A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuziiiiiiiiiiiiiiii,
igeeeeeeeeeen! Te vagy az én emberem! :D :D :D A legjobb dolgok a világon úgyis mind egészségtelenek, hízlalnak, erkölcstelenek.

Nuk,
előre a rózsadobálásért! :D

baromi éhes vagyok, és elmúlt 10, és apa is be fog szólni, de én most eszem. Még agyalok a szalonka és a tejfölös ropi-sör között (próbáltátok? tejföllel a ropit? valami i s t e n i !!!)
neet
neet

Neet,
adjál hozzá szalonnát is. úgyis fasza lehet! :)
a kajás hsz-edre meg nem is reagáltam, mert én alapból nagyon egészségeseket eszem :), nem játszom meg a gyerek előtt magam. :) komolyra fordítva a szót, én tényleg zöldség és gyümölcsbuzi vagyok, csak nem kéne annyi kenyeret zabálnom, mert attól növök még most is. de a gyerek nem lesi ezt el tőlem, mert ő inkább magában tolja befelé a téliszalámit/szalonnát.
ancsipancsi

Én mindig kategorikusan kijelentem Kornélnak, hogy én szeretek ide irogatni, mert az én szociális étvágyamat nem elégíti ki az antiszociális férjem :lol: :lol: és a gügyögő kislányom (ő persze néha még sok is, de jó lenne, ha már válaszolna... :wink: :wink: :wink: ). Igazából a "barátok" lekoptak, ahogy itthonülő lettem...Ezért kerestem új barátokat, TITEKET!!! /nyálasan-nyájasa-könnyesen-egymáskarjaibaborulós-szmájli/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hol jött föl ez a szla dolog, de sztem jobb, ha én meg sem nyikkanok a saját gázszámlánkkal... Amúgy mi is fogunk visszakapni (ha vissza adják :twisted: ), de azt meg sajnos villanyra ki kell fizatni, mert azt meg elq-ták... Fél éves fogyasztásból állapították meg az átalányt (szőkenuknak fel sem tűnt, hogy milyen "kevés" a villanyszámla), mire anyuék észrevették, már jókora mínuszunk volt... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Aztán júniusban baromira megemeltettük, meg csomó entak. izzót szereltünk, így talán nem lesz olyan horror a különbözet...

nukada

Neet:
Tegyél a tejfülbe egy kis sót, borsot, fokhagymát...
Mi volt a BK-ban? 8) 8) 8)

Nálunk egy helyes penészedik a ház a mi hálószobánk egyik sarka. Ugyanis kb két tábla hungarocell hiányzott, hogy be tudják fejezni a padlás szigetelést, de smucigok voltunk és mondtuk, hogy ne vegyen egy egész csomagot... De még így is baromi jól állunk szerintem...

nukada

Votiv!
http://www.e-bababolt.hu/jatekok/kulteri_jatekok.html
ÉS a babaszoba.hu-n is szoktak hírdetni 2 félét, a Ratz Fatz fém, a Woodybike fa, és Börsön lehet megvenni (az apróhirdetésnél írd be a keresőbe,h bicikli, és tutira kijön). Áruk max.15ezer.

Még rídonli, annyit írtatok!
rídonli#

Nuk,
nekem is musz vkivel beszélnem, főleg most, hogy már ilyen terhes vagyok :), mert vagy van kérdésem, vagy nincs, vagy csak okoskodom, vagy szocializálódom, de kell a társaság, ha nem tudok úgy kimozdulni. pedig az én férjem nagyon rendes, meg izé, csak nem csaj. (szerencsére :D)
villanynál (legalábbis számítgatásaim szerint) sajnos nem annyira az entak izzók fognak segíteni. egyszerűen baromi sok a villanyszla, és minden évben több, még akkor is, ha nem emelnek, s nem is érzed, hogy többet használsz. a hűtő, fűtő, mosó, mosogató meg ilyen nagy gépek nyomatják a számlát. tudod, én ezért nem vasalok :D

Szellőke,
mennek ám a betegnek a +++++-ok!!!

