Doki mit csinálna? Nagyon semmit nem tud.

Macs! Gratula a kihíváshoz :) Nyári ruci is emiatt kell? A pálmaház vagy hogy mondják ezt? Vagy eredeti környezetben kellene először tanulmányozni az állatokat???
Milyen jellegű ruci kellene, hátha össze tudnánk dobni :wink:

Kérdezhetek egy furcsát? Nem muszáj válaszolni, de annyira kíváncsi vagyok rá: szóval, aki a reinkarnációban hisz, annak a hite szerint ki teremtette az első születését?

KépKép
KépKép
lindicita

Szelloke, ezt honnan tudod? Bizti? Az előbb hívtam a rendelőt és mondtam az asszisztensnek mi a helyzet és mondta, hogy ok, és adott időpontot. Egy szóval sem említette, hogy újat nem vállal.
Úgy örültem már...
Kép
columbine

Lindi,
neeeem emiatt. :mrgreen: Megyek nyaralni, nyárba', ( 8) ) de dec. elején maradéktalanul leselejteztem az összes nyári göncöm.(még nem tudtam hogy nem kéne...) Ami nem a vöröskeresztnél landolt, abból rongycica lett... és most nem közhely, de nincs egy göncöm...

:mrgreen:

IJ
macskanyu

Curse,
üvegből volt az a karidísz? Jááj, remélhetőleg ha simán lement, simán ki is jön, de nem hiszem, h a kakiban fellelhető lesz az apróság.
Ellenben erről eszembe jut egy vicces mondás, az 1.2. 3. gyerek közbeni ellazulásról: ha az első gyerek lenyel egy 2 ft-ost, elrohansz a sürgősségire, röntgent kérsz, stb. Ha 2. gyerek nyeli le, csak akkor aggódsz, ha 2 db egyforintos jön ki. 3. gyereknek levonod a zsebpénzéből. :lol:
Nem hiszem, h van most kedved nevetni, de ha kijön a cucc, vagy eltelik egy kis idő, biztos nyugodtabb leszel te is. (És nem is tv-szerű, h lenyelte!)
neet
neet

Curse :) én mindenképpen felhivnám az orvosomat és ő meg feltehetőleg kórházba küldene. Ez az az eset, amikor nem cicóznék

Macs :) kis rövidke lenge rucikra a turkálót ajánlom, illletve azér sok helyen vannak vékony gatyók-ingek üzletekben is. én nem szoktam vásárolni, így boltot nemigen tudok, de tuti nem plázában kezdeném a mustrát. Ha csilivili ruci kell, abból most - lévén báli szezon - dömping van mindenfelé. De jó, hgoy nyaralni mentek! Fülicsek tudja már? Rátok fér egy kis örömteli kikapcsolódás végre!
indianyo

Sziasztok!

A Szent Imrében fogok szülni júliusban, és ezzel kapcsolatosan szeretném a segítségeteket kérni :)

Az orvosom dr. Balogh Tibor. Ő ajánlott nekem néhány szülésznőt, akiket választhatnék, de sajnos, nem ismerem őket. Ha valamelyőtök a felsoroltak közül valakinél szült, és van vele kapcsolatos jó-rossz véleménye, megköszönném, ha leírná. Ez segítene a választásban. (Én gátvédelemben gyakorlott szülésznők közül szeretnék választani.)

Czakkerné Jutka
Csizmadia Istvánné Erika
Horváthné Kata
Kecskemétiné Vera
Szűcs Orsi
Tóth Irén

Nagyon köszönöm: Véda
Vendég

Curse:
Okosat nem tudok mondani, csak hogy jövőre Ikeas dísz vegyetek, az nem törik :roll: :roll: :roll: :roll:
De sok +++++++++, hogy ne legyen baj belőle!

