Andi!
Nem irigyellek a koránkelés miatt. Én fél 7-kor keltem, de tételtanulás közben aludtam vagy 15 percet.
Pirivel ez az álomkór nem lép le? Nagyon jó lenne.
Jaimee!
Te még mindig nem tudsz enni? Vukot nem sikerült elzavarni?
Judy!
Szerintem se aggódj. Igaz én nem értek hozzá, de nem szabad nekik elhinni mindent!
Andi: Dehonnem...Építgesd még egy kicsit az önbizalmadat!
Chris: Nem. 9 óra óta eszem két kiflit, most tartok a második csücskénél. Viszont folyton csorog a nyálam, mint a veszett kutyának, és minden keserű ízű. Ha iszom pár kortyot, hánynék nyomban, úgyhogy csak egy korty per alkalom. Node nem fárasztalak...
Jaimee,
A nyálcsorgás tipikus terhességi tünet rakj tálat a szád alá amúgy nekem meg minden sz..r izű na nem tudom annak milyen az ize de szerintem olyan amit én érzek
Panda: Tudom, hogy nem hiába csorog a nyálam. Akkor a legrosszabb, amikor öklendezek, mert akkor szinte folyik a számból. Bocsi.... Nyelni nem győzném így szabad utat kap...
Szerintem a sz....nak is jobb íze van annál, amit érzek. Persze gyakorlati tesztre nem vállalkoznék.
Judy: sztem már most nyugodj meg,mert akkor hamar ki fogod lőni ezt a hónapot.Sztem a te mostani vérvételednek semmi köze a 3.napihoz,ezért ne beszéld be magadnak,hogy valami bajod van.Gyönyörű volt a múlt havi görbéd,egészséges vagy,ergo koncentrálj apácskára!!!!!!!
Panda: Ne mondj már ilyet! Én addig vagyok nyugodt, amíg szenvedek, mint állat. Nagyon aggódnék már ha nem így lenne.
Szerintem nem okoskodtál soha, ha pedig nincs benne az ember, akkor kicsit tisztább a feje.
Megértem persze, hogy minimum az UH-ig parás vagy, teljesen, fullra érthető. Megjegyzem, hétfőn nekem is tele lesz a gatyám, ha most még nyugis is vagyok.
Judy: Azért légy résen! Tényleg sok dokinak kevés fogalma van a hormonokról, meddőségi problémákról, lehet az akármilyen jó doki.Attól lehet kitűnő szülész vagy sebészeti dolgokban menő. Aki nálunk a legjobb UH-s doki, na ahogy én nem mennék, ha sokat fizetnének sem.
Agyonmajrézni nem kell a dolgot, de maga a tény, hogy nem 3. napi hormont nézett...Háááát...De én elég bizalmatlan vagyok az orvosokkal.
Sziasztok! Christell! Nagy gratula a szakdoga értékeléséhez! Remélem, a végső jegy is ilyen szép lesz Hogy haladsz a tanulással?
Olik! Pihenj azért, amennyit csak tudsz! Tudom, hogy gyerkőc mellett nem könnyű
Pandácska! Nagyon szép a vonalzód! Épp kérdezni akartam halkan, hogy kb. hol tartasz, de így már tudom
Jaimee! Sajnálom, ha még mindig rosszul vagy. Nekem is visszajött 4 napja a hányás, de biztos nem olyan rossz, mint Neked. Kitartás!
Judy! Remélem, holnap felmegy a hőd! De ha nem, akkor sem szabad szomorkodni. Van már két eleven kisfiatok, a kistesó is hamarosan jönni fog Andi! Látom, Te aztán kihasználod rendesen a napi 24 órát.. hajnali 3-kori kelés..
Most jöttem vissza a wc-ről, ömlik belőlem a tojásfehérje, tiszta, átlátszó, nyúlos ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Ha nem ovulálok akkor megeszem a sapkám.