Sziasztok!
Visszaolvastam, ami nem volt kis dolog

Köszönöm a hiányolást, most már itt vagyok

.
MÁTRA!!!!!!
Nagyon nagyon nagyon gratulálok

, úgy örülök Nektek

, és kívánom , hogy nagyon boldogan és problémamentesen teljen a következő 8 hónap

!!!!!!!
Csináltak uh-ot is?
Niki!
Szeretnélek köszönteni az utolsók utáni pillanatban a szülinapod alkalmából: nagyon sok boldogságot kívánok Neked

!!!
Junkó!
Örülök, hogy nincs semmilyen elzáródás, és teljesen átjárható vagy, na meg persze annak is, hogy nem fájt a vizsgálat.
A hátrahajló méh, pedig egyáltalán nem akadály, Anyukám szomszédajának, aki a mi korosztályunk, szintén hátrahajló méhe van, és a kisfia most fog oviba menni. Ez azt, hogy beköltözzön egy kis pocaklakó nem akadályozza meg, csak annyit jelent, hogy a szülés nehezebb, és valószínű a császár. Már amennyire én tudom, de az ismerősöm példálja is ezt igazolja. Úgyhogy fel a fejjel nem elkenődni ám

!!!
Tudom, hogy nagyon gyógyszer ellenes vagy, de ha azt mondja a doki, hogy szedni kell érdemes megondolni. Én is utálom a gyogyikat, főleg a hormon tartalmút, ezért nem szedtem soha fogamzásgátlót sem, de a clostilt már 5 hónaqpja eszem, mert ha ez kell a babához, akkor rajtam nem fog múlni.
Pupy!
Remélem már gyógyulgatsz

, igyad azt a mézes citromos meleg teát szorgalmasan, és szerintem mindegyik jó, amiben nincs koffein

.
Angie!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mensivel kapcsolatban, nem igazán tudom, hogy most mi van, mert ugye máj.5-én véreztem, de nem tudom, hogy az mensinek számít-e?!?! De úgyis meg kell várni a köv. mensit és utána mehet a dolog, és a clostilt továbbra is szedni kell, mert különben nem jó a progi értékem

.
Dudu!
Gratulálok a két kislánykához

!!! Sanyi mit szólt, hogy nő uralom lesz?!?!? Ugye mondtad neki, hogy a a lányok mellé legközelebb egy iú ikerpárt kap, csak, hogy tudjon kivel autókázni

.
De jó lesz Nektek

, érezzétek nagyon jól Magatokat!!!
Igen el szeretnénk menni genetikai tanácsadásr. a doki a SchöpMérei (nem tudom jól írtam-e) kórházat javasolta, de azt mondta, bárhová mehetünk ahol jó nekünk, úgyhogy megadod az elérhetőségeit a genetikusnak? Ja, és mennyi ideig kell "sorban állni", hogy bejussunk hozzá?
Évi!
Méghogy unni?!?!!?

, külön öröm, amikor és amiket írsz

, Dóri pedig olyan kis formás tündérke, hogy nem lehet betelni Vele

.
Remélem igazad lesz a "kárpótlással" kapcsolatban
Nárcisz!
Tényleg nagyon édesek a kis Moszatkáid

, olyan csodálatos, hogy egy pocin ketten osztoznak

Vigyázz nagyon Magatokra

!!!
Juca!
Babalátogatós lakásavató..., jobbat ki sem lehetne találni

.
Nagyon jól fogja Stöpszli érezni magát az új, szép bölcsőjében, mégha nem is lesz olyan kényelmes és mobil mint a jelenlegi, szép nagy lakóhelye

.
A vízesedést sajnálom, de már nem tart sokáig

.
Nomi!
Azért én nagyon drukkolok Neked

!!!!!!!!
Remélem a már a férjeddel is kibékültetek
Unique!
Laura gyönyörű kislány, mint egy kis királylány

, olyan komolyan tud nézni

.
Judit!
Sajnálom a férjed eredményeit

, de ezen lehet segíteni

. Hidd el fogjátok még ringatni a kis Babóitokat
KoRéka!
De jó, hogy azért néha benézel ide

. Olvastam azt is amit a múltkor írtál, csak akkoriban nagyon elmaradtam a válaszolgatással.
Annak azért én örülök, hogy inden rendben Veled is és a Pároddal is, és előbb utőbb hozzátok is bekopog a gólya

. Muszály hinni benne

, és én nagyon-nagyon drukkolok is Nektek ezért

!!!!!!!!!!!!!!!
Anikó!
Gratulálok a férjed eredményeihez

!!!, és lesz még egy csodátok majd, hidd el

!!!
Lányok!
Most jó sokat írtam, és még így is biztos sokmindekit kifelejtettem.
Köszi mindenkinek, hogy velünk vagytok

.
Köszi a hiányolást is azoknak akik hiányoltak, jó volt egy kicsit otthon, nyugi volt és jó idő, és jó volt egy kicsit pihenni

.
Lenne egy kérdésem:
A múltkor is írtam, hogy a doki most a legnagyobb akadálynak azt tartja, hogy nagyon stresszelek a baba miatt, és a két vetélés mitta, ami azt mondta, hogy teljesen érthető, de ez nem tesz jót a projektnek, és ezért írt egy olyan gyogyit, ami a stressz okozta negatív hatásokat küszöböli ki. Ez azt mondta, hogy egy szteroid, amit vagy beszedek vagy nem, de egyáltalán nem veszélyes, csak a stressz okozta mellékvese túltermelését szorítja vissza. Persze nem biztos, hogy mindent pontosan értettem, de nekem ez jött ki a dologból. A neve:Medrol. Hallott már róla valaki?
Na befejeztem: dido