A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

JAAAJJJ, DE JOOO! MATRA, PUPY!!!! Megvan az e havi paros, mondtam en, hogy itt parossaval szokas babasodniKépKép Orulok nagyon nektek, vigyazzatok magatokra! Matra, ugy meghatodtam, hogy kibuggyantak a konnyeimKép Pupy, a torokfajas egyesek szerint velejaroja a terhessegnek (mindket baratnom, aki mostanaban volt terhes panaszkodott erre, foleg az elso honapokban). Mezes tea nem arthat, csk vigyazz, hogy milyen teat iszol.

Igyekszem visszaolvasni, de ezt a termest keptelenseg szorol szora visszanezni.

Juca! nem lehet kellemes dolgod olyan dagadt labakkal, de az egyetlen megnyugvasod az lehet, hogy hamarosan kibujik a pocidbol az a kicsi mano, aki a labdagadasodert felelosKép kitartas, mar nincs sok hatra!

Rolam: meg mindig anyosek epitotelepen vacilalunk delutanonkent. Nekem 28. cn, a hom a tegnapi 36.6-rol ma reggel felugrott 37-reKép Egyelore marad csak a remeny, de igerem, hogy nem is gondolok ma tobbet raKép kb. ennyiKép

Legyen szep estetek, vigyazzatok magatokra!
PUSZI MINDENKINEK!

Nomibogar
Kép
nomibogar

NarcoKép
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok ("ma megint megjött"-be szoktam írni), csak Wishről kérdeztél. Sajnos, a 4. lombik sem sikerült nekik. Ha jól tudom, most valamikor lesz az esküvője, mennek nyaralni, és valamikor nyáron jön a köv. lombik. De a Dévais topikban szokott lenni, ott utánanézhetsz, mi van vele. Ja, és hatalmas gratula a két kis moszatkádhoz!!
gtünde

Sziasztok Lányok!
Meg van a párom eredménye!
Az andrologus azzal kezdte hogy ritka ilyen szép spermaképet látni a mai világban!
Megprobálom a lényeget leirni de annyi minden van a papiron,hogy nem tudom mi a lényeg!
Szoval:A készitményben a sejtek 90%mozog mozgási seb.3-4.
80millio ejakulátum.
Qualitativ kép:95% ép érett spermium,5%vegyes rendellenesség!
Én eddig is tudtam hogy velem van a baj és nem vele!
De legalább ez rendben!Féltünk mert 1 éve huzodo prosztatagyulladása van szegénynek és az urologus mondta hogy ez nagyban ronthat a spermán!De hála Istennek nem okozott semmit!

Nomi!
Azért mi szoritunk neked nagyon!
Mikor kell(ene)megjönnie?

Mátra!
Mi volt az orvosnál?
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Aniko, ma kellene megjonnie, max holnap, de mivel jan. ota homerozom, ossze tudom hasonlitani az elozo honapokkal. eddig meg nem ment fel a hom a 28. napon, hanem epp ellenkezolegKép de ez barmi mas is lehet. de kosz, hogy drukkoltok nekem.

Nomibogar
Kép
nomibogar

Mátra!!!

Mi van veled? Miért nem jelentkezel? Te mindig itt szoktál lenni!

Kép
Kép
Ági279

Nomi!
Még a lábam is kersztbe tettem, annyira szorítok, komolyan, tiszta szívemből kívánom,h. ne essen le a hőd még vagy 9 hónapigKép
És akkor majd együtt leszünk kismamikKép
Köszönöm a választ, mintha én is hallottam volna róla. Az volt a furi,h. eddig tényleg semmi bajom, mostmeg csak úgy torokfájás?!? De ma veszek sok gyümölcsöt, meg citromot, meg iszok mézes teát.Ugye jázminos zöld teát lehet??

Anikó!
Nagyon örülök,h. a párodnak ilyen jók az eredményeiKép De te se keseredj el,mert legalább már egy lépéssel előrébb vagytok!Kép

Puszi!
Megyek hazaKép
Vendég

Tényleg, na milyen rövid az agam.Mire elkezdtem az írást el is felejtettem

Mátra!
Mit mondott a doki???Remélem minden rendben és azért nem írsz nekünk mert a pároddal (Kép) vagy.Kép
Vendég

Pupy, a www.noklapja.hu -n van gyogynoveny-szakerto, es az leginkabb csipkebogyo-teat javasol a terhes mamiknak, meg meg egy par teat, de szerintem az orvosod is kellene tudjon tajekoztatniKép nem akarok semmit ajanlani, nehogy valami bajod legyen!!
Kosz, hogy drukkolsz nekem, egyenlore inkabb nem lovalom bele magam. Simi a kicsi buborekodnak, es mar nagyon varom a kepet vele!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Helló lányok!
Na megjöttem a dokitól.
Még mindig ott van a bevérzés, és azt kérdezte, hogy mikor vágjunk bele az átjárhatóságiba...Hát mondtam, hogy június.
De azt mondta,reméli,addig még összejön.
Azt írta a jelenlegi állapotról, hogy

Uteus mögötte ovariumban 33 mm-es corpus haemorrhagicu. Szóval a tüsző vérzett be, és még nem szívódott fel. De az a kérdés, hogy akkor most lehetek-e együtt a párommal,vagy nem...mert ugye nem a gólya hozzaKép
Na? szerintetek??
puszi mindnekinek zita
Mátra! Hol vagy??
ebba

Gtünde!
Én viszont emlékszem rád, pár hozzászólásodat olvastam.
megkeresném Wisht, majd még meglátom.
Most biztosan egy kicsit nehéz neki.
Mindensetre gratulálok az esküvőjéhez, és nagyon sok boldogságot kívánok neki.

Ebba!
Na látod mondtam, hogy a petefészkedben vérzett be a tüsző. Ez a peteérés után van, ez lesz a sárgatest, ami megtartja aterhességet. A corpus haemorrhagicum teljesen normális fogalom.
Én biztosan nem adnám fel a reményt Kép

Nomi!
Drukkolok a hődnek.
Mindensetre én folyamatosan 37 fok fölött "forrok", tehát az érzés mindenképpen pozitív.
Az első terhességi jelem az orrvérzés volt, aztán elkezdett fájni éktelenül a cicim, majd a férjem szóvá tette, hogy annyira forró vagyok, hogy nem tud mellettem aludni Kép

HajráKép

N
Nárco

Kép
narco

NarcoKép
Szerintem a Dévaisba írj neki, ha akarsz, mert már hozzánk sem jár. Gondolom, ő is kicsit besokallt, kis is vetette magát a táblából, és végül is ott többen járnak hasonló cipőben, mint ő.
gtünde

Sziasztok Lányok!
Olyan jó érzés volt látni magam a táblában, biztosan gyerekes vagyok, de gyorsabban kezdett dobogni a szívem, mikor megláttam ott a nevem. Nagyon jó érzés közétek tartozni! Kép

Aniko
Köszönöm, hogy hiányolsz! Kép Sajnos június közepéig nem nagyon fogtok itt látni, (olvasni jövök!), mert rengeteg dolgom lesz: jön a tanév vége, rengeteg témazárót kell összeállítanom, kijavítanom, meg az érettségit is javítanom kell és még a szóbeli tételeket sem állítottam össze csak körülbelül vannak meg. Tehát a jövőre nézve: minimális alvás, maximálist meghaladó készülés. Kép
Pénteken kellene dokihoz mennem (14.cn), de a suliból már nem engednek el, nem hiányozhatok, így nem mehetek dokihoz Kép Kép
Marad a remény...
Mennem kell, el kell kezdenem a javítást, mert iszonyú lassan megy. Nem is akarlak most terhelni titeket ez irányú gondjaimmal, hisz tudom, hogy minden munkahelyen keményen helyt kell állni.
Mindenkinek sok puszit küldök, ha sikerül, írok, de ha nem, akkor is olvasni foglak titeket!
Vigyázzatok magatokra, a nyári szünetben SOKAT leszek ám itt!!
Rolly
rolly

Aniko!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jok lettek a parod eredmenyei! Meglatod hamarosan minden rendbejön!
Talan jobb is ha most egy-ket honapot pihentek aztan ujult erövel kezdtek neki!Kép

Pupy!
Jol telt az elsö munkanap köszönöm, egyelöre meg minden uj de ez csak napok kerdese (remelem).
Udv. mindenkinek, jo ejszakat!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Aggódom Mátra miatt, délután hívott telefonon, de nem tudtam felvenni. Azóta háromszor hívtam, de nem veszi fel, remélem nincs semmi baj.
Mátra gyere, hiányzol a csapatból.Kép
zsúka

Mátra!
Nem győzök bekattintani!
Mi volt az orvosnál?
Már izgulunk nagyon!Kép

Megyek most már lefeküdni!
A párom hajnalban indul Romániába és kelek vele hogy utnak engedjem!
Puszi jo éjtKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de őrület volt a mai napom. Ha ez így megy végig, akkor ősz leszek mire a baba megszületik. Kép
A régi orvosom azt mondta, hogy azonnal kórház és befekvés. Az új azt, hogy várjunk még egy hetet. Apósom, aki szintén orvos, azt mondta, hogy jó lenne egy C orvost keríteni, mert a B orvos onkológus-sebész, nem sokra megyünk vele.És ne parázzak, nincs semmi baj. Minden tünetem, normális. Kerítettünk C orvost, aki az I. sz klinikán dolgozik. így valószínű ott maradok, ha minden rendben.Vettem új aloes termékeket, eszem ezerrel megint. Jól vagyok, csak a mai sok idegeskedés nem tett jót.

Juca!
Szép vagy és szép lesz a konyha is. A bölcső meg tündéri, a lábab pedig... hát, nem sokáig lesz már ilyen.

Zsúka!
Hajrá Rodosz! Kép

Angie!
Köszönöm. Az imát is, a segítséget is, mindent.

Lányok jó éjt, megyek aludni, jövök holnap gyakrabban.
Még egyszer, köszönök mindentKép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Akkor tehát a többség szava alapján:

Kép

Aki még csaktlakozni akar, 10-re tervezze. Kellene egy szép helyszínt választani. Pestiek előnyben. Arra figyeljetek, hogy tömegközlekedéssel is megközelíthető lehessen egyszerűen. Szóval még én is felfogjam és ne kelljen a páromtól (Kép) kérdezősködni. KépMeg persze arra is, hogy ha esik az eső is tudjunk hová menni. És arra is, hogy akik babával jönnek is jó helyen legyenek. És arra is, hogy... Kép Kép Kép
Befejezem, mert előjön belőlem az osztálykirándulást szervező tanítónéni. Így is, ha elmegyünk valahová és szállodába alszom, eljövetelkor még az ágy alá is benézek, nem maradt-e ott valami. Mint a gyerekek után Kép Kép A párom (Kép) szerint ez már mánia Kép

Legyen szép napotok

Mátra(aki úgy el van foglalva magával, hogy másra képtelen figyelni Kép)
mátra

Szép Jó Reggelt Lányok!Kép

Nagyon örülök,h. sikerült kiválasztani a topictali időpontját.Kép Én ismételten a Millenáris Parkot tudnám javasolni, márcsak azért is,mert ha véletlenül esni kezd, még mindíg ott van mellette a Mammut, ahova be tudunk menni.De az igazi Pestiek hátha többet tudnak. (én mégcsak 2 éve lakom újra Pesten)Kép

Nárcisz!
Nagyon remélem,h. emelett a szigorú életmód mellett,h. könyebb átészelni ezt az időszakot. Elvileg a 2. trimesztertől már teljes mértékben élvezheted a kis Moszatkáid nyújtotta örömöket.Kép

Syry!
Hogy van a lábad?

Zsúka!
Kívánom,h. Rodosz Neked is akkora szerencsét hozzon,mint Nárcisznak.Kép

Angie!
Váromh, gyere és beszámolj az eredményekről...Kép

Nomi!
Nagyon köszönöm a linket.Egy angyal vagy!Kép Megnéztem a szakértőt, és javasolt egy Rooibos nevű teát, ami - véletlenül, bár én nem hiszek a véletlenekben - van itthon, és ráadásul csipkebogyóval és mézzel.Kép Nagyon remélem,h. használni fog, mert elég rosszul ébredtem, még mindíg köhögök, bár inkább nagyon nagyon álmos vagyok és nem akarok menni dolgozni.Kép ÚÚÚgy aludnék!!Kép
Átadtam a simit pár csepp könny kíséretében,mert a soraiddal megkönnyeztettél, annyira jól estek.Már alig várom,h. viszonozhassam.Kép A hőd..? Nagyon szorítok!Kép
Tényleg a talira, nem tudsz eljönni??

Ebba!
Szorítok,h. ne legyen szükség arra az átjárhatóságira!
Kép

Rolly!
Tudom ám miről beszélsz,mert nekem is gyorsabban vert a szívem,mikor megláttam magam azon a bűvös táblán.KépSzerintem is nagyon jó dolog ide tartozni.Kép És a gondjaiddal, csak gyere nyugodtan,mert te elmeséled, mi megnyugtatunk, ettől te is jobban leszel és mi ennek örülünk.Kép Olyan ez,mint egy körforgásKép

Évi79!
Virág hogy érzi odabent magát?
Köszönöm, iszom a mézes Rooibos teát, remélem minél hamarabb használ.Kép

Jucmuc!
Örülök,h.jól telt a munkanapod, hamarosan belerázódsz és még jobb lesz.Kép

Évi77!
Most látom,h. Dóri baba már 11 hetes.Gratulálok!KépKép

Mátra!(aki úgy el van foglalva magával,h. másra képtelen figyelniKép)
Nem baj,h. nem tudsz másra figyelni, élvezzük ezt a boldog időszakot, pihenj, légy boldog és vigyázz magadra.
Örülök,h. végülis C dokit sikerült megtalálni.Kép És meg is vizsgált az orvos? Én is az 1.sz. Női Klinikára megyek csütörtökön. Belics doki műtött 1,5 éve és azóta is hozzá járok.Õ vezeti a terhesmabulanciát Kép viszont elég sok a "betege".Kép

Ági, Nomi, Monyóka!
Nagyon sokat gondolok Rátok, és tiszta szívből szorítok!
Kép

Középidősök!
Hajrá!!Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Mátra!Kép

Örülök, hogy minden rendben van, úgy izgultam. Légyszíves egy sms-t dobjál legközelebb (ami nem lesz), mert itt teljes frászba voltunk.Kép

Köszönöm a Rodosz drukkokat, remélem már hányni fogok július végén mire utazunk.Kép
Tegnap is belehúztunk, de sokáig nem bírom ezt az éjfélig történő virgonckodást és a hajnali (5.00) kelést, de a cél érdekében mindent.Kép

Úgy néz ki, hogy jún. 10. nekem is jó lesz és végre megismerhetem ezt a kedves kis csapatot, akik bátorítanak, vigasztalnak együtt örülnek.

Dido, Brill mi van Veletek?
zsúka

Jó reggelt!

Minden utólag köszöntőnek is nagyon köszönöm, nagyon jól esik, akár utólag akár nem, pusszantok mindenkit Kép Kép

Pupy!
Látom már kaptál teaötletet én egy másik fórumon kaptam, hogy hőemelkedésre hársfatea, tookfájásra kamillatea, ha mindkettőből raksz egy-egy filtert bele az is jó. Köhögésre méz méz méz... Ja és pihenés Kép
És hogy mit érzek? A csodát! Ezt nem tudom leírni, de hidd el meg fogod tudni. Kép
Hányás témában bármennyire is hadakozol ellene, hidd el sokkal jobb ha kiengeded reggel és utána semmi bajod nincs, mintha egész nap émelyegnél.

Juca!
Gyönyörű a pocakod veled együtt csini kismami vagy a barbamama efektust felejtsd el! A konyha is szép, mi holnap megyünk konyhabútort nézni, mert hétvégén már meg kell mondanunk a kivitelezőnek, hogy milyen cső hol legyen kivezetve meg milyen áramkábel hol legyen. De már a tetőnek a szerkezete (cserép nélkül) fenn van a házon.
És különben is a "vidékiekről" már el is felejtkezel?! Kép

Narco!
Nem akarok nagyon tanácsokat adni, csak mindenkitől olvastam a valami hideget, nekem a fagyi másnak a fagyasztott gyümölcs, negint másnak a hideg víz jött be.

Anikó!
Örülök a férjed jó eredményeidhez, de mi az hogy benned vana hiba? Van egy gyönyörű fiad, ő valahogy megfogant és világrajött!

Szép napot mindenkinek!
Üdv: Niki és Buborék

kancellárka

Mátra!
Drága,örülök hogy minden rendben és hogy találtál másik orvost is!
Köszönjük a táblát!

Pupy!
Szeretném neked ajánlani egy homeopátiás készitmény nevét mert ezt lehet a terhesség alatt végig!Ez az oscillococcinum,ez immunrendzer erősitő.Nem ettől fogsz megygyogyulni teljesen,de sokat fog segiteni!Nekem a terhesség alatt végig heti egyet kellett belőle bevenni mert még meg volt a mandulám és félő volt hogy begyullad!
A roibos teárol én is hallottam egy afrikai vörösfa kéregből állitják elő és rengeteg mindenre jo!
Én itt a Polusba a teaházba szoktam venni kimérve és a meggykrémmel izesitett a kedvencem!Isteni finom!
A millenárisba lehet valahol leülni és fagyizni?
Mert én jártam ki a kisfiammal "motorozni"és nem láttam semmi ilyen lehetőséget!De lehet,hogy azota változott!Nem tudom!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Kanci!
Köszönöm,annyira drága vagy!
De sajnos ez az igazság!
Bánt engem és sokszor okolom is magam de mivel változtatni nem tudok rajta igy marad a végeláthatatlan küzdelem!
Amit viszont nem adok fel!!!
Mielött a kisifiammal terhes lettem azt gondoltam hogy az a természetes hogy simán összejön egy baba mert ő elsőre sikerült!De most már azt gondolom az volt egy csoda hogy akkor ő igy megfogant!

Puszi Aniko
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
És miért ne történhetne mégegy csoda?!
Kép

kancellárka

Kanci!

Ne butáskodj! Mindenki jöhet, akinek kedve ideje engedi:-) Hely lesz bőven, mert egyelőre nem sok bútorunk van (mondhatnánk minimális), tehát ideális a terep:-)

Mátra!

Nagyon boldog vagyok, akkor most nyugalom, és ne pörgesd túl magad, nem vagy te egy búgócsiga :-) Biztosan minden rendben lesz. Orvost meg kereshetsz szerintem még egy hónapig nagy nyugalommal. Egy óvatos tanács, nem találsz 100%-ig tökéletes helyet, de hogy az orvos, kórház, szülésznő, terhesgondi paraméterek jók legyenek azért nem árt megfontolni, és nem szabad, hogy elfelejtsd, te különlegesebb, értékesebb vagy, nagyobb odafigyelés kell. Tehát nem kell rögtön döntened. Persze tudom, hogy a legtöbb alkalommal az első választás a helyes, és oda megy vissza az ember lánya :-))))

Gyere ma, várunk. És köszi a sok bókot:-)

Juca

tjuca

Sziasztol Lányok!
Mindenkinek nagyon örülök, meg úgy amúgy is szépen süt a nap, és ez boldoggá tesz engem.

Mátra Édes!
Hát ez csak természetes, és továbbra is a szívemben vagy és leszel, végig, amíg a picit a karodon nem tartod és még azután is, hogy egészséges maradjon. Jaj de jó, hogy ilyeneket írogathatok neked, és hogy ilyen témáról beszélgethetünk. Már alig várom, hogy találkozzunk. Egész szép csapat gyült össze. Helyszínnek nekem nagyon tetszik a Millenáris park, csak azt nem tudom, hogy ott lehet-e piknikelni. És hát valóban ott van a Mammut mellette, ha esne az eső. Nekem nincs jobb ötletem. Még talán a Margit sziget jó hely a piknikeléshez, de ha esik, akkor passz.

Anikó!
A férjed eredményei, ha lehet ilyet mondani, tökéletesek. Szerintem hamarosan lesz itt baba. Csak úgy spontán, mint sokaknak, akik álmukban sem gondolták volna. Lazítsátok el magatokat most nyáron, kiránduljatok, töltsetek együt sok szép időt, és meglátod meglesz a gyümölcse. Kati el tud jönni a talira? Jó lenne őt is megismerni.

