Csak ámulok és bámulok, micsoda képeitek vannak! Gyönyörűségesek!
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt, és Még Boldogabb Új Évet kívánok, bár képeim nincsenek hozzá.
Most tudtam csak jönni, nálunk nagyon sűrű a Karácsony, nem is volt időm sajnálni magunkat, meg azért még reménykedek is. Néha olyan vérbőséget érzek, mintha meg akarna jönni, de 8 utro mellett nem akarhat megjönni, hátha más oka van. Már mindenki nagyon várná az érkezését, hátha érzi ő is, hogy valódi kiskirály(nő) lenne, mindenki szemefénye...
Melani,
azért nem Zádorihoz mentem, mert a Kaáli azon a héten már nem volt nyitva. Két doki nézte az uhun. Egy kicsit izgi, mert a saját dokim Svédországba költözött, így nagy titokban megkerestük azt a profot, akiért apa családja úgy odavan, de nem ő nézett személyesen, hanem két másik doki, egy fiatal nő meg egy tapasztaltabb pasi. És azzal engedtek el, hogy egy hét múlva újabb uhu, de akkor én nem leszek Szegeden, hanem majd Jb-ben nézetem meg hétfőn, már beprotezsáltak. És ha az sem lesz egyértelmű, akkor január első hetén Zádori is meg fog nézni (megígérte), meg a klinikán is látni szeretnék, még jó, hogy egy épületben van a kettő.
Petne,
neked már csak két hét! Nagyon izgi! Üzensz majd esetleg valaki által, ha jön Julcsi?
Mindenkinek mennek a drukkok, hogy az égvilágon semmi baj ne érjen egyikőtöket sem, a kismamiknak boldog babavárást, Mabénak és Szezsónak jó nagy pozitívat,
Babának azt kívánom, hogy monnyon le piri

(ami sok, az sok)
és mindenkinek azt kívánom, hogy jövőre monnyon le náluk is piri!
Pusszancs