A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok lányok!

Remélem nem felejtettetek el engem, oly sokáig hanyagoltalak titeket!
Visszaolvasnom sajnos lehetetlen, de a táblát megnéztem, és szomorú vagyok, hogy nem hoztatok újabb zebrákat. Most már elmegyek hozzájuk, és megfelelő irányba terelem őket, mert lehet, hogy csak eltévedtek.Kép

Rólam annyi a hír, hogy múlt hét óta nem dolgozom, végre kiírt a doki!Kép
Már nagyon fárasztó volt a munka, úgyhogy örülök most a szabadság-pihenésnek. nagyon fáradékony vagyok még mindig, de szerencsére a rosszulléteim teljesen elmúltak! (kop-kop-kop)
Viszont nagyon megnőtt az étvágyam, bármit, bármikor képes vagyok megenni! És 16 hetesen, még csak 2 kilót híztam!! Ez nagyon jó, remélem ezután sem fogok túlságosan meghízni.Kép

Pocok nagyon jól van, múlt héten voltam dokinál, de nem tudta megnézni a nemét, mert zárt lábakkal alukált. A kis drága!
A pocakom egyre jobban nő, az albumomba raktam fel képeket, ha valakit érdekel.
A cicánk sorsa is eldőlt, úgy néz ki, decemberben egy közeli ismerősünk örökbe fogadja. Szomorú, de ez van, meg fogjuk szokni...Kép

Hát hirtelen ennyi. Most sokat leszek a szüleimnél az elkövetkezendő időkben, úgyhogy továbbra sem fogok sűrűbben jönni, de igyekszem néha benézni, és a zebrákat pedig terelem minél hamarabb!!

Szép napot, és sok puszi mindenkinek!
És itt egy szerencsehozó kép Nektek!
Kép
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén.

Nárcisz
Boldog névnapot Kép kívánok így utólag is.

TündiKép
Remélem a körbekukucskálásnak meglesz az eredménye. Örülök, hogy alapvetően minden rendben veletek.

A hosszú hétvége tök jó volt. Szép helyeken jártunk és az idő is szuper volt.
Nekem a szokott pontossággal csütörtökön vagy pénteken meg fog jönni, de sebaj, van még két szabad hónapom utána meg a végére járunk annak, hogy miért jön az a haszontalan kölyök.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Adri!

De jó, hogy jelentkeztél. Már sokan hiányoltunk.
Jó nagy már a pocakod, és jó, hogy végre kiírt a doki.
Gyere gyakrabban!

Lányok!
Nagyon sokat írtatok, nem bírom követni, így csak párotoknak!

Tündi!
Én jónak értékelem a történéseket veletek kapcsolatban és különösen a hangulatodat! Nagyon jó úton vagytok hamarosan meg lesz ennek az eredménye!

Dudu!
Kihegyezett figyelemmel kísérem veletek mi van. Most a párod megy dokihoz még ugye?

Virág! Tök jó, hogy te is írtál. Azért ne hanyagoljátok a paplan alá nézegetést. Amikor sok munkám volt mi is kicsit leáltunk, és nem tett olyan jót, könynen elkényelmesedik az ember lánya.
De nagyon jó olvasni, hogy jó a hangulatod!

Majcsi!
Te merre jársz, hogy vagy?

Brill!
Kép. Majd legközelebb.

Monyó!
Sztem is korai még a vizsgűálatról beszélni. És reméljük nem is lesz szükség az 5 évre. Én valahogy biztos vagyok benne.
junko
Vendég

Ja, szia Majcsi, gondoltam rád, és jelentkeztél is. Kép
Telepátia.

junko
Vendég

Sziasztok!
Jó sokat írtatok alig birom követni.
Én még kicsit mindig magamalatt vagyok,dehát ez van most valahogy nagyon lassan megy a dolog...
Brill:
Drukkolok neked!!!
Unique:
Réka nekem is nagyon szégyellös volt,mindig összezárt lábak...mondta is a hölgy az uh-n, hogy biztos lány lesz és a genetikai uh-n végre megmutatta magát!
Adriana:
Köszönjük a zebrákat,reméljük mielöbb zebrás lesz mindenki!!!
Kancellárka:
Sajnálom...de itt egy új hónap,új lehetöségek!
Tündi:
Drukkolok nektek,meglesz az a bébi hamarosan,mert nagyon kitartóak vagytok.
És minden rendben lesz ne aggódj!!!
Puszi mindenkinek
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Adri!
De jó, hogy jelentkeztél! Kép Épp valamelyik nap jutottál eszembe, és már most jelentkeztél is. Örülök, hogy jól vagy, vagyis, hogy jól vagytok! Kép Igaz a baba neme még kérdéses, de van már nevetek? Jó pihit és szabadságolást Neked az elkövetkező néhány hónapra! Egyik barátunk szokta mindig mondani: "most "tomboljátok" ki magatokat, mert a baba érkezése után már nem lehet"!!! Kép