ONTOPIC:
nem tudom múltkor hogy fogalmaztam, mikor Zsanci a paradiót ajánlotta. mondtam, hogy mim fáj? mert anyósomnak véletlen a keresztcsontomat mondtam, de nem ám. remélem itt konkrétabb voltam! egyszerűen a szeméremcsontom fáj. ma meg úgy érzem, mintha lovagoltam vón egy órát, pedig nem!!! remélem holnap még lábra tudok állni. :(
ancsipancsi

ZSanci :) a drágát csak érdekességként tettem be, még az ócsónál is vannak ócsóbbak egyébként, csak legyen valakinek német/isztrák simerettsége, mert ott minden ilyen eszement waldorfista egészségmániás dolgot lehet kapni jópénzért.

Nincs bajom a bicajjal, az én gyerekem majd azt is magétól, szép lassan megtanulja, de mivel mindenféle senkiktől tudom, mennyire csodajó dolog ez , hát lesz neki ilyen is. ha fussa rá, lesz neki. ha nem, akkor meg kötök neki egyet :lol:
indianyo

Ancsi,
szeméremcsont volt nekem is, és én is keresztcsontot mondtam a gyógytornásznak, oszt kijavitott.
Paradió, igen.

Indi,
értelek én ám!!!! és ha van még olcsóbb az még jobb...
szép ez a fa, mi tagadás?
de a kötött sem lehet rossz...:wink:

sztetek kibirom jövő hétig, h ne jöjjön meg????
csak mert megint nagyon paprikás vagyok, és beleharapok mindenkibe, ez akkor szokott lenni...
és a múltkori rákszűrésemet is ezért kellett lemondani, már 2,5 hónapja próbálok eljutni.... :roll:
zsancikant

m2 most keserű méz
indianyo

az de jó film
ancsipancsi

Ancsi:
Az én pasim sem úgy antiszoc, hanem lányosan antiszoc :lol: :lol: :lol: Amúgy annyit pofázik, hogy néh lelőni sem tudom... De vele nem tudnám kitárgyalni, hogy milyen, ha OTT fáj... :lol: :lol:
És nyugodtan valld be, hogy lovagoltál egy órát... :wink: :wink: :wink: :oops:

nukada

Nuk,
sajna nem! most úgy érzem, hogy szülni se tudnék, nem tudom széttenni a lábam :cry: :lol:
ancsipancsi

Folyton csak írtok, én meg nem érek a végére :)
De sebaj! :)

Szellőke, bulást Attinak!! ++++++++++++++++++

Johi, Fanninak, a kis hősnőnek is rengeteg +++++++++++++!!

Neet, hazafidobogás-de nagyon igazad van!

Vot, Mácsili :lol: Kár,h nem jöttél a Momba! Följelentés :evil: gusztustalan!

Vera, kár,h te sem jöttél!

Rylie, Szicília 8) , a Zuram hamarosan odalátogat, ÉS NEM VISZ MAGÁVAL!!! :evil: (Dolgozni megy...)

Ez a fa futóbringa nekem nagyon tetszik, mér nézem egy ideje a babaszobán is. Láttam m ár gyereket teperni ilyennel, és úgy is nagyon klassznak tűnt!
rídonli#

Ancsi,
DETTÓ uez volt nálam is...
és örülsz annak, ha azt mondom, h ez egyre rosszabb lesz????
zsancikant

Ríd,
az uram az elmúlt 2 évben járt Indiában, Angliában (sokat), Rómában, meg mittomén hol, s mindenhova egyedül ment melózni. :(
s amilyen a formánk, decemberben ajánlottak fel neki fél év angliai melót (családostól), de nem tudta elfogadni, mivel szülök áprilisban. minap mondtam neki, hogy majd én is szeretnék elmenni Rómába, s aszonta viccesen, hogy minek, ő majd mindenhova elmegy helyettem is.
ancsipancsi

Lindi! reinkarnációs kérdésedre: ha vki hisz benne attól még nem azt jelenti, hogy egy valláshoz csatlakozott, s mindenben ugyanúgy gondolkoznak. több vallásnak is eleme, de úgy is lehet benne hinni, hogy nem kell Buddha-hívőnek lenned. van aki hisz a nagy bummban, van aki Atlantiszban. ez ugyanolyan sokrétű mint mondjuk ha a Termetőről beszélünk (van aki Istennek van aki Allah-nak hívja)

Nuk! örülök,hogy veled ment/megy a férjed fejlesztésre:lol:

Zsan! kicsit késve, de nagy gratula Meme első fogához :D . s hogy tetszik neki az alma? azóta már maga szedi a fáró :lol: ?