Macs:
Váúúúú az állás (Durell: Állatkert a kastély körül, vágod???)
Váúúúú a nyaralás! Hova mentek, mikor??? Anyukám is pont ettől szenved, ők is nemsokára mennek és "neki sincs egy rongya sem" 8) 8) 8)

Véda:
Szia! Gratulálunk a picihez!
Én Czakker Jutkánál szültem volna, sajnos nem jött össze, de párszor beszéltünk és nagyon aranyos és szimpatikus volt! Van telószáma is, ha kell!

Ma voltunk megint cranion, még mindig nem nyilatkozom bővebben, csak annyit, hoyg Réka sokkal mozgékonyabb lett, kinyílt az értelme, érdeklődik, dumál és segítséggel (ha a lábát megtámasztom, hogy az a csúnya reflex ne feszítse) már 3-4 "lépésnyit" mászik. Az már nagy előrelépés, hogy a kezét teszi magától!!!!
És megyünk hétfőn, meg én is megyek egyedül kedden. Szülési-stressz-felejtésre :wink:

Lindi:
Köszönöm a tegnapi linket, ahogy bekapcsoltam, elkezdtem röhögni.
Gátmetszés: nekem ugye rutin volt a koraszülés miatt, hát kb 1-1,5cm, ha jól emlékszem 5 öltés volt+3 belső. Nekem egyáltalán nem okozott problémát és az érintettek szerint nem okozott változást :oops: :oops:

És Zolinka írtam tegnap egy e-mailt, munka közben elolvasta, azóta "normális" :lol: :lol: :lol: remélem kitart sokáig. És jön velünk holnap a Kornélhoz, mert mondtam, hogy ilyen szutyok időben jó, ha valaki van velem. Mondtam, hogy nem muszáj bejönnie, de azt mondta, bejön :shock: :shock: :D :D :D

nukada

Véda:
Nézd meg ki kinél szült:
www.babanet.extra.hu

nukada

Köszi lányok, közben megjártuk a dokit, aki beutalt a János kórházba azt is megjártuk, majd még mondom tovább a dolgokat. Csak épp fürcsi tájm van.

Kép Kép
curse

Curse:
Ha otthon vagytok fürcsi közben, bizti nincs nagy baj! :wink: :wink:

nukada

éljen Adél otthoni fürcsije és éljen Aká Pápi megokosodása :) Így kell ezt, lyányok :)

utólag kivánok boldog szül- és névnapot minden érintettnek, van mentségem is, kicsit összeszakadt a világ nálunk, de már alakul, nagoyn jófelé. tsókok

MAcs :) sajnos a munka miatt postára nem jutottam el, gondolom, Szélvészke jövő hléte is ugyanúgy fog örülni :) neked pedig az új munkalehetőségekhez és főleg a kihívásokhoz sok sikert és örömet!
indianyo

Macs! Hova mentek, ha nem titkos? És mikor?
És hogy-hogy iylen drasztikusan kiselejtezted a rucikat?
Én már csak tudom, milyen érzés ruhátlanul, 2 éve nekem az összeset, az utolsó bugyimig ellopták, tekinetet nélkül az évszakra. Össz-vissz egy szakad melegítőm maradt,ami rajtam volt.
Viszont ha egy a méretünk adok nagyon szívesen kölcsön a nyári rucijaimból :)

KépKép
KépKép
lindicita

Curse! Kivi vagyok a sztorira :shock: remélem minden oké.
lindicita

Curse :) Jaj, remélem nem lesz semmi baj!! izgatottan várom a folytatást! Nekünk javarészt műanyag gömbjeink vannak, először nem lelkesedtem értük, de amióta gyerkők vannak, nagyon praktikusak :wink:

Macs :) Húúú de jól hangzik ez a meló!! :D :D éa hízlald csak a májad, megérdemled ezt a király lehetőséget :wink: És hurrá nyaralás! :D hova mész?

Indi :) Éljen a jófelé alakulás, már nagyon Rád fért, drukkolok!! Publikus mi történt? Elmeséled?