Duddu!
Igen nagyon boldog vagyok, köszönöm a hozzászólásod! Úgy néz ki, most akkor tényleg "felvállaljuk" a projektet. Remélem nem lesz semmiféle gond, viszonylag hamar összejön... Kép

Unique!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Milyen kis ravaszok ezek a babák... Miért nem hajlandóak mutogatni magukat a kíváncsi szülőknek??? Erre a családban azt mondanák, hogy biztos kislány... Hisz nálunk a lányok voltak inkább szégyenlősek... De majd legközelebb mindenre fény derül! Kép Van már nevetek???

Brill, Niki!
Sajnálom Kép, majd legközelebb. Kép

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Sokszor beszéltek róla, hogy mikor lenne éppen aktuális a fogantatás, vagyis, hogy mikor kellene aktívkodni... Az lenne a kérdésem, hogy a fehéres-sárgás nyálka megjelentekor, vagy már előtte? Jó az, ha a testem jelzését megvárom, vagy már előtte is topon kell(ene) lenni? Ez az, amire nem tudok konkrét választ adni, hisz több helyen több variáció létezik. Bár azt hiszem, nemrég valamelyikőtök azt mondta, hogy ez a biztos jel és akkor kell mindent beleadni... Kép Örülnék, ha ezt végre tisztázni tudnám magamban is! Köszike előre is.

Még a héten nincs suli, így itthon teszek-veszek, vagyis készülök a jövő hétre. Sajna sok dolgom lesz, hisz vártam nagyon ezt a szünetet, de nem csak azért, mert pihenni lehet, hanem azért is, mert előre lehet dolgozni a következő hetekre. Hát akkor ezt most meg is teszem. Viszont jó hír, hogy most van időm sűrűbben jönni Hozzátok! Kép És jövök is! Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Addig is küldök mégegy képet a két kis "huligánról"...
Legyen szép napotok!!!
ZsuzsaKép
refief

Refief!
Olyan szép gyerekeid vannak!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Zsu!

Akartam írni, sok sikert és örülök, hogy belevágtok!
Tanácsot azonban én nem tudok adni sajnos, csak szurkolni, hogy ne is kelljen sokat taktikáznotok.

junko
Vendég

Köszi Junko! Kép

Zsu

Zsu
valér

sziasztok megjott Monyo a lufifejuKép
Tegnap annyi hulye kerdest tettek fel hogy ugy erzem a fejem helyere egy lufi notKép

refi nagyon aranyosak a gyerkocok,es milyen nagyon hasonlitanak egymasra..Kép

tundi,mi az a laparoskopia?azt tudom hogy pl epekoveket mutenek vele hogy valami pici lukat furnak az ember hasan,de tobbet nem tudok rola.

valer jo "pihit" es sikeres babaprojektet kivanok neked.

narco a babanak ossze kell jonie,muszaly.Mivel vizsgalatokra nem gondolhatok,allandoan ezt sorolom magamnak ha rosz a kedvemKép

bril sajnalomKép

niki teged isKép

adri,orulok hogy vegre tudsz pihenni.pocakos kepeket meg megnezem ahogy tudomKép

hu kifogytam a szavakbol....

Kép
monyoka

Kedves mindenki!
Köszi a sajnálkozásokat, bár nem érzem úgy hogy bármit is sajnálni kéne, ez nekem még természetes, hogy most megjött, nem sikerülhet minden egyből. Én még nagyon az elején tartok mindennek, ahhoz hogy kedvem szegüljön ilyen miatt, remélem arra nem kerül majd sor. Kép
Teljes optimizmussal nézek a jövő felé és a babaprojekt elé Kép

kancellárka

Sziasztok!

Majcsi!
Köszönöm.

Adriana!
Szia. Jó, hogy jöttél, már nagyon eltűntél. Biztosan jót tesz majd a pihizés.

Monyóka!
Hát persze. Csak biztatni szerettelek volna, hogy ne légy olyan szomorú.

Na a legértékesebb napokat hagytuk ki a párommal azaz 13-15. cn-okat. Most már csak röhögök rajta. Hát de ez a hosszú hétvége. Egyszerűen annyira fáradt voltam a sok tevékenykedéstől, hogy este 9-kor beborultam az ágyba.