Ancsi! gratula a közgázhoz :D . nekem is vót.
nálunk normaflore bevállt problémák esetén, de szerintem is igazad van, hogy vmi kajával kellene próbálkozni. írtad, hogy almát csípi, s ha mondjuk alma-baracklét készítesz? szerintem próbálkozz oszt előbb-utóbb rájössz :wink:

Rylie! csatlakozom Zuzihoz gátvédelemben.
Kamilla már meggyógyult?

Fanninak és Atisnak külön ++++++++++++++++++

Adél?

Vot! még múltkor akartam örülni Isti fejlődésének :lol: ! sosem késő :wink: 8) :lol:

Egyik vizsga kettes lett a másiknak még nem tudom az eredményét. most először csináltam ilyet, hogy 2 vizsga egy nap. phüüü :roll: . de időtakarékos.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsanci!
Köszi :lol:

Indi! :) Igazából semmit....

Az az igazság, hogy én nagyon szeretem ezt a topicot, mert, amint már egyszer írtam, igényes emberek írnak ide, talán túl igényesek is, akik a lehető legjobbat akarják a gyereküknek, és ezért túl nagy hatással vannak rájuk azok a dolgok, amikről itt olvasnak. (pl. fejlesztés: még Deni is írta, hogy megfordult a fejében, hogy akkor Ő már nem is olyan jó anya, mert nem viszi a gyerekeket, stbstbstbstb..)
Én úgy érzem, nagyon sokat teszek a gyermekeim egészségéért (különben nem szoptattam volna kettőt egyszerre, nem főznék főként házi alapanyagokból-hús, tojás paradicsomlé, túró, stb. még soha nem rendeltem kaját, főzök akkor is, ha belerokkanok), ízlés- , lelkivilágának, fantáziájának, készségeinek fejlesztéséért (szókincsről inkább ne beszéljünk 8) . Ismerőseimnél látom, hogy egy kicsit talán túlzásba is viszem, és talán pont ezért vagyok érzékeny a témára, de tényleg az az érzésem, hogy lassan mindent lehúznak, amit mi használunk, eszünk, stb. LAssan ciki, ha van itthon műanyag játék, mert az szar. Tejpépet ne adjunk a gyereknek, mert az szar (de ha más "tej"terméket nem eszik?). Ne legyünk soha kiborulva, mert egy kicsit túlvállaljuk magunkat. 6 éves korig tartsuk otthon a kölköt.. és a lényeg, hogy "államiba NE!!!", és mindenképp legyen alternatív. CSakhogy mindenkinek mások a lehetőségei.

Szóval nem ezzel a bicóval van bajom, szerintem nagyon szép, igényes, és az egyensúlyt nagyon klasszul fejleszti, de szerintem ne húzzuk le a 2500 forintos szar műanyag motort se, amivel száguldoznak a gyerekek, és ami a lényeg, semmiképp se hitessük ez azokkal az anyukákkal, akiknek még kicsi a gyereke, és most gondolkodnának esetleg mocivásárláson, hogy ettől baja lesz a gyereknek, és csak az 5x vagy 10x annyiba kerülő a jó. VAn akit ez megterhel, de rosszat meg nem akar a gyereknek, így valahogy kinyögi, mert, mint mondtam, igényes emberek írnak ide.

