Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nőgyógyi választás előtt állok. A férjemmel kisbabát szeretnénk hamarosan, ezért olyan nőgyógyászt keresnék, akinél szülhetnék is később. A Pétrfyben szeretném majd világrahozni a babánkat.

Az oka miért ezt a topicot indítottam, hogy információt szerezzek Dr Boros Györgyről, mert ő az, aki ebben a kórházban dolgozik, és a mi kerületünkben is tart rendelést.

Van valaki aki ismeri? Valaki szült már nála?
Minden véleményre nyitott vagyok, és nagyon örülnék ha írnátok minél többen!

Ebi
 
 


Kedves Ebi!

Érdekelne, hogy mit tudtál meg dr. Boros Györgyről! Nagyon köszönöm előre is az infot!

Tünde
 
 


Szia!
Érdekelne, hogy sikerült-e valamilyen infot szerezned Boros doktorról. Én is a kerületben lakom, és én is rá gondoltam.Jó lenne, ha valaki tudna infot adni.
Köszönöm
Agaba
 
 

 
 

Szia!

Boros doktor már nyugdíjas. Sztk-ban dolgozik a 17. kerben.
kriszta101
Dunakeszi
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Január elején jártam nála az SZTK-s rendelésén, ami a 16. kerületben van... elég gusztustalanul bánt velem (sajnos nem tudok szebben fogalmazni). Elég komoly betegségben szenvedek (autoimmun + trómbozis hajlam) és úgy bánt velem mint egy leprással... akkor kb. 10 hetes terhes voltam, nem volt hajlandó megvizsgálni, pedig kerületi lakos vagyok, ajánlani sem ajánlott senkit, nem vállalta a felelõsséget, majd megkérdezte, hogy komolyan gondolom ezt a terhességet???!!!!! Mikor kijöttem a rendelõbõl, elsírtam magam... Úgyhogy nekem nagyon rossz élményeim vannak vele kapcsolatban!
nikolett1
Budapest XVI. kerület
 
 


Sajnos ez jellemző rá és az egész sztk-ra. Nem értem miért kell így viselkedniük. Én nagyot csalódtam bennük emberileg és orvosilag is!
kriszta101
Dunakeszi
 
 


Boros most is undorítóan viselkedik a betegekkel. Üvöltözik, alázza a beteget, s emellett durván vizsgál. Alig járnak hozzá és mégis foglalkoztatják a mi pénzünkből.
 
 


Én évek óta hozzá járok, havonta többször is megfordulok nála (meddőségi miatt) és nagyon kedves és alapos, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Sosem fájt sem a rákszűrés, sem a hüvelyi ultrahang, még az asszisztensnőt is elküldi vékonyabb tűért, ha szuri van. Egyébként 16 kerületi sztk, nem magánrendelésen vagyok. Még pénzt sem adtam neki, gondoltam, akkor jár a hála, ha lesz valaki az én hasamban is. Az viszont tény, hogy nekem nagyon igyekszik segíteni és sajnálkozik egy-egy sikertelen kísérlet után, de nem mindenki problémájához viszonyul így. Olyat már én is hallottam róla, hogy másokkal, pl. akik abortálni szeretnének vagy nemi betegséget szedtek össze, elég csúnyán beszél. Egyszer én is hallottam, hogy egy nő azt mondta bent, hogy van már 2 gyereke, mire ő azt válaszolta, hogy "akkor tudja, hogyan készül!" Szóval nekik nem ajánlanám. Nagyon gyerekpárti, ezt nekem többen is mondták már róla.
zsuliet
Pomáz
 
 


Halihó! Én Boros doktor úrhoz jártam (16. ker. sztk). Vannak érdekes megjegyzései, aki érzékenyebb lelkű, annak esetleg nem fog tetszeni. Én megkeményítettem a lelkem, arra koncentráltam, hogy orvosként mit tud nyújtani, és meg voltam vele elégedve, és nagyon próbált nekem segíteni (pl. hetente visszahívott vizsgálatra, hogy kövesse az eseményeket). Annyi talán, nekem az volt az érzésem, ő már nem akar komplikáltabb esetekkel foglalkozni, nyugdíjaskorú, megértem. Ha el tudsz engedni pár béna megjegyzést a füled mellett, én jószívvel ajánlom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó