A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre :oops: , de ma bekuksi és micsoda jó hírek Nyulaszról :lol: Örülök és szorítok nagyon :!: :wink:

Kisbuta
Ne add még fel, nekem is nagyon sok probléma volt már az elejétől és mégis itt van a Máté. DrukkkDrukkkDrukkk :!: :!:

Melánia
Nekem pozitív a tapasztalat, amit Nyulasztól kérdeztél :lol:

Utólag is Boldog Karit mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!
Zsani,köszi. :D Buksisimi Matyeknak :wink: ...és boldog karácsonyt nektek is.
Kisbuta++++++++++++++nagyon-nagyon!!!!
Mabe s Szezsó nektek is+++++++++++++++++++++++
Vendég

Skrisz, 35!;-)
Vendég

sziasztok!
mi ma lettünk 12.hetesek.24.én be kellett menni a kórházba.elkezdtem vérezni.nagy lett a riadalom.de hál istennek minden rendben van.már úgy látszik nekem még ülni sem szabad,csak feküdni.
Mindenkinek boldog karácsonyt!

Kép

Lola, gratulálok a 12. héthez. Örülök, hogy most már minden rendben. Vigyázzatok magatokra!

Mabe, Szezso ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, különdrukk!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek nagyon kellemesen teltek az elmúlt napok.

Lola, gratulálok a 12. héthez! Örülök, hogy jól végződött minden. Vigyázz magadra, magatokra. Izgulok értetek. Ha kell, feküdj, bár tudom, könnyű azt mondani.

Többieknek is mennek mindenféle jókívánságaim!

Kép
petne

Sziasztok!

Kicsit kába vagyok mert nemrég ébredtem. :oops:
Mi 24-én 1-ig dolgoztunk mert későn jött a kenyér a boltba...iletve nem is jött, a párom ment be balhézni a kenyérgyárba. :twisted: Nem részletezem, minden jó ha jó a vége. :)
3 körül elmentünk anyumékhoz, 7-kor a páromékéhoz.Végül ott is aludtunk, sőt tegnap este jöttünk haza.
Ma még el kellene ugranunk párom nagymamájához meg az én nagynénémhez (ma ott gyűlik a mi családunk).Séta lesz.Kedvünk nem sok van már kimozdulni, úgy terveztük, hogy egy nap csak a miénk itthon döglésre...de nem kivitelezhető sértődés nélkül. :?
Reggel 9-kor mértem hőt, 37, 2 volt...vagy volt vmikor késői pé vagy csak a kelés volt nagyon késői vagy hőemelkedésem van. :) Pattanásaim óriásiak és fájnak, nem győzőm kenni magamra a korrektort. :shock:

Ja, amúgy mi már 23-án karácsonyoztunk ithhon:tök jó dolgokat sikerült végülis egymásnak beszereznünk. :D Jól telt az az este. :D

Pusszantás mindenkinek!!!!
vizkriszisback

Házitücsök!
Nagyon Boldog Szülinapot így utólag is! :lol:

Mabe, Szezso!
Babaragacs!!!!!!!!! Hogy vagytok?

Kisbuta!+++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Zsófikám, köszönöm, de holnap lesz! :lol:

Inkább te mesélj, hogy vagy:?:

Pussz!
Vendég

Sziasztok.

házitücsi:akkor sok BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

mnzsani:mesélj,te is oda jártál???? Mesélj kicsit majd!!!!!

kisbuta:én is sokat gondolok rád és SZORITOK NAGYON!!!!!

Zsófi:hányinger stb????

Kép
Kép
melánia

Csak ámulok és bámulok, micsoda képeitek vannak! Gyönyörűségesek!

Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt, és Még Boldogabb Új Évet kívánok, bár képeim nincsenek hozzá.
Most tudtam csak jönni, nálunk nagyon sűrű a Karácsony, nem is volt időm sajnálni magunkat, meg azért még reménykedek is. Néha olyan vérbőséget érzek, mintha meg akarna jönni, de 8 utro mellett nem akarhat megjönni, hátha más oka van. Már mindenki nagyon várná az érkezését, hátha érzi ő is, hogy valódi kiskirály(nő) lenne, mindenki szemefénye...

Melani,
azért nem Zádorihoz mentem, mert a Kaáli azon a héten már nem volt nyitva. Két doki nézte az uhun. Egy kicsit izgi, mert a saját dokim Svédországba költözött, így nagy titokban megkerestük azt a profot, akiért apa családja úgy odavan, de nem ő nézett személyesen, hanem két másik doki, egy fiatal nő meg egy tapasztaltabb pasi. És azzal engedtek el, hogy egy hét múlva újabb uhu, de akkor én nem leszek Szegeden, hanem majd Jb-ben nézetem meg hétfőn, már beprotezsáltak. És ha az sem lesz egyértelmű, akkor január első hetén Zádori is meg fog nézni (megígérte), meg a klinikán is látni szeretnék, még jó, hogy egy épületben van a kettő.

Petne,
neked már csak két hét! Nagyon izgi! Üzensz majd esetleg valaki által, ha jön Julcsi?

Mindenkinek mennek a drukkok, hogy az égvilágon semmi baj ne érjen egyikőtöket sem, a kismamiknak boldog babavárást, Mabénak és Szezsónak jó nagy pozitívat,
Babának azt kívánom, hogy monnyon le piri :evil: (ami sok, az sok)
és mindenkinek azt kívánom, hogy jövőre monnyon le náluk is piri!

Pusszancs

Kép
kisbuta

Házitücsi
Nagyon boldog szülinapot!!! :D

Zsófi
Hát vkinek azért van hányingere mert eszik, vkinek meg azért ha nem.Általában a terhesvitaminok segítenek vmit meg persze sok b6...de gondolom ezeket szeded :? .Szóval én újat nem tudok mondani...de majd a sok kismami biztos tud egy két jó tanáccsal szolgálni. :D

Amúgy én babáztam karácsonykor:van egy pár csöppség a családban, párom testvérének fia csak 7 hónapos, ölölgettem sokat, meg a keresztfiammal aki másfél éves múlt is sokat játszottam. :D

Szép jó éjt mindenkinek!!!
vizkriszisback

Kisbuta
Szorítok az apróságodnak, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!! :D Mikor mész akkor uh-ra?
vizkriszisback

Szezso,
csak a te szórakoztatásodra (meg a magaméra is, mert jót nevettem rajta) íme a 6 hetes szöveg:

Soon Mammy's breasts will be giving Pamela Anderson's a run for their money.

Pussza

Kép
kisbuta

Vkrisz,
29-én hétfőn.
Köszi a drukkokat, rám fér sajnos.

Kép
kisbuta

Amúgy a nagy karácsonyi kajálásban már elővettem a szobabicajt meg a lépcsőzőgépet. :lol: Hullahoppáztam is.Dagi vagyok. :?
vizkriszisback

Boldog születésnapot kívánok Tücsinek és Katicának!!!

Kép

skrisz72

Kisbuta,
nagyon remélem, hogy a 29.-e jóhírt fog hozni és nagyon boldog újévetek lesz. :wink: :D :D

Tücsi,
Kép
Sajna nem találtam tücsiset. :( , de annál nagyobb szeretettel ....
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Kisbuta,összes drukkom küldöm neked,remélem hétfőn visszavarázsolod a vonalzódat!!!
Mabe,Szezsó nektek is++++++++++++++++++++++++

Katicának is szülinapja van?Katicám,akkor sok boldogságot kívánok!!!
Vendég

Sziasztok!

Tücsi és Katica: Kép

Hajnoca: ezt a baris boldogat én is kérem majd februárban, jó? :wink: :lol:

Kisbuta: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mabe, Szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,
és ha most küldöm el neked, hogy tuti legyen???? :D :D
Okés, remélem nem felejtrem el, hogy szülid van akkor.
Mikor is?

Én meg majd augustusban ilyen tortát szeretnék a xxx.re! :lol: :D
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Tücsök!
Jaj, bocsánat! :oops: Szóval Nagyon Boldog Szülinapot mára! :lol:
Én köszönöm jól vagyok, reggelente kijön a reggeli, de ma bent maradt, mondtam a Baba(knak), hogy nem lehet mindennap hányni. :lol: kedden uhu.

Kisbuta!
Nagyon izgulok értetek, de úgy érzem, hogy minden rendben lesz. :wink:

Nyulaszmami!
Hogy vagy? :wink:

Nekem újra neki kellett állnom tanulni. és megállapítottam, hogy a Babakukac(ok) nem szeretik a családjogot. :lol: Aludni annál inkább. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Ez ma készült, ET+9., 10-es teszttel. Nem tudom, hogy kellene kinéznie, de ilyen:
Kép

Persze a hétfői vérvételnek hiszünk csak, főleg a múltkori miatt. Ha lehet, kérnék drukkokat, jó sokat :oops:

És valaki nyugtasson meg, mert nagyon menzis tüneteim vannak, ennyire nem szokott lenni...

Én is viszontdrukkolok!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!!!!
El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok!!!! :lol: Hurrá!!!! Ez a teszt gyönyörű!!!! :wink: Az enyém Et+9-en sokkal halványabb volt. :wink:

Mensis tünetek normálisak, nekem a derekam fájt eléggé.

Úgy örülök Nektek, el sem tudom mondani! :lol:

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

most értünk haza, így csak gyorsan.

köszönöm a szülinapi jókívánságokat, aranyosak vagytok!

katica
katica30

Szezsó :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ez a teszt gyönyörű :D és drukkok a vv-hez,és nyugi,a tünetek teljesen rendben vannak :D

Kukacka,nagyon nyillalgat a jobb oldalam,olyan égető érzés,és elég mélyen. :roll: Amúgy jól vagyok,amit Kisbuta visszaküldött vak róka,az annyira vak,hogy ide sem talált :lol: Kedden már szívhangok is lesznek :wink:

Kisbuta,sokat gondolok rád.Már nagyon várom a hétfőt!!!
Vendég

Szezsó
Gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
Az egyik könyvem szerint 5+5-nél 0,9 cm átmérőjű a petezsák.

A másik szerint a 4-5. héten mutatható ki hüvelyi ultrahangvizsgálattal a petezsák... szikhólyag az 5. héten jelenik meg...az ébrény az 5-6. héten ábrázolódik...

Drukkok mennek... Egy HCG-s vérvételt nem tudsz intézni? A szegedi klinikán nincs erre lehetőség?

Mi most értünk haza. Pesten voltunk anyóséknál karácsonykor.
Vendég

Sziasztok!

Vérzés 2 fogigátló mellett minimalizálódott pici barnára. Sajnos 30.án már csak 1 tbl.marad, amit be tudok venni, de 31.én uhun majd megbeszélem dr.ral.

Szezso+++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Egy újabb jó hír :lol: :lol: :lol: De jó!!!!! Szezso, ez nagyon bíztatóan néz ki! Babaeső a javából! Drukkolok tovább.

Szülinaposoknak sok boldogságot kívánok!

Kép
petne

Szezso, ez szuper! Az én tesztem ötször halványabb volt! Ne aggódj, ez nagyon szép kis teszt. Rengeteg drukkot küldök!!!

Mabe, te nem írsz semmit magadról?

Baba, jó, hogy már csak barnázol. Bár még jobb lenne, ha eltűnne az is. :wink: Szilveszterkor hiradózz, hogy mit látott a doki az uhun.

Nyulasz, nekem is nyilallt. Az jó! :lol:

skrisz72

Szezsooooooooooooooooo: jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Ez tuti Drága! Persze azért +++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

megpróbálok visszaolvasni.

zsófi, nyuszi: gratulálok :lol: :lol: :lol:

szezso, kisbuta, mabe: drukk+++++

baba, brizo: ölelést küldök nektek!

anita: üdv köztünk. sajnálom :cry:

bellanita: gratulálok :lol: :lol: :lol:

rana: köszi a teszteket. holnap átutalom a neten a hiányzó összeget. bocsi, hogy még csak most fogom utalni. :oops:

puszi: részvétem :cry:

tücsi: boldog szülinapot!

katica
katica30

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a köszöntéseket!!!

Szezsooookám, a hideg is kirázott! ET+9-en ilyen szép csíkokat!!! :lol: Nagyon drukkolok!!!

Kukackám, kedden gyere majd mesélni az UH után!;-)

Katica, neked is Boldog Szülinapot Kívánok!;-) :-)

Mabe, magadról miért nem írtál? :roll:

Nyulaszkám, újabb tesztek?;-)

Kisbuta, sokat gondolok rád+++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Jó reggelt!!!!
Kép

Eddig bírtam.... :oops: :wink:
Vendég

ET+9. nap....
Alighanem beszaladok a klinikára egy vérvételre... :oops:
Vendég

MABEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D :D :D :D micsoda csíkok :D asszem semmi kétség :D jelentkezz vv után :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Mabe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztamindenit!!!!
Ez hányas teszt?

Tücsi: a tegnapi izgalomban lemaradt a szülinapi jókívánság :oops:
Szóval BOLDOG SZÜLINAPOT! :-D

Kisbuta: megmondom az őszintét, én külföldi fórumokon is utánaolvastam az esetednek. És ezek alapján is teljesen belefér a normális kategóriába, hogy egyelőre csak a petezsák és a szikhólyag látszott.
(Én úgy érzem holnap vissza is teheted a vonalzódat :wink:

Babim: örülök, hogy a dupla fogamzásgátló hatott. Majd jelentkezz a fejleményekkel!

Zsófi, Nyulasz: köszi, hogy megnyugtattatok a tünetekkel kapcsolatban :-D

Skrisz: megnéztem újra a tesztjeidet (meg Zsófiét is, meg Nyulaszét), és ez megnyugtatott valamennyire. Mert ismét levonhattam a tanuláságot, hogy magas HCG-nél is lehet halvány teszt.

Köszi Mindenkinek!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe, úúúúúúgy örülök!!! Nagyon ügyes kislány voltál!!! Olyan jó ezeket olvasni, lányok! Mennek a további drukkjaim.