ööö.......csak hangosan gondolkodtam..... :?
zuzmo1

Zuzi,
vettem Lencsének és is egy pénztárgépet, mert eszeöccázra volt leárazva a Rossmannban. imádja!!! :) egész nap a lét számolja benne.
ancsipancsi

Ja és Macs!!!!
Áruld el, tényleg had örüljünk veletek! Nagyon megérdemlitek a nyaralást!!!!!!!

Tessék elterelő hadművelet:
anyuék Thaiföldre mennek 17(!!!) napra 4 nap Bankok, 12 nap Phuket. Fikázzátok őket :wink: :wink: :wink: Amúgy anyu nem is akar menni, mert almondása szerint nem bír ki ennyi napot a Rékától távol :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Barbi!
drukkolok a vizsgákhoz. nálunk ált. kollokvium van, így rögvest megtudom az eredményt. eddig mindig úgy mentem, hogy jaj csak a 2-es meglegyen, de anyukám mondta, hogy no way, nem szabad így menni, igenis ötös lesz :D (mármint mondja ő). még két nagy vizsgám van hátra, és lezárhatom a félévet, melesz mind a 12, legalábbis, ha nem hasalok el :(; s most tényleg kevés időm lesz tanulni. egyik vizsga kedden, másik szombaton, s mindkettőre sokat kéne tanulnom.
ancsipancsi

Nuk!
majd nézd meg mennyi cuccal térnek haza! :) állítólag az ott kinn kánaán, van sok óccó cucc, persze jó sok bóvli, de jó sok olyan érdekesség, ami itthon sokkal többe kerül. szerintem tök jó fejek, eddig is szimpik voltak, s most még inkább. ennél már csak akkor lennének, ha titeket is tudnának vinni. :)(mondjuk én kissé félek Thaiföldtől, meg minden ilyen távol-keleti országtól, szóval én nem vágyom...)
ancsipancsi

Zuzi :) na tőlem aztán oylat nem hallasz, hogy a méregdrágát vedd, mert az a jó, ugye? Nekük igazán kevés holmink van, de arra figyelek, hogy a fiam mindenből az általam gondolt ideálisat kaphassa - ha nagyobb lesz, úgyis harcolunk majd ezen sokat, aztén meg eljön az ideje, mikor az én idejétmúlt ósdi gondolataimat sutbavágja, mert az anyák úgyis hülyék - hát legalább addig hadd adjam meg neki midnazt, amire csak képes vagyok és amit fontosnak tartok.
Ha nekem meggyőződésem, hogy ez vagy az nem jó és nem adom gyerekemnek, akkor nem beszélhetlek téged ugyanarra rá - micsoda pofátlanság lenne. Én nem mondhatom, hogy ezt vagy azt vedd meg, ha én az enyémnek nem venném.
Ettől függetlenül neked az még lehet jó, szabadkozni pedig nincs okod!!! (Szerintem ez az egész valahonnan máshonnan, sokkal régebbről jön, de nem akarok okoskodni). És különben is, itt oylan sok vélemény hangzik el, az én waldorfista gondolataim miatt igen gyakran kapok itt a fejemre, tehát nem ez itt a követendő példa. A motor pedig sajnos tényleg nem jó :( de ettől még kábé minden gyereknek van.
indianyo

Zuz,
szívemből. És egyre jobbfej vagy, (mármint ami nekem lejön, mert természetesen eddig is az voltál... :mrgreen: )lehet, ha végén még tényleg meglátogatlak? Vigyázz! :lol:

Jóéjt mindenkinek.
neet
neet

Zuzi! én értem miről írsz és :lol: :lol: :lol:
szerintem itt is az arany középút a lényeg.
+ szerintem mindenki megpróbálja a maxot adni, s abban nincs semmi rossz hogy mindenkinél ez máshol van és másképp, s senki sem jobb vagy rosszabb ezért a másiknál.

