Per tangentem!
Évi!
Én a 32. hétig dolgoztam, na nem mindig vigyorogva. Nekem jól esett a társasági élet, és a közös főnökszidalmazás, mint napi program

Persze, ha nem ilyen a banda, én sem dolgoztam volna, hanem itthon csináltam volna valami maszek melót.
Dóri most kezd félni az idegenektől, de ez rendjén való. Innen látszik, hogy kezd kinyílni az értelme. Gondolom némi ismerkedés után felenged, meg persze ott kell lenni anyának is mellette.
Mátra!
Nekem is voltak nehéz napjaim, mint bárki másnak, de a fizikai nehézségeken mepróbáltam felülkerekedni. A szülés sem egyszerű, és a gyerekágy sem, bármilyen módon szült is az ember, de a baba feledteti az anyjával a nehézségeket. Bizony, nekem sem említette senki, hogy a méh összehúzódása nem más, mint a szoptatás megkezdésével olyan fájdalmas görcsök, hogy a könnyem csorgott. Persze ennek folyománya, hogy egy héttel a szülés után lapos volt a hasam

Párodnak igaza van, attól, ha valaki látványosan szenved, semmi sem egyszerűbb, csak még a környezete is stresszes, ezért én megpróbáltam a várandósságot a szó szoros értelmében annak megélni, és nem tehernek, pedig utóbbi is adatott bőven.
Anikó!
Nagyon igaza van a férjednek. Ha a doktornő most azt mondja, hogy egy két hónapig ne szedj semmit, hogy kitisztuljon a szervezeted, akkor se légy elkeseredve. Én csak hallgattam, hogy mennyi gyogyót ettél meg, ez nem mehet büntetlenül a szervezeted részéről. Kívánom, hogy mielőbb összejöjjön a tesó, és tudod, ha nem sikerül egyből, akkor is sikerülni fog, mert nálatok kitartóbban nem akar senki babát! Nehéz pillanataidban melletted lesz a párod, aki egy nagy kincs, a fiad, és mi is itt a kotnyelesek!!!
Unique!
Nekem a vérzés még megvan, de olyan, mint amikor elgondolkodik reggel az ember, hogy most kell betét, vagy elég a tisztasági, és mindig később jön rá, hogy rosszul döntött. Laura már kész hölgy, azokkal a nagy sötét szemeivel!
Rolly!
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Ilyenkor irigyel az egész topik, hogy neked is kitör a vakáció. Hadd kérdezzem meg, hogy teljesítettek a gyerekek? Ilyenkor én rém büszke lennék rájuk, hogy én kupálom őket
Pupy!
Nincs mit az e-mailért. Örülök, hogy a párodnál javulás állt be, így tovább. Erre a keresztcsonti fájdalomra az egyik barátnőmnek a kismami vizibalett segített.

Nem tudom a rendes nevét, kismamatorna vízben. A Hófehérfóka úszóiskolára keress rá a googlen, ott találsz képeket meg leírást. Mivel kinn van a Campona mellett, a madár sem jár arra, tiszta a víz, és két-három kismami van csak egy alkalommal, szóval figyelnek rád. Azt nem tudom, hogy nyáron van-e, ha érdekel kérdezz rá. Ja és neki két hét alatt egyszer 4 cm-ert tágult a csípője

nagyon szenvedett, kipróbált masszázst, gyógytornát, de ez segített neki, és a fájdalomcsillapíító, meg kenőcs ki volt zárva!
Angie!
Nagyon jól fest az a telek! Miért nem kerestetek olyan tervezőt, akinél nem kellett volna kompromisszumot kötni?
Ma Kinga szemébe néztem, és változott a színe, de még szerintem fog. Egy fix, hogy nem barna, sötét kék, de már világosabb, mint mikor született. Igen leginkább az apjára hasonlít

Bár a homlokával nem tudom mit tud majd kezdeni, ez a legmenőbb fodrászoknak is lecke lesz!
Brill! Dido!
Olyan nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni. Brill, annyira jó látni téged, már a mosolyod nagy hatással van rám, rögtön felvidulok! Örülök, hogy már majdnem biztosra van időpont kitűzve, addig meg have a good time

Dido látom nálatok is élesben mehetnek most már a dolgok, azért ne kapkodjatok. Engem nagyon lezsarolna ez a hektikus munkatempó, csodállak, hogy ennyire jól bírod.
Szisz!
Én a forma 1-es futamok helyett vízilabdát szoktam nézni, ott is inkább a vízalatti dzsúdón szórakozom. Nekem a technikai sportokban általában túlöltözöttek a játékosok