Szezso, látod nem kell izgulni! Jó kis csíkod van! Hajrá!!!

Kisbuta, nagyon izgulok érted!!!++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, annyira lassan telik az idő. Már úgy szeretném tudni, hányan vagytok. :wink: :lol:

skrisz72

Hát,lányok,nem is emlékszem rá,hogy mikor volt utoljára ilyen babaeső :D

Lola,gratulálok a 12.héthez. :D

Szezsó,kibírod holnapig?Mai teszt????

Tücsike,csináltam még három nappal ezelött is tesztet,jól láttszódott :wink: azt hittem,hogy majd mindennap fogok tesztelni,de nem így lett.Remélem most neked is megjön a kedved,és belefogtok újra. :wink:

Januári akciózóknak üzenem,nagyon jó széria van!!!

Baba,hajrá neked is,jelentkezz 31-én!

Ennyi kismamink egyszerre még sosem volt.És Kisbuta,téged is beleszámoltalak!!!
Vendég

Skrisz,köszi,még 10 nap...őrült lassan vánszorognak a napok :lol:
Neked van rókakoma?
Vendég

Mabe!
Hát ez fantasztikus!!!! Úgy örülök!!! :lol: Gyere ám a vv eredményével! :wink:

Szezso!
Gyönyörű a teszted hidd el! :lol: Nekem a 123-as hcg reggelén volt kb. iyen erős. :lol:

Nulasz!
Persze, hogy normális. Biztos jobb oldalt kapaszkodnak! Szedsz magne B6-ot? Az jó a görcsölgetés, szurkálás ellen. :wink:
Én nem élem bele magam, hogy kedden már lesz szívhang, mert akkor csalódott leszek. Nekem megteszi 1-2 szép petezsák is. Végülis csak 5.hét 6. nap lesz. :wink:

KépKép
zsófikukac

Nálam két napja nem volt róka, biztos elment Nyulaszhoz! :lol:

Ja és álmomban 3 szívhangot hallottunk. :lol: :shock: :lol:

KépKép
zsófikukac

[quote="nyulasz"]H írta:nyulaszát,lányok,nem is emlékszem rá,hogy mikor volt utoljára ilyen babaeső :D

Nyulasz,
én már elég régóta itt vagyok, de én sem emlékszem, hogy mikor volt. Sztem soha.!!!! :D

Szezso,
ez tényleg gyönyörű 'zebra"!!! :D

Mabe,
Örülök, hogy te is csatlakoztál a többiekhez. :D :D :D

Most már csak azt kellene nyílvántartani aki még nem babás :wink: azt biztos egyszerűbb!! :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi,
hűhaaaaaaaa. 3 szivecske? mikor mentek uhuzni?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Majd csak kedden. De szerintem akkor még nem is lesz szívhang. Ez csak álom volt. :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, engem messziről elkerül a vuk család. :lol: Édes kicsi babám kárpótol az eddigi fájdalmakért, és nem okoz többet. :lol: Nagyon jó gyerek.

Hajnoca, nem kaptál kedvet a kezdéshez? :wink:

skrisz72

Szezso,
https://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=5
https://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=6

Elméletileg 21 nap után kezd el verni a kicsi szivecskéje. :)
Az Anyák lapja mostani számában a 16. hétig van rövid leírás a baba fejlődéséről.

Skrisz,
még nem. Még kételyek vannak a szívemben. Nem érzem még tutira, hogy most jöhetne. Persze szeretnénk, de ... még a 'keresztlányom" Fanni pótolja most ezt az űrt. Majd amikor ő már nagyobbacska lesz, akkor elgondolkodunk a kistesón.
Most pont így jó, hogy van egy 'nagy" 5 éves, egy kisebb 1,5 éves és egy 2 hónapos kis lurkó a családban. ... Most úgyérzem sok lenne ennyi kicsi a családba. :)

Remélem érted mire gondolok. :)

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
jaaaa és a topikban is sok most a babaeső ... ami már nagyon is ránkfért!!
'Nem akarom elvenni senkitől az örömöt". Majd amikor már itt is csak babázgatnak, akkor jövök én .... valamikor. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mabe!!! Azt a mindenit! Gyönyörűűűűűű! Nem térek magamhoz! :lol:

Nyulaszka, sajna kedvem az továbbra sincs, de talán akkor megjön ha belefogunk... :?

Zsófi, hááát én 3-mal nagyon-nagyon bajban lennék: a műtéti papíromra ráírták, hogy nehezen tudtak tágítani+ átlagosnál kisebb a méhem, szóval én 3-at nem hiszem hogy bevállalnék, ezért sem kérnék vissza 3 embriót ha egyszer odáig eljutnék hogy ET, na de addig el kéne jutni...

Ölelés mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?