Ancsi! köszi aranyos vagy :lol:
gödibarbi

Zuzi ,igazad van, de sztem a műa.moci, meg a fa "futóbicaj" nem összehasonlítható, mert nem is egy korosztálynak való.
Pont mondtam neked ma,h nekünk nem volt műa mocink (ill.van egy nyuszibicaj, az is az tulképp.az, de Pé sosem ült rajta 2 percnél többet), de semmi bajom vele, ha a gyerekem szerette volna, kapott volna. (+,5 évesen mondta először,h kéne nei egy, mert a kislánynak, akivel játszott ilyen volt), de akkor sztem már nagy volt hozzá, alig tudott ráülni, és hamar el is felejtette. De nem kizárt,h Bének be fog jönni a nyuszibicó :)
És fa játékból is van egy csomó szemét, Karácsony előtt jártam a Fakopáncsban, és kevés jó dolgot találtam. Ráadásul minden made in China... (ami jelzés a minőséget illetően, az esetek 90%ában)
És még egy gondolat: a 2.gyerekünk egy éves, szal volt már pár Karácsony, szüli-,meg névnap és tele vagyunk játékkal, Bé mégis soxor inkább az üres pet-palackot, vagy a tésztaszűrőt választja...
rídonli#

Ancsi,
futóbicaj (leszerelt pedálos változat) elvileg arra jó, hogy megtanuljon egyensúlyozni a gyerek a biciklin, ha leveszed a pótkereket :wink: mielőtt még elkezdené mindezt pedáltekeréssel előadni, amikor ugye mindkét láb a pedálon van :lol: Pl. Isti meg Dóci-korú gyerekeknek, akik már lenőttek a motorról (Zuzi, én is nyomorítom a gyerekeimet 8) 8) ) tökjó.
Mondjuk külön nem vennék, nekem teljesen jó a pedál-leszerelés :)
És gratula a vizsgához!!!!!!!! :)

Votiv,
lehet, hogy Kornél egyébként egy tündér, de én nem ismerem őt személyesen, és ezek után valószínűleg nem is fogom. Véleményem szerint NEM volt annyira ellenséges a közhangulat, hogy így reagáljon, főleg nem ennyire infantilisan (ld. Zsanci idézetét). És vedd figyelembe, hogy nekem előzetesen semmi kifogásom nem volt ellene (kivéve talán azt, hogy elmondásotok alapján néha azért szereti ijesztgetni a szülőket). Gondolom a sorozatos támadások miatt már jó nagy tüskéket növesztett, és ugrik mindenre, amit csak kritikának vél, de akkor sem mentség arra, hogy miért kell egy 3 éves óvodás szintjére lemenni... de tényleg hagyjuk, szerencsétlen szituáció volt, elmúlt.
A névtelen feljelentgetőket meg együtt robbantanám sok-sok ügyfélszolgálattal, nálunk az utcában is él ez a sajnos nem is olyan ritka állatfaj, építkezéseknél pl. valahogy mindig elsül 1-2 névtelen feljelentés (területfoglalási engedély stb. témakörben)... na ez tényleg szánalmasan gyáva dolog :(

Barbi,
éljen a vizsga, másikhoz drukk :)

Nuk,
rózsátszóró leányod :lol: :lol: Amiatt meg ne rágd magad, hogy megadtad Kornélnak a fórumcímet, felnőtt ember, eztet ő szúrta el :wink: És ettől még a világ legjobb korai fejlesztője is lehet!

És Marci elkezdett beszélni :lol: Néhány napja szavakat mond-utánoz, van már pápa (párna), hápa (cápa), amma (alma), apa-anya, kaka, kakó (kakaó), kuta (kutya), öci (Öcsi... azért ő mindkét gyerekben mély nyomokat hagy :D ), gamb (galamb), cike (cinke), adda (add ide) stb. stb. És ezeket is folyékony dumálással köti össze, csak azt még nem értjük :lol: Dóci ugye 2 éves 4 hós korában kezdett el úgy igazából beszélni (azóta nem lehet lelőni), addig hallgatag volt, nekünk ez most nagy újdonság 8)
Este annyira aranyosak a gyerekek, Dóci lefekvés után még "olvas" egy kicsit, lapozgatja a könyveit, és mivel ölég jó a memóriája, hozzágondolja, néha -mondja a szöveget :wink: És Marcinak is szokott mesélni. :lol: Ha kijön inni vagy vécére, akkor mindig hosszasan magyarázza M-nak, hogy csak inni/vécére megy ki, és mindjárt visszajön... Marci persze teljesen kétségbeesik ilyenkor, nagyon kötődik a nővéréhez, ilyenkor valamelyikünk bemegy hozzá, amíg D. vissza nem jön :lol:

