A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok.

Nem volt időm olvasni, így csak egy-két dolog.

Anikó!
Csak azt láttam, hogy magad alatt vagy, de nem olvsatam el mindent. Ne legyél szomorú, én sem vagyok az. (Most :) )

Fleur!
A hőd igen jónak tűnik. Szorítok.

Topiktali
Nem tudok menni. A férjemnek a hétvégén céges elfoglaltsága (csapatépítés) lesz, így jövő héten megyünk csak fel.
Ne haragudjatok, de így két hétvégét fölmenni, meg sok lenne.
Másrészt csak a férjem nélkül tudnék menni, és most lesz pé-m. Persze nem tudom mennyi esélyem van ép spermákra a céges dorbézolás után...Megértitek?

j.
Vendég

Szép jó reggelt kívánok MINDENKINEK itt a topikban. SÜT A NAP :!: :!: :!:
Kép

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a telekdícséreteket. Már alig várom, hogy kiköltözhessünk, és pont ezért, mert annyira gyönyörű helyen van. Jövőre, amikor már kertem is lesz, majd odaszervezzük a topiktalit, rittyentünk egy jó kis kertipartit.

Ha ilyen soka lemaradtok a topiktaliból, akkor kell egy topiktali2-t is szervezni. NAGYON SZOMORÚ VAGYOK azok miatt, akik mégsem tudnak eljönni :cry: :cry: :cry:

Szisz Drága!
Remélem, ma nem törsz annyi mindent össze :D Ha ezt így folytatod, akkor két hét múlva üres lesz a pici konyhácskád! Még mindig nagyon szomorú vagyok, hogy nem jössz a talira :( :(
Ne aggódj a párod miatt, ha nem mosogat. Az én apukám is csak nyugdíjas korában kezdett el apróbb házimunkákat végezni. Viszont tud mást, ezermester, mindent megcsinál, ami a kezeügyébe kerül. Biztos a te párodnak is van sok erőssége. És ez a lényeg. Mindenre van megoldás, ezért annyira szép ez a világ: aki rendetlen, annak ajtóval ellátott konyhára van szüksége, amit szépen becsuk, és kész.

Rolly!
Nagyon várunk holnap! Mához pedig kitartást! Te jössz a talira?

Brill!
Kutyuli teljesen meggyógyult? Ugy-e ez nem olyan, ami az embert is megfertőzi?! Nagyon vigyázz magadra!

Pupy!
Aztán mégsem jöttél…. Hol van az a keresztcsont? Neked olyan nagyon fáj, hogy ez aggodalomra ad okot? Szerintem, ha csak kicsit, akkor lehet az a méhed tágulásától is. De biztos Nárcisztól bővebb infot kaptál. Ha megosztható velünk is, azt megköszönnénk, mert még mi is hasznát vehetjük egyszer.

Zsúka!
DE MIÉRT :?: :?: :?: :?: Te sem, Pupy sem, Szisz sem :( :( :( Pedig én már annyira beleéltem magamat!! Sehogy sem tudod megoldani? A férjed nem engedi? Az én férjem még nem is tudja, bár nem hinném, hogy megakadályozná. Igaz, hogy mindig kinevet, amikor babanetezek a szüleimnél, és mondta, hogy ő majd nem fog ide írni, ha egyszer szülésre kerül a sor. De azért nem szól ennél jobban bele.
Na meg az Aloe Verámról nem is beszélve …. :( :( :( Persze, szívesen találkozok majd egyszer veled, hogy megismerhessük egymást. Ezt majd leegyeztetjük ha visszajöttem Erdélyből).

Unique!
Kapunk még képet Lauráról, arról a tündéri kislányról? Sajnálom, ha mégsem jön össze, hogy jöjjetek a talira, de megértem. Bia azért nincs annyira közel. De ha mégis, akkor nagyon boldogok lennénk.
Duddu nyaral, és úgy tudom, hogy két hétig (már nem emlékszem pontosan, hogy hol, de valami csúcsszuper helyen). Talán hétfőn már lesz.

Bea!
Jó hogy benéztél! Na látod, milyen hamar eltelt a 12 hét. Vége a pánikkorszaknak, most már el lehet hinni, hogy gyereked lesz, nem lesz semmi baj, veletek maradt. Emlékszem, hogy mennyire féltél. Elmondtátok már a rokonoknak, munkahelyen? További sok egészséget!

Anikó!
Jó látni, hogy feltöltődtél itt közöttünk, és ahogy Bogárka is írta, eddig Te adtál nekünk, most pedig amikor Neked volt vigaszra, támaszra szükséged, akkor megkaptad tőlünk. Én mindig mondom, hogy mennyire jó itt nekünk együtt.
Hát én bizony megettem kedden mindkét adagot, amit küldtél, tegnap pedig éhesen maradtam :lol: Ma mit hoz az ételfutár? A portán már szóltam, hogy legyen nyitva az ajtó.

Bogárka!
De jó lenne találkozni. Mi kedden érkezünk a bázisra, ami Székelyudvarhely mellett egy nagyobb faló, de az esküvő Csíkszeredában lesz szombaton. Én szívesen el is buszoznék vagy vonatoznék valameddig, hogy félúton találkozzunk, de nem tudom pontosan belőni, hogy milyen nagyobb városhoz van közel Bethlen. Le tudjuk privizni? Hátha összejön valamelyik nap a tali. Bár én csak hétköznap érek rá, és lehet, hogy Te pont dolgozni fogsz. Szováta neked messze van? Én könnyen eljutok oda.
Örülök, hogy jobb kedved van. Voltál vissza a dokinál? Mondtad, hogy megnéz, „ha lesz áram” :lol:

Mátra!
Hajnalok hajnalán nem köszönsz be, és már hiányzol is :!: :!: :!: :!:

Lányok!
Szerintem fixáljuk le a talit. Hánykor találkozzunk? És pontosan melyik kávézóról van szó? Fent a tetején a Gelátó nevű, ahol félkör alakú színes bőrfotelok vannak? Ott van az a nagy fagyikehely :D

Lassan búcsúzom, talán még annyit, hogy már többen kérdeztetek Krumplis Pogácsáról. Hát ő produkált egy pozitív tesztet. De inkább a Mamanetre jár, mert ott kevesebben vannak, és jobban be tudott illeszkedni. Szerintem ide is be fog néha nézni, mert itt is nagyon megszeretett mindenkit.

Úgy-e nem haragszotok, hogy ilyen hosszú litániákat írogatok reggelről. Az van, hogy nem biztos, hogy napközben vissza tudok jönni még, és inkább gyorsan mindenkinek válaszolok, mielőtt itt beindul az élet.

Eldugulok……

Kép Kép
Vendég

Szép Jó reggelt Lányok!
El sem fogjátok hinni mi történt! :D Igen, végig olvastam mindent és megy a hosszú levél. :lol:
Viszont remélem nem kések el a dokitól,mert ma kell mennem. Ezért sajnos nem lesznek smile-k a levélben, csak gyorsan bemásolom a word-ből. Délután még jövök és hurrá végre képben vagyok megint!!! HIÁNYOZTATOK!!!!:lol:

Nárcisz!
Most lehet,h. hülyeséget kérdezek, de a keresztcsont az ott hátul a derekadnál van ugye? Mert az már napok óta esténként leszakad nekem. Én viszont még mindig nagyon sokat bírnék aludni. Utólag is szeretnék nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánni!! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, miután hazaértünk még gyorsan megnéztem, megnyugodtam kicsit, aztán le is feküdtem. Nagyon aranyos a férjed,h. ilyeneket mond. Egyébként én 2 napja elég vacakul vagyok, most kezdődik a komolyabb émelygésem, pedig azt hittem már ilyen nem lesz. Te hogy érzed magad? Jobban van már?
Szerintem nagyon szép a pocis képed.És igen, szerintem is látszik. Én már a sajátomon is látom alul az ici pici domborulatot. Sőt a párom is látja. Felül viszont hájas vagyok.Tündéri a höris képed, nekem volt egy hörim 2,5 évig élt. És valóban így gyűrte be a répákat. Az én páromnak is tetszik a cicnövekedés.

Szisszka!
Hogy vagy? Megnéztem a képeket és gyönyörűek a kutyáitok!
A konyhával kicsit én is úgy vagyok,mint te. Egy –egy hétvégi főzés után olyan, mintha valami felrobbant volna. Kezed hogy van?

Csibe!
Hogy vagytok a pici fiúval? Gyere majd és mesélj,h. mi volt a dokinál. Én is ma megyek. Gyönyörű a kutyátok!

Nomi!
Hogy vagy? Csomagoltam neked is túrótortát. Jól vagyunk, épp ma megyek a doki bácsihoz, és jövő héten kedden a védő nénihez. Kicsit (na jó, tegnap nagyon) féj a keresztcsontom, ezért is nem jöttem tegnap.
Annyira sajnálom,h a doki nem talált semmit. Azt sem mondta,h. picit puha lenne a méhszájad? Viszont igen, a tesztet szerintem is minél hamarabb csináld meg. És nagyon nagy kitartást a hónap végén a vizsgálatokhoz. Hidd el, Drága, csak elkezdeni nehéz. Látom időközben megjött, igazából legalább végre történt valami. Remélem a vizsgálatok után okosabbak leszünk.

Angie!
Mintha egy kicsit gyorsabban mennének ezek a katicák.. Kicsit már jobb az Elevittől is, átálltam arra,h. minden 3. napon szedem csak. A többi 2 nap pedig folsavat és eszem a gyümiket.
Jaj drága mégcsak most olvastam,h segítséget kértél tőlem és én nem válaszoltam. Ne haragudj! Én nem outlookban használom a smile-kat, hanem gmailben. És én a jobb egeret használom, elképzelhető,h. az outlook blokkolja ezt.
Ha nem vagy cicakedvelő, akkor külön köszönet neked a cicás képekért.
Már alig várom a képeket a konyhád ablakából.
Gyönyörű a kutyusod, simizd meg kérlek helyettem is.
Annyira örülök,h. elkezdődött nektek végre az építkezés. Igen lélekben mindenképp ott leszek veletek, aztán ha másnem majd összehozunk valahogy egy talit.
Ez a kép a telekről?? Azt hittem valami festményt raktál fel.Egyszerűen csodálatos!!! Hol is van ez pontosan? Azén drága Párom is rengeteget segít a konyhában.Mióta babát várunk, mindig átvállalja a hétvégi nagymosogatásokat. Anikónak leírtam drága,h. mit írt Nárcisz nekem. Hátul van, ott ahol a farokcsontod. De igazából nem konkrétan ez fáj, hanem ott ekörül. Érted? Köszönjük a hírt Pogiról!

Niki!
Hogy vagytok? Én holnap megyek a dokimhoz, de csak konzultálunk, azt mondta,h. nem szükséges a vizsgálat. És jövő kedden talizom először a védőnővel.
Csodálatosak a munkáid, nagyon tetszenek. Nálunk, anyósom csinál ilyen csodaszép dolgokat, pl. minden húsvétra ilyen hímzett tojást kap a családban mindenki.

Zsúka!
Mi újság? Most olvastam épp a szemészeti vicced vissza, hihetetlen..
Hamarosan fogok neked küldeni e-mailt, csak a lány, akiről írtam épp vizsgázik. Sajnálom a mensid, de annak örülök,h. nem tört össze, de tudod új hónap, új remény. Nekem szerencsém van ebben a „féj vagy a cica” kérdésben. Simba és Laci annyira szeretik egymást,h. néha úgy érzem én vagyok a 3.
Nagyon örülök,h. a párod ennyire rajta van a témán.

Norwell!
Gratula a 38. héthez!! Nagyon tetszett amit a férfiakról írtál. Örülök,h. ilyen kellemes élmény volt az első NST, de azóta már voltál még 1x. Képzeld, mikor a legutóbb a dokimnál voltam, ugye volt ott sok kismami. És az egyik épp NST-re várt, de a picifia nem akart megmozdulni, pedig már evett, ivott, beszélt hozzá, mozgatták, és végül leküldték a klinika kertjébe,h. sétáljon egy fél órát. Majd jó egy óra múlva mosolyogva jött fel,h. most már megmozdult végre. Gyorsan vitték is NST-re. Szóval ezek a babák nagyon viccesek.Nem lehet itt semmit sem erőltetni.
Tetszik ez a fűnyírós ötlet a párodtól. Én mostam a páromnak,h. a kis Bubikánk 2 hét múlva már hallani fog bent.Erre kitalálta,h. akkor elkezd gyorsan zenéket keresgélni,h. minél hamarabb hallgasson a babánk zenét. ÉS majd ő rá rakja a hasamra fülhallgatóját.
Egy pillantra én is megilyedtem, ahogy olvastam az NST-det, de örülök,h. minden rendben van. Remélem Kende baba már nem játszik többet ilyen játékot.

Mátra!
Hogy érzed magad? És hogy viseled a diétát? Milyen volt a családi nap? Csodálatos volt az idézeted a barátságról. Nagyon köszönöm! Most olvastam és nagyon örülök,h. jól sikerült a párod szüleivel a tali, és annak is,h. ti ilyen jól megvagytok. Isten is egymásnak teremtett titeket. Mikor lesz az államvizsga?

Syry!
Hogy érzed magad? Lábad? Gratulálok a hugodnak!

Dido!
Örülök,h. sikerült befejezned a munkát, és újra itt vagy köztünk. (Én beszélek, aki napok óta olyan,mint valami szellem.) És nagyon örülök a mensidnek, és mindent bele, nagyon szorítok értetek (is).

Valér!
Nem kell semmiért bocsánatot kérned, nem hurrogtál le.

Anikó!
Örülök,h. kicsit kikapcsolódtál, és engedd meg,h. utólag is gratuláljak a házassági évfordulótokhoz. Képzeld a páromnak elkezdett visszanőni a szakálla. Nagyon örülök neki, most viszont tele van az arca, a válla, és a háta apró pattanásszerű kiütésekkel. És felírt neki S. doki egy szteroidos oldatot is, amivel kezeljük a fején lévő foltokat. Egyenlőre még nem keresett másik bőrdokit, kicsit belelkesült a szakállától.
Úristen most olvastam a paprikáskrumplidat, a kovi ubival. Nyamm-nyamm. Tényleg, én ehetek kovi ubit??
Sajnálom a negatív tesztet. Most olvastam az esti beszélgetést. Sajnálom, de örülök is neki,h megtudtátok beszélni. És gyere mindig ha bánt valami. Lehet,h. igaza van a párodnak és valóban abba kellene hagyni a gyógyszereket. Mi nagyon szeretünk és annyira jó lenne ha ezzel a szeretettel lehetne így segíteni.
Legközelebb csak a 12. héten kell mennem UH-ra, az még 3 hét. De már nagyon várom. Ma megyek a dokimhoz, ha befejeztem a babanetezést. És mindenképp megkérdezem tőle ezt a fájdalmat. Dehogy gond,h. megkérdezed,h. mit írt Nárcisz! Csak tegnap már annyira fájt,h. teljesen bepánikoltam, ezért is nem jöttem este. Azt írta,h. neki is hasonló keresztcsonti és mellette egy csíkban fájdalma van. (Na ezt jól leírtam) ÉS,h. ez azért lehe,mert nehezedik a méh, és nyugodjak meg, ő is olvasta a cikket a vetélésről. A párom mérges is volt rám tegnap,h. miért olvasgatok ilyeneket. Úgy leteremtett (vagy csak én éreztem úgy),h. majdnem sírtam. De azért mert félt és nem akarja,h. beképzeljek magamnak dolgokat. Mot egyébként már jobb, már csak picit fáj.

Brill!
Boldog szülinapot a párodnak utólag is. Nem baj,h. sokat írsz magadról, így mi is többet megtudunk rólad. Én nagyon sok sikert kívánok nektek a jövő hónaptól. És igazad van Apának még változhatnak az eredményei. A következő talin már tuti ott leszünk. (Bár én most is annyira szerettem volna)

Tjuca!
Nagyon-nagyon köszönöm a privi e-maitl. Minden e-mail címemre megkaptam. A párom egyenlőre még nem ment el másik dokihoz,mert most megindult a szakálla, és ettől belelkesült egy picit. Mesélj, kicsi lánnyal minden rendben? Olvasom,h jól vagytok, és a szopi is rendesen megy. Nagyon örülök, úgy szeretem a stílusod. Vidám családba csöppent ez a kiscsaj. Én most olvastam a szopizásról egy kismama magazinban, és ott írják,h. mikor a pici besárgul, egyáltalán nem akar semmit szinte csak aludni. Viszont a legjobb ami eltünteti a sárgaságot az az anyatej. Lehet,h. ezért tették?!

Rolly!
Örülök,h. jobban érzed magad. Úgyan még a hétvégénél tartok most, tehát már bizti tudni fogom hamarosan mi történt. Nagyon sajnálom a negatív tesztet. ÉS sajnálom,h megjött, de hidd el, jobb ez így.Először meggyógyulsz és utána majd jön a baba.

Virág!
Hogy vagy? Örülök,h. nem szomorítottalak el, és bizony én is rögös utat jártam végig. A egyik barátnőm mondta azt a minap,h. ő úgy szeretne már ott tartani, ahol én. Jó munkahely, esküvő, szép lakás, baba. Mondtam,h. igen mindez nagyon szép, de az idevezető utat nekem is végig kellett járnom. És bizony néha méteres gödrök voltak előttem, de most már csak a szép zöld gyep.(remélem) Mi itt mindannyian annak tudnánk a legjobban örülni, ha nem jönne meg neked. A hőd tényleg elég magas, mennyi szokott lenni általában? Próbáld meg a vonalzó két szélén ezt a zárójelet:[]

Panka!
Üdv. Közöttünk! Nagyon sok sikert kívánok Neked, és valóban nem szabad elkeseredni, ha nem sikerül elsőre. Annál édesebb lesz később a méz. Én is próbáltam a PG53-at, igaz csak 1x, de akkor bejött.

Monyo!
Mesélj, hogy vagy. A Lacipecsenyét, most ugyan a párom készítette, nagyon finom lett, de nagyon egyszerű megcsinálni. A legjobb sertéshúsból készíteni, mi karajfiléből szoktuk. A húst besózod, borsozod, pirospaprikázod. A tepsibe raksz jó sok hagymát, alulra vagy vajat, vagy zsírt (a libazsírtól is nagyon finom lesz) rá pedig a husikat. És erre apróra vágott fokhagymát, illetve beborítod az összes húst szalonnával. És be a sütőbe, isteni.
Fáj még a párod foga? Nagyon örülök,h. lesz új konyhabútorod, de a párod kérdését bevallom őszintén nem értettem. „Vagy tesztelsz vagy lesz új konyhabútorod?”.
A párom bőrkiütése sajnos a steroidoktól van, eddig mindig olyan volt a bőre mint egy kisbabának.

Kati!
Nagyon örülök,h. a kis Petra így gyarapszik. Vigyázzatok júli.13-ig magatokra!

Ebba!
Hogy sikerült a kirándulás az osztályoddal?

Unique!
Most látom csak, Laura már 2 hónapos! Gratulálok! Tündériek a fotók. Az alakod miatt ne aggódj, majd a szoptatás után minden eltűnik.

Jucmuc!
Hogy vagy? Megszoktad már az új munkahelyed?

Évi77!
Dóricica továbbra is gyönyörű. És az új fülbevalója?! Elragadó. Úgy megnézném, ahogy átfordul a hasára. Rettenetesen szép dolgokat írtál Anikónak!

Bea!
Gyere mindenképp a hétfői vizsgálat után. Várunk nagyon. Köszönjük jól vagyunk, bár 3 napja eléggé fáj a keresztcsontom, és 2 napja elég rendesen émelygek is. De nem számít. Ma megyek a dokimhoz, de végre befejezem az olvasást, kedden pedig a védőnőhöz. Remélem ma már meg lesz a toxoplazmás vérvételem eredménye,mert több mint 3 hete vették le. Vigyázz magatokra! Várom a képet is!

Évi79!
Nagyon szépek a rucik.

Ági!
Hogy érzed magad? Már nagyon várom a 13-i tesztedet.

KrumplisPogácsa!
Nagy nagy gratula a pozitív teszthez. Azért ha időd engedi hozzánk is nézz be néha!

Puszi Mindenkinek!!!!
Vendég

Pupy!
de hát mi történt? Megesz a kíváncsiság!!!!
Azt írod, rl sem fogjuk hinni, de akkor most mi van?

Kép
narco

Nárcisz!
szerintem arra írta Pupy, hogy sikerült beírnia a hosszú üzenetet :) Hiszen már ígérgette tegnap reggel óta, és az a nagy dolog történt, hogy végre sikerült :) Én legalábbis így értelmeztem.
Vendég

Anikó!

Örülök, hogy jobban vagy. Ehhez a képhez mit szólsz? :D
Kép
Bogarat ültettél a fülembe, hogy ez a coccusos nyavaja miatt esetleg nem esek teherbe, Már meg akartam kérdezni Tőled, hogy amikor a Dalacin kúpot kaptad a férjednek nem kellett semmit szednie? Ha nálam már nincs akkor nem fertőződik oda-vissza?

Brill, Angie!

Én is sajnálom, de így alakult. :( Mátra nagyon ari volt, próbált segíteni, de nem fog összejönni. :( Miből gondolod, hogy a férjem nem engedné? Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem nagyon repes az örömtől, hogy minden nap a neten lógok, úgy érzi, hogy ha tudnék egy kicsit kikapcsolódni baba ügyben, akkor sem tudok, mert itt vagyok szinte minden nap és valljuk be végülis igaza van. Erre csak egy dolgot lehet mondani, ilyenek a férfiak. A tudósítástól nem zárkozott el, de nem is jelentkezett. A babákat viszont megnézi, úgyhogy Lauráról, Dóri babáról, Kristófról, Kingáról ...........és minden babáról kérjük a további képeket. :D

Pupy!

Köszönöm, jól vagyok. Bár ma reggel olyan rosszul lettem a HÉV-en, hogy le kellett szállni. Levegőtlen, zsúfolt és bocsánat de sokan annyira büdössek tudnak lenni, háttal álltam a menetiránynak és nekem ennyi elég is, dehát ez van, viselni kell. Várom a jövő hét szerdát, mert akkor megyünk a dokihoz UH-ra megmondja, hogy mikor kell együtt lenni. Röhej az egész. :D
Azt hiszem veszek a gyógyszertárban olyan PG53-at, remélem tudom használni és eredményes is lesz. Szóval hajtom az időt előre. :D

Pogi!

Hatalmas gratula Neked a pozitív teszthez. :D

Rolly!

Gyógyulj meg és pihenj sokat.

Zsúka
zsúka

Anikó
Becsülöm a kitartásod és hogy ennyi idő után sem keseredsz el. Ilyenkor én úgy érzem, hogy másfél év után nincs is
jogom nyavajogni. Nagyon szorítok neked, hogy az orvosok segítségével sikerüljön a baba.

Puppy
Köszönöm az aggódást. Az az igazság, hogy ez a hő a magas értékem. Köszi a vonalzós tippet. Kipróbálom, remélem bejön:) majd
mindjárt meglátod:)

Krumplis Pogácsa
Én egy picit lemaradtam a pozitív tesztedről, de gratulálok, ha már így olvastam máshol.

Köszönöm mindenkinek az aggódást, de az a helyzet, hogy ma végre leesett a hőm 36,9-re, ami azt jelenti, hogy elvileg ma
megjön. Mint írtam, most nem vagyok elkeseredve, mert ez egy lépéssel közelebb visz a kivizsgálásokhoz és áttételesen
a babához is. Én annyira abban bízom, hogy az inszem megoldás lesz számunkra, hogy most ez éltet és már az sem érdekel,
hogy konkrétan mikor lesz a beavatkozás. Úgyis tudom, hogy már csak max 4 hónapot kell kibírnom.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Puppy

Sajna így sem működött. Egyébb más tipp?

KépKép
KépKép
fleur

Virág!
Próbáld meg így beírni:
Kép

Másold ki innen, és helyezd be a neved alá a profilodban.
Vendég

Jé, átkonvertálta nekem, pedig a betű-számsort illesztettem be.
gondolkozom tovább, és segítek.
Vendég

Virág!
remélem, most nem konvertálja át: másold ki az első kocka zárójeltől ami így kezdődik: [img] ............ és így végződik .............[img]
A kis vonalkákat ne tedd be.
-[img]src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10723;126/st/20060501/l/29/dt/6/k/ddd5/ttc.png[img]-
Vendég

Virág!
Bocsi, rosszul írtam be az előbb. ezt másold a vonalkák nélkül

-[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10723;126/st/20060501/l/29/dt/6/k/ddd5/ttc.png[img]-

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10723;126/st/20060501/l/29/dt/6/k/ddd5/ttc.png[img]
Vendég

Sziasztok!

Alapvetően egy hülye ember vagyok nem? :shock:
Tegnap mondtam a férjemnek, hogy ennél csodálatosabb dolog ritkán történik meg az emberrel, és annyira boldog vagyok, hogy na. És alapvetően egy terhesség nem betegség. Viszont én 5 hete a halálomon vagyok. Állandóan szenvedek, mint aki a végét járja. Ez azért nem normális dolog. :(
Ja és a legújabb tüneteim: a mellbimbóm háromszög alapot vett fel, és a csúcsoknál göb formájában kidudorodik, és meghalok a viszketéstől. Ja és nem szabad vakarni. Mert én még ilyet sem láttam, de majd a hétvégén megyünk haza a keresztfiam előáldozására (ez is kizárja a talit) :( és megkérdezem anyukámat.

Anikó!
Jobban vagy már lelkileg? Megnyugodtál?
Mikor mégy dokihoz, mikor kell drukkolni? :wink:

Norwell!
Hiába ügyködsz rajta, mert ha bemégy a kórházba, akkor nekem már 100 körül lesz a pulzusom, :wink: akár akarod, akár nem. Nagyon izgulok érted, mert mint mondtam, te nagyon közel állsz a szívemhez, hiszen valamiképpen együtt kezdtünk, még ha nem is hónapra pontosan. De ettől függetlenül pontos tájékoztatást szeretnék mindenről. :lol:

Rolly!
Na igen, és az első 3-4 hónapban csak mindenki azt látja, hogy még hízol. Szupi lesz, hidd el. :wink: Igazából azt a kis csúcsocskát figyelem a hasam alján, mert szerintem, az mutatja.
Ja még annyit, ha kell dogajavító segítség, akkor szívesen beszállok. Imádok gonoszkodni. Kép

Szisz!
Nekem is vannak ilyen napjaim, mindent kiejtek a kezemből. Olyankor minden abba kell hagyni, csinálja más. :wink:

Unique!
Komolyan irigyelsz érte?
Mondjuk nekem sem lenne semmi bajom vele, csak hagynának normálisan élni. A nőgyógyászat egyébként helyből a pathológiás terhességek közé sorolja. Így nem is adnak nekem esélyt. OK szenvedek, de képes vagyok az életbe bocsátani őket mindenféle procedúra nélkül. És nekem ez fáj leginkább.

Anikó, Unique!
Én ismerem a clostylbegytet, szerintem nagyon hatásos. A probléma igazából ott van, hogy nem megfelelő kivizsgálások után és indikációban rendelik. Nem használják az orvosok előírásnak megfelelően, dózisban, ideig, kontroll alatt a gyógyszert. Nem tudom, hogy tudtátok-e, de a szedés 3 hónapja alatt folyamatos Uh kontroll szükséges, és aki ezt nem végzi el, az perelhető a PCO nagy veszélye miatt? Szerintem még ők sem tudják, mert alkalmazási előíratot nem olvasnak. Ez volt az én munkám is, meg kellett magyarázni nekik, hogy ősrégi gyógyszereket hogy alkalmazunk. És hát ne tudjátok meg a tapasztalataimat.
De ezért vagyok, hogy kérdezzetek, és még mindig tartozom azzal a telefonszámmal. De ami késik, nem múlik. :wink:

Sysy!
Kitartás a kengyelhez. Így legalább a lelkiismereted nyugodt lehet. :)

Junkó!
Mi újság? Miért nem írsz gyakrabban?

Pupy!
Nagyon szívesen válaszoltam, és segítek bárkinek, ha tudok.
A keresztcsont a medenceövben hátul van. Ék alakú, a vége a farkcsontok és oldalról a csípőforgók határolják.(persze ez így nem volt pontos, de be lehet azonosítani.
Házassági évfordulónk július 10-én lesz, június 2. volt, amikor összejöttünk x éve. Csak azért írogattunk róla, hogy milyen régen vagyunk együtt, de köszi.

Puszi: N

Kép
narco

Virág!
Írtam privit.
Vendég

Nárcisz!

Még egy ici-pici türelem és túl leszel ezen az időszakon. Kitartást.
Ez a mellbimbó dolog elég érdekes lehet, nem mondom, hogy rakjál fel róla képet. :D

Zsúka
zsúka

Nárcisz, vigyázz Zsúkával, mert ő képes mindent képre rögzíteni :lol: :lol: :lol:
Ő itt nálunk a képkirálynő.

Zsúka!
Erről jut eszembe, hogy kérdezted, hogy van-e nagyobb kép. Sajnos még nincs. Ezt is a mobilommal csináltam, mert pont akkor elfelejtettem vinni a gépet a telekre. Na majd legközelebb. Akkor talán már betömik a gödröt :lol:
Vendég

Junkó!
Gyere többet. Hiányzol! És nagyon-nagyon sajnálom, hogy te sem tudsz jönni :cry: :cry: :cry:

Mátra!
Lehet, hogy kellene egy új névsorolvasás, mert elég sokan visszamondták. Kik megyünk?
Vendég

Sziasztok!

Annyira béna vagyok!!! Megint elszállt... KépA tegnapi sem volt az én napom, de, hogy a mai sem... Kép

Aniko!
Először is, bocsi, hogy tegnap kimaradtál, de úgy gondoltam, a végén írok Neked szép megnyugtató sorokat... Aztán megjött Apa és szétestem...
Nagyon sajnálom a negatív tesztet... :( :cry: :cry:
Ha nekünk a Kaáli jutott, akkor azt kell végigcsinálni (lehet nektek "elég" az inszem is)... Majd még inkább támogatjuk egymást! :) A férjeink is mellettünk állnak, sőt Neked már van egy gyönyörű kisfiad, úgyhogy nagyon jó esélyekkel indulsz! :) Hidd el teljesen átérzem a kétségbeesésedet! Most már bevallom, hogy nálam is a kukában végezte a Closty(vény), amikor 3. hónap után sem csinált peteérést. Bennem is sokszor az tartja az erőt, hogy tudom LESZ babám/k! Még, ha segítséggel is... :D Véghezzvisszük a dolgot :!: :!: :!:
Ma már biztos kicsit könnyebb a lelkednek is... :)
Természetesen a második bepötyögés nem sikerült olyanra amilyenre az előző, azért remélem megértesz Kép

Junko!
Elmarad a személyes ismeretség... :(
Indoklás megértve! Drukk a hadseregnek!!! :wink:

Pupy!
Apának éjszaka átadom a jókívánságot! :)
Fájdalom, émelygés... :? :( :(

Angie!
Kutyi nem fertőz... Ugyan ma reggel is volt egy kis róka..., de eszik, játszadozik a Drágaszág... Talán a szerelem teszi :?: :wink:

Rolly!
Évvégeee! Kitartááás! :)
Azért kicsit pihengetni is legyen kedves!!! :D

Virág!
Csak pozitívan! :wink: :D :roll:

Na mennyit írtatok közben??? :)
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Hüvelyfertőzések!

Ezt egy urológus barátommal beszéltem át egyszer, mert kollégiumban laktam, és nem múló, sokszor kiújuló húgyúti fertőzésem volt. Gondolom, most nem értitek, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, de leírok most ide mindent.

Egy nő életében nagyon fontos a hüvelyflóra fenntartása. Sok mindentől megvéd. A tejsavtermelő bacik (Döderlein pálcáknak hívják) alkotják a normál flórát, többségben kell lenniük.

A leggyakoribb tünete a viszketés, égő érzés, pirosodás, vagy esetleg teljesen lappangva jelentkezik, csak hüvelykenet formájában kimutatható.

Candida fertőzés: nem is igazán fertőzés, mert a tápcsatorna, nyálkahártyák állandó lakója. Az egyensúlyra figyelni kell, túlszaporodása okozhat gondot. Hajlamosíthat: antibiotikum (ezért nem ajánlják antibiotikum szedését fogamzó korú nőknek, akár hüvelybe helyezésről, akár szájon át való szedésről van szó), steroid, terhesség, fogamzásgátló elhagyása (a hüvelyhámsejtek nehezen reagálnak a hirtelen változó hormonszint értékekre, nem kezelt cukorbetegség.
A gombafonalak átmehetnek a húgyútakba, de ott nem telepednek meg, csak izgatjáka nyálkahártyát, így égő, csípő vizelet lehet. A folyás fehér, túrós lehet. A terápiában ajánlatos a gombaölős kúp, mert mást nem pusztít.
A candida viszonylag ártalmatlan, meddőséget nem okoz.

Trichomonas vaginalis:
Ez egy egysejtű amoeba. Szexuális úton, törülközővel, tárgyakkal terjedhet. Habos zöldes, sárgás folyás. Égés, viszketés. Itt azonnal orvoshoz kell fordulni. Meddőséget gyakran okoz, ha nem kezelik.

Coccusok:
Streptococcus, Staphylococcusok. A bőrön élnek, annak normál flórájához tartoznak. Gennykeltő baktériumok, melyek nagy károkat tudnak okozni elszaporodásuk esetén. A legtöbb antibiotikumra rezisztenssé válnak életünk során. Nagyon vigyázni kell velük. A kismedencei gyulladások felszálló fajtájának gyakori résztvevői, meddőséget okozhatnak hegesedés okozás útján.

Kb. ez a 3 forma, ami elég gyakran előfordul egy átlagos nő élete során.

Védekezés: mivel írtam, hogy antibiotikum ne, ezért a prevenció NAGYON-NAGYON fontos egy nő életében. Fontos, hogy a hüvelyflórát rendben tartsuk egész életünk során, mely gátat képez a kórokozók méhűrbe hatolása előtt. Az antibiotikum sajnos nem csak a kórokozókat öli meg, hanem a Döderlein pálcákat is, helyére pedig kórokozó baci telepedhet meg kívülről.
Mint írtam az irrigálás a legkisebb tünet esetében is nagyon jó hatásfokú, persze kisebb tünetek esetében. Zöldes folyásra ez nem érvényes, illetve ha nagyon erősek a tüneteink.

Ajánlatos: 1. nem használni (illetve nem ráülni) idegen WC-re, még ha az a haverunké is, mert nem egyezik a flóránk. Főleg ha idős hölgy is használja.
2. fürdés: kifertőtlenített kádban. Javasolt inkább a zuhanyzás, mert sokszor túl klóros a víz, és kiöli a normál flórát. Ez érvényes a strandokra is. Utána javasolt irrigálás.
3. szex: teljes higiéniában (az aktusok minimum 90 %-ban ajánlatos betartani , előtte fürdés javasolt mindkét részről. Analis szex után ne jöjjön vaginális szex (gondolhatjátok, milyen ciki volt az urológus srácnak erről beszélnie nekem :oops: ).
Ha szex előtt valamihez hozzáérünk (pl ajtókilincs, főleg a pasi részéről) , akkor mossunk kezet.

Most úgy tűnhet, hogy nehéz lehet ezeket betartani, de fontos lenne a minél egészségesebb női lét miatt. A terhesség alatt ezen szabályok betartása ennél is szigorúbb. A streptococcus agalactie pl, ha megtalálható az anyában a szülés alatt, akkor újszülöttkori szepszist tud okozni. Állítólag szűrése kötelező lenne Magyarországon, bár én még nem láttam ilyet, csak tanultunk róla.

Senkit nem szerettem volna megijeszteni, de fontosnak tartottam ezeket leírni, mert nagyanyáinktól ilyen felvilágosítást biztosan nem fogunk kapni. Remélem tudtam segíteni, és ha valami még eszembe jut, akkor leírom.

Kép
narco

Nárcisz!

Köszönjük. :)
Az előbb írtam az Anikónak, hogy ugye neki is ilyen coccusos volt a lelete és Dalacint kapott, amitől rendbe jött, de azt nem tudom, hogy oda-vissza fertőzi ilyenkor egymást a pár vagy elég ha a nőt kezelik?

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Szívesen. És szeretném, ha mindenkinek javára válna.
Igen a paik higiéniája is nagyon fontos. vannak fertőzések, amik oda-vissza mennek, ezek igazából inkább a nemi betegségek körében vannak ( a trachomatis közéjük tartozik). Itt azért nincs értelme erről beszélni, hiszen normál flóra tagok elszaporodásáról, illetve rossz helyen való megjelenéséről van szó, így a forrás bármelyikünk lehet.

N

Kép
narco

Ja és a Dalacin a tejsavtermelő bacikat is irtja, így elég nehéz rendbetenni egy flórát...

Kép
narco

Sziasztok!

Rolly!
Hogy állsz a dolgozatokkal? Szegénykém, nem irigyellek. Na, ez az, amiről fogalma sincs annak, aki azt mondja, hogy egy pedagógus csak 4-5 órát dolgozik naponta!
De most már csak pár nap, és pihenhetsz!!!Kép

Angie!
Milyen szép zöld minden!

Anikó!
Gondolom, a kisfiad is várja már, hogy tesója legyen, igaz?

Pupy!
Szerintem alakulsz odabenn, ahogy nő Bubika, úgyhogy ne aggódj!!! Ja, és tényleg nem érdemes olvasgatni a netet… (én ugyanezt csináltam!:D) Masszírozás esetleg nem segít?
Köszönöm, hogy leírtad a másik kismama esetét! Igen, tényleg nem lehet erőltetni semmit, csak hát az ember ugye azt szereti hallani, hogy minden oké, nincs semmi gond.

Unique!
Mondtam én, hogy egyszer visszahallom még, hogy „baba még nem maradt benn”! :D

Bea!
Jó, hogy minden oké Veletek! Várjuk a képeket!

Sysy!
Elhiszem, hogy a picur leköti minden pillanatodat! Meddig kell még hordani a kalodát?

Brill!
Köszönöm Neked is a szorítást! :) Nem felejtem el a dolgom: :D :D

Junkó!
Hááááát, akkor mindent bele!!!!Kép

Krumplispogi!
Gratulálok a pozitív teszthez! KépProblémamentes nyolc hónapot kívánok!

Narcokám!!!Kép
Annnnnnnnyira aranyos vagy!!!!! Igen, együtt kezdtük… És mindkettőnknek babó van a pocijában!!! Sőt, Neked két Moszatka is jutott!!! Azt hiszem, ezzel kárpótolt Téged az élet azért, hogy kicsit később sikerült. Kép
Én sem értek egyébként egyet azzal, hogy ikerterhesség = patológiás eset. Miért??? Azért, mert ketten vannak??? Ha annyira káros lenne az anyukára nézve, akkor a természet gondoskodna róla, hogy ne fordulhasson elő. Hogy állsz a kórház-kérdéssel? Mert mondtad, hogy ahova jársz, alapból császározzák az ikres anyukákat (ez is jóóóóóóó nagy hülyeség…).
Ja, és a mellbimbóm nekem is nagyon viszketett az első hetekben, próbáltam krémezni, az egy kicsit segített rajta.
Jó az összefoglaló a fertőzésekről!!! Nagyon hasznos infók vannak benne!

Én most elég álmos vagyok, az éjszakáim mostanában már nem a legjobbak... Sok pisi (legalább 6-szor egy éjjel)Kép, meg nehezen alszom vissza, és két napja veszettül fáj a szeméremcsontom, de csak akkor, ha állok... Gondolom, ez már a vég kezdete... :D :D :D
No, de vigasztal, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a kisfiamat!!!! :)

Pusszantás mindenkinek, még jövök!!!

Sziasztok! (JÉZUSOM, MOST NÉZEM, KEREK 38!!!! :shock: :shock: :shock: )

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

A tegnapi napom végül jól lett, ahogy a párom hazaért a
munkából. Sokat olvastam, az nagyon jót tett :)
Rájöttem, hogy imádom a Harry Pottert, mindig is
vonzódtam a varázsvilághoz, a hókuszpókuszokhoz,
"boszorkénysághoz". Tök izgisek ezek a Harry Potter
sztorik így a vége felé, bár lehet, hogy a kisgyermekem
kezébe már nem adnám a könyvet, max a 3. részig.
Aztán még hajnal 1ig dolgoztunk, de legalább együtt
voltunk a párommal :)

Nomi
A ház megmenekült, és én is :)

Anikó
Szerintem biztosan jót tett ez a beszélgetés nektek,
szerintem ezzel megint közelebb kerültetek a kistesóhoz.
Szívből kívánom, hogy mielőbb beköltözzön a pocidba az
a hugica, vagy öcsike :)
Más: Annyit azért nem fogytam... csak 5kg-t.
Egyéként az Atkins diétával fogyóztam, de mindig csak
az első két hetet csináltam belőle, amivel fogytam 3
kg-t általában. Majd amikor újra úgy éreztem, megint
nekivágtam a 2 hetes szakasznak.
A legutóbbi alkalommal viszont 3 hétig csináltam, és
így sikerült leadni az utolsó 5 kg-t.

Unique
Úúúgy örülök, hogy írtál :)
Neked szerintem nem kell még fogynod! Ráérsz azzal
bőven! :)
Köszike, kutyuk jól vannak a nappaliban szuszognak :)
Ti kutyusaitok hogy vannak?
Hoznám én a nyarat... utálom a hideget :(
De nektek is be kell segíteni! :)

Bea
Örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Sysy
Jó olvasni rólatok!
Manókádnak jobbulást, sajnálom, hogy sír szegényke :(
Nagyon édi lehet, ahogy ismerkedik a világgal :)
Te pedig pihizz amennyit csak tudsz :)

Brill
Sajnálom, hogy neked is ilyen napod volt :(
Úgy látszik a Szilviákat találta meg ez az
összetörősdi:)
Sajnálom, hogy megint nem tudunk talizni. Nagyon mentem
volna a talira, csakhát öcsim ballagása... azt nem
hagyhatom ki! Utána meg bankett lesz. Viszont ilyenkor
mindig olyan büszke vagyok amikor egy tesóm ballag.
És még lesz két általános iskolai ballagásban részem az
elkövetkező években :)
Marshall beteg? Mi baja?
Jobbulást neki!!! Sok sok buksisimit küldünk.

Rolly
Sok sikert a témazáró javításhoz!
Mit tanítasz?

Angie
Azt hiszem a saját házunkban majd olyan konyhánk lesz,
aminek ajtaja van, márcsak praktikussági szempontból :)
Bár álmaimban igazából szép nagy amerikai konyha
szerepel, szép nagy ebédlővel.:)
Nem bánom, hogy a párom nem mosogat, már sok mindenben
fejlődött amióta együtt vagyunk :)
Drukk a katicáknak :D

Pupy
Köszike a dicséretet a kutyusok nevében.:)
Mesélj majd, mi volt a dokinál!

Nárcisz
Remélem hamarosan átvészeled ezeket a nehézségeket!
Amúgy meg, mindennek meg van a maga szépsége :)

Most dolgozom picit...

Kép
Szisz
szisszka

Hát ezt nem hiszem el!!! Újra kellett regisztrálni magam, hogy be tudjak lépni, és írni tudjak :evil: :evil: :evil: Azt mondja a babanet, hogy inaktív felhasználó vagyok... Hát inaktív a lónak az ő füle...Na mindegy, most már nincs időm :( A pofám leszakad :(

Évi77
évice77

Évi77!
Azt hittem új felhasználó!
mannyit fiatalodtál...:)

N

Kép
narco

Sziaszka!
Megveszed az összes Pottert?
Biztosan nagyon érdekes. Én a tanulmányaim miatt nem kezdhettem el, most meg már más fogllakoztat. De filmben nagyon jó volt.

Milyen kihalt eza topik napközben.
Ennyit dolgozi. Nem káros ez egy kicsit? 8)

N

Kép
narco

Nárcisz
Az első nincs meg, azt a tesóimtól kértem kölcsön.
A 2-5-ig megvan, a 6. rész pedig e-book formátumban van meg,
és a Palmtopon olvastam el. Az 5.rész kimaradt, úgyhogy most azt olvasom.

Én is dolgozom, de azért be-be kukkantok :D

Kép
Szisz
szisszka

Szisz!
Jók ezek a képek,amiket feraksz.

Kép

Kép
narco

Tényleg mindenki nagyon dolgozik, de azért nem bírom megállni, hogy egy kicsit ne nézzek be, és ne írjam azt, hogy olyan jó itt Veletek. :D

Zsúka
zsúka

Kép
Kép
Kép
mátra

Pupy!
Örülök,hogy jobban vagy már és nem fáj annyira a kersztcsontod!
Gyere majd és mesélj mi volt a dokinál!

Zsuka!
Tegnap kellett visszamennem az orvoshoz mert a kuptol sem multak el a coccusok!Most szájon át is kell a dalacin meg hüvelyben is!És utána megcsinálom majd ezt a flora visszállitást irigálással!Tegnap megnézett az orvosom ultrahangon azt mondta minden rendben és egy-két nap és megjönn minden jel arra utal!Gondoltam magamba:a fenét van rendben!
Köszönöm a kutyulis képet!Édes nagyon!

Narco!
19-én megyek a Kaáliba egy konzultáciora.Szerintem utána fogigátlo az nekem a multkor is két honapig kellett szedni mert nem akartak beállni a dolgok!
Köszönjük,hogy leirtad ilyen részletesen ezeket a dolgokat nekünk!A férjemnél ezt a strepococcus agalatie találták!De az ondoban csak én onnan is elkaphatom szerinted?Mert a prof azt mondta akihez jár,hogy dehogy is!De én azért kételkedem!Nekem csak annyit irtak a papiromra,hogy coccusok!
Még azt szerettem volna kérdezni hogy miért fáj ez a keresztcsont?
Ha terhes vagy akkor?És ha nem akkor is?

Sysy!
Kitartást a kalodához!Ügyesen csináljátok!Nekünk csak terpeszpelus kellett és mindig figyelnem kellett a lábacskáit hogy alvás közben ugy álljon mint egy kinyitott könyvecske!

Junko!
Én is sajnálom,hogy nem tudsz jönni!
De maximálisan megértünk és mindent bele!

Brill!
Köszönöm,annyira aranyos vagy!
Nekem is lombik lesz ugy mint neked.Már volt egy lombikom és mivel voltak eszkimo babáink is azokat kétszer is visszarakták!Igy nekem már az inszem kilőve!Nekem az iszemet a rendes nőgyogyim csinálja több kevesebb sikerrel.A Kaáliba volt 6 és ő még csinált 3-at önszorgalombol.De én már nem akarok kisérletezgetni,pedig ő köti az ebet a karohoz hogy sokkal jobb meg a lombikba bele lehet hallni meg stb...De mivel már tudom,hogy mi vár rám már nem félek ugy mint az elején!Sőt bátran indulok neki ujra!
Sajnálom a kutyusod!Nem probáltál neki egy kis Smecta port keverni a kajájába?

Angie!
Ma bolognait csináltam ahogy a kisfiam mondaná:bolonyai vakaroni!
Küldtem is!

Virág!
Köszönöm,igen sokszor én is megreccsenek de utána felállok leporolom magam és probálok erős lenni és menni menni menni és csinálni!Minden idő soknak számit amit az ember küzdelemmel tölt mert felöröl egy idő után ,legyen az 1 év vagy több!