Brill!
Merre vagy? Hiányzol! Lelked hogy van?

Dido????

Duddu!
Apa örül a két lánynak?
Kép
Rosszul látod..... mindkettőn rózsaszín ruci van Kép (sajnos hírtelen nem találtam lányos ikerképet)

Zsúka!
Ez tök szupi, hogy te is tudsz jönni. Hozol magaddal képeket Berlinről? Majd mesélsz személyesen, hogy milyen volt, mit láttatok, merre jártatok.

Pupy!
Remélem, jobban vagy már. Igyad a mézes teát, de szerintem a dokiddal is beszélj, ha nem érzed a javulást. Képzeld, mégis megmértem a hőmet, és ma 37 volt. Ennyi még soha. Max 36,9-re kúszik fel.

Nómibogár!
Hát ha párossával babásodunk, akkor akár lehetünk mi ketten a következő páros KépKépKép

Nárcisz!
Még mindig annyira rosszul vagy, vagy azért már enyhültek a tünetek? Nagyon vigyázzál a moszatkákra. Kép

Na ma voltam az eredményért. Pont ott volt a doki, de nem ért rá, így csak ránézett a papírra, és azt mondta, hogy ez nagyon jó, és majd megbeszéljük, amikor visszamegyek hozzá. Az érték 12.1 ng/ml. A papíron azt írja, hogy a lutheális fázis értékhatárai 0.95-24. Úgyhogy ez szerintem bármi lehet. Egy kicsit még lehet izgulni, aztán hétvégén minden kiderül.

Képzeljétek, ebben a pillanatban kaptam az sms-t, hogy átjött a pénzünk a lakásomért. Hívom az építési vállakozót, és kötjük a szerződést. El sem hiszem, hogy el tudjuk kezdeni az építkezést! KépKépKép

Puszi Mindenkinek!
Megyek, vár a kötelesség Kép
Vendég

Na eddig azt hittem mi megússzuk azokat a rémtörténeteket az eladott lakásról amiket tőletek is olvasok.
A lakásunkat aki megvette új tulaj, azzal a párom anno elment a gázosabb szolgáltatókhoz átiratni a nevet. Csak azokhoz nem mentünk el, amit anno anno mi tök egyszerűen el tudtunk intézni. Most kiderült posati átirányítás révén, hogy a kommunálisnál nem jelentették át a történetet, így nekünk számlázták ki a következő negyedévet. Most mehetek én be az adásvételivel. Még jó, hogy a telefont meg a tv-t egy az egyben visszamondtuk még mi. Mintha nem lenne nekem elég bajom az új ház építésével papírjaival hitelintézésével.

kancellárka

Niki!
Igen, hát ez még ránk is vár. Már előre fázok a dologtól, főleg így, hogy a nő jól át akart verni, nagy kedves sincs vele ügyeket intézni. Tudnál abban segíteni, hogy melyek azok a helyek, ahol nélküle is átírják, ha viszem az adásvételit? Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, ami nem volt kis dologKépKépKép
Köszönöm a hiányolást, most már itt vagyokKép.

MÁTRA!!!!!!
Nagyon nagyon nagyon gratulálokKép, úgy örülök NektekKép, és kívánom , hogy nagyon boldogan és problémamentesen teljen a következő 8 hónapKép!!!!!!!
Csináltak uh-ot is?

Niki!
Szeretnélek köszönteni az utolsók utáni pillanatban a szülinapod alkalmából: nagyon sok boldogságot kívánok NekedKép!!!

Junkó!
Örülök, hogy nincs semmilyen elzáródás, és teljesen átjárható vagy, na meg persze annak is, hogy nem fájt a vizsgálat.
A hátrahajló méh, pedig egyáltalán nem akadály, Anyukám szomszédajának, aki a mi korosztályunk, szintén hátrahajló méhe van, és a kisfia most fog oviba menni. Ez azt, hogy beköltözzön egy kis pocaklakó nem akadályozza meg, csak annyit jelent, hogy a szülés nehezebb, és valószínű a császár. Már amennyire én tudom, de az ismerősöm példálja is ezt igazolja. Úgyhogy fel a fejjel nem elkenődni ámKép!!!
Tudom, hogy nagyon gyógyszer ellenes vagy, de ha azt mondja a doki, hogy szedni kell érdemes megondolni. Én is utálom a gyogyikat, főleg a hormon tartalmút, ezért nem szedtem soha fogamzásgátlót sem, de a clostilt már 5 hónaqpja eszem, mert ha ez kell a babához, akkor rajtam nem fog múlni.

Pupy!
Remélem már gyógyulgatszKép, igyad azt a mézes citromos meleg teát szorgalmasan, és szerintem mindegyik jó, amiben nincs koffeinKép.

Angie!
Nagyon-nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mensivel kapcsolatban, nem igazán tudom, hogy most mi van, mert ugye máj.5-én véreztem, de nem tudom, hogy az mensinek számít-e?!?! De úgyis meg kell várni a köv. mensit és utána mehet a dolog, és a clostilt továbbra is szedni kell, mert különben nem jó a progi értékemKép.

Dudu!
Gratulálok a két kislánykáhozKép!!! Sanyi mit szólt, hogy nő uralom lesz?!?!? Ugye mondtad neki, hogy a a lányok mellé legközelebb egy iú ikerpárt kap, csak, hogy tudjon kivel autókázniKépKépKép.
De jó lesz NektekKép, érezzétek nagyon jól Magatokat!!!
Igen el szeretnénk menni genetikai tanácsadásr. a doki a SchöpMérei (nem tudom jól írtam-e) kórházat javasolta, de azt mondta, bárhová mehetünk ahol jó nekünk, úgyhogy megadod az elérhetőségeit a genetikusnak? Ja, és mennyi ideig kell "sorban állni", hogy bejussunk hozzá?

Évi!
Méghogy unni?!?!!?Kép, külön öröm, amikor és amiket írszKép, Dóri pedig olyan kis formás tündérke, hogy nem lehet betelni VeleKép.
Remélem igazad lesz a "kárpótlással" kapcsolatbanKép

Nárcisz!
Tényleg nagyon édesek a kis MoszatkáidKép, olyan csodálatos, hogy egy pocin ketten osztoznakKép Vigyázz nagyon MagatokraKép!!!

Juca!
Babalátogatós lakásavató..., jobbat ki sem lehetne találniKép.
Nagyon jól fogja Stöpszli érezni magát az új, szép bölcsőjében, mégha nem is lesz olyan kényelmes és mobil mint a jelenlegi, szép nagy lakóhelyeKép.
A vízesedést sajnálom, de már nem tart sokáigKép.

Nomi!
Azért én nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!
Remélem a már a férjeddel is kibékültetekKép

Unique!
Laura gyönyörű kislány, mint egy kis királylányKép, olyan komolyan tud nézniKép.

Judit!
Sajnálom a férjed eredményeitKép, de ezen lehet segíteniKép. Hidd el fogjátok még ringatni a kis BabóitokatKép

KoRéka!
De jó, hogy azért néha benézel ideKép. Olvastam azt is amit a múltkor írtál, csak akkoriban nagyon elmaradtam a válaszolgatással.
Annak azért én örülök, hogy inden rendben Veled is és a Pároddal is, és előbb utőbb hozzátok is bekopog a gólyaKép. Muszály hinni benneKép, és én nagyon-nagyon drukkolok is Nektek ezértKép!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Gratulálok a férjed eredményeihezKép!!!, és lesz még egy csodátok majd, hidd elKép!!!

Lányok!
Most jó sokat írtam, és még így is biztos sokmindekit kifelejtettem.
Köszi mindenkinek, hogy velünk vagytokKép.
Köszi a hiányolást is azoknak akik hiányoltak, jó volt egy kicsit otthon, nyugi volt és jó idő, és jó volt egy kicsit pihenniKép.

Lenne egy kérdésem:
A múltkor is írtam, hogy a doki most a legnagyobb akadálynak azt tartja, hogy nagyon stresszelek a baba miatt, és a két vetélés mitta, ami azt mondta, hogy teljesen érthető, de ez nem tesz jót a projektnek, és ezért írt egy olyan gyogyit, ami a stressz okozta negatív hatásokat küszöböli ki. Ez azt mondta, hogy egy szteroid, amit vagy beszedek vagy nem, de egyáltalán nem veszélyes, csak a stressz okozta mellékvese túltermelését szorítja vissza. Persze nem biztos, hogy mindent pontosan értettem, de nekem ez jött ki a dologból. A neve:Medrol. Hallott már róla valaki?

Na befejeztem: dido

dido
dido

Angie!
Mi annak idején a párom testvérétől kaptuk a lakást és az "eladó" nélkül és adásvételi nélkül egyetlen egy helyen galibáztak a fűtés-melegvíz szolgáltatónál. De adás-vételivel ha csináltok egy lapot, hogy közösen leolvastátok a mérőórákat és ennyi meg ennyi az órák száma és állása és mindkét fél aláírja akkor mindent el tudsz egyedül is intézni. Csak nagy macera, mert többnyire nem egy időben van mindenhol ügyfélszolgálat, miért is lenne. A tv-t telefont/internetet érdemes egy az egyben visszamondani, ahhoz adásvételi sem kell, csak megmondod mikortól nem kéred és kész. Vagy ha viszed magaddala telefont/internetet ahhoz nem értek, de az tuti nagy macera.

Dido! Köszönöm. A szteroidos kérdésedhez nem értek sajnálom.

kancellárka

Angie!