v
kisün

3,5 évesen, na.
rídonli#

Indi,
motornál is lehet ám különböző méreteket venni, és ügyelni arra, hogy a lába úgy érjen csak le, hogy ne forduljon alá, és olyan konstrukciót kapni, ahol normálisan el is fér a láb :wink: Motorja válogatja.
kisün

Vera, P is kb olyan korban kezdett beszélni, mint Dóci, a húga meg már most mond érthető szavakat(apa, baba, pápá, utya,cica), úh nekünk is leesett az állunk. Sztem a 2.gyerekekben van vmi kényszer, h utolérjék a nagytesót.
rídonli#

Dóci most egyébként pótkerekes bicajon nyomja, de nyáron szerintem eljön az ideje a pedálleszerelésnek :lol:
kisün

Kisün! de édes ez amit az estékről írtál :lol: S gratula a fiúnak a beszédhez :D

S erről jut eszembe, hogy lyánykám zenei izlése kezd kifejlődni: rámszól, hogy ne énekeljek a cd-vel együtt. egyedül még engedi, de a jót elrontani már nem :lol:
gödibarbi

Ríd,
meg M. már az anyatejjel szívta magába napi több órában a meséket-verseket-dalokat-zenéket, amiket Dóci addigra már mind kapott-követelt :lol: Verbálisan nem volt egy alultáplált gyerek :lol: Bár nyilván alkattól is függ, mert Dóci a rengeteg input ellenére nem nagyon produkált outputot, hogy ilyen szépen fejezzem ki magam :wink: De hát mindenki a saját ütemében, mert amikor viszont elkezdett beszélni, akkor mondatokban :lol: Nem mondom, hogy nem aggódtam azért egy picit, de szerencsére előzékeny volt :wink:
kisün

Vera,
ez a Marci nagyon ügyes!!! és Doci is nagyon jó nővér lehet...TÖKJÓ TÖKJÓ.
és képzeld, ma összefutottam Dóczi Brigivel... :wink:

AXN-en Blöff megy. Brad Pitt (akit nem jegyzek a nagy szinészek között) ebben a filmben ZSENIÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vera, nálunk uez volt a helyzet Pannival beszédügyileg.- :)
rídonli#

Itt laknak a környéken, mi is összefutottunk már a játszótéren... hja, a kollégistákat visszavonza táj... nem átallanak pl. beházasodni ide :lol:
kisün

Ríd,
lehet, hogy ez valami első-gyerek-dolog :wink: ők még a túlélésért küzedenek, nincs idő beszélni 8)
kisün

Hű, ma milyen termékeny a bnetes társaság! :)
Részemről szalma vagyok :(, Aptyuk dógoz, és még jó sokáig. :(

Indi, most néztem,h miket gyártasz, nagyon klassz az a lovacska!!! A pelenkakülsőt pedig a Wrap/Snap helyett használod, a praktika fölé?
rídonli#

jóéjt :lol:
gödibarbi

Vera :) hiába, van még bőven mit tanulnom motorügyben is :lol:

Enyém gyerek is az átlagnál későbben - mint mindent, kivéve a kajálást - kezdett el beszélni, de most mér iyleneket mond: szaká pápi elment auta garázs. hejtemama szeletlek. alszikamama. pisiltamama. és tegnap azt is mondta: alszika dóiii , alszom :) ma meg este a fürdőkádban folyamatosan óbégatott: kukurikú török császár add vissza a gyémánt fél krajcárom - na ezt egy kicsit másképp, de az egész mondatot tudja rikkantani, igaz, az utcán azt hiszik, hgoy kinozom a kölket közben

Rid :) bizony, épp egy hortobágyi szürkemarha marmagasságát alakitom ki :lol:
indianyo

Zuzi :) szerintem rajtam vertél egy egy olyan port tegnap, aminek gyökerét máshol kell keresni.
l
Barbi :) fontos az arany középút. Jó mondat. heti 3 napon tehát egyél te is húst.

