A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LányokKép
SziasztokKép Valami csoda történt és lám, itt vagyok, az a dögi nyuszika végül is beengedett de nagyon felbosszantott...
EdelweissKép MarcsiKép
Nagyon köszi a közremûködéseteket és segítségeteketKép Sikerült Besztivel és Zsuzsuval is egyeztetnünk így négyesben (Lorával) megyünk a talira és ahogy én számolok kb.11-re érünk odaKép
NinaKép BogárKép
Én is szeretettel üdvözöllek Titeket és azt kivánom mint mindenki Másnak is, hogy ne maradjatok sokáigKép Sajna a kérdésetekre nem tudok válaszolni, mert nincs errõl tapasztalatomKép A stressz viszont sokat ront a helyzeten, tehát meg kell próbálnotok/próbálnunk elkerülni...(de hogyan?)
BrekikeKép
Nagyon kár, hogy nem tudtok jönni, de ne sajnáld most lemondani a programokat és tényleg feküdj türelemmel, meglátod megéri majdKépKép Vigyázz Magatokra és ha nem is jut idõd elolvasni minket esténként azért magatokról mindenképp írj!!Kép
BesztiKép
Köszike itt is és holnap várlakKép

Puszi Mindenkinek és holnap talizunkKép

Doris
doris

Gitta!Kép
Ez szenzációs, nagyon ügyi vagy!KépKép

ZsuzsuKép
Mikor lesz meg a hormonvizsgálatod eredménye? Ami után a doki eldönti, hogy mit kell szedned.

De kár, hogy Doris nem tud ma itt lenniKép
Ez is a hülye nyúl miatt van.

NinaKépBogárKép
Én is üdvözöllek Titeket körünkben. Reméljük, hogy Ti sem maradtok itt sokáig, ahogy egyikünk sem.Kép
BogárKép
Ha a meddõségi vizsgálatok szerint rendben vagytok, akkor lehet, hogy tényleg csak egy kis kikapcsolódás kéne.

Remélem Lujza majd beszámol az inszemrõl. Húúú, lehet, hogy már van még egy babásunk?KépKép

Tidet
tiddet

DorisKép
Látom közben megérkeztél, de jóKép

RitaKép
Ha beszélsz a nõgyogyiddal a Gynevacról, leírod majd, hogy mit mondott? Vagy lehet, hogy félreértettelek, és csak a TORCH-vizsgálatról akarsz vele beszélni?

Ugyanis nem tudom, hogy ér-e valamit a Gynevac nálam, mert a Párocskám adja be nekem otthon, de csak egy rövidke tûvel, és lehet, hogy az úgy nem is jó?

Tidet
tiddet

GittaKép
Köszi, kipróbálom a nyusziûzést ahogy írtad...Kép
KnéRitaKép
Ne szomizz, hamarosan túl lesztek a kivizsgálásokon és majd irigykedünk a gömbölyödõ pocikádraKép
TidetKép
Itt a Párocskám lelete, melyen az alábbiakat látom:
Mennyiség:4,0 ph:7,4 küllem, szín: norm. folyósodás: norm.
viszkozitás: norm. Szám/ml: 70-71 mill. szám/ejac: 280-284 mill. mozgás:65% kp.élénk:65% mérsékelt: 20% Normosperma:65%
Szöveg: Kb.genit.vizsg.-i statusnak megfelelõ spermatogramm, melynek összes paramétere a fenti kath.-ba tartozik. Fertilitás jelenleg jó, androl.teendõ nincs. Jav: Feleség részl. kivizsgálása, szsz. kezelése, vagy ICSI.

Remélem mindent értesz belõleKép

Puszi: Doris
doris

DorisKép
Köszi, ari vagy, hogy ilyen részletesen leírtad, és mint szakértõ (sajnos már az vagyokKép) csak gratulálni tudok. A 4 ml is nagyon jó kis mennyiség! Kizárt, hogy 260 millióból egyetlenegy ne találna célba! Itt a nyár, mentek pihizni! Mindent bele!! Szerintem Te sem leszel már itt túl sokáigKépKép

Tidet
tiddet

Tidet!

Nem nagy szám, bárki meg tudja csinálni, ha több idõm lenne, akkor a mozgóképet javítottam volna át! Kép De most csináljuk az újságot, és erre tényleg nem futja az idõmbõl!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

TIDET,
jól értetted, meg akarom kérdezni a Gynevac-ról is. A rövidke tû nem tudom, hogy jó-e, nekem úgy rémlik, hogy a leirás szerint intramuscularisan (mélyen az izomba, elsõsorban farizomba) kell adni. Ha rosszul tudom, javitsatok ki, jó? Nem tudom, mikorra kapok tõle idõpontot, de felhivni is csak jövõ héten tudom, miután megtárgyaltam a dolgot férjurammal. De beszámolok, megigérem Kép!

DORIS,
köszike a biztatást, aranyos vagy Kép! Igyekszem majd megfelelni Kép

BREKI,
vigyázz magadra, tessék szépen betartani a doki utasitásait! A babóca megér egy kis fekvést, nem Kép?

VANDA,
merre vagy? Tisztára táblicsku-megvonási tüneteim vannak Kép Hol a szép zebrás-babafejes táblázat, ahol már mindenki ott látná a neve mellett a hõn áhitott oákoló baba-figurát? (remélem, nem haragszol meg Kép, nem számonkérni akartalak, csak esztétika-hiányom van Kép)

Na, megyek, mert sose végzek a temérdek boritékommal, brrr, de nincs kedvem hozzá KépKép

Pussz,

KnéRita
knérita

GittaKép
Így is szuper. Nekem különben a nyuszi illetve az a fránya nyúl átkerült a baloldali menûsorra. (gondolom mindenkinek) Eddig szerettem a nesquik kakaót, de ezek után...Kép

Tid
tiddet

RitaKép
Köszi, akkor várom majd az infót. Mindenesetre azért csinálok még egy ötös-sorozatot hosszú tûvel is. Gondolom ártani nem árthat. (Pedig kicsi tûvel is úgy fájtKép)

Tid
tiddet

Sziasztok!

Nina és BogárKép

Én is üdvözöllek titeket.
Nina, én is szedtem Clostit márciustól 3 hónapig, napi 2 szemet 5 napig. Én nem híztam tõle (sajnosKép, pedig rámférne). Neked mért emelkedett folyamatosan az adagod, az orvos minden hónapban egyre többet írt fel? Szerintem a vérvétel sok információt ad majd a továbbiakra. A Schöpf Mérei kórházban van genetikai tanácsadás, mi voltunk ott 2 hónapja, a páromnak végeztek spermavizsgálatot, de ezzel egyidejûleg kikérdezték az összes családi nyavalyát is a nagyszülõktõl kezdve. Nekünk nem ez volt a fõ vizsgálat, de gondolom itt vannak további genetikai vizsgálatok is. Ha érdekel megadom a doki telefonszámát.
Bogár, sajnos nem ismerem a King of Kings nevû kapszulát, de úgy tudom szokott használni a cickafark, palástfû, meg valami Maca nevû szer, ez utóbbiról a többiek biztosan többet tudnak.

KnéRita Kép
Sajnálom, hogy ilyen bizonytalan a munkahelyed. Mi lenne, ha elébemennél a dolgoknak és te változtatnál munkahelyet? Ez elterelné a figyelmedet talán egy kicsit a babáról és lehet, hogy a váltás hozza meg a babát is. Sok ilyen eset van.

bera3
bera3

Sziasztok LányocskákKép, elmentem haza!

Nagyon jó kis talizást kívánok Nektek, sok dumcsit, és sûrûn simogassátok a babások pocakját, hogy szerencsét hozzonKépKép. Ja és egy kis babás energiát tároljatok nekem is, és küldjétek el hétfõnKép

Tidet
tiddet

(ezt már másodjára írom mert az elõzõ levelem elveszett valahová....) Tiszta káoszt csinált ez a Nyusz-Puszi.... És nem tudom kiírtani, mert nem tudom hol kéne megtalálnom a Tools-on belül sz Internet optiont...valaki tudja? Ráadásul a Margitos topik továbbra sem mûködik....
TiddetKép
Köszi a Párocskám nevében is a Gratulációt és nagyon örülök az eredményénekKép Ne szomizz a tûszúrások miatt...megértelek maximálisan. Amikor jártam az endo kezelésre akkor egy féle gyogyit a popsimba szúrtak de a másikat a hasfalamba és amikor megláttam a tût, meg hogy hasba fognak szúrni, hát mit mondjak...remegtem. És a hölgy még mondta is, hogy most bizony jó lenne, ha kövérebb lennék, mert párnásabb lenne a hasam... Na az innyekciók elfogytak a hasam meg kipárnásodott...hogy van ez?KépKép
RitaKép
Szomorú, hogy ez van a munkahelyeden. Talán a kényszerû váltás majd jót hoz Nektek isKép

doris

Sziasztok!

Most csak egyedül írok. Vége a munkaidõnek de nem tudok elszakadni Tõletek.

bera3 /Nina/

Én már a szeptemberi vetélésem óta a Scöpf Mérei kórházba járok egy dokihoz. Nagyon szeretem csak nem egészen értem mit miért csinál.Képzeld a férjemet be sem hívta vizsgálatra! Ezen csodálkoztam. Talán azért mert a mult évben nagyon hamar teherbe estem?
Ideges vagyok, hogy emeli a gyógyszer adagomat és nem találok rá magyarázatot, pedig márciusban két kis cisztám is volt, ezért egy hónapig nem kaptam gyógyszert. Hormonvizsgálatokon és Uh-n kívül más viszgálatokon nem estem át. A sok vérvételtõl meg már minden bajom van.

Lányok! Van köztetek olyan akinek már sikerült a baba és a terhesség elején fájt a hasa? Ha fájt akkor hogyan?
Azért ugye szorítottok nekem hétfõn amikor megtudom, hogy van-e pocaklakóm?
Névtelen

Bogár, Nina!Kép Üdv a fedélzeten!Kép
Nina!Kép Én is szedek Clostit 2x1-et a harmadik naptól öt napon kersztül. Hízni én sem híztam, és hál' istennek a mellékhatásokat sem nagyon érzem. Nálam most ez része az inszemináció elõtti stimulációnak. Ha ennyire érzékeny vagy a Clostira, akkor lehet, hogy ki kellene próbálnod a Serophent, ahogy Marcsi is javasolta!Kép
Lányok!Kép Azoktól, akik nem jönnek a talira, elköszönök most 2 hétre, mert vasárnap elutazunk. Remélem mire visszajövök rengeteg kisbabót, de lagalábbis zebrát találok majd a táblában!!Kép

Puszi mindenkinek!Kép
Sien
Sien

NinaKép
Persze, hogy szorítunk Neked isKép Jelentkezz mindenképp az orvos után, had tudjuk meg az örömhírt mi isKép
SienKép
Mikorra jösz holnap?

doris

Sziasztok!

Kellemes hétvégét Sien!

A többieknek is! A talin remélem találkozunk!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Nem tudsz segíteni a Nyuszi-Puszi elkergetésében? A többi topikba még mindig nem enged.... Nem találom a Tools-on belül azokat a pontokat amirõl írtatok...

doris

Doris!

Eszközök - Internet beállítások - Biztonság - Egyéni szint - Active scripting - O ezt a pontot kell tiltani, utána nem fog megjelenni a nyúl. A chatolásnál okoz így némi gondot, egyébként nem.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

BERA3,
az ötlet nem rossz, csak az a bibi vele, hogy itt közel és távol nem találnék munkahelyet Kép Az uncsitesóm szerint Pesten kb. 3x ennyit keresnék, de én nem akarok felköltözni, mert utálom Pestet (bocsi a pestiektõl), meg a férjem sem nagyon találna állást, itt van lakásom, stb. Meg senkim sincs fent, marha egyedül lennék. Tudom, találnék barátokat... De az a lényeg, hogy most már minél elõbb jó volna egy pocaklakóval gyarapodnom, mert már nagyon vágyunk rá Kép Meg idén leszek 32, tudom, mások szerint ez még nem kor, de én úgy érzem, most van itt az ideje a babának (a baba sajna nem érzi igy Kép)

DORIS,
köszi a biztatást, de én nem akarok váltani, én táppénzre akarok menni, innen. Minél elõbb Kép Arról nem is beszélve, hogy tényleg nincs hova váltani (jobban mondva van: munkanélkülire menni Kép)

Lányok,
emlékszem, hogy irtátok már, hogy hormonhiányra utal a mensi elõtti néhány napban jelentkezõ barnás váladék, csak nem emlékszem, hogy pontosan melyik hormonra. Felvilágositana valamelyikõtök? Ha jól rémlik, akkor ennek a hormonnak a hiánya a beágyazódást is megakadályozza ill. sikertelenné teszi, jól emlékszem? Lassan elmegyek haza, de azért irjatok nyugodtan, hétfõn visszakeresem a választ. Elõre is köszi!

Puszó,

KnéRita
knérita

GittaKép
KÖszi a segítséget, minden áron a Netscape-re következtettem....na ennyit a "logikámról". A gépemet eszembe sem jutott megnézni csak a Communicator alatt kotorásztam...Kép
KnéRitaKép
Meg értem, hogy nem vágyódsz Pestre...Kép

doris

Doris!KépSzerintem 11 körül odaérek.Kép
Nina!Kép Drukk beindítva!Kép
Rita!Kép Azt mondják, hogy a mensi elõtti barnás pecsételés progeszteron hiányra utalhat. Teljesen megértem az aggodalmadat a munka és a baba miatt. Remélem már nem gondolkodik sokáig a babó, és beköltözik a pocidba!Kép
Gitta!Kép Köszi!KépTalálkozunk Edinél!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Sziasztok!

Jó talizást nektek a hétvégén. Készítsetek jó sok fotót, hogy mi is megtudjuk majd nézni a zebrafarmon. Jó?

Lányok!

Valaki megpróbálná kiértékelni a mostani görbémet?
1. 36,6
2. 36,8
3. 36,45
4. 36,5
5. 36,4 2×1 Closti
6. 36,5 2×1 Closti
7. 36,6 2×1 Closti
8. 36,35 2×1 Closti
9. 36,7 2×1 Closti
10. 36,5
11. 36,7
12. 36,55
13. 36,3
14. 36,4
15. 36,35
16. 36,4
17. 36,7
18. 36,75
19. 36,75
20. 36,75
21. 36,75 (ez a mai nap)
Minden reggel azonos idõben mérem, hüvelyben, higanyos hõmérõvel.

Elõre is köszi.

Üdv, Panka

panka

SienKép
OK, akkor talizunk holnapKép
PankaKép
Szerintem a 15. napon lehetett pé-ed, de nem jó, hogy a hõd nem emelkedett 37-re vagy fölé... Hormonvizsgálatod volt már? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Bocsi, ha már írtál a hormonjaidról, csak annyian vagyunk, hogy nem emlékszem minednkireKép

doris

GittaKép
Megcsináltam ahogy írtad és át is állítottam, de ki-bekapcs. után is ott az a nyavajás nyúl és csak teker-teker-teker és üldözi az egeremet... A "Friss..."-be és ide a "ma megint.."-be be tudok lépni de pl. a Margit kh.-as topic továbbra sem mûködik meg egy csomó másik sem... Nincs ötleted véletlenül? Valamit elszúrtam?

doris

DorisKép

Én is a 15. napra tippelek. Igen, volt már hormonvizsgálatom. Jan. óta mérem a hõmet és eddig csak a múlt ciklusban ment fel 37 fölé, de akkor Norcolutot kaptam és biztos attól. Nov. óta 70-80 naposak a ciklusaim, de elõtte 30 napos volt. Az jó lenne, ha tényleg a 15. napon lett volna pé-m, mert akkor most idõben megjönne. Most ennek is nagyon tudnék örülni.
Köszi.

Üdv, Panka

panka

Sziasztok lányok!

Látom mindenkit zavar ez a fránya nyúl, na ilynekor szoktam jót nevetni, a reklámmal többet ártanak, mint használnak...

Én kezdem nem érteni magam, pedig olyan jól indult ez a ciklus. Az elején végig 36,5-36,7 között volt, aztán lement 36,3-ra, jaj de jóó, gondoltam,most van pé.
De utána 4 napon keresztül 36,4...Se le, se föl...Biztos nincs bébi, de akkor miért nem emelkedik már , hogy utána visszaessen a mensikor?? Idáig ilyet még nem mûveltem, emelkedni mindig szépen megemelkedett, egészen 37-ig, akkor is, ha nem voltam babás.
Pedig úgy biztam ebben a ciklusban, tömöm magamba sok gyógyteát, végre itt is kitavaszodott. Na és ha most összejött volna, majdnem napra pontosan a szülinapomon szülnék...
Álom-álom édes álom...
Na, majd figyuzom tovább hõmet, nektem meg jó talit!Kép
Kérünk szépen képeket, minél többet!!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Húúú Panka! 70-80 napos ciklusok....ez szörnyen hosszú. Konkrétabb eredményed is van? Tehát valami hiányzik vagy valamibõl sok van? Ne haragudj, nem igazán tudok mit írni erre. Szerintem a hormonháztartásod fel van borulva teljesen... Én a pé-ed a 15. napra saccolom, tehát elvileg úgy a 30. napon kéne megjönnie a de esetenként a ciklus második fele szokott hosszabb lenni...persze nem annyira mint Nálad.
Bocsi, hogy nem tudtam többet segíteni...Kép Remélem most hamarabb megjön...Kép

doris

Sziasztok! Kép

En megvagyok, elek.
Helyzetjelentes: ami miatt aggodok mar megint Kép, az az, hogy egy hetig tartott folyamatosan a gorcsos hasfajasom, meg az elejen volt az a folyas dolog is. Ma "mar csak" ugy szurkal a hasam, a mellem se feszul, es eddig nem volt hanyasom, es emelygesem is csak nagyritkan. Persze kozben jol idegesitem magam, hogy mi lesz, ha... szerdan (akkor megyek legkozelebb dokihoz)......brrrr belegondolni is rossz. KépKép

Parom jol leszurt, azt mondta, hulyeseg aggodnom, majd szerdan meglatjuk, hogy mi van, ha valami baj tortenik, eleg akkor izgulni.
Na mindegy, csak kibirom szerdaig valahogy.

Nektek nagyon jo talizast, es szamoljatok be legyszives mindenrol utana, jo? KépKépKépKépKépKépKép

Brekkencs, Veled minden rendben? Remelem. KépKépKép

Zsuzsu, nonek mar a petecskeid? Kép

Nina es Bogar, udv itt a csapatban es ne maradjatok sokaig! KépKép

Doris, remelem, most a HSG-d utan sikerul spontan is, plane, hogy a parod eredmenye tok jo. KépKép

Barbi, drukkolok, hogy az a homero azt mutassa, hogy babas vagy! KépKép

KnéRita, biztos, hogy nincs semmilyen masik allas? Az en munkahelyem is szar, a doki biztatott is, hogy keressek masikat, mert akar a stressztol se sikerulhet...Kép

Meg egyszer, JO TALIZAST HOLNAP LANYOK!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi,
Gombóc
gombóc

Hali!

Gombóc!Kép
Bocsi hogy ide irok, de nem vagyok benne biztos, hogy a frissben elolvasod. Nekem hányinger pl a 8. hét után jött addig "szinte" semmi jele nem volt. A házunkban is van egy lányzó aki 9. hetes és még csak most kezd rosszul lenni... A szurkálást azt néha még most is érzem, remélem nem jelent rosszat nálad sem.

puszi
sasha

Kép
sasha

Gomboc!
Nekem sem volt az elejen hanyingerem meg a cicim sem fajt egy icipicit sem. Mostmar a nap fenypontja mikor leveszem a melltartom Kép
Szeded a Duphastont????

kamilla
kamilla

Sziasztok Lanyok!

Mint minden uj tag, aki hozzatok szeretne csatlakozni, en is regota olvaslak Titeket, de csak most volt batorsagom irni is nektek.
Barmilyen hihetetlennek tunik is, igy, idegenkent egyutt orultem a sikereknek es egyutt sirtam azokkal akik banotasok voltak vagy kudarcot szenvedtek. Hogy ez az en erzekenysegem miatt van-e, vagy amiatt hogy sajnos tapasztaltam hasonlo dolgokat mint Ti azt nem tudom, talan ez is, az is.
Az en tortenetem a sokak honapokig, evekig elhuzodo probalkozasahoz kepest jelentektelen.
30 eves vagyok,tavaly aprilisban 2 honapi probalkozas utan sikerult teherbe esnem. Nagyon orultem, en ugyanis ugy indultam, hogy minimum fel vagy 1 ev mire egyaltalan sikert lehet elerni, ferjemet is felkeszitettem erre a nagy elhatarozasunkat kovetoen. Talan ennek a "felvalrol" vett hozzaallasnak is volt koszonheto az akkori gyors siker, aminek sajnos nem sokaig orulhettunk.
Kanadaban elunk, ferjem itt dolgozik, es a felfedezett 2. csik utan jelentkezo barnas verezgetessel orvoshoz nem mehettem, raadasul majus vegen mentunk is haza, gondoltam akkor elmegyek az orvoshoz Magyarorszagon.
Ez meg is tortent, igaz hazajovetelunk utan 1 hetre, amikor az orvos megvizsgalt, UH meg ra 1 hetre.
Az UH nem mutatott semmi eletjelet, csak 2 babszem nagysagu petezsakot, amibol az egyik kisebb volt. Ez mar nem tetszett nekem, hiszen az utolso menzesz apr. 11-en volt es en jun. 27-en kerultem eloszor UH kozelebe. En meg hiaba mondtam hogy valami nincs rendjen, le lettem teremtve, hogy biztos rosszul szamoltam, az UH meg nem csal. Hat nem is ezt vitattam, de talan a lelkem jobban orult akkor az orvos valaszanak. Ezt kovette meg 2 UH, mar csak 1 petezsak, eletjel sehol, majd miutan ket masik orvos is jol szemugyrevette a rendeloben az UH kepet kozoltek hogy elhalt magzat, ures petezsak, ennyi!
Ezutan meg mindig varjak, hatha magatol kiurul a szervezetembol, es utamra bocsajtottak. Meg 1 hetig kellett azzal a tudattal kelnem-fekudom minden nap, hogy egy halott valami van a testemben, valami amit nagyon akartam, es amitol akkor megis nagyon meg akartam szabadulni.
Vegul mehosszehuzo cseppek segitsegevel indult be a dolog, majd muszeres befejezes, de a korhazi elmenyemrol mar nem is ejtek szot...
Ezt kovetoen most aprilistol kezdtunk el ujra probalkozni, egyreszt betartva a varakozasi idot, masreszt van mar olyan biztositasom, amivel barmikor orvoshoz mehetek ha terhes vagyok. De CSAK ha mar terhes vagyok, elotte olyan keressel hogy ugyan csinaljunk mar vervetelt, hormontszintet nezzek meg, azt nem lehet. Pedig gyanitom hogy nekem is progihiany a gondom, sot szinte biztos vagyok benne, de sajnos itt Kanadaban, foleg az en statuszomban erre nincs lehetoseg.
Hat ez van, jaj nagyon hosszura sikeredtem, bocsassatok meg erte.
Most maradt a probalkozas, a remeny es a csoda.

Remelem befogadtok, hogy egyutt orulhessek es sirhassak veletek most mar "kozvetlenul" is.
(Remelem az utobbira egyaltalan nem lesz szukseg!!!!!!!)

Sziasztok
Monka

Ui:Bocs az ekezetek miatt, ilyen a klaviaturam, remelem nem gond az olvasas.
szmonka

Gomboc!

En csak a 10. het utan kezdtem el a wc kagylot olelgetni de jo sokaig ugy a 20. hetig, pedig elottte mennyire hianyoltam, hogy nekem miert nincs hanyingerem. Talan nem kellett volna ennyire. Kép
Ne izgulj biztos minden rendben.

Edina
edina

Monka, üdv a topicban, és egyben üdv Kanadában is, én is itt vagyok! Merre vagy pontosan? Én Calgary, AB. Sajnos teljesen ismerem az itten orvosi rendszer baját, és utálom is rendesen. Nekem sem csináltak UH,csak akkor amikor már véreztem, és javában elvetéltem. De ezt sem azonnal, amikor 5 orán keresztül vártunk a kórházban, hanem másnapra adtak idõponotot. Egész éjjel nem aludtam, plusz véreztem, jó kis éjszaka volt.
Én január végén kértem idõpontot UH-ra, és március végére kaptam. De februárban meggondolta magát a baba, szóval már nem is kellett elmennem.
Irjál ha van kedved, akár magánba is, cimem a profilomban látható.
szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gomboc, bárcsak a próféta szólna belõled, de 36,4-gyel nem sokat remélek. Kipróbáltam este is, hátha bekrepált a hõmérõm, hogy sorozatosan ennyit mér 4 napja. Este 36,8 volt, szóval az sem túl magas, de leglább már más érték,mint reggel, vagyis a hõmérõ OK. Én nem.
Szia
Barbi
Barbi

Haliho Lanyok!

Jelentem pogacsa elkeszult, mar csak azt kell megallnom, hogy ne egyem megKépKépKép

Marcsi! Minnya megirom ujra, hogy talalsz ideKép

Akinek drukkolni kell, annak termeszetesen drukkolok, ne haragudjatok, de ilyen esti egesz nap atolvasasanal nehez emlekezni, hogy kinek miert is kell drukkolni, meg ilyenekKép De a talit nagyon varom mar! Gaboval es Ancsival mi a helyzet? Ok jonnek?

Puszi: orsoly
orsoly

Barbi!

Kosz az udvozlest. Ha tudnad mennyit drukkoltam neked. Beteve tudom a tortenetedet, talan mert ugyanazon a foldreszen kell boldogulnunk.Kép
Az e-mail cimed itt is meg tudod adni? Mar ha publikus. Bena vagyok, nem talalom a profilod...
Sajnos meg igy is nagy a tavolsag kozottunk, en Torontoban vagyokKép

Monka
szmonka

Barbi!
RadakadtamKép)
Majd irok.
Monka
szmonka

Szia Kamilla es a tobbiek,
nem szedem a Duphastont, mert az orvoshoz csak szerdan mehetek, es csak akkor tudja felirni. Ez nem veheto meg csak ugy a gyogyszertarban, ugye? HA emgveheto, akkor elrohanok erte...KépKépKép

Tobbieknek is koszi a hanyassal kapcsolatos elmenybeszamolozt, ha nincs gond KisGomboccal, en nem hianyolom...KépKépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Knérita, és lányok Kép !
Bocsi, hogy ma elmaradt a tábla, - sajnos net közelébe sem érhettem. Nem panaszkodásképpen, de ki sem látszom a melóból, és hulla fáradt vagyok minden nap..Kép Hétfõn friss, sok-sok citromsárgával megspékelt táblát dobok, és frissiben narancsozom is ha kell! Kép

Sajnos a holnapi találkozóra nem tudok menni, pedig összefutott a nyál a számban Orsoly Kép pogácsája olvastán. Mint írtam is tegnap, a párommal bográcsozni hívtak holnapra. Sajnálom, hogy nem lehetek ott holnap, pedig szívesebben taliznék veletek, - gondolok rátok, és készítsetek sok-sok fotót, hogy megnézhesselek Titeket Pocakosok és LEENDÕ Pocakosok! Kép És ha minden tali után beindul a babaesõ, akkor a június elég "ázós" hónap lesz! És nem bánjuk, ugye lányok?

Knérita! Kép
A barnás trutyi mensi elõtt progeszteron hiány, mint ahogy Sien meg is írta. Ennek még egy jele lehet: ha nem éri el a hõd a 37 fokot a ciklus második felében.

Gitta! Kép
Ez a nyúl marhára idegesítõ valóban, és akkorát nevettem a képen, amit készítettél, hogy nyúlpaprikás... KépKépKép lesz belõle! Hogy csináltad?? Kép

Alice! Kép
Holnap én is bográcsozom, de mi nem nyulat, hanem õzpaprikást eszünk majd chilis babbal! Kíváncsi leszek rá, még nem ettem ilyet.

Panka! Kép
Megnéztem a görbédet, és sajnos azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem jó. A peteérésed valószínûleg megindult a closty hatására, de ha meg is repedt a 16. napon, utána a hõd csupán 3 tizedet emelkedik és stagnáló. Írtad, hogy hosszúak voltak a ciklusaid eddig, - hát ez még annak a "kihatása". Mindenesetre ha így szépül ciklusról ciklusra a görbéd, akkor hamarosan babás lehetsz te is! Kép

Gombóc! Kép
Nem szabad idegeskedni, és remélem a babás lányok megnyugtattak ezzel a hányingeres dologgal kapcsolatban. Barátnõm egyszer nem volt rosszul, és õszintén nem is hiányolta! Örülj, hogy nem vagy (még)"hányós". Egyáltalán nem feltétlenül jelent rosszat, ha nincs émelygés, hányinger! Pihenj és lazíts a hétvégén, gondolj sokat a babódra, hogy mennyire szeretnéd Kép.

Nina, Bogár, Szmonka! Kép
Üdvözöllek titeket, kívánom, hogy hamarosan narancssárgák legyetek! Kép
Hétfõn már benne lesztek a táblában (Szmonka! Kép Te is be akarsz kerülni? ha igen, írd meg a szükséges adataidat légyszi! Kép)

Lányok! Holnapra kívánok nektek nagyon jó dumcsizást, és féktelen KépKép zabát KépKép a sok-sok finomságból! És kérlek hozzátok meg a babaesõt!

Mellesleg két egymást követõ nap reggelén egy gólya szállt fel felettünk (kocsival voltunk), remélem ez Az A JEL, amire én gondolok. Kép

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

A talira kívánok:
Kép
meg
Kép
na meg
Kép.....

Hogy aztán jöhessen a Kép és meghozza mindenkinek a Kép-t!!

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szia Vanda es Tobbiek!

Bekerulhetek, azon mar ne muljek: 2c 23cn

Meg mielott valaki izgulni kezdene miattam(persze jolesne nagyon es kedves is lenne az illeto(k)tolKép), 30-35 napos ciklusaim vannak.Terhesseg elott pontosan 32 napra jott meg barna trutyi nelkul. A muszeres beavatkozas utan is pontosan visszaallt a dolog, csak nehany honap utan megjelent az a bizonyos barnasag 2 nappal a menzi elott. A homet meg csak ebben a ciklusban merem, az is vacak. Tudom hogy mindez mit jelent, hala nektek jol kiokosodtam, de ahogy azt irtam, itt terhesseg elott szoba sem allnak az emberrel.
Jun.31-en utazunk haza, de csak 1 honapra, annyi ido pedig egy hormonvizsgalatra nem eleg. Majd megmondja az orvos mit tud kezdeni velem ennyi ido alatt. Valoszinu semmit.

Valamit nagyon nem ertek. 12 het elott az orvos itt hazakuldi a kismamat ha nincs panasza.(Persze ha van panasz akkor meg mar altalaban regen keso.) Hogy van akkor itt megis ennyi gyerek? Itt csaladon belul minimum 2-3 gyerkoc van.
Most akkor vagy tokeletes hormonokkal, petecskekkel es egyebbel rendelkeznek az itteni nok, vagy hozzatartozik az eletukhoz a tobbszori veteles. Volna erre valakinek valamilyen magyarazata?

Lehet hogy nagy hulyeseget vetettem fol, el is lehet felejteni, sot maradhat akar koltoi is a kerdes.Kép

Nem igaz hogy mar megint mennyit jar a szam...

Sziasztok
Monka
szmonka

Szmonka! Kép
Furcsa ez tényleg, - és én még az itthoni terhesgondozást "szidom", hogy milyen felületes. Nem ismerem a kanadai nõdokikat Kép de egyet sem lehet rávenni arra, hogy nézzen meg UH-al -mondjuk mint nálunk elõször-: a 8. terhességi hét környékén? Vagy ott a tb-hez hasonló dolog miatt egyszerûen nem lehet?? Magánrendelések magánUH-al sincs?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!

Itt eloszor haziorvoshoz kell menni, o kuld tovabb a nogyogyaszhoz, ha ugy talalja. En mar voltam egynel(haziorvosnal), mondtam mi a gondom, azt kerdezte volt-e a csaladban tobbszori veteles, mondtam nem(hozzateszem attol meg lehetett, de ugye ezt a dolgot nem szoktak a nok a rokonsag ele tarni).Akkor menjek haza, masodjara biztos nem lesz ilyen baj, ha terhes leszek akkor menjek hozza legkozelebb. Vagyis ne tartsam fol ilyen "folosleges", terhesseg elotti aggodalmaimmal. Ezt nem mondta, de valami ilyet lehetett kivenni a szavaibol.
Ha mar terhes lennek, akkor valahogy csak el lehetne erni az UH-ot, gondolom en, de lehet hogy eppen a hormonproblema miatt akkor is keso lenne. En azt hianyolom, hogy elotte szoba sem allnak velem, es tulaggodo nonek talalnak.
Mar gondoltam megfenyegetek egy orvost, hogy ha most nem vizsgal meg es megis terhes lennek es elmenne a baba nagy valoszibuseg szerint a hormonbajom miatt, amire en fol is hivtam a figyelmuket, beperelem. Ez itt ugyis olyan nagy sdivat, marmint perelni akarmiert. Na jo, csak vicceltem, bar nem tagadom megfordult a fejemben.Kép

Szoval igy nez ki itt a helyzet, lehet hogy hazudnom kellene, hogy ilyen-olyan panaszom van, akkor talan megvizsgalnanak.
Sokminden jobb itt, mint otthon, ez tagadhatatlan, de ha nogyogyaszra van szuksegetek, higgyetek el, otthon nagyon jo kezekben vagytok!

Monka
szmonka

Szia Vanda!

Azt most elég hosszú lenne leírni, hogy hogyan csináltam! Kép Ez a szakmám, értenem kell hozzá. Ha több idõm lett volna, akkor a mozgó gif-et alakítom át valami jobbra! De ami késik, nem múlik. Talán hétfõn... Kép
Köszönjük a talira a jókívánságokat! A gólyát is... és amit hoz majd nekünk. Remélem azoknak is akik nem tudnak elmenni rá. Én sem, most derült ki az este. Kép

Gombóc!
Remélem minden rendben lesz veletek! Miért nem mész korábban a dokihoz? Én nem várnék szerdáig!

Orsoly!
Szívesen ennék a pogidból, de sajnos közbejött valami és nem tudok elmenni! Kép Kép

Monka!
Üdv körünkben, ne maradj sokáig, mielöbbi topicváltást kívánok!

Lányok, Bea!
Sajnos közbejött valami, ezért nem tudok elmenni a holnapi talira! Kép Kép Kép Pedig már a gyümölcstortát is megcsináltam! Duplán! A párom már az egyik torta felét el is tüntette! Kép Nagyon sajnálom, szerettem volna találkozni veletek. Azért jó talizást és jó beszélgetést, kikapcsolódást kívánok mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Szmonka /Nina /

Én csak egy éjszakát szenvedem végig azzal a tudattal , hogy bennem van az én halott pici babám de ezt az érzést az ellenségemnek sem kívánom.
6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, akkor és a 9. héten voltam egy nõdokinál Uh-n. A 10 hét elején elkezdtem egyik este otthon vérezni, a férjem bevitt a csepeli kórházba, ott vizeletet néztek , megvizsgáltak azt mondták, hogy valószínûleg minden rendben van biztosan csak kimerült vagyok pihennem kell.Adtak hüvely kúpokat és reggelre nagy örömömre teljesen elmult a vérzésem. Nem sokáig örülhettem ugyanis következett az Uh. Meglepõdtem mert engem a terhességem alatt két alkalommal csak hasi Uh-val nézett meg a doki itt meg hüvelyi Uh-t csináltak. Még én lettem letolva , hogy miért hasi Uh-n voltam mert azon még semmit nem lehet ilyenkor látni , különben is ez már nem él és teljesen ráaszalódott a méhfalamra. Könyörgöm én csak követtem az akkori nõdokim tanácsait és biztam benne.Nem kellett volna.
Akkor belémrakták azt a "tágítót" és ezután következett az a bizonyos éjszaka majd másnap a mûszeres befejezés.

Na de ez a múlt. Remélem kárpótlásul ikreim lesznek.

Most viszont örülök mert jó kezekben vagyok , igaz a dokim nem tul közlékeny de legalább ugy érzem biztos kezekben vagyok.

Lányok !
Tudtok valamit a Mola terhességrõl? Ennek a gyanujárt mutatta ki a szövettanom.Nagyon sokáig jártam HCG vizsgálatra ugyanis nem akart a vetélés után kiürülni a szervezetembõl. A mostani nõdokim szerint beigazolódott, hogy nem Mola volt de mégis mi a csuda ez?

Vanda (Nina)
Köszi a Bogár nevében is. Remélem hétfõn már jó hírekkel tudok szolgálni.

Lányok köszi a drukkot hétfõn jelentkezem a Bogárral együtt!

Üdv: Nina
Névtelen

Monka, irtam.
Vanda, nagyon elemedbe vagy ezzel a sok ábrával!Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gitta!
Koszonom hogy nem marasztalsz!Kép Aranyos vagy, majd meglatjuk hogy alakulnak a dolgok.

Nina!
Csepeli korhaz??
Sajnos en is ott voltam, de ha azt mondom remalom volt az az egyetlen nap amit ott toltottem, akkor azzal meg nem arultam el mindent.
Az ugyeletes orvos azon a bizonyos reggeli napon ugy belemnyult(elnezest a kifejezesert), hogy azt hittem egyben ki is szed belolem mindent. Mondtam hogy verzek, igy akar megvizsgalni? Naivan es "kezdokent" akkor meg nem tudtam, hogy persze, ez nem ujdonsag egy orvosnak, hat nekem az volt. Hogy mit valaszolt le sem irom. Aztan kifaggatott, hogy biztos nincs-e hanyingerem, nem faj-e a mellem, faj-e a hasam. Miert akarom en elvetetni ezt a gyereket????
Mondom en?? Gondolja kamubol vagyok itt csurom veresen, remegve? Meg a sajat kollegajat is meggyanusitotta azzal, hogy biztos nem jol lattak az UH-on, ez a baba meg elhet. A folyoson a fulem hallatara vitatkoztak. Persze biztos nem elt, eppen csak 3 masik orvos nezte meg, es persze sajnos ezt mar en is ereztem. Tunetekrol nem is beszelve.
Na igy kezdodott, reggel 8-kor.
Aztan felvettek az osztalyra, ki kellett tolteni egy statisztikai lapot, es kb 10 ora korul jottek ertunk, voltunk vagy 6-an. Azt hogy milyen hangon beszeltek velunk nem reszletezem, mintha mindenki gyilkos lenne, mert el akarja vetetni a babajat, holott ketten egyaltalan nem azert voltunk ott. Aztan egy 20 ev koruli fiu nover latta, hogy bugyi van rajtam, amit ugye le kellett elotte venni, na de belolem omlott a ver. A folyoson szolt ram kisse emelt hangon, hogy talan a bugyikat le kellene venni. Akkor mar minden-mindegy alapon, ciki vagy nem kozoltem vele, rendben, de akkor a vert ugye nem nekem kell felmosnom magam utan. Akkor behuzta fulet-farkat.
Szoval rettenetes elmeny, na de elmult, nem is erdekel mar, csak abban vagyok 100% biztos, hogy azt a korhazat messzirol kerulom. Lehet hogy vannak ott jo orvosok is, de en mar inkabb nem akarom megtudni.
Tudom, hogy egy ilyen dolog egyetlen korhazban sem leanyalom, csak akkor legalabb vennek emberszamba azt a szerencsetlen not, akinek eppen akkor, abban a helyzetben mar csak az hianyzik hogy ugy beszeljenek, viselkedjenek vele mint egy utolso senkivel.

Jaj, en mar megint nagyon hosszu lere eresztettem a dolgokat.

Nina, neked ki volt az orvosod? Oszinten sajnalom hogy hasonlokat kellett tapasztalnod, de mi nok hiszem hogy erosek vagyunk, sokat kibirunk!!Kép

Sziasztok
Monka
szmonka

Sziasztok Lányok!
Hát, a nyaralás végére megjött a napsütés, szép hetem volt.Kép A következõ hetem is remélem szép lesz (és felejthetetlen, a 15. nap környékére várom a pé-tKép). Párom jövõ hónapban (már június vanKép) megy vizsgálatra.
A Gynevacról csak annyit, hogy a doki elmagyarázta, hogyan kell beadni. Tehát hosszú tûvel, mélyen a farizomba, és az egészet nagyon gyorsan, úgy nem fáj. Nekem az egyik szurit rövid tûvel adta be a nõvér, és szép kis csomó lett a helyén, ami csak hetekkel késõbb múlt el.Kép Jövõ héten megyek az utolsóra, aztán lehet, hogy még 1 kört megyünk, mert sajnos elég rendszertelenül lett beadva.
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira, szívesen megismertelek volna Benneteket. Majd a következõn! Megismeritek az én híres pogimat is.Kép
Félidõsöknek mindent bele, esélyeseknek nagyon drukkolok!

Pussz,
Alexandra

Ui: Bocsi a hosszú bejegyzésért, csak olyan rég voltam már itt.Kép
Alexandra

Nem is lett hosszú.Kép
Majdnem elfelejtettem: Remélem jól érzitek Magatokat, hozzatok a Netre is sok pozitív energiát! (És tesztet is.Kép)
Alexandra
Alexandra

Sziasztok Lányok!

Jo talizást! El is felejtettem, de most irigyellek titeket.

Ma volt az utolso vizsgám, egész héten ki se nyitottam a számitogépet, csak tanultam. Végre tul vagyok rajta, most már ráérek mindennel foglalkozni.
A kutyám szépen gömbölyödik, ha már én nem. Nem kell valakinek kiskutya? Németjuhász. A szülök gyönyörüek és nagyon okosak. 2-3 hét mulva fognak születni.

Jo hétvégét
Eni
Eni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?