Szép Jó reggelt Lányok!
El sem fogjátok hinni mi történt!

Igen, végig olvastam mindent és megy a hosszú levél.
Viszont remélem nem kések el a dokitól,mert ma kell mennem. Ezért sajnos nem lesznek smile-k a levélben, csak gyorsan bemásolom a word-ből. Délután még jövök és hurrá végre képben vagyok megint!!! HIÁNYOZTATOK!!!!:lol:
Nárcisz!
Most lehet,h. hülyeséget kérdezek, de a keresztcsont az ott hátul a derekadnál van ugye? Mert az már napok óta esténként leszakad nekem. Én viszont még mindig nagyon sokat bírnék aludni. Utólag is szeretnék nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánni!! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, miután hazaértünk még gyorsan megnéztem, megnyugodtam kicsit, aztán le is feküdtem. Nagyon aranyos a férjed,h. ilyeneket mond. Egyébként én 2 napja elég vacakul vagyok, most kezdődik a komolyabb émelygésem, pedig azt hittem már ilyen nem lesz. Te hogy érzed magad? Jobban van már?
Szerintem nagyon szép a pocis képed.És igen, szerintem is látszik. Én már a sajátomon is látom alul az ici pici domborulatot. Sőt a párom is látja. Felül viszont hájas vagyok.Tündéri a höris képed, nekem volt egy hörim 2,5 évig élt. És valóban így gyűrte be a répákat. Az én páromnak is tetszik a cicnövekedés.
Szisszka!
Hogy vagy? Megnéztem a képeket és gyönyörűek a kutyáitok!
A konyhával kicsit én is úgy vagyok,mint te. Egy –egy hétvégi főzés után olyan, mintha valami felrobbant volna. Kezed hogy van?
Csibe!
Hogy vagytok a pici fiúval? Gyere majd és mesélj,h. mi volt a dokinál. Én is ma megyek. Gyönyörű a kutyátok!
Nomi!
Hogy vagy? Csomagoltam neked is túrótortát. Jól vagyunk, épp ma megyek a doki bácsihoz, és jövő héten kedden a védő nénihez. Kicsit (na jó, tegnap nagyon) féj a keresztcsontom, ezért is nem jöttem tegnap.
Annyira sajnálom,h a doki nem talált semmit. Azt sem mondta,h. picit puha lenne a méhszájad? Viszont igen, a tesztet szerintem is minél hamarabb csináld meg. És nagyon nagy kitartást a hónap végén a vizsgálatokhoz. Hidd el, Drága, csak elkezdeni nehéz. Látom időközben megjött, igazából legalább végre történt valami. Remélem a vizsgálatok után okosabbak leszünk.
Angie!
Mintha egy kicsit gyorsabban mennének ezek a katicák.. Kicsit már jobb az Elevittől is, átálltam arra,h. minden 3. napon szedem csak. A többi 2 nap pedig folsavat és eszem a gyümiket.
Jaj drága mégcsak most olvastam,h segítséget kértél tőlem és én nem válaszoltam. Ne haragudj! Én nem outlookban használom a smile-kat, hanem gmailben. És én a jobb egeret használom, elképzelhető,h. az outlook blokkolja ezt.
Ha nem vagy cicakedvelő, akkor külön köszönet neked a cicás képekért.
Már alig várom a képeket a konyhád ablakából.
Gyönyörű a kutyusod, simizd meg kérlek helyettem is.
Annyira örülök,h. elkezdődött nektek végre az építkezés. Igen lélekben mindenképp ott leszek veletek, aztán ha másnem majd összehozunk valahogy egy talit.
Ez a kép a telekről?? Azt hittem valami festményt raktál fel.Egyszerűen csodálatos!!! Hol is van ez pontosan? Azén drága Párom is rengeteget segít a konyhában.Mióta babát várunk, mindig átvállalja a hétvégi nagymosogatásokat. Anikónak leírtam drága,h. mit írt Nárcisz nekem. Hátul van, ott ahol a farokcsontod. De igazából nem konkrétan ez fáj, hanem ott ekörül. Érted? Köszönjük a hírt Pogiról!
Niki!
Hogy vagytok? Én holnap megyek a dokimhoz, de csak konzultálunk, azt mondta,h. nem szükséges a vizsgálat. És jövő kedden talizom először a védőnővel.
Csodálatosak a munkáid, nagyon tetszenek. Nálunk, anyósom csinál ilyen csodaszép dolgokat, pl. minden húsvétra ilyen hímzett tojást kap a családban mindenki.
Zsúka!
Mi újság? Most olvastam épp a szemészeti vicced vissza, hihetetlen..
Hamarosan fogok neked küldeni e-mailt, csak a lány, akiről írtam épp vizsgázik. Sajnálom a mensid, de annak örülök,h. nem tört össze, de tudod új hónap, új remény. Nekem szerencsém van ebben a „féj vagy a cica” kérdésben. Simba és Laci annyira szeretik egymást,h. néha úgy érzem én vagyok a 3.
Nagyon örülök,h. a párod ennyire rajta van a témán.
Norwell!
Gratula a 38. héthez!! Nagyon tetszett amit a férfiakról írtál. Örülök,h. ilyen kellemes élmény volt az első NST, de azóta már voltál még 1x. Képzeld, mikor a legutóbb a dokimnál voltam, ugye volt ott sok kismami. És az egyik épp NST-re várt, de a picifia nem akart megmozdulni, pedig már evett, ivott, beszélt hozzá, mozgatták, és végül leküldték a klinika kertjébe,h. sétáljon egy fél órát. Majd jó egy óra múlva mosolyogva jött fel,h. most már megmozdult végre. Gyorsan vitték is NST-re. Szóval ezek a babák nagyon viccesek.Nem lehet itt semmit sem erőltetni.
Tetszik ez a fűnyírós ötlet a párodtól. Én mostam a páromnak,h. a kis Bubikánk 2 hét múlva már hallani fog bent.Erre kitalálta,h. akkor elkezd gyorsan zenéket keresgélni,h. minél hamarabb hallgasson a babánk zenét. ÉS majd ő rá rakja a hasamra fülhallgatóját.
Egy pillantra én is megilyedtem, ahogy olvastam az NST-det, de örülök,h. minden rendben van. Remélem Kende baba már nem játszik többet ilyen játékot.
Mátra!
Hogy érzed magad? És hogy viseled a diétát? Milyen volt a családi nap? Csodálatos volt az idézeted a barátságról. Nagyon köszönöm! Most olvastam és nagyon örülök,h. jól sikerült a párod szüleivel a tali, és annak is,h. ti ilyen jól megvagytok. Isten is egymásnak teremtett titeket. Mikor lesz az államvizsga?
Syry!
Hogy érzed magad? Lábad? Gratulálok a hugodnak!
Dido!
Örülök,h. sikerült befejezned a munkát, és újra itt vagy köztünk. (Én beszélek, aki napok óta olyan,mint valami szellem.) És nagyon örülök a mensidnek, és mindent bele, nagyon szorítok értetek (is).
Valér!
Nem kell semmiért bocsánatot kérned, nem hurrogtál le.
Anikó!
Örülök,h. kicsit kikapcsolódtál, és engedd meg,h. utólag is gratuláljak a házassági évfordulótokhoz. Képzeld a páromnak elkezdett visszanőni a szakálla. Nagyon örülök neki, most viszont tele van az arca, a válla, és a háta apró pattanásszerű kiütésekkel. És felírt neki S. doki egy szteroidos oldatot is, amivel kezeljük a fején lévő foltokat. Egyenlőre még nem keresett másik bőrdokit, kicsit belelkesült a szakállától.
Úristen most olvastam a paprikáskrumplidat, a kovi ubival. Nyamm-nyamm. Tényleg, én ehetek kovi ubit??
Sajnálom a negatív tesztet. Most olvastam az esti beszélgetést. Sajnálom, de örülök is neki,h megtudtátok beszélni. És gyere mindig ha bánt valami. Lehet,h. igaza van a párodnak és valóban abba kellene hagyni a gyógyszereket. Mi nagyon szeretünk és annyira jó lenne ha ezzel a szeretettel lehetne így segíteni.
Legközelebb csak a 12. héten kell mennem UH-ra, az még 3 hét. De már nagyon várom. Ma megyek a dokimhoz, ha befejeztem a babanetezést. És mindenképp megkérdezem tőle ezt a fájdalmat. Dehogy gond,h. megkérdezed,h. mit írt Nárcisz! Csak tegnap már annyira fájt,h. teljesen bepánikoltam, ezért is nem jöttem este. Azt írta,h. neki is hasonló keresztcsonti és mellette egy csíkban fájdalma van. (Na ezt jól leírtam) ÉS,h. ez azért lehe,mert nehezedik a méh, és nyugodjak meg, ő is olvasta a cikket a vetélésről. A párom mérges is volt rám tegnap,h. miért olvasgatok ilyeneket. Úgy leteremtett (vagy csak én éreztem úgy),h. majdnem sírtam. De azért mert félt és nem akarja,h. beképzeljek magamnak dolgokat. Mot egyébként már jobb, már csak picit fáj.
Brill!
Boldog szülinapot a párodnak utólag is. Nem baj,h. sokat írsz magadról, így mi is többet megtudunk rólad. Én nagyon sok sikert kívánok nektek a jövő hónaptól. És igazad van Apának még változhatnak az eredményei. A következő talin már tuti ott leszünk. (Bár én most is annyira szerettem volna)
Tjuca!
Nagyon-nagyon köszönöm a privi e-maitl. Minden e-mail címemre megkaptam. A párom egyenlőre még nem ment el másik dokihoz,mert most megindult a szakálla, és ettől belelkesült egy picit. Mesélj, kicsi lánnyal minden rendben? Olvasom,h jól vagytok, és a szopi is rendesen megy. Nagyon örülök, úgy szeretem a stílusod. Vidám családba csöppent ez a kiscsaj. Én most olvastam a szopizásról egy kismama magazinban, és ott írják,h. mikor a pici besárgul, egyáltalán nem akar semmit szinte csak aludni. Viszont a legjobb ami eltünteti a sárgaságot az az anyatej. Lehet,h. ezért tették?!
Rolly!
Örülök,h. jobban érzed magad. Úgyan még a hétvégénél tartok most, tehát már bizti tudni fogom hamarosan mi történt. Nagyon sajnálom a negatív tesztet. ÉS sajnálom,h megjött, de hidd el, jobb ez így.Először meggyógyulsz és utána majd jön a baba.
Virág!
Hogy vagy? Örülök,h. nem szomorítottalak el, és bizony én is rögös utat jártam végig. A egyik barátnőm mondta azt a minap,h. ő úgy szeretne már ott tartani, ahol én. Jó munkahely, esküvő, szép lakás, baba. Mondtam,h. igen mindez nagyon szép, de az idevezető utat nekem is végig kellett járnom. És bizony néha méteres gödrök voltak előttem, de most már csak a szép zöld gyep.(remélem) Mi itt mindannyian annak tudnánk a legjobban örülni, ha nem jönne meg neked. A hőd tényleg elég magas, mennyi szokott lenni általában? Próbáld meg a vonalzó két szélén ezt a zárójelet:[]
Panka!
Üdv. Közöttünk! Nagyon sok sikert kívánok Neked, és valóban nem szabad elkeseredni, ha nem sikerül elsőre. Annál édesebb lesz később a méz. Én is próbáltam a PG53-at, igaz csak 1x, de akkor bejött.
Monyo!
Mesélj, hogy vagy. A Lacipecsenyét, most ugyan a párom készítette, nagyon finom lett, de nagyon egyszerű megcsinálni. A legjobb sertéshúsból készíteni, mi karajfiléből szoktuk. A húst besózod, borsozod, pirospaprikázod. A tepsibe raksz jó sok hagymát, alulra vagy vajat, vagy zsírt (a libazsírtól is nagyon finom lesz) rá pedig a husikat. És erre apróra vágott fokhagymát, illetve beborítod az összes húst szalonnával. És be a sütőbe, isteni.
Fáj még a párod foga? Nagyon örülök,h. lesz új konyhabútorod, de a párod kérdését bevallom őszintén nem értettem. „Vagy tesztelsz vagy lesz új konyhabútorod?”.
A párom bőrkiütése sajnos a steroidoktól van, eddig mindig olyan volt a bőre mint egy kisbabának.
Kati!
Nagyon örülök,h. a kis Petra így gyarapszik. Vigyázzatok júli.13-ig magatokra!
Ebba!
Hogy sikerült a kirándulás az osztályoddal?
Unique!
Most látom csak, Laura már 2 hónapos! Gratulálok! Tündériek a fotók. Az alakod miatt ne aggódj, majd a szoptatás után minden eltűnik.
Jucmuc!
Hogy vagy? Megszoktad már az új munkahelyed?
Évi77!
Dóricica továbbra is gyönyörű. És az új fülbevalója?! Elragadó. Úgy megnézném, ahogy átfordul a hasára. Rettenetesen szép dolgokat írtál Anikónak!
Bea!
Gyere mindenképp a hétfői vizsgálat után. Várunk nagyon. Köszönjük jól vagyunk, bár 3 napja eléggé fáj a keresztcsontom, és 2 napja elég rendesen émelygek is. De nem számít. Ma megyek a dokimhoz, de végre befejezem az olvasást, kedden pedig a védőnőhöz. Remélem ma már meg lesz a toxoplazmás vérvételem eredménye,mert több mint 3 hete vették le. Vigyázz magatokra! Várom a képet is!
Évi79!
Nagyon szépek a rucik.
Ági!
Hogy érzed magad? Már nagyon várom a 13-i tesztedet.
KrumplisPogácsa!
Nagy nagy gratula a pozitív teszthez. Azért ha időd engedi hozzánk is nézz be néha!
Puszi Mindenkinek!!!!