Sziasztok!
Knérita, és lányok

!
Bocsi, hogy ma elmaradt a tábla, - sajnos net közelébe sem érhettem. Nem panaszkodásképpen, de ki sem látszom a melóból, és hulla fáradt vagyok minden nap..

Hétfõn friss, sok-sok citromsárgával megspékelt táblát dobok, és frissiben narancsozom is ha kell!
Sajnos a holnapi találkozóra nem tudok menni, pedig összefutott a nyál a számban Orsoly

pogácsája olvastán. Mint írtam is tegnap, a párommal bográcsozni hívtak holnapra. Sajnálom, hogy nem lehetek ott holnap, pedig szívesebben taliznék veletek, - gondolok rátok, és készítsetek sok-sok fotót, hogy megnézhesselek Titeket Pocakosok és LEENDÕ Pocakosok!

És ha minden tali után beindul a babaesõ, akkor a június elég "ázós" hónap lesz! És nem bánjuk, ugye lányok?
Knérita!
A barnás trutyi mensi elõtt progeszteron hiány, mint ahogy Sien meg is írta. Ennek még egy jele lehet: ha nem éri el a hõd a 37 fokot a ciklus második felében.
Gitta!
Ez a nyúl marhára idegesítõ valóban, és akkorát nevettem a képen, amit készítettél, hogy nyúlpaprikás...

lesz belõle! Hogy csináltad??
Alice!
Holnap én is bográcsozom, de mi nem nyulat, hanem õzpaprikást eszünk majd chilis babbal! Kíváncsi leszek rá, még nem ettem ilyet.
Panka!
Megnéztem a görbédet, és sajnos azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem jó. A peteérésed valószínûleg megindult a closty hatására, de ha meg is repedt a 16. napon, utána a hõd csupán 3 tizedet emelkedik és stagnáló. Írtad, hogy hosszúak voltak a ciklusaid eddig, - hát ez még annak a "kihatása". Mindenesetre ha így szépül ciklusról ciklusra a görbéd, akkor hamarosan babás lehetsz te is!
Gombóc!
Nem szabad idegeskedni, és remélem a babás lányok megnyugtattak ezzel a hányingeres dologgal kapcsolatban. Barátnõm egyszer nem volt rosszul, és õszintén nem is hiányolta! Örülj, hogy nem vagy (még)"hányós". Egyáltalán nem feltétlenül jelent rosszat, ha nincs émelygés, hányinger! Pihenj és lazíts a hétvégén, gondolj sokat a babódra, hogy mennyire szeretnéd

.
Nina, Bogár, Szmonka!
Üdvözöllek titeket, kívánom, hogy hamarosan narancssárgák legyetek!
Hétfõn már benne lesztek a táblában (Szmonka!

Te is be akarsz kerülni? ha igen, írd meg a szükséges adataidat légyszi!

)
Lányok! Holnapra kívánok nektek nagyon jó dumcsizást, és féktelen 
zabát 
a sok-sok finomságból! És kérlek hozzátok meg a babaesõt! Mellesleg két egymást követõ nap reggelén egy gólya szállt fel felettünk (kocsival voltunk), remélem ez Az A JEL, amire én gondolok.
Puszi
Vanda