A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szmati. Neked?

Látod, még egy laptetőd is lett. :lol:

skrisz72

K.P.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó kis szülinapi ajcsid lesz

babaimádó
Kép
babaimado

K.P. a kékszemű?

skrisz72

Felvettelek msn-re, gyere át oda.

babaimádó
Kép
babaimado

átmentem

skrisz72

Bella, Zsófikukac és a többiek,
Igen tudom, hogy mikor kell mennem. 12:40re.
Jól elszúrták az egész napomat. Így se iskolába nem tudok menni, se semmibe belekezdeni.
Remélem már minden jól fog menni.
Már legalább a rutinpályát ismerem.
... és ma már én vezettem le a rutinpályától a Dunapartig.!!! A városon keresztül. Huhhh.
Nem volt rossz, de izgultam nagyon.

Puszi,
a püs oldalam nem jó. :(
Igazából nem is ismerem annyira.
Ricsimnek a volt barátnője, aki összejött Ricsi előző lakótársával a G. Z.-val. Ezután jöttem én be Ricsinek a képbe a voltférjjel.
Napiszinten? Egy évben egyszer, ha találkozunk. Akkor is mi megyünk hozzájuk vagy úgy van 'megszervezve", hogy anyósnál a túloldalon találkozunk.
Egyszer volt, hogy 'felugrottak volna hozzánk". Egész nap vártuk őket, de délutánra feladtuk és elmentünk otthonról, persze 'akkor értek oda".
Szóval nem vagyunk puszipajtások és nem is a legjobbbarátnőm.
Ha találkozunk elbeszélgetünk, de semmi több.
Fura úgy ismerni valakit - és beszélgetni vele -, hogy tudod, hogy a férjed volt barátnője akivel 3 - 4 évig volt együtt. A Zt még a melóhelyről is ismerem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Puszi,
ha mégis körbenézné az iwiwet és te vagy nálam, akkor is van megoldás.
Biztos van valami közös bennünk. Olyan dolgo ami összeköt minket - amire rálehetne fogni az ismeretséget. pl. iskola, munka, hobby, lakóhely, közös ismerős (persze nem ő) :)

hajnoca
Dunakeszi

Puszi,
ha visszajeleztél és oké a dolog, 'megismerlek", jó?

hajnoca
Dunakeszi

Puszi,
ááá megtaláltam a megoldást.
A. K. Tímea (Mimi, Bree)
Mivel te is ismered.
Én a voltférj által ismerem. Ő volt az esküvői videósuk.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: nem ismerem! Az nem én vok, akire azt hiszed! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hali!

Rana
A ca 125 vmi tumormarker.De az endot is kimutatja.

Ma van a 15.cn, tegnap elszámoltam magam, de a hőm még nem ment fel:36,7 volt ma reggel is...de 4 napja rajta vagyunk az ügyön, úgyhogy a lelkesedésünkön nem múlik. :lol:

Na szép jó éjt mindenkinek!!!!!
vizkriszisback

Sziasztok!
Bocsi h nem írok személyesen mindenkinek, de már régen olvastalak benneteket, nem tudom ki hol tart.
De azért mindenkinek szorítok, üdv az újaknak is.

Gyors helyzetjelentés rólam:

NA én nem tudok aludni, kicsit parázok.Úgy érzem még nem készültem fel a szülésre.
Délután voltunk az ügyeleten, írtam már délelőtt h görcsöl a hasam és nem tudom miért.Erre jött még h felidegesítettem magam, és mikor mentem a páromhoz (szolgálatban van) megijedtem és elkezdtem sírni.Mondom neki fáj a hasam kérdezte h bemenjünk e a kórházba?Mondom nem tudom.Még jó h volt benn egy kollegája aki tudta helyettesíteni a kiesett időre.
Bementünk az ügyeletes doki kérdezte:
- mi a panaszom,
-mondtam h görcseim vannak.
Kérdi hány hetes:31.
Ez kora szülés indulás Szeged.
Na erre még jobban megijedtem semmi holmi nálam...Sírtam, a párom vigasztalt h meg se nézett még ez csak feltételezés.
Megvizsgált:Külső méhszáj maradt 1 ujjnyi, belső zárt.Uh-on méretei rendben mozgott is.
Felkapcsolt egy Tocomertia vizsgáló gépre az is negatív.Hazaengedett írt fel gyógyszert:no-spa+mg+seduxen, és kaptam injekciót Oradexon(tüdőérlelő a babának).És közölte h jó lenne ha nem lennék egyedül az éjszaka, igy a tesóm jött el hozzánk.Ágynyugalomra vagyok fenyítve.Este azért összekészítettem a szükséges holmikat, ha véletlen kell.De nem KELL mert megbeszéltem a Drága Kisfiunkkal h jó helyen van benn majd 6 hét múlva jöhet ki leghamarabb.
Már 3 óra óta vagyok fenn eddig forgolódtam!

