Új privát üzeneted érkezett!

Ismeri vki? A MÁV-ban voltam nála ügyeleten, de azt mondta, hogy ö ott nem rendel. Ez azt jelenti, hogy másik kórházban van, vagy csak ott nincs rendelése? De azért vezet le ott szülést? Vagy hogy van ez???
 
 


Halóóóóóóóóóóóóó!!!!

Senki nem ismeri??????????????????????????
 
 


Én ismerem, püben szívesen, csakkérdezz.

 
 

 
 

Átment a privi?
 
 


Sziasztok!
Hátha olvassa valaki.......most merre lehet a Turcsányit megtalálni? Tavaly májusban nála születtek az ikreim ( nem volt ott a dokim), de azóta már megszűnt a honvéd kórház és nem tudom, hogy hová ment.
Megköszönném, ha valaki válaszolna
 
 


Sziasztok!

A Kedvesem személyesen is ismeri Dr. Turcsányi Attilát, így meg tudom adni az elérhetőségeit:

Rendelő címe: Budapest, József krt 17. I. em (Blaha Lujza tér közelében)
Rendelési idő: kedd és csütörtök d.u. 1/2 4-től 1/2 7-ig
Telefonszám, melyen időpontot is lehet egyeztetni:
+36-30-948-5230
 
 


Sziasztok!

Én a Turcsányihoz járok az SZTK-ba, de hogy nála szülhessek, ahhoz arra lenne szükség, hogy a magánrendelésére járjak. Nem tudjátok, hogy mennyibe kerül nála egy rendelés kb? És mennyi utána a szülés? Az új ÁEK-ről tud valaki valamit? A régi MÁV kórház helyén van a Podmaniszky úton, de vajon jó kórház?

Előre is köszi a válaszokat!

Kitti


baboca.haydu! Szia!

Én is a Turcsányi dokihoz járok az Sztk-ba.Mikor szülsz kb.?Én 21hetes vagyok de eddig sose mondta hogy menjek a magánrendelőjébe.Én szoktam neki az Sztk-ban lovét adni és igy le van tudva .Külön szükség meg nincs rá hogy oda járj!!!Amugy a barátnőm is hozzá jár,őt is elhívta a rendelőjébe.5000 ft amugy egy al
kalom de sajnos nincs ultrahang gépe :shock: ...
Neki azt mondta 50-80ezer között van a szülés..de szerintem nem kötelező annyit adni neki!!!!Amennyit adsz annyit fog elfogadni :)
Az új ÁEK-rol sajnos én sem tok semmit,de kiváncsi lennék milyen.HA tudtok vmi légyszi szoljatok.Köszi
 
 


Sziasztok!
Nálunk még csak tervben van a baby, de már most szeretnék egy jó dokit. A XVI ker.-be költöztünk, így a Péterfyben szeretnék szülni. Körülnéztem neten, hogy kik dolgoznak ott és ki rendel a Jókai úti szakrendelőben is ( mivel ez közel lenne hozánk és ha jól tudom van terhes gondozás is )Kiválasztottam egy orvost és elindultam, hogy időpontot kérjek.Kiderült, hogy már nincs ott.Rég frissitheték az oldalt :x . Így ismét neki ültem böngészni és rátok találtam.Szimpi lenne Dr. Turcsányi Attila és Boros György, addig amíg nem ismerem őket ,feslegesen nem szeretnék pénzt adni nekik,ezért akarok a rendelőbe menni. Írna nkem vakaki infókat róluk. Jár valaki a Jókaiba ? Kb. hány éves T. A. ? Előre is köszönöm
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen az információt vicy29. Most járok a 33. hétben. Szóval egyre inkább aktuális, hogy mennyit kell majd adni neki. De ez még egy elég elfogadható árfolyam a többihez képest.
Tudsz egyébként most már valamit az ÁEK-ról? Voltál bent megnézni, hogy milyen körülmények vannak?

Kedves b.suzy!
Mensch doktor úr elég tapasztalt, de iszonyú hangulat ember. Nekem amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor közölte, hogy fiatal vagyok és úgyis elvetetem. Úgy kellett győzködnöm, hogy a férjemmel szeretnénk a babát.
Csősz doktor úr nem túl jó. Nem érti a dolgát és minden császárosa után begyullad a kismama sebe.
Boros Györgyről nem tudok semmit.
Nekem az egyik asszisztensnő ajánlott a Turcsányit. Kb 45-50 év körüli és tényleg nagyon rendes. Szóval én szívesen ajánlanám.

Még mindig fennáll a kérdésem, hogy ha valakinek van valami infoja az ÁEK-ról, kérem, írjon! Előre is köszi


Sziasztok!

Én 23 hetes terhes vagyok. Sajnos eddig igen rossz tapasztalataim vannak a Turcsányi doktorral. Igen lenézően viselkedik velem, szerintem szakmailag sincs a toppon és az sztks ultrahanggal sem vagyok megelégedve. Azt hiszem átmegyek a kistarcsai szülészetre, úgyis oda tartozok, ott fogok keresni egy jobb orvost.
kriszta101
Dunakeszi
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó