Ancsi,
futóbicaj (leszerelt pedálos változat) elvileg arra jó, hogy megtanuljon egyensúlyozni a gyerek a biciklin, ha leveszed a pótkereket

mielőtt még elkezdené mindezt pedáltekeréssel előadni, amikor ugye mindkét láb a pedálon van

Pl. Isti meg Dóci-korú gyerekeknek, akik már lenőttek a motorról (Zuzi, én is nyomorítom a gyerekeimet

) tökjó.
Mondjuk külön nem vennék, nekem teljesen jó a pedál-leszerelés
És gratula a vizsgához!!!!!!!!
Votiv,
lehet, hogy Kornél egyébként egy tündér, de én nem ismerem őt személyesen, és ezek után valószínűleg nem is fogom. Véleményem szerint NEM volt annyira ellenséges a közhangulat, hogy így reagáljon, főleg nem ennyire infantilisan (ld. Zsanci idézetét). És vedd figyelembe, hogy nekem előzetesen semmi kifogásom nem volt ellene (kivéve talán azt, hogy elmondásotok alapján néha azért szereti ijesztgetni a szülőket). Gondolom a sorozatos támadások miatt már jó nagy tüskéket növesztett, és ugrik mindenre, amit csak kritikának vél, de akkor sem mentség arra, hogy miért kell egy 3 éves óvodás szintjére lemenni... de tényleg hagyjuk, szerencsétlen szituáció volt, elmúlt.
A névtelen feljelentgetőket meg együtt robbantanám sok-sok ügyfélszolgálattal, nálunk az utcában is él ez a sajnos nem is olyan ritka állatfaj, építkezéseknél pl. valahogy mindig elsül 1-2 névtelen feljelentés (területfoglalási engedély stb. témakörben)... na ez tényleg szánalmasan gyáva dolog
Barbi,
éljen a vizsga, másikhoz drukk
Nuk,
rózsátszóró leányod

Amiatt meg ne rágd magad, hogy megadtad Kornélnak a fórumcímet, felnőtt ember, eztet ő szúrta el

És ettől még a világ legjobb korai fejlesztője is lehet!
És Marci elkezdett beszélni

Néhány napja szavakat mond-utánoz, van már pápa (párna), hápa (cápa), amma (alma), apa-anya, kaka, kakó (kakaó), kuta (kutya), öci (Öcsi... azért ő mindkét gyerekben mély nyomokat hagy

), gamb (galamb), cike (cinke), adda (add ide) stb. stb. És ezeket is folyékony dumálással köti össze, csak azt még nem értjük

Dóci ugye 2 éves 4 hós korában kezdett el úgy igazából beszélni (azóta nem lehet lelőni), addig hallgatag volt, nekünk ez most nagy újdonság
Este annyira aranyosak a gyerekek, Dóci lefekvés után még "olvas" egy kicsit, lapozgatja a könyveit, és mivel ölég jó a memóriája, hozzágondolja, néha -mondja a szöveget

És Marcinak is szokott mesélni.

Ha kijön inni vagy vécére, akkor mindig hosszasan magyarázza M-nak, hogy csak inni/vécére megy ki, és mindjárt visszajön... Marci persze teljesen kétségbeesik ilyenkor, nagyon kötődik a nővéréhez, ilyenkor valamelyikünk bemegy hozzá, amíg D. vissza nem jön
v