Remélem nem felejtettetek el engem, oly sokáig hanyagoltalak titeket!
Visszaolvasnom sajnos lehetetlen, de a táblát megnéztem, és szomorú vagyok, hogy nem hoztatok újabb zebrákat. Most már elmegyek hozzájuk, és megfelelő irányba terelem őket, mert lehet, hogy csak eltévedtek.
Rólam annyi a hír, hogy múlt hét óta nem dolgozom, végre kiírt a doki!
Már nagyon fárasztó volt a munka, úgyhogy örülök most a szabadság-pihenésnek. nagyon fáradékony vagyok még mindig, de szerencsére a rosszulléteim teljesen elmúltak! (kop-kop-kop)
Viszont nagyon megnőtt az étvágyam, bármit, bármikor képes vagyok megenni! És 16 hetesen, még csak 2 kilót híztam!! Ez nagyon jó, remélem ezután sem fogok túlságosan meghízni.
Pocok nagyon jól van, múlt héten voltam dokinál, de nem tudta megnézni a nemét, mert zárt lábakkal alukált. A kis drága!
A pocakom egyre jobban nő, az albumomba raktam fel képeket, ha valakit érdekel.
A cicánk sorsa is eldőlt, úgy néz ki, decemberben egy közeli ismerősünk örökbe fogadja. Szomorú, de ez van, meg fogjuk szokni...
Hát hirtelen ennyi. Most sokat leszek a szüleimnél az elkövetkezendő időkben, úgyhogy továbbra sem fogok sűrűbben jönni, de igyekszem néha benézni, és a zebrákat pedig terelem minél hamarabb!!
Szép napot, és sok puszi mindenkinek!
És itt egy szerencsehozó kép Nektek!
Adri

Épp valamelyik nap jutottál eszembe, és már most jelentkeztél is. Örülök, hogy jól vagy, vagyis, hogy jól vagytok!