Na szép napot: Nárcó

Kép
narco

Narco!Kép

Köszi a segítséget, de holnap a Péterfy kórházba megyek, nem a Szabolcs utcaiba.

Egyébként én is a 13. kerületben laktam 20 éven keresztül.Kép

Már nagyon várom a holnapot. Az egyik barátnőm 25 éve inzulinozza magát. Szerinte nem lehet csak kórházi befekvéssel beállítani egy cukrot, ahhoz ugyanúgy kellenek a stresszel teli hétköznapok, meg a mindennapi rohangálások. Nyugodt körülmények közt biztos más, mintha az ember éli a mindennapjait. Holnap minden kiderülKép

Ha visszaértem a dokitól, jövök a fejleményekkel.Kép

Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Sikerült a vizsgám!Megvan a jogosítványom!Kép
Úgy örülök neki!Kép
Szerintem kb.másfél hét és a kezembe kapom!Kép
Már alig várom,annyira szeretnék már vezetni!!!!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Réka, Monyóka
A laparoszkópiának az a lényege, hoyg a köldök táján kis vágás, bevezetnek egy csövet amin keresztül aztán lemegy a kamera meg még nem tom mi, és jól körbenéznek. Ha van kisebb bibit mindjárt helyre is tudják hozni (ezért jobb és több mint a HSG). Itt asszem főleg azt nézik nincs-e összenövés, letapadás, ilyesmik. A hiszteroszkópiánál annyit mondott a doki hogy megnézik a méh üregét belülről, nincs-e valami kóros elváltozás. Az átjárhatóságit meg tudod. Ennyit tudok róla, de a műtét után majd elmesélem hogy pontosan mi micsoda.

Nárcisz
Megbeszéltük a tábla kérdést! Kép

Refi
Neked megjött a menzid közben? Bocs, de nem olvastam!
Ha javítást kérsz a táblában légyszi nekem címezd, mert nem minden írást van időm figyelmesen elolvasni sajnos Kép Köszönöm szépen!

Ma reggel voltam vérvételen, 4 ampulla vért lecsapoltak, ha ez így megy tovább, hamarosan olyan friss vérem lesz hogy majd kicsattanok az energiától Kép Holnap szabin leszek és túlesek a preoperatív vizsgálatokon is. Remélem a műtét időpontját is le tudom egyeztetni a dokival.

Tündi
Vendég

Sysy!

Gratulálok a jogsihoz!!! Ügyi vagy!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kati76!
A barátnődnek igaza van, mert a fokozott izommozgás alkalmával a cukor inzulin nélkül tud bemenni az izomsejtbe. tehát inzulin nélkül csökken a vércukorszint. Viszont ilyenkor kevesebb inzulint kell adagolni. Viszont elindulásnak mindenképpen jó a kórházi körülmény, mert megtanítanak számolgatni. Majd rutinná válik, és akkor szabadon tudnak mozogni a diabeteses emberek.

Sysy!
Gartulálok. Szóval akkor mostmár félhetek??? Kép

Tündi!
megbeszéltük. Akkor bekerülök?

Nárcó

Kép
narco

Hú de szuper, benne vagyok Kép

Kép
narco

Szia Sysy!
Gratulálok, csak vigyázz Magadra, illetve Magatokra és óvakodj a sok szédült sofőröktől!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Köszi az együttérzéseket!Mint írtam már , szerencsére nem vagyok padlón.
Ha minden jól megy, akkor apa hétfön megy vizsgálatra (ma beszéli meg a dokival), akkor többet tudunk majd.Ha gond van, jöhet a segítség.
Én azér beszedem a Clostit, sosem lehet tudni! Kép

Niki!
Az utolsó mondatod teljesen a szívemből szólt! Kép

Adri!
Megnéztem a képeket.Jó volt látni.Mostanában minden baba szégyenlőset játszik az UH-gon.
A cicusnak biztos jó helye lesz majd, mert különben nem oda vinnéd.A szívem nekem mondjuk megszakadna, mert állatimádó vagyok.De biztos megváltozik az ember értékrendje, ha babát vár.
A zebrát köszi.

Refief!
Édesek a gyerkőcök! Kép

Zsu!
Mindent bele!Kép

Puszi mindenkinek!Igyekszem még benézni ma...

Brill

Kép
brill

NarcoKép

Mondj nekem valami megközelítőleg pontosabbat. Meddig kell bent feküdnöm a kórházban?

Csak úgy kb.?

Ettől teljesen lelkibeteg vagyok. Komolyan, az inzulintól sem félek egy cseppet sem. De ez a kórház...