Votivia :) köszönöm, hogy reagáltál a kévézási felhivásomra.
sziasztok!
indianyo

Szürkemarha marmagassága--- :?: :?: :?:

Brad Pitt, mint cigány (??) zseniális! :D
neet
neet

Indi,
sztem az aurea mediocritas-t sem kell túlzásba vinni. ;)
Mert néha igenis jó kicsapongani a szélső sávokba...
neet
neet

Neet :) nem nekem volt bajom a szélső sávokkal :wink:

Szürkemarha egy kötött waldorf-állat. Mármint waldorfos elvek és eszköztár alapján saját kútfejemből megrendelésre készülő játék.
indianyo

Jó reggelt!

Zsan:
képzeld,hétfő óta keresem az új telefonomat :shock: Remélem,hogy a mai nagytakarításnál előkerül :lol: Egyébként 31-én megyek először MG-hez nst-re :wink:

Zuz:
teljesen egyetértek Veled,ezért is nem szólok hozzá sokmindenhez :wink: Ráadásul elég vicces nekem,hogy 13 évvvel ezelött,mikor kezdtem a gyereknevelősdit, teljesen mások voltak az irányelvek.Ma már nagyrésze "hibás",de Orsim csak túlélte valahogy :lol:
Szerintem az a legjobb ha mindenki a megérzéseire hagyatkozik,mert különben az egész élete csak a megfelelésről szól 8)
Nálunk a természetesség nagyjából abban ki is merül,hogy feladtuk a kényelmes pesti életet és kiköltöztünk a zöldbe :mrgreen:

Ancsi,Barbi:
gratulálok a vizsgáitokhoz :D

petergabi

Gabi,
már lassan nst... :shock:

Indi,
kiskakas arany félkrajcárja :lol: :lol: :lol:
kisün

Indi, jövök neked még a képekkel :oops:

ma is regel 6 óta itt nyöszörgök a cikkemen :x kicsit lemerültem (és napok óta minimális segítségem sincs, aptyuk hajnalban megy, este jön), lassan Istók fogja pelenkázni a hugát...
az a szerencse, hogy egyre jobban eljátszanak együtt, így tudok így is dolgozni (bár nem kívánnám senkinek), vagyis Józsinak elég, ha nézheti a bátyót és a lepottyantott dolgait felszedegetheti magának, Istók meg szereti, ha nézik és istenítik :lol:

most épp azzal szívok, hogy megjött és picit lecsökkent a tejem, ezért éjjel 3x is tekergette a cicigombjaimat a csaj :twisted:

votiv 8)
votiv

Idni, bocs, tegnap akartam írni,h ma nem megy a kvzás, pedig nagyon szívesen találkoznék veletek! Most már elmondhatom,h egész sok topiktaggal találkoztam már, sajna veled még nem.
(Ma jótékonysági estre megyünk du, kell sütnöm sütit, meg rengeteg a dolog itthon, mert holnap jön az egész család. Aptyuk hajnal 4ig dógzott, őt most unkább kihagynám a dolgokból, és itt sertepertél a 2 rosszcsontom is közben.)

Vot, én is pont ezzel szívok, csak nekem már 1-2 nappal előtte ez van. De reggelre sok lett, mert B fél 9től reggel fél 8ig aludt!
rídonli#

Macs,
Állatkerti projekt nagyon jól hangzik :D Nyaralás wow! :D És szerintem nyugodtan elárulhatod, h hova mentek, itt senki sem fog megkövezni :wink: Nagyon megérdemlitek!!!!

Szelloke, Deni,
Köszi a kivezetőszeres választ :)
Ez a gazdagréti patika merrefelé van? Nem nekik van internetes rendelési lehetőség is? :?

Nuk,
Szuper, h párod összeszedte magát! :D És éljen Réka haladása :D Olyan jó olvasni, h ilyen szépen haladtok :D Remélem Neked is segíteni fog a terápia.

Indi,
Micsoda remek hírek ezek :D Örülök, h kezd megoldódni a helyzetetek :D

Ancsi,
Grat a vizsgához! :)

Ruz,
Drukk a vizsgákhoz!!!

Rylie,
Hú, azért a Bethesda kórházas doki durva :shock: na ilyenkor megy fel az agyvízem :evil: Nálunk is az egyórás várakozásból, félóra azzal telt el, h nem is volt bent a doki a helyén :roll:

Johi,
Szegény Fannikád :( tényleg egy hős, h ilyen jól viseli. Nagyon drukkolok Nektek!!

Szelloke,
Attikádnak mennek a +++++!!! Remélem javultok azóta!

Votiv,
Macsil :lol: Istid egy csudapasi :D és hát fejlesztő feljelentés :evil: :roll:

Barbi,
Grat a vizsgához!! :)

Kisün,
Gratula a Marci dumájához :D és hogy ennyire imádja nővérkéjét, annyira jó :D

Ríd,
Jótékonysági est, wow :D

Nálunk egyenlőre minden okés :D Kaka volt azóta bőven, de nem találtam benne semmit. Azt hiszem megnyugdohatok most már.

És a csajom ma totál eltolta a cickót :( Nem gondoltam volna, h ennyire hamar meg fog történni, de végülis a tesóprojekt végett talán még így jobb is.

és ráadásul nekem is megjött, de nem akárhogyan :evil: Harapok, mint állat. Még szerencse, h apa épp Adél kupázik a pólusban :mrgreen:

Kép Kép
curse

Drágáim,

mindenkinek igyekeztem mélni, most többre nem fussa...
megyek Fülest kergetni

csók

macs
macskanyu

[quote="petergabi"]S írta:petergabizerintem az a legjobb ha mindenki a megérzéseire hagyatkozik,mert különben az egész élete csak a megfelelésről szól

Gabi :) Aranyba kéne foglalni a szavaid!! :wink: Végülis lassan nem is tehetünk mást, mert mindenről lehet jót is és rosszat is olvasni/hallani, és hogy mi alapján döntünk? hát marad a megérzés... :roll: Asszem Votiv már megírta az uh-számot (464-8777), de csak du-ra lehet ip-t kérni, délelőtt a sor van... :?

Curse :) +++++ Örülök, hogy azóta minden rendben Adéllal!! :D :D :D És igen, lehet rendelni is tőlük, itt a linkjük: http://www.homeopatika.hu/szolgaltataso ... llitas.htm

Szellőke :) Attilának +++++ Remélem már nincs láza!!

Barbi :) Gratula a vizsgádhoz!! a másik is tuti siker :wink: Ne énekelj a cici mellé :lol: :lol: nálunk Bálint apának szokott beszólni, hogy inkább ne énekeljen (és még cd sem kell) :mrgreen: :lol:

Vera :) Dumáló Marcinak naaaagy gratula!!

Ríd :) Sztem nagyon is megvan a 2. gyerekben ez a nyomulás, hogy utolérje a nagytesót. Legalábbis Bencusnál ezt látom, pl. a "korabeli" játékok nem is érdeklik, ő is azt akarja már csinálni mint a tesó :roll: És a fajátékokban is egyetértek, nem látom őket "csodálatosabbnak" mint a műanyagot, sőt ugyanúgy törnek-kopnak-leesnek róla alkatrészek :evil:

Nuk :) A Te nagy szociális étvágyad :lol: :lol:

Indi :) Régi-új melóhoz és a lakáskereséshez drukkhegyek!!! Kötött bicaj :lol: :lol:

Johi :) Fannikának sok +++++++++++++++

Votiv :) Isti és a hagyma :lol: :lol: Penészre Vica talált egy jó szert, asszem Knauf-nak hívják (tescos cucc és nagyon király) :wink:

Mása :) Jó melózást! És képzeld már Bencus hordja azt a harisnyát, amit Bálint Tőletek kapott anno :wink:

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?