Barbi :) Naaagy kalappal a vizsgádhoz!!!!

Ancsi :) A Te vizsgád hogy sikerült???

Véda :) Másodjára én Kecskeméti Verával szültem, nagyon jó gátvédő, tudom ajánlani :wink:

Ríd :) Lényeg, hogy nagy buli lesz a szülinap :wink: :D és túrótorta nyaaami :D Remélem majd sikerül képet tenned róla!

Zsan :) Tinu jó szót talált: önostorozás... Kérlek NE csináld, mert jó anya vagy!! (erről nemrég személyesen is meggyőződhettem :wink: ) És nemrég olvastam V.T.-től, hogy ne törkedjünk a tökéletes anyaságra, mert az úgy sincs és akkor jön az ostorozás... ami viszont "átragad" a gyerekre is, vagyis megérzi az állandó feszkót és az nem kell, szóval csak nyugi és hajrá poz. gondolatok!!

Szrek :) Éljen a szuperevő Ábel! :D :D

Lindi :) Fogalmam sincs, milyen hosszú egy gátvágás, sztem ezt a szükség határozza meg, pl. Bálintnál 2x is vágott a dokim, de nem számoltam az öltéseket :roll:

Columbine :) Enyim doki azóta nyugdíjba ment, szóval most én is "keresek", csak nem sürgős mert nincs pocak. De remélem találsz szimpit!
denizsa

Rylie :) Teljesen megértelek, én is dettó így voltam Bencussal... de ettől nem lett baja 8) Nem akarlak elkeseríteni, de az "időzavar" még gyakori vendég lesz, talán emlékszel, amikor nemrég többen is írtunk a gyerkők melletti kettészakadási lehetetlenségről :roll: De ettől még nagyon jó dolga van és lesz kistesónak!! no para és lelkifuri!! :wink: Szakdoli hogy áll?

Nuk :) A Többiek jól megaszonták, ne hibáztasd önmagad, nem Te vagy az oka hogy így alakult, mindent megteszel Rékáért amit csak lehet és ez a lényeg!! És nem hiába, hiszen szépen fejlődik, éljen-éljen a haladás a kúszás-mászásban :D :D :D Remélem használ a terápia a stresszoldásban és idővel jobban fogod magad érezni!! de talán érdemes lenne "Tinu-féle" szakembert is felkeresned, hátha segíthet a más aspektusból megközelítés. Az is nagyon jó hír, hogy Zolival tisztázni tudtátok a dolgot és előrelépés van ezügyben is, szükség van jó társra az életben... Sok ++++++++++++ Nektek!!!
denizsa

Sziasztok!

Indi, üzentem, remélem megkaptad!!!

Curse, húúh, remélem minden ok! Ha otthon vagytok, akkor tuti. Én is kivi vagyok,h mi volt!
És ikejás műa.díszek tényleg klasszak, mert nem randák, és NEM TÖRNEK!

Barb, drukkok! 2 vizsga 1 nap? Az ám a nagyüzem!
rídonli#

Nuk mászáshoz nagynaggy grat!
Aki nem hiszi,h milyen jó anyukája vagy Rékának, az nézzem meg a képeken a MOSOLYÁT! Réka egy boldog, szeretetben növekvő kisbaba!! És ez a legeslegfontosabb, ill. a fejlődés záloga.
rídonli#

Oltásos infókat nagyon köszi! Nekünk még van 3 hónap addig, de elkezdtem gondolkodni,h ki kéne vezetni, ahoyg ti szoktátok... Csak én még sosem csináltam ilyenet...
rídonli#

Denizsa,
akkor K. Vera legény a gáton? :lol:
neet
neet

Sziasztok :)

Most melózgatok megint egy-két napot, így nem tudok jönni :( DE

Deni :)
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Most is melózok, tehát van melóm 8)