Kati
Vendég

Sysy!Kép

Gratulálok!!!KépKépKép

Kati
Vendég

Kati!
Sajnálom, de nem tudok pontosat. Soha nem foglalkoztam ilyesmivel. Talán kérdezd meg a dokidat, ő biztosan meg tudja már előre is mondani. Bár nem hiszem, hogy 2 hétnél több lenne, de inkább nem mondeok semmit.

Tudjátok, nekem olyan édes cicám van.És csudaszép lett az utóbbi hónapokban. Kihullott már a két nagy foga is, nem tudom, hogy hívják, de a 4. a sorban.Nafyon szeret dorombolni, amikor sikogatom, és nem tudlak titeket olvasni sokszor, mert a monitor elé áll, és a billentyűzetet is használja Kép

nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Ma teljesen nem volt időm netezni.

Lányok!

Holnap megyek vérvételre éhgyomorra a Péterfybe. Hova kell mennem?
Ezt csak azért kérdezem, mert nincs kedvem éhgyomorral ott flangálni!

Köszi:

Juca

tjuca

Helló!

Narcó!
Azt hiszem kezdelek kiheverni, de egy két apróság:

2005.07.28 7:19
"Annácska!
A véleményemmel szeretek néha nyers lenni, mert utálom az álszent, mindenre hekyeslő embereket. remélem ezzel nem bántok meg semmit, és a vélemyénnyilvánításommal sem."
Amiért mertem különösképp őszintén írni neked, sajnos már másodszor.

És a rejtély megoldása, hogyan is kerültél ki a táblából
2005.8.31. 10:21
"Nem emlékeztek véletlenül hogy Nárcisz nem is olvas minket, nem írt ilyet amikor jelezte hogy nem kezdik a projectet? Mert ha nem is olvas, nem is jön akkor kiveszem a táblából, aztán ha jön majd visszateszem." Tündi
Azért aztb is érdemes elolvasnod, ki mit reagált erre.
Azt hiszem, ha nem kedvelnének itt, és nem akarnák hallgatni azt amit írsz, vagy valóban fárasztanál itt bárkit is, akkor nem lennének olyan reakciók, mint akkor, amikor elmentél közülünk, vagy amikor pl. visszatértél. Azt hiszem szívet melengető lenne neked is, ha egy kis idővel bírsz és visszaolvasol.

2005.10.14 16:00
"Tündi,Réka!
Köszönöm, hogy figyeltek rám. Sajnos nem tudtok segíteni, igazából emberekben csalódtam, és újra kell értékelnem a helyzetet. Semmi komoly, csak fáradt is vagyok."
és ebből kellet volna lejönnie, hogy a csík nem maradt veled... nekem ez még utalás sem, hiszen emberekben történt csalódásról és nem veszteségről írsz. Szerintem!!!

Egyvalamit viszont nagyon szeretnék kérni Tőled!
Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat! Ha valmit nem értesz kérdezz, szívesen leírom mégegyszer, mert lehet, hogy katyvasz amit írok, de rosszindulatot nem tápláltam még senki felé sem ezen, sem más fórumon, így talán egyértelmű, hogy Feléd sem.
A játék tisztaságát talán igazolja, hogy saját nevemen, valódi arccal írok, és teszem mindezt azért, mert soha nem volt titkolni valóm és vállalom azt, ami a véleményem és történik velem az életemben. Ha jó, ha rossz.

Köszönöm!

Fézler Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Látom kinek így, kinek úgy telt a hétvége!

Tündi!
Azt hiszem Dudu is kérdezte, de mik is ezek a -szkópiák? A lapar- még mond valamit, de a másik kettő...
Akkor, ha tulképp. minden renben veletek láthatóan, eddig, akkor miért is ne lehetne karácsonyi meglepi? Az még ezzel együtt két ciklus nem?
Vagy csak én szeretném nagyon neked?Kép

Narco!
Utólag is boldog névnapot!

Kancellárka!
Jól emlékszem, hogy most hagytad l a bogyót? Mert akkor lehet jó a megérzésed, hogy még két hónap, hiszen azért kell egy kis idő mire újra magára talál a hormonháztartásod.
Mindenesetre drukkolok!
Sokan mondják, hogy bogyó után fél év, nekünk a harmadik tiszta hónapban sikerült mindkétszer.Kép

Virág!
Olyan jó volt olvasni téged! Eszemben sincs elrontani a repülésed!Kép

Valér!
jajdejóóóó!!!!

Sysy!
Gratulálok a jogsidhoz!!!
Hurrá!

Monyó!
Valahol a párodnak is igaza van, de az öt év az tényleg sok. Talán ha tényleg ráhagyod egy időre, akkor... de ha meg ráhagyod, és nem bszéltek, csak tesztek, akkor el sem juttok az orvoshoz, csak azért mert meg kell állapítani, hogy hány hetes pocakos vagy! Így jó? Megbeszéltük?
Minden esetre tényleg, ha valami lelki bizgentyű üti fel fejét, és kifejezetten női maszlag, akkor ide vel, majd mi megfejtjük, van ami nem a férfiember "asztal"! Régen is sok kérdés a kukorica morzsolása közben, vagy a fonóban talált válaszra, és nem a családi tűzhelynél! Vagy nem?

Kifutotam az időből, de este még írok Nektek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ironram!

Jól emlékszel most hagytam abba, azért is írtam, hogy csoda lett volna, meg hogy igazából emiatt csak ugymond nulladik próbálkozás. Egyébként sógornőméknél a bogyóelhagyás utáni első hónapban sikerült egy fiút összehozni (a mi keresztfiunk).
ÜDv: Niki

kancellárka

Nárcisz
Elnézést kérek, tényleg nem te kéreckedtél ki a táblából, itt én emlékeztem rosszul! De már benne is vagy, mint észrevetted Kép

Eszti
Köszi hogy időt nem kímélve visszakerested!
Egyébként kicsit feljebb leírtam Rékának és Monyónak hoyg mik ezek a -kópiák, ma 14.10-kor a tábla felett 2 üzivel megtalálod Kép
Én is szeretnék magamnak babát nem csak te nekem (amiért hálás köszönet meg minden) Kép, de beszéljünk csak 1 ciklusról, mert az altatás miatt nem hiszem hogy bevállalnám ebben a hónapban. Ki tudja miket kapok még, talán fájdalomcsillapítót is, fogalmam sincs róla, de azt gondolom hoyg ez a hónap ugrik. Azért is, mert ha most is 12. nap körül lesz repim, az nagyjából megegyezhet a műtét idejével. Utána meg pár napig valszeg kíméletes életmód, varratszedésig biztosan. A decemberrel meg nem foglalkozok most, hisz a műtétből sokminden kiderülhet. Szóval ez az év egyenlőre csupa kérdőjel nekem Kép

Holnap akkor nem jövök, majd pénteken jelentkezem!

Sziasztok

Tündi
Vendég

Sziasztok! A véleményetekre volnék kíváncsi, hogy mit szóltok hozzá, mert engem teljesen meglepett a dolog és a meglepetés szó csak enyhe kifejezés. Már jó ideje próbálkozunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen, eddig még sikertelenül. Végülis úgy döntöttünk, hogy akkor elmegyünk a Nőgyógyászatra, nyár elején voltunk ott, vizsgáltak UH-gal, meg manuálisan, és azt mondta az orvos, hogy minden rendben, próbálkozzunk, mérjem a hőmérsékletem reggelente, amit én szorgalmasan tettem. Közben nyáron nem jött meg időben a menses, azt hittük végre sikerült a baba, de sajnos nem, hanem cisztát találtak a petefészkemben, megint UH, és várakozás, hogy mikor jön meg rendesen a menses, meg is jött, jó sok késéssel. Orvoshoz vissza, UH, minden ok, próbálkozzunk megint. Sajnos megint nem jött meg időre, vissza orvoshoz, aki Norcolutot írt fel, ettől meg fog jönni. Amikor közben mondtam, hogy babát szeretnénk, amiről már régen tudott, azt mondta, hogy ő csak hozott anyagból tud dolgozni. Ezen kiborultam, akkor miért a sok újdonság az orvostudományban, a kezelés, lombikprogram, stb. Úgy döntöttünk, hogy akkor most más orvost is felkeresünk, magándokihoz mentünk a múlt héten, aki UH-on megállapította, hogy úgy néz ki, hogy PCO-s a petefészkem, de ha megjön a mensesem, akkor 3. nap mennem kell hormonvizsgálatra, utána pedig stimulálni kell, hogy esélyünk legyen a babára. Ez megdöbbentett, hogy a magándoki ezt látja az UH alapján, és legalább elküld hormonvizsgálatra, a szakrendelésen pedig azt mondja a doki, hogy minden rendben, csak próbálkozzunk. De hiába próbálkozhatunk, ha úgy tűnik, hogy ez a bajom, és természetes módon igen kicsi az esélyünk. Nem tudom, hogy most mi lesz, a hormonvizsgálat majd csak most következik, mert ahogy utánaolvastam ennek a betegségnek, nem valami könnyű lesz, de ebben az orvosban jobban bízok.
Veletek is történt már ilyesmi, mi a véleményetek, olyan nehéz megállapítani ezt a betegséget? (többszöri UH alapján sem sikerült nekik). Vajon meddig biztatgatnak a szakrendelésen?
milu

