Jó reggelt!
Dezsi: gondolkodtam rajtad, meg a barnázáson. E vitamint nem akarsz szedni? Ciklus rendbetételére is szokták ajánlani. Jó hatású a sárgatest fázisban, meg pé előtt is. Akár mehetne 400 mg, igaz, zsírban oldódik, de a túladagolástól max egy kis hasmenés lehet. Én szedtem hónapokig, nem lett bajom. Most is szedek 100 mg-ot.
Nyulasz: szerintem sem írta meg Tobi az eredményeket

Te tudsz már valami közelebbit, hogy Ti mikor kezdtek?
Tobi: ?????????? Mi a helyzet, kb. együtt haladunk, tudsz már valamit a punkcióról?
Lola: Veled mi újság? Úgy eltűntél...
Meli: hogy vagy? Kicsit jobban?
Zsófi: tényleg édi avatar

az előző az honnan volt? Valaki rajzolta, vagy a netről szedted?
Rana: nem értem, hogy a zona pellucida vizsgálat miért szükséges, ha volt már lombikotok. Ott kiderül, hogy mi a helyzet ez ügyben, nem?
Estike: ma kezded a szurikat, vagy holnap?
Puszi: hogy bírod a szurikat? Nincs mellékhatás, ugye?
Kisbuta: kaptam (azt hiszem) Tőled üzenetet iwiw-en, elküldenéd még 1x? Szórakozik az iwiw, látom a piros borítékot, de a listában nincs ott a levél
Zsu: 10 nap múlva akcióba léphettek

tök jó!! Drukkolok!
Katica: szuper vagy, eddig minden negatív, ugye? Ezen az "immunvackon" mindig olyan jó mosolygok
Petne: ugyan már, azzal bántanál meg, ha nem raknál fel képet

micsoda művészfotó!!!
Skrisz: hú, Te is kezdesz mindjárt!
Till: nagyon jó, hogy lement a TSH-d.
Amúgy nekem is van ismerősöm, aki 4 fölöttivel lett spontán babás.
Baba: november mindjárt ittvan, 2 hét

Sikerülni fog!!!
Hajnóca: drukk mára, menni fog!!!
Vizkrisz: hajrá

így tuti elkapjátok a pé-t
Bellanitta: vigyázz Magatokra, pihenj sokat!
Csajok,több kérdésem is van.
ICSI: a nyilatkozaton be kell írni, hogy kérjük, nem kérjük. Apa eredményei teljesen normálisak, spontánra is alkalmasak. Az én petesejtjeimről nem tudunk semmit.
Nem tudom, hogy működik ez, összeeresztik őket a petikéimmel, és ha nem randiznak, akkor még lehet ICSI? Vagy akkor lőttek az egésznek?
ET: ezt is nekünk kell eldönteni, hogy mennyi babót kérünk vissza, 3-at v. 2-t. Ikreket nem feltétlenül szeretnénk, és a redukció is nagy lelki teher lenne (a vetélési kockázat mellett) , ha esetleg mindhárom megtapadna. Viszont 3 embrióval nagyobb az esély a terhességre. Szerintetek?
Tüszőrepesztő: ez most repesztésre van, vagy inkább egy utolsó löket a petesejtek megéréséhez? Vajon milyen hatással lesz rám, ha vasárnap este megkapom, ennyi tüsző mellett? Dolgozni el tudok menni hétfőn?

tudom, ez egyéni dolog, de érdekelnének a saját tapasztalatok...
Köszi és puszi