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, drukkolok, hogy maradjon még!++++++++++++++Nyugodj meg, az a legfontosabb!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Bellanitta,jó réghallottunk felőled.Nem csoda,hogy megijedtél,pici fiatoknak én is üzenem,maradjon még,mondjuk a télapóig odabenn :D

Hajnoca,a rutinhoz egy kalappal!!!

Szezsó,micsoda hírek :D sok szép baba lesz belőle :D :D :D Drukk!

Rana,örülök,hogy kicsit megnyugodtál(köszi Kincs :wink:),minden rendben lesz!

Petne,tényleg olyan a kép,hogy csak nézem-nézem,egyszercsak meglátom a pofiját :D csodás érzés lehetett,és örülök,hogy minden rendben vele.

Krisz,mindjárt indul a szuri :wink:

Dezsi,most akkor mi van????Van valami,van nincs semmi???

Tobi,tüszőnövelők!Mi volt az uhun?Most ezen gondolkodtam,biztos már leírtad :oops: de nem emlékszem :roll:

Puszi,hajrá szurik :D
Vendég

Sziasztok!

Bellanitta!
de jó, hogy beugrottál!
Rettentően drukkolok Nektek, hogy még jó pár hétig egyben legyetek :!: :!: :!: Feltétlen jelentkezz, hogy mi van veletek :) Drukkhegyek :wink:

Nyulasz!
a szokásos van... :( meg fog jönni. barnázgatok ma már intenzíven. De legalább 3 nappal később kezdtem :?

Többieknek drukkok :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Jó reggelt!

Dezsi: gondolkodtam rajtad, meg a barnázáson. E vitamint nem akarsz szedni? Ciklus rendbetételére is szokták ajánlani. Jó hatású a sárgatest fázisban, meg pé előtt is. Akár mehetne 400 mg, igaz, zsírban oldódik, de a túladagolástól max egy kis hasmenés lehet. Én szedtem hónapokig, nem lett bajom. Most is szedek 100 mg-ot.

Nyulasz: szerintem sem írta meg Tobi az eredményeket :roll: Te tudsz már valami közelebbit, hogy Ti mikor kezdtek?

Tobi: ?????????? Mi a helyzet, kb. együtt haladunk, tudsz már valamit a punkcióról?

Lola: Veled mi újság? Úgy eltűntél... :roll:

Meli: hogy vagy? Kicsit jobban?

Zsófi: tényleg édi avatar :-D az előző az honnan volt? Valaki rajzolta, vagy a netről szedted?

Rana: nem értem, hogy a zona pellucida vizsgálat miért szükséges, ha volt már lombikotok. Ott kiderül, hogy mi a helyzet ez ügyben, nem?

Estike: ma kezded a szurikat, vagy holnap?

Puszi: hogy bírod a szurikat? Nincs mellékhatás, ugye?

Kisbuta: kaptam (azt hiszem) Tőled üzenetet iwiw-en, elküldenéd még 1x? Szórakozik az iwiw, látom a piros borítékot, de a listában nincs ott a levél :shock:

Zsu: 10 nap múlva akcióba léphettek :-D tök jó!! Drukkolok!

Katica: szuper vagy, eddig minden negatív, ugye? Ezen az "immunvackon" mindig olyan jó mosolygok :lol:

Petne: ugyan már, azzal bántanál meg, ha nem raknál fel képet :wink: micsoda művészfotó!!! :lol:

Skrisz: hú, Te is kezdesz mindjárt! :-D

Till: nagyon jó, hogy lement a TSH-d. Amúgy nekem is van ismerősöm, aki 4 fölöttivel lett spontán babás.

Baba: november mindjárt ittvan, 2 hét :-D Sikerülni fog!!!

Hajnóca: drukk mára, menni fog!!! :-D

Vizkrisz: hajrá :-D így tuti elkapjátok a pé-t :-D

Bellanitta: vigyázz Magatokra, pihenj sokat!

Csajok,több kérdésem is van.

ICSI: a nyilatkozaton be kell írni, hogy kérjük, nem kérjük. Apa eredményei teljesen normálisak, spontánra is alkalmasak. Az én petesejtjeimről nem tudunk semmit.
Nem tudom, hogy működik ez, összeeresztik őket a petikéimmel, és ha nem randiznak, akkor még lehet ICSI? Vagy akkor lőttek az egésznek?
ET: ezt is nekünk kell eldönteni, hogy mennyi babót kérünk vissza, 3-at v. 2-t. Ikreket nem feltétlenül szeretnénk, és a redukció is nagy lelki teher lenne (a vetélési kockázat mellett) , ha esetleg mindhárom megtapadna. Viszont 3 embrióval nagyobb az esély a terhességre. Szerintetek?
Tüszőrepesztő: ez most repesztésre van, vagy inkább egy utolsó löket a petesejtek megéréséhez? Vajon milyen hatással lesz rám, ha vasárnap este megkapom, ennyi tüsző mellett? Dolgozni el tudok menni hétfőn? :roll: tudom, ez egyéni dolog, de érdekelnének a saját tapasztalatok...

Köszi és puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
milyen sokat írtál :D
köszi a tippet! E-vitamin? Ez a neve is? Igy kell kérni a patikában?
ICSI
nálunk nem kell bejelölni,viszont ha kell megcsinálják. Mi úgy jártunk az elsőnél, hogy (apa tökéletes) nem lett olyan jó a spermakép és egyszerüen iCSI-s csináltak. :roll: mai napig nem tudjuk mi lehetett akkor az egy alkalommal apa katonáival! elötte és utána is dícséretes volt a hadsereg :D Ezért, szerintem érdemes kérni, ha a biológus úgy látja, hogy a megtermékenyítésre igy van nagyobb, vagy egyáltalán esély :!:
ET.
nekem mindig hármat adtak vissza (4*) És itt vagyok baba nélkül. (egyszer tapadt meg kettő, de ugyi azok sem maradtak meg) Tehát, eléletileg azt kell hogy gondoljam, hogy tökmindegy. hiszen nálam nem növelte az esélyeimet. Viszont majd januárban csak kettőt fogok visszakapni, mert blasztósak lesznek... (titokban ezt a két gyerkőcöt nagyon kevésnek tartom a megszokott három helyett :lol: :lol: :lol: )
Tüszőrepi
mi is a kérdés :shock: :roll: :?:
nekem 18 volt utoljára és nem éreztem semmit :)
dezsina

Hajnoca!
Hiper-szuper-megadrukk!!!! :lol:

Dezsi!
Barna mondjon fel!!! Ja és E vitamin tényleg jó, én is szedtem annó. :lol:

Szezsó!
Az előzőt én rajzoltam. :oops: :lol:
Én nem tudok válaszolni a kérdéseidre, csak azt írom le, amit én gondolok: ICSI- én az endó miatt tuti hozzá fogok járulni. ET- na ez nagy kérdés. Eddig határozottan állítottam, hogy csak 2-t kérek majd vissza! De most, hogy már közel van, meggondoltam. Nagyobb az esély és ha csak 2-t kérek, és nem marad egy sem, akkor bennem marad a kérdés, hogy mi lett volna, ha 3-at kérek. Én sem szeretnék feltétlenül ikreket. De úgy vagyok vele, ha az van elrendelve, állok elébe. Inkább 2, mint egy se. :wink:

Skrisz, Baba!
Én is csatlakozhatok??? :wink:

KépKép
zsófikukac

Dezsi! Igen, így kell kérni, csak a mg-ot kell hozzámondani :-D

Tuti, hogy ez a 2 blasztó fog Neked bejönni :lol: márcsak azért is, hogy bebizonyítsák, nem "kevesek" :-D

Most megnyugodtam, hogy neked 18 volt :-) Akkor ez a 16 tüsző még nem olyan vészesen sok...Ugye? Azért vedelem a vizet meg a fehérjét. :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
nem is tudtam, hogy a 18 sok :shock: :!: akkor jobban izgultam volna :lol: azt gondoltam ez most tuti lesz, végül is lett fagyibabám is...

köszi, a vitamin tippet!

zsófi!
neked is köszi! :)
hova akarsz Te csatlakozni?
dezsina

Hát a karácsonyra babásodókhoz!!! :wink: Illetve a novemberi lombikokozókhoz! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali!

Hajnóca :D

Mára nagyon drukkolok!

Többieknek pusz, majd jövök és bővebb leszek. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsófi: Kaptál már lombikos tájékoztató füzetet? Mindegy is, itt a statisztika:
"Négy embrió visszahelyezésével a terhesség valószínűsége kb. 32 -38 %, azonban az esetek kb. harmadánál ikerterhesség, kb 8 %-ban hármas iker, 1-2%-ban négyes ikerterhesség fordul elő.
Három embrió visszahelyezése esetén egyes terhességre kb. 30 – 35 %, ikerterhességre kb.25%, hármas ikerterhességre kb.2% esély van.
Két embrió visszahelyezésével egyes terhességre kb.25 -30 %, iker terhességre kb.5% esély van.
Egy embrió visszahelyezésekor csupán 5-10% az esély terhesség létrejöttére. "

Engem az 25% esély az ikerterhességre riaszt kicst 3 embrió esetén :roll: Még van egy kis időnk eldönteni :-) gondolom, majd ott is adnak tanácsot :roll:

Dezsi: én kicsit soknak gondoltam a 16-ot, de mittudomén, tényleg sok-e :lol: ha a 16 nem sok, akkor a 18 sem :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimádó, Szezso!
Először is üdv itt!
És köszönöm a biztató szavakat :)
Mihamarabbi babásodást.

Nyulasz, Dezsi!
Nektek is köszi jól esik a hiányolás átléptem a várandósok topicjába (benneteket is szívesen látnék ott, tudom nem rajtatok múlik, DE HAJRÁ)de azért benézek ide is azért írtam a híreket mert ugye én is innen indultam.Pihenek sokat,és remélem sikerül sokáig egyben maradnunk.Nektek is mennek a drukkok. :)

Kép

Kép
bellanitta

Szezs: szerintem nálad a doki is csak 2-t fog javasolni, mivel 1. lombik és mert vékonyka vagy!

Kép

Kép

*puszedli*

Bellanitta: pihenj sokat! (Nektek hányadikra sikerült?)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: hát nem tudom :roll: ikerterhességnél inkább a magasság számít. Vagy nem erre gondoltál?

Találtam 2 szupi videót, nem tudom, láttátok-e már :-)
Zsófi: a Török doki tette fel :lol:
Petesejt leszívás
http://www.youtube.com/watch?v=Ed_Mx8A_VhU
ICSI
http://www.youtube.com/watch?v=J9Lt-9sf ... re=related

Kár, hogy szöveg nincs hozzá :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,
bocs de totál el vagyok havazódva :?
Sajna kevés és kicsik a tüszők és a méhnyálkahártya is vékony. Hétfőn újra nézik, addigra több, nagyobb és vastagabb lesz, aminek lennie kell, legalábbis bízom benne. Azt hiszem nem tett jót az a sok stressz, amit mostanában átéltem. Tegnap a Hugit megcsászározták (32. hétben volt) mert a baba keringési rendszerével gáz volt. Szóval tegnap is agyonizgultam, idegeskedtem magam. Nem könnyű most de reménykedem, hogy lesznek tüszők és egyáltalán lesz lombik.

Szezsó,
szép eredmény, drukk továbbra is+++++++++++

Hajnóca,
drukk mára+++++++++++++++++++

Bellanitta,
pihenj sokat!!!! drukkolok, hogy a pici benn maradjon még!!

Puszi,
+++++++++++++++++

Skrisz,
te is mindjárt kezdesz :wink:

Mindenkinek drukk!!!

KépKép
tobi

Tobi: remélem jól van a baba és a tesód is!!!
Hétfőig sok minden történhet Benned, drukkolok!

Láccik, hogy szalma vagyok, itt lógok már majdnem 1 órája :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Kaptam ilyen tájékozatót. Szerintem kérdezd meg a Törököt! Tapolcán egyébként 3-at szoktak alapból visszatenni.
Mondom, az én véleményem, hogy inkább ikrek, mint egy se. De ez csak az én véleményem, és mi amúgy is 4 babát szeretnénk. :lol:

Tobi!
Hát persze, hogy javulni fognak ezek az értékek!! Drukk!
Remélem a testvéred babája jobban van!!! Drukk nekik is!!!

KépKép
zsófikukac

Szezsó,
köszi!!!

KépKép
tobi

Sziasztok Csajok!

Tobi, remélem a húgod és a baba jól vannak! Tüszők és mhnyh fejlődni fog, innentől próbálj ne stresszelni (mondom ezt ÉN... :roll: ). Ja, nekem írt fel a doki Divigel-t, ezzel kell a hasam kenegetni, nagyon szépen kövéríti a mhnyh-t. (Plusz rengeteg víz meg fehérje, természetesen)

Szezso: sztem ha nem ICSI-znek és nem okés a dolog, akkor azok a petesejtek kárba vesznek (valakivel ez meg is történt), de úgy szokták, hogy ha ilyen sok petesejt van, akkor figyelik, és ha nincs "katonaroham", akkor ICSI-znek rögtön, így csak pár petesejt megy kárba. Kevésnél meg rögtön ICSI van, nem kockáztatnak. Na és ide kapcsolódik a másik dolog, a zonapellucida: szóval nekünk ICSI volt (csak egy petike lett), így akármennyire is vastag volt a z.pellucida, nem számított. Szóval az én logikám szerint azért kell most ez a vizsgálat, hogy lássuk, spontán is átjárható-e a petesejt fala. Szerintetek ez hülyeség???
Én biztos 3-at kérnék vissza, mert már annyira szeretném ha sikerülne, és én már a redukció gondolatán is túltettem magam (pedig először teljesen elzárkóztam tőle), de most úgy vagyok vele, hogy inkább a redukció, minthogy sose legyen babám. AMúgy meg az esélyekről annyit, hogy volt már olyan, akinek a 2 (!) sejtes kis selejt embrióját csak azért ültették vissza, mert nem akarták, hogy elmaradjon a beülti, és baba lett belőle, meg olyan is, akinek 3 gyönyörű blasztot raktak vissza vastag nyálkahártyára és mégse sikerült.
Nem rajtunk múlik ez, csajok... :(

Ha nem bánjátok, én is csatlakoznék a karácsonykor babásak táborához... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

lehet nem emléxik rám senki, de már jártam itt kétszer.
aztán vhogy sosem maradtam, mert mindig csak a nagy teszteléseim előtt jöttem, aztán elhúztam a belem, mert nem akartam a babatémával foglalkozni.
még mielőtt bárki gondolkozni kezd itt szombat délelőtt én egy másik hajnóca vagyok :wink:

szó, azér jöhetek hozzátok picikéket dumcsizni?
hajnóca

Szia Hajnóca! Én meg már azt hittem, a másik Hajnóca megváltoztatta az avatarját! :lol: Szóval szia! Én még új vagyok itt, úgyhogy még nem "találkoztunk"! Mizujs veled?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
egyetértek :)

Tobi!
most akkor nyugodj meg! Minden rendben! és koncentrálj magadra! Hétfőig még minden növöget :!: :!: :!:
dezsina

Hajnóca!
hogy ne emlékeznék!!!!! :D :lol:
Te kis eltünögetős :!:
Mi újság Veled? Holt tartassz és hova tartassz :?: :D
dezsina

Bellanitta!
Köszi,igyekszünk mi is várandós topicba belépőt szerezni :D
Dezsi!
Aha,értem.Hát,legalább nem a 21 napon kezdődött.E-vitamint én is szedtem,asszem újra elkezdem.
Tobi!
Nagy drukk a pici babának!!!És neked is,hogy nőjjenek és sokasodjanak!!!És egyél méhpempőt!
Szezsó,Dezsi a 16 és 18 is sok...legalábbis nekem...én úgy tudom,kb 10 az amit el szeretnének érni,hogy megérjen.Nagyon irigy vagyok ám 8)

iwiwre tettem újabb képeket :D ...ha valakit érdekel...

Baba,én sem látom az üzenetet,amit az iwiwen küldtél,illetve látom,hogy jött,de nincs sehol :shock:
Vendég

én nagyjából képben vagyok veletek, mert sokszor elolvasom, h kivel mi történik :oops:
csak nem volt kedvem írni, mert olyan keserű tudok lenni néha, hogy inkább nem...
de most bevettem a le***m tablettát (a még mindig nem jött össze a baby problémára), örülök, hogy süt a nap és beszélgetek a sorstársakkal :D
hajnóca

nyulasz neked múltkor úgy drukkoltam...
hajnóca

dezsi :) hülye vagyok meg érzékeny is pöttyet. normális, h bekönnyeztem ennyitől? :oops: mármint, h emlékszel...
ja, neked minden hónapban drukkoltam :)

én pangok, túl vagyok 5 lombikon, teljesen sikermentesen. dokit váltottam, aki meg akar nézni belülről, csak még nem szántam rá magam.
hajnóca

Szia Hajnóca!
Én is emlékszem rád,neked hosszú ó val írják a neved,a másik,éppen rutinozós :D Hajnocánknak,meg röviddel.Mindig felgörgettem az oldalt,mert nem bírtam megjegyezni,és megnéztem,hogy akkor ki melyikkel írja...aztán eltüntél.Köszönöm a drukkokat :D és kérek majd a következőhöz is :wink: Te hol tartasz?
Vendég

Hajnóca!
akkor biztos olvastad azt is, hogy ide járok pszihológushoz :D Tudod, hogy nagyon segít, ha kibeszélheted magadból a gondokat! :lol:
tehát lassan gyogyi el, beszélő ki :lol: :lol:
dezsina

Hajnóca!
Nyulasszal egycipőzöl az 5. után! Mutassátok már meg, hogy akkor most!!! :wink:
és honnan hová mentél?
dezsina

Köszönöm a Hugi és a baba nevében a drukkokat! Átadom Nekik!!!
és köszönöm a bíztatást is!!! Aranyosak vagytok!!

KépKép
tobi

Nyulasz, Te bele is vágsz a következőbe? Bátorságos vagy. Természetesen akkor is számíthatsz rám :lol:
dévaitól mentem róbert károlyba.
hajnóca

Tobi, a másik topikban már megírtam, de akkor most itt is: nyugi, nőni fognak, egyél méhpempőt! Hugidnak és a babának drukkolok, jó egészséget kívánok nekik.

Dezsina, :( úgy látom marad a január...

Zsófikukac, nyugodtan csatlakozhatsz. :wink: Minél többen vagyunk, annál jobb. Jó móka lesz lányok!

Szezso, számosság szeritem nem számít. A statisztikáknak meg nem hiszek. Ha szépek és egészségesek, elég a kettő is.

Hajnóca, üdv újra itt. Hol folytatjátok?

skrisz72

Tobi, remélem, gyorsan rendeződnek a dolgaid és a húgodéké is. Ngaoyn drukkolok! Nekem is mindig nehezen vastagodik a mnyh., pedig aloét ittam, méhpempőztem, vitaminok, stb.

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnóca, nem is tudtam, hogy ott is foglalkoznak ilyesmivel.

skrisz72

Szezso,

magamból kiindulva tudok tanácsot adni:
ICSI: az 1. lombiknál bejelöltük, fele ICSIS volt. Egyformán megtermékenyült az ICSIS is és a sima is, így másodiknál nem kértük. Megtermékenyültek így is. Szerintem elsőnél kérd, max.nem lesz rá szükség, de jobb, mintha nem kéred és kárbamegy a sok petike! (AMi ugye kizárt!SIkerül és kész!)

2.: tüszőrepi: nem fog gondot okozni szerintem.

3:babaszám:legutóbb 3 blasztót akartam, dokim lebeszélt. Az eredményt tudjuk. Elsőre szerintem a TI DÖNTÉSETEk!
Puszillak.+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?