Sziasztok!
Tündi!
Félre ne érts, nem piszkálódásból kerestem vissza, csak tisztázandó egy-két kérdést!Kép
Köszi a pontos paramétereket, visszaolvasom az üzid!Kép

Bocsi mindenki, futok, mert én marha szombat reggel 10 határidővel bevállaltam egy melót!
Már itt sem...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

MiluKép
Jó, hogy leírtad a problémádat!
Már csak azért is, mert nekem ugyanez volt a problémám. Az egyik pfészkem PCO-s lett (policisztás). Szerintem a closty-tól. Mindenesetre a magándokim semmit nem tulajdonított neki, majd mondta, várjunk még, lesz ebből baba. Nyár elején besokalltam és párommal felkerestünk egy speciallistát (kaali intézet), ahol a 3. napi vérvizsgálatból a doki a hormonértékekből mondta UH nélkül, hogy mi a gáz. Mondta, hogy stimu kell és inszem.
És persze utána elkezdtem inni mindenféle csodateákat, meg sokat pihentem, majd rá két hónapra becsücsült a babó a pocimba, mindenféle stimu és inszem nélkül.
Szóval nagyon nem mindegy, melyik dokihoz megy az ember lánya, ezt én saját bőrömön éltem át.

ÉviKép
Köszi a megnyugtatást! Képzeld, jövő hétfőn megyünk a genetikai UH-ra, ma reggel kaptam időpontot. Már most zsongok. Kép
Aztán remélem jó ideig békén hagynak, hogy végre tudjak koncentrálni a picimre is Kép
Még messzinek érzem azt, hogy apa is érezze a kis bútorszakértőt odabenn. Egyelőre csak nekem kerekednek ki néha a szemeim 1-1 rugás közben Kép
Úgy látszik, hogy bal oldalon lenn nagyon sok érdekes dolog történhet minden kismamában, amit feltétlen azonnal intézni kell Kép Kép

JucaKép
Sajna nem tudok segíteni Péterfy fronton... Kép

Nárcisz, EsztiKép
Nem az a lényeg, a múltban mi történt, hanem hogy a jelenünk és a jövőnk hogy lesz még szebb. Erre koncentráljunk, jó? Kép

TündiKép
Nagyon drukkolok Neked a szkópiákhoz, szívből kívánom, hogy megtalálják a baj okát! Kép

ValérKép
Izgalmas dolgokat művelnek ezek a lurkók odabenn, az már szent. Fiúnevünk: Dávid, Lánynevünk: Laura. Kép

Pusza mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

AdriKép
Azta, szép nagy pocód van!!! Az "5 hónap" a címben Neked hogy jött ki? Kép
Nekem is kb. hasonló méretű a pocakom, de kicsit előrébb vagyok. Én meg már azt hittem, az enyém nagy Kép
És ami az érdekes: a nagy pociban nem is azt a részét használja ki a pocaklakó, ami nagy lenne, hanem alul turkál a pocóm alatt Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Unique! Köszi a választ, és gratulálok, így ismeretlenül is a babához. vigyázz magatokra!

Azért is írtam le, mert teljesen megijedtem, hogy most mi lesz, meg hogy ennyire magasról tesznek az orvosok arra, ha az ember utána akar járni, hogy mi a baja....miért nem jön össze.

És Te milyen csodateákat ittál? Milu
milu

Tündi!
Semmi gáz, csak az a lényeg, hogy dűlőre jutottunk az ügyben Kép
De hát ügyes lányok vagyunk mi, megódjuk Kép

Ironram!
Köszi, de én ezen azért már túlléptem...

Milu!
Először is szia!
Igazából én nem nagyon tudok neked mit mondani, de ha valamit nem értesz, akkor írd csak le, utánanézek.

Unique!
Nem írtam egy szót sem erről.
Hogy van a kis bútorszakértő?Kép

Pusza: Nárcó

Kép
narco

MiluKép
Én cickafarkfű-teát ittam (többieknek: tilos nevetni!!!) elég sokat minden nap. Kb. 1 hónap alatt használt. Azért írtam, hogy a többiek ne nevessenek, mert amikor összejött a babó, mindenki kérdezte, mit ittam és ez már itt szinte reklámnak számít Kép

NárciszKép
Igen, tudom. Mostanában ilyen vagyok. Kép
Bútorszakértő most nyugisabb, napközben iszonyú mennyiséget mozgolódott. Kép
Remélem, komálja a kínai konyhát, mert az anyja ma nagyon kívánta, úgyhogy eltérült ebédre. Kép
Kezdesz már belerázódni az utazós életbe?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Igen jól megy az utazós téma. Mostmár kezdem szeretni, és be is indult az élet végre. Ma egyébként olyan furcsa nap volt, nagyon türelmetlenek voltak az emberek, és egy kicsit bosszantott is a dolog, mert nem tudtam érdemi mnkát végezni sajnos.
De mad holnap.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni? Többen is hozzászóltatok már ma a fórumhoz, de a kérdésemre senki nem válaszolt. Kép
Íme még egyszer:

"Lányok!
Lenne egy kérdésem. Sokszor beszéltek róla, hogy mikor lenne éppen aktuális a fogantatás, vagyis, hogy mikor kellene aktívkodni... Az lenne a kérdésem, hogy a fehéres-sárgás nyálka megjelentekor, vagy már előtte? Jó az, ha a testem jelzését megvárom, vagy már előtte is topon kell(ene) lenni? Ez az, amire nem tudok konkrét választ adni, hisz több helyen több variáció létezik. Bár azt hiszem, nemrég valamelyikőtök azt mondta, hogy ez a biztos jel és akkor kell mindent beleadni... Örülnék, ha ezt végre tisztázni tudnám magamban is! Köszike előre is."

Légy szi, kérném a véleményeteket! Köszike Kép

Zsu

Zsu
valér

Valér!
Nem nagyon tudok hozzászólnia témához, de pár dolgot szvíesen leírok, így talán kitaláljuk a megoldást.
A fogamzásgátolók egyik hatása, hogy megtartják, és sűrűbbé teszik a méhnyaknyákot, azaz azt a dugót, ami peteéréskor kiesik. Egyébként nekem úgy rémlik a tanulmányimból, hogy ez a nyák nem engedi át a spermiumokat. Így szerintem az a logikus, ha megvárjuk, amíg kiesik, hiszen addig nem is jutnak a méhűrbe a spermák, Egyédként a dugónak az a feladata, hogy a bacikat se engedje át. A sakirodalom szerint a spermiumok 48 óráig termékenyek, a petesejt 12-24 óráig. Így a 13-15. napig nagy az esélye a megtermékenyülésnek. Csak ennyit tudok mondani, szerintem minden nap hajrá, én erre szavazok Kép
Ha másért nem, akkor az élvezetért. Kép

Nárcó

Kép
narco

ZsuKép
Tudom, emlékszem a kérdésre, csak már akkor is arra gondoltam, amikor először olvastam, hogy "hmm.. de jó lenne ezt pontosan tudni"...
A véleményem: ideális esetben egy nappal előtte, aznap, meg másnap a legesélyesebb.
De ez csak az én véleményem. Előtte egy nappal, hogy mire leér a psejt, ott legyenek már a kiskatonák. Aznap: a gyors kiskatonáknak és másnap a még gyorsabbak kedvéért Kép

Remélem, tudtam segíteni.
Pusza
Unique

KépKép
unique

Köszi csajok a véleményeket! Egyébként én is így gondolom, de hát gondoltam megkérdezlek Titeket! Még egyszer köszike! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Ma voltam a dokinál és kiderült, hogy szereztem egy kis gombát, így most ezt szeretnénk eltünteteni. Megcsinálta a rákszűrést és mondta, hogy a következő 12. napon kell mennem és akkor első lépésként megnézi a tüszőcskémet. Remélem rendbe lesz!

Brill
Köszönöm a kedves szavakat! Sok sikert a hétfői vizsgálathoz, így egyre közelebb kerültök a kis babóhoz. Nagyon szorítok!
Az osztályom csak 10 fős, van 2db 5.-es, 3db 6.-os, 4 db 7.-es és 1 db 8.-os gyermekem. Írtó rosszak voltak, amikor megkaptam őket, hál Istennek idomultunk egymáshoz. Amikor beteg vagyok hajlamos némelyik nem mennimég az iskola környékére sem.

Narco
Kitartást!
A cicád olyan lehet mint az enyém, úgy gondolják már ők is értenek a számítógéphez. A múlt héten az enyém szeretett volna üzenetet küldeni.
Remélem te is jól vagy és hallok(olvasok)rólad.

Ui:Hogyan lehet olyan mosolygó fejecskéket csinálni?
Pusz mindenkinek: Hedvig
heda

Heda!
A múlt hónapban volt a névnapod, csak nem tudtam, hogy Hedvignek hívnak. Isten éltessen sokáig.Kép

Mosolygós fejecske Kép, : és utánna )
Vigyorgó Kép, : és utána O.