Ha tehetem a pezsgős jelenetet nézem, pláne, mikor nem enervált. Ja egyik éven mindig Takaginak drukkoltam, hogy egyáltalán a színen maradjon!
Syry!
Köszi a kedves szavaidat. Nagyon sajnálom a tesód, de biztosan nem lesz semmi baj!Ilyen volt a barátnőmnek is. Azt mondták, két esélyes a dolog, ha megússza a baba, akkor nem lesz baja. Úgy látom tesód is túl van a nehezén. Hát igen nem egyszerű a korkérdés. Mi szerencsések vagyunk időben találkoztunk, és időben elkezdtünk próbálkozni, így nem volt sürgető tényező az idő. Keressetek szakembert, akár egy meddőségi központot is. Már írtam az orvosom nagyon nem örült a kb. 34 napos menstruációimnak!!! És a tiéd hosszabb. Ritka az a férfi, aki türelmetlenebb, mint a nő!
Norwell!
Nekem kínai ez a 10-es skála, a Margitban nem volt ilyen, csak olyan, hogy aláírta az orvos, vagy repetázni kellett. Ja és ott ülve csinálták, de ha én úgy gondoltam, akkor felpattanhattam, néhány salsa mozdulat (na jó bugaci rottyantós

) erejéig és felkeltethettem Stöpszlit. Nem kellett feküdnöm, csak a szülés második felében
Jaj és nálunk szűrtek ott valamit a 36. héten. GBS volt a hüvelykenet vizsgálat neve. Nekem tök negatív lett, de voltak akik kaptak antibogyót szülés után, meg a baba is. Azt hiszem, hogy ezt Narco említette vagy hiányolta, de mintha Timika is írt volna erről.
Bocsi, hogy belekontárkodom, de a pakkból ne felejts ki aranyérkenőcsöt! Nekem volt eredetileg is, de nagyon sokan ott tettek szert erre a huncutságra. Minden esetre nem tudtam eldönteni melyik rosszabb, az aranyér, vagy a gátseb. Ha rögtön az első perctől kened, akkor nagyon hamar javulnak a tüneteid. Ez csak egy jó tanács. Ha meg nem kell, akkor elijesztette a kenőcs a fránya kis nemesfémforrást.
Narco!
Sajnos én pont most hallottam a MÁV csecsemőseiről, és dettó, mint a Margit. Ettől függetlenül kívánom, hogy bejöjjön a számításod. Próbálj hotelszobát kérni! Ott talán egyszerűbb a küzdelem! Sajnos front esetén nagyon nehéz bekerülni minden kórházban, de hátha ezt megúszod. Ja és a Margitban sem mindegyik volt undi, volt kifejezetten segítőkész, sőt még olyan is, akinek hálás is voltam, mert nagyon sokat segített, és őt kérnem sem kellett!!!
Pankaa!
Mindennek meg van az ideje, a gyereknek is. És ők ezt tudják. Hiába sürgetné az ember az időt, nem teheti. Ez lehet Istenhit, ezotéria... Kívánom, hogy mielőbb neked is adassék meg. Ja és a férjed nem egy tenyészmén, bocs a kifejezésért. Alapszabály, hogy bármelyikőtöknek nincs kedve huncutkodni, akkor nics kedve pont. Nem szabad erőltetni, még ha a legkívánatosabb az időpont akkor sem. A másik, hogy maradjatok meg szerelmespárnak, szertőknek. A szerelmeskedés nem egy orvosi előírás, élvezzétek. És már írtam, hogy ne felejtsetek el párnacsatázni, talpat csiklandozni, fülcimpát cirógatni, tejszínhabot majszolni... és még annyi más izgalmas dolgot pusztán mert gyereket akartok. Ha megmaradtok homo ludensnek, akkor a párod sem fog tiltakozni!
Bocs, akit kihagytam, emlékezetből írkáltam, és biztosan többet akartam, mikor olvastam, de most ennyi jutott eszembe.
Ma voltunk Kingával misén. Volt egy kortársa fiú, nagyon édik voltak. Persze Kinga nem viselkedett túlzottan úrinő módjára

. Fél órával előbb kajált, hogy el tudjunk menni, de ő reklamált, hogy farkas éhes. Na ki a templomkertbe, és szopi. Nagyon diszkréten csináltam, meg fújt is a szél, úgyhogy takartam, ennek ellenére olasz turisták, akik mise alatt betévedtek a templomba, és ott fényképeztek, na engem is lefényképeztek. Biztosan nem láttak még éhes gyereket, meg szoptató anyát

Na erre Kingát kicsit eleresztettem, és az üvöltésre megértették, hogy mi a csízió

Kinga meg kajált tovább, mintha mi sem történt volna. Úgyhogy mi tényleg úgy jöttünk ki a templomból, mintha mise történt volna, mert kb. 10 percet sikerült benn lenni

Na majd legközelebb. Minden esetre már sikerült keresztapát (mondjuk volt pár jelölt, mint védelmi kersztapa, maffiózó keresztapa, ügyvéd keresztapa, dalos pacsirta keresztapa, dj keresztapa..., csak egyik sem volt egyházilag megfelelő:), meg keresztanyát találni, úgyhogy már csak az időpontot kell belőni
Na lassan megyek, mert jön a kajcsitime, aztán a fürcsi...
Mindenkinek szép estét:
Juca