Norwell!
A kisfiam minden nap megkérdezi hogy neki miért nem lehet kistestvére?Talán mert nem jol viselkedik?Mondtam neki hogy nem erről van szo egyáltalán és nem sokára lesz neki is!A szivem szakad meg sokszor!

Szisszka!
Puszilom az ebeket!
Köszönöm szépen jol esnek a szavaid!
Atkins diéta?
Ügyes vagy!Ha jol tudom akkor az csak husra szoritkozik.Vagy tévedek?

Krumplispogi!
Leesett az állam amikor olvastam Angiet!
Nagyon nagyon gratuálok és gyere mesélj kicsit magdrol mi volt,hogy volt?

KépKépKépKép
aniko24

Csak egy gyors bekukk, este leszek bővebben.

Mi legyen a talival? Sokan visszamondták. Legyen úgy, hogy aki el tud jönni, jöjjön és ősszel úgy is megszervezzük a következőt, vagy halasszuk el. Én - bár a szívem szakad meg azokért, akik nem tudnak jönni - az előbbire voksolok. Úgy sem lesz olyan, hogy egy dátum mindenkinek jó.

Gondoljátok végig és várom a válaszokat.
Ha lesz tali, úgy döntötök/tünk, akkor a 9.30-10 órás kezdés, gyülekezés jó? Jó.
mátra

Narco!
Leirnád nekem mégegyszer az irrigáloszer nevét?!
Nem találom!Köszönöm!

KépKépKépKép
aniko24

Nárcisz
Köszi :)
Imádom az ilyen képecskéket, gyűjtöm őket.
:wink:

Mátra-bébi
Köszike a táblát :)

Zsúka
Ugyanígy érzek :lol: :wink:

Anikó
Köszi, puszi átadva az ebeknek! :)
Atkins diétát nem tartottam be teljesen, de igy is lehet vele fogyni,
igaz nagyon sok husit ettünk akkoriban, de sok salátát is, sok tojást, sajtokat. Tejet nem lehetne inni elvileg, de mi pl. a kávét azzal ittuk.
Kisfiadnak sok sok pusziii! :) Igeen, neki is lesz kistestvére.
Én is sokat nyaggatam a szüleimet, hogy szeretnék kistesót, 5 éves múltam, amikor megszületett a kisöcsém.
Addig anyuék mindig mondták, hogy beszéljem le a gólyákkal, hogy hozzanak nekem kistesót, meg a gólyáknak ki kell rakni kocka cukrot az ablakba, és hoznak tesót :) Én szorgalmasan rakosgattam is a kockacukrot, és végül 4 tesót kaptam :lol:
Szépen sorban érkeztek :lol:

Kép
Szisz
szisszka

Szisszka!
De aranyos vagy!
Akkor itt hibáztunk! :lol: Nem ismertük a kockacukros dolgot de mátol szorgalmasan rakosgatni fogja ebben biztos vagyok!
Én a 90 naposat csináltam amit a Mátra is de én sem tartottam be teljesen és ugy is fogytam 8 kg-ot(igaz már 3-om visszakuszott de annyi baj legyen)!Ügyes vagy hogy igy lement!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Szerintem aki tud jöjjön most, aztán szeptemberben folyt.köv.

Ma voltam céges anyajegyvizsgálaton. Hát van egy két pötty rajtam. De szerencsére egyik sem ad aggodalomra okot. Agyon-fényképeztek valami spéci ketyerével, 10 nap múlva jön az írásos diagnózis. A doki mondta, hogy minden rendben.

Őrültek háza van ma itt. Most nem tudok többet írni.

Puszi MINDENKINEK és szép estét!
Vendég

férfiak üzenete nőknek (friss házasoknak is! :) )

Szabályzat!
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.

1. A sírás = zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek!
Csak mondjad!

1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben.
Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy
viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De
tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipőd van.

1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.

1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.
mátra

Sziasztok!

Nem szabadultok olyan könnyen tőlem, már írtunk egy levelet a szerkesztőnek, de addig is új néven gyüvök...

Unique!

Köszi a gratulációkat neked is. Nem segítettem Dórinak, ez teljesen az ő projectje volt. Mármint a hasrafordulás. A gyerekorvos is nagyon megdicsérte. Voltunk ugyanis nála, mert ma kapta szegénykém a 3 hós szurikáját. Volt nagy, hatalmasságos bömbi. Még fél óra múlva is hüppögött :(

Mátra!

Szerintem se fújjuk le a talit, én már úgy beleéltem magam... Egyáltalán hányan lennénk? Ja, és jó lenne a fél 10-10 kezdésnek.
Jó volt ez az írás, amit feltettél!

Még délelőtt tudtam, hogy kinek mit akarok írni, de ez a tetű babanet iszonyat felhúzott. Még hogy inaktív felhasználó... Na mindegy...

Holnap nagy kalandba vágok a csemetével: nyakuinkba vesszük a várost, és elmegyünk baba-mama tornára. IUgyanaz a nőci tartja, aki a kismamatornát, és az nagyon jó volt, remélem ez is legalább olyan klassz lesz! nem tudom hogy fogja viselni a Dóriművésznő, majd meglátjuk :)

Majd holnap még jövök, remélem már a régi nevemen!!! :evil:

Évi77
évice77

Egy gyors próba, hogy Angie Istennő e :D

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Bocsánat,de csak felületesen sikerült visszaolvasnom! :oops:
6-ig suliban voltam, írtam a bizonyítványokat!Nagyon szépek lettek!Büszke vagyok a gyerekekre! :D

Narco!
Szép poci! :D

Anikó!
Kitartást kívánok neked! A Clostyval pedig tényleg vigyázz!

Rolly, Szisszka!
Valamit akartam nektek írni, de szita az agyam! :oops:

Pupy!
Jól vagyunk, köszönjük szépen! :D

Megjártuk az orvost! :D
Nagyon jó volt!Végigaludta az egész vizsgálatot!Minden rendben van vele! 458 gramm! Na mit szóltok!
Ja és BIZTOS,hogy FIÚ! :D
Szopizta az ujját és akkorát ásított, hogy csak na!
Nagyon nagy élmény volt!

Lányok!
Döntsetek tali ügyben kedveskék, mert nekünk Szegedről kell menni!Köszi!

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

:bye:
helloka! megkerultem en is! Na, akinek faj a keresztcsontja, annak tudok ajanlani egy nagyon hatasos kurat: vegy egy kapat (minel nehezebb, annal jobb), es fogj hozza szepen kapalni (pl. hagymat).Mire a masodik agyas vegere ersz, mar nem fogod erezni a fajdelmat a keresztcsontban, hanem az egesz hatadban, derekadban, valladban, stb.!:shutup: Vicc ide vagy oda, nem lehet kellemes a derektaji fajdalom...
Evi: nem-e tortent az, hogy a "caps lock"gomb le volt nyomva a billentyuzeten?...tippelek...remelem holnap mar a "regi" neveden leszel itt velunk Dori-baba mit huncutkodott ma?
Matra! intha csak a parom irta volna, sajat kezuleg(y)
Angie: rajtam is van egy rakas anyajegy, a tesom mar nyaggat egy ideje, hogy nezessem meg oket, jobb megelozni mint kezelni alapon...na csak ra kell szanjam magam...:D A talinkkal kapcsolatban: ha a jovo hetvegere gondoltal, nem a legjobb, be van mar tervezve egy hegymaszo-tura, de meg semmi sem szazas, meg dumalhatunk rola. Hetkozben valoban melozok:lamo:

Latom itt mindenki fogyokurazik: valami hatasos hizokurat nem tudtok? En orulnek 5-10 kilonak!:help:

Meg tudja valaki nekem mondani, nalatok mennyibe kerul a DaVinci kod c. konyva, Kolozsvaron erdeklodtem, marha draga...Magyarorszagon olcsobban lehet beszerezni, a tesom gyakrabban jar ki, o szokott nekem bevasarolni ilyen teren:eek:

Ennyi fert a ma esti programba.
Most telefonalt a parom, aki a motorjat matatja a nasznagyomek udvaran: nasznagynem szulni keszul, most indultak a korhazba!!!
Jaj, ugy izgulok!!! Remelem minden ok lesz vele!:victory:

Puszi mindenkinek, es bocs, ha nem valaszoltam valakinek!

Buksimi minden :baby: -nak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Na, nem ismerte fel a smile-kat:( Buta babanet!

Nomibogar
Kép
nomibogar

És igen!!!!!Angie ezer csók a priviért Kép

Nárcisz
Nem hiszem, hogy hülye lennél. Én is nehezen viselném, ha állandóan rosszul lennék, még akkor is ha tudnám egy csodáról van
szó, ami miatt szenvedek. Kitartás már nemsokára túl leszel ezen az egészen.
Jajj és nagyon csini a pocid:) méghogy hájas. Most írigykedek is rá. Bár ha teleeszem nekem is van ekkora :)
És még ha nem mondtam volna dokinéni még jó hogy te vagy nekünk és rossz doktoroktól megvédesz :)
És úúristen. Nekem pont most írtak fel antibiotikumot húgyhólyag gyulladásra, mert az lett menet közben. Ez azért nem baj ugye?

Brill
Igenis hogy lesz babánk. Én pl már megrendeltem a gólyát és már úton van, azt hiszem azt üzente, hogy a tieddel is összefutott.

Norwell
Hajrááá jajj mindjárt meglátogat minket Kende baba.

Én is ajánlom mindenkinek a Harry Pottert!! Én Harry Potter faló vagyok! Az új kötet már a megjelenés napján megvan és kb 1 hétig
tart. Egyszerűen nem tudom lettenni

Anikó
Neked csak úgy :)
Kép

Még mindig semmi, de akkor majd holnap fránya menszesz. Megvan a HSG időpontom augusztus 17. :). Azt mondja nekem a néni mikor fog menstruálni augusztusban...na jó hát mittomén:) na szóval tippelnem kellett egy sac per kb dátumot.
De legalább a váladék tesztem negatív lett, amit persze újra kell csinálni.
Azért most ez a felfázás nem hiányzott...remélem hamar elmúlik, mert nagyon fáj...a derekam is majd leszakad. De holnap legalább itthonról dolgozhatom... :)

Pusza
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Köszönöm szépen!
Milyen gyogyszert kaptál?
Ez az ugrálo macska?...Csucs!

Csibe!
Köszönöm. Kép
De édes lehetett amikor szopizta az ujjacskáját!
A kis tuti fiu!Ezek csodálatos dolgok az életben!

Nomi!
Na akkor szoritunk a násznagynédnak!
Jo ötlet a derékfájásra! Kép

Évi!
Ugy sajnálom a kicsikédet az oltás miatt!
Nekünk az egyik(már nem tudom melyik)amit combiba kapott,mély nyomot hagyott bennünk és a társasház lakoiba amikor még Zugloban laktunk!Egész éjjel üvöltés ha megmozdult vagy ha kicseréltem a borogatást.Aztán én is vele sirtam mert a szivem szakadt meg érte és persze a pániktol is!
Nem is értem,hogy miért nem engedett be a babanet!

Mátra!
Már nagyon hiányoztál!
Jo amit irtál nagyon!
Sok minden stimmelt nálunk is! Kép Nekem a taliidőpont jo!Én megyek!Csak arra gondoltam,hogy nem kell ott helyetfoglalni?Mert mintha multkor ezt Juca intézte volna a helyfoglalást!Félre ne értsetek nem ugy értem,hogy ő foglalja ha nem lehet hogy most is kellene nekünk!De lehet,hogy tévedek!

Pupy!
Várunk,hogy mi volt a dokinál!
És nagyon örülök,hogy a párod elkezdett javulni!
Sokat segit az ha már hinni is tud benne!

KépKépKépKép
aniko24

Most már rettenetesen dühös vagyok. Másodszor is elszállt minden, amit írtam.

De azért is!

Anikó drága!
Csodállak és tisztellek a kitartásodért. Biztos, hogy idővel ismét beköltözik valaki a pocidba és lesz annak a remek kis legénynek egy kis hugicája, akire vigyázni kell majd, vagy egy öcsi, akivel jókat lehet játszani. A párod pedig remek ember és örülök neki, hogy ilyen ember van melletted. Kellenek ezek a nagy beszélgetések én mindig mondom. Egyébként az, amit Nárcisz írt a gyógyszerről eléggé megdöbbentett.
Sajnálom, hogy én a saját agyament hülyeségeimmel fárasztottalak, mikor neked is meg van a magad baja.

Rolly!
Köszönöm a drukkokat. Kell is belőle sok millió, mert valahogy nagyon nem fűlik a fogam a tanuláshoz. :D

Nárcisz!
Klasszikus táncokat táncoltam, még anno 20-25 kiloval fiatalabban… Aztán abbahagytam, tanítgattam, most már csak a bálokban táncolok. De hiányzik ám. A mozgás meg főleg.
Köszi az összefoglalót, nagyon-nagyon hasznos. Már most kérdezem, hogy kicsit lophatok-e belőle az egészségtan óráimra ???????????????

Angie!
Gyönyörű a telek. Szép lesz a házatok is, remélem már nem ér semmi probléma vele kapcsolatban. Szerintem az 5 éves kishölgyek egyéni sajátossága, hogy elcsábítsanak mindenkit. Kell is ez, mert még annak is kedvet csinálnak a gyerekhez, aki nem is akart. :D

Unique!
Duddu nyaralni van, most a napokban kell hazajönniük. Bízom benne, hogy minden rendben van velük. Már nagyon hiányzik nekem is. Laura egy tünemény, nem győzöm hangsúlyozni :) (és persze nézegetni :) )

Nomi!
Sajnálom a határokat és a messzeséget. Olyan szívesen megismertelek volna. A neten nem próbáltad a könyvet megrendelni? Én olyan 2000 -2200 Ft.- körül vásároltam.

Brill!
Alszom én, de ha elmondom, hogy ha a páromnál ( :) ) alszom, akkor általában 11- éjfél felé alszunk el és 3.50-kor csörög a telefon és kelni kell. Ritka eset, hogy 5.30. Kevéssel is beérjük.

Junko!
Sajnálom a talit

Pupy!
Megy a diéta, bár a gyümölcsnapok kinyírják a gyomrom. Érdekes volt mára 3 gombóc fagyi lehetett a vacsi, és nem bírtam megenni.

Virág!
Biztos jönni fog a kismanó nektek is. Nagyon szorítok.

Évi77!
Gyönyörű a főhercegnő. Az a párna… Azért reménykedem benne, hogy a kezembe tudom fogni

Évi 79!
Gratulálok a mostmárbiztoskisfiú-hoz.

Csibe!
Szerintem, ha 10-re odaértek az Árkádba, ahol a múltkor voltunk az remek lesz.

Kendemami!
Hát jól ránk ijesztettél az biztos. Lényeg, hogy rendben van minden. Sajnálom a rossz és mozgalmas éjszakákat. Lesz ez még rosszabb is. :)
mátra

Szisszka!
Hát vannak az embernek igen érdekes napjai. Azért jó, hogy nagyobb bajod nem lett. Sajnálom a talit.

Zsúka!
Őszre nem fogadok el kifogást. Ahogy senkitől sem, aki most nem tud eljönni. Csak egyetlen egy kifogás létezik....
mátra

Mátra! :D

Rendicsek.

Jó éjszakát Mindenkinek.

Zsúka
zsúka

Mátra!
Drága,ne is gondolj ilyen butaságra,hogy fárasztottál!
Eszedbe ne jusson!Irgum-burgum! Kép
Örülök,hogy megtudtunk beszélni dolgokat és ha egy kicsit is de segithettem!
Kép
Nagyon kitarto vagy a fogyokurában!Ügyes!

Jo éjszakát mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Szóval ha most itt rögtön főbelőttök sem találom Kurmplispogácsa üzenetét, amiben megírja, hogy babája lesz.
Csak a reakciókból értesültem róla.

Minden esetre gratuláok neki.
Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?