Sehová nem kell együtt mennetek, elég az adásvételi, és az órák átállásáról egy jegyzőkönyv. Nagyon meg tudja bonyolítani a dolgot ha mind a két félnek jelen kell lennie.
Halkan mondom ma még nem csináltam semmit,Kép itt a csajokkal a berlini képeket nézegetjük. Tegnap felraktam a panda maciról egy képet, ez a berlini állatkertben készült, most odateszem magam is. Az alove vera pedig érkezik 10-én ha nem jön közbe semmi.
Kép
zsúka

Dido!
Az én öcsém orvos (bocs, hogy ezt többször ismételgetem, de nem bíztos, hogy ez mindenkiben megmarad), és ő mondta, hogy terhesen vagy babatervezés előtt szteroidos készítményt NE!!! A terhes barátnőmnek is felírtak egy krémet a bőrére, mert kijött valami. Az öcsém azt mondta, hogy a szteroidnak sok esetben megvan a jótékony hatása, és hasznos, de ő személy szerint terhes kismamáknak nem ajánlaná, mert be tud kavarni. Persze te döntöd el, én csak a kérdésedre válaszolva mondtam el (ráadásul nem is a saját) véleményemet. Nekem van egy hidegallergiám, amit aputól örököltem, és ő kapott egy szteroidos krémet, amit ha használ, 3 hétig visszafogja az allergiát. Nekem még azt sem engedte használni az öcsém, így egész télen vakaróztam Kép
Vendég

Dido !
Én szedem a medrolt!
4mg.-os.Este kell egyet bevenni belőle!
És azt mondta a dokim hogy amint megvan az első pozitiv tesz akkor este kell utoljára bevenni!
Ezzel mégjobban megfog nőni a progiszinted!
Legalább is a vérvételeim ezt igazolták!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Zsúka!
Köszi a választ! Ez nagyon jó hír, hogy sehova nem kell jönnie a vevőmnek. A lakás az én nevemen van, de szeretném, hogy a férjem intézze el. Szerinted egy meghatalmazással el tudja helyettem intézni?
Jaj de várom már azt az aloe verát, de főleg hogy találkozhassak azzal aki hozza Kép
Panda maci az én kedvencem is. Hatalmas példány van a hátad mögött. A berlini állatkertben pont nem voltam, de ami késik, nem múlik Kép
Kérem, tessék akciózni! Nagyon a közepén vagy. Kép
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Dido!
Én biztos nem szedném be. A steroid veszélyes gyógyszer, főleg nőknek.

Angie!
A progeszteron szint annó nekem sem volt érthető. Az asszisztens nő azt mondta, hogy baj van, mert kevés, a doki kijelentette, hogy ez nagyon jó. Szóval most kinek higgyek?
Nem panaszkodásból, de még mindig pocsékul vagyok. még legalább 6-8 hét, mire elmúlik.
De fő jelszavam: Moszatkákért mindent. de hogy rendetlen gyerekek lesznek, az biztos, ha már most megkínoznak Kép

Majd még írok, de most le kell döglenem....

N

Kép
narco

Angie!

Szerintem igen.
Dolgozunk az ügyön.Kép Tegnap voltam fogorvosnál, csináltattam egy panoráma röntgen. Szerencsére minden rendben van, nem kell semmit csinálni. Doktornő úgy köszönt el, hogy akkor legközelebb a kismama könyvvel vár.Kép
Dido!
Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy minden rendben van, ahogy olvasom a soraidat árad belőle az optimizus, így kell ezt csinálni.

Anikó!Kép

Bocsi, egy kicsit elvesztettem a fonalat, miért kell most pihentetni a dolgot?

Puszi
zsúka

Angie!
Köszönöm a választ. Én is tartok tőle egy kissé, és igazán nem érzem ezt a stresszelést, de tudat alatt azért biztos megvanKép

Anikó!
Igen 4 mg-os van a recepten, és pont úgy kellene szedni a babáig amíg Neked is kell, de azt mondta, hogy ha ezt nem szedem az akkor sem olyan nagy baj, mintha a clostilt hagynám el. Ezért is gondolkozom rajta, hogy egyáltalán kiváltsam-e.

Nárcisz!
A nőknek miért veszélyesebb jobban?

Zsúka!
Az igen, gratulálok a fogaidhozKép, de csak csínján a röntgenekkel, tüdőszűrésre már ne most menjélKép
Igen most kevésbé viselt meg, mint tavaly, de most nem is volt 12 hetem, hogy beleéljem magam.
Hinni pedig muszály, különben már most feladhatnám, amit nem akarok.

dido

dido
dido

Dido!
Én inkább valamilyen gyógynövény hatású bogyót keresnék, ha már mindenképpen nyugtatni kell. Tudatalatt sok nő stresszeli magát, bizonyos helyzetekben mindenki, és mégis lesznek gyerekek. És ha valaki eltervezi, hogy babát akar, akkor persze, hogy gondolni fog rá akar tudatosan akár tudat alatt. Én biztos, hogy nem szedném be. Te merre hajlasz?

Zsúka!
Az én fogorvosom is így köszönt el tőlem, amikor legutóbb nála voltam. Igaz, az már 2 hónapja volt, és azóta még mindig semmi Kép Az tök jó, hogy semmi gond a fogaiddal. Akkor most már jöhet a baba. Más röntgent ne nagyon csináltass most!
Ja, és küldöm a férjemet intézkedni. Õ jobban ráér, mert nem minden nap kell dolgoznia.

Nárcisz!
Én is így vélekedek. Mindent a babá(k)ért! Nálad mennyi volt a progi?
Vendég

Dido!
A nőknek más hormonrendszeri mechanizmusuk van, sokkal összetettebb, másrészt csontritkulást okozhat. mellékhatása az immunvédekezés csökkenése, és pl candidiasis hamarabb kialakul.

Szóval vigyázni a steroid mintájú gyógyszerekkel.
Sőt alapjában véve szinte minden gyógyszer veszélyes, és figyelni kell.

