A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi: Elképzeltem, amint törpölsz! :lol: :lol: :lol:
Judy olyan mákos, hogy nőgyógyi a szomszédja.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bambika, Mercure!
Köszi! :lol: Remélem tényleg ez az én évem lesz. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,

Az előtej miatt voltam, hogy a prolaktin szintem hogy áll.
Az normális, az ÁNTSZ tenyésztése is negatív, most még a cytológiát kell megvárni.

Ja és Jaimee-nek igaza van, ha már nődoki a szomszédom miért is ne használnám ki egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Dzsémi: most jut eszembe,egy szöszi nem is tud törtpölni,csak úgy csinálok!!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi!
Nem irigyellek a koránkelés miatt. Én fél 7-kor keltem, de tételtanulás közben aludtam vagy 15 percet.
Pirivel ez az álomkór nem lép le? Nagyon jó lenne.

Jaimee!
Te még mindig nem tudsz enni? Vukot nem sikerült elzavarni?

Judy!
Szerintem se aggódj. Igaz én nem értek hozzá, de nem szabad nekik elhinni mindent! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Dehonnem...Építgesd még egy kicsit az önbizalmadat!

Chris: Nem. 9 óra óta eszem két kiflit, most tartok a második csücskénél. Viszont folyton csorog a nyálam, mint a veszett kutyának, és minden keserű ízű. Ha iszom pár kortyot, hánynék nyomban, úgyhogy csak egy korty per alkalom. Node nem fárasztalak... :wink:

jaimee

Chris,

Most egy kicsit lenyugodtam, ha holnapra felmegy a hőm, akkor van pé-em, és ez a lényeg. Meg majd meglátjuk a jövő heti uh-ot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Most akkor van piri vagy nincs? MI az aktuális állapot nálad?

jaimee

Judy: ha az előtej miatt voltál vérvételen,akkor nem kellene összehasonlítani a kapott eredményt a 3. napival.
Szerinted????? :wink:

tudom szöszi vagyok,de hangosan gondolkozom!!! 8)
vedresandi

Jaimee,
A nyálcsorgás tipikus terhességi tünet :lol: :lol: rakj tálat a szád alá :lol: :lol: amúgy nekem meg minden sz..r izű na nem tudom annak milyen az ize de szerintem olyan amit én érzek :lol:
Vendég

Panda: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Panda: Tudom, hogy nem hiába csorog a nyálam. :lol: :lol: :lol:
Akkor a legrosszabb, amikor öklendezek, mert akkor szinte folyik a számból. Bocsi.... :oops: Nyelni nem győzném így szabad utat kap...

Szerintem a sz....nak is jobb íze van annál, amit érzek. :lol: :lol: :lol: Persze gyakorlati tesztre nem vállalkoznék. :lol: :lol:

jaimee

Andi,

Én már semmit sem tudok, csak azt, hogy szeretnék egy kicsi babót.

Az tuti, ha megjön, akkor 3. napi vérvételt fogok kérni, csak a nyugi kedvéért.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Dzsémi/Panda: van egy fogorvos barátom,kérek nektek egy egy nyálelszívót!!!! a 40 hét után majd visszaadjuk neki :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Van piri... péntek-szombat pár csepp. Szombat este már barna, vasárnaptól pedig ömlik... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimme,
Azt hiszem kiérdemeltél egy nyálelszívót :lol: nincs fogdoki ismerősöd? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!
Szerintem ez a nyálelszívó jó ötlet! :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: sztem már most nyugodj meg,mert akkor hamar ki fogod lőni ezt a hónapot.Sztem a te mostani vérvételednek semmi köze a 3.napihoz,ezért ne beszéld be magadnak,hogy valami bajod van.Gyönyörű volt a múlt havi görbéd,egészséges vagy,ergo koncentrálj apácskára!!!!!!! :lol:
vedresandi

Chris: Hm...Bocsi, lemaradtam ott hogy csak pár csepp... :cry:

Andi: Bonyolult a helyzet, mert fogat mosni is alig tudok a hányingertől. Így aztán adna nekem az a nyálelszívó... :lol: :lol: :lol: Az ötlet különben remek!

Panda: Ha ilyen szép terhességi tüneteid vannak ,akkor minden oké a babóval/babókkal, nem? Nem te tanítottad ezt nekünk? :wink:

Judy: Lesz ott baba, ez biztos! :wink:

jaimee

Andi,
Én még nem nyáladzom :lol: :lol: de ha itt lesz az idő igényt tartok a segítségedre :lol: :lol: :lol:
Vendég

Panda: A fogorvosom tényleg egy tündér, lehet, hogy megértéssel fogadná kérésem. :lol: :lol:

jaimee

Andi,

Leo is azt mondta, hogy nagyon magas.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Nekem csak a szám jár :lol: :lol: :lol: okoskodni könnyű amikor nincs benne az ember de azt hiszem ez érthető :oops: :lol: :oops: :lol:
Vendég

Judy!
Ne parázz!!! Még nem biztos, hogy baj van. Ne idegesítsd magad.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én dugultam!!!!
vedresandi

Panda: Ne mondj már ilyet! Én addig vagyok nyugodt, amíg szenvedek, mint állat. Nagyon aggódnék már ha nem így lenne.