Nárcó

Kép
narco

Szia Lányok!
Ma kicsit lemaradtam, ezért lehet, hogy kimarad valaki, de muszáj "pár" sort írnom:

Eszter!
Tiszta telepátia. Kép Ma azzal ültem le a gép elé, hogy de jó lenne, ha már írnál valamit. Erre tessék.
Remélem velünk tartasz a továbbiakban is. Mesélj Hagymácskáról! Rég hallottunk rólatok.

Milu!
Üdvözöllek közöttünk. Sajnos a problémádhoz nem tudok hozzászólni, de abban biztos vagyok, hogy jól döntöttél, hogy dokit váltottál, akiben megbízol. Így már csak türelemre van szükség, hogy kiderüljön, mi a probléma.
Kívánom, hogy úgy járj, mint Unique! Kép

Heda!
Ha egyszer van kedved, írhatnál a munkádról. Jöhet privátban is (címem a profilomban).
Nagyon nyitott vagyok ez iránt nem utolsó sorban azért, mert van egy enyhén értelmi fogyatékos bátyóm, akivel sokat foglalkozom... Kép

Zsu!
Ez a "fehéres-sárgás" kérdés sosem lehet teljesen határozott, azaz a válasz Kép, hiszen annyi minden mástól is lehet. Azért kíváncsi vagyok, hogy mit írnak még a többiek.

Adri!
De jó, hogy benéztél! Biztos nem tudtál eleget visszaolvasni: tök sokan, tök sokszor hiányoltunk!
Örülök, hogy otthon vagy. Elsősorban azért, mert tudsz sokat pihenni, másodsorban azért, mert remélem, több időd lesz olvasgatni minket. Kép
pocidat még nem láttam, de ami késik... Kép

Unique!
Reklámozd csak! Azóta is iszogatom, bár én nem vagyok ennyire "rendes", vagy inkább rendszeres, hogy naponta tegyem. Csak, mikor eszembe jut. Kép

Virág!
Tegnap elfelejtettem Neked írni!
Köszönöm, amit írtál!
Háát a sok munka jó is, meg nem is. A lényeg, hogy egyensúlyban vagy magaddal Kép és a férjeddel Kép. Teljesen ugyanígy van nálunk is. Csak talán manapság kicsit jobban akarja már, de ezt sem mondja ki, hanem apróságokból jövök rá.

Monyó!
Olvasd el, amit Virág írt a párjáról! Valami ilyesmit lenne jó, ha elérnétek ti is. Próbálj meg a végletekből az árnyaltabb megoldások fele lépéseket tenni. Persze tudom, hogy nem egyszerű, de mindannyian megjárjuk ezt az iskolát.

Nálunk annyi, hogy jövő hét csütörtökre kaptunk időpontot a Dévaiba. Gondoltuk egyszerűbb, ha rögtön ott csinálják meg az andrológiai vizsgálatot is. Kép

Juj, Lányok, biztos kihagytam valakit... Kép

Kati!
Holnap csuriba vágom magam egy napra! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Junko!
Nagyon köszi! Kép
Párom megy megint vizsgálatra igen, csak még nem tudjuk mikor.

Tündi!
Köszi a felvilágosítást. Csak én annyira kíváncsi vagyok mindig, hogy néha lőjetek le nyugodtan. Még az is lehet, hogy utánaolvasok a sok "szkópiádnak"

Puszi:
réka
Vendég

Szép napot!

Duddu!
Hol van ez a Dévai? És mit tudnak ott csinálni?
Bocsi, ha tudatlan vagyok, vagy olyat kérdeznék, amit illene tudni.
Ja és ma csütörtök van, így kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak Kép

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Na megyek vérvételre. Iszonyatos hányingerem vanKép
Mostanában dolgozok mint güzü, így olvasgatni sincs időm.
Ja Adri nagyon édi a pocid!
Lányok! Kinek mikor múlt el a róka???? Már számolom a napokat, hogy már csak ennyit kell hánynom. Na nem negatívkodok.

Pussz:

Juca

tjuca

Jó reggelt!

Nárcisz!
A Dévai egy meddőségi központ. www.devai-klinika.hu
De nem eszik olyan forrón a kását. Jövő hétre kaptunk időpontot. Ja és most jöttem rá, hogy nem csütörtökre, hanem szerdára.

Juca!
+++++++ antiróka +++++++ antiróka +++++++ antiróka

réka
Vendég

sziasztok
DUDDU
jobb ez a DÉVAI mintb a budai meddő.....i közp.?csak kérdem mert ha nem jön össze a baba hova érdemes menni?
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?