N

Kép
narco

Angie!
Nálam 27 nmol/liter egy plusszal. De ha nézem a normál értékeket luteális fázisban, mert ugye az kell nekünk, ha tüszőrepi után voltál 5 nappal: 3,82-50,56. Szóval éppen középen van.
A másik mértékegység szerint: Luteális fázisban 7-30 ng/ ml között normális.

remélem segített: N

Kép
narco

Zsúka!
Most néztem a képet rólad.
nem ismerlek én téged valahonnan?
Olyan ismerős az arcod Kép

N

Kép
narco

Angie!
Azt hiszem nem fogom beszedni, de majd még alszom rá egyet-kettőt.

Nárcisz!
Köszi a választKép.

Jól olvastam, hogy akkor június 10. a tali időpontja? Nekem jóKép.

Most lemegyek a piacra valami gyümiért, aztán nem ártana dolgoznom sem, de azért még benézek maKép.

dido

dido
dido

Sziasztok Csajok!

Gratulálok az eltelt idő alatt babásodóknak és újonnan született babákhozKép
És Narco örülök, hogy rendeződött az életed és újra köztünk vagy.Kép

Õszinte leszek. Azért tűntem el, mert nagyon rossz passzban voltam és nem akartam lehúzni a társaságot. Most már jobban vagyok.KépNéha nehezen viselem el, hogy mindenki babát vár a környezetemben és itt is csak egyre és egyre több a kismama..tudom, hogy ez nem szép dolog, de nem tehetek róla, igyekszem felülkerekedni ezen a rossz érzésen..próbáltam kicsit kikapcsolni a témát és inkább nem jöttem egy darabig.

Azóta 16 cn.

A doki dolgunk borzasztó volt. Az orvos semmit nem mondott és közölte, hogy egy 3. kontroll vizsgálatra van szükség a férjemnél (máj 22) és erre vártunk 1 hónapot és vett ki szabit a férjem...kicsit el voltunk keseredve, hogy úgymond adtunk a szarnak egy pofont.
Június 1 az új időpont, ha ugyanaz történik, mint korábban nem is tudom mitévő legyek....

Na ennyi eldugultam.

Nekem valószínű a 10.-ei tali nem lesz jó mert céges hétvége lesz családdal meg minden, és az nagyon jó szokott lenni.

Puszi Fleur

KépKép
KépKép
fleur

Dido!

Nagyon ragaszkodsz ehhez az orvoshoz? Bocsi, csak szeretném tudni.

J.

tjuca

Szia Fleur!
Hidd el, itt a legtöbb babára váró így érez. Én is teljesen kész voltam ezelőtt pár hónappal.
Hidd el, ez itt mindenkinek nagyon borzalmas, de azért vagyunk, mert mi itt megértjük egymást.
Mindenesetre üdv ismét a köreinkeben.

remélem a vizsgálatok azért jó eredményt hoznak majd nektek. Kép

Egyébként milyen vizsgálatokat csináltattok most?

N

Kép
narco

Szia Fleur!
Hidd el, itt a legtöbb babára váró így érez. Én is teljesen kész voltam ezelőtt pár hónappal.
Hidd el, ez itt mindenkinek nagyon borzalmas, de azért vagyunk, mert mi itt megértjük egymást.
Mindenesetre üdv ismét a köreinkeben.

remélem a vizsgálatok azért jó eredményt hoznak majd nektek. Kép

Egyébként milyen vizsgálatokat csináltattok most?

N

Kép
narco

Nárcisz!
Ez a progiszint el kezdte igzatni a fantáziámat. De szerintem nagyon változó, és ha a dokim azt mondta rá, hogy jó az eredmény, nem kell izgulnom. Gondolom, neked nem a 25. cn-en csinálták a progi vizsgálatot, hanem miután megtudtad, hogy babáid lesznek. Nekem a mértékegység, amiben mérték ng/ml, és a papíron az áll, hogy 0.95-től 24-ig jó a luteális fázisban. Na jó, leszállok már erről a témáról, mert már magamtól vagyok ideges, hogy mit lovagolok ennyit rajta. Jó az eredményem, és kész!!! (mondom magamnak KépKép)
Téged akkor most a doki ágynyugalomra parancsolt?

Zsúka!
Merre vagy?? Máris visszazökkentél a munkába! Ilyen gyorsan??? Gyere inkább és csevegj velünk, jobb ez, mint dolgozni! NEM?!? Kép
Vendég

Juca!

Irtam mailt.

dido

dido
dido

Szia Fleur!

Csak annyit akarok írni, hogy tudom mit érzel, de egyszer a mi napunk is eljön és egymásnak fogunk gratulálni.Kép

Narco!

Ha valami közelebbit mondanál, mi lehet a közös pont akkor lehet, hogy rájövünk, hogy mi ismerjük egymást.

Dido!

Szerintem a gyógyszer legyen az utolsó, hosszú szabadság, pihenés, kikapcsolódás talán ettől jobb lesz, én is erre koncentrálok itt a nyár, jó idő van, hosszabbak a nappalok, az embernek jobb a kedve van...........
zsúka

Virág!

Sajnálom, hogy húzodik az inszemKép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?