Ríd,
Neked is köszi az érdeklődét :) Már egyre kevesebbet köhög Levusom is :) És holnap kihagyjuk a táncházat is.... Nem akarom, hogy "bekapjunk" valamit... :roll:

Curse,
ezek szerint jól vagytok :)

INDIKE!
Nekünk t-online van :) Már több mint egy hónapja :) Mi meg vagyunk elégedve. Ahol teljes a lefedetség HSPDA, akkor a letöltési sebesség közel 500 kByte/sec :)
Persze vigyázni kell, nehogy túl lépje az ember a keretet, mert akkor..... :? De nekünk még eddig nem volt akkora forgalmunk ;) Már több mint egy éve mérjük, és még nem léptük át egyszer sem...
Eddig egy 512-es Radiolan előfizetésünk volt :x És ott max 60-nal bírtunk letölteni...... Szóval .... ;) És tényleg működik..... 8) Eddig. kop-kop-kop

Most ennyire futotta....
Én L.

Holnap megpróbálok jönni..
még valami:

Nuk :)
ölellek :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
nem, ő leány a gáton! :lol:

Rid,
én önkényesen a match előtti kávézót adtam meg Macsnak, mint találkozási pontot. Jó nektek is?

Lányok, köszi.

jóéjt!
zsancikant

Miért nem a Camponában taliztok :cry: fél 11-től van kocsim, de van hozzá 2 gyerekem is, így a Mom-ig nem merészkedem.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan, persze, teljesen jó!

"Leány a gáton" :lol: :lol: :lol:
rídonli#

Lindi, miért? Ha már bent vannak a kkocsiban, akkor nem tudsz messzebbre jönni?
Az ilyen 2 gyerekes kimozdulások akkor a legjobbak, ha a kölkök be vannak szíjjazva az autósülésbe! :lol:
rídonli#

áááá!ébredés van :( :(
rídonli#

Ríd :) megvan puszillak!!

netes válaszokat köszi, belevágok azért, ki tudja hol mikor lakunk, ez legalább nem helyfüggő, 5 gigát meg túllépni csak filmletöltéssel lehet, azzal nem foglalkozom.
indianyo

holnap vagy szombaton taliztok? szombaton én is tudnék jönni... csak szerda és szombat a szabadnapunk, szombaton mindenképp ki akarok szabadulni emberek és gyerekek közé

de már nem sokéig tart, márciusban legkésőbb költözünk jupijéééj

na majd akkor kérek segitséget fuvarozáshoz
indianyo

Szóval
Miután Adél megkóstolta a díszt, rögtön beájult. Nem csodálkoztam rajta, mert 9-kor kelt és egészen addig, fél3-ig nem aludt. Kb. 20 percet aludt, sírva ébredt és el kezdett rángatózni az ágyban. Felvettem akkor egy picit megnyugodott, de aztán kezdte újra az egészet :( Gyorsan adtam neki egy kis babánt (az egyik ismerős javasolta, h vmi ilyesmit adjak, ami tudja tovább tolni a cuccost). Egy ideig ette aztán megint rákezdett a sírásra és rángatózásra, nagyon nem akart elnyugodni. eddig bírtam. Felhívtam apát bőgve :cry: hogy azonnal jöjjön haza. Olyan ideges voltam, h nem voltam biztos abban, h tudnék vezetni. Hazaért, rögtön megnézte a díszt, h miből van. Szerinte nem üveg, de nem is műanyag, szóval ki tudja :? Mindegy, beültünk kocsiba, irány a dokinő. A díszt is magunkkal vittük. Megvizsgálta Adélt, szerencsére nem látott semmi vágást, sérülést a szájába, de azért továbbküldött minket (már csak azért is, mert nem tudtam biztosra mondani, h nem nyelt le belőle semmit) a János kórházba (ők voltak épp ügyeletben) az idegentest ügyeletre :shock: Kínjukban ezt írták a beutalóra, fogalmuk nem volt, h hova küldjenek. Közben meg kiderült, h anyós is mára ígérkezett hozzánk, úgyhogy apát felváltotta anyós és mentünk is tovább a jánosba.
Hát mit ne mondjak. Olyan borzalmas helyen még soha életemben nem voltam. EGyrészt alig találtuk meg a gyereksürgősségit, másrészt az épület kb. úgy néz ki, mint amit bontásra ítéltettek :shock:
Johi!!! Minden elismerésem, h ott tudtatok lenni pici lánykáddal!!! A gyereksűrgősségi pont ott van, ahol gyereksebészet is (és ha minden igaz én is láttam Pelényi doktort).
Végülis az egyik doki segített eligazodni, h hova kellene mennünk. Azt mondta menjünk a fül-orr gégészetre :shock: Hát ott legalább egy órát ücsörögtünk (nesze neked sürgősségi), mert voltak előttünk is, meg majdnem közelharcot kellett vívnunk, h ki jött előbb c. játékban :shock: :shock: :shock: Mindenesetre okos enged szamár szenvedet követően mi is bekerültünk. Megnézte a doki a csajt és mondta, h nem lát semmilyen sérülést a garatban és nyelőcsőben. Ekorra már abszolút nem volt nyűgős a csaj, szerencsére. Mit akivel, nem is történt semmi. Ettől függetlenül figyelni kell a csajt és ha nincs széklete vagy véres, akkor azonnal kórház. A javaslat pedig, h csakis pépes kaja és tilos hashajtóztatni! Míg a doki írta a papírokat, addig közben szegény panaszkodott is egy sort, h még egy asszisztenst sem kapnak, minden papír munkát nekik kell csinálni, ezért haladnak olyan lassan a vizsgálatokkal. Az biztos, h nem irigylem őket, már csak a munkakörülmények miatt sem. Ettől függetlenül nagyon jófej doki volt, meg is lepődtem. Készültem a kioktatásra meg ilyesmi. De semmi! Sőt még dícsérte is Adélt, h milyen gyöngyörű :D
Szóval most marad a megfigyelés, de azért hadd ne mondjam totál kikészültem idegileg. Most azt hiszem el is dőlök, mert egyszerűen nem vagyok magamnál.

jóccakát!!

Kép Kép
curse

Curse!!
++++++++++++++++++
nyugodalmas éjszakát, de ezt mindenkinek!!!

neet
neet

nem értem, h 2008-ban az unióban hogy létezhet ilyen intézmény, mint a jános, lászló?????? létezik normális gyerekkórház? a bethesda az?
neet
neet

ezt csak azért, h kerek szám legyen. :o :lol: jóéjt
neet
neet

Hűű, Curse, ez nem semmi, én is betojtam volna... Drukk-hegyek,h ne legen semmi baj! Nem lesz!!!
Nemtom most mi van a Budai Gyermekkórházzal, de az viszonylag normális volt. Elvileg most beolvasztották a Jánosba... (Lehet,h akkor jövő 7en oda kell mennünk pulmonológiár???!!! :shock: )

És jájj, ez a csaj megint nyivog, pedig most szopizott...
(Jajj, csak nem a krumplistészta, amit az apjától kunyerált?! Úgy falta,h csak na...)
rídonli#

Curse:
+++++++++++++++++++++
Kérünk majd kakibeszámolót :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ríd:
Réka ma pacalpörköltet szeretett volna enni, de nem kapott, mert a dédi csípősre csinálta 8) 8) 8) 8) 8) 8)

nukada

A blogban megint szupi komment az utolsó előtti bejegyzéshez... :lol: :lol:

Indi:
Nem kap D vacsorát, amíg nem rágcsálja a nyálas labdát, hát Zoli jót röhögött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk :) hát muszáj volt valamit irnom, ez a lány(?) súlyos eset, de nem akartam konkrétan elküldeni pszichiáterhez mégse :lol:
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?