Szerintem nem okoskodtál soha, ha pedig nincs benne az ember, akkor kicsit tisztább a feje.

Megértem persze, hogy minimum az UH-ig parás vagy, teljesen, fullra érthető. :wink: Megjegyzem, hétfőn nekem is tele lesz a gatyám, ha most még nyugis is vagyok.

jaimee

Judy: Nyugi, nyugi, nyugi!

Andi: Miért dugultál be? :shock:

jaimee

Befejeztem.

Nem nyavajgok tovább, majd meglátjuk mi lesz.

Én bízom a szomszédomban, nagyon jó orvos, nem egy anya lett már terhes a keze alatt.

Ja és a legjobb uh-os Fehérváron. Ezt más dokik mondták.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Azért légy résen! Tényleg sok dokinak kevés fogalma van a hormonokról, meddőségi problémákról, lehet az akármilyen jó doki.Attól lehet kitűnő szülész vagy sebészeti dolgokban menő. Aki nálunk a legjobb UH-s doki, na ahogy én nem mennék, ha sokat fizetnének sem.

Agyonmajrézni nem kell a dolgot, de maga a tény, hogy nem 3. napi hormont nézett...Háááát...De én elég bizalmatlan vagyok az orvosokkal.

jaimee

Olyan szép :lol: :lol: :lol:
optipista vagyok
optipista vagyok
optipista vagyok
Vendég

Pandus!
Ez a beszéd! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda!!!!!!!!!!!!!!!!!
de szép a vonalzóóóóód!!!! :lol: Büszke vagyok az optimizmusodra!! :lol:
vedresandi

Pandus: Jaaaaj, de jó ezt látni!!!!

jaimee

Amióta lemondtam, mindenkinek szebbnél szebb vonalzói vannak. :lol:

jaimee

Jaimee!
De mi nem fogadtuk el a lemondásodat! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Christell!

Nagy gratula a szakdoga értékeléséhez! Remélem, a végső jegy is ilyen szép lesz :lol: Hogy haladsz a tanulással?

Olik!
Pihenj azért, amennyit csak tudsz! Tudom, hogy gyerkőc mellett nem könnyű ;)

Pandácska!
Nagyon szép a vonalzód! Épp kérdezni akartam halkan, hogy kb. hol tartasz, de így már tudom :lol:

Jaimee!
Sajnálom, ha még mindig rosszul vagy. Nekem is visszajött 4 napja a hányás, de biztos nem olyan rossz, mint Neked. Kitartás!

Judy!
Remélem, holnap felmegy a hőd! De ha nem, akkor sem szabad szomorkodni. Van már két eleven kisfiatok, a kistesó is hamarosan jönni fog :wink:

Andi!

Látom, Te aztán kihasználod rendesen a napi 24 órát.. hajnali 3-kori kelés..

Heni!
AFP mikor lesz?
Vendég

köszi lányok de most leszedtem csak megmutiztam hogy milyen lesz :lol: Uh után felteszem véglegesen!
Vendég

Hello Betsy! Lassan te már nem hányhatsz, mert túl leszel az első trimeszteren! :wink:

jaimee

Panda: :cry: Kis cseles... :wink:

jaimee

Pandi,

Én lemaradtam róla, tedd vissza egy kicsit. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Nem akarok itt előre szaladni hiszen még egy uh sem volt. De utána majd kiélvezem én is a 40 hetes vonalzót :wink:
Vendég

Panda: Okszi. :wink:

jaimee

Lányok,

Most jöttem vissza a wc-ről, ömlik belőlem a tojásfehérje, tiszta, átlátszó, nyúlos ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Ha nem ovulálok akkor megeszem a sapkám. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

na én is llemaradtam... most aztán várhatom én is az 1 hét 3 napot, hogy meglássam a vonalzódat :D

Szia Betsy! hogy vagy? közérzet?

Kép
mercure

na látod Judy, működsz te rendesen, csak a tesztek idióták

Kép
mercure

Judy: Akkor mit látott az az UH? Nem értem...

Jelentem, elfogyott a 2. kifli is.... :lol:

jaimee

Jaimee,

Gőzöm sincs mit látott, doki szerint tüsző az nincs.
Vagy megrepedt, vagy nem is volt.

Egyébként már tegnap is volt tojcsi egy kevés, de most rengeteg van, ja és az alhasi görcs is megvan tegnap óta.

Most már kiváncsi vagyok a holnap reggelre. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Én is. :D

jaimee

Jaimee,

Én az előbb pusztítottam be egy rántott husis szendót, meg egy káposztás rétest.
Hmmmm.. nagyon fincsi volt. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Puszi mindenkinek, megyek, mert felébredtünk! Közben meg befejeztem a strucc